En liten incident

När jag (Albs) och Stonkan (ni vet han stekiga killen som hängde på Dudez förr) va yngre så lirades det en hel del Counter-Strike. Vi va helt enkelt som alla andra 15-åringar. Drack Jolt och lirade CS, helst på sommarn.
På den tiden hade man inte fått sig en egen dator att släpa runt på så man fick göra det bästa av situationen. Albansson va stationerad i Storms kök med ett fett ljudsystem i ryggen. AWP:N ekade ända in till centrum med andra ord...
Storm satt på övervåningen i sitt eget rum med ett ännu fetare ljud så ja kan tänka mig att mamma och pappa var rätt så nöjda på "counter-terrorist wins".

Själva incidenten inträffade en dag när dom fått nog och jag blev trvungen att ha hörlurar på mig eftersom att ja satt i köket och lirade. Efter några rundor så var det nån fattig jävel som sparat i flera veckor för att få ihop till den där deagle:n. Ett skott senare ligger ..:cLan-hUkkeN>-<Smygarn:.. dvs jag stendöd på lången. Det som kom ut ur min mun va väl nånting i stil med: din fattiga jävla horunge bögfan helvete!!!! så högt ja bara kunde. Lite overkill kan tyckas, jag och Ari Gold vet annat. För er som inte riktigt kan förstå hur man kan bli så inne i ett spel så är det ungefär som att inte vara kåt när du ligger. Skön liknelse?


*Mörk röst* Double-kill! Ultra-Kill! UNSTOUPPABLE!!!

Några rundor senare när jag börjar bli varm i kläderna så händer det. Ace-master-Albs går loss totalt och dödar varenda en. Som belöning fick man höra en låt med texten "hee-ey I want some pusseey!" alltså "hee-ej jag vill ha muu-us". Varför vet ja inte. Men iaf. Mitt i all glädjeyra så ställer ja mig upp, slår ut med armarna och sjunger med jättehögt i texten (som bara jag hör eftersom att ja har hörlurar). När ja sätter mig ner så slänger ja en blick mot köksbordet och jag har nog aldrig känt mig så varm i kroppen och varit så röd i ansiktet i hela mitt liv. Storms mamma, moster och mormor sitter och kollar på mig med en lätt funderande blick...


/Albs

dagens bild!

När man festat loss utomlands mår man så sjukt dåligt när man åker hem! Iaf om man går all in hela veckan. Jag själv klara av att äta en pommes under 24 timmar efter veckan. Så störande moment är det sista man behöver.


Eller vad säger du Martin?

Fridens ungar


Hur lång är jag?

Tänkte inte på det förän det va nån som frågade men jag ser riktigt kort ut på den nya headern. Nästan lite dvärgaktig faktiskt.. Det är egentligen ingenting som stör mig men kommer nog ändå att be fotografen att ta en extra sväng i photoshop.
Jag är iaf lite mindre än 175 cm och ungefär lika lång som Limp, vilket inte alls framgår på bilden. Ingen aning om hur det blivit såhär. Antingen så är det för att jag är barfota eller att jag står ett kliv längre bak än dom andra. Eller att Sofie kortade ner mig ett par cm i redigerinen. Moget isåfall...

Så runt 175 är jag alltså. Det är den enda längden jag avslöjar idag.


Hur långa är Limp, Perz och Bernard?


/Albs

Vaska

De flesta som vart med under året vet vad Vaska är för något!

För er som inte vet: Sedan man förbjudit att spruta skumpa på landets nattklubbar väljer de med cash att köpa 2 flaskor champagne, varav den ena häller de ut i vasken (man vaskar den). Detta gör man bara för att man har pengar och kan!

Det senaste inom vaska är sms-vaskning! Man kan alltså numer vaska sms, bara för att du har pengar! Man kan själv välja vad man skall vaska. en drink, sosseskumpa eller kalasskumpa!

Läs mer om du vill visa att du har råd att vaska SMS.

http://smsvaska.se/vaska.html

Själv köpte vi 2 öl i öltältet i Årjäng och vaskade en, täta som fan!


Tack för tipset stonkan!

/Dudez

Kyla, sol och sista dagarna som tonåring

Pluggar på som bara fan nuförtiden, upp halv 7 på mornarna. Is på bilrutorna, åker buss tsm med soluppgången upp mot universitet. Halvsover första timman av föreläsningen, tar några mackor och några koppar kaffe, orkar med resten av dagen!

Slutar i tid, tar några koppar till med kompisar på stan, inhandlar lite höstplagg, åker hem, käkar rejält innan jag avslutar kvällen med träning!

Jah dagarna nu under hösten kommer se näst intill identiska ut. pengarna läggs på hög för bättre tider och halsen skall opereras i början av november ser det ut som.

Till helgen fyller jag 20 år, får gå innanför den gröna affären, äntligen! Men det räcker så. 20 år kan jag va i ett par år nu. Känner ingen som helst brådska med att bli 21 faktiskt. Jag firar min jämna födelsedag med att åka med laget och lirar innebandy i Landskrona! Bättre 20årsdag går att önska, särskillt om vi förlorar.

Sommarn är som mer eller mindre sagt slut, vilket betyder att solen vågar sej fram igen! Inte ett enda jävla moln så fort sommarn tar slut, det var bättre förr.

I övrigt leker livet. Lite munnhugg i kommentarerna på slutet gillar vi. Perz börjar dra loss navelsträngen från sitt pök, vilket gör oss alla glada, frågan är om han kan komma loss helt och va lika mycket vän som pojkvän! Bernard var på besök hos oss igår, lika glad och sprallig som vanligt! Albin arbetar och jag Limp pluggar, tränar tar dagen som den kommer och gör så bra som möjligt av den.

Kikar även över ekonomin för att möjligtvis kunna ta en tur till Sälen och göra det vi gillar allra mest! Men just nu lutar det åt att det endast kan hinnas med i Mars, men festerna är ju kvar även då./Limp

Bra för Karlstad

Nwt har hyllat dem och folk har numer börjat festa torsdagar istället för helger. Detta fenomen grundar sig på en sak som stavas

Club moments!

Vi tänkte passa på att även vi trycka på den populära gilla-knappen! Precis vad karlstad behöver. Bara att slippa den gamla vanliga "Low, Low, Low" Musiken som fortfarande körs på andra ställen så får man höra musik som får en att känna litte vibbar från utlandet! Musiken som vi egentligen hatade förr har nu blivit det enda man vill höra på nattklubbarna. Det är tillochmed så morsan vispar på krogen nuförtiden, då förstår man vad rätt musik kan göra.

Hoppas Karlstad inte sviker moments och gör att det lönar sej. Kanske kan man även få dra på club moments även på helger om ett tag? Det vore nice. Tveksam till att man orkar varje torsdag när klockan står på ringning dagen efter./dudez

Hur fan tänkte ni här?När jag är i Karlstad och skall nattklubbs flukta så brukar det oftast sluta med att jag hammnar på ankan av nån anledning, inge fel med det iförsig. Ankan är ju ett ganska så soft place, allt man behöver för en grymm kväll i vimmlet finns tillgängligt, två barer, en rökbalkong med utsikt över kroggatan, ett trångt dansgolv med tillhörande rävhylla och slipade bartenders så full blir man ju också.

Men det är en sak jag aldrig riktigt förstått, när man fyllt strupen till den gräns där nästan blåsan spricker så finns det ju även två toalleter till hands, en riktigt stor med många bås och en liten bredvid dansgolvet, eftersom den stora oftast är belagd med kö så brukar man hammna i den lilla. Här förstår jag inte riktigt hur arkitekten av bygget tänkte när han skissade på ritningar, toaletten i fråga är allså ca en kvadrat meter, där ine har man pressat in två pissoarer.

Så när man står där inne och små skvätter så slängs dörren oftast upp, in kommer Conny 47 med sveriges hårigaste lår som är lite berusad på öl och är pratglad till tusen. Därefter så får du höra Connys livhistoria, om hans nyrenoverade sommarstuga, hans två knoddar och hans kärring som gått upp 10 kg och bara gnäller. Man vill ju bara klämma ut sina droppar och forsätta festen men icke man skall stå och gnugga lår och småsnacka i 3 min, inte coolt.

Varenda gång jag kommit ut från det lilla helvetet så ångrar jag att jag inte ställde mig i 10km kön till den stora toan, jag vill pissa i fred.

Så ankans konstruktör hur fan tänkte du?

maila svar till Bernard@hotmail.se

Signerat Bernard

Cutcutcut

Dudez har börjat klä sig i svart och bär numera vitt smink. Ett par engångs-hyvlar har vi skaffat oss också.

Ny Spotifylista som kommer fyllas på lite titt som tätt när vår Stor-Emo Perz har tid. Tills dess så får ni hålla till godo med ett 10-tal låtar då vi andra är relativt nya i branchen och inte riktigt vet vad som gäller än...

Cryi´n Dudez

KD, ingen ärlig stad!

I Kd tar man chansen om någon glömmer något av värde! Något som är tråkigt för oss röriga människor. Jag(Limp) lyckas ju tappa bort det mesta som jag äger.

Idag var det plånkans tur att ge sig ut på äventyr när den helt lurade min hjärna och valde att stanna kvar på fikabordet inne på "rävnästet" istan.

Sist var det mobilen som glömdes bort. Men som vanligt i fattiga Karlstad tar folk hellre grejjerna och stoppar i egen ficka än o gör mig glad och ger tillbaka det.

Men måste va värt o äga mitt spärrade visa-kort, spärrade mobiltelefon, 2 för en kuponger på BK och kvitton och icke att förglömma min otroligt värda läderplånbok för 50 kronor i ett av marknadsstånden i Årjäng för 3 år sedan! Ta väl hand om mina saker du som tagit dem och håll reda på dem bättre än jag lyckas med. Skulle du en dag tröttna på dem tar jag emot dem med öppna armar../Limp

Kom inte på nån bra

Vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det här utan att låta riktigt riktigt bitter, för ja kommer låta bitter men hursomhelt så är jag inte det iaf!

Man står kalasrak i nattklubbskön ch väntar på att få komma in och när det äntligen är våran tur så smiter det in lite småbrudar precis före som gör att man får vänta en kvart till pga att "det är fullt. För att ni 3 ska få komma in måste det gå ut 15 först". Ahaa! Det låter ju logiskt...
Det är nu ja känner att ja kan låta aningen bitter. Men det är ja inte iaf. Ja ingår inte i den där skaran som vill inte dra dit eftersom att det bara är småbarn här inne, uyhhh". Mig spelar det ingen roll vilka som är där inne bara det är kul.


5 spänn till den som gissar rätt på vart vi är!

Det jag ifrågasätter är vakternas tankegång när dom släpper in tjejer som inte har åldern inne, absolut inte att dom gör det.
För allvarligt. Hur ofta får vakterna ut något utav det här? Det är ju snarare att det kan gå käpprätt för dom...

Scenario 1. Lilltjejen som självklart får knalla in är en spion sänd av programmet REA (ni vet dom där 14åringarna som störtar alla stora företag som gör fel). Allt filmas självklart i smyg och konsekvenserna blir att dom får stänga nattklubben på livstid och det blir finkan som straff för vakten.

Scenario 2. Vakten släpper in lilltjejen för att hon är snygg. Det sesonemanget köper jag alla dagar i veckan utom när jag är vakt. Va får vakten ut av det? Troligtvis kommer hon inte ens ihåg att du va snäll och gullig emot henne när hon står medtungan nere i halsen på nån annan som än en gång drog ett längre strå än dig!

Scenario 3. Lilltjejen kommer än en gång in för att hon är snygg. Skillnaden den här gången är att du som vakt inte har några planer på att försöka få till det med henne. Nu gör du det för att klubben tjänar pengar. Köpbart argument men hur mycket cash bränner en 17-årig brud på en utekväll? Studiebidraget på en tusenlapp ska räcka till mer än 8-9 vodka redbull så det sket sig där med.

Scenario 4. Det enda sättet där alla (utom vakten givetvis) går plus på det. Vakten släpper i vanlig ordning in henne. Där inne så börjar alla coola killar med cahs att bjuda henne och hennes kompisar på drinkar hej vilt. Det slutar med att killarna har bränt varsin tusenlapp och blir utkastade för att dom är fuör fulla och brudarna går vidare till nästa plånbok...

Vill än en gång poängtera att jag inte tycker det är fel att dom släpper in er, ja undrar bara vad dom får ut av det!


/Albs

Lika som fan


Innebandyspelarn i AIK?                       Världens krångligaste vitryss?

Va tvungen att lägga upp den här efter JK´s kommentar. SJukt lika faktiskt!


/Dudez

Lika som bär, vilket som helst!

    
Nemo kungarna av tylösand?                            David Eriksson Skoghalls innebandy?

Även i talet!

Spotty

Vi har lagt ut dem förr! Men folk frågar efter de än så då lägger vi givetvis ut dem igen! Dudez spottylistor:

Dudez listening arreeia

DuDez Softar

enjoy

/dudez

Frågestund Bernard!dröm tjejen?

Sophia Bush röst, Jennifer Anistons hår, Shakiras Kropp?


perfekta dejten? och är du en romatiker?;)

Aldrig riktigt vart killen som gillat dejter i allmänhet, träffas hellre ute och öser tillsammans, då känns det som man brutit det där tysta pinsamma som annars skulle tagit 4 dejter men det är bara min åsikt ;) har allt en rommantisk sida, det har väl alla? :)


antal sexpartners?

tvåsiffrigt


optimala ute kvällen ? beskriv !

Börjar med hemma hos albs, alkhol i obeskrivlig volym, kollar en la liga match inann det dunkar in brudar, öser järnet tills klockan tolv, taxi till krogen, shottar, sveper, dansar rävar, fyllemat, taxi hem till albs, efterfestar till 08:00


Vilken är den yngsta du har gjort något med?

Haha säg så här, strulat en 95 en gång men det var på krogen där hon på nåt konstig jävla vis smitit in, så där vart jag rätt rökt, hade aldrig gissat på den åldern ;)


Snyggaste tjejen i Årjäng och Karlstad?

Svår fråga men får nog säga Josefine Bäck i Årjäng och Sara Bentzer i Karlstad.


Varför bor du i Årjäng och inte i Karlstad? Vad har du för liv i Årjäng?

Ganska enkel fråga, jobbet finns i årjäng och inte i k-stad men älskar karlstad och kommer nog bo där i framtiden.


vad är din största Fetish? ;)

Barnsligt förtjust i nyduschade tjejer ;)


Långa/ korta tjejer?

korta är att föredra, men utesluter inget ;)


höfter/ inte höfter?

höfter absolut, måste finnas form på damerna, plankor går fettbort, mer form åt folket.


blont/rött/brunt hår?

blond/brunnet på delad etta

långt/kort hår?

långt som fan skall det va, gärna lockigt/vågigt, gärna så långt så att det täcker brösten ;)


smart/ osmart?

haha smart?


stora bröst/små bröst?

Små bröst är att föredra då får man ju iaf ingen obehaglig överaskning när bh´n ryker.


party tjej/hemma tjej?

enkelt, party tjej 24/7, skulle nog bli grymmt utråkad med en tjej som bara vill sitta hemma en fredag kväll när man kan vara ute och träffa folk.


muskulös/smal tjej?

Inget av dem faktist, en perfekt tjej skall var kramgo, det skall va lite att ta i,inte för tjock inte för smal, mellan lixom.


Snygg blogg:)

Får ge credd åt orginal medlemmarna då jag är färskingen i gänget, bra jobbat boys.


hur gammalär du ?

i mina bästa år och lever livet, (22)


hur lång är du ?

184cm i strumplästen.


hur länge har du bloggat ?

har gästbloggat åt dudez ett tag men nu börjar allvaret ;)


gillar du att blogga ?

skönt att ordbajsa av sig ibland, svar ja.


varför började du blogga?

bara en kul grej.

vilka kläder gillar du på dig själv/på en tjej?

piketröjan ligger mig varmt om hjärtat, annars den lite mer välklädda stilen är väl den langar, favvo märken, ralph lauren, HH, Mouli, Tiger. På en brud så har jag två favoritstilar, den ena är lite blondinbella stil, höga stövlar, ett par tajta chinos, skjorta med tillhörande kavaj med någon schyst scarf till. Sen så carlingstilen tycker jag är sjukt cool, vita allstars tajta superslitna jeans med lösa trådar, rollingstones tischa och skinpaj så är jag såld, bara att veva in mig sen ;)


hur ser ditt liv ut om 5 år?

Har många olika planer så det är beroende på vilken väg jag väljer att gå, men förhoppnings vis egenföretagare inom butiksbranschen, gärna nåt inom kläder. Sen så bor jag centralt i Sthlms innerstad(greveturegatan eller strandvägen) och kör en röd ferrari, kanske flickvän och knoddar på g ? man får drömma va? Skulle jag mot förmodan plugga vidare(skulle vara för nollningens skulle då) så vore det mäklare.


hur många strular du i genomsnitt med en vanlig utekväll? :P

Brukar väl inte räkna men det kan väl hända att det är mer än en vissa gånger, vissa kvällar ingen alls, thats life.


vad går du igång på?
Brudar med självförtroende som skiter fullständigt i vad folk tycker.


och sist men inte minst, har du tänkt dig på arvika mâten? ;)

kanske;)


När har du och resten av dudez tänkt er ett seriöst förhållande ? Och hur ska hon va isf ?

Nu är det ju faktist så att man inte styr över sitt kärleksliv, blir man kär så blir man kär. Men jag tänker inte gömma mig under en sten tills dess utan jag tänker leva livet, den tiden kommer och vem vet när, inte jag iaf.

Hon skall vara sig själv det räcker :)


när låg du senast?

Bra fråga, vet du?


hur många one night stands?

Det har väl blivit ett par stycken


hur ofta ligger du?

Mindre än jag skulle villja haha ;)


några planer på att flytta in till karlstad?

Karlstad ligger mig varmt om hjärtat så dom planerna finns till framtiden.


vad jobbar du med?

På samma företag som storm fast utan den coola titeln, simmpel kengare på sportringens golv.


har du legat med någon riktigt ful?

det beror ju på vem du frågar, en ful för dig kan vara en snygg för mig, smaken är som baken, fast vi har väl alla nåt ligg som när man vaknar inte var den 10 poängaren man träffat halv tre en lördagkväll ;)


perfekta tjejen? både utseendemässigt och personlighet?

Den perfekta tjejen är för mig en spontan tjej som är trygg i sig själv, den utseendemässiga biten är bara viktigt för första intrycket, tycker man personen i fråga ser bra ut så är det bra men insidan räknas när man kommer till kritan. beskrev min drömmtjej till utseende i första frågan annars;)


Jag har märkt att ni alla har mycket erfarenheter när det gäller ämnet sex ( märks på de flesta inläggen och frågor). Så tänkte höra med er alla vad ni skulle rekommendera, eller berätta vad som är det bästa förspelet för er killar. Alltså hur vi tjejer tillfredställer er bäst innan det är dags för själva akten ;)

läs Limps inlägg!


Bästa ligget? och med vem?

Hänger inte ut någon men personen i fråga är äldre än mig och kan sin sak ;)


snyggaste blondinen vs brunetten?
Brunetten vinner hårfint


Vad föredrar du för årskull på tjejer? 91, 92, 93, 94, 95?
Åldern har aldrig varit viktigt, spelar faktist ingen roll om personen är 17 eller 23 så länge man giller henne.
Bästa avsugningen?

haha tjena ;)


Haha flytta till Kd? nej tack! Han bor bra här! :D
Tkr alla i Dudez borde göra det på heltid! ;) Nu till min fråga - Vad tkr du om kk?
xoxo

KK är bra så länge man är överens om att det bara är sex och inget annat, man vill ju inte att den andra skall bli sårad, sex är skönt så varför låta bli?


Varför har inte Storm bloggat på länge?

han har jobbat som ett as så förstår att inte orken funnits där.

Vad talar för att du kommer att sköta bloggandet bättre än vad Storm gjorde?

Skall lägga ner mig helhjärtat sen om det blir bättre än Storm det får framtiden utvisa.


hur många har du legat med som inte är från sverige?

bara en faktist, en norska när jag var på mallis.


hur många gånger har du tagit viagra?

haha man har väl testat ;)


hur många har du luggit med när du har tagit viagra?

;)

Sådär det där var min lördagskväll, men vad gör man inte för er läsare ;)

Signerat Bernard

Försoningssexet

Alla vet egentligen vad det är och innebär. Man har bråkat, tjafsat om disken eller kallat den ena parten i förhållandet pubertetsmongo några gånger för mycket under en kort tid. -Man är ovänner. Man kan hålla på såhär i dagar, eller bara några timmar. Men när man väl ses efter osämjan, då brukar man hämna där man allt som oftast hamnar. -i bingen.Varför i helvete är detta så brutalt gött med försoningssex? Speciellt då man fortfarande är lite arg och omvandlar agressionerna till mastodontjuck och vrål som inte är utav denna värld. Är det känslan av att man efter orgasmerna är vänner eller är det helt enkelt bara gött för att det är gött? Alltså skönare än vanliga onsdagsligget p.g.a de lite hårdare tempot. Det blir i varje fall passionerat och underbart, helt enkelt det bästa sexet. Man får ha sex med nån man gillar, med nån man varit ovän med. Man ligger samtidigt hårt, gött å får komma. Bästa av allt: Efteråt är man vänner, svettiga vänner.


/dudez

Öj

Innan ja skulle åka ut till Limp så tog ja svängen förbi Volvo för att tanka i en skvätt i Pärlan. För att förklara lite bättre vad som hände har jag ritat en bild:


Om vi tänker att dom långa korvliknande grejerna är själva macken och dom små snopparna som sticker ut är själva tankningshandtaget så är ni med hoppas ja. Det andra är bilar.
Eftersom att jag har tanklocket på högersidan så finns det i det här läget 2 tankstationer som funkar på mig. alltså dom 2 som är närmast där jag kommer ifrån.
Bil A och jag rullar in mot macken samtidigt. Bil A kommer på den briljanta idén att stanna till vid den första stationen istället för att köra fram till den andra. Hur smart är du människa?!
Först trodde ja att det va ett skämt sådär Volvobilar emellan men icke, han skulle tanka där!
Besviken kliver jag ur bilen och frågar vafan han tänkte med. Nu sa ja ju inte riktigt så utan frågade mer hur han tänkte med en bitter ton. Då tycker han helt plötsligt att ja ska hålla mig till mitt eget och visa respekt mot äldre.

Tack för att ja fick vänta 5 min extra när jag inte hade behövt det! Gringöbbe!!!


/Albs

Aldrig igen

Skadan är redan skedd,gött vettu


/perz

Dagens konversation brush


Albs- Gillar du att bädda eller?
Perz- Nää, men jag gjorde faktiskt de idag för första gången på två veckor.
Limp- Jag har inte bäddat på tre år, jag brukar bädda på julafton!
Albs- vem fan bäddar du för då då? - tomten eller?


Man har max några släktingar hemma då, verkligen inte i sitt rum, så varför just denna dagen? - det visste inte limp. Men de e klart att om man har ätit sin spenat så måste man även bädda sängen för tomtens skull. Man är ju trots allt en stor och duktig pojk.


/ dudez


Vi glömde er inte

Vi får MASSA frågor om vad vi gillar, som för övrigt är riktigt nice. Vi kommer svara på nästintill allt, vi låter er fundera på vissa punkter ett tag till. Fortsätt så!
Oftast så frågorna om vad vi gillar i sängen eller vad vi tycker om olika klädes-plagg/hårfärg/längd osv... Och ålder.
"Vilken åldersgrupp tycker du/ni om mest? 91,92,93,94,95?". Vi är med i tänket där kan vi ju säga. 90:orna föredrar vi faktiskt inte... Men 89:orna och neråt får vi inte missa! Det finns grymt mycket snygga 80-talister också!

Så vi glömde er inte, vi fick bara inte frågan om vi föredrog er...

Helgens drinktips får för övrigt bli en klassisk Jäger-Redbull. Spelar ingen roll om du inte gillar Jäger (det gör inte jag heller). Den röda tjuren suddar ut all jägersmak och ersätter den med någon sort mutation som blir riktigt god. Köp den av Emma och Sofie på nån bar. Hörde jag 89:or?


/Dudez

"När en annan va ong"

Hade egentligen tänkt göra ett inlägg om en incident som ägde rum sommaren innan ja och Storm skulle börja 9:an. Så blev det inte pga att "The new guy" skrev om lite pinsamheter i inlägget under. Lite töligt att läsa samma sak kanske så jag ändrar mig för stunden och skriver om cs-lirandet (ja, vi va g33ks där en sommar".

Istället är det en annan grej som vi slödiskuterat sådär innan man somnar, musik...
"När en annan va ong" som pappa brukar säga och precis då när Kazaa, imesh och DC härjade som mest (det brukar inte pappa säga) så laddade man ju ner en eller två låtar... om dan...
Om vi ska göra en hit-list på vad som laddades ner mest så hamnar Dj Panda - Telescope och Dj Mangoo - Eurodancer på överlägsen delad första plats.
Låtarna har: snabb bas, ultrasnabb synt och är allt annat än tunga. Pandan slår även till med en klassisk bäbisröst. Skräll...
Då tyckte man att låtar som va lite "tyngre" var allt annat än bra och skulle man få ner en sån låt efter att ha suttit och stirrat på skärmen i 40 min så var man ju rejält besviken.


Troligtvis är det ju inte Guetta på radion på fredagsdiscot i Lysekil...

Nu däremot ska det lyssnas på så tung house som det bara går. Om jag får välja två favoriter såhär 6-7 år senare så får det bli Sydney Samson - The world is yours och Bingo Players - Disco electrique (Vocal mix).
Nu tänker säkert nån äkta technodansare "ja vet mycket tyngre house än det där!!!!" men ni fattar va ja menar. Det här är ju som en enda enorm personlighetsklyvning. För några år sen hatade jag sån här musik.

Varför slutar man gilla den där självskrivna smurfjäveln i technobetera?
Är det bara jag?
Ni som är äldre, vad är nästa steg?


Aa, det va ett steg i min musikutveckling såhär på fredagskvisten. Från smurfälskare till står-på-listan-vart-fan-ja-vill.


/Albs

Pinsamma anekdoter från mitt liv!Skall dela med mig av ett av dom pinsammaste ögonblicken i mitt liv
, ni veta såna ögonblick där man bara vill försvinna från jordens yta men står där utblottad med byxorna nere utan återvändo.

Vi får backa bandet sisådär fyra år, gick andra året på gymnasiet och hade precis fyllt 18. Livet lekte, ingen kunnde längre säga till mig vad jag skulle göra eftersom allt förbjudet nu mera var möjligt.

Eftersom jag var rätt törstig redan på den tiden så hade jag räknat dagarna till min 18 års dag av en simpel anledning, krogdebuten. Min skola hade sjukt hårda alkholregler så blev man ertappad på fyllan så belönades man med hemringning, samtal med rektorn och i värsta fall avstägning från boendet. Men nu var det slut på allt smusslande behövde lixom inte bry mig längre.

Det var även på den tiden som arena hade sin storhetstid och för maken vilket partypalats det var när det begavs sig, det tyckte man iaf när man var 18. Där fanns ju allt, sprit i obegränsad mängd, två dansgolv, brudar och till och med en strippstång.

I alla fall hade vi precis hämtat två liter kristallklar baranoff vodka från en baklucka på kronoparken och var på väg in till stan med stadbussen. Eftersom jag ärvt morsans taskiga ölsinne så borde jag förstått att min lilla 18 åriga kropp inte skulle tåla starksprit och att kvällen skulle gå käpprätt åt helvete men som sagt, ung och dum.

Nu stod vi iaf där i nattklubbskön och spejade mot dom röda nattklubbs repen som skulle ta oss till himmlen. Att halsa baranoff var tydligen inget segerreceppt skulle jag märka för när vi väl kommit in så är det mest svart för min del. Sista minnet är att vi precis satt oss i sofferna med varsin stadig redbullvodka i handen, sen så vaknar jag till av att min polare slår mig på armen. Jag vaknar till och inser att jag sovit mig ganska nykter för jag kan helt plötsligt tänka klart och den vingliga känslan var totalt bortblåst. Det enda jag känner är en ganska frän lukt, kollar ner på golvet och ser att nån stackars jävel lagt jordens största spya. Skrattar högt och skriker till till polarn att det är någon idiot som inte tål sprit, han kollar på mig med en hånflinande blick och säger, det är du.

Skadeglädjen som infunnit sig sekunden tidigare sjönk som en sten men det skulle bli värre för jag han inte tänka så mycket mer för än två starka armar rycker tag i mig bakifrån, vänder mig om och ser arena största anabolavakt stå där och glo. Fuck, nu skulle jag kröna kvällen med att bli utslängd men insåg att det kanske var bäst, fast vakten ville annorlunda. I sin högerhand så höll vakten en skurmopp som han kastade på mig och skrek att nu får du fan städa.

Det var ungefär här jag insåg att det är kommer föralltid vara ett av dom pinsammaste öcgonblicken i mitt liv för precis när jag greppat moppen och är redo att börja svabba för kung och fosterland så lyfter jag blicken och inser att det är paus i musiken och hela nattklubben kollar på mig. Har aldrig någonsin kännt mig så liten ;)

När mina tre minuter i rampljuset var över så kom vakten fram till mig och sa, du kan gå hem nu. Det var efterlängtat kan jag säga. Tog lång tid innan jag vågade sätta min fot där igen men som sagt i efterhand så kan man ju faktist skratta ganska gott åt det !

Signerat Bernard


När fan ska vi bli seriösa egentligen?

En annan fråga vi fått in är när vi har tänkt att bli seriösa killar egentligen?

Är det någon här som kollar på lite sällskap? isåfall såg ni väll x:et? Festat och haft så jävla roligt som man bara kan ha i det enda livet man lever!

Till skillnad mot honom har vi tänkt bli "seriösa" innan vi är 40 bast. Perz är det redan tråkigt nog, Jag(Limp) har inte vart med pöjken på 1 månad nu! Börjar se Simon Ajemark tendenser, som jag såg för en vecka sen, då första gången på ett år!

Nej så hemskt är det inte, jag och Perz ska ses imorn. Det är faktiskt så att jag pluggat en massa senaste veckan och inte kunnat träffa någon. Och när Perz ringer befinner sej hans tjej i närheten och då kan de kvitta för mej. Jag vill va med Perz, inte med Perz och Elin. Imorn skall vi ses som förr, Limp och Perz, käk, kaffe och skitprat!

Nog om sidospår.

Vi andra på den här bloggen har ingen ålder då vi ska bli "seriösa"! Den enda åldern som vi har något bestämt i är att mellan 25-27 skall vi få börja uppfostra våra söner/döttrar!

Vi är inga planeringsmänniskor, planera kan man göra när man skaffat familj och har tider och folk man älskar att bry sig om! Just nu lever vi för dagen och försöker göra varje dag, timme, minut osv till något minnesvärt, stört och roligt! Barnsligt har vi sett att många av er tycker, men de är era problem. Vi försöker bara ha roligt. Är det något roligt som inte passar er är det inte vårt problem och vi skulle aldrig ägna energi till att klottra ner någon annans blogg med en kommentar att den personen är barnslig och tråkig! Den tiden som det tar använder vi till o ha skoj ist! Sen att vi skriver vad vi tycker o tänker här anser vi höra till de minutrarna vi vill ha kul. då fick vi de sagt med.

Nudå, inga sidospår!

Jag antar att med seriös menar ni, skaffa fru, jobb och vidare på den biten! Limp pluggar för att få en utbildning, Albin jobbar, Bernard jobbar och Perz jobbar. Så på den fronten är vi väl seriösa eller?

Fru då! Jah en fru är trevligt. Men ska det va en fru nu i den här åldern ska det va en som det klickar med. En som man vill leva ihop med. Inte en som man harvar med i ett år sen äre dags för byte och singelliv igen. Därför känner vi att det där med fru är inge brådska. Vi kommer hinna med det. Och sålänge vi inte har en fru och inte heller letar förnetriskt efter en så kan vi väl ha roligt sålänge istället! Resa, festa, va med kompisar, hitta på saker. Sådant som man gör när man är ung. Fru och barn vill alla på den här bloggen ha en vacker dag. Men vi är inte 40 år. Så vi kommer hinna med den biten, det är lugnt!

Vi vet att man kan ha kul även fast man har tjej. Men det har inte med de o göra! Som sagt det är ingen brådska.

Dom vill bara ligga tänker 75% när ni läst såhär långt!

En fråga som etsat sig fasst vid era hjärnor! Vi ligger ibland de gör vi, de gör alla. Det är ju skönt! Det enda vi tänker säga om det är som vi tänker:

Att ligga även fast man inte är ihop är samma sak som att äta även fast man inte är hungrig! Vissa saker gör man för att det är gott.

Men som ni läst, vi jobbar/pluggar och vi har/planerar fru och Visst fan har vi tänkt att avla söner/döttrar allihop med! Kan man bli mer seriös med livet än så?signerat Dudez som lever livet!
Förspelet

Vi har fått in en fråga från Josefin, härligt att du skriver ditt namn, mycket trevligare än de som är anonyma!

Frågan är hur vi vill bli tillfredstälda vid ett förspel:

Retsamt skulle vi vilja säga om vi fick använda ett ord!

Men nu ska jag använda lite fler ord så ni förstår. Oftast så är det vi killar som börjar med initiativen, letar upp era händer och håller lite i den, killar lite på låret, söker en öm kyss osv.

För omväxling skull vore det trevligt om ni startade momenten ibland, ni som ville va goa och inte sitta blygga i soffans hörn. Kryp intill och mys lite, småprata lite skit och lägg upp handen och bara kela lite.

När det kommer till part 2 med lite ömma kyssar så ta även här initiativ ibland, visst ska vi med ta initiativ! Men oftast så är det bara vi. smek lite på låret och kyss oss. killa på magen, alla killar gillar när ni drar med nageln retfullt vid kalsongkanten! Finns få saker man blir så sugen av som detta. sen lite längre ner, knäpp upp en knapp, lite längre ner. Runt lilleman, retfullt! Det där med naglarna runt omkring dagis är otroligt sköna!

Dra gärna ner våra brallor och killa ner på låret, runka lite, inte för fort! Killa lite till, låt oss smeka er lite. Kyss mer, killa och runka mer, men inte för snabbt så vi kommer. Då är det hela över sen! dra av oss byxorna helt, kanske tröjan med! Din med.

Kyss ner på halsen, ned på magen, och runt om spillevinken(kuken). Sug av oss lite, fortfarande sådär retfullt. Sluta när vi flåsar för mycket. lugna lite och bara killa och kyss uppåt igen! Håll på så här en stund tills du märker att nu vill vi verkligen.

Låt oss då få ha lite förspel med er och få av er kläderna! När sen båda känner att det är dags så är det dags! Tyvärr kan ett väldigt bra förspel göra oss så sugna att vi når klimax en aning för tidigt. Men ta de som en komplimang, ni har då gjort ett utmärkt jobb! Kommer vi inte för fort, känn ingen tvivel för det, vi försöker ju trots allt hålla oss!

Det ska gå lagom fort, va mysigt och skönt!

Sen finns det en etapp till om ni vill att de ska va lite vildare och mer pang på!

Visa då hela ert initiativförråd och ge oss en omgång. En överaskande omgång som visar direkt var skåpet ska stå.. Använd då de tips vi precis gav er fast lite vassare och hårdare. Skippa det ömma och retande!

Dudez!


First day @ work


Chacha, nu är jag på allvar inne leker med dudez gänget. Limp och grabbarna har erbjudit mig en sex månaders provanställning, usel lön, och ingen tjänstebil men va fan man bara kör, fanns inte så mycket att fundera på.

Jag lovar att jag skall göra ett helhjärtat försök till att axla manteln efter Storm, kommer inte bli lätt men skall ägna mina 24 timmar till att göra det bästa jag kan.

För att ni läsare skall få en någorlunda vetskap om min vardag och vem jag egentligen är så kör vi en frågestund, ni får fråga allt mellan himmel och jord, inga frågor är för farliga. Bara att posta i kommentatorsfältet så skall jag gröta ner mig med svar till veckan.

Signerat Bernard
Hej, jag är lättlurad

Som dom allra flesta bör veta så var det mâten i helgen. (Nej, det är inget jävla R i mâten)
Behöver kanske inte gå in på vad som hände och vad som va kul osv eftersom att det står typ fyra skroll ner.
Men en sak måste jag bara passa på att hylla. Förfesten hos Bernard i fredas... Jisses säger jag bara! Alla singelkillar på jordklotet som inte var där bör känna en gnutta avundsjuka. Aldrig varit med om liknande odds...

Nu är det så att jag har plöjjt igenom en hel del Smallville under en period nu. 9 säsonger för att vara exakt. I ett avsnitt handlar det om Lex seritidning som det bara finns ett exemplar av.
Påvägen upp till mâten finns det ett seritidningsstånd där man kan köpa äldre tidningar för att göra sina samlingar kompletta eller bara köpa lite nostalgiporr som Limp...
Självklart ville ju jag, precis som Lex Luthor ha en tidning som det inte finns så många av. Dretfull gick ja fram till tidningsståndet och förklarade att jag vill ha en serietidning med nån hjälte som du bara har en av!
Han börjar pilla i tidningarna och frågar hur mycket pengar jag hade på mig. 150 pixx svarade jag. I mâtensbacken är det tydligen som utomlands. "Din turdag idag grabben, den här kostar 150 kr"

Resultatet:150 spänn för en sketen gammal Indiana Jones-tidning som jag vek ihop i bakfickan. Kanske inte mitt bästa köp med tanke på att jag betalade ett aningen överpris...... mig kan du lura till vafan du vill när ja är full. Men men, kul va det iaf!


/Lurad Albs

Välkommen till Dudez

Många av er har träffat honom tidigare! För några av er är han kanske ett nytt ansikte!

Bernard tänker som oss och fyller hellre dagarna med livet än livet med dagar! En livsnjutare precis som oss andra!

Han kommer få berätta lite mer om sej själv senare idag eller imorn!

Bernard kommer iaf joina oss här och skriva ner sina tankar och känslor precis som oss andra. Storm har inte bloggat sen i april, vilket inte duger! Men han kommer givetvis följa med oss på alla dumheter och det enda som egentligen händer är att han inte skriver på den här bloggen något mer än att han kanske kommer gästblogga! Precis som Bernard gjort tidigare! Storm kommer i vilket fall fortfarande finns med i bakgrunden!


Dela med dej av tankarna nu!

Du är välkommen och vi hoppas du kan göra ett bättre jobb!

Limp, Albs, Perz


Årjängsmáten dag 2

Börjar den här dagen med fotbollsderby, Årjängs-Töcksfors, ungefär som real-madrid-barcelona fast i div 5 i Årjängs kommun! 2 Orter som inte är värst mycket flr varandra.


Efter det drar vi till Bernard mansion för lite förfest! Ett mansion som mer liknade en knarkarkvart efter helgens slut!


Efter detta drog vi återigen upp till festområdet, åkte lite fyllekarusell, körde lagligt rattfull i radiobilarna, disco med gammal hederlig Årjängstechno, rävande och några bärrrs i öltältet! Då äre inte en fatöl man köper utan en halvlitersburk importfalcon för en 50-lapp! inte så pråpert, men värt!

Efter detta återigen fest på Bernards Mansion! Där jag, albin och Bernard innan vispandet snodde ett par stolar och satte oss för att mysa ihop med 3 andra en stund!

Tillslut somnar jag ihop med Albin i soffan, kl 8 ungefär! Vaknar igen runt 10 av att albin är panikslagen och måste spy, Problemet: vi har på nått jävla sätt snurrat oss in i samma täcke så albin sitter fast, och med spyan i halsen försöker han få mig som är bakfull och nyvaken att hjälpa honom loss! Tillslut fattar jag allvaret och han kommer loss i tid.


Att stå på ett glasbord och vispa gick helt tydligt inte!

Även denna natt hade pengar spenderats på nostalgiporr, mer om den i filmen!

några till köp gjordes!

En vägvisare samt stekarbrillor!

Man kan säga att det fanns plats för alla sorters festare i Bernards festlägenhet:

Det fattades bara en papperskorg där inne. Därför hängde charles sina 2 använda kådisar på sänglampan!

En liten film med lite skit som jag orkat fått med, inget vidare speciellt:


3 Dudez

Årjängsmáten dag 1

Efter Club Moments i torsdags som var mycket trevligt så begav sig skutan mot väst! När man var lite var årjängsmáten alltid årets höjdpunkt och det var med glädje jag besökte min kära uppväxtort!

Det blev en helg med en hel del sköna händelser som bara kan hända i årjäng!

Dag 1:
Kommer hem till Årjäng runt 3-4, får mat av fader, sen börjar festa hemma hos storebror Jansson.

Efter jansson gick tåget vidare mot máten med ett depåstopp på Hawaii för lite red bull vodka!

Sen upp till máten för fortsatt fest i öltältet, möter upp Ekstam som också styrt skutan till Årjäng, bor annars i Karlstad och är min och Perz lagkompis!


Senare kommer även Tim Bergman, Marcus Landegren och Oskar tohrell! Ekeroth befann sig i vanlig ordning inne på öltältet och bjöd på Hembränt.

Efter en mindre lyckad efterfest drog vi oss hemmåt runt 5stråket. Med mej hade jag tohrell och Ekstam!

Tim Bergman och landegren köpte sig lite nostalgiporr i ett av stånden och sov i bilen!

Någon gång under natten har polisen knackat på fönsterrutan på deras bil, Tim har tydligen kontaktas muntligen medan Marcus inte ens vaknade. på instrumentpanelen låg porrtidningarna, utanför låg resterna efter en förfest (alltså en hel systemfabrik) Samt några pisspausfläckar! Vad polisen ville var att ta hand om deras bilnyckel ifall Marcus som sov som en gris mot ratten skulle få för sig att köra därifrån!

Några timmar senare....

De båda vaknar och ser att bilnyckeln är borta, kvar ligger en lapp från polisen att nyckeln går att hämta på polisstationen. Ingen av dem har mobiler så det går inte att få tag på mig eller tohrell. Så de beger sig ner mot centrum för att leta upp polisstationen så de kan få tillbaka nyckeln, efter en stunds vandrande och frågande hittar de tillslut stationen. tittar på entrén och ser stängt lör-sön! Där inne ligger deras nyckel. Tillslut lyckas de hitta ett sätt att ringa och ringer då polismyndigheten i Värmland, 11414 och får dem att få tag på en av polisbilarna i Årjäng som kan komma och låsa upp på station och få fram deras nyckel!

porrtidningen är från 86

Samtidigt vaknar vi till liv hemma hos mig och går ner och får i oss lite mátensfrukost!


Något annat mycket märkligt är att jag har en mobiltelefon i min ficka som inte tillhör mej, personen som äger telefeonen råkar vara inloggad på facebook så kan på så sätt se vems mobilen tillhörde. Aldrig sett människan, inte hört talas om heller. Men hans mobil låg iaf i min ficka. Runt 3tiden under lördagen började den ringa och en ärlig man som jag är svarar jag, möter upp ägaren och ger snällt tillbaka den!

 

/Limp

tack bro

Bor numera själv i en lägenhet i stan, eller ja, har min tös som inneboende också. När man bor själv handlar man ju en hel del käk.. Så en gång när jag handlade lite mat så var albin med. Bad han plocka lite äpplen till mig för att snabba på hela proceduren. Tack för en bra insats Albin, Bjuder numera kvarteret på äppelpaj...


Hitta du inga fulare?


/undrande perz

Sthlm session och Stella

I Helgen var jag och jake i Stockholm och "jobbade" lite. Vi filmade dansare på stan och käkade gott. Drack fint och jag målade en sväng på lördagen. Det är inte så jävla jobbigt att få höra :"grabbarna ni kan tyvärr inte få tillgång till erat rum än eftersom det är 7 stycken dansare och byter om där".

Kvällen spenderades på Hells tack vare denna sköningen. Releasefest för nya låten, Sveriges Gaga är här och gör det fett!

 

Jag fick även med min min gamla sambo och vapendragare från moratiden ut på krogen. Harald gustaf hjalmar Lindström. Killen som stått på listan två gånger men blivit nekad. Så han blev överlycklig när två värmlänningar fixade biffen och styrde in han på stureplans hetaste ställe. -nja, Rebecca fixade nog rättare sagt.

Hur som helst var han enda killen med Tisha och converse bland alla heldressar. Gött å se! En text om en människa säger inte speciellt mycket. Men njut av klippet nedan och förstå att han är riktigt jävla dretrolig.puss på er-

/dudezperz

Congoratz

Yo blog! I'm back....

Pfp har ett tag varit utan internet, är det nu med, men slösurfar på okända grannens lina som lite småkul var döpt till "endast porrsurfare". Jag kände mig träffad där och en aning välkommen på samma gång. Så nu passar jag på att köra upp lite versaler eller om det är gemener, kommer inte ihåg skillnaden, här på dudez.

Grabbarna i Dudez ska släppa en ny header, för vi ser ju inte ut sådär, svarta, och så är vi ju fler. Iallafall en till. Förhoppningsvis är vi fulltaliga som vi alltid varit. Men det utvisar tiden.

Idag är det även Magnhild hela dagen. -Så grattis till dig önskar dudezkanalen.se/perz


Omogna

Det kommer in en hel del kommenatarer gällande att jag (Albs) och Limp är aningen omogna. Varför? Ingen aning, vi lever livet och har det allmänt soft.

Vi är 21 och snart 20. Jag köper ut åt min käre vapendragare fortfarande. Omoget? Kanske... Olagligt? Yes sir.
Vi är 21 och snart 20. Vi drar på nya äventyr varenda fylla, blir så fulla att vi får tänka efter vart vi är på bakfyllan. Omoget? Kanske...
Vi skrattar åt riktigt låg humor, tyckeer att The hangover är världens skönaste film och har inga problem med att bada nakna med varandra.

Så vem fan bryr sig om vi är aningen omogna?/Albs å en trött Limp

dagens bildVad är rekordet i Årjängs rondell? Jag vet att det är 19 varv om man backar, och 24 ungefär åt fel håll, och jag vet att det är över hundra varv om man kör som vanligt folk!

Dudez

Gissningslek

När man är på Glada Ankan till exempel så händer det att man hamnar ute på balkongen för en liten rökpaus. Nu är det ju så att jag inte röker (har tagit ett blåss i hela mitt liv och det kändes som att ja skulle dö) men ja hänger med ut ändå för att slänga lite givna rävar.

Man får tag i nån liten go pingla som man snackar lite med. Efter en liten stund så måste man ju själklart tillbaka till dansgolvet där man enligt sig själv är den okrönte kungen.
Det är nu det är dags att fiska upp hennes nummer så att du kan höra av dig kvart över två när det är dags att bege sig hemåt.
Ja vet inte hur era minnen är på fyllan men mitt är = noll. Har absolut inget närminne över huvudtaget och det där med att komma ihåg namn på personer jag pratat med existerar ju inte. Blir nästan arg på mig själv dagen efter när ja går igenom telefonboken dagen efter en fylla och hittar en kontakt som ja inte riktigt kan placera.

Här är några kontakter som finns i min telefonbok som ja inte har en aning om vilka det är...

Emmy
Hanna Ankan
Isabell Arena
Isabell Karlsad Skön Brud
Linda Random
Lärar-Josefin
Nathalie Kåt
Sara Sjuksköterska
Snyggast På Cod
Snygg-Sara
Sophia Strömstad


Är det nån som om möjligen känner igen sig i kontaktnamnen så är det bara att ni hör av er. Blir nästan lite spännande att se vad man pratat med för chicks!En annan taktik du kan använda dig av när du ska ta nummer är att du säger nåt i stil med "du får skriva namn själv så att du blir nöjd, tihi". Det ska tydligen fungera rätt så bra... Iaf bättre än att hitta på namn själv...


/Albs

än det ena, än det andra!

Jag. Limp. Ligger hemma och har ont i halsen pga av att en nybörjarläkare som inte ens kunde svenska stack en spruta 1 cm för långt in i halsen på mig imorse och spruta bedövning så jag kände varken hals eller kinder, inte ens öronen! Gjorde så ont att jag fick be henne dra åt helvete så en annan läkare kom och gjorde de på mig ist! Och då var det inga problem. De insåg sitt misstag och ringde mig tillochmed förut o bad om ursäkt!

Perz kan tyvärr inte blogga så mycket eftersom han inte har internet i sin nya lya, samt att han är med EP hela tiden!

Storm, du får veckan ut o skriva! Annars äre klarrt.

Bernard är nästa att dyka upp här på dudez isf! Det är kille i stil med oss, en person som har sköna värderingar och funderingar angående livet! Är det en person ni läsare skulle vilja att vi tog in?

Frågan är, vart har vår sköna Perz tagit vägen?:/


Peeeerz PPPEEEERZ

/Dina dudez

skithals

Min hals har en förmåga att dra till sig bakterier och viker gärna ner sej och ger mej infektioner!

och då snackar vi inte halsfluss med små streptokockerbasiller utan varbölder! Är inne på min tredje dalacinkur på några veckor!

Så idag var de dags igen att åka in o huxxa runt med kniven o sprutan i halsen och tömma på var! Så imorn skall jag in och planera tid för operation och få bort halsmandlarna.

Bara o hoppas på att min röst inte förändras som på Emma S eller att jag missar allt för värda helger framöver!

För er som vill se lite ingrepp kan kika här nedan!
 

/Limp

Dagens bild


Ni ville veta om våra politiska åsikter...


/Dudez

KK relationer!

Albs och Limp talar ut

För att klargöra en sak först så är vi inte emot "vanliga" förhållanden som vissa verkar fått för sig. Vi kanske inte letar efter förhållande men det är inget vi är sådär jättefrämmande för heller. Vem vet vad som händer när rätt puma dyker upp... Blir man kär så blir man, that´s it!

Vissa tycker att kk är jätteäckligt och att man inte förtjänar att ha sex om man inte är i ett förhållande men vi håller inte med alls.
Det är ju samma sak som att säga att man inte får äta om man inte är hungrig. Vill vi äta för att det är gott så måste vi ju få det? Eller tycker ni att vi bör vänta tills vi är riktigt hungriga?

Kk tycker vi är riktigt nice, så länge båda är på samma nivå. Med andra ord: båda vill bara ligga, inget annat!
Det enda i en kk-relation som liknar ett vanligt förhållande är att man ska ställa upp för varandra. Då menar vi inte ställa upp som i köpa cigg åt varandra, passa lillbrorsan eller nåt sånt utan är hon kåt och inte du så får du ställa upp ändå och vise värsa. Offra, ge och ta!

En annan positiv grej är att du får möjligheten att utvecka dina ligg-färdigheter, tjej som kille. Visst kan man göra det i ett förhållande också men ifall du vill briljera framför ditt livs kärlek och tillfredställa henne på sätt som hon inte kunnat drömma om redan första gången så är en kk ett riktigt värt redskap. För båda parter såklart! Ge varandra tips och ni blir bättre i sängen båda två.Om vi verkligen måste ta upp nåt negativt så kan vi bara komma på två saker. Det första är ifall nån av parterna skulle få känslor för den andra. Då kan det fort bli fel och den som fått känslor kan känna sig aningen utnyttjad.
Märker du att han/hon börjar höra av sig lite titt som tätt även när ni inte planerar ligg så bör du styra av...
När det gäller det andra negativa får du nästan skylla dig själv ifall du råkar ut för det. Skaffa inte en kk i ett gäng där du planerat att ligga med en annan medlem!

Eller vad tycker ni?


/Albs å Limp

Dagens Bilder


Issas nya plånka kostar 3000! Min plånka är köpt på marknaden och kostade 50 kr! Håller än. Men 3000 för en plånka drabbar väl bara den fattige iofs!


Av sossarna får man en blad där det står att det ska vara lika för alla! Av moderaterna får man ett blad och en kondom med smak! På söndag går vi och röstar blått!

DUDEz

Upptagna

perz har reppat stockholm och lirat innebandy, jobbar kvällen idag när han kom hem!

Jag och Albin har lirat 5 respektive 4 matcher var i helgen, så tiden har gått åt till det! Har inte ens funnits 5 min till bloggande!

Men nu väntar en ny vecka och nya inlägg! Har lite på G

Hur de gick i innebandyn?


återigen Guld!

/Limpan

suck it or leave it!

Läget är att en kille och en tjej har sex med varandra, inga konstigheter!

Med lite tur avslutar tjejen samlaget precis innan killen ska komma. Anledningen är att hon skall suga av honom tills han kommer ist för att låta honom komma under själva sexet. Något som vi uppskattar otroligt mycket, fler borde göra så!

Vi älskar de och vi älskar er för de!

Någon som däremot inte uppskattas är att det skall pussas efter detta scenariio!

Visst förstår vi att ni vill fortsätta att mysa och kosa, men han ni vart där nere och slickad på klubban så är pussar strängt förbjudet i minst 5 timmar och en omgång med tandborsten! Pussar gillar vi absolut, men inte snopppussar med smak av säd. Den sortens pussar vill vi inte ha!

Vi vill inte hångla med vår egen kuk!

Så här har ni ett val, antingen ger ni oss den bästa avslutningen vi vet och nöjer er med mjuka kramar när allt är klart! Eller, så kommer vi, i, på, breve osv och så kan vi kyssas ett par gånger innan vi ska sova!

Vi föredrar givetvis det första alternativet, kramar är ju också mysigt!

Så sluta upp med pussandet när ni slickat batong. Vi vill inte veta hur det smakar!

Vill ni att vi pussar efter att vi kört alfabetet med tungan på, runt och i snippan?Limp/Albs

Dagens bild


5-6 dagars fylla tar ut sin rätt. Här har vi Simon Ajemark under sina glansdagar..
För er som undrar så står det gröna klistermärker för att han är singel.


/Albs å Limp

NK Away

Med ETB på scenen i mitt i city kl 4 och med ole bakom ett piano lämnar jag karlstad med en tår i ögat!
Några timmar senare öser dem fullt ut på nöjes, jag gråter inombords för att jag inte kan delta.
Det är Mikes sista helg i Karlstad vilket gör det hela ännu tråkigare.

Kunde knappt valt en bättre helg att reppa NK på känner jag såhär i lugnet före stormen.
Jag och Jake kör en session i Hufvudstaden och får hoffmaestro på köpet som plåster på såren.
Det funkar ändå som plåster på såren!

BrB!

Perzone


Retro Linusar


Fadeproof Storm Love


Sweet Limp


Dancing Albs

Förlåt Piggdy Lerz men ja hade ingen supergammal bild på dig på datorn :(

/Albs

Jag ljuger inte...

Jag och Storm har sen ett tag tillbaka varit lite insnöade på det här med diktatorer och andra snälla människor. Varför?
Det vet vi inte riktigt men nånstans bottnar det nog i att vi lever i ett rätt så utvecklat samhälle och lik förbannat så finns det länder där EN person kan få precis all makt. Ni måste ju också kunna se det "roliga" i det, right?

En kille som vi fastnat för är Nordkoreas sköne dvärgdiktator Kim Jong Il. Dom säger att Amerikas president är den personen med mest makt på klotet men det vette fan om inte den gamle gode Kim är snäpper vassare. Är du Nordkorean så är det nästintill omöjligt att lämna landet såvida du inte ska delta i ett mästerskap (som du blir torterad efter ifall du inte tagit guld). Karekoe är förbjudet med motiveringen "för nationens säkerthet".


150 cm lång, dreetful och totalt livsfarlig....

Här kommer hans egna top 3!


3. Kim är inget stort fan av idrott pga att det är så enformigt och icke utvecklande. Men en gång valde han ändå att prova på golf. Facitet löd: 11 hål, 11 hole in one´s, trots det faktum att killen aldrig tidigare hade spelat golf!
Guiness har vägrat att ta med det här i boken trots att Kims 18 livvakter som var ögonvittnen till händelsen intygar att det stämmer. Själv undrar jag om han ens gick rundan?

2. När Kim var liten så gick han i en skola där det inte bara gick barn till extremvänster-folk eller generaler utan också helt "vanliga barn". Det var något Kim inte gillade det minsta och när han blivit några år äldre så tog han saken i egna händer och sprängde skolan. Det är oklart hur det gick för de "vanliga barnen".

1. Den här är så förbannat skön. Efter ett läkarbesök där han fått reda på att han måste sluta med sin rökning för att undvika en annars självklar canser bestämmer han sig. "Ska inte jag ska fan inte någon annan heller". Den där texten "rökning dödar" på paketen byttes ut. Samma öde väntar men med lite extremare metoder... "Rökning hänger dig, och fänglsar dina barn". Efter 2 timmar köptes det inte en cigg i hela landet...

För oss är det heeelt ofattbart hur vi kan leva i 2010 och ändå har han så äckligt mycket makt. Så mycket makt att han kan säga till vakterna att han fick 11 slag och det är ingen som ens lägger in ett "njaaa" för att dom är rädda för konsekvenserna. Vilken jävla lodis-kines! Kim alltså. Vakten förstår ja...


/Storm und Albs

Oskulden

Jag blev av med oskulden när jag var 14!

Till skillnad från Albin jag var tokkär! Så kär att sex inte spelade någon större roll. Det kunde vänta, det var inte brådis på den fronten!

Vi väntade ca 2 månader med att älska med varandra. Men under själva sexet finns det vissa likheter, Det gick undan! Det var hemma hos mig i min säng. Vi låg o myste i vanlig ordning, och kände att nu vare dags för en ny nivå. Så vi testade på att ha sex. Men det blev inte långvarigt. Redan efter några juck kände lilleman att det var dags att nå klimax. Så mitt första sex var inte långt, inte något speciellt mer än att det var första gången, men det var kärlek. Vi tog även varandras oskulder så sex var ganska främmande för oss båda! 

Vi var tillsammans i 11 månader och vi är fortfarande goda vänner!

/Limpan


Livet som student!


Att plugga på ett prov lite kvällen innan existerar inte längre tyvärr!

Flasha cash

Alla Dudez utom Perz (som inte får fick för frugan) tog en sväng förbi Ankan i onsdags och nu snackar vi förra veckan. Idag är vi nyktra och duktiga. Sjukt drag och sjukt snygga brudar. Helt sjukt hur sjukt bra Ankan är ibland faktiskt.
Finns även en video på min mobil där ja står inne på toaletten och sjunger nationalsången också, eller början iaf. Har inte vågat kolla mer än 10 sec för att ja skäms så mycket när ja hör mig själv.

I baren på vilken krog man än är så är det alltid nån cool kille som ska flasha cash. Den gamle gode Stonkan var inte sämre han. Skillnaden är bara att Storm inte flashade i baren utan valde istället att gå loss inne på Statoil 02.57...

Notan:
Ballerinapaket
Lakrisal
Mentos mint
Schweizernötsrulle
Mjölkchokladsrulle
M&M
Popcorn
Kasse
Kasse
Läkerol
Polly hasselnöt
Dubbelplopp
Godispåsen med en kines på
Kakor och rullar (!?)
Dillchips
Kexchoklad stor
Yalla yogurth
Solchips
Dubbel cheese
Coca-cola
Menytillbehöver
Dubbel cheese

Det är vad Micke i kassan fick slå in. Varken Storm eller nån annan minns det här men troligtvis hade han 1 (minst) kompanjon med sig med tanke på två dubbla cheeseburgare. Var det här för att flasha eller var Storm bara otroligt gottesugen? Det får vi troligtvis aldrig veta men notan som ändå landade på ca 370 pixx gav oss iaf ett gott skratt dagen efter.


/Albs

Bygga muskler eller?

När nu resan är beställd i god tid osv har man tid åt att bygga lite beachkropp och så vidare för att våga visa bringar där nere!

Eller?

Skall vi kanske göra som Bernard och följa hans tankegångar inför resan?

Sagt av Bernard om napa-resan:

"träningschema ala bernard, knulla så mycket som möjligt fram till napa, dgaligt shotintag för att vänja levern, dubbelröka för att vänja lungerna, sov mindre än två timmar per natt till david guetta på högst volym"

Må detta kanske vare den bästa metoden?Bernard


Televisonen!

För första gången på evigheter visar vår svenska TV 2 sköna serier på en och samma gång. Detta gläds vi åt och mina Tvvanoor kommer höjas dramatiskt de kommande veckorna!

Fortsätt i den här stilen!


Filip och Fredrik är i Värmland och ger lite sällskap!


Precis vad Sverige behövde efter att de slutade sända Big Brother! Första avsnittet ger mer än mersmak!

Mer bra TV åt folket!

/dudez

Bernard/Perz

Det var som ni förstod Bernard och Perz som hade kommenterat resan till napa igår! Och Bernard hänger med, men det gör tyvärr inte Perz! Detta pga av ny bostad och inte något helttidsarbete för tillfället. Vi tycker givetvis det är väldigt tråkigt!

Men jag, Bernard, Albin och Storm sticker iaf iväg! Det gör även mina gamla rävkamrater från resan isomras, de ska gå in o boka imorn!

25 platser fanns det kvar till veckan vi tänkt åka, alltså näst intill fullbokat redan nu och detta skall ske nästa sommar.

Livsgnistan brinner för full låga igen och universitet kommer numer gå busenkelt.

Väcker lite minnen sålänge:
Tenta på fredag så dagarna i övrigt går endast åt till träning och plugg!

Pussz Dudez

Ayia Napa igen!

Napa kommer få stå ut med dudez 1 eller 2 veckor nästa sommar! Tänkte nämna en skillnad på att ha tjej o va singel. Ni får gissa vem av dessa som har tjej och vem som är singel!

Linus berättar för 2 killar som skall med "Det kommer kosta 9.000 för 1 vecka och 14.000 för 2 veckor, är de OK?"

Deras svar.

"9.000 eller 14.000?, nej de kan jag tyvärr inte"

"9.000 eller 14.000? Det hade vart givet om du hade sagt 20.000"

Ni får nu gissa vem som har tjej och vem som inte har tjej! Vågar ni även gissa vilka killar det handlar om?

Rätta svaret dyker upp imorn!


Frågan är, orkar vi 2 veckor?

/Dudez


reunions

Wiggedy-wezz och runken besökte mitt nya crib före Limp, det trodde jag aldrig. Limp har inte varit här än förövrrigt. I helgen spelades som sagt Kallsta Open och det blev många kära återseenden för min sida. Många kramar delades ut hel vilt då det kändes som man kände hela hallen. Sköna dueller på plan då man plötslig stod bredvid en polare istället för en äcklig motståndare från Gotland som man bara vill köra över. Visst kan jag köra över en polare men jag trampar hellre av hans klubba, sorry weezl...

Morapöjkerna var som  sagt på besök och vi hade dem i gruppen, slutade 5-5.. jävla tråkigt resultat. Hruby var med även han, numera i Muppsala som vi tvålade dit i finalen med sköna 4-2. både weezl och Hruby är forwards, jag stabbig back med jämt liiite segare ben. Skön som man är utmanade jag dem båda på duell.

Weezl vs. Perz


Sambos från moratiden, a.k.a Alliansen

* Weezl möter bollen på högerkanten sett ur min vinkel. Tar emot och vänder bort en perz som står en meter för långt bort för att få fatt i den vesselsnabbe x-äringen som nu är förbi mig och har bara nicke i buren kvar att lura. Han har fina passningsmöjligheter men det syns på en gång att han inte tänker passa bollen, bara för att han har rundat mig och kan vid eventuellt mål håna mig ännu mer än om han passar. Nicke blir dock min räddare i nöden och dessarmerar faran genom att rädda westlunds inbrytning. 1-0 till weezl fast inte riktigt så mycket 1-0 som det hade kunnat vara.

* En leende weezl och perz står och småstrir lite på mittplan. Blått frislag i anfallzon. Jag ser min chans att kvittera i matchen i matchen. Han vet att jag kommer rycka mot kassen, men sneglar fortfarande lite för länge in i mitten på vår center stjerna. Då ser jag min chans, jag störtdyker mot mål och får en perfekt macka på läppen av Ekbjörk. Med tom kasse går det lite för fort för mig, jag  trycker bara till i all stress  och gör egentligen allting helt jävla rätt. Mattson i kassen är helt väck med jag sätter den i stolpen. Weezl tackade mig efteråt för missen och matchen i matchen slutade precis som matchen, oavgjort.


Duellen mot H kunde slutat riktigt illa för min del då jag vet, rättelse, då alla vet att han är snabbast i världen med en innebandyboll samt att han skjuter som en häst och tydligen numera även kan dribbla. Som tur är kan jag tacka planen för att duellen inte hade någon segrare. Hruby sprang ifrån mig, vände bort mig men tappade bort bollen (och mig) på den genialt vitmålade reklamen i Scandic Arena. Tack hallalliansen för detta./perzonNEmuttbuss

Tänkte vara lite nyttig mot miljön för en gångs skull och ta den förbannade bussen. Ack så kort sträcka från torget till ridhusen men jag orkade helt enkelt inte gå. Köper en tidning för att se intelektuell ut, drar på mig mina wesc lurar för att lägga till "slacker" till min tidigare status intelektuell och når mitt mål: Intelektuell slacker. Köpte förvisso tidningen för att det var en sjukt fet bild på mig och eken och bar lurarna för att jag ville lyssna på musik, men det är ett sidospår.

På konsum hade dom även lite dricka som Erik inhandlade för att dricka på bussen. Så riktigt jävla tokladdad inför en 2 minuters bussfärd ser jag den orangea klossen komma. Jag går in, tror jag. Blir nekad i dörrn och han pekar argt  på min öppnade colaburk. Förlåt säger jag och går mot en papperskorg på torget och slänger min nåst intill fulla burk med en tår i ögat. Vänder skutan mot bussen med ett sämre humör än innan. Två meter ifrån bussen stänger horan dörren och åker...

Jag har alltså slängt iväg en coke, letat upp ett jävla sms-nummer för att skicka ett sketet sms till värmlandstrafik, köpt en äcklig biljett för att visa gubbjäveln som kör bussen så han ser att jag inte plankar och allt det helt förgäves!

Funderar nu om jag ska kräva pengarna tillbaka, coke+biljett samt ersättning för sveda och värk (förhöjt blodtryck och stress) eller om jag bara ska få honom sparkad..


/ pfp

Oskuld

Anonym vill att vi ska skriva om våran första pinne så okej. Jag bjuder på den här.

Gick i 9:an, kommer inte ihåg precis när men det var nångång på hösten eller våren iaf för ja körde moppe. Ett par helger tidigare hade ja fått det första handjobbet i mitt liv och fick därmed blodad tand. Oskulden skulle bort! Helst samma dag. Men så blev det inte utan jag fick sköta det själv några dagar till.

När skolan började igen veckan efter första gången nån annan än mig själv pillade på mig så började det rävas som aldrig förr. Jag letade alltså efter någon som ville ligga bort min oskuld.
Efter väldigt mycket rävande och ett par träffar så var det dags.
FF hos henne fick ja höra under dagen och ja va skitnervös. Förutom porrtidningarna jag och Storm hade i hans kojja och frasen "för in penis i slidan" på sexualkunskapet var det inte mycket Albansson visste om sex. Det jag däremot visste var att hon inte var oskuld och det lugnade mig faktiskt lite grann, intalade jag mig iaf...


Utekväll och nångång i 9:an. Varför så lycklig tro?

Vet inte hur jag ska beskriva sexet men 3 min missionären är vad jag mäktade med första gången så ja ber om ursäkt såhär 6 år senare. Det var iaf skönt för mig!

Efteråt när vi låg där bredvid varandra och "myste" så kände jag ett sånt enormt obehag inombords och känslan "ta mig härifrån nu" att ja kläckte ur mig att jag var tvungen att dra hem, middagen var tydligen klar... Dålig bortförklaring som säkert genomlästes men jag kunde verkligen inte ligga kvar. Så när min oskuld rök var det faktiskt inte så speciellt.


Nästa gång var det med en helt annan tjej och med helt andra känslor. Jag var kär och fyllde 16!


/Albs

Standardrunket!

Vi killar har en vardaglig syssla som man kan kalla standardrunket!

Att killar onannerar oftare än tjejer är väl inget nyhet. Tjejer kanske gör de om de törs och är sugna låter melodin ute på stan! Men så är det inte i grabbrummen.

Nej en kille behöver inte ens vara sugen på att runka! Visst kan en kille va så sugen så den lämnar matbordet bara för att springa in, sätta på datorn, in på pornhub och fram med tuppen och ruska den. Det är det kåta runket. Sen har vi även..

Standardrunket:
Detta är något vi killar utövar varje dag. Det är precis som vilket runk som helst, bara att vi inte gör det för att vi är sugna. Vi gör det för att det hör till dagens rutiner. Oftast ser det ut som följande; Vi har kommit hem från en träning eller liknande, sätter oss vid datorn, loggar in på dudez, ansiktsboken och aftonbladet. Kikar igenom de vanliga sidorna någon timma. Sen innan man stänger av datorn kommer man på, "Fan jag har ju inte runkat idag". Då tar man sej en runk, bara för man vet hur gött det är och för att det hör till dagens rutiner. Det skall va gjort innan man somnar liksom!

När du gjort detta har du gjort ett standardrunk! Dett betyder att vi killar tar inte alltid en runk för att vi är sugna utan bara för o få de gjort!Fridens standardrunk!

/Dudezpöjkera

Bra slut på en helg!

Lirat cup i helgen, som slutade ungefär så bra som den kan sluta!T
Trots att detta var den bästa festhelgen i Karlstad på måånga veckor så drack varken jag eller Perz en droppe!

Istan befann sig hoffmaestro, mange schmidt och Oskar linnros på samma jävla dag. Helgen var som gjord för galna fester. På lördag hölls även en husfest i ett bra hus mitt i ingen stans. Enbart hört goda saker från den festen också. Men jag o Perz var som sagt duktiga och höll flaskan istyr!

Istället spelade vi 6 innebandymatcher i årets upplaga av Kallsta open, båda lika besvärade av nån jävla förkylning halva karlstad drabbats utav. Men vi körde på ändå! Lyckades med att inte förlora en enda match ta hem hela skiten.

Jag hade väl inte mina bästa perioder i de inledande matcherna medan Perz spelade stabilt hela helgen. Fick iaf tillbaka lite självförtroende efter matchenslirarepriset i finalen där vi slog Uppsala med 4-2

Så trots att vi missade en av årets roligaste festhelger blev helgen riktigt jävla bra ändå! Det blev billigt samtidigt. Perfekt!

Nu äre innebandy på schemat tills våren kryper in igen, förutom nästnästa helg då årjängsmatén är. Det är tradition och kommer bege mig dit o festa ihop med dehundra tusen andra besökarna!

/Limpone

Dagens bild


Det är tur du är stor martin så du räcker till åt alla!

Dagens assdrop!


Innebandybrudar vet hur det skall gå till!

inlägg 1000

Detta blir inlägg nummer 1000! Men det är egentligen inte det inlägget vi håller på med. Men vi känner att vi måste få upp något innan! De tar lite tid sörrni.

Så skall istället berätta en sak om mig själv. Limp.

Jag har en bror som några av er vet. Mattias heter han och vi är ungerfär så jävla olika 2 bröder kan bli. Inte samma intresse när det gäller något överhuvudtaget. Inget.

Förutom en sak. När vi super till så gör vi det rejält. Denna veckan, kan något för rejält!

I onsdags var jag som tokmånga andra på ankan. En fin tillställning får jag lov o säga! otroligt trevligt.

Det var en onsdag, jag hade inte vart med på en enda nollning med klassen så kände det var dags att få förtära lite innan det det enbart är innebandy. Jag tränade sent den här dagen, så öppnade inte första ölen förns kl 10 på kvällen, detta till en portion pytt i panna. 3 min efter maten hade jag drucke 3 öl till. Jag var tvungen o komma ikapp mina kompanjoner! Något som brukar straffa sej någon gång under kvällen.

Men den här gången var det lugnt, mådde som en kung vid ankans bardisk. Och slängde i mig några öl till, kriga lite med bartendern tillochmed, så illa att jag fick gå bakom bardisken o torka upp den del jag sprutat på henne. Ölsprut alltså.

Men så gjorde jag misstaget, 6 shottar slängde jag i mig innan det stängde. Magen började bli orolig och när jag kom hem var jag så där dretfull. La mig isängen, somna. Tror jag!

Vakna på morgonen, fuktigt under vänster axel! Vänder mig om. största spyan.

Det är tillåtet o tycka att jag är äcklig!

Men jag har ingen aning om att detta ens skett, har jag spytt i sömnen eller vaknat, inte orkat bry mig o spytt i sängen? Inte en susning!

brådis till skolan så fick ta upp det när jag kom hem, så nu har bäddsoffan använts flititgt iallafall.

Så då, det var ju min bror med. I lördags ringde farbror blå och förklarade precis hur stupfull min bror var och att jag fick välja på om han skulle sitta i fyllecell eller att jag kom o hämta honom o körde hem honom! Självklart som den ansvarsfulle storebrodern jag är så körde jag hem lillebror!

Väl där, han han knappt till toan, utan spydde ner hela golvet! Då vare dags igen för moder att tvätta!

Inte nog med det har även han gjort som jag gjorde på studenten, gått upp på natten och pinkat på golvet!

Brothers in arms

frågan är om man bryr sig om nått överhuvudtaget när man är så full!Fridens brorsan

Såja

UPPDATE*

Vi håller på med ett litet projekt om man kan kalla det så! Detta kommer ni få ta del av bara det är klart, men det tar lite tid och krävs lite arbete! STAY TUNED BRB


Onsdag och utgång för 3/4 av Dudez. Ankan nalkas och just nu sitter jag (Albs) med en pissäcklig grogg i handen medan Stonkan fixar frillen på Alex med maskinen i högsta hugg.

Det här är inlägg nr 999 så det blir inget speciellt utan nästa inlägg kommer bli riktigt sjukt istället. Vi slipar på en rätt så soft idé just nu.
Tills dess så tänkte jag avslöja lite sån där lätt ointressant fakta om mig som ni inte har en blekaste aning om.

Jag:
  • Älskar att flirta med butiksbiträde oavsett situation
  • Kan inte dricka och gå samtidigt
  • Har Ronaldinho som favoritspelare på FIFA
  • Är ifrån Karlanda och inte Årjäng
  • Skulle egentligen hetat Felix
  • Ser pappa som den perfekta sidekicken på krogen

Sådärr. Lite onödig info om mig. Nu nalkas ölspel och totalfylla. Hur många pizzor lägger Albansson på träningen imorgon?


Peace

Den optimala kroppen!

Som liten finns den en hel rad olika aktiviteter man kan börja utföra! De flesta väljer fotboll, innebandy eller handboll. Det är det i särklass vanliga i det här landet. Vi tänkte nu snacka om sporterna, men inte om regler och tips hur du snurrar upp din motståndare utan vilken sport som ger vilken kropp. Och vilken sport ger den optimala kroppen?

Fotboll:
En sport som kräver en stabbig kropp, Du ska komma först ut ur 50/50 situationerna, tåla ett skott i magen, och skjuta sönder nätet helst. Är du tjej och spelar i ett seriöst lag som satsar kommer din kropp snabbt förvandlas till en kubik, starka fyrkanter till lår, bred bringa och en köttig inställning! Din kropp funkar på en oseriös nivå, då kommer den tränas till en tight kropp med normala kurvor. Men satsar du så är din kropp något för stabil! Inte tjock utan bara för stabil


Innebandy:
En sport som kräver snabba vändningar och snabba fötter på korta sträckor. Detta är röv och explosiva benmuskler. Du kommer få en stabbig stjärt, något som är nice. Tyvärr blir den lite väl stabbig ibland. Men i de flesta fall liknar den en hockeystjärt och det gillar vi. En snabb snärtig putrumpa. Lite väl tjocka vader kommer bildas. Men ni får helt klart godkända kroppar vid utövande av denna sport! Ni tränar ju även handledsskott och vet hur ni använder era underarmar!


Handboll:
Ni killar som inte sett en handbollsmatch har missat något, de har ju knappt kortbyxor på sig! Lår och rumpor snärtar all over the floor. Tyvärr kan det bli lite väl mycket muskler på högre nivå. Ni blir så starka att ni kan knippsa av den när vi stoppar in den. och densaxen skall vi inte prata på. Men en ljuvlig sport att titta på och vi vet mängder av snygga handbollsrumpor! Era rumpor bär ett gott rykte och en fin stämpel!


Något vi hade hoppats mer på hos er som sysslar med bollsport är ju såklart att ni borde komma ihåg bollarna oftare, det är ju där nyckeln sitter och de som bär på avgörande moment;) Visa att även tjejer har bollsinne!

Hästhoppning:
Här kan man tro att den optimala rumpan bildas. Men faktiskt inte. Den blir inte så snygg faktiskt. Som vilken rumpa som helst kan man säga. Däremot blir ni ju fenomenala rytterskor i dubbel bemärkelse. När ni är överst visar ni vilka som har makten! Ni kan de där med att ta hand om hingsten!


Simmare:
Här kan vi snacka, det sägs ju att detta tränar hela kroppen och det gör det verkligen. Varenda naturtillgång ni bär på kommer fram hos simmare. Tyvärr tränar ni brösten som istället för goa o fylliga kan bli tränade o platta! Eftersom träning går över hela kroppen tar rumpan för sig lite väl lite ibland. Men detta är petitesser. En simmarkropp är bra för ögat


Skidåkare:
Vi kliver ytterligare ett steg mot perfektion. Här har vi lungkapacitet som kan användas till mycket, här har vi snärtiga stjärtar och bra tryck i armar och händer. Finns inte så mycket mer o säga. Näst intill perfekta


Inget bollsinne här men nog så många andra kvaliteter. Inga lagsportare utan vana att få just sin vilja igenom. Visa vilken makt ni har lite oftare. Lossas som det är ni som bestämmer lite oftare. Det kan ju faktiskt uppskattas, ni är ju vana vid att ta initiativ och komma på lösningar. Ni har er egen taktik och behöver lita på någon annan än er själva, så fram med stavarna, upp på hingsten och simmarna, hos oss är ni fiskarna i vattnet;)

Det finns dock en utövare som skapar sig den mest optimala och flexibla kroppen!

Gymnasten:
Här snackar vi välputsade, putande och snärtiga rumpor, smala överkroppar, viga som få! Träningskläderna är tighta och så även innehållet. Nu snackar vi svenska snärtiga gymnaster, inte asiatiska som tvingats bli viga och undernärda! Svenska vackra gymnaster!


ALLA som sysslar med idrott, fortsätt med det. Ni blir snärtigare och snyggare. ta inget av de vi sagt som kritig. Det är bara petitesser. Idrott är nyttigt så fortsätt med den. Annars kan det snabbt ske vissa obehagliga förändringar. Dessa bör undvikas så sluta inte med era aktiviteter! Gymmet funkar alldeles utmärkt om du inte vill tävla!

Fridens sportiga tjejer, vi like er

Dudezpanelen


tråkigt, tråkigare, inventering

Igår gjorde jag och Perz något som är tråkigare än något annat! inventering, finner inte ord för hur tråkigt det är! Finns heller inte något jag riktigt kan jämföra med heller.

Men vi ställde upp och gjorde det tillsammans med ett gäng andra och räknade hela Bergviks livmedelsvaror.Totalt meningslöst, värdelöst och dödstråkigt!

Dagens citat

"Säg att du ligger och pingar mellan 8 och 25. Det är 1337" - StormSilly

Sommaren är enligt kalendern slut och det suger faktiskt en aning. En sak som dock inte suger är att silly season är slut för den här gången. För läsarna som håller koll på fotbolls-europa kommer här en summering om det viktigaste som har hänt i sommar. Då räknar vi givetvis bort allt vad svensk fotboll heter eftersom att allsvenskan inte håller högre klass än Twiligth-filmerna...

Vi börjar med den bästa ligan i Europa, nämligen Premier Leauge... NOT!

Dem regerande mästarna Chelsea har inte gjort speciellt mycket iår. Ett stycke överskattad brasse i Ramires är vad dem mäktade med. Inte speciellt skräckinjagande enligt Dudez...
Om vi går vidare med Man U så blir det mer intressant. En hypersnabb Chicharito eller vafan dom kallar mexaren och en hemlös portugis. Spännande värvningar och Albs lägger sina pengar på mexaren som en av ligans bästa värvningar.
I den andra delen av stan så gick dom loss. REJÄLT. Iår igen...
Kolarov, Boateng, Milner, Lillebror Toure, Silva och Super-Mario är rätt så tunga värvningar oavsett om man gillar idén och filosofin som finns i klubben. Satsningen går dock åt helvete och det blir Europa Leauge nästa år igen för City.
I övrigt värvade Wenger "en lovande fransos" oh en rutinerad fransos.. Silly Seasons skräll? Troligtvis inte... All lycka åt Chamack och mittbacken med krångligt namn i Arsenal.
Laget som aldrig vinner har inte gjort så mycket. Mittfältaren i Portugal som ser ut som ett psykfall har anlänt tillsammans med Poulsen. Just det ja, ny tränare har dom skaffat sig också. Hodgson är mannen som leder Liverpool till ännu ett megafiasko.
Eidur G anländer till Tottenham och den värdelöse krångelpellen Hleb styr skeppet mot Birmingham. I övrigt så skiter faktiskt Dudez i vad som hänt i England men antagligen har Blackburn köpt sig nån gammal avdankad engelskman som kan tjonga långt...


Finns det nån liga som saknar kultur mer än Premier Leauge?
- Va sa du att Newcastle´s hemmaarena hette?

- sportsdirect.com @ St James Park
- Ahaa...


Imorgon styr vi "Zlatans Zerie A" och La liga, värdens bästa liga!


/Dudez

RSS 2.0