make som motherfuckin' noice!!

Enligt Facebook skulle det komma typ 1200 pers till Nöjesfabriken igår. Jag hade för längesen köpt födelsedagspresent till min kära vän mike i form av en biljett till gårdagens tillställning på storkrogen så vi var två av de dusinhundratalet. Timmarna innan kändes det lite halvlamt och jag har aldrig upplevt en så kort kö till fabriken, framförallt inte en så tyst kö. Det enda bra med kön var dock att framför mig stod bernard, jag trodde att jag skulle representera dudez på egen manér igår men icke! (givetvis att det är bra att kön är kort, skönt osv, men det brukar innebära lite folk där inne). Tänkte något i stil med "decibelnivån och trängseln löser sig när man kommer in, då blir de nog ös". Klev innanför portarna och det är tyst.

Kvällen väntades bli som man hade på känn, lite halvtrött men ändå okey. Så gott som nykter kändes de värt att inte ha kastat bort 500 pix på en ovärd utekväll. - så tänkte man i början.

Sen kom den där killen, ni vet han Sidney, (plus hans salsadansade latinos) in på scenen och jiiiiiivöl vad han spelade skivor! Har aldrig varit någon mer vispvärd kväll i staun. Prydz och grabbarna ligger faktiskt i lä gällande härj, bäs, vispning, skrik och svett. Det var en hitkavalkad från första till sista låten, vilket givetvis var samma låt, dendära riverside ni vet.Perz och Bernard placerade dojorna på pyramiden och släppte alla hämningar, och där stod vi tills det var slut. Jag kan sammanfatta detta som en sjukt bra utekväll, med röj rätt igenom. När man inte förväntar sig något av kvällen brukar det alltid bli bäst.

Blandar du in Barbara Streisand, MJ, Red Hot Chilipeppers, Warp 1.9 tillsammans med riverside/PUNKASS och en fruktansvärd bas-slinga får du ett dansgolv som kokar.

-Precis som igår.


hälsn redaktionKommentarer
Postat av: Martin Hygård

Grymt kul att läsa! Blev en riktig kanon kväll!Hoppas ni även i fortsättningen väljer att besöka våra house events om ni finner något namn av intresse!Mvh Martin Hygård - Arrangör Nöjes

2011-01-12 @ 17:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0