1 sanning och ett konstaterande

Att vi killar gillar att idka samlag det är inget o hymla om! Ni tjejer som har killkompisar som är så snälla. Ni vet de killarna ni säger att "nej men han vill inget mer än bara o va kompis". De vill också ligga med er, mer än gärna. Visst, vi har alla några undantag, men i stora drag så äre precis så det är. Ni tjejer tänker säkert "Nej men så är det inte alls". Men vi är killar, vi känner killar och pratar med killar som är "kompis" med tjejer. Men tur är väl att ni tjejer inte tänker likdant som oss.

Vi har räknat ut att om ni tjejer skulle vilja ligga lika mycket som vi killar vill ligga så skulle jordens befolkning dö ut i Aids och andra könssjukdomar. Varenda jävel skulle vara steril eller aids-smittat. Så de är bara kanon att det inte liggs lika mycket som vi egentligen vill att det ska liggas. Så håll det på den nivån det är nu. Alltså dagens sanning: Ligger vi lika mycket som alla killat vill så skulle jorden gå underKonstaterande..

Vi tror att det vore bra för tjejer att sitta med i killars omklädningsrum, va med när killar duschar och även sitta med i spelarbussen på långa bortamatcher! Vi tror det vore bra för tjejer att lyssna på lite manliga tankar, se hur vi beter oss och hur vi tilltalar varandra. Det finns inga bekymmer, vi är lite barnsliga och vulgära. Ingen bryr sej, alla tycker bara det är kul. Något tjejer skulle behöva se och höra.

Istället för allt skitprat, snack bakom ryggen och alla bekymmer.

Det vore lite kvinnlig terapi att sitta o lyssna o se. Se att allt inte behöver va så komplicerat eller att man behöver prata skit eller att bekymmer någonstans uteblev. Sen att vi snackar om saker ni absolut inte vill höra eller se förstår vi. Men på nått sätt vore det ändå bra!Dudez

Kommentarer
Postat av: Anonym

tjejer vill ligga lika mkt som killar, och ja tror inte ni har en aning om vad som sägs mellan tjejkompisar när inte killar finns närvarande ;)

2011-02-21 @ 15:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0