Tillbaka ett halvt sekel

Bulan... Hur fan tänkte du här? Du kickar igång ett förslag om att vi ska jobba ihjäl oss till 75 års ålder, du ska liksom klämma ut det sista ur alla arma kroppar som redan gör 40 timmar i veckan? samtidigt som kids går utan jobb... Den ekvationen går inte riktigt ihop i mina ögon. Sedan promotar du kampanjen med såna här stickers? jävla tysk.
Vafan bliré

Kära cyberspace

Vi vill bara tacka vår käre vän Daniel Skogström som letat upp den dansade damen några inlägg nedanför åt oss. Hon heter Slisa Savelina eller tvärtom (det framgick inte riktigt av hennes twitter) och är dretsnygg. Förmodligen är hon rumän eller ryss och han ville hälsa att han överlåter tolkandet av vad hon skriver åt oss. Vi bugar och bockar och vi hoppas att vi har en chans till romans med den underbara dansösen från öst. Daniel som förövrigt har allt; utseendet, barnet, frugan, lägenheten, utbildningen, jobbet, innefrillan, rätt sociala medier och en förkärlek till att twittra lite väl ofta har gjort oss en bamsetjänt och vi står i evig skuld till dig om Svetlana någongång i framtiden kommer sluta upp som postorderfru till någon av redaktionens medlemmar.

Runkångesten

Åter till ett fenomen som det inte riktigt finns något bra svar på tror jag!

Runka, spelar ingen roll om du har tjej, är osugen eller precis tagit en runk! Man runkar ändå, inte bara för att det är skönt. Det är egenbehandling/terapi och sjukt jävla soft o gött. Precis som o skita, man gör det för att man inte har nått bättre för sig och för att resten av dagen blir så soft.

Förutom kvarten efter runken!

Precis när sköljen bevattnar pappret/magen/ljumsken eller precis överallt om man inte gjort de på länge. Precis i momentet när tårna står rakt ut och man tycker det är så jävla skönt. Precis på kommer vad man kallar runkångesten. Det är som att hjärnan upplevt ett sådant flow att livet numer suger mer än nånsin. ångesttankarna börjar flöda den närmsta kvarten.

Varför i helvete gör jag de här? Vad äcklig jag är, Fan va onödigt, Vad ska jag nu göra? vilken ovärd dag!, här ligger jag o runkar, hur oskön är jag egentligen? OSV.

Varför får man runkångest? Hur kan de goaste som finns bli så ovärt på en microsekund?

Men inte fan slutar vi runka för de!

Runkingdudez


Rumäniens stolthet

Blyg du är katten, mums. (Id:nr för den som vill söka upp henne åt oss finns där)


Spagetti & köttfärsås = magen blir bottenlös

När man äter olika maträtter blir man i regel helt jävla proppmätt när man tycker de är gött och äter som fan! Det blir segare och segare att få i sig den sista matbiten, men de är så gött så man trycker ner den, och ligger sedan i något de kallar matkoma resten av kvällen! Så jävla mätt så det inte ens är skönt och man vill helst bli av med maten i säcken!

Men när det kommer till spagetti och köttfärsås så kan du äta så jävla fort och hur mycket som helst. Varför? det är en god maträtt, men inte den godaste. Det är mycket kolhydrater som i regel är mättande! Men ändå så kan du äta mer än du hinner tugga och svälja och likförbannat gå och ta en lika fet portion till!

Hur kommer det sig att detta fenomen existerar?NEWDUDEZ

Dagens acessoar

Enligt wikipedia är vår femte acessoar i serien en riktig statushöjare i vissa länder kring balkan. Desto mer desto bättre, lika för kvinnor och män (tro det eller ej). Det är en sak i ansiktet som inte går att köpa, den måste odlas. Och nej, vi snackar inte om muschen, vi snackar om ögonbrynet unibrow eller som det även kallas "monobrow".
Saxat från betygsräddaren WP är följande: unibrow (or monobrow) is a "confluence of eyebrows"; that is, the presence of abundant hairbetween the eyebrows, so that they seem to converge to form one long eyebrow. The condition of having a unibrow is synophrys.

Som vi nämde tidigare är det i vissa länder status att ha väldigt mycket ansiktshår. Specifikt land där det uppskattas med unibrow är efter lite efterforskning Tajikistan vilket är ett fruktansvärt fint land fast med lite annan kultur än den vi är van vid. Dock tycker vi att deras inställning till "McDonalds-M:et" är förbannat fin och vi har absolut med den på listan som ett alternativ till dagens acessoar!

Kniver

Hur jävla dretfet? Lördagsgodis

Nyttig tror du?

Om du får en välmående känsla av att trycka i dig en pastasallad med lite tillhörande bacon ska du läsa noga nu. Allt känns så jävla fräsch för att salladen är kyld, det är krispig sallad och till det en läcker men lätt sås. Pastan har du med för att det hela ska bli lite matigt och bacon blandar du i för att du behöver protein och sälta. Du kör diet coke och din måltid är fulländad samtidigt som den har varit kopiöst nyttig i dina ögon. Du mår så jävla bra och kan med gott samvete smälla i dig några cupcakes som "klapp på axeln". Sanningen däremot är den att bacon i princip är det mest onyttiga du kan äta. Det är fel sorts fett och innehåller knappt något kött, alltså rent och skärt dretfett är kontentan av bacon (dock är det så jävla gött). Pasta är alltid pasta och inte speciellt nyttigt i sig och salladen kan ses som det enda positiva i kompotten, dock är inte pasta helt fel i rätt mängd.
Det vesäntliga som jag vill få fram med detta inlägget är följande: Du tror att du äter en nyttig pastasallad som i själva verket är lite Snabbmakaroner med flötigt bacon med en sallad. Nu vet du det, nyttiga jävel.

Dagens acessoar

Ni som följer bloggen frenetisk är förmodligen olidligt sugna på vårt fjärde acessoar-tips. Lugn, det kommer här. I dagsläget är det så jävla hippt att vara tatuerad, jag är en sucker och vill bara ha mer och mer. Jag har till och med målat mina egna och även några utav mina vänners. Köper snart en buuzzzzzzz'R och börjar färglägga svålar men det är en annan historia. För er som vill vara lite badass och inte vara en blek svennebanan är bläcket ett ypperligt hjälpmedel för att visa sin identitet och vad man står för. Eller bara köra nåt som är snyggt som jag rullar, skiter fullständigt i om jag har en snyfthistoria bakom t.ex mina blommor. Hur som helst då är det inte alla som törs gadda sig eller som är less på sina gamla... Pengabiten kan även vara ett dilemma då det inte är riktigt gratis, (detta beror på att tatuerare TYVÄRR inte går som konstnärer och får därmed betala sjuka summor i skatt). För er som infaller i ovanstående kategorier tipsar vi idag om Fake-sleeven.
Finns att köpa på utklädnadsbutiker och innehåller de mest vanliga utsmyckningar såsom tribes, coifish och lite burning eightballs. Men vi vill tipsa om fake-triben. - Helt enkelt så jävla fet. Piffar upp vilken hunk som helst som ska ut på stan i sin nya humörtisha med extra stor urringning.

Tidsfördiv

Saxat ur ett telefonsamtal mellan två dudez:
.
.
" Visst fan går man och skiter när man är hemma och inte har något att göra? Även fast man inte ens är nödig.. Det är världens bästa tidsfördriv det och så jävla gött, och manligt! Frågan är om brudar gör likadant.."
.
.
.
.
Gör ni likadant ladies?

Dagens acessoar

För tredje dagen i rad pumpar vi ut ett acessoartips. Vi har ett par på lager så vi hoppas att trenden håller i sig iallafall en vecka totalt. Om du blir trött på ditt underbett som vi rekommenderade igår kan du alltid piffa till din image med ett smycke. Smycken finns ju i alla möjliga former och storlekar. Det finns sådana som man halft opererar in i t.ex handen och de som man sätter fast i kroppen i ett hål, en så kallad piercing. Det finns även de som man hänger runt halsen i form utav ett halsband. Vi tänker dock tipsa om en kombo av dessa två varianter idag. Alltså en mix av en ateralj som sitter löst men ser ut att sitta fast, stenhårt. Vi pratar om fakepiercingen.
Denna prylen funkar utmärkt om du inte får pierca dig för morsan eller om du bara vill se ut som en 14-åring från Grums över dagen och slippa det hemska ärret som blir efter att du insett att piercingen var skitful och du tog ut den. Fakepiercingen tror vi även är ett ypperligt komplement till underbettet som bilden ovan visar.

RSS 2.0