Indeed

Kan bara hålla med limpan angående vecka tre's Spänningsgrad.. Det händer inte värst mycket.  Jobb, käk, trän. Under sådana här veckor kan man pyssla och göra saker man inte har tid till annars. Man kan kolla långa dokumentärer tillsammans med en kopp te och man kan förhålla sig till saker man annars egentligen inte gör eller har tid med helt enkelt, såsom bridge, plockepin, saftsmakartävling eller rysk roulette.

Jag har under veckan valt att gasa symaskinens pedal genom parketten och fixat 4 plagg varav ett genomgick en total makeover. Snuskigt snabba kortisar #1. Och de är tamejman jävligt snygga. Sick.


Någon som vill ha ett designerplagg i sin garderob? Call mey.

Jag och Laban har även kollat dokumentär, ser klart resten idag.. 4 timmar tot, till en portion Thaimat (dom öppnade 17:e och jag har redan varit där 2 ggr). Ni vet den där hypeade The road to NHL winter classics, En riktigt grabbig följetång som ska få mer dudez att börja med hockey.

Som ni ser har vi/jag varit väldigt annorlunda denna veckan, så för att återgå till det normala startar vi med ett Derby mot Karlstad på Fredag, imorgon, 19.30 HAIK Arena. Be there or be square.pffffffffffp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0