Dagens sinnes!

Idag hände nåt inte direkt otippat men ack så ovanligt i dagens läge. Jag åkte till skolan, strosade runt i korridoren och tjingade varannan brud innan jag kom fram till cafeterian i ett utav husen. Då ser jag det jag tror att det är. Det blänker till vid ett utav borden. Det känns som jag får solen i ögat. Det är något reflekterar ljuset och ger ett enormt sken. Jag ser ett svart blänkande tyg runt ett par ben. Ett par oldschool supertighta dretsnygga lacktights har pallrat sig ut ur garderoben. Allt detta trots den numera tabubelagda fjortisstempeln samt kylan som sena november bjuder på. summa summarum: Jag fick ta mig fa'an fjale. Lackisar är toknice, kommer alltid att vara toknice och kommer alltid att vara den sortens tights som visar era gudomliga former på bästa möjliga sätt. När denna donnan satt inne på en underkropp likt amore's så gjorde det ju inte utsikten värre. Kan nog tänka mig att den vyn jag hade en sketen onsdagmorgon i plugget kan liknas vid att se jorden från rymden. Så snälla damer, damma av era lackisar om de mot förmodan ens kan suga åt sig damm och trä den likt en för liten kådis runt era påkar. För jävlar vad blickar ni kommer få då. Som sagt så önskar vi alla på dudez att vi var upphovsmakarna till dessa skapelser, men nu när detta inte är fallet kan vi bara bocka och buga att någon sosse hann före oss! HEIL LACKTIGHTS!

Shuffle?

Them old folks know how to do it. Det är inte bara vi coola unga kids som droppar shuffle och nya dansstilar var om vartannat. Di gamle kunde allt di på sin tid. respekt

Dance like

Dance like a butterfly sting like a bee, êhhehehehehehe era saer. Love


DAGENS BILD

Tja snygg


DUBDUBDUB

Tjenää folks!

Hoppas allt är bra med er alla sju personer som läst dudez.blogg.se idag. Hoppas speciellt att ni tre som klickat er in inte bara en utan två gånger mår ännu lite bättre än alla andra. Bigup till er! Det är för er vi gör det.

Jag bor i bronx nu och är mest ensam, Limp är skivspinnare med sikte på napa, Albinsson är ännu mer ensam än mig i en trailerpark i Hamar och prins B har skärsår på röven som ny hobby när han inte är på köpcentrat. -Dudez. Känns som att det är ett vinnande koncept i nästa tv-serie.

När man sitter i en schleten skola som jag mest hela dagarna hinner man lyssna igenom rätt mycket musik. Tänkte dela med mig lite utav dretgo dubdubdubstep. Graffarnas musik sedan årtionden tillbaka som numera hittat in på sturehof. Skönt som fan att 26:e December är klar, diggedy dada på sandgrund. Nause likaså en vecka senare fast på det där stora stället på hagen. För er som inte verkar i KD eller orkar vänta så länge och vill titta in något nytt utanför Karlstads goa housegränser så kommer han Pryds till Pennybridge 14 Dec, alltså en onsdag ganska snart. Till råge på detta dunkar Nöjes in Rebecca & Fiona i början av nästa år men den fetaste smällkaramellen på länge kom idag från samma gäng, IN fuckin' FLAMES. Musik när den spelas som bäst, på riktigt, live. 

Ihopslaffsad Dublista:
Dub osv.
Riktigt skön höst och rusk-lista signed Emelie Orebjörk:
Höst/vinter & rödtjut -11


Nu ska jag leka gladiatorerna i korridoren med mina classmates och dricka flagpunch! Life's a bitch.

Damsport

Det är inte många sporter där det går att att kolla när det kommer till damer. Men förutom beachvollybollen så har nu en ny publikfavorit tadit staterna med storm!

Amerikansk fotboll för herrar är ju maffigt, men när tjejerna lirar heter det lingerie football. Och jävlar vad dom lirar! Och jävlar vad bra det är för ögat
ENJOYYYY
Dudez

Amatör dj

Tyckte de såg så kul ut va dj så köpte mig en appledator och ett mixerbord och satte igång att klura lite. Men de är fan inte så lätt som de ser ut när de står där och vrider på sina knappar och vänder skivor!
Det är svinkul och lite börjar man lära sig lite iaf.
Tillslut hittade jag inspelningsknappen och med lite småskavanker här och där samt att de låter som en gyttja ibland så fick jag iaf ihop en timme!

Nybörjarmix

Dudez

Radion

Vi har sågat radions beteende ett antal ggr, de tjatar ut låtar som man inte vill få uttjatade och de tjatar tillochmed ut låtar som redan från början är asdåliga. Och en kväll när jag åkte hem från min fru lyssnade jag på mixmegaparty. gött tänkte jag, lite skön partymusik på radion, MEN ICKE!

Partymusik för mix megapol är chris medina fast med en bas-slinga i bakgrunden och när den va slut tänkte aah men nu kommer de en riktig partylåt, men nej då var de dags för someone like you med adele inklusive samma basslinga i bakgrunden! För de första så gör man inte om sådana låtar till "Partylåtar" och bara för att man lägger in bas i bakgrunden så blir de inte party! Så passar vi på o lägga in 15 min reklam mitt i partyt med så är hela konceptet med svensk radio fullbordad
Jag får tänka länge för att hitta något positivt med radiokanalerna....

Det finns faktiskt en härlig grej med radion och de stavas Vakna med the voice och Rix morgonzoo. Fyfan vilket gött jobb att sitta från 5-10 och säga precis vad du tycker om saker och ting, göra veckans uppdrag som att ringa till kina och beställa en ny kolv till din saab på kinesiska. Det tycker jag är askul. Eller till exempel rapattack på vakna med the voice. Sådan är kul. Det får en på härligt humör såhär på vardagsmornarna. En samling sköna idioter som pratar skit och tycker till om saker och säger precis va de tycker.

Dessa morgonpratare är det enda sköna med radion!

DuDeZHissen vs dissen

När åker upp i hissen denna otroligt varma novembermånad hittar vi just värmen!
- Jag har inget emot att de är 10 plusgrader när jag står i min lugna ro under vardagsmornarna och inte fryser i väntan på bussen. hörlurarna rör sig mjukt och synkad med mina rörelser ist för o bli sådär hårda och styva som de blir så fort de går under nollan. O så ska de alltid fastna i allt då med!
Man kan fortfarande ligga i 100-150 på motorvägen utan risk för halka, för sommardäcken sitter så klart på än.
Man kan ta en softare jacka in till stan som man inte svettas ihjäl i så fort man kommer inomhus. Ni vet när de är vinter och man klätt på sig som fan o så ska man in i någon affär och orkar högst 30 sek innan man måste börja klä av sig o sen ska man ut o då måste man klä på sig igen, det blir ett jävla på/avklädande när de blir minus på termometern.
Nej jag har absolut inget emot plusgraderna ett tag till. Men jag önskar mig ändå en vit jul/nyår med ca 3-DISSEN!

Veckans diss går till årets idol! Nu skall tilläggas direkt att jag inte följer idol utan kanske sett 3 avsnitt. Men är de verkligen de bästa "amatörsångare" vi har i de här landet? 16åringar som varken kommer ihåg texten eller sjunger vidare bra. De kanske skulle funka om står i aulan på 9ans skolavslutning. Men de är inga röster jag orkar med att att radion skall tjata ut som de gör med allt nuförtiden!
Brb

Det senaste

Kicka en fet profilbild på en het snubbe på fb, typ chuck bass. - Det senaste.

ricinolja, den gamla gäddan.

champagnesnyltarna och alla deras hangarounds och wannabes gör allt för att vara tip top och så jävla inne. Det "senaste" om man nu kan säga så är att ha ricinolja i håret för att på så sätt få hårbotten friskare och öka tillväxten av barret i allmänt. Något medel som används inför röntgen av magen är det egentligen, rektoskopi, tarmsköljande a.k.a laxeringsmedel. Funkar även som ögondroppar.

Roligt att damerna använder detta för att få en friskare hårbotten då hår är döda hudceller. Borde man inte döda ännu mer hårbotten för att få mer hår?


Svälj en dos för att landa lite lägre på vågen nästa gång också.

Hur som helst har dudez kickat med ricinolja i typ 4 år, så det gamla hursmorsknepet har dom snott från oss... Som så mycket annat också iofs.. Kul att vi är med och sätter trender, omedvetet.. Det är ungefär som när vi på fritidsgården rullade upp mössan över öronen när vi lirade stress för de blev så jävla varmt. För att inte nämna den galna hypen som det blivit på overall, en annan körde det flitigt på dagis redan.


Nause

"This is what i'm made of, you can try but never stop me, this is what i'm made of" Och Albinsson slänger av sig sin lila swaykavaj, höjer den över huvudet likt en prins och börjar taktfast att svinga runt den efter Sandgrunds hårda pungsparksliknande bas. På citygrillen undrar han vart plånka med tillhörande kontokort kan vara. Kan nog vara så att det flög ut både det ena och det andra när du levde napa-liv fast efter klarälvens delta och inte längs napa beach...

Har någon hittat till exempel ett körkort bestående av en archavin-liknande profil sayn' Albinsson? Var då inte blyga och kontakta dudezredaktionen.


Här har ni låten, som faktiskt är en av dom skönaste just nu. Gör gärna ett experiment då ni fyller en jackliknande överdel med värdesaker och börjar vispa likt helvete in bit in i låten. markera sedan ut på en karta vart värdesakerna hamnar i rummet. Kan vara till hjälp i sökandet efter lapanssons grejer..


Du förresten, nu jävlar är vi tillbaka. 

Dagens Bild!

Nu har man tillochmed börjat storleksanpassa toaletterna efter kön!

Foto: Daniel Monander


RSS 2.0