Julfest

Förfestmix ala dudez
MIX GO jul

phet poet

En numera normal Decemberdag bestående av regn, rusk, plusgrader och inte ens slask är vad som möter våra blanka bakfylleögon när vi för första gången slår upp dom tidigt på morgonen. Vi skakar på huvudet och undrar vad fan som hände igår och funderar på varför i hela helvete det bara är vi som går ut en söndag. Söndagsångesten som har förskjutits 24 timmar framåt till NU är inte längre presens. En riktig måndagskröpp går ut på Drottninggatan med sina två juveler som ser lika schletna ut som en kebabtallrik som stått lite för länge. Vi kunde inte bry oss mindre. Vi försöker intala oss själva att vi är sköna. NI vet så som man ska vara i Karlstad idag för att hänga med i svängen. Man ska vara så jävla soft. Jag känner mig sjukt soft just i det läget och är relativt tillfreds med mig själv och situationen som är. Grabbarna bredvid instämmer och man kryper lite längre in i kroppen som känns som ett skal och bara låter koppen kaffe värma det onda som finns kvar där inuti någonstans. Man njuter och sjunker ner i fåtöljen och känner att "här kan jag sitta ett tag till". Djupdykningarna blir många och samtalämnena spetsas till och detaljnivå får ett nytt ansikte. Entouraget som numera är utökat med vår fjärde och bästa pusselbit spinner loss rejält och kommer till det beryktade damträsket. Slutsatsen som jag kommer fram till är att "go big or go home".Låt damerna veta vad du känner för dem, ge det en chans. Det kan inte gå mer än åt helvete. För helvete vad du kommer ångra dig om 40 år om du inte gjorde det som krävdes. Krävs en hel del av en snubbe att göra detta och det är så jävla mycket lättare sagt än gjort. Samtidigt så kan inte alla spela gitarr och sjunga i brutalt regnväder i en uppknäppt vit skjorta framför hennes port. Skulle dock detta läget uppstå boys, ta det. Det var ungefär det vi kom fram till. Kör! Du kommer iallafall vara mer tillfreds med dig själv efteråt, även om resultatet blev helt åt helvete. Snart vankas det julafton, glöggsköjj, minusgradiga vinterpieces och throwups med gore-tex handskar. Drängfylla och spya lär kanta mellandagarna och nyårsafton kommer bli epic, eller? Nyår är tämle överskattat känner vi alla och vi är lika välplanerade som alltid. Vi har fokus på lite fel saker känns det som, "så länge outfiten är nice och ny så löser det sig". Vi kör på det i år igen!

Passionalism

Passion - Passionalism Human - Animal - Humanimals that's what we are. Humans living like animals with a lot of passion. Passion for what we do, or doesn't do. / perz

bloglovin.

Hey dudezloverz. Idag har hela 7 läsare tittat in på vår mustiga blogg. Jag sitter för första gången i mitt liv på ett fik med datorn uppe och skriver som om mina fingrar blöder :) Det känns helt fet att sitta som ett freak och tro att man är något.. speciellt nu när man kopplat ihop maCen med iPhonen, tihihihih.. Ikväll ska det byggas pepparkakshus med lite öl. Sen är de nån fotbollstävling imorgon på ollan. puss på er från snöslaskiga bronx.

RSS 2.0