Facerape

Det har på senaste tiden blivit ett måste att logga ut sin facebook om du besöker en offentlig dator eller en kamrats burk. Har du glömt att bocka ur "håll mig inloggad" på din egen dgtor kan du också räkna med problem om fel kille/tjej upptäcker detta. Dags för Facerape.

Visst kan man skriva Sjukt va mycket bög jag känner mig just nu på någons statuslogg, men den är ju fruktansvärt tydlig, alla ser att det är en rape.En jag såg för inte alls längesen, som var rolig,(och det är ju själva meningen med våldtäkterna) var något i stil med: Fan, tjocka brudar är inte lika roliga att runka till som att knulla. När du rape'ar måste du tänka till, annars är det bara pinsamt att genomföra allt. Detta är de vanliga våldtäkterna.

Sedan kan man ta det ett steg längre, lite elakare eller lite fräckare. Du kan, om du är riktigt skön, ändra från "i ett förhållande" till "singel". Kan vara ett ganska känsligt ämne.. Om du inte törs detta tycker vi att du ska ändra födelesedatum till dagen efter Dagens datum. Så att personen i fråga kommer att ha ungefär 300 gratulationer på en fejkad födelsedag. Detta har blivit populärt på senare dagar men dudez har hållt på med det i ungefär ett år, först som alltid


stay tuned
or get raped.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0