Pinsamma päron(mammor)!

Mammor där ute i landet, speja upp öronen för det här är ett inlägg som riktar sig till just er.

Dom flesta av oss har ju nån gång i livet var nykär, ni vet när man går på rosa moln, livet leker och ingenting kan rasera fasaden av kärlek som dit sinne byggt upp. Efter att ha smådejtat ett par månader går man oftast in i fas två, träffa och bli accepterad av familjen.

Första träffen med familjen kan ju liksom gå  käpprätt åt helvete och den nyfunna kärleken kan fly snabbare än du hinner säga pampers, för man vet ju precis vilka brister ens egen familj har.  Steg ett är att dom är påklädda då visa familjer har en vis frikostighet när det gällernakenhet och kläder, steg två se till att måla upp det absolut värsta scenariot för din ögonsten så kan det iaf inte bli värre, steg tre eliminera alla syskon så att inga pinsama situationer kan uppstå.

Men även fast alla steg går åt det håll som du vill så kommer du förmodligen aldrig undkomma din mammas vilja att visa upp alla familje allbum från din tid som ung liten grabbhalva med motiveringen "du var ju så söt när du var liten"

Vips så har alla pinsamma gammla barndomsminnen som man har vaskat i närminnet åter sett dagens ljus, Fredrik 5år naken i upplåsbara poolen, fredriks första skoldag, fredrik nyfödd, osv och när man med svetten rinnande nerför kinden pustar ut eftersom din nya flickvän och mor nåt sista sidan så utbrister din mor, "vänta jag har ju en pärm till, gud va söt du var när du var liten" Det tar aldrig slut.


Jag har två frågor, en till alla mammor och en till brudarna.

Till mammorna. Varför vill ni se eran son sitta lidandes med lackande svett och magsår?

Till brudarna. Uppskattar ni familjealbumsstunden, eller tycker ni det är lika pinsamt?

Sammanfattningsvis så kan jag väl säga att hur mycket du än kommer böna och be så kommer din mamma förmodligen ändå att damma av dom gammla korten, så det är oundvikligt. Det är bara att hoppas på att du har en grymt förstående tjej eller att du var hiskeligt söt när du var liten. Jag älskar dig ändå kära mor:)

Signerat Bernard

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det känns alltid mycket bättre när era/våra föräldrar är öppna och välkomnar ens nya pojk/flickvän. Ingen gillar ju när man känner sig oönskad och obekväm. Sen tycker jag att det är gulligt när mammor är så stolta att visa upp sin son medans sonen mest skäms :)

2011-01-05 @ 11:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0