Försenad nyårsafton!

Planerna var stora från början! Det var sälen, stockholm, annan stad, you name it! Men 23årsgränser och dyra krogar gjorde att vi valde vårt kära Karlstad som plats för att fira in det nya året.

Vi gjorde så gott vi kunde, hyrde en svit på Plaza (där man bara fick va 4, men vi va tillslut nåågra fler). Kom in i sviten o såg att de fanns en dörr till rummet intill, hyrde den sviten också och hade helt plötsligt en hel jävla festlokal att vistas i!


Vi killar hade planerat dagen som så att vi checkar in ca 12.00 sätter oss i relaxen och förfestar ett bra jävla tag och har det riktigt jävla grabbigt och trevligt! Och det lyckades vi med.


Jake hitta några egna festdeltagare!

Vi lyckades såpass bra att det började spåra redan under förfesten och Limp fick ta en snabb tupplur innan vi skulle få möta upp kvinnorna på fontana di trevi där oxen skulle förtäras.

Jake hade styrt Strob. Ni vet en sådan sak som blinkar så mycket på krogen att man får eplepsi! En sånn fixa han till vår förferre. schnäsy! Plazas bar styrde is och champagneglas och förfesten med grabbarna skulle bli en bra start på ännu bättre och urspårad kväll!


På fontana förtärdes oxfilé, wiskey, vin och trevliga konversationer med det tjejgäng vi planerat hela nyår med. Vi hade gabbat ihop en helt ny konstelation av folk vi visste fanns men kanske inte träffat och inte pratat med.

Därför hade vår "lekledare" Perz styrt ihop lite nyårsaktiviteter som skulle utföras under kvällen. Till att börja med hade alla varsitt uppdrag som ingen annan än en själv o Perz visste om. Dessa uppdrag skulle man utföra hela kvällen/natten:

Limp: Be Emelie om lov varje gång han gick på toa
Emelie: Fixa de andras ögonbryn regelbundet
Maja: Vad någon än berättade skulle Hon "Ah men jag då" och va värre
Issa: Hon skulle hela kvällen hata vår blogg, något Bernard helt och hållet hakade upp sig på!
Bernard: Skåla var tionde minut
Storm: Regelbundet lukta sig själv under armarna så de inte lukta svett
Albin: Ibland klappa och gosa med sin osynliga hund
Emilia: kommer inte ihåg
Perz: Skall varje gång han pratar med nån, stretcha en kroppsdel

Sen vankades det frågekort, ni vet sådana då man får reda på pinsamma saker om varann eller får göra något med/på varandra! Ett sätt att lära känna varann helt enkelt. Och både pinsamt och roligt blev det. Det spankades, gavs lap dance, kysstes, juckades och snicksnackades! Och givetvis söps de i mängder. Testa att dansa o drick ett glas grogg varje gång de sjunger fuck me i låten fuck me!

Det skulle juckas och sprängas ballonger mellan varandra och givetvis hade vi med den norska kareoken! Ni vet när man ska ha hörlurar, få höra en låt, sjunga den och de andra skall gissa vilken de är. Även charader som vanita i bartenderskolan, homosexuell snickare (maja han gissa på kuk, dildo, avsugning. Ja vad tänker hon på?). Jah lekarna gjorde succé, cred till Perz! Sen var det festfest och fest fram till 12-slaget då det givetvis skulle ut och sprutas samt dra nåra bloss i pipan!

Sen upp till rummet och fler folk anlände. Domare hälsade oss tack till välkomnandet genom att spy ner hela vår ena toa. Jag tror fanimej de sanerar rummet än idag! Men det är lugnt, du gjorde jobb och gick all in och ändå fick med flamma hem! Festen sprang iväg och sen hände det som alltid händer när vi festar! Runt 2-3-tiden startar helt plötsligt Albins helikopter mitt framför ögonen på oss alla! Och hux flux så släppte hämningarna hos alla, det badades, dansades, knullades. Från att aldrig ha träffat varandra till att ha sett varenda kroppsdel och sjuka danser till sjuka disskusioner skenade iväg på bara några ynka timmar. Var det verkligen bara 7 timmar sen vi sågs första gången?

Exakt vad som hände vill vi inte närmare gå in på här! Men det absolut roligaste på hela kvällen var när 2 personer ligger i soffan, i rummet intill försigår barnförbjudna aktiviteter och plötsligt öppnas dörren, in kliver en kille i fluga utan kläder och kuken rakt upp, går till bordet häller i sig en flaska champagne och försvinner sedan in på rummet igen för att fortsätta! En av damerna bjöd även på bittra miner då en av oss hade vinballe och valde att skrika ut sin ilska på de andra som låg i badet iförd endast string och öppen kavaj!

DotDotDot!

Hur som haver så blev nyår otroligt lyckat! Hemmaplan funkar alltid trots allt.

Här följer en film med lite matrial från den tidigare delen av dagen/kvällen:

Är filmen blockad så orkar jag inte bry mej om de nu! Fixar de senare


Dudez cref

Kommentarer
Postat av: Anonym

videon funkar inte

2011-01-05 @ 11:49:00
Postat av: Anonym

jo

2011-01-05 @ 12:17:23
Postat av: Anonym

nej

2011-01-05 @ 13:48:05
Postat av: Anonym

videon funkar ju fan inte :/

2011-01-05 @ 14:10:30
Postat av: Limp

lagt upp den igen o den funkar varje gång på de datorer jag testar, tillomed på luren!

2011-01-05 @ 15:07:31
URL: http://dudez.se
Postat av: m

den har ju blockats av upphovsrättsliga skäl :(

2011-01-05 @ 15:24:41
Postat av: Anonym

vem är oregrans flickvän?

2011-01-05 @ 18:48:51
Postat av: Albin

Vi håller på att göra om filmen med lite andra låtar och sådär. Trolgitvis är det Linkin Parks låt som ligger och klämmer. Kommer upp ny version i slutet på veckan.

2011-01-06 @ 01:10:48
URL: http://dudez.se
Postat av: Limp

Emelie Wallgren

2011-01-06 @ 02:44:44
URL: http://dudez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0