Albs och perz är bittra

 
 
 
TjenA ERA ostyva fittkeniser.
 
Vi tenker inte skriva något värt i detta inlägg, utan bara skita i varande stavfel och printa ner allt vi tyckert ovh tänker för tillfället. Alltså allt som är dåligt och kanske lite bra, fäör just nu ä'r vi bittra.
 
Lista (och varför skiten är med på listan,)
 
Dåligt
* Hybris på twitter. Självgoda indivieder som postar statusar eller vafan det nu är för att boosta sig själv. För helvete bete er och kanske inte stgen i badhus.
* JÄLVKAKUKSUGARFITTHORER )/ AS_SLYNER statusar på twitter. följt av en kommentar freån "bästa brudepolaren tiffany": "vad är hent gumman?? - "neeeeeeej inget, kan inte ta det är på cyberspace".
 
Men din sloka adalahest, RING istället. RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING. Perz och alps tackar på förhud.
 
* Fejkade rödvinsälskare - du gillar inte vin egentligen, vettu.
* hashtags på facebook - vad i hela helvetet betydser ense häschtat? höll er med dom till twitter.
* Tusentals hashtags på instagram a.k.a IG i finare kretsar - flolow vack? asscrack? wallhack?
 
Bra
*Lilla Laf

Slaka jävlar

Vill bara säga följande:

Vi har från dagen vi slutade blogga till idag haft ett konstant besökarantal om minst 15 unika klick.Vilka släta jävlar ni är! Samtidigt har ett mynt alltid två sidor och vi är jävligt stolta över ert idogt frekventa väntande på nya inlägg, som aldrig kommer.


Perz meddelar

I ett pressmeddelande från tidigare idag skriver perz följande:

- "Jag har bestämt mig för att återigen spara ut min back. Min man med sin enorma fyllighet och underbara svall, som enligt många är den bästa i stan har lyst med sin frånvaro alldeles för länge och både jag och mina medmänniskor förtjänar att ånyo skåda den då den återspeglar strålarna från Karlstadsolens sken.

Det är hög tid att plocka ned de andra backarna på jorden och visa vem som faktiskt har den fetaste frippan Ever."

Perz meddelar givetvis också att det är en långdragen process som kan byta riktning längs vägen men att han ser fram emot hösten och vintern då backen skall stå färdig.


Boys are back

Goddag Karlstad!!

Dudez.blogg.se är tillbaka. Starkare, äldre, visare, fetare och hungrigare än någonsin. Vi hörde att det dykt upp lite skitbloggar om Karlstads skvallerliv igen och blev lite sugna på att blogga igen. Målet är absolut inte att konkurera ut dessa bloggar, vilket vi redan gör efter en snabb titt på besökarantalet som faktiskt finns under våran helt oaktiva period. Målet är att bara kötta lite nyheter och dumdristiga saker vi gör till förmån för er.

Sommaren har varit skit, men idag är det sol, så nu ska vi sola.

puss horblogg. vi ses


RSS 2.0