Ut ur bilen gubbjävel!!!

"Igår hände en liten incident", så brukar många dudezinlägg börja och även detta. På g till träningen börjar perz att skrapa rutorna på limps bil, bilen är givetvis igång för att pumpa upp värmen någorlunda, den har nämligen tendenser till att behöva skrapas inuti också förstår ni. Bildörrarna brukar, rättelse, är alltid fastfrusna vid denna tiden på året så det kom inte som en chock när första dörren inte gick att öppna när Linus snällt skulle sätta sig bakom ratten och köra. När han sedan testar andra och tredje dörren börjar paniken infinna sig, den har gått i baklås.

Inuti bilen ligger perz grejer, bilen puttrar för fullt och vi tar oss helt enkelt inte in i den. Hur gick det hela vidare? Spana in videon...

Våra hästar börjar puttra på sista åren, de är trötta, speciellt på vintrarna. Perz bil startar inte alls och har gått i ide, albins bil pryds av kartong och limps bil är numera en ruta fattigare. De ack så trogna hjulen vi rullar på får stå ut med mycket, men även vara med på mycket stölligheter.

Love u

Dudezcrew

Kommentarer
Postat av: FAB

Grym blogg... Vad gillar Du min?/FAB http://fabs.blogg.se

2011-01-21 @ 17:21:49
URL: http://fabs.blogg.se/
Postat av: 1

vilka i dudez har flickvän??:)

2011-01-23 @ 16:43:54
URL: http://3
Postat av: dudez

Limp och Perz

2011-01-23 @ 21:15:28
URL: http://dudez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0