supertung högervisp!

Sjuk kväll i onsdags måste jag bara tillägga, skulle inte till stan egentligen men en briljant spontanresa blev det. Kvällen till ära satt jag bakom ratten eftersom jag skulle jobba 10 dagen efter, så jag hade inga höga förväntningar på kvällen, lite softbarhäng var vad jag hade räknat med. Men ack så fel jag hade, träffa perz i kön och där börja resan mot den evigt tunga högervispen för riverside mother fucker snubben var en gud på att flippa skivor. Jag brukar envist motstå all form av dansaktivitet när jag är nykter pågrund av min totala brist på taktkänsla men den här kvällen så bröt jag mot alla principer och regler i mitt arma inre, dansade mig svettig som aldrig för och för er som såg detta spektakel så har jag bara en sak att säga, "jag hade iaf kul"

Men det var inte därför jag skrev detta inlägg, min polare Björn som jag körde till nöjes är en riktigt lustig filur, när han och flaskan har kramats en helkväll så brukar det ofta sluta med legendariska fylleinköp, så även denna kväll.
Nedan följer en topplista på vad legenden har lyckats med under sin långa och trofasta suparkarriär.


Legenden i egen hög person!

1. Förra gången jag körde Björn så vart han väldigt på pickalurven och när vi stannade på nyängen för en fyllekörv så skulle han prompt ha en trisslott, varpå jag säger"Björn ingen kommer ihåg en fegis köp allihop"  (trisslotterna hängde på en lina)
Som sagt kalaset gick på ca 900 spänn för Björn ville som sagt inte vara nån fegis, skall även tilläggas att nyängen var proppfullt då en busslast med hockeyungar med tillhörande föräldrar också ville ha nattmat, deras minspel när den lite överförfriskade berry får sina trisslotter var priceless.

2. gårdagens inköp, även denna på nyängen, inte lika full denna gången men tillräckligt blöt i strupen för att lätta på pluskan. Vårt dagsbehov var iaf en doftgran och då Björn inte riktigt visste vilken som luktade godast så tog han en av varje, ca 19 srt, kostnad 400 kr ;)

3. En blötfestnatt i Charlottenberg skulle Björn lokalisera storms lya för att sova ruset av sig men då lokalsinnet hade flytt till kina så stoppade han första bästa bil för lift. Valet föll på en raggarbil, björn frågar om dom kan köra honom, svaret blir nej, han ryker upp sin sedelbunt och erbjuder dom en femhunka för lift, dom antog mutan och frågade vart han skulle, svaret blev"kör runt lite så ser jag vart jag är" Dom han komma ca 200 meter när Björn skriker stop och kliver ur, Sveriges dyraste taxi?


Som sagt en livs levande legend, fortsättt bjud världen på sköna fyllehistorier är du snäll :)

Signerat Bernard

Kommentarer
Postat av: M

Pöpke for president!

2011-01-08 @ 01:38:30
Postat av: Josie

hahaha!

vilken kille!

2011-01-08 @ 17:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0