Albsman

Sådär ja. Då va julen slut för den här gången (officiellt på torsdag) och det blir dags att återvända till vardagen.
För egen del så har ja haft en hur värd jul som helst. För att sitta på julaftonskvällen sådär överdrivet mätt, glo på Svensson Svensson och bara må sådär dretgött är det inte mycket som slår. Hoppas att ni har haft det lika värt som mig!


Vart är Efraim?

Dudez har fått en ny kelgris mitt i julreans tider också, det uppskattas och vi kommer svara på alla dina kommentarer. Vi vill även passa på att klargöra lite saker till en början för att undvika missförstånd.
Anledningen till att vi flyttade ifrån Årjäng va inte för att få känna oss coola (tro det eller ej) utan helt enkelt att det inte fanns något program på årjängs gymnasieskola som passade oss samt att Limps mamma flyttade till Hammarö.
Sen att vi trivdes rätt så bra här i storstan är en annan 5:a.
Att vi skulle börja knulla på riktigt är något ingen av oss riktigt förstår så där får du utveckla dig lite mer så ska vi svara så gott vi kan.
Vi vill också be om ursäkt för att du mår illa över att dina småsyskon och hennes kompisar läser våran blogg. Det var absolut inte vårat syfte när vi började blogga och vi hoppas att du kan förlåta dessa arma gossar!

Sådär. Innan vi ska slipa på ännu ett sexistiskt (har inte en blekaste ifall ja stavade rätt där) inlägg så tänkte ja att ni skulle få veta lite saker som om mig som ni inte visste för 5 minuter sen.
  • Grinar när ja ser Armageddon
  • Vill va en Rock Star
  • Har en kontakt i telefonboken som slutar med "ska bli min"
  • Kom 6p före Perz i skytteligan 03/04
  • Fick styk av Perz lag med 10-0 03/04

Hittade en hatt också! Cool-Albs eller nästan-rocker-Albs?


/AlbsKommentarer
Postat av: man

mer ledtrådar om kontakten tack! :)

2011-01-05 @ 23:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0