Grov Stereo

Hockeykillen kan vara och är i de flesta fall väldigt stereotyp. Det finns vissa punkter som gör att du känner igen en hockeypöjk, följ dessa nedan:Tja, Oskar heter jag, vad tar du i bänk? 
En alldeles vanlig hockeypojk frågar hur många kilon du konkar i pressen så fort han får chansen. Oftast fråga nummer två efter "vad gör du?"

*  Favoritfilm - remember the titans. Lagsportfilm, snyft snyft, och givetvis vinst.

* Käkar kebabtallrik, mellansås med coke. Gott och inga fel med det alls, bara så jävla standard.

* Stöter på småflickor via fb. Raggar sällan krogen. Passar gärna runt vissa timmer som kallas "puckar".  Ungefär så som alla lads funkar, förutom pucken.

* Röker cigarr på nyår eftersom alla andra hockeypojkar gör det. fotar så mycket som möjligt så vi får ny profilbild på köpet. Så jävla stek!

* Har kepsen alldeles för långt ner så du verkligen inte får solen i ögat, keps i ögat är skönare. Gött mode, funkar året om dessutom.

* Foppatofflor och sönderklippta (urväxta) rbk mjukisar på sommaren. För smidighetens skull.

*
Har oftast väldigt många interna ord/fraser som dom tycker är skitkul att hålla sig till. Får dem att känna sig tighta som grupp, och något egna. Används ofta som skämt när man är bland andra så bara de kan skratta.


Såhär känner du alltså igen en hockeygrabb. På senare dagar anpassar de sig mer och mer till omvärlden och smälter på så sätt in mer i livet bland oss andra. Det är alltså lite svårare att se om en snubbe lirar hockey när han är runt 22 år, men dessa punkter gäller mer som regel än undantag i yngre åldrar bland hockeykillarna.

Vi har dock inget emot er, bara så skönt å se att ni kör erat race! U go girl!


/ dudezcrew

Kommentarer
Postat av: hey

Dom får ju i särklass dom snyggaste tjejerna oftast med.

2011-01-13 @ 09:32:05
Postat av: Iyo

Ser ingen skillnad mot en "dudez"

2011-01-13 @ 21:34:57
Postat av: Iyo

Ser ingen skillnad mot en "dudez"

2011-01-13 @ 21:35:35
Postat av: Perz

okej

2011-01-15 @ 11:51:48
URL: http://dudez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0