Busshållsplatsspanet.

Denna händelse finner du under avdelningen "tjejbestyr". Ni har massa påhitt för er och vi kommer nog aldrig att förstå oss på dem, denna är en utav dem.

Låt säga att du står som ensam tjej på en busshållsplats och väntar på din buss. Du har kollat igenom FB och allt på mobilen, messat sönder tummarna i den bitande kylan samt tagit ett bloss. Du har inget kvar att göra som är vettigt utan du kan bara snällt stå och vänta bort några minuter av ditt liv. Då plötsligt händer det.

En annan buss än den du ska med kommer inrullandes på busshållsplatsen, den är givetvis knökfull, folk står till och med i den. Eftersom du inte ska med bussen börjar det pinsamma redan då, den stannar trots allt eftersom folk ska kliva utav den. Du börjar småkolla in i bussen och märker att i princip alla på bussen kollar på dig / har kollat på dig / kommer inom en snar framtid att kolla på dig. Du kan inte stå och stirra in i bussen som ett freak, speciellt inte på de som eventuellt är lite småsnygga på bussen, då blir det ju ännu mera pinsamt. Så istället tar du upp mobilen och börjar messa, fejkar ett samtal eller kollar klockan. Alllt för att verka upptagen och försöka undgå alla stirrande ögon som bussen besitter för tillfället. Bussen börjar tömmas på folk och du kan snart andas ut, men inte riktigt än, inte förrens den har börjat rulla.

Du känner att folket där inne bara glor på dig men du vill helst inte titta upp utan håller din blick på mobilens skärm. När bussen börjar rulla lite småsakta kan du slappna av, skönt. Här kommer vändningen.När bussen som sagt glider iväg tittar du genast upp igen, du synar de på bussen som du från den första spaningen kommer ihåg som "snygga" och ger dem en riktig jävla genomsökning. Var dom värda eller inte? Så från att ha varit i en pinsam situation som utvecklades till en eventuell jävligt pinsam situation (då de fanns rätt många hotties där inne, vilket inte är en nackdel i så fall) så har du kanske fått in ett värt span. 


Dudez frågor till folket denna dag är:

Varför gör ni detta fejkade samtalet? 
Är det ens en pinsam sits?
Gäller detta bara ladies?
tror så..


Förövrigt så slinker mobilen upp väldigt ofta om ni går på en curb och möter en ensam / ett gäng killar. Är det fruktansvärt jobbigt att möta en annan människa? Detta är hur som helst ett jävligt roligt påfund och jag svär på att ingen i hela jävla världen kan säga "så har jag aldrig gjort" på denna quest!


stay tuned.
DUDEZ

 

En singelkilles simpla vardag!

Som singel kille kan livet bli ganska enformig och inrutat ibland, dagarna går och man kan efter en lätt tillbakablick i vardagen fastställa att ens 24 timmar spenderas ungefär likadant oavsett dag. Har med villje satt upp mig på extrakneg jan-feb för att kunna bygga upp en enorm napa-buffert och då kan man verkligen se en efekt av ovanskriva exempel
Går upp, käkar frukost, jobb, komma hem, laga mat och sist men inte minst soffan. Efter att jag slösnackat lite med albs i luren idag så insåg jag att den senaste veckan så har jag legat i soffan varje gång albin har plingat mig. Skulle tro att jag spenderar i stort sett alla mina ledig timmar på soffan, lame som fan men vad skall man göra.

Har inte blivit så mycket utgång på sista tiden tyvär, går mot tredje vita helgen irad och fler kommer det bli. Jobbet tar upp all min kraft och motivation, så min medmäniskor här på dudez får styra partylivet ett tag då jag på sant Peter Forsberg vis tar ett brejk, comback snart.

Några som gjorde comback idag var iaf moments som kommer förgylla våra torsdagar med house framöver, bra skit!

För att ni skall slipa se min blankfeta ölmage på badstranden i sommar har jag införskaffat mig det där vådligagymkortet som jag lovat att skaffa sen förra nyår. Morgonznosen är förflyttad till gymmet och träningscykeln/löpbandet där alla min småfettceller skall sakta men säkert skall förvandlas till stenhårda pulserande muskler. Fast jag har en bit och vandra eller som jag sa till Albin i förgår "tänk dig att jag skall bestiga mount everest, då befinner jag mig på naturkompaniet och köper vandrigskängor, en bit till toppen med andra ord, wish me luck!

Alla ni lyckliga själar som får äran att befinna er på nöjes på lördag lyssnandes till den där linross, vispa lite åt mig då!


Sjuk festsugen kille, nästa ledig helg daterad till Mars, ses då!

Signerat Bernard

När vi ändå är igång!


La isla bonita


Lär er röra på höfterna tjejer!söööt sheej :)

puss dudez

top 5 apps i perz lur

Kära horblogg.

Det råder torka på aktiviteter och vi som kör oxveckorna i 3 månader framöver på kneget med nästa ledighet PÅSK krigar på bäst vi kan. Som extra-arbetare innebär ledighet oftast mer jobb, skönt. Linnros i helgen som sagt, får se om man kollar vad han går för eller inte, eller om de blir en helkväll med zelda eller zappande på luren. Till det sistnämna kommer här lite tips på appar som kan fördriva tid och göra nytta.

plats nummer:

5. touch cam


En jävla bra fotoapp som gör att du kan klicka vart som helst på skärmen. Lägg till lite zoom och fixa till bilderna i PS express så har du det som behövs för att klara dig. Jävligt bra tidsfördriv.

4. Shazam


När du inte vet vad en låt heter, t.ex Mdöhrö, så är de bara att trycka på sync så hittar shazzy låten åt dig, schnääsy.

3. VLC remote


För folket som ej har trådlöst tangentbord så finns det en lösning ändå, man pumpar in de man vill ha i VLC media player och spelar upp allt därifrån. När man vill byta låt gör man det smidigt som fan via iphonen som en fjärrkontroll. Allt kopplas via Bluetooth och funkar givetvis bara på vlc, ej spoty.

2. Facebook


För er som måste vara uppkopplade dygnet runt, visa vart ni är via "check in" samt ha koll på allt och alla finns givetvis världens största community även till luren. tidsfördriv: 7 av 5 braxar.

1. Nordea


Så sjukt värt att kunna överföra pengar när som helst, kolla börsen samt köpa aktier när du känner för de. Dagens samt nattens räddare, minst sagt. Kan vara farlig på krogen.


Valde bort spotify i sista sekund då premiyum krävs för att de ska funka, men alla har ju fulltankad Ipod i luren ändå så man klarar sig liksom. Sedan finns de även massa sjuka spel som man kan hålla på med i oändlighet, så som angry birds. Knö in några "play" apps och nyhetsprogram så har du en fulländad mobil som du kan slösa bort det redan alldeles för dåliga batteriet på. Så ser iallafall min lur ut.


/prz med sitt crew


Men nej!

Jag hittar inte en enda god anledning till o lägga ut sånt här på sig själv! Av nån anledning går den in o bädda in! Men här är adressen: http://www.youtube.com/watch?v=5qYY06KD_Zg
Vecka 4

Då var det årets fjärde vecka. Den kan ju faktiskt endast bli bättre än vecka 3 så var det värsta jag upplevt på länge. Läraren hittar inte fler rätt på min tenta än hon hittar sköna vakter på score eller roliga 90er i Värmland!

Men denna veckan ser mer lovande ut. Club moments drar igång på torsdag och Oskar Linnros tar en truddelutt på nöjes under fredagens småtimmar och Karlstad lämnar årets fattigaste månad och håvar in ny månadslön. Förutsättningarna för en 3dagars är som gjuten och Limps dam fyller 18 år och Lindskog för börja gå på bolaget.

Tyvärr då så äre inte många av oss här som kan deltaga!

Innebandyn tar upp en hel del tid för Limp och Perz just nu. Till helgen gästar Växjö. Men några klunkar kan mycket möjligt tas in.

Bernard jobbar häcken av sej för att kunna bjuda hela ayia napa på drinkar om ca 120 dagar.

Albin går väl knappast ut ensam!

Nu väntar gym, en lunch på stan och sedan innebandyträning. Kör hårt nu vecka 4.


Blondinerna Albin och Limp under 15årskrisen!

Dudez

Fyllehungern!

Det finns inte mycket hunger som är så hungrit som fyllehungern! Man köper i regel inte bara fyllemat för kvällen utan passar även på att se till så det ligger några cheesburgare eller som i nattens fall, några extra baguetter i kylen så man har när man vaknar!Dudez

Ni är så jäävla pinsamma!

I Karlstad finns det x antal krogar. På krogarna finns det ordningsvakter. Några av ordningsvakterna är sköna, roliga, trevliga, ödemjuka och beter sig som vilken arbetarsvenne som helst. Om någon är olydig tar de med personen ut. Gör personen motstånd tar de ett grepp och tar ut personen. Gör han inte motstånd tar de honom i hand och leder ut personen. Så här ser det ut på de flesta krogar i den här stan. Förutom på ett ställe...

Score..

Här jobbar det häftiga vakter ska ni veta. Eller vänta nu, dom är de vidrigaste töntarna jag någonsin sett. Det ska tas grepp, brottas, va kaxiga. Ni är så pinsamt töntiga. Tänk att en person som knappt gör motstånd ska behöva 3 äckel som ska ta 3 olika grepp. Är det för att ni vill visa något eller? Visa att ni gått en kurs på 6 månader och inte kan bli något annat, Vill ni visa era arma armar för de 18åriga töserna? Äre svårt o ta ut en full 18åring själv? Det är ju för fan så en annan kan plocka ut dom tillochmed.  Ni är så pinsamma så det finns fan inte ens ord.

Bara för att det står vakt på ryggen och du har en liten plåtbricka på bröstet så har du knappt mer rättigheter än 150 cm lång asiat i nordkorea.

Ni står o väntar på chansen att få knäcka några revben och halft dra armen ur led på en dretfull tonåring. Är det så jävla häftigt´?

Det är så pinsamt o titta på er så man finner inte ord. Man bara står o hoppas att ni går på en nit och blir lite bajsade i käften samtidigt som ni själva ligger o grinar samtidigt som ni pinkar på er. Så äckliga och pinsamma är ni.

Sen sitter ni tillsammans i omklädningsrummet på SATS och berättar om hur många ni brottade ner i helgen. Hur många fighter det blev. Jag har själv sutte och hört de. Och det gör ju saken ännu mer pinsamt. Kommer inte ihåg vad han med kort brunt hår, lönnfet mage och tribal-tatuering på armen, heter! Men han gillar iaf o sitta o snacka om det på gymmet. Är man häftig då?Jag filmade ju er när ni va häftiga igår. Men någon av er tog mobilen ur näven och raderade filmen. Så ni kan ju inte va så jättestolta med ert jobb eller?


Bete er som vakter istället för nått litet och ynkligt som inte är mer värd än 5centare i Dubai
Ut ur bilen gubbjävel!!!

"Igår hände en liten incident", så brukar många dudezinlägg börja och även detta. På g till träningen börjar perz att skrapa rutorna på limps bil, bilen är givetvis igång för att pumpa upp värmen någorlunda, den har nämligen tendenser till att behöva skrapas inuti också förstår ni. Bildörrarna brukar, rättelse, är alltid fastfrusna vid denna tiden på året så det kom inte som en chock när första dörren inte gick att öppna när Linus snällt skulle sätta sig bakom ratten och köra. När han sedan testar andra och tredje dörren börjar paniken infinna sig, den har gått i baklås.

Inuti bilen ligger perz grejer, bilen puttrar för fullt och vi tar oss helt enkelt inte in i den. Hur gick det hela vidare? Spana in videon...

Våra hästar börjar puttra på sista åren, de är trötta, speciellt på vintrarna. Perz bil startar inte alls och har gått i ide, albins bil pryds av kartong och limps bil är numera en ruta fattigare. De ack så trogna hjulen vi rullar på får stå ut med mycket, men även vara med på mycket stölligheter.

Love u

Dudezcrew

Poppis!

Den mest populäre snubben bland oss nu!
Dudez

Indeed

Kan bara hålla med limpan angående vecka tre's Spänningsgrad.. Det händer inte värst mycket.  Jobb, käk, trän. Under sådana här veckor kan man pyssla och göra saker man inte har tid till annars. Man kan kolla långa dokumentärer tillsammans med en kopp te och man kan förhålla sig till saker man annars egentligen inte gör eller har tid med helt enkelt, såsom bridge, plockepin, saftsmakartävling eller rysk roulette.

Jag har under veckan valt att gasa symaskinens pedal genom parketten och fixat 4 plagg varav ett genomgick en total makeover. Snuskigt snabba kortisar #1. Och de är tamejman jävligt snygga. Sick.


Någon som vill ha ett designerplagg i sin garderob? Call mey.

Jag och Laban har även kollat dokumentär, ser klart resten idag.. 4 timmar tot, till en portion Thaimat (dom öppnade 17:e och jag har redan varit där 2 ggr). Ni vet den där hypeade The road to NHL winter classics, En riktigt grabbig följetång som ska få mer dudez att börja med hockey.

Som ni ser har vi/jag varit väldigt annorlunda denna veckan, så för att återgå till det normala startar vi med ett Derby mot Karlstad på Fredag, imorgon, 19.30 HAIK Arena. Be there or be square.pffffffffffp


Grattis Bernard

Egentligen så fyllde han igår men va fan... Grattis!

/Dina Dudez

Esch

Astråkig vecka! Tentavecka med andra ord. Förutom derby mot Karlstad på fredag så händer ingenting roligt denna vecka!

Dessutom har min bekanta Perz bleve ninja!Äckliga vecka 3 eller va de nu är


Facerape

Det har på senaste tiden blivit ett måste att logga ut sin facebook om du besöker en offentlig dator eller en kamrats burk. Har du glömt att bocka ur "håll mig inloggad" på din egen dgtor kan du också räkna med problem om fel kille/tjej upptäcker detta. Dags för Facerape.

Visst kan man skriva Sjukt va mycket bög jag känner mig just nu på någons statuslogg, men den är ju fruktansvärt tydlig, alla ser att det är en rape.En jag såg för inte alls längesen, som var rolig,(och det är ju själva meningen med våldtäkterna) var något i stil med: Fan, tjocka brudar är inte lika roliga att runka till som att knulla. När du rape'ar måste du tänka till, annars är det bara pinsamt att genomföra allt. Detta är de vanliga våldtäkterna.

Sedan kan man ta det ett steg längre, lite elakare eller lite fräckare. Du kan, om du är riktigt skön, ändra från "i ett förhållande" till "singel". Kan vara ett ganska känsligt ämne.. Om du inte törs detta tycker vi att du ska ändra födelesedatum till dagen efter Dagens datum. Så att personen i fråga kommer att ha ungefär 300 gratulationer på en fejkad födelsedag. Detta har blivit populärt på senare dagar men dudez har hållt på med det i ungefär ett år, först som alltid


stay tuned
or get raped.


Håll i fiolen nu Rybak!

Det råder ingen tvivel om vem som dansar med den mest attraktiva kvinnan i årets Let's Dance!


Kika in några programm och lägg märke till hennes ben mm!

DUdez

Snart back in buisness!

Då min trepuck på nåt mystiskt vis upphörde att exsistera vid en av mina senaste karlstad roadtrips så har jag varit utan ett stabilt nätverk i ca en månad, min brist på karaktär och lathet har medfört att jag inte riktigt ordnat en fullgod ersättare till min kära tre-lina. men nu är det kirrat, 7 feb så dunkar telia igång mitt bredband, tack C.

Så snart är jag tebax

Signerat Bernard

Längdskidornas drottning

Att det finns snygga tjejer inom idrotten råder det inga tvivlel om. Vi räknade upp ett antal namn under OS i Vancouver. Vi har dock inte tagit upp några namn inom längdskidor!

Damen av de sötare slagen inom längdskidor kommer från grannlandet Norge och heter Therese Johaug!Några fler förslag?

Dudez

Dagens sågning!

Som några av er läst var vi i GBG och skulle spela innebandy i helgen! Ni vet när taket börja läcka in vatten o matchen blev inställd o blabla.

När vi värmde upp och vattnet började läcka beslutades det att det skulle ringas in "takexperter" som skulle kolla om de kunde lösa problemet. En semistekare med back står och är lite moppsig och försöker torka vattnet på golvet med några kilo toapapper. En man i mitt lag vid namn kristian störde sej på detta med att taket läckte in. Då ska ni veta att Denne Kristian inte drar sig för o säga vad han tycker, han är rapp i käften och tål inte folk som säger emot honom i stridens hetta.

Han går fram till denne man som förövrigt kallar sig för "Capello", före detta polisman och bloggar numer på innebandymagazinet.se. Han frågar Capello om han är denne väldige takexperten och vad som egentligen händer. Till svar på Kristian något i stil med "nu ska inte du va sånn", "de ska du skita i" ungefär! Sen var det slut. Tills denne väldiga Capello skriver om Kristian i sin blogg. Men med någon överdrift tills hans favör:

Capello skrev:

Innan matchen, som alltså blev uppskjuten, kommer någon fram till mig vid sidan, någon som för mig är en total nobody, men tydligen heter han Kristian Wendel, och bor någonstans i de mörka djupa skogarna i Värmland och spelar för Skoghalls.

När han öppnade gluggen så tänkte jag på filmen ”Dum, dummare, dummast …"

Spolingen Kristian torde höra till den tredje kategorin ovan. Han hade fräckheten att ifrågasätta varför capello, och sedan arrangörerna Partille inte skottat taket innan och kanske också att han ville se ovan bild där jag torkar vatten…

Nåja vi kan väl milt säga att jag var ganska rak i min kommunikation när jag påpekade vad jag tyckte om hans förslag, och vad jag tyckte om honom som person. Det blev ingen lång konversation mellan oss, om jag uttrycker mig snällt…

Kristian kan inte ha varit först i kön när Gud delade ut vissa IQ poäng, och ibland går man på fel personer lille Kristian …

… ingen idé att gå på sten när det finns grus.

Detta var vad Capello skrev i sin blogg. Något skevt och överdrivet om hur de egentligen var. Kristian gav sedan svar på tal och svarade "Capello". Bilden som han snackar om i sitt inlägg ser ut såhär:


Kristians svar och även dagens sågning:

Kristian Wendel #31

Hej du fule och onde. Kul att du lägger tid på att skriva om en nobody, jag ska förklara några saker för dig såkallade CAPELLO.

Jag gick fram till någon konstig person som såg helt vilsen ut och frågade om du var takexpert och döma av bilden ovan så är du toalettexpert, inte bara för att du står med en hel toarulle i näven utan för att du är full i skit och skulle behöva torkas i alla hål. Du har höga tankar om dig själv och att dömma av ditt beteende så skulle man kunna tro att du är jesus-gudsallsmäktige. Men de flesta ser nog dig som ett stort rövhål, en arrogannt, patetisk, ynklig liten flicka i en pojkes kropp.

Du mår inte bra, det finns hjälp att få, ta emot denna hjälp inte för din skull, utan för din omgivningsskull. Vi ses förhoppningsvis nästa match i partillebohallen och då kanske du lärt dig något av dina misstag, annars kanske vi kan samtala igen det vore väl trevligt. ps glömm inte att skura golvet, skotta taket, städa toaletterna, fylla vattenflaskorna, tömma papperskorgarna samt duscha så du inte lucktar som du ser ut. Det viktigaste av allt: ingen tycker om dig mvh en nobody#31.


Fridens sågningar

Dudez

Vi testar igen!

Vi testar lägga upp nyårs-filmen igen! Hoppas på att upphovrätten och dess mannar godkänner den denna gången! enjoyu!


Dagens LåtDudez

Rött som blod

Om man åker bil utanför årjäng så ser man vatten som runnit ner för ett berg och frusit till is! Ungefär som på flera andra ställen runt om i landet. Men på denna plats råkar dock isen vara röd precis som det skett ett mord i vattenpölen som riner ner och fryser!

NWT (nya wermlandstidningen) söker förbryllat efter en förklaring till vad som hänt! Har det dött ett djur, kommer det från marken osv.

Vi på Dudez är några av få som sitter inne med sanningen om varför denna is är röd som blod, något som får varje förbipasserande att fundera vad som kan hänt!Vill du hjälpa NWT kan ni höra av er genom att ringa eller smsa/maila dem på 054-19 96 74 | webbredaktion@nwt.se | sms/mms 0730-12 12 12

Dudez

SICK

Helt sick hur en människa kan låta exakt som en häst!
Rubriksättningar

Ifall det är nån som råkat missa det så blev Lionel Messi igår utsedd till världens bästa spelare -igen. 23 bast och redan två guldbollar är helt okej ifall ni frågar mig och idag har rubrikerna i alla världens sportmagasin varit ungefär desamma. Typ: Messi är bäst i världen eller nåt sånt. Men det är en rubrik som skiljer sig en hel del från mängden, nämligen Sportbladet.
Deras rubrik lyder: Zlatan nobbar forna lagkamraten..
Helt ärligt nu Sportbladet. Istället för att hylla Messi (som utan tvekan är världens i särklass bästa spelare) så väljer ni istället att fokusera på att Zlatan inte valde att lägga sin röst på Messi. Skandal! Allt behöver inte ständigt handla om Zlatan. Vad har han att göra med att Leo Messi vinner världens bästa fotbollsspelare?


Sportbladets "huvudbild"...


... Olé valde att vinkla det på ett annat sätt...

I tacktalet säger han även att han inte förväntat sig att vinna priset och så passar han på att hylla sina lagkamrater (som kom 2:a och 3:a) och menar att utan dom så hade han aldrig varit där han är idag. När valde Ronaldo att hylla en medspelare för ett pris han själv fått? *host*

Till sist så ska det tilläggas att ja inte har nånting emot Zlatan. Han är Sveriges överlägset bästa spelare, har en råskön spelstil och är KUNG i Milano. Blir lite trött på Sportbladet ibland bara... Så sent som idag blev t ex han mittbacken som Zlatan bråkade med utlånad just för att han bråkade med Zlatan, inte för att han va för dålig för att spela i Milan...


/Albs

Grov Stereo

Hockeykillen kan vara och är i de flesta fall väldigt stereotyp. Det finns vissa punkter som gör att du känner igen en hockeypöjk, följ dessa nedan:Tja, Oskar heter jag, vad tar du i bänk? 
En alldeles vanlig hockeypojk frågar hur många kilon du konkar i pressen så fort han får chansen. Oftast fråga nummer två efter "vad gör du?"

*  Favoritfilm - remember the titans. Lagsportfilm, snyft snyft, och givetvis vinst.

* Käkar kebabtallrik, mellansås med coke. Gott och inga fel med det alls, bara så jävla standard.

* Stöter på småflickor via fb. Raggar sällan krogen. Passar gärna runt vissa timmer som kallas "puckar".  Ungefär så som alla lads funkar, förutom pucken.

* Röker cigarr på nyår eftersom alla andra hockeypojkar gör det. fotar så mycket som möjligt så vi får ny profilbild på köpet. Så jävla stek!

* Har kepsen alldeles för långt ner så du verkligen inte får solen i ögat, keps i ögat är skönare. Gött mode, funkar året om dessutom.

* Foppatofflor och sönderklippta (urväxta) rbk mjukisar på sommaren. För smidighetens skull.

*
Har oftast väldigt många interna ord/fraser som dom tycker är skitkul att hålla sig till. Får dem att känna sig tighta som grupp, och något egna. Används ofta som skämt när man är bland andra så bara de kan skratta.


Såhär känner du alltså igen en hockeygrabb. På senare dagar anpassar de sig mer och mer till omvärlden och smälter på så sätt in mer i livet bland oss andra. Det är alltså lite svårare att se om en snubbe lirar hockey när han är runt 22 år, men dessa punkter gäller mer som regel än undantag i yngre åldrar bland hockeykillarna.

Vi har dock inget emot er, bara så skönt å se att ni kör erat race! U go girl!


/ dudezcrew

Alternativsporter

Ni vet hur mycket jag inte förstår hur halva klotet kan tycka fotboll är en rolig sport. Jag inser helt enkelt inte det häftiga. Visst, de kan väl dribbla rätt fett ibland och dynga upp bollen i X:et. Men de kan man i alla andra sporter som har med boll att göra också fast tusen gånger snabbare. För i fotboll ska man passa till sina 10 lagkamrater 40 gånger innan man försöker dribbla någon för att då tappa bollen och låta det andra laget genomföra samma procedur. En sån match brukar sluta 1-1, som förövrigt alla fotbollsmatcher gör. Då har en kille från vardera lag lyckats dribbla en kille och skjutit bollen i mål, kul för dom. Lägg därtill att planen är alldeles för stor och allting går jättesakta pga det. (detta har jag skrivit om förr).

Vart jag vill komma med detta inlägget är att med en enda förändring, eller rättare sagt förädling så kan fotboll bli en rolig sport att spela och kolla på. Man tar helt enkelt bort offside-regeln. Lagen får då spela till varandra vart de vill på planen och orden "fiskare/snik/ligga på rulle" får en helt ny innebörd. Det kommer bli mer dueller på planen, mer mål, mer köttiga tacklingar eftersom spelarna liger längre ifrån varandra samt mer rollspelare och ikoner. Tänk er en Zlatan som bara står i offensivt målområde, jävlar vad han skulle trolla då. Han skulle göra ett "zlatan kissar på carlos-mål" varje match. Och det är väl sånt vi vill se? Ingen gillar ju att se sidledsdanne och Anders "minipitt" Svensson göra felpass på mittplan.Bort med offsiden och perz kan börja delta i konversationerna på waynes när grabbarna bara pratar tråkig fotboll, jag har en tendens att försvinna ur deras världsbild då nämligen.

En annan sport jag vill ska tillkomma är den gamla streethockeyn. Småmål, inlines, innebandyboll med plast i och skrapsår. För det är jag bäst i världen på.


håller ni med?


/pörs

Sköna vi är

Ser vi ut som innebandylirare från den näst högsta serien i Sverige?

Mer körp över oss två skulle jag vilja påstå.

Oregran är ungefär lika glad som ett barn som precis vaknat på morgonen och insett att det är Lördag och han ska få sin ranson godis för denna veckan, med Balsamfrilla. Jag å andra sidan ser ut att vara på efterfesten redan. Tror helt enkelt att tufvasson började vaska kort på mig i kameran, för att senare inse att  "shit, persson knäppte jag ju bara två kort på eftersom han är så jävla van att fotas". -vilket inte är fallet. När det bara fanns detta kortet på mig skrattade han glatt för sig själv och utsåg mig till schletnast i truppen på lagsidan, baserat på fotot vill säga.


Frukta oss. (kisar man ser jag rätt normal ut faktiskt)


/pfp

B-serien!

Jag(Limp) och Perz drog till Gbg igår för o lira en vitkigt innebandymatch! Partille stod på andra sidan planen, iaf i 41 sek! Sen började taket läcka in vatten.

Vi ändra starttid för matchen ca 5 ggr och värmde alltså upp lika många ggr. matchfunktionärerna begav sej upp på taket och skottade. Det hjälpte i 1 period sen började det läcka igen. Summasummarum så åkte vi till gbg, lira en period och sen åkte hem igen. Väglaget beskrevs som blixthalka igår och därför var vi hemma halv 12 igår. Enligt mina beräkningar skulle vi vart hemma 10!

Så äre när man spelar i den näst högsta divisionen (B-serien) i GBG. Man kan inte ha några krav på hallarna. Fitta vilken ovärd lördag äckliga Partille gjorde.

Imorn väntar ny vecka och ny skoldag! Frågan är hur mycket nytta jag gör uppe på de där universitetet egentligen. Jag råkar nämligen ha en förmåga att bli lite trött när nån ska stå o stri i 4 timmar, sitter dessutom i en skön stol!Nu blire söndagsbad med Emps!

PZ Limp


Dagens bild!

Igår så skulle ja dra mig till Tingvallahallarna för nåt sorts arbete. När ja kommer dit så visar det sig att min arbetsuppgift inte är ett enda skit så förutom att köpa en cola till Dalle och påminna Nisse när han glömde bort att tillägga ett skott i Göteborgs skottstatistik gjorde ja inte mycket mer. Men nice va det! Fick ju träffa min idol!


"Han är nog lite liten för att lyckas" - Okänd innebandyvetare/Dudez

supertung högervisp!

Sjuk kväll i onsdags måste jag bara tillägga, skulle inte till stan egentligen men en briljant spontanresa blev det. Kvällen till ära satt jag bakom ratten eftersom jag skulle jobba 10 dagen efter, så jag hade inga höga förväntningar på kvällen, lite softbarhäng var vad jag hade räknat med. Men ack så fel jag hade, träffa perz i kön och där börja resan mot den evigt tunga högervispen för riverside mother fucker snubben var en gud på att flippa skivor. Jag brukar envist motstå all form av dansaktivitet när jag är nykter pågrund av min totala brist på taktkänsla men den här kvällen så bröt jag mot alla principer och regler i mitt arma inre, dansade mig svettig som aldrig för och för er som såg detta spektakel så har jag bara en sak att säga, "jag hade iaf kul"

Men det var inte därför jag skrev detta inlägg, min polare Björn som jag körde till nöjes är en riktigt lustig filur, när han och flaskan har kramats en helkväll så brukar det ofta sluta med legendariska fylleinköp, så även denna kväll.
Nedan följer en topplista på vad legenden har lyckats med under sin långa och trofasta suparkarriär.


Legenden i egen hög person!

1. Förra gången jag körde Björn så vart han väldigt på pickalurven och när vi stannade på nyängen för en fyllekörv så skulle han prompt ha en trisslott, varpå jag säger"Björn ingen kommer ihåg en fegis köp allihop"  (trisslotterna hängde på en lina)
Som sagt kalaset gick på ca 900 spänn för Björn ville som sagt inte vara nån fegis, skall även tilläggas att nyängen var proppfullt då en busslast med hockeyungar med tillhörande föräldrar också ville ha nattmat, deras minspel när den lite överförfriskade berry får sina trisslotter var priceless.

2. gårdagens inköp, även denna på nyängen, inte lika full denna gången men tillräckligt blöt i strupen för att lätta på pluskan. Vårt dagsbehov var iaf en doftgran och då Björn inte riktigt visste vilken som luktade godast så tog han en av varje, ca 19 srt, kostnad 400 kr ;)

3. En blötfestnatt i Charlottenberg skulle Björn lokalisera storms lya för att sova ruset av sig men då lokalsinnet hade flytt till kina så stoppade han första bästa bil för lift. Valet föll på en raggarbil, björn frågar om dom kan köra honom, svaret blir nej, han ryker upp sin sedelbunt och erbjuder dom en femhunka för lift, dom antog mutan och frågade vart han skulle, svaret blev"kör runt lite så ser jag vart jag är" Dom han komma ca 200 meter när Björn skriker stop och kliver ur, Sveriges dyraste taxi?


Som sagt en livs levande legend, fortsättt bjud världen på sköna fyllehistorier är du snäll :)

Signerat Bernard

Vi är inte värda vatten!

Vår lilla komunikationsbebis bara växer och växer, hittade en ny skara fans på fejan idag som hade rotat rejält i redskapsboden och lyckats finna den riktigt svulstiga motorsågen varpå dom totalsågar oss längs fotknölarna.  Riktigt skön läsning om jag får säga det själv, nedan följer en bildserie på den härliga konversationen, enjoy!
Reflektioner
Man kan tydligt se att det åtminstone tre tappra själar som inte uppskattar vårt arma livsverk, men vi misstänker och föga troligt är att det rör sig om ett mindre nätverk individer som med Facebook som vapen försöker skapa uppror eventuellt krig.
Vi kan även efter nogrannt efterspansarbete ur den högre skolan (Harvard) bekräfta att det rör sig om fler än två tillfällen som individerna ur Nätverket stört sig till den milda grad att ilskan varit så total att den inte längre går att hålla inom sig, DET MÅSTE UT PÅ FACEBOOK!!!!!!!!!!

Då granskningsrapporten från Friherre Von Cnorrhane damp ner i brevlådan så kunde vi utläsa följande:
Låt oss anta att vi skulle ha tillgång till en tidkapselmaskin och isåfall resa tillbaks i tiden exakt ett dygn före dådet så ser man en markant ökning av antalet betraktare efter det att den verbala attacken ägt rum.
Summa summarum:
Det ni inte verkar förstå är att när ni väljer att håna oss i skrift så får vi puplicitet. Publiciteten genererar läsare som i sin tur genererar pengar och var man någorlunda vaken under skoltiden så vet man vad det innebär. Klirr i kassan på vårt ofshorekonto i Liechtenstein.

Vi har sedan en tid tillbaka haft en inplanerad konferensresa på Stureplan i de blå delarna av Stockholms innerstad men efter den markanta ökningen läsare har vi insett att detta inte är nog, vi förtjänar bättre! Så nu är det upp till er Nätverket, blir det Saint Tropez eller Monte Carlo?Högaktningsfullt Dudez CrewPS. Nästa gång föredrar vi att ni använder er utav www.dudez.se vilket är den korrekta adressen.Visssspen

Halva Dudez stannade hemma igår och missade tydligen en sjuhelvetes kväll med grymt ös. Idag känner vi oss lite halvt ångerfulla över detta men vi hoppas att Sidney återvänder till solens stad inom en snar framtid.
Vi har också fått höra på ryktes vägar att det vispades som aldrig förr inne på nöjes dansgolv och vilka vi än pratat med så har de svarat samma tre namn på vilka som vispade mest och hårdast!

3. Perz2. Bernard1.
Har i takt med Club Moments växt under sommaren och hösten till en av stans största användare av den beryktade vispen. Från underdog till ohotad 1:a Lovisa Sonesson


Fortsätt i den stilen Lovisa!


/Dudez

make som motherfuckin' noice!!

Enligt Facebook skulle det komma typ 1200 pers till Nöjesfabriken igår. Jag hade för längesen köpt födelsedagspresent till min kära vän mike i form av en biljett till gårdagens tillställning på storkrogen så vi var två av de dusinhundratalet. Timmarna innan kändes det lite halvlamt och jag har aldrig upplevt en så kort kö till fabriken, framförallt inte en så tyst kö. Det enda bra med kön var dock att framför mig stod bernard, jag trodde att jag skulle representera dudez på egen manér igår men icke! (givetvis att det är bra att kön är kort, skönt osv, men det brukar innebära lite folk där inne). Tänkte något i stil med "decibelnivån och trängseln löser sig när man kommer in, då blir de nog ös". Klev innanför portarna och det är tyst.

Kvällen väntades bli som man hade på känn, lite halvtrött men ändå okey. Så gott som nykter kändes de värt att inte ha kastat bort 500 pix på en ovärd utekväll. - så tänkte man i början.

Sen kom den där killen, ni vet han Sidney, (plus hans salsadansade latinos) in på scenen och jiiiiiivöl vad han spelade skivor! Har aldrig varit någon mer vispvärd kväll i staun. Prydz och grabbarna ligger faktiskt i lä gällande härj, bäs, vispning, skrik och svett. Det var en hitkavalkad från första till sista låten, vilket givetvis var samma låt, dendära riverside ni vet.Perz och Bernard placerade dojorna på pyramiden och släppte alla hämningar, och där stod vi tills det var slut. Jag kan sammanfatta detta som en sjukt bra utekväll, med röj rätt igenom. När man inte förväntar sig något av kvällen brukar det alltid bli bäst.

Blandar du in Barbara Streisand, MJ, Red Hot Chilipeppers, Warp 1.9 tillsammans med riverside/PUNKASS och en fruktansvärd bas-slinga får du ett dansgolv som kokar.

-Precis som igår.


hälsn redaktionVi gillar de inte allz

Oftast så tar vi upp vad vi gillar med er tjejer. Vad vi tycker är sexigt, vilken klädstil vi föredrar och hur vi vill att ni kysser oss. Nu ska vi istället bränna av lite egenskaper och beteenden som Dudez tycker är mindre charmigt.
Det här är Fan-va-o-sexigt-listan

Vi kan börja med en klassiker. "Jag är så tjock". Ni vet vilket snack vi menar? Sjukt o-sexigt sagt och vi båda vet att du inte är "så jävla tjock". Ja ska inte sticka under stolen med att ja tycker hon Victoria Secret chefen är vrålhet men det finns bra mycket snyggare tjejer som väger bra många mer kilon också. Tänk på det! Vi gillar när ni är som ni är och skulle ni vara sugna på en megamenyn iställer för salladen så ta den då! Vi tycker inte att ni är tjocka och fula för det.
En annan mindre charmig egenskap är gnäll. Självklart har man bättre och sämre dagar men det behöver inte gnällas jämt. Du missade bussen in till stan och fick vänta 10 minuter extra, dagen är inte körd!

Nästa anti-sex-appeal är när ni inte vill visa er utan smink. Förstå rätt nu. Ni är sexiga med smink men när ni inte vill ta av sminket för att ni är med en kille så blir det liksom som ett osexigt beteende. Vi är ju inte med er för hur ni ser ut när ni är sminkade (inte Dudez iaf) utan för att ni är fina, snälla, söta och sköna brudar. Ni är väldigt söta när ni tvättat bort sminket och bara har en tisha på er när ni kryper ner bredvid oss också!

Luft. Och inte luft som man andas in utan mer som i uttrycket "fått lite väl mycket luft". En tjej som är en riktigt 10:a slutar att vara 10:a när hon börjar inse hur snygg hon egentligen är. Ju mer hon "utnyttjar" eller "använder" att hon är snygg, desto fulare blir hon. Vem gillar snygga nonchalanta brudar? 
Med det sagt så menar vi inte att alla snygga tjejer är så, absolut inte. Snarare är det så att den här minioriteten (stavning?) gör att vissa har fördommar gentemot ALLA snygga tjejer.

Sist men inte minst. Det absolut osexigaste som finns! Sluta se mobilen som er bebis när ni är med en kille. Den behöver inte hållas i jämt och det behöver inte sms:as hela tiden. Säg att du och din kille kollar en film och ni har liksom slutat kolla. Mitt i förspelet så får du ett sms. Vad du än gör, ta inte upp mobilen! Sjukt o-sexigt och det äger en hel del om dig som person!

Sådär. Nu när vi klagat klart så vill vi ju få fram att vi inte menar att ni är eller gör såhär utan det här är bara grejer som vi tycker är o-sexiga. Vissa kommer kanske känna igen sig och isåfall så riktar vi en känga med storlek liten åt dig. 
Oftast så har ni ju ingen av dom här egenskaperna och har ni det så väger ni upp den med ett antal bättre. Men nu vet ni :)/Dudez

Antonella rocuzzo

Trots sina miljoner och fotbollskunnade fattar inte jag hur Lionel Messi kan ha en så jävla snygg brud!Ser ni röven eller? Perfektion och kvalitet!

Försenad nyårsafton!

Planerna var stora från början! Det var sälen, stockholm, annan stad, you name it! Men 23årsgränser och dyra krogar gjorde att vi valde vårt kära Karlstad som plats för att fira in det nya året.

Vi gjorde så gott vi kunde, hyrde en svit på Plaza (där man bara fick va 4, men vi va tillslut nåågra fler). Kom in i sviten o såg att de fanns en dörr till rummet intill, hyrde den sviten också och hade helt plötsligt en hel jävla festlokal att vistas i!


Vi killar hade planerat dagen som så att vi checkar in ca 12.00 sätter oss i relaxen och förfestar ett bra jävla tag och har det riktigt jävla grabbigt och trevligt! Och det lyckades vi med.


Jake hitta några egna festdeltagare!

Vi lyckades såpass bra att det började spåra redan under förfesten och Limp fick ta en snabb tupplur innan vi skulle få möta upp kvinnorna på fontana di trevi där oxen skulle förtäras.

Jake hade styrt Strob. Ni vet en sådan sak som blinkar så mycket på krogen att man får eplepsi! En sånn fixa han till vår förferre. schnäsy! Plazas bar styrde is och champagneglas och förfesten med grabbarna skulle bli en bra start på ännu bättre och urspårad kväll!


På fontana förtärdes oxfilé, wiskey, vin och trevliga konversationer med det tjejgäng vi planerat hela nyår med. Vi hade gabbat ihop en helt ny konstelation av folk vi visste fanns men kanske inte träffat och inte pratat med.

Därför hade vår "lekledare" Perz styrt ihop lite nyårsaktiviteter som skulle utföras under kvällen. Till att börja med hade alla varsitt uppdrag som ingen annan än en själv o Perz visste om. Dessa uppdrag skulle man utföra hela kvällen/natten:

Limp: Be Emelie om lov varje gång han gick på toa
Emelie: Fixa de andras ögonbryn regelbundet
Maja: Vad någon än berättade skulle Hon "Ah men jag då" och va värre
Issa: Hon skulle hela kvällen hata vår blogg, något Bernard helt och hållet hakade upp sig på!
Bernard: Skåla var tionde minut
Storm: Regelbundet lukta sig själv under armarna så de inte lukta svett
Albin: Ibland klappa och gosa med sin osynliga hund
Emilia: kommer inte ihåg
Perz: Skall varje gång han pratar med nån, stretcha en kroppsdel

Sen vankades det frågekort, ni vet sådana då man får reda på pinsamma saker om varann eller får göra något med/på varandra! Ett sätt att lära känna varann helt enkelt. Och både pinsamt och roligt blev det. Det spankades, gavs lap dance, kysstes, juckades och snicksnackades! Och givetvis söps de i mängder. Testa att dansa o drick ett glas grogg varje gång de sjunger fuck me i låten fuck me!

Det skulle juckas och sprängas ballonger mellan varandra och givetvis hade vi med den norska kareoken! Ni vet när man ska ha hörlurar, få höra en låt, sjunga den och de andra skall gissa vilken de är. Även charader som vanita i bartenderskolan, homosexuell snickare (maja han gissa på kuk, dildo, avsugning. Ja vad tänker hon på?). Jah lekarna gjorde succé, cred till Perz! Sen var det festfest och fest fram till 12-slaget då det givetvis skulle ut och sprutas samt dra nåra bloss i pipan!

Sen upp till rummet och fler folk anlände. Domare hälsade oss tack till välkomnandet genom att spy ner hela vår ena toa. Jag tror fanimej de sanerar rummet än idag! Men det är lugnt, du gjorde jobb och gick all in och ändå fick med flamma hem! Festen sprang iväg och sen hände det som alltid händer när vi festar! Runt 2-3-tiden startar helt plötsligt Albins helikopter mitt framför ögonen på oss alla! Och hux flux så släppte hämningarna hos alla, det badades, dansades, knullades. Från att aldrig ha träffat varandra till att ha sett varenda kroppsdel och sjuka danser till sjuka disskusioner skenade iväg på bara några ynka timmar. Var det verkligen bara 7 timmar sen vi sågs första gången?

Exakt vad som hände vill vi inte närmare gå in på här! Men det absolut roligaste på hela kvällen var när 2 personer ligger i soffan, i rummet intill försigår barnförbjudna aktiviteter och plötsligt öppnas dörren, in kliver en kille i fluga utan kläder och kuken rakt upp, går till bordet häller i sig en flaska champagne och försvinner sedan in på rummet igen för att fortsätta! En av damerna bjöd även på bittra miner då en av oss hade vinballe och valde att skrika ut sin ilska på de andra som låg i badet iförd endast string och öppen kavaj!

DotDotDot!

Hur som haver så blev nyår otroligt lyckat! Hemmaplan funkar alltid trots allt.

Här följer en film med lite matrial från den tidigare delen av dagen/kvällen:

Är filmen blockad så orkar jag inte bry mej om de nu! Fixar de senare


Dudez cref

Tuttar

Ni tjejer klagar alltid på att vi killar är så tutt-fixerade. Vi glor på era tuttar, vi vill ta på era tuttar, gör allt vi kan för att få se era tuttar m.m. Och visst kan det ligga en hel del sanning i det. Personligen så tycker ja brösten är något av det sexigare på en tjej. Men med sexigt så menar ja inte nödvändigtvis stora bröst utan aa, bra bröst som passar kroppen.
Men det är inte bara killar som är tutt-fixerade eller hur man ska säga. Ni har allt en del av kakan ni tjejer också.


Passar henne som fisken i vattnet!

När man ska sova med en tjej så skedas det ju oftast. Lite mysigt, man hamnar nära varandra och sådär. När ni väl fått tag i handen som kommer runt er så drar ni den nästan maniskt mot era bröst. Det spelar ingen roll hur mycket vi än stretar emot, handen ska dit! Som en order att: ta på mina bröst hur mycket du vill hela natten! Dudez tackar och bockar.

Dudez frågor lyder alltså:
  • Är det skönt när vi tar på era bröst?
  • Hur vill ni att vi ska "massera" era bröst? (beskrivning krävs)
  • Om du inte tycker att det är skönt, varför drar du då dit våra händer varenda gång?


/Dudez

Pinsamma päron(mammor)!

Mammor där ute i landet, speja upp öronen för det här är ett inlägg som riktar sig till just er.

Dom flesta av oss har ju nån gång i livet var nykär, ni vet när man går på rosa moln, livet leker och ingenting kan rasera fasaden av kärlek som dit sinne byggt upp. Efter att ha smådejtat ett par månader går man oftast in i fas två, träffa och bli accepterad av familjen.

Första träffen med familjen kan ju liksom gå  käpprätt åt helvete och den nyfunna kärleken kan fly snabbare än du hinner säga pampers, för man vet ju precis vilka brister ens egen familj har.  Steg ett är att dom är påklädda då visa familjer har en vis frikostighet när det gällernakenhet och kläder, steg två se till att måla upp det absolut värsta scenariot för din ögonsten så kan det iaf inte bli värre, steg tre eliminera alla syskon så att inga pinsama situationer kan uppstå.

Men även fast alla steg går åt det håll som du vill så kommer du förmodligen aldrig undkomma din mammas vilja att visa upp alla familje allbum från din tid som ung liten grabbhalva med motiveringen "du var ju så söt när du var liten"

Vips så har alla pinsamma gammla barndomsminnen som man har vaskat i närminnet åter sett dagens ljus, Fredrik 5år naken i upplåsbara poolen, fredriks första skoldag, fredrik nyfödd, osv och när man med svetten rinnande nerför kinden pustar ut eftersom din nya flickvän och mor nåt sista sidan så utbrister din mor, "vänta jag har ju en pärm till, gud va söt du var när du var liten" Det tar aldrig slut.


Jag har två frågor, en till alla mammor och en till brudarna.

Till mammorna. Varför vill ni se eran son sitta lidandes med lackande svett och magsår?

Till brudarna. Uppskattar ni familjealbumsstunden, eller tycker ni det är lika pinsamt?

Sammanfattningsvis så kan jag väl säga att hur mycket du än kommer böna och be så kommer din mamma förmodligen ändå att damma av dom gammla korten, så det är oundvikligt. Det är bara att hoppas på att du har en grymt förstående tjej eller att du var hiskeligt söt när du var liten. Jag älskar dig ändå kära mor:)

Signerat Bernard

F.T.P

konstab3L Grisami tycker absolut inte att oris ska prata i telefon när han kör bil. Faktum var att han egentligen svarade när han stod still vid kontrollplatsen och sade snällt till sin mor, "jag kan inte prata nu eftersom det är snutar här".


fuck aina
Albsman

Sådär ja. Då va julen slut för den här gången (officiellt på torsdag) och det blir dags att återvända till vardagen.
För egen del så har ja haft en hur värd jul som helst. För att sitta på julaftonskvällen sådär överdrivet mätt, glo på Svensson Svensson och bara må sådär dretgött är det inte mycket som slår. Hoppas att ni har haft det lika värt som mig!


Vart är Efraim?

Dudez har fått en ny kelgris mitt i julreans tider också, det uppskattas och vi kommer svara på alla dina kommentarer. Vi vill även passa på att klargöra lite saker till en början för att undvika missförstånd.
Anledningen till att vi flyttade ifrån Årjäng va inte för att få känna oss coola (tro det eller ej) utan helt enkelt att det inte fanns något program på årjängs gymnasieskola som passade oss samt att Limps mamma flyttade till Hammarö.
Sen att vi trivdes rätt så bra här i storstan är en annan 5:a.
Att vi skulle börja knulla på riktigt är något ingen av oss riktigt förstår så där får du utveckla dig lite mer så ska vi svara så gott vi kan.
Vi vill också be om ursäkt för att du mår illa över att dina småsyskon och hennes kompisar läser våran blogg. Det var absolut inte vårat syfte när vi började blogga och vi hoppas att du kan förlåta dessa arma gossar!

Sådär. Innan vi ska slipa på ännu ett sexistiskt (har inte en blekaste ifall ja stavade rätt där) inlägg så tänkte ja att ni skulle få veta lite saker som om mig som ni inte visste för 5 minuter sen.
  • Grinar när ja ser Armageddon
  • Vill va en Rock Star
  • Har en kontakt i telefonboken som slutar med "ska bli min"
  • Kom 6p före Perz i skytteligan 03/04
  • Fick styk av Perz lag med 10-0 03/04

Hittade en hatt också! Cool-Albs eller nästan-rocker-Albs?


/Albsköng

Skönaste dängan just nu när man är sugen på en "mika - happy ending" fast med annat ljud helt enkelt. För det kan ju bli ganska tråkigt att spela sönder samma låt gång på gång. så Denna tipsar vi om atm!En ref som aldrig tar slut!/dudez

INFO

INFO

Eftersom vi ibland jobbar med ett inlägg i längre tid än ett dygn, hamnar det per automatik på datumet då det började bearbetas. Detta medför vid uppladdningen att det kan komma att hamna längre ner på sidan eftersom nya "färska" inlägg han tillkommit i ett senare skede med ett nyare datum.

Vi ber om överseende med detta och att ni gärna skrollar lite hit och dit på bloggen och på så sätt kanske märker att vi har uppdaterat! 

STAY TUNED 

best regards DEWDS 

Disney

När man va liten och skulle se på film så var det alltid Disney för hela slanten. Det är möjligt att man såg Busungarna som omväxling lite då och då...
Men vad har Djungelboken, Robin Hood, Snövit, Askungen, Aristocats, Skönheten och Odjuret gemensamt förutom att det är Disney som gör filmerna?Skärpning nu Disney!


/Dudez

En incident!

Storm får ett samtal under frukosten tillsammans med sin dam och sin svärmor! Det är Albin som ringer och vill bara snacka lite. Lite slöprat ala kompisanda. Storm o Albin strir på samtidigt som storm fortsätter förtära sin frukost med svärmor och tjej!

Mitt i samtalet säger Albin "Vänta lite". För oss som känner Albin vet vi precis va det innebär. När han säger så förflyttar han sin mobil till den yttre sfinkten vid rektum, sen släpper han på en brakskit allt vad han orkar. Storm som vet detta sätter på högtalaren och säger åt sin svärmor och dam att lyssna! Och visst händer det, Albin släpper på så det ekar i storms mobil.

Summasumarum: Albin har precis skete allt vad han orkat genom telefonen ut till storm, emilia och hennes mamma när de äter frukost!


Men inte med flit!

Gott nytt år!Gott nytt år!

Berättelsen om nyår kommer senare. är fett bakfull


RSS 2.0