Busshållsplatsspanet.

Denna händelse finner du under avdelningen "tjejbestyr". Ni har massa påhitt för er och vi kommer nog aldrig att förstå oss på dem, denna är en utav dem.

Låt säga att du står som ensam tjej på en busshållsplats och väntar på din buss. Du har kollat igenom FB och allt på mobilen, messat sönder tummarna i den bitande kylan samt tagit ett bloss. Du har inget kvar att göra som är vettigt utan du kan bara snällt stå och vänta bort några minuter av ditt liv. Då plötsligt händer det.

En annan buss än den du ska med kommer inrullandes på busshållsplatsen, den är givetvis knökfull, folk står till och med i den. Eftersom du inte ska med bussen börjar det pinsamma redan då, den stannar trots allt eftersom folk ska kliva utav den. Du börjar småkolla in i bussen och märker att i princip alla på bussen kollar på dig / har kollat på dig / kommer inom en snar framtid att kolla på dig. Du kan inte stå och stirra in i bussen som ett freak, speciellt inte på de som eventuellt är lite småsnygga på bussen, då blir det ju ännu mera pinsamt. Så istället tar du upp mobilen och börjar messa, fejkar ett samtal eller kollar klockan. Alllt för att verka upptagen och försöka undgå alla stirrande ögon som bussen besitter för tillfället. Bussen börjar tömmas på folk och du kan snart andas ut, men inte riktigt än, inte förrens den har börjat rulla.

Du känner att folket där inne bara glor på dig men du vill helst inte titta upp utan håller din blick på mobilens skärm. När bussen börjar rulla lite småsakta kan du slappna av, skönt. Här kommer vändningen.När bussen som sagt glider iväg tittar du genast upp igen, du synar de på bussen som du från den första spaningen kommer ihåg som "snygga" och ger dem en riktig jävla genomsökning. Var dom värda eller inte? Så från att ha varit i en pinsam situation som utvecklades till en eventuell jävligt pinsam situation (då de fanns rätt många hotties där inne, vilket inte är en nackdel i så fall) så har du kanske fått in ett värt span. 


Dudez frågor till folket denna dag är:

Varför gör ni detta fejkade samtalet? 
Är det ens en pinsam sits?
Gäller detta bara ladies?
tror så..


Förövrigt så slinker mobilen upp väldigt ofta om ni går på en curb och möter en ensam / ett gäng killar. Är det fruktansvärt jobbigt att möta en annan människa? Detta är hur som helst ett jävligt roligt påfund och jag svär på att ingen i hela jävla världen kan säga "så har jag aldrig gjort" på denna quest!


stay tuned.
DUDEZ

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha så jävla sant!

2011-01-31 @ 20:00:51
Postat av: Anonym

varenda jävla ord stämmer(nästan)! och jag gör det varje dag! hahahaha fråga mig inte varför! några snyggingar i karlstad som man eventuellt skulle vilja titta på finns ju inte ;) eller??

2011-02-01 @ 23:20:47
Postat av: Perz

snyggingsar finns det, jag ock Albin åker ettan respektive trean ;) limp håller sig till 902/903 mot öa. Så ställ dig på en hållplats längs de linjerna å skäms vetja!

2011-02-02 @ 11:31:02
URL: http://httPerzdudez
Postat av: Anonym

kommer vandra mellan de hållplatserna varje dag bara för att få se om det existerar snyggingar i kd så se upp!!

2011-02-02 @ 22:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0