Work in progressVi bygger om hemsidan för fullt just nu, och denna gången är det på riktigt. Vi bloggar därför inte alls lika mycket nu som vi gjort innan och vi hoppas ni har överseende med detta. Sidan ser sjukt fet ut än så länge då vi faktiskt bara nått lite längre än skiss-stadiet. När sidan kommer upp vet vi inte riktigt men vi hoppas att vi inom en snar framtid kommer att bjuda er på stans skönaste och snyggaste blogg. Allt tack vare Albin Lang från Aroundtown.se.

Håll utkik på bloggen då och då för det kan ju hända att vi slänger upp något inlägg ändå, och framförallt tycker vi att du ska kika in för att se om bloggen har fått nya kläder. Givetvis kommer vi bomba sönder FB när releasen är så för er som inte orkar kolla dudez varje dag så kommer det att vara omöjligt att undgå att dudez gjort ett facelift.


Until then, follow us on twitter och på waynes i mitt i gärnan.
/DUDEZ

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är en trogen läsare , men nu får det fan hända något !

2011-02-27 @ 13:42:54
Postat av: Felicia

Sjukt snygg blogg ! (Y'

2011-03-08 @ 04:58:49
URL: http://flickansblomma.blogg.se/
Postat av: Johanna

Duuuudez lever ni?

2011-03-08 @ 17:05:03
Postat av: perz

Jodå folks, vi lever. Vi är på målrakan gällande den nya sidan... Återstår detaljer bara så snart som bara fan ska den nya fräscha dudez.se komma upp!Vi är inga hackers och lang orkar väl inte dras med oss allt för mycket så de har tagit mer tid än vi trodde. Men det blir bra !

2011-03-09 @ 17:58:40
URL: http://dudez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0