Kärt återseende

Det var inte igår man brände av ett inlägg här. En blogg som peakade med hybris för att sedan skugga ut funderar på att återuppstå, på något vis.. Ett par år senare så har vi fortfarande besökare varje dag, stort av er! Oskönt av oss att inte tillfredställa. Dudez ber återigen om ursäkt!
Igår hade vi två unika besökare. För en månad sen femtio. Undrar hur många vi har imorgon..
 
 
Vad har hänt sen sist då?
Vart börjar jag? Vilken vinkling väljer jag? Finns jag?
Med ett par år extra på nacken (fyller ju 25 om ca månaden) så tror jag att jag är snäppet mer soft nu än sist. Lite mer säker på vad jag gillar/ogillar uppskattar/inte uppskattar osv plus.
 
Till att börja med så har jag rakat av mig håret, inte riktigt allt men aa, nästan. För andra våren i rad dessutom. Hos mina polare har det gått hem riktigt bra! Hos tjejerna, inte riktigt lika bra... I komplimanglistan leder kommentarer som "Det va var inte så fult som jag trodde" och "Va snygg du blev när du rakade av dig håret, du va ju skitful med hår!" Albs tackar och bockar för dem värmande orden...
Jag väger en aning lättare på vågen ano 2014 men är osäker på vart min resa räknas?
De senaste åren har spenderats i Norge som glasmontör måndag-torsdag. Living the dream!
Aa, jag har bytt Volvon mot en Audi, börjat lira fotboll mer serist, målat halva ryggen (under konstruktion) och blivit smått besatt av skjortor av någon anledning.
Mer bryr ni er kanske inte.
 
Avslutar "Comeback-inlägget med en lista"
 
Top 5 saker som aldrig kommer hända
 
5. Skriva texten: It´s my birthday (på valfritt språk) dagen kag fyller år. Kommentarer överflödiga.
4. Se en match med Real Madrid bara för att jag inte har något att göra. Händer inte. Ser hellre Vem vet mest. (Där man ALDRIG kan en enda fråga)
3. Säga "Är det bra gubbn?" till en polare. Finns få personer som klarar av att bära upp den meningen. Jag är inte en av dem. Blir varm i hela kroppen när jag tänker på det. Ni vet som i filmernas sexscener när man va liten och hade päronen bredvid.
2. Åka till Australien. Dom har samlat alla farliga/giftiga/överjävliga/äckliga djur på samma ö. Dit åker jag inte. färdigt.
1. Kombinationen linne/keps på gymet. Det absolut värsta jag vet och ser. Nej, det handlar inte om något komplex eller någon avundsjuka. Gör din grej, träna, duscha, basta, duscha igen och dra hem. Har inte riktigt bestämt mig för vad som är värst. Ett Gasplinne eller ett oversize:at "soft" linne. Och sen kepsen. Varför?! Den fyller ju ingen funktion och ingen tror att du på Yankees.
 
Och varför grinar han tänker ni? För ja ä göbbe.
 
Min absoluta favoritkombination. Skjorta, slips och fieldjacket!
 
 
/Albs
 

RSS 2.0