Tuttar

Ni tjejer klagar alltid på att vi killar är så tutt-fixerade. Vi glor på era tuttar, vi vill ta på era tuttar, gör allt vi kan för att få se era tuttar m.m. Och visst kan det ligga en hel del sanning i det. Personligen så tycker ja brösten är något av det sexigare på en tjej. Men med sexigt så menar ja inte nödvändigtvis stora bröst utan aa, bra bröst som passar kroppen.
Men det är inte bara killar som är tutt-fixerade eller hur man ska säga. Ni har allt en del av kakan ni tjejer också.


Passar henne som fisken i vattnet!

När man ska sova med en tjej så skedas det ju oftast. Lite mysigt, man hamnar nära varandra och sådär. När ni väl fått tag i handen som kommer runt er så drar ni den nästan maniskt mot era bröst. Det spelar ingen roll hur mycket vi än stretar emot, handen ska dit! Som en order att: ta på mina bröst hur mycket du vill hela natten! Dudez tackar och bockar.

Dudez frågor lyder alltså:
  • Är det skönt när vi tar på era bröst?
  • Hur vill ni att vi ska "massera" era bröst? (beskrivning krävs)
  • Om du inte tycker att det är skönt, varför drar du då dit våra händer varenda gång?


/Dudez

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför vi vill att ni tar på vara bröst när vi ligger sked är just för att vi vill ha ett stöd. Vi har använt bh hela dagen och det skulle faktiskt vara lite skönt att få samma stöd även det under natten. låter konstigt jag vet. Men vi vet ju att ni även oftast går i gång på det, vilket vi känner på baksidan av våra lår och rumpa när vi ligger på det sättet. det blir mysigt och man känner att ni verkligen gillar det ni tar på ;) att massera därimot är ett big nono!

2011-01-05 @ 01:01:49
Postat av: Anonym

Det gillas! oftast sätter det igång både tjejen och killen!

2011-01-05 @ 01:05:12
Postat av: Elin

I förspel och ex. när man skedar är det mysigt om ni tar på brösten. Däremot blir det lite för mycket om ni lägger alltför mycket fokus på brösten och tror att vi ska njuta ihjäl av det, för så skönt är det faktiskt inte. Det är mysigt, men dra gränsen någonstans :)

2011-01-05 @ 11:45:59
Postat av: Anonym

Det gillas verkligen att ni killa ligger och tar på brösten när man ligger sked. Ja lite massage ska det allt också vara, eller inte riktigt massage utan mer kill så satt det blir skönt. Typ som att ni drar fingertopparna överst på brösten när man kanske ser på tvn och ligger och små gosar.

2011-01-05 @ 20:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0