En singelkilles simpla vardag!

Som singel kille kan livet bli ganska enformig och inrutat ibland, dagarna går och man kan efter en lätt tillbakablick i vardagen fastställa att ens 24 timmar spenderas ungefär likadant oavsett dag. Har med villje satt upp mig på extrakneg jan-feb för att kunna bygga upp en enorm napa-buffert och då kan man verkligen se en efekt av ovanskriva exempel
Går upp, käkar frukost, jobb, komma hem, laga mat och sist men inte minst soffan. Efter att jag slösnackat lite med albs i luren idag så insåg jag att den senaste veckan så har jag legat i soffan varje gång albin har plingat mig. Skulle tro att jag spenderar i stort sett alla mina ledig timmar på soffan, lame som fan men vad skall man göra.

Har inte blivit så mycket utgång på sista tiden tyvär, går mot tredje vita helgen irad och fler kommer det bli. Jobbet tar upp all min kraft och motivation, så min medmäniskor här på dudez får styra partylivet ett tag då jag på sant Peter Forsberg vis tar ett brejk, comback snart.

Några som gjorde comback idag var iaf moments som kommer förgylla våra torsdagar med house framöver, bra skit!

För att ni skall slipa se min blankfeta ölmage på badstranden i sommar har jag införskaffat mig det där vådligagymkortet som jag lovat att skaffa sen förra nyår. Morgonznosen är förflyttad till gymmet och träningscykeln/löpbandet där alla min småfettceller skall sakta men säkert skall förvandlas till stenhårda pulserande muskler. Fast jag har en bit och vandra eller som jag sa till Albin i förgår "tänk dig att jag skall bestiga mount everest, då befinner jag mig på naturkompaniet och köper vandrigskängor, en bit till toppen med andra ord, wish me luck!

Alla ni lyckliga själar som får äran att befinna er på nöjes på lördag lyssnandes till den där linross, vispa lite åt mig då!


Sjuk festsugen kille, nästa ledig helg daterad till Mars, ses då!

Signerat Bernard

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0