top 5 apps i perz lur

Kära horblogg.

Det råder torka på aktiviteter och vi som kör oxveckorna i 3 månader framöver på kneget med nästa ledighet PÅSK krigar på bäst vi kan. Som extra-arbetare innebär ledighet oftast mer jobb, skönt. Linnros i helgen som sagt, får se om man kollar vad han går för eller inte, eller om de blir en helkväll med zelda eller zappande på luren. Till det sistnämna kommer här lite tips på appar som kan fördriva tid och göra nytta.

plats nummer:

5. touch cam


En jävla bra fotoapp som gör att du kan klicka vart som helst på skärmen. Lägg till lite zoom och fixa till bilderna i PS express så har du det som behövs för att klara dig. Jävligt bra tidsfördriv.

4. Shazam


När du inte vet vad en låt heter, t.ex Mdöhrö, så är de bara att trycka på sync så hittar shazzy låten åt dig, schnääsy.

3. VLC remote


För folket som ej har trådlöst tangentbord så finns det en lösning ändå, man pumpar in de man vill ha i VLC media player och spelar upp allt därifrån. När man vill byta låt gör man det smidigt som fan via iphonen som en fjärrkontroll. Allt kopplas via Bluetooth och funkar givetvis bara på vlc, ej spoty.

2. Facebook


För er som måste vara uppkopplade dygnet runt, visa vart ni är via "check in" samt ha koll på allt och alla finns givetvis världens största community även till luren. tidsfördriv: 7 av 5 braxar.

1. Nordea


Så sjukt värt att kunna överföra pengar när som helst, kolla börsen samt köpa aktier när du känner för de. Dagens samt nattens räddare, minst sagt. Kan vara farlig på krogen.


Valde bort spotify i sista sekund då premiyum krävs för att de ska funka, men alla har ju fulltankad Ipod i luren ändå så man klarar sig liksom. Sedan finns de även massa sjuka spel som man kan hålla på med i oändlighet, så som angry birds. Knö in några "play" apps och nyhetsprogram så har du en fulländad mobil som du kan slösa bort det redan alldeles för dåliga batteriet på. Så ser iallafall min lur ut.


/prz med sitt crew


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0