Work in progressVi bygger om hemsidan för fullt just nu, och denna gången är det på riktigt. Vi bloggar därför inte alls lika mycket nu som vi gjort innan och vi hoppas ni har överseende med detta. Sidan ser sjukt fet ut än så länge då vi faktiskt bara nått lite längre än skiss-stadiet. När sidan kommer upp vet vi inte riktigt men vi hoppas att vi inom en snar framtid kommer att bjuda er på stans skönaste och snyggaste blogg. Allt tack vare Albin Lang från Aroundtown.se.

Håll utkik på bloggen då och då för det kan ju hända att vi slänger upp något inlägg ändå, och framförallt tycker vi att du ska kika in för att se om bloggen har fått nya kläder. Givetvis kommer vi bomba sönder FB när releasen är så för er som inte orkar kolla dudez varje dag så kommer det att vara omöjligt att undgå att dudez gjort ett facelift.


Until then, follow us on twitter och på waynes i mitt i gärnan.
/DUDEZ

Välkommen hem Albin!

Fick ett sms av en panikslagen Albs som hade fått ändtarmsbesvär på planet hem från Barca!

Albs-Efter några dagars intag av diverse alkoholhaltiga drycker och halvfärdig kykling är mitt arma rektum påväg att explodera likt tjernobyl. Må planet hålla för min inte så högljuda men ack så dödliga bomber!

Enligt säkra källor taxade albs jet in på skavsta för ett par minuter sen så man får väl ge cred till det rostfriastålet i flygplanskroppen som stod emot kärnvapen kriget som strömmade ut från albins arsle. Han är iaf på svensk mark och beräknas blogga imorgon as usual, Välkommen hem brysch!

Signerat Bernard

perzinfo

Tjulululu Karlstad!

Helgen har vart tämligen dretkall och endast en jägerhutt in på fredagens småtimmar har hôllt mig någorlunda varm. Tydligen inte tillräckligt då jag hängt in en förkylning, rejält hängit. Förövrigt så surade man lite på fredagskvällen eftersom vi inte spöa "Wallins kompisgäng - Örebro" under ordinarie tid, resterande svinkalla tid spenderades i Kil.

Helgen bjöd dock på lite otippade grejer:

1. Har impulsinförskaffat lite golfklöbber bestående av en riktigt mustig, tillika ställbar på en sisådär 300 miljoner olika sätt, driver. Givetvis utav märket taylormade. En Callaway rescue, 2:a. Vad annars? Samt en flashig Taylormade bag av fjolårsmodell. Just ja, fick med tre lite speciella bollar också, guld, brons och silverfärgade i chrome. - Jag har berättat att jag inte ens spelar golf va?

2. Skaffade mig ett konto på Nordicbet.com eftersom jag tänkte tjäna lite extra deg... Killen som inte kan ett skvätt om fotboll och bryr sig lika mycket som han kan satt som bänkad framför liveuppdateringen och viasat fotboll när klövarslet till målvakt i juveburen leker målvakt där man inte får och på så sätt torskar matchen åt sitt lag och alla satsade pengar åt perz. - tack din äckliga jävel. Försökte därefter tippa på NHL, tänkte att de kan ju va rätt så nice å tjäna några slantar när man ligger och sover, vaknade och hade inte gått speciellt bra. Men nu vänder vinden, ja kännert, och några vinster har jag faktiskt...schnääsy!


Perz HISSAR och DISSAR a.t.m.

Hiss

* Friheten som är så fruktansvärt skön då man står utomhus vid fryken i totalt solsken med ett lass golfbollar och en driver och bara köttar. Tillägg att det är vinter.

* Varma koppen ost och broccoli, sjukt gott. Gör dubbel sats "pulver" för krämigare känsla.

* Stegets alla låtar, underbara. Kolla spotify eller knyck min softa med perz lista och ta del av detta vidunder.

* Bloons TD 4. Bästa spelet till iföne ever, 22 väl investerade SEK.


Diss

* Hatar fortfarande fotboll lika mycket nu som innan jag började tippa.

* Snor som bara rinner och rinner.

*TREs påstådda 16mbit mobila bredband, fuck you.

* Cee lo Greens låt fuck you heter och sjungs forget you på Radion, fuck censur eller stå för det du gör och skit i att göra en alternativlåt bara för att kunna spela den på radio och tjäna pengar.
cya

perzHälga

Helg, igen. Veckorna går ljuvligt snabbt nu! Förhoppningsvis stiger graderna i takt med veckorna fart också snart. Ser lovande ut med tanke på att de spått - äckliga 20 grader på söndag!

Medan Albin kikar lite europeisk fotboll i Barcelona tar sig jag(limp) och Perz ann Örebronx ikväll. 19.30 i Hammarlunden för er som vill se lite halvderby.

Mor och Bengt har lämnat huset i 3 dagar så nu äre jag som är herrn i stugan. Finns få saker som är bättre än o va ensam hemma! Hoppas på en flytt snart. Tyvärr är man ju inte så jävla tät som student. Men ensam hemma är jag iaf och då passar det fint att göra det på kvinnligt vis. Middag med gamla grabbgänget imorn. Matte har ju fyllt 20 och vi tänkte bjuda honom på en köttbit med någon potatis, vi får se hur det går. Som tur är finns det pizza nära till hands.

I övrigt blir det en lugn helg med min fru. Vi sparar festen till avicii den 11 mars!I övrigt så är det backstreet boys som ligger på tapeten just nu.LImpone

Dudez on tour!

Albs lämmnar nu landet Sverige för att se sig om lite i den vida världen, destinationen är Barcelona där han skall vistas i 3 dagar. Albins förkärlek till Fc Barcelona vet alla vid det här laget, alla som förfestat med Albs när Messi och dom andra dvärgarna lirar på tvn vet vad jag antyder. FC Barcelona-Albacete stod iaf i planerings kalendern. Albin återvänder på måndag kväll och har förmodligen sjukt mycket att berätta och visa enom bildspel.Äkta kärlek!

Puss Dina Dudez!

Porr Pung!

Spetsade öronen till rix morgon zoo på rix fm imorse på väg till jobbet och fick då höra denna underbara människa.

Lyssnarna fick i detta inslag möjligheten att ringa till programmet och berätta om sin veckas hiss respektive diss.
Vederbörande härstammade från skåne och var i äldre medelåldern. Han inlede med att berätta om sin diss där han verbalt attackerad all sport som han så innerligt hatade eftersom den angrep hans ordinarie tv tablå. Nedan följer hissen som gjorde min dag.

Sofia på rix fm- vilken är din veckans hiss?

Medelålders chillgubbe från skåneland- känslan av en nyrakad pung!

Sofia på Rix Fm- hahahaha men varför?


Medelålders chillgubbe från skåneland- Dels den lena känslan sen så slipper man fastna i dragkedjan på byxorna.


Made my day!

Signerat Bernard


Stekaren

Det har under några år varit coolt/ocoolt att vara en stekare. Vad är egentligen en stekare och vad utmärker en sådan? För det går ju steka på så otroligt många sätt, typ på spisen, ute i solen, i baren eller på sin lyxgondol utmed Franska... Ska beskriva lite olika sorters stekare, så att ni lättare har koll på dem och till och med kanske syr in er själva i en utav de alternativ vi ger er! Vi skippar allt tjafs med Lyle stekare från gymnasiet  som bjuder polarna på en öl på krogen och har tight back. De räknas liksom inte ens in från första början och jag hoppas att alla har koll på detta, bara för de är ûberstekiga med sina HM-brillor som de köpt för studiebidraget eller SMS-lånet så passart de inte ens in som en egen kategori.

Till ämnet:


Vad är Greven för stekare?


*Laidback - stekaren:
Killen som inte gör värst mycket väsen av sig utan mest beaktar läget där han smidigt som en kobra rör sig genom sällskapet. Känner de flesta och alla vet att han har pengar, han är en slirig men skön jävel som byggt upp sitt goda rykte själv och är en businessman utan dess like. Är fruktansvärt intelektuell och väljer damerna med stil, och hjärna. Han är oftast väldigt snygg, vältränad och sticker ut alldeles lagom ur mängden, är inte jobbig på något vis och de flesta tycker att det är lätt att umgås med honom.

*Jag tar den - stekaren:
Killen som är som en Svensson i sättet han umgås och beter sig på, ganska hetsig och impulsiv och inte rädd för att pröva nya grejer. En kille som kan ha ärvt pappas företag men detta är absolut inte nödvändigt. Denna grabben är mån om sina nära och kära och tar därför oftast notan och visar att han har gott ställt på det sättet. Han har inte på något vis köpt sina vänner men de gillar att han har pengar och det är oftast han som får ta notan, detta är inte till något problem för endera stekaren eller hans vänner. 

*Extremesport - stekaren:
En snubbe som är något för bra med det han håller på med som "yrke". Han är ofta en skidåkare, t.ex Jon Olsson. Dretchill, oftast solbränd, ruffsigt hår och flickornas favorit utan att han vet om det eller bryr sig värst mycket. Detta är en glad prick som tjänat sina miljoner på galenskap och är inte speciellt sen med att spendera dem på "onödiga" saker i folks ögon, dock är dessa ateraljer sjukt värda i hans ögon. Han lever livet, drar på semester mer än han jobbar och är sällan bosatt på ett ställe. Har med sig ett entourage eftersom han har råd att bjuda polarna.

Alfa - stekaren:
Snubben som är jävligt äcklig, har det mest värdefulla prylarna gällande alla områden, verkligen alla. Skryter sjukt mycket och kan göra det eftersom han inte ljuger när han säger sanningen om sina 453 båtar osv. Kan dock va sjukt bra på att festa så ser man bakom den dryga utsidan och står ut med killen en helkväll kan du faktiskt få ganska roligt, du får iallafall inte betala själv. Han låter mest, är fetast, dricker dyrast och svettas mest. Hans polare är likadana och de har oftast ett eget rum på klubben där de lyssnar på E-type och "steker hårt". Det är denna varianten fake-stekare försöker imitera, utan att lyckas speciellt bra.


Givetvis kan man vara en mix av dessa, eller ingen alls. Men detta är de stereotypa sorters stekare som finns, kort och konsist. Vi på dudez infaller inte på någon av dessa kategorier då vi inte steker värst mycket då vi inte kan, vi kör istället på intelektuell slacker stilen. Eller nöe.


YO!

/DUDEZ


1 sanning och ett konstaterande

Att vi killar gillar att idka samlag det är inget o hymla om! Ni tjejer som har killkompisar som är så snälla. Ni vet de killarna ni säger att "nej men han vill inget mer än bara o va kompis". De vill också ligga med er, mer än gärna. Visst, vi har alla några undantag, men i stora drag så äre precis så det är. Ni tjejer tänker säkert "Nej men så är det inte alls". Men vi är killar, vi känner killar och pratar med killar som är "kompis" med tjejer. Men tur är väl att ni tjejer inte tänker likdant som oss.

Vi har räknat ut att om ni tjejer skulle vilja ligga lika mycket som vi killar vill ligga så skulle jordens befolkning dö ut i Aids och andra könssjukdomar. Varenda jävel skulle vara steril eller aids-smittat. Så de är bara kanon att det inte liggs lika mycket som vi egentligen vill att det ska liggas. Så håll det på den nivån det är nu. Alltså dagens sanning: Ligger vi lika mycket som alla killat vill så skulle jorden gå underKonstaterande..

Vi tror att det vore bra för tjejer att sitta med i killars omklädningsrum, va med när killar duschar och även sitta med i spelarbussen på långa bortamatcher! Vi tror det vore bra för tjejer att lyssna på lite manliga tankar, se hur vi beter oss och hur vi tilltalar varandra. Det finns inga bekymmer, vi är lite barnsliga och vulgära. Ingen bryr sej, alla tycker bara det är kul. Något tjejer skulle behöva se och höra.

Istället för allt skitprat, snack bakom ryggen och alla bekymmer.

Det vore lite kvinnlig terapi att sitta o lyssna o se. Se att allt inte behöver va så komplicerat eller att man behöver prata skit eller att bekymmer någonstans uteblev. Sen att vi snackar om saker ni absolut inte vill höra eller se förstår vi. Men på nått sätt vore det ändå bra!Dudez

Lika som bär
Gollumbaby?                                  Carro klüft?


niggah plzzzzzzzzzz

En önskan som jag förmodligen inte är ensam om att ha:


Snälla ge fan i att skriva Grattis i varandras loggar på Facebook när folk fyller år. Skicka ett mess eller skriv ett meddelande istället.


Ja,
detta må vara ett av de större I-landsproblemen vi har för tillfället och det måste göras något åt detta snabbt. För när man sitter på facebook, speciellt i luren, så måste man scrolla ner ungefär 4 sidor för att komma till en enda vettig statusupdatering. Det hela har blivit någon dålig parodi på en Happybirthday.com-site. Detta tycker iallafall vi på dudez är fruktansvärt drygt, töligt och onödigt.

Ordna detta nu folket, annars blir vi lika sugna på att göra som Nede gjorde med Perz för några veckor sen, fast på er:
tack på förhand


Boogie rock n' roll

House-hypen är total i Karlstad för tillfället, den ena efter den andra bautaartisten gästar stan och vi kan nog titulera oss Seriges Huvudstad gällande vispnätter och bra DJ's. De flesta är jävligt bra på att få igång oss galningar som är på plats, vissa är halvkassa och bara en bråkdel är helkeffa. - Vi är jävligt bortskämda med bra gig för tillfället vilket är sjukt nice.


Snygga vettu.

Härnäst tävlar Moments och Nöjes om nästa stora happening, som infaller samma kväll. Avicii vs. Afrojack. Två dawgs med bra gung. Däremot är det få som vet att De skönaste Country/boogierock/southwesterngöbbrockarna Perry and the travellers Kliver på scen 26/2 på Glada Killingen i Kil. De rockar som aldrig förr och får liv i publiken minst lika bra som en bäsande diskjockey, om inte bättre. För er som gillar äkta musik tillsammans med en go bar och ett tjog kalla öl som jag, våga ta klivet utanför stan och lyssna på Hammaröbördiga Perry!

Spana in deras album HÄR. 


/pörz
 

Söndas-kröpp

En av dom bästa känslorna som går att ha i kroppen är den efter att man har tagit sig en lång, varm och skön dusch en söndakväll. Kroppen Känns mjuk och go, man är lite pömsig och bara njuter av dom sista timmarna innan nästa vecka börjar. Fy fan va gött!


Motsvarigheten till Perz "måndas-kröpp"

Dudez kommer i veckan att göra om en hel del, nästan allt faktiskt. Ni vet det vi snackat om i typ ett år nu. Ny design och bla bla bla. Nu är det i rullning på riktigt! Så inom ett par dagar kommer vi att släcka ner bloggen ett litet tag då vi behöver lite tid med att lära oss det nya "systemet" och flytta över allt gammalt gott som vi vill ha arkiverat. Men ni märker när det händer.
Under tiden så kan ni ju gå in och gilla vår fanpage på Facebook. Vore nice tycker vi! Det kan ni göra HÄR.
Vi har även styrt upp en Twitter fast den används i dagsläget ungefär lika ofta som kokboken du fick när du flyttade hemifrån... Tanken är iallafall att vi ska börja använda den lite mer när allt tar form! Den har ni HÄR.

Samtidigt som Dudez lever i kreativitetens tecken så har det ploppat upp ett gäng bloggar i Karlstad också. Nice tycker vi då man får lite mer koll på vad som händer i stan men tydligen så anmäls dom flesta nya bloggarna på löpande band pga att grundarna känner ett behov av att hänga ut killar/tjejer. Det tycker vi är mindre nice. Inte det att dom anmäls utan att dom inte kan hålla det på en lagom nivå där ingen behöver vara "rädd" för att hamna. Att ni vill vara anonyma är priceless!

Sist men inte minst, nu vill ja att ni känner er träffade, och det kommer ni göra. Tror ni att Nokias chef ringde upp Apple och grinade över att DOM OCKSÅ hade börjat sälja mobilteler?


/Albs

Hennings citat

Bortamatch idag mot serieledarna Jönköping. Loosa 4-3. Tråkigt med långa bortaresor en söndag kan tyckas. Men Man frå va med om nått roligt varje gång och man kommer in i en hel del sköna konversationer, riktigt grabbiga sådana.

Dagens roligaste står Pontus Henningsson för. När vi stannade vid ett vanligt lunchställe längs vägen och käkade blev Henning en aning pinknödig efter maten. Kön till toan va lång eftersom det var andra vanliga förbipasserande som också var där o käkade. Då som en blixkt från klar himmel vräker pontus ut sig inför hela kön

"Är det här den där klassiska runkkön eller, haha"

Detta var väl inte lika uppskattat bland "privatpersonerna" som för oss i laget kanske!Dudez


Dagens Bild!

Ögnade igenom min gamla lur och lyckades finna lite godbitar i bildarkivet. Detta oskarpa foto tillfälle är från sommaren 09, klockan är typ 6 på morgonen, en hel del snyggdricka hade passerat svalget i våra strupar,lilebrorStorms uppblåsbara pool förpestades in på frukost timmarna, enjoy!
ps, då vi inte likt Kissie bemästrar photoshop ss kan ni väl iaf föreställa er ett sexpack alá Arnold, snälla?


En kapten överger aldrig sitt skepp!

Signerat Bernard

Jaha, de är där du är!

Den nya funktionen på facebook som de kalla att man checkar in har blivit mer jobbig än användbar. Ibland kan de givetvis va trevligt att se var man checkar in! Tex som när Storm checkar in hemma hos sej på stonkans hälsoinstitut. Men visst är det trevligt o se var alla ens vänner befinner sej hela tiden!

Den som checkar in mest, vår käre vän Bernard. Man blir nästan orolig om något hänt honom när han inte checkat in någonstan på några timmar. Men precis när man hunnit bli orolig så får man syn på var han befinner sej. Nuförtiden vet alla var Bernard är!


Ingen vidare variation på livet nu va?

Tur att napa bara är 100 dagar bort!

Dudez

Dagens Bild!Rävigaste hotellrummet i Göteborg?

Signerat Bernard

sov siesta

Efter att ha fått min dator fixad är jag numera tillbaka i matchen. Ni har varit utan mig men det har väl inte märkts ändå. Med en nyfixad dator går jag mot bussen, halkar, slår mig i knät och landar på datorn. Bra start men den funkar fortfarande. Jobbar en stund och påväg hem från jobbet är det snökaoz med karlstad, bussen skiter i att plocka upp mig och fryser lite till. Har ordnat med datorn mest hela dagen och tänkte se på SHM' "take one" på voddler men det funkade ju självklart inte heller.  Det går bra nu.Dudez har gjort en facebookpage som ni kan gå med i, samt en twitter; "dudezcrew". Följ oss i vårt dagliga schletna liv och  ha full koll. Flashigt. Vi har inte gjort någon "smsvaskningstjänst" ännu och vi skippar nog den då tigga inte är vår grej, eller så är det bara för att vi inte fixar det tekniska bakom det...

Imorgon beger vi oss ut i Rallyskogen med jägern, flickvän och svärfar i högsta hugg för att heja på Ollon och han Per-Gunnar. Termobrallorna är framplockade och det ska bli gött med lite frisk luft för en gångs skull.


STAY TUNED FOLKS.
Kul att vara tillbaka

Truly yours
prz

Låt oss vara ifred

En bra ingridiens till ett bra sex är att båda/alla(?) inblandade är rätt så upphetsade när man väl hamnat i sänghalmen. Men som alla vet så finns det ibland yttre faktorer som kan störa den där upphetsningen. Ibland gör det inte så mycket men det finns tillfällen då den där yttre faktorn har såppas mycket påverkan att den lille krigarn inte riktigt har lust längre. Vinballen gör sig påmind...
Det här är Dudez Varför-kan-ja-inte-bara-få-knulla-ifred-lista!


Aa, men inte just nu...

1. Mobilen
Inte så jättefarligt egentligen. Att det ringer en gång spelar ingen roll. Men ringer det 2-3-4 gånger och hon måste svara (det kan ju va nån kompis som grinar) då kan det ställa till problem. Det där med att hon "bara skulle se så att inget hade hänt" har utvecklat sig till en djup diskussion och lägger du dig i är du okänslig, riktigt okänslig.
Risken att du får vinballe är dock inte särskilt stor eftersom att när hon väl lagt på efter 45 min så kan du utkräva i stort sett vad du vill.

2. Musik
En viss typ av musik kan göra så det blir lite mer fint/hårt/sensuellt osv men du bör välja låtarna i din "ligg-lista" med omsårg. Låtar som I will always love you eller My heart will go on passar sig kanske inte som handen i handsken med ett one night stand. Tänk på att en lugn och fin låt för dig kan va ett rent helvete för henne då och blev dumpad av sin förre kille och körde ner sig totalt i James Blunt - Goodbye my lover.
Här existerar inte risk til vinballe men istället att du får sitta och trösta tjejen i en timme istället. Inte vad du hade tänkt dig...

3. Föräldrar
Ni har haft erat förspel, tagit av er alla kläderna och påbörjat resten. Mitt i allt så knackar det inte ens på dörren utan han bara klampar rätt in och det första far hennes ser är din vita rumpa eventuellt sin dotters rygg. Inte ett dugg populärt. Troligtvis går han ut på en gång och hon säger att det inte är någon fara men du vet bättre. Så fort du börjat tänka tankarna att du aldrig mer kan se din svärfar/tillfälliga svärfar i ögonen mer så är vinballen ett faktum. Det är dock ditt minsta problem i det här läget och har du livet kärt bör du dra på dig kläderna fortast möjligt och dra. Spring därifrån i ett oregelbundet mönster så att du blir svårare att träffa med hagelbrakarn. Bättre lycka nästa gång!


Skulle du ligga med hans dotter när han ser?


/Dudez

Försök till videoblogg

För ett par helger sen så tog 3/4 av Dudez en sväng till Score. Helt okej ställe (faktiskt) bortsett från att "dansgolvet" inte är så mycket till dansgolv. Men skitsamma. Efter krogen så skulle ja hänga på ett par stycken på efterferre men det slutade med att vi fick ta en sväng till Akuten istället...Jag gör ett försök till att videoblogga och förklara läget men det skiter Algur fullständigt i...Men va gör det? Vi har ju vin?!


/Albs


Dagens bild

Vi har skaffat oss en ny Tv här hemma på ön. Någon LG med viasat OnDemand. Då kan man surfa lite på tvn och sådär. Till exempel gå in på youtube. Eftersom jag är så jävla sugen på ayia napa och sommar för tillfället så knappade jag in ayia napa på TV:n och det kom up en riktigt skön film från 2010.

Efter att glott ca 3 och en halv minut in i filmen är det dags för partybåten. Och då filmar de upp för en trappa och låten pussykiller! Vad är det första man får se när de kommer upp till dansgolvet på partybåten!


Äre inte Oscar "OBBA" Eriksson och Jacob Lindskog med vispen och drinken i högsta hugg?

Blev en aning paff och med ett leende på läpparna tittade vi vidare när Lindskog med vapendragare vispar och rävar vidare!

Pussykiller


För er som vill se hela filmen om napa: Lindskog entrar ca 4.00


Dudez

Bernards bryggeri

Visst att Bernard varit nykter nu i 5 helger irad. Men luras inte av att han blivit ordentlig. Vi kan nu offentliggöra info om att Bernard börjat brygga eget. Men bara till egen användning! Ryktas om 3dagars nästa gång han kommer hit i början av Mars!


Lika som bär


Amerikans fotbollshelmet?                                                      Robert Arrhenius?


Kontakt

För er som vill fråga, berätta något utan att någon annan än vi ser så kan ni maila oss på dudezredaktionen@hotmail.com

Vi är som en öppen bok!

Dudezredaktionen

Genom eld, fast lite bättre


vi hade iaf tur med vädret!


sälen?

Man skulle kunna tro att bilden är tagen precis utanför stugan i fjällen och man ska snart bege sej till backen för lite störtlopp. Men icke!

Bilden är tagen på vår uppfart till huset på Hammarö, själv sitter jag inne och pluggar bakterier som inte kan uttalas, till tentan på lördag. Hör ni, tenta på en lördag? Jag har fått lärt mig att skola har man mån-fre! Men inte på universitetet. Där har man tenta på lördagar. Inte konstigt svenskar helst slipper utbildning. Ska man orka med något som suger måste ha något som äger att se fram emot. Och dit hör inte tentamen på lördagar.

Men vädret äger ju iaf, men inte o titta på från fönstret. Man kanske skulle kolla upp en resa till sälen iår igen! Vi har ju vart där 2 veckor på 2 år nu. Dock har vi bara åkt skidor 1/14 dagar. Men som tur är har ju sälen annat roligt o erbjuda!

Hoppas ni får ut mer av denna härliga dag än vad jag får. ägna en tanke åt mej i kommentarsrutan!

Limp

Du där i den lilla röda rishögen flytta på dig förfan!!

När jag är ute och förgyller dom värmländska vägarna i min blå ferrari(Ford) så känner jag mig som superman, stolt, oövervinnelig och helt jävla unstoppable. Men det finns ett litet elment som kan rubba min annars så ganska lugna personlighet, det är lite som grön kryptonit för superman, åldringar i trafiken. Man kan säga så här, jag tillhör väl den där procenten av Sveriges befolkning som gärna pressar lite extra med gaspedalen och kanske inte helt håller mig till alla regelverk där ute i trafiken, men regler är väl till för att brytas?


Den korta sträckan till mittt jobb är inte mer än 2.2 mil och brukar i runda slängar ta 20min(nämner inga siffror men rekordtid 9 min) om det vill sig väl men icke följande scenario brukar utspela sig ett par ggr i månaden. Enjoy!

09:38 Stressad som fan löpandes med en macka i handen då morgonsnozen drog utpå tiden, fort in i bilen, wild side på stereon, plattan i mattan. föreställer mig e18 likt monzas f1 bana, gameface on.

09:45: Soft halvägs och inga missöden men det är oftast här hoppet slås i spillror. trots att någon vänlig själ gått upp 4 på morgonen för att ploga den asfalterade vägen med varsamhet för att göra den säker för pendlarbelister som mig själv så ligger det någon liten pissråtta längst fram i 12 bilskön och pressar bilen framåt i hiskliga hastigheter som 65km/h på den 90km/h vägen det faktist är. Varför,varför. varför,varför skall man ut i trafiken om man bara förpestar dom andra bilisternas vardag?

09:50 Ungefär här får jag nog av dom andra 12 bilarnas totala oförmåga att köra om så helt sonika blåser jag om alla 12 vederbörande rishögar i lämplig vänsterkurva, det slutar oftast med att man för att undvika att fronta en mötade lastbil måste svänga in och vart hammnar man om inte bakom den jävla stopklosen.

09:56 pustar ut, är i Töcksfors i tid men fick genomlida 6 plågsamma minuter i 65km/h bakomen stopklosen med insikten att jag kunde  ha varit där 10 min tidigare. Oftast så skall personen till sammma ställe som jag, Töcksfors shopping centers parkeringsgarage och där utspelar sig grand finale. Man är så nära att man kan känna målsnöret, men pensionären är inte helt klar med att förpesta min vardag, för när man väl nått parkeringsgaraget så sänks hastighen till 10 km/h för nu skall dom hitta den absolut bästa parkeringsplasten och det får man gärna göra hela dagen.

09:57 Får nog och kör om inne i parkeringsgaraget, ger krypköraren århundrades mördarblick.

10:00 epic vin, är i tid trots allt!


Legendarisk baksäteschaffis!

Lösningar
¤Dra in körkortet för alla personer när åldersklockan slår 60

¤Inför ny sorts böter som delas ut till alla som kör för sakta

¤Högre hastighets gränser

¤En egen fil för fortkörareSignerat Bernard!
Tonight I'm fuckin' you


Arga Lappen 6.0?

Då va det dags igen. Efter ett par månaders tystnad är det någon i huset som tröttnat. IGEN. Den här gången gäller det inte en "dödshunden" eller fester utan det faktum att någon dumpat en "fest" utanför dennes dörr. Onödigt... och kul...


Det som gör den här lappen unik är kreativiteten hos skaparen

Stort + för att han/hon gjort den tydligare genom att klippa den som en pil så att det blir lättare att förstå vart "festen" är.
Stort - för linjerna runt om lappen. Hur svårt är det att klippa en pil. Får man inte fuska i skolan så bör man inte få fuska med arga lappar heller. Onödigt... inte ens kul...


/Dudez

Sköna landet från väst!

Min arbetskollega hörde en förjävla roliga busringning på norska p4.

Programledaren- Hej vi ringer från tele2 och undrar om du köpt appen whats up till din iphone?

Tjej- ja det har jag gjort

programledaren- Har du börjat tappa ovanligt mycket hår när du duschar?

Tjej- ja verkligen, tappat hur mycket som helst sista tiden, vadårå?

programledaren-Det är så här att appen som du köpt är ett virus som gör att talgkörtlarna i håret inte mår så bra och du tappar lättare hår

tjej- är det sant, för jag har verkligen börjat tappa mycket hår.

programledaren-Men du kan vara lugn  det finns lösningar på detta problem, har du frys hemma?

tjej- ja det har jag

programledaren- Då gör du så här, lägg dig på ett bord och stoppa in huvudet i frysen, där skall du ligga i en timme, en gång om dagen i en månad. Gör du det så kyler du ner talgkörtlarna och sen skall problemmet vara ur världen.

tjej- jaha ok, funkar det eller finns det andra lösningar?

programledaren- det finns ett sätt till, lyssnar du på p4 ibland?

tjej- jaa nästan varje dag.

programledaren- då kan du göra det en timme om dagen istället, där brukar dom spela ett högfrekventljud som är kanon för talgkörtlarna.

tjej- haha är det här en busringning?Kollegan hade svårt att återberätta utan att få skrattatacker och tårar i ögonen men jag har fått med poängen iaf för hon köpte verkligen allt rätt av och hade verkligen tänkt att stoppa in knoppen i frysboxen.  Ni kan ju även försöka förstå hur underbart kul det måste vara att höra skiten på Norska.

Vet inte riktigt vad som är roligast, att hon köper skiten rakt av eller programledarens något alternativa lösningar?


Sgnerat Bernard

Dagens citat

"CS har ju inget syfte... Wow är mer liv!" - Anonym kvinnlig wow-lirare

Lunarnamn

Alla har vi nog sysslat med Lunarstorm, bygt kryp in. "Lämna ett fotspår i min gästbok" osv. Det var en fin tid. Fan va timmar man spenderade framför datorn. Fingerfärdigheten på tangentbordet utvecklades och aldrig har så många killar fått visa sin dick i cam efter att lagt ut sin MSN på klotterplanket. Adda msn har 23 cm som jag visar i cam!


Vi glömmer dej aldrig bjarne!

Men kanske det roligaste av allt... Vilken jävla fantasi man hade när det gällde lunarnamn!

Själv hette jag Bigfoot_boy. Hur många hette något med kjamiz, bejb, sexi,superkram_puss osv.Skönast hittils har vi Sayna, eller ska vi kalla henne discosuper_coolgirl?

Vad hette ni läsare? För jag vet att 99% av er sysslat med lunarstorm! Så vem hade skönast lunarnamn?

Dudezredaktionen

Där ser man!

Enligt någon ny blogg i denna soliga stad har jag Limp kallat en ung dam för bitch! Jag känner inte tjejen och aldrig snackat med henne och jag använder mig inte speciellt ofta av ordet bitch. Men enligt denna anonyma blogg har jag sagt att hon är en bitch iaf. Det var en överaskning. Du får ursäkta mej Alice, kan inte minnas att jag någonsin ens snackat om dej!

Enligt anonym blogg:

Vad har jag mer sagt om folk jag inte känner tro?

I vilket fall så äre denna blogg man besöker för fler överaskningar om mina uttalanden!

Sannolikheten när ni läser något om mej i denna blogg : 0/5

MVH Limp

Men vad säger du unga dam!

Vi har dagens snille när det gäller att svara på frågor i tidningen! Dagens fråga var alltså saker som är pinsamma!


Ja att bajsa på sig är nog pinsamt!

Dudez


Den äckligaste sorten människor!

okey om man står mitt framför en infart eller på något annat bright stället. Eller att man helt enkelt inte köpt sin parkeringsticket istan. Då kan jag köpa en p-bot! Men när man står utanför en kompis på sommaro. Ett ställe där ingen skulle bry sig ens om du parkerade mitt framför ingången. Till och med där ger de p-böter. Likt hajen som drar sig till blod drar sej de lägsta av stans människor till våra parkerade bilar!


Men de är lunch.

Unnar er ingenting! Finns ingen som gillar er

Dudez

Dagens sms

Imorse fick jag ett helt vanligt sms av min gode vän Perz. Jag hör och häpnade stod o diska när jag fick smset så bad Emelie läsa det åt mej!

"Busen jag plockade ut nyss brysch, den var tootalsick"

Berättar ni tjejer också sånt här för varandra eller äre bara vadgördu-sms ni skickar?


Tempel

Igår var det 100% party på tempel! Hur mycket folk som helst och hur kul som helst tycker/tänker säkert många. Men det är något med lokalen tempel. Den suger. Dåligt kösystem, dåligt drag och jävligt konstigt och jobbig planlösning! Ett förstört Arena helt enkelt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad de är men, något gör att de suger. Fattar inte varför de bygde om de från första början. Som Patrik säger. Man skulle lika gärna kunna bygga ett sibylla istället på nedervåningen.

Gör om igen och gör som det var förr! Går hellre på pizzeriakrogen i årjäng än tempel. bättre nivå är det inte på stället!


Riv!

motherfucking topplista!

Mina boys skulle tydligen ut och nattvandra även idag, när jag failar nattlivet är det väl inte mer än rätt iförsig att dom tar min dos av fest,sprit och sena efterfester, vill bara tillägga att jag inte alls är bitter, inte alls.

Nedan föjer dom saker som förgyller mit liv just förtillfället!

1. Mitt hår växer!


Fyfän vad gött, snart är den utjatade "09innefrillan" bort raderad från mitt arma huvud. Håret växer som aldrig för och med nogrann skötsel och vård så skall den enligt mina beräkningar nå världsrekord längd lagom till sommaren. Tillsamans med min godevän vaxbruken skall den gammle hederlige juggebacken åter införas, go big or go home!

2. Kexchoklad blåbär!


Trodde aldrig dom skulle kunna lyckas med en realesering av kexchoklad men ack så fel jag hade, jag och denna underbara skapelse stiftade bekantskap i statoilkön och sen var jag fast, kärlek vid första ögonkastet heter det i folkmun. Det frassiga kexet i kombination med en knippe blåbär var en ack så lysande ide som kommer att generera en hel del etxra fett procent runt ölkaggen men va gör det om 10 år.

3. 122 dagar till Aiya Fucking Napa!


Mitt liv kretsar just nu kring den ljuva veckan i Juni, man kan säga som så att jag jobbar som ett as för att spara deg till napa, lagt om kost, förintat utekvällarna och börjat träna för att se bra ut i napa, besatt? kanske. Men vill inget hellre än att likt en oljeshejk gå lös i baren på grabbarna grus med sprängfylldsparbössa som man fyllt på med omsorg under vårnmånaderna. Sommarbudgeten sprängs v2 for sure.

4. Club Moments!


Karlstads utelivs härskare gör comeback med dunder och brak. Dom har styrt stan sen i sommras och det ser inte ut som att det kommer att ske några förändringar när det gäller kungakronans placering. Credd tills dessa sköna lirare som fattat att man inte vill shaka röv till five, markoolio och annan skit. Den 11 mars så har dom än en gång lyckats med konststycket att locka en dit en Dj av yttersta världsklass, Avicii. ses där?

Signerat Bernard!


Orethal

När Linus har haft tentavecka kör Albin och Perz kluns om vem som måste vara med honom först. Anledningen är enkel. När limp väl släpper plugget går han lös, på allt, på alla, men framförallt på någon utav oss. Eftersom vi känner Limp bäst så vet han att vi inte flippar totalt...

Saken är den att han har lite svårt att sitta still vid dessa tillfällen samt hålla händerna i styr, (i detta nu drog han sin blöta hand genom mitt ansikte efter ett toalettbesök) ni förstör vidden av det hela. Det finns två ställen man kan garantera att herr Orethal besöker, det ena är innanför din tröja, så nära huden och bröstvårtorna det bara går. Samt innan för byxorna vid rumpan, gärna innanför kalsongerna också.

Man får helt enkelt skita i att streta emot vid dessa tillfällen, han är som en hungrig hund. Han ger sig alltså inte och det är bara snällt ta emot hans stölligheter. Så om du möter en Oregran som är något hyperaktiv, håll hårt i tröjan och dra åt svångremmen. Annars kan du räkna med att få stryka om din skjorta / "lyle" v-ringade tisha efter ett besök av han.

Annars ser du ut såhär:Han har även en tendens att peta endel i sin näsa och kleta/sprätta dem på dig, något som i limps värld är helt okej. Men detta är ju faktiskt inte okej alls för resterande befolkning. Han sitter faktiskt i detta nu och petar ut en typisk "morgonbuse", ni vet en såndär kletig jävel som man hittar på möran. Han satte den även på musen så ingen vågar klicka på den framöver, skön kille. Dock finns det vissa positiva aspekter gällande näspetning och snoret därtill, det är nyttigt i den mån då det innehåller relativt mycket b-vitamin. Så om han istället för att kleta busen på någon annan och istället äter upp den är det en win-win situation.


MVH DUDEZCREW

Smurfarna


I just had sex


Dagens låt!

Firar in helgen och spelledigheten med 3 av bloggen medlemmar. Bernard jobbar kuken av sej för o kunna spendera i napa. Men Limp, Perz och Albs spenderar helgen tsm med flaskan! Ses ikväll...Simma lugnt som dudez

Min far gör mitt liv!

Igår infann sej jag(limp) albin, alex och ferming på Ankan för några kalla och visp. Lite tunt på folk, men de gjorde inte så mycket. Det var bara skönt med en soft krogbesök. Under tiden jag satt och snackade med några vänner så dök en ung dam upp bakom ryggen på mej. Eller nej vänta nu, en ung grabb med tjejröst och fint språk. Han slängde en räv på några tjejer och även jag och han började växla några ord. Jag hör att han inte kommer härifrån och frågar då varifrån han kommer. Stockholm svarar han på prydlig svenska med ljus gayröst. "Åh fyfan" var det enda jag fick ur mig.

På nått jävla vänster halkar jag med denne pojk och hans något skönare polare hem till Hotell Freden. Jag hade aldrig hört talas om detta hotell, men de ligger tydligen mitt emot Mc Donalds. Ett sådant där halvdanthotell med gemensamt kök som funkar för en natt eller 2.

Innan jag fortsätter så vill jag bara berätta att det värsta jag vet är folk som tror sig och folk som ska skryta över pengar deras föräldrar tjänar!

Stockholmarn fortsätter sitt snack och drar på maskinen på sin mobil. Han berättar hur rik hans far är och att han är i Karlstad för att sälja något el-avtal. Massa svammel, jag orkar inte lyssna pga av att han har världens jobbigaste röst, samt dialekt! Han fortsätter och skryta om dessa pengar som han har o bla bla bla. Till sist frågar han mej vad jag lever på egentligen! Och bara för att jag ville få honom o hålla käft tänkte jag dra min fetaste lögn någonsin!

"Jo men jag bara softar o lever på mina föräldrar. De har massa pengar i företag o så. Så jag mest glider på dem.

Stockholmarn:
Okey, äre miljoner då eller?¨

" Nja asså vi äger alla coopbutiker i hela Sverige så det handlar om miljarder. Fatta liksom vad mycket pengar de är i mat som alla behöver"

Stockholmarn: tyst... Åhfan, jaa de är ju de, tyst....

Jag fortsätter min ramsa med hur rika vi är och det funkade. Jag är ingen som ljuger, men i detta tillfälle var jag bara tvungen o få denna lilla pojk o hålla käften o sluta tro att han var något. Kan ni tänka er en ful stockholmskille med på tok för mycket luft, tjejröst och prydligaste svenskan samt fett hår. För er som inte kan tänka er så kan ni se här nedan!

Jag lyckades fånga honom på bild:

Dagens bild!

För er som vill fortsätta att driva med honom eller bara träffa honom så bör ni befinna er på club moments ikväll. Jag tipsa dem om de och de skulle gå dit! Hälsa från miljardären

Limp

Smurfhits


Surfa med en datasmurf

Dudez

Om jag inte minns fel bor vi åt de hållet!?

när vi super oss redlösa Världen över. Så fulla att allt i kroppen slutar fungera. Vi vet inte hur man gör när man går, hur man pratar, för oss bland folk, nej inte ens hur man får upp glädjespridaren. Av någon anledning med massa nerver korsat med ett gift som kallas alkohol så slutar hela den mänskliga varelsen att funka!

Förutom en sak..

Det finns en mekanism som kallas GPS, brukar sitta i bilar som visar vägen dit man ska. En sådan mojäng har vi inbygda i vårt huvud, den funkar på alkohol. Inte annars! För hur full du än är och var du än i Världen befinner dej så hittar du fanimej hem/till hotellet/till kompisen! Dit du tänkt sova..

Man har vart så full så man vet inte att gårdagen ens existerat, men likförbannat så vaknar du upp där du tänkt dej o sova. Om inte någon tagit med dej påvägen! Men annars så vaknar upp där hemma, helt ovetandes om hur du ens tog dej hem och vad fan hände egentligen igår? Denna funktion är vi mäkta imponerade utav och mycket glada att vi fått. Den har fått många föräldrar att sluta va oroliga och poliser att inte behöva arbeta med försvunna människor! Denna funktion kan mycket väl vara vår viktigaste funktion efter metabolismen. Vi kan inte mer än buga o bocka över att vi fått en inbygd GPS i oss. För vad hade hänt med oss annars?''

Bäst av allt: Den går aldrig sönder och den funkar var du än befinner dej, även fast du aldrig sett platsen förut!

Ni har säkert något tillfälle att berätta om då er egna GPS tagit hand om er!?


Ser ni någon av oss ute o vacklar fulla och vilsna så äre lugnt. Vi är bara påväg hem!

Dudezredaktionen

BYZ ölbriller


Den klassiska spyan

Om ni någonsin har spytt på fyllan så spydde jag mer än ni gjort denna kvällen! Höj ljudet och lyssna på några minuters spyangårfrånmunnenneriasfalten-ljud!


Dans Sång!


Bring your A-game

För att klargöra en sak redan från början, alla tjejer tar nakna/lättklädda bilder på sig själva. Ni kan neka in i döden om ni vill men innerst inne vet ni att det bara är er själva ni lurar när ni nekar. Sen är det ju inget fel i att ni gör det heller.
Det här inlägget kommer därför bli lite som ett tips för er tjejer efter det att ni plockat fram iPhonen och klickat lite läddklädda, spegelvända bilder.

Först och främst. När vi killar frågar om vi får ta en titt på era mobiler så är det inte era topphemliga sms vi är ute efter. Nej, vi vill bara kolla igenom ifall det finns något naket i nallen att vila ögonen på. Givetvis sitter tjejen likt en hök över axeln och så fort man närmar sig bildmappen så kommer det ett "neeeej, ge mig den! Du får inte! Sluta!" 
Här får ni faktiskt lov att ha lite bättre fantasi ifall ni inte vill att vi ska få se er nakna (som vi kanske får om typ 10 min ändå men det hör inte hit). Att döpa en mapp till "Laban", "Leif" eller "skrot" må verka listigt i en kvinnas ögon men eftersom vi killar är några nivår upp och läser det här systemet som en öppen bok så blir det ingen riktig match.

Halvnakna Dudez....


Nu till själva tipset: Vill du inte att dina killpolare ska kolla in dina bröst framför ögonen på dit så får du visa att du är på samma nivå som oss.
T ex: Istället för att döpa mappen till "Leif" så gör du en bildmapp som heter typ "Files" och i den så gör du 3 mappar varav en heter "Picture". Lägg inte bilderna i den utan välj den som hamnar längst ner istället som är döpt till "Info". Mittenmappen döper du till ";)" och lägger ingenting alls i.

Skämt åsido... Ni fattar grejen. Döp inte mappen till nåt där det lyser nakenbilder om ni vill ha dom ifred. 100 pixx till den som hittar bilderna på min snöpp i min dator!/Dudez

Partyvår

Snön smälter som smör i solsken! Det är så äckligt ute så man helst stannar inne. Brun snö, hundskitarna kommer fram, is och grus överallt och spolarvätskan till bilen får man fylla på lika ofta som en 13åring runkar!

Men ett litet ljus ser vi där bland hundskitarna. Det är tamejfan festtillfällen 3-4 dagar i veckan.

Imorgon (onsdag) dra YKY Wednesday igång på Ankan. Det är säsongspremiär och vill du va där först bör du befinna dej där runt 21.00, har du inte ragg tidigare än 2 så stannar du givetvis tills dess. Orkar du bry dej om inträde så bör du sluta bry dej. Det kostar o ha kul!

De har även en låtlista de tipsar om. Innehåller det nya inom house och är en perfekt lista att ha på förfesten. Ni hittar den HÄR

På blue moon satte Clubmoments igång sesse 2011. Vi var icke närvarande men Limps Flickvän befann sej där. Hon minns inget vilket betyder att det ägde. Det är ju då man har som roligast! Är du 18 äre bara o ringa till någon av stans alla människor som börjat skryta med "jag kan fixa in dej" "säg till mig så står du på listan". Är du äldre än 18 tar skiter du i listan och tar den vanliga vägen eftersom den kön numer är mindre än listankön! Hur som haver är det väl alldelse super att clubmusiken har intagit Blue Moon Bar igen. Vi har bara fina minnen därifrån. Så på torsdag äre clubben som gäller, ses där!


På fredag är det som de säger 100% partaj. Denna gången skall ni befinna er på forntida arena och nutida Tempel. Är det mycket folk på Tempel kan detta bli en minst sagt bra kväll. Med dansgolv och UV-ljus i högt o lågt kan du räva dej fram tamejfan överallt. Passa på o släng upp vispen ala Lovisa Sonesson samtidigt så har du kvällen i dina egna händer. För vissa kommer detta vara dag nr 3 på dansgolvet. Perfekt träning för er studenter som skall klara av 7 dagar i strec på era studentresor. Så på Fredag intar ni Karlstads enda Tempel.När vi snackar Partaj kan vi även ta upp katastrofen själv som NWT sa om Oskar Linnros. Vi snackar alltså Nöjes i fredags. Frågar ni oss så har vi faktiskt inte en aning om hur duktig han var. Vi minns helt enkelt inte. Och ni vet ju att om man inte minns så hade man givetvis roligt. Konsumtionen av alkohol förhöjdes med tanke på kön till baren, man beställde alltid de dubbla av de man tänkt sej bara för o slippa ställa sig i kön igen! Detta gav resultat och vi hade en mycket trevlig kväll tsm med 1800 andra Värmlänningar!

Kul o se lite konkurens bland barerna. Äre inte Linnros så äre 100% party och äre inte YKY så äre club moments! Fortsätt i den stilen så äre det upp till oss och bevisa att det lönar sej! Good work

Dudez


Dagens smurfhit

i brist på att nya hitar inte kommer såhär i dyster snönsmältertid så kommer vi nu lägga upp dagens smurfhit en tid framöver! För alla ägde vi ett smurfalbum när vi fick vår första cd-spelare i 1an!

Vart får ja allt ifrån?!

La nyss ut dagens bild och då kom idén, som en bixt ifrån klar himmel. Dagens lika som bär är på en helt ny nivå än tidigare!


Onge på ett får?                                                          Valentino Rossi på sin gôrsnabbe hojj?


/Albs

Dagens bild

Eller egentligen nattens då. Såg den här i Albin Langs loggfoton (så ni inte tror att ja tagit cred för den själv). Tycker den är så hysteriskt rolig så att ja skrattade högt för mig själv när ja såg den och va tvungen att gå in igen 5 minuter senare och skratta lite till. Kan va för att ja är lite trött...Om man tar en titt på ungen som intagit speedposition så ser det ut att gå nånstans runt 5000 km/h medans fåret ser ut att springa i närmare 7 km/h. Järngreppet, frisyren, rava, foppatoffeln och inte minst att han lutar sig inåt för en eventuell vänsterkruva. Sjukt kul bild!


/Dudez

RSS 2.0