Vi är inte värda vatten!

Vår lilla komunikationsbebis bara växer och växer, hittade en ny skara fans på fejan idag som hade rotat rejält i redskapsboden och lyckats finna den riktigt svulstiga motorsågen varpå dom totalsågar oss längs fotknölarna.  Riktigt skön läsning om jag får säga det själv, nedan följer en bildserie på den härliga konversationen, enjoy!
Reflektioner
Man kan tydligt se att det åtminstone tre tappra själar som inte uppskattar vårt arma livsverk, men vi misstänker och föga troligt är att det rör sig om ett mindre nätverk individer som med Facebook som vapen försöker skapa uppror eventuellt krig.
Vi kan även efter nogrannt efterspansarbete ur den högre skolan (Harvard) bekräfta att det rör sig om fler än två tillfällen som individerna ur Nätverket stört sig till den milda grad att ilskan varit så total att den inte längre går att hålla inom sig, DET MÅSTE UT PÅ FACEBOOK!!!!!!!!!!

Då granskningsrapporten från Friherre Von Cnorrhane damp ner i brevlådan så kunde vi utläsa följande:
Låt oss anta att vi skulle ha tillgång till en tidkapselmaskin och isåfall resa tillbaks i tiden exakt ett dygn före dådet så ser man en markant ökning av antalet betraktare efter det att den verbala attacken ägt rum.
Summa summarum:
Det ni inte verkar förstå är att när ni väljer att håna oss i skrift så får vi puplicitet. Publiciteten genererar läsare som i sin tur genererar pengar och var man någorlunda vaken under skoltiden så vet man vad det innebär. Klirr i kassan på vårt ofshorekonto i Liechtenstein.

Vi har sedan en tid tillbaka haft en inplanerad konferensresa på Stureplan i de blå delarna av Stockholms innerstad men efter den markanta ökningen läsare har vi insett att detta inte är nog, vi förtjänar bättre! Så nu är det upp till er Nätverket, blir det Saint Tropez eller Monte Carlo?Högaktningsfullt Dudez CrewPS. Nästa gång föredrar vi att ni använder er utav www.dudez.se vilket är den korrekta adressen.Kommentarer
Postat av: M

Visst kan man väl hålla med dom arga läsarna till vis del, men fifan, skönt inlägg :)

2011-01-07 @ 02:14:55
Postat av: Anonym

hahaha skulle betala 1000 pix om ni lämnar ut namnen :D

2011-01-07 @ 06:08:56
Postat av: Anonym

ska ni ut ikväll dudez, och isf var?

2011-01-07 @ 10:08:07
Postat av: Anonym

Jag tror deras avsikt var att det skulle komma fram till er på något sätt ändå :) Annars hade de nog inte skrivit ut det där! Dessa människor är nog inte så blåsta som ni verkar tro. Ni skriver skönt, men det hade varit roligare om ni drev som sagt.

2011-01-07 @ 10:17:45
Postat av: Perz

om ni inte inser ironin och tror att vi är seriösa hela tiden har ni nog inte förstått dudez i grund och botten. Vi varvar seriösa inlägg med totalt sjuka. Vi är sjuka människor och verkligen inga stekare som tror vi har pengar, jag är intelektuell slacker, en weactivist, så det så!Meer beef, mer deg för oss. Cha cha lunatics

2011-01-07 @ 12:49:51
URL: http://dudez.se
Postat av: Adde

Fortsätt med det ni gör, det gör ni bra / kasernhöjden

2011-01-08 @ 01:08:08
URL: http://zerofivefour.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0