Vi gillar de inte allz

Oftast så tar vi upp vad vi gillar med er tjejer. Vad vi tycker är sexigt, vilken klädstil vi föredrar och hur vi vill att ni kysser oss. Nu ska vi istället bränna av lite egenskaper och beteenden som Dudez tycker är mindre charmigt.
Det här är Fan-va-o-sexigt-listan

Vi kan börja med en klassiker. "Jag är så tjock". Ni vet vilket snack vi menar? Sjukt o-sexigt sagt och vi båda vet att du inte är "så jävla tjock". Ja ska inte sticka under stolen med att ja tycker hon Victoria Secret chefen är vrålhet men det finns bra mycket snyggare tjejer som väger bra många mer kilon också. Tänk på det! Vi gillar när ni är som ni är och skulle ni vara sugna på en megamenyn iställer för salladen så ta den då! Vi tycker inte att ni är tjocka och fula för det.
En annan mindre charmig egenskap är gnäll. Självklart har man bättre och sämre dagar men det behöver inte gnällas jämt. Du missade bussen in till stan och fick vänta 10 minuter extra, dagen är inte körd!

Nästa anti-sex-appeal är när ni inte vill visa er utan smink. Förstå rätt nu. Ni är sexiga med smink men när ni inte vill ta av sminket för att ni är med en kille så blir det liksom som ett osexigt beteende. Vi är ju inte med er för hur ni ser ut när ni är sminkade (inte Dudez iaf) utan för att ni är fina, snälla, söta och sköna brudar. Ni är väldigt söta när ni tvättat bort sminket och bara har en tisha på er när ni kryper ner bredvid oss också!

Luft. Och inte luft som man andas in utan mer som i uttrycket "fått lite väl mycket luft". En tjej som är en riktigt 10:a slutar att vara 10:a när hon börjar inse hur snygg hon egentligen är. Ju mer hon "utnyttjar" eller "använder" att hon är snygg, desto fulare blir hon. Vem gillar snygga nonchalanta brudar? 
Med det sagt så menar vi inte att alla snygga tjejer är så, absolut inte. Snarare är det så att den här minioriteten (stavning?) gör att vissa har fördommar gentemot ALLA snygga tjejer.

Sist men inte minst. Det absolut osexigaste som finns! Sluta se mobilen som er bebis när ni är med en kille. Den behöver inte hållas i jämt och det behöver inte sms:as hela tiden. Säg att du och din kille kollar en film och ni har liksom slutat kolla. Mitt i förspelet så får du ett sms. Vad du än gör, ta inte upp mobilen! Sjukt o-sexigt och det äger en hel del om dig som person!

Sådär. Nu när vi klagat klart så vill vi ju få fram att vi inte menar att ni är eller gör såhär utan det här är bara grejer som vi tycker är o-sexiga. Vissa kommer kanske känna igen sig och isåfall så riktar vi en känga med storlek liten åt dig. 
Oftast så har ni ju ingen av dom här egenskaperna och har ni det så väger ni upp den med ett antal bättre. Men nu vet ni :)/Dudez

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra inläggg grabbar !

2011-01-06 @ 18:51:34
Postat av: Anonym

"En tjej som är en riktigt 10:a slutar att vara 10:a när hon börjar inse hur snygg hon egentligen är. Ju mer hon "utnyttjar" eller "använder" att hon är snygg, desto fulare blir hon. Vem gillar snygga nonchalanta brudar?" ...det gäller även er killar! *host,host

2011-01-10 @ 15:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0