Dagens sågning!

Som några av er läst var vi i GBG och skulle spela innebandy i helgen! Ni vet när taket börja läcka in vatten o matchen blev inställd o blabla.

När vi värmde upp och vattnet började läcka beslutades det att det skulle ringas in "takexperter" som skulle kolla om de kunde lösa problemet. En semistekare med back står och är lite moppsig och försöker torka vattnet på golvet med några kilo toapapper. En man i mitt lag vid namn kristian störde sej på detta med att taket läckte in. Då ska ni veta att Denne Kristian inte drar sig för o säga vad han tycker, han är rapp i käften och tål inte folk som säger emot honom i stridens hetta.

Han går fram till denne man som förövrigt kallar sig för "Capello", före detta polisman och bloggar numer på innebandymagazinet.se. Han frågar Capello om han är denne väldige takexperten och vad som egentligen händer. Till svar på Kristian något i stil med "nu ska inte du va sånn", "de ska du skita i" ungefär! Sen var det slut. Tills denne väldiga Capello skriver om Kristian i sin blogg. Men med någon överdrift tills hans favör:

Capello skrev:

Innan matchen, som alltså blev uppskjuten, kommer någon fram till mig vid sidan, någon som för mig är en total nobody, men tydligen heter han Kristian Wendel, och bor någonstans i de mörka djupa skogarna i Värmland och spelar för Skoghalls.

När han öppnade gluggen så tänkte jag på filmen ”Dum, dummare, dummast …"

Spolingen Kristian torde höra till den tredje kategorin ovan. Han hade fräckheten att ifrågasätta varför capello, och sedan arrangörerna Partille inte skottat taket innan och kanske också att han ville se ovan bild där jag torkar vatten…

Nåja vi kan väl milt säga att jag var ganska rak i min kommunikation när jag påpekade vad jag tyckte om hans förslag, och vad jag tyckte om honom som person. Det blev ingen lång konversation mellan oss, om jag uttrycker mig snällt…

Kristian kan inte ha varit först i kön när Gud delade ut vissa IQ poäng, och ibland går man på fel personer lille Kristian …

… ingen idé att gå på sten när det finns grus.

Detta var vad Capello skrev i sin blogg. Något skevt och överdrivet om hur de egentligen var. Kristian gav sedan svar på tal och svarade "Capello". Bilden som han snackar om i sitt inlägg ser ut såhär:


Kristians svar och även dagens sågning:

Kristian Wendel #31

Hej du fule och onde. Kul att du lägger tid på att skriva om en nobody, jag ska förklara några saker för dig såkallade CAPELLO.

Jag gick fram till någon konstig person som såg helt vilsen ut och frågade om du var takexpert och döma av bilden ovan så är du toalettexpert, inte bara för att du står med en hel toarulle i näven utan för att du är full i skit och skulle behöva torkas i alla hål. Du har höga tankar om dig själv och att dömma av ditt beteende så skulle man kunna tro att du är jesus-gudsallsmäktige. Men de flesta ser nog dig som ett stort rövhål, en arrogannt, patetisk, ynklig liten flicka i en pojkes kropp.

Du mår inte bra, det finns hjälp att få, ta emot denna hjälp inte för din skull, utan för din omgivningsskull. Vi ses förhoppningsvis nästa match i partillebohallen och då kanske du lärt dig något av dina misstag, annars kanske vi kan samtala igen det vore väl trevligt. ps glömm inte att skura golvet, skotta taket, städa toaletterna, fylla vattenflaskorna, tömma papperskorgarna samt duscha så du inte lucktar som du ser ut. Det viktigaste av allt: ingen tycker om dig mvh en nobody#31.


Fridens sågningar

Dudez

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klockrent!

2011-01-13 @ 23:11:16
Postat av: Anonym

länk till capellos blogg?

2011-01-14 @ 14:13:20
Postat av: M

Bara att googla Capello + bloo

verkar dock som om han tagit bort inlägget.

2011-01-14 @ 17:44:41
Postat av: M

blogg*

2011-01-14 @ 17:45:10
Postat av: Anonym

http://blogg.innebandymagazinet.se/capello/Det ligger allt kvar rätt långt ner..

2011-01-14 @ 18:00:44
Postat av: Mox.

Må säga att jag är helt övertygad om att ni kan lägga ner hella bloggåret 2011. Detta inlägget är absolut det bästa jag någonsin skådat. Antar att ni inte kör Dudez i viloläge så det ska bli oerhört spännande o se om ni kan toppa det här. Mvh en vän

2011-01-27 @ 01:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0