Hissar och dissar ett fenomen: Pose deluxe

Tjenare bästa bloggen!
Trots att vi inte skrivit sedan juldagen då vi istället valt att ägna tid till trädfällning likt woodchoppers ökar läsarantalet. Kul att se! Vi kommer köra på samma spår, alltså att blogga när vi känner för det. Nu har vi diskuterat ett ämne frenetiskt den senaste tiden och kommit fram till att blogga om det. Givetvis har det inte inträffat men "håll i er nu", "kors i taket", "sy ihop fettan" och "på med pappas säkerhetstrosor" för nu händer det, inlägget kommer nedan! Vi kommer hissa och dissa det senaste inom posering!
Mingelfotografering är inget nytt påfund. Vissa dyker upp oftare än andra och kan lägga till nattklubbsprofil på sitt cv, (läs Algur). Den här fotograferingen har utvecklats till något nytt, man ska ha en intränad pose så man alltid är redo och "safe" dagen efter då man blir söndertaggad på fejjan. Man ska genom att visa fotografen ryggen (röven) stå i en fruktansvärt oergonomisk och omänsklig position samtidigt som du vrider ansiktet åt rätt håll. Nacken får ta smällen men bilden blir bra, men galet onaturlig. Står du dessutom bredvid ett gäng som inte kör samma intränade pose undrar man som spektator vad fan som försegår! Dagens första diss är alltså till "ryggflasharna".
Ser det bekvämt ut?


Dagens andra diss går till de människor som valt att ta en fernet shot alternativt en handfull sura godisflaskor sekunden innan fotot knäpps. Dessa foton används relativt ofta som profilbilder på fejjan. Vi förstår verkligen inte varför det är såhär, man är inte speciellt fager när man ser skitful ut. Vi vet vad vackra ni kan vara och det är det vi vill gifta oss med, inte en sur citron. Diss två och en halv är egentligen inte en diss, det är mer utav en fundering. Den där förbannade handen som ska upp i ansiktet och krångla, kan ni motivera den? Jag har aldrig suttit så på ett skolkort och kommer nog aldrig mer att göra. Nästa gång ska jag försöka att slänga upp en armbåde i fokuset och se om fotografen tycker bilden är "helrätt och jävligt inne".
söt?


Dagens hiss går till er som ler. Fyfan vad gött det är att se ett äkta smile. Ett leende med hela jävla ansiktet, precis så som ni ser ut när ni ler. Ögon som skiner, tänder som blänker och smilgropar som får oss alla att smälta likt en baksnus i kvicksand. Keep it real ladies and gents och sluta var så jävla softa hela tiden. Bring your A-game and your smile.
Happy time!/ Glada dudez

Kommentarer
Postat av: Klaring

Så sjukt sant som de är sagt o sagt som sagt

2012-01-10 @ 09:59:58
Postat av: Anonym

Så jävla nice att ni är tillbaka killar! :)

2012-01-14 @ 11:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0