Stekaren

Det har under några år varit coolt/ocoolt att vara en stekare. Vad är egentligen en stekare och vad utmärker en sådan? För det går ju steka på så otroligt många sätt, typ på spisen, ute i solen, i baren eller på sin lyxgondol utmed Franska... Ska beskriva lite olika sorters stekare, så att ni lättare har koll på dem och till och med kanske syr in er själva i en utav de alternativ vi ger er! Vi skippar allt tjafs med Lyle stekare från gymnasiet  som bjuder polarna på en öl på krogen och har tight back. De räknas liksom inte ens in från första början och jag hoppas att alla har koll på detta, bara för de är ûberstekiga med sina HM-brillor som de köpt för studiebidraget eller SMS-lånet så passart de inte ens in som en egen kategori.

Till ämnet:


Vad är Greven för stekare?


*Laidback - stekaren:
Killen som inte gör värst mycket väsen av sig utan mest beaktar läget där han smidigt som en kobra rör sig genom sällskapet. Känner de flesta och alla vet att han har pengar, han är en slirig men skön jävel som byggt upp sitt goda rykte själv och är en businessman utan dess like. Är fruktansvärt intelektuell och väljer damerna med stil, och hjärna. Han är oftast väldigt snygg, vältränad och sticker ut alldeles lagom ur mängden, är inte jobbig på något vis och de flesta tycker att det är lätt att umgås med honom.

*Jag tar den - stekaren:
Killen som är som en Svensson i sättet han umgås och beter sig på, ganska hetsig och impulsiv och inte rädd för att pröva nya grejer. En kille som kan ha ärvt pappas företag men detta är absolut inte nödvändigt. Denna grabben är mån om sina nära och kära och tar därför oftast notan och visar att han har gott ställt på det sättet. Han har inte på något vis köpt sina vänner men de gillar att han har pengar och det är oftast han som får ta notan, detta är inte till något problem för endera stekaren eller hans vänner. 

*Extremesport - stekaren:
En snubbe som är något för bra med det han håller på med som "yrke". Han är ofta en skidåkare, t.ex Jon Olsson. Dretchill, oftast solbränd, ruffsigt hår och flickornas favorit utan att han vet om det eller bryr sig värst mycket. Detta är en glad prick som tjänat sina miljoner på galenskap och är inte speciellt sen med att spendera dem på "onödiga" saker i folks ögon, dock är dessa ateraljer sjukt värda i hans ögon. Han lever livet, drar på semester mer än han jobbar och är sällan bosatt på ett ställe. Har med sig ett entourage eftersom han har råd att bjuda polarna.

Alfa - stekaren:
Snubben som är jävligt äcklig, har det mest värdefulla prylarna gällande alla områden, verkligen alla. Skryter sjukt mycket och kan göra det eftersom han inte ljuger när han säger sanningen om sina 453 båtar osv. Kan dock va sjukt bra på att festa så ser man bakom den dryga utsidan och står ut med killen en helkväll kan du faktiskt få ganska roligt, du får iallafall inte betala själv. Han låter mest, är fetast, dricker dyrast och svettas mest. Hans polare är likadana och de har oftast ett eget rum på klubben där de lyssnar på E-type och "steker hårt". Det är denna varianten fake-stekare försöker imitera, utan att lyckas speciellt bra.


Givetvis kan man vara en mix av dessa, eller ingen alls. Men detta är de stereotypa sorters stekare som finns, kort och konsist. Vi på dudez infaller inte på någon av dessa kategorier då vi inte steker värst mycket då vi inte kan, vi kör istället på intelektuell slacker stilen. Eller nöe.


YO!

/DUDEZ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0