Dagens acessoar

Vi vet att vi gick ut lite väl hårt under öppningen av vår nya serie "dagens acessoar". Därför fäller vi ner pungen och landar lite och lovar att det inte kommer några fler ateraljer med liknande "stil". Vi kör raskt vidare och håller oss kvar i ansiktet och tipsar idag om en acessoar som inte kostar något, som inte kräver något större arbete och som samtidigt går väldigt fort och enkelt att ordna till. Resultatet blir dessutom lika bra varje gång! Det kan ses som världens bästa acessoar om man fattar tycke för denna! Vi i gänget gillar den ibland, man kan skratta gott åt den och den är likt harmynten få förunnat att bära dagligen så vi blir väldigt glada när vi ser den. Vi tipsar givetvis om Underbettet.

Perz visar ett gediget underbett.
.
.
.
Det bästa med underbettet är att man får en helt ny röst, ett salivspottande läsp som gör att alla håller sig på säkert avstånd. Ett litet till plus är att leendet känns så fruktansvärt Johnny Bravo och vi tror att man kan haffa sjuhundratusen güzzar med detta ariska smile. Enda nackdelen är att man drunkar när det regnar ute eller om man duschar för länge.

Dagens acessoar

Vi kommer att sätta igång en liten ny miniserie om ungefär sju delar varav det här är det första inlägget i den nya satsningen. Vi tänker presentera lite ateraljer och attribut som gör att man kan piffa till sin outfit med det lilla, lilla extra. Allt för att få lite krydda i vardagen och på så sätt känna sig lite finare och mer exklusiv, för att inte förglömma "egen" för det är ju det som allting handlar om i dagens läge med Modeveckan i STHLM som startade idag i bakhuvudet (som bara varar i tre dagar). Dock är våra acessoarer, (om de nu ens stavas så) lagda lite åt det extraordinära hållet och med en aning vulgära utformningar och extrema detaljer. Vi hoppas ni har överseende med detta och förstår att vi är totalt jävla oseriösa.

Först ut är det medfödda felet "Harmynt" vilket höjer din egna look enormt mycket. Efter Operationen som görs när man är barn ser man rätt soft ut faktiskt. Dock är det lite svårt att fixa en harmynt över dagen för att piffa upp t.ex nyårs-suiten. Det är få förunnat, om dom ens vill ha den från början.
.
.
Förlåt, vi vet att detta är hårt och oetiskt, därför ber vi om ursäkt samtidigt / dudez

Hissar inget men dissar dubbelt

Facebook har fått köpa nya servrar, det är vad vi tror iallafall. För jävlar anamma vad bilder det läggs upp dagligen på dessa förbannade katter och maträtter som alla äter. Katten kan va söt, absolut, men vi vet det nu. Det behövs inte visas en gång i timmen hur katten råkar lägga en hårboll på din strykbräda, eller hur den jagar laserstrålen som en tjackpundare löper efter ja, tjack. slutsats: Söt katt, det räcker så, tack.

Maten som ni slänger i er dagligen, vilket är bra i sig, för vi hatar tjejer som inte äter (alla killar äter så vi skiter i att nämna er) behöver vi inte se. Det är nice att ni lägger upp fint och grejer på lunchen, Men skapa ett twitterkonto och lägg upp dreten där istället så vi slipper se det för där följer vi er inte.
Färdiggnällt för idag. Puss

när tar hon nytt andetag?

SICK

Dagens LOL

Vissa påstår att en del låtar har dolda budskap. Om man spelar dom in och ut, bak och fram eller bara lyssnar jävligt noga så säger dom något satanistiskt eller helt galet som inte alls har med låten att göra. Ibland tänker säkert musikerna på detta och gör det med jätteflit, men jag tror inte att U2 och Rage against the machine har dolda budskap på svenska i sin musik, med flit. Hur som helst har det slunkit med två oerhört roliga meningar i respektive låtars refräng. Vi börjar med U2, som helt klart och tydligt sjunger "SMÅ NEGRAR I SANDEN" på grov skånska om och om igen istället för "Sunday bloody Sunday". -Ytterst roligt.
Vi fortsätter vår musikresa och går på en liten hårdare musikstil. I räfrängen, framförallt mot slutet av låten när det är härj och rock 'n' roll skriker man "A bullet in the head" jävligt hårt och upprepande. Det avslutas med en asgo "A bullet in the fucking head". Dock så går detta alldelles utmärkt att översätta till den svenska frasen "JAG BORDE RINGA HEM". Jag har alltid lika roligt till avslutningen "Jag borde ringa FUCKING hem!!" vilket jag inte tror att de tänkte på när de skrev låten. Hur som helst, asroligt.
LOL / perz

Hit tha GYM

Dagens gymsituation:
Grabbarna kör GTL style; Gym, Tan och eventuellt Laundry. Stayin' fresh to death i enligthet med Pauly D och Situation Magnusson från Jersey Shore. Brudarna kör snortighta tights och jobbar i par; stjärtövningar och cross trainer för att kunna trycka en extra latte på hyllan.- I like it.

Det är något speciellt med gym. En enorm sexuell appeal har format dagens koncept och det gäller inte bara att träna rätt längre. Man ska ha rätt prylar, vara snygg och agera rätt också. Detta är inte så jävla lätt för en nybörjare kan jag lova.Hur som helst så är gym och människorna där jävligt sexiga. Det mesta anspelar på sex, iallafall sett ur våra drömmande pojkögon. Damernas snärtiga tuchies vickar friskt och några svettpärlor droppar från pannan, vi njuter. Förmodligen gör ni det också. Gymmet har fått en liknande status som beachen, mycket hud, mycket former och mycket sexappeal. Det är liksom accepterat att det ligger en rök av porr bland maskinernas taktfasta stånk och människornas flämtande stön. Det är inte alls svårt att förstå att gymmet är topp tre bland ställen där man träffar sin framtida partner, vilket är statistiskt bevisat. Männen går runt och spänner bringa, (läs mäter kuk) och försöker visa sig störst och starkast i enlighet med djungelns lag. Damerna är förmodligen på catfight-nivån och studerar varandra med sköna men noggranna blickar. Det är en arena för kommande skitsnack och en informationslokal utan motstycke. Gymmet bjuder in oss alla till en ny nivå av räveri och båda könen verkar gilla det. Vi gillar det och vi hoppas att ni gillar det. Blickar slängs tvärs över löpbanden och flörtande ögon är mer regel än undantag på dessa ställen. Love it.


Mer gym åt folketCongoratz!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Fredriks födelsedag! Vi hoppas att vi kan leverera ett litet videoklipp med det bästa av prins B någon gång i framtiden som visar vår uppskattning till dig kära bloggkollega och kamrat. Det har ju blivit en del klipp genom åren om man säger så... Du är ju trots allt inte teen längre. 365 dagar från att fylla "äldre" och därmed bli 25, helt sinnes vad fort tiden går va? Grattis bäste bro!
Orkade inte göra 24 ljus på tårtan, blev 23. Sorry.
/ Dina dudez

Hello ladies and ladies friends!

Piggedy Perz och våran egen Dj fick för sig att ta tag i våran lilla sjunkande båtjävel som kan liknas lite vid Titanic bortsett från att den sjönk. Det gör inte vi... än iaf. Poängen är att ja hoppade av livbåten, simmade tillbaka i det iskalla vattnet, hoppade (?!) upp på båten igen och hjälper 2 sköna dudez att ösa vatten.

Bara för att ge en liten update sen sist så har ja gått och blivit fönster-ihop-pysslare i Norge på veckorna. Lever livet i en husvagn där mitt master bedroom är på mäktiga 3 kvadrat.
Nu kanske det låter som att ja klagar men absolut inte. Det äger faktiskt en hel del också. Långa dagar månda-onsda och en kort torsdag så tar ja ger och åker hem till ridhuset sen. Synd att vara ledig varenda helg...

Just nu är ja lite väl trött för att bränna av nåt i raketforskarklassen men det kommer.
Har ingen aning om vart den bifogade bilder lägger sig (kör mobilvariant) men bildtexten lyder: Nyss cyklat ett par mil, ses i Franrike Lance!

Jeg har savnet dere/ albs


Softgungmix!

Tryckhärförattlyssna

Mile High England!

För er som inte redan är med i 10.000 metersklubben är mile high en enkel lösning! För er som till o börja med inte vet va 10.000 metersklubben är så är de när man lyckas stoppa in den, idka ett samlag eller bara knulla på 10.000 meters höjd. Alltså i ett fygplan tex.

Mile High erbjuder dej en resa upp på rätt höjd, och väl där uppe har du 30 min på dej att få till det med din snärta!
Mile High bjuder även på skumpa, god liggmiljö och söta jordgubbar

Detta kostar dej 6400 kronor! Så känner du att du verkligen vill vara med i den utomordentligt spännande klubb bör du bjuda upp någon snärta till 10.000 meter och sen visa hur bra denna klubb verkligen är!

DUDEZ

Dagens fenomen

Grabbar (och tjejer med förvisso när jag tänker efter), nu ska ni få höra och hålla med mig om en sak! Ett fenomen och ett kanske väldigt speciellt I-landsproblem är följande:
Du som kille tar av dig fillingarna eller bara gräver lite sådär gött som man gör i brallan titt som tätt för att klia dig märker att något som inte borde vara i regionen har smygit sig dit. Du börjar dra, sakta men säkert. Hårstråt som är där blir bara längre och längre desto mer du drar. Det är inte ditt, den saken är säkert. Frågan är vems fan det är och hur det har kommit dit. De kan variera i kulör även fast du inte legat med en brunett på 6 månader.
Varför är det såhär?
Visst fan är det sant?
Brudar, varför lägger ni dit dom? pinka revir?
Den sista frågan kommenteras följande: Det finns tusentals bättre sätt att bli ihågkomna på än ett långt hårstrå som försöker knippsa av bollarna genom att linda sig runt dem 354 varv, t.ex en puss på kinden.

vilken filmtitel passar sig bäst!

Vi satt och snackade om en sak i skolan häromdagen! Alla filmtitlar/serietitlar går på ett eller annat sätt att koppla till kvinnans könsorgan. Vissa är mer långsökta än andra. Men på ett eller annat sätt kan man koppla!

Frågan är vilken filmtitel som passar er lilla fröken bäst?

Några tips:

Berg flyttar in
Iceage
a country for an old man
I go that way, you go home
Be a rockstar and get this for free
Die hard
Man in black
Full frys
wildcats
snygg sexig singel
Slagfältet
supersugen
Into the blu
Boogylover

OSV.....Finns en par att välja bland, låt fantasin flöda!Välkommen

Du verkar vara lika kvick i hjärnan som Kevin ser bra... Hur som helst så vet ni vad ni vill, han vill käka tomat och du vill ha kuk. Mitt tips är att flytta till Karlstad. Där finns det massvis med folk som gärna stoppar snorren i dig och drar direkt efteråt utan att mysa. win-win?
avd. "vad blir det med världen?"

nytt kneg!

Vann några tusenlappar på tipset i oktober, och jag blev sugen på o lära mej o dja. Ser verkligen ut som ett roligt och soft jobb. Du är på krogen, nykter och ända har svinkul! Så drog iväg o köpte mej min kära traktor (MIxerbordet). Drog hem och börja skruva på knappar och ha mig. jag är långt ifrån fullfjädrad och blir inte heller någon avicii. Men nu ska jag iaf lira på krogen för våra kära tonåringar i några månader framöver. Och jävlar vad de ska liras!

Ny mix här
Fridens house

Lille Kevin

Lille Kevin.... Du kommer inte bli nästa ninja-turtle du inte.
Frågan är om det inte är Albinsson som äter på fyllan som Kevin försöker härma?

Äckliga snutjävel

Fattar inte hur de är möjligt att få 2400 i böter när jag bara kör 11 km/tim för fort! Borde va lagligt att köra i 10 km/tim för fort med tanke på att de är standard!
böghora vad ovärt!

Fridens snygga polisdam dock!

InfolofO

Såhär är det från och med nu:


* Dudez.se är en flashlig sida men inget för oss längre.
* Dudez.blogg.se är det som gäller om ni vill läsa om fyra särbarn igen.
* Följ vår twitter: Dudezcrew som är mycket aktiv för tillfället!
* Klicka er gärna bakåt och leta upp era gamla favoritinlägg.
* Spread the word att vi är tillbaka, om ni nu redan inte har gjort det.

dagens!

Såhär ser det ut om man idkar samlag i ett hav fyllt av brännmaneter!

Fridens brännmaneter

Dagens sanning

Förlåt så jävla mycket flickor men det absolut bästa med att få sova över hos er bredvid er varma och snärtiga kropp är inte kroppskontakten och eventuellt lite myspys, absolut inte. Det är heller inte din eventuellt dretsköna säng eller flykten från vår egna knarkarkvart som är det bästa, tyvärr inte alltså.. Er mjuka hud som luktar så förbannat gott och att slippa styra ordning frukost själv är inte heller det skönaste med att sova hos er, förlåt.

Det överlägset bästa med att sova med, bredvid och hos er fluktande fruntimmer är att åka därifrån. Man kollar sig över axeln, stämmer av gatans ruljans på medmänniskor och smyger eventuellt ut en liten fjaling. Man sätter sig i bilen och dundrar loss utan medstycke. Den gasbubblan som byggts upp under de timmar du varit "oaktiv" passerar nu friskt via rektum om du börjar komma in i en normal och mänsklig fas igen. Du kan börja gå normalt och slappna av. Känslan av frihet att lämna er och få möka, det, ja det är det absolut bästa med att sova över hos er.
Perz "släpper loss" på innebandyplan i Arvika. (Bilden har inget med inlägget att göra)./ Dudezmökarna

Hissar och dissar ett fenomen: Pose deluxe

Tjenare bästa bloggen!
Trots att vi inte skrivit sedan juldagen då vi istället valt att ägna tid till trädfällning likt woodchoppers ökar läsarantalet. Kul att se! Vi kommer köra på samma spår, alltså att blogga när vi känner för det. Nu har vi diskuterat ett ämne frenetiskt den senaste tiden och kommit fram till att blogga om det. Givetvis har det inte inträffat men "håll i er nu", "kors i taket", "sy ihop fettan" och "på med pappas säkerhetstrosor" för nu händer det, inlägget kommer nedan! Vi kommer hissa och dissa det senaste inom posering!
Mingelfotografering är inget nytt påfund. Vissa dyker upp oftare än andra och kan lägga till nattklubbsprofil på sitt cv, (läs Algur). Den här fotograferingen har utvecklats till något nytt, man ska ha en intränad pose så man alltid är redo och "safe" dagen efter då man blir söndertaggad på fejjan. Man ska genom att visa fotografen ryggen (röven) stå i en fruktansvärt oergonomisk och omänsklig position samtidigt som du vrider ansiktet åt rätt håll. Nacken får ta smällen men bilden blir bra, men galet onaturlig. Står du dessutom bredvid ett gäng som inte kör samma intränade pose undrar man som spektator vad fan som försegår! Dagens första diss är alltså till "ryggflasharna".
Ser det bekvämt ut?


Dagens andra diss går till de människor som valt att ta en fernet shot alternativt en handfull sura godisflaskor sekunden innan fotot knäpps. Dessa foton används relativt ofta som profilbilder på fejjan. Vi förstår verkligen inte varför det är såhär, man är inte speciellt fager när man ser skitful ut. Vi vet vad vackra ni kan vara och det är det vi vill gifta oss med, inte en sur citron. Diss två och en halv är egentligen inte en diss, det är mer utav en fundering. Den där förbannade handen som ska upp i ansiktet och krångla, kan ni motivera den? Jag har aldrig suttit så på ett skolkort och kommer nog aldrig mer att göra. Nästa gång ska jag försöka att slänga upp en armbåde i fokuset och se om fotografen tycker bilden är "helrätt och jävligt inne".
söt?


Dagens hiss går till er som ler. Fyfan vad gött det är att se ett äkta smile. Ett leende med hela jävla ansiktet, precis så som ni ser ut när ni ler. Ögon som skiner, tänder som blänker och smilgropar som får oss alla att smälta likt en baksnus i kvicksand. Keep it real ladies and gents och sluta var så jävla softa hela tiden. Bring your A-game and your smile.
Happy time!/ Glada dudez

RSS 2.0