Ni är så jäävla pinsamma!

I Karlstad finns det x antal krogar. På krogarna finns det ordningsvakter. Några av ordningsvakterna är sköna, roliga, trevliga, ödemjuka och beter sig som vilken arbetarsvenne som helst. Om någon är olydig tar de med personen ut. Gör personen motstånd tar de ett grepp och tar ut personen. Gör han inte motstånd tar de honom i hand och leder ut personen. Så här ser det ut på de flesta krogar i den här stan. Förutom på ett ställe...

Score..

Här jobbar det häftiga vakter ska ni veta. Eller vänta nu, dom är de vidrigaste töntarna jag någonsin sett. Det ska tas grepp, brottas, va kaxiga. Ni är så pinsamt töntiga. Tänk att en person som knappt gör motstånd ska behöva 3 äckel som ska ta 3 olika grepp. Är det för att ni vill visa något eller? Visa att ni gått en kurs på 6 månader och inte kan bli något annat, Vill ni visa era arma armar för de 18åriga töserna? Äre svårt o ta ut en full 18åring själv? Det är ju för fan så en annan kan plocka ut dom tillochmed.  Ni är så pinsamma så det finns fan inte ens ord.

Bara för att det står vakt på ryggen och du har en liten plåtbricka på bröstet så har du knappt mer rättigheter än 150 cm lång asiat i nordkorea.

Ni står o väntar på chansen att få knäcka några revben och halft dra armen ur led på en dretfull tonåring. Är det så jävla häftigt´?

Det är så pinsamt o titta på er så man finner inte ord. Man bara står o hoppas att ni går på en nit och blir lite bajsade i käften samtidigt som ni själva ligger o grinar samtidigt som ni pinkar på er. Så äckliga och pinsamma är ni.

Sen sitter ni tillsammans i omklädningsrummet på SATS och berättar om hur många ni brottade ner i helgen. Hur många fighter det blev. Jag har själv sutte och hört de. Och det gör ju saken ännu mer pinsamt. Kommer inte ihåg vad han med kort brunt hår, lönnfet mage och tribal-tatuering på armen, heter! Men han gillar iaf o sitta o snacka om det på gymmet. Är man häftig då?Jag filmade ju er när ni va häftiga igår. Men någon av er tog mobilen ur näven och raderade filmen. Så ni kan ju inte va så jättestolta med ert jobb eller?


Bete er som vakter istället för nått litet och ynkligt som inte är mer värd än 5centare i Dubai
Kommentarer
Postat av: Anonym

word!

2011-01-23 @ 22:30:03
Postat av: edvin eriksson (butiksbiträde på dolkens livs)

så sant så sant! spenderar oftast en kväll innanför dessa väggar om helgerna(tyvärr..) och man ser detta spektakel MINST en gång varje kväll. ska berätta en liten incident jag upplevde här om helgas och det kommer gå undan så håll i er! vakt till gäst: "nu åker du ut, du satt och nickade för du är för full"

gäst till vakt:"nej jag är inte för full, det märker du väll" samtidigt som han rycker ur sin arm ur vaktens redan då för stadiga grepp runt hans arm och DÄR låg denne oskyldige grinandes och ihoptrasslad bland stolar och bord av två-tre misslyckade, fantastiskt fula vakter med svetten lackandes i pannan, så fort gick det. score.. vore jag stenrik skulle jag köpa stället, och ni vet där på hörnet vid baren är enligt mina beräkningar centrum av bygget, där skulle jag planta en rejäl klump C4 mednas SAMTLIGA vakter står näck på alla fyra med en daimstruk i drethölet och spränga skiten i luften. hej!

2011-01-24 @ 02:02:57
Postat av: Jonna

Ne så gick de inte till, ja va där å satt vid bordet breve. flera jävla karlstakillar började tjafsa me en kompis när de försökte gå förbi, de blev gruff, sen kom de en vakt och gick mellan. sen butta ena killen till vakten, sen snubbla dom och killen slog på vakten. de e väl klart att de andra vakterna kommer och hjälper till!

ni va säkert fulla ni också och kanske inte såg allt

2011-01-26 @ 11:32:10
Postat av: Anonym

Saken är den att du får inte filma dom som inte vill bli filmade just därför dom kanske tog bort filmen!

2011-01-26 @ 23:25:33
Postat av: Dudez

De har fortfarande ingen rätt o ta min mobil o radera den! Inte ens om de inte vill bli filmade

2011-01-27 @ 22:15:23
URL: http://Dudez.se
Postat av: Jonna

fan va ni överdriver ja är stammis där å tycker alla som jobbar där är jättetrevliga mot alla!!!

2011-01-28 @ 00:30:56
Postat av: Dudez

Klart dom är, du är ju tjej!

2011-01-28 @ 00:34:42
URL: http://dudez.se
Postat av: edvin eriksson (butiksbiträde på dolkens livs)

moralkärring! face the facts, vakterna är bedrövliga på score.

2011-01-28 @ 01:05:41
Postat av: Mackan

Vilket skitsnack. Vakterna på Score tillhör väl de trevligast i stan!!!

2011-01-28 @ 12:35:00
Postat av: Pop

Haha. Du/ni inser inte att ni själva är så "jäävla pinsamma" med det här blogginlägget?

De kan tvinga dig ta bort filmen, eftersom misstankarna finnas att du var douchebagfull, så litar dom nog inte på dig & gör det själva.

& jo, de har mer rättigheter än någon privatperson, kolla upp det själv!

Självklart tar de i med hårdhandskarna när fulla jobbiga snorungar går lös på krogen, de måste bevisa vem som bestämmer, även om det självklart finns en hel del maktmissbrukstillfällen av denna sort.

2011-01-31 @ 01:13:37
Postat av: Johannes

ni ska nog kolla vad som skrivits på scores grupp på facebok.

2011-01-31 @ 18:12:20
Postat av: Jonna

vart finns den gruppen då? hittar ingen när jag söker

2011-02-06 @ 16:43:52
Postat av: Linda Petersson

Vad trevlig dina poster är. kommer definitivt läsa dina inlägg igen! :p Hoppas du har en spännande vardag =P

2011-02-22 @ 09:37:28
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0