skön-t

Spenderade lördagskvällen med lite kultur. En kul tur.
/perz

Tix

Tix vet alla vad det är. Man gör något per automatik utan att tänka på det.

De som känner mig(Limp) vet att jag grejjar med nått som jag inte kan råför. Jag vet inte heller varför jag håller på med det. Det kanske inte kan kallas som ett tix heller. Men detta är något som jag göra på ungefär alla jag känner.

Jag grejjar med andras lillfinger. Trycker in deras lillfinger nagel under mitt nagelband. Asont kan tyckas, men det känns inte på mej för jag har gjort det så många gånger och under så lång tid. Assjukt kan också tyckas. Japp jag är helt enig med er. Varför i helvete gör jag det? Jag har inget bra svar på det. Men så är det med tixsaker, man gör dem utan o tänka på det.


Här är det mamma som får utstå!

Det här är inget jag börjat med nu på senare tid. Detta höll jag på med redan när jag var 3 år. Så det ligger lite historia bakom detta nästan sadistiska fenomen jag sysslar med.

Det går inte göra det på mina egna naglar, då äre inte skönt. det måste va någon annans. Men det är inte många av de jag umgås med som är så noga på att jag gör det, för de tycker det gör ont eller ser ont ut. Men de närmsta vännerna är så vana att jag gör detta så de sträcker ut lillfingret redan innan jag börjat, per automatik!

Min tumnagel har pga av detta blivit lite trasig osv

Lite trubbig och bocklig!

Som sagt så äre inget jag gör med flit längre, det bara blir så. Helt sjukt!

Fridens tix

Att ha sex är alltid en risk för skada!

Nu ska jag berätta en av de värsta känslorna som jag någonsin vart med om i mitt liv. Och hör o häpna, det skedde under ett samlag! Här snackar vi inte om att inte få upp den, komma för fort, prestera dåligt, göra något pinsamt eller liknande! Här snackar vi smärta, blod och rädsla!

Sexet började som vanligt, ni vet in, ut, in, ut, in, ut osv. Vi hade hållt på en stund och jag ökade tempot succesivt. Andningen ökade och man kommer in i det där evighetstranset som ni killar känner till och några av er tjejer kanske vart med om. Man blir som en duracellkanin. Man kan pumpa länge och bestämma själv när man vill komma.

... När maxpump var påväg så råka min glädjespridare glida ut. I vanliga fall glider den ut och man stoppar in den igen. Men inte nu! Jag var inte riktigt med på att den slank ur och hade redan påbörjat nästa maxpump. I samband med mitt nya maxpump (nu utanför snippan) går min snorre skin mot skin med huden bredvid snippn! Ni vet den huden som inte är ett dug glidig eller så. Vanlig hud mot hud. ni förstår kanske att skinnen fastnar i varandra när jag tryckte till!

INFO: På ollonet sitter en sträng som håller ihop förhud med ollon. En sträng gjord av skin. Den är ganska sträckt när man har stånd och förhuden nedkavlad. (Bilden nedan är inte min snopp)
 
Där ser ni strängen som liksom håller fast i huden!

Tilbaka till samlaget: När jag då tryckte till skin mot skit small det till ungefär som när man drar sönder en gummisnodd och sved till. Jag fick ur mig ett aoooo och tog direkt handen mot glädjespridaren och fattade ganska snabbt vad som skett.

Sprang in på toan, blodspår hela vägen. Drog bak förhuden så mycket jag orkade och blodet forsade. Inte blött så mycket någon gång förutom när jag fick glasflaskan i huvet. Det var sinnessjukt med blod. Det såg mer eller mindre ut som att ett mord hade begåtts på toaletten. Jag började bli yr och la mej med benen högt för o få allt blod till huvet, stoppa blödningen och förhoppningsvis inte svimma! Det gjorde sinnessjukt ont

Sköna detaljer i det hela:

- Vi var inte hemma hos mej utan hos henne. Så efter ett tag släppte jag in tjejen och förklarade vad som hänt. Hon skratta lite grann och tyckte synd om mej. Jag fick ringa min far och fråga om han kunde hämta mig. Blod var det på hela tröjan och kallingarna och byxorna. Jag säger till pappa att hämta mig dirr (jag var 15 år och kunde alltså inte ta mej hem själv för det var inte gångavstånd hem) Pappa svarar: Kan jag komma efter jag ätit? Jag: NEJ det kan du inte, det har hänt en grej. Pappa kommer på dirren och får se feta blodfläcken på kläderna. Jag förklarar vad som hänt, pappa svarar "Det är lugnt min son, det hände mig med i din ålder". Tack det kändes ju grymt mycket bättre.

- Tillbaka till det att jag sitter svimfärdig på toaletten. Ljusknappen till toaletten satt på utsidan. Tjejen hade en lillebror 10 år som upptäckt blodspåret in till toan. Knackaar och frågar om han får komma in. Mitt svar, givetvis NEJ. Han kommer på idén att släcka ljuset från utsidan och säga "Jag tänder inte för ens jag får komma in och se vad som hänt". Jag i paniktillstånd. Blod överallt, svimmfärdig och inget ljus och en jobbig 10åring till lillebror. Jag blir nästan arg, som tur är kommer tjejen och tänder tillslut.

- Både mamma och pappa tyckte detta var hiimla roligt med mina 15 år på nacken och redan haft av strängen. Mamma förklarar att jah men det är ju skönt. Nu kan det inte hända igen, det är ju skönt. Otroligt gött morsan.

- Besök hos läkaren. Får domen att inte runka eller ha sex på 1-2 månader. Runken efter de 1.5 månaderna var den bästa i hela mitt liv.


Detta är inte farligt. Men det gör ont, jävligt ont. Vad som händer sen är att de 2 kvarvarande delarna av strängen skrumpnar och blir till dödhud och det är bara att rycka bort dem. Förhuden växer fast längre ner och förstärks såpass mycket att det i princip inte kan hända igen. Så det är ju skönt att jag har det gjort. Det är värre för er där ute som har detta scenario framför er. Det är fan inte skönt och förbannat mycket blod.

Till er tjejer: Ta inte i för kung och fosterland när ni runkar för rätt som det är så äre blod som sprutar och inte säd. Tänk på de!

Limp Dudez

Sexualkunskap!

Jah det var inte igår man hade sexualkunskap. Det var väl på NO:n i 8an eller nått liknande. Men idag var det dags igen. Maj hette vår lärare. Jag hade tänkt mej en kvinna runt 40 vårar som är lika tråkig som alla andra lärare man har i sexualkunskap! Men icke. Maj är en dam fyllda 64 med rejält krut i sig!

Råskön verkligen, rakt på sak och inga krussiduller. Här snackades det om portioner spermier som skjuts in med ampull mellan benen hos damen, eller utanför?

För ibland var det ju inte lägligt att lägga den innuti!

Hon står även för skönast citat som jag hört idag!

När mannen fått stånd måste kvinnan slutföra det för honom, antingen i eller vid sidan, det är viktigt! Och när han väl fått upp den går det inte få ner den.. Det gåår inte! Så har ni fått upp den får ni se till att avsluta det hela med. - Maj

Hör ni de tjejer. Har ni väl fått upp den får ni skylla er själva. Retas är okey. Men gör ni inte så vår portion får komma ut gör det seriöst ont. Inte ont i skälen utan ont i pungen. Det är nästan så de simmar ut själv ska ni veta


Var snälla mot oss, glädjespridaren och dess riddare!

Dudez


Dagens citat!

Björn P- Att slicka fitta är som att äta riktigt god sås, med gaffel!


Gadd

Inte så många som visste detta. Men jag(Limp) har iaf gaddat/tatuerat mig igen! På skuldran. Får väl säga att jag är nöjd. Kan bli lite påbyggnad med nått krimskrams senare. Men sålänge så ser den iaf ut såhär:


Do not fill your life with days, fill your days with life, För den som inte kan skrivstil!

Lite rött och irriterat såhär någon timme efter, men de lägger sej och förhoppningsvis blir den bra och så kan jag kanske bygga på den!


Den har jag sen tidigare, mitt efternamn! Vi råkar vara 4 personer i hela världen (jag, min bror, mamma, pappa) som heter så efter att min farmor och farfar dött!

Lär bli fler!

Limp

Kungarna av Tylösand!

Kungarna av tylösand har förgyllt mina onsdagskvällar med galenskap utan dess like men nu är det slut.
Programmet var ju inte riktigt som man hade väntat sig, när man smakade på ordet kungarna av Tylösand för första gången så trodde man det skulle vara ett program signerat överklassen, lyxyacht, tre liters skumpor, hummer limos osv, men schulman och gänget fick nog inte så mycket budgetcash att leka med.
Ett sletet hus, stereo och ljud förmodligen investerat på rustas rea avdelning, budget taxi, men det räddades upp av ett gäng labila deltagare utan begränsningar. Man trodde endå att dom skulle hålla igen lite imed att skiten endå skulle rulla på tv med ett par hundratusen tittare varje avsnitt men jockiboi satte ribban redan i första avsnittet med att pissa i poolen och med stolthet i rösten nästan skryta om det. Älskar även att dom slängde in surfshopen med ungefär en minuts programtid per avsnitt bara för att det skall se ut som att det finns en ide med själva programet.


ryktet skvallrar om säsong två, kungarna av alperna!

Kungarna av Tylösand top tre


1. Nemo Heden
Manen som gav skägg ett ansikte, facebook gruppen har ju bara 24 000 gilla;) En sån skön jävla lirare, större räv får man faktist leta efter. Bjöd på sig själv rakt igenom. Han fick frågan- hur skall du någonsin kunna få ett riktigt jobb?
jag vill aldrig ha ett riktigt jobb var hans solklara svar. Att han och jokiboi drog ut på barturne med brinkenstjierna var väl ingen höggodssare, jag har bara en sak att tillägga, keep up the good work.

2. Jokiboi´s alla upptåg
Mer urspårad kille får du nog leta efter, kanal5 borde ju insett att han borde fått en egen personlig kammera fastspännd på huvudet redan efter avsnitt ett så man inte skulle gå miste om några godbitar. Det finns ju en gräns för vad man hinner med på 30 dagar, här har ni Jockes 30, kissa i jacussi, hälla senap och annan mat på sin kuk, maratonotrogen i poolen, utkastad från krogen, riva ner plankor från nattklubbs taket, åka hem till sin flickvän utan att berätta att man varit otrogen, gå på krogen utklädd till bebis, spytt i båstad, sovit hela natten i poolen, ollat på det mesta, sågat sönder ericas säng, huggit sönder fasaden med yxa behöver jag fortsätta?

3. Maskinen ultraknull
Man trodde ju maskinen var en myt, man har ju hört det för, mycket snack och lite verkstad. Det kom ju fram tillslut att han hade flickvän och när han spännde på den lilla flickstackarn på toan förstod man ju ur smeknamnet maskinen uppståt,  att hon lever idag är för mig ett mysterium.

Minus

Till alla kvinnliga deltagare, ni var sjukt tråkiga, söp dåligt(undantag svampen)bara massa gnäll på städningen. Bjöd till gjorde ni inte heller, inget naket så långt ögat kunnde nå, ett litet partystrul var det enda ni kunnde brilljera med.Erica är nog den sista människan jag skulle plocka med som sällskap till en öde ö, jobbigare person får man nog leta efter eller det är frågan om det finns, jag hade inte stått ut en dag med henne iaf.

Signerat Bernard

Balett 11?

Är bara så jävla bitter. jag skall försöka framföra anledningen i skrift utan att slita sönder tangentbordet på min burk.

Är ju som alla andra killar såld på xbox och det finns ju faktist bara ett lir värt namnet, Fifa.
Hur dåligt man än mår, oavsett hur pissigt man än mår så står krysslådan där hemma som en frälsare och efter ett par timmar med Zlatan som spjutspets så mår man som en prins igen.

Bröt ett mönster idag då polarn Kim gled förbi och föreslog att vi skulle testa NHL 11, fine tänkte jag. Knappt lirat NHL sen min storhets tid slutet av 90-talet, en spännande utmaning iaf.

Nåväl, skivan i spelarn, ljudet på max, pitsburgch-washington, game on.

Hängde med bra till en början, liret sitter ju i märgen, men i takt med att matchen fortgick så förpassade dommarn från helvetet mina lirare i utvisningsbåset varranan minut, wtf. Kollade alla repriser och insåg att mina tacklingar var lätta knuffar, vaaa faaaaan, trodde hockey var en kontakt sport, att man får röra varnadra utan att dommarjäveln skall ingripa, helt seriöst det är ju inga hedersmord jag sysslar med utan lätta puffar som knappt kan kallas tacklingar. Knappt så att min mormor på 80 bast skulle kallat det tacklingar Vill bara varna befolkningen där ute att ea sports lurar folk på 700 pix, om man ville lansera ett nytt ballet spel så behövde man inte förstöra hockey. Jag gör det enda rätta och fortsätter att missbruka det enda värda liret, Fifa är mitt kokain.Signerat Bitter Bernard


Hem till midgård

Det är inte så jättemånga komedier av det här slaget jag faller för! men just Hem till midgård Tycker jag är hur roligt som helst! Tätt följt av edwin i full frys!

'Limp

VÄRTTokvärt anser vi!

Kanske så man skulle söka in och bli c-kändis!

Dudez

dagens skämt!

igår vad jag ju rätt rapp i käften, både bokstavligt talat och på humorsättet.
Ni vet dock inte svaret ännu...
För er som inte har en aning om vad jag pratar om så får ni skrolla ner
till dagens skämt/gåta och försöka lista ut svaret.

svaret:
systrarna kallur underifrån på ett häcklopp!


Hi-tech tönt

Det 1142:a inlägget ska innehålla lite allmänt gnäll från min sida. "örsnäcke-folket" ska få sig en knölkapning. Då menar jag inte det faktum att de som lyssnar på musik i sina snäckor ska kapas, utan de som går runt å pratar i telefon på det viset.

Vad tror dom? att dom är bizznizz people som pratar i telefon så jäävla ofta att de får kramp i armen om de skulle hålla i telefonen på vanligt vis? Eller har de bara glömt att ta ur sin bluetooth aparatur från den studen de satt i bilen å pratade bizznizz så jäävla länge med en annan bizznizz snubbe? i så fall förstår jag dem. Och visst är det bra att de har två händer på ratten när di strir. Men är du femton år, bärandes ryggsäck, new era kepa och räls påväg hem från skolan kan du inte vara en hajpad bizznizzkille som måste köra samtalen direkt i örat.


ocoolt--

Visst kan jag förstå att det är kallt åt lille handen ibland, men fifään. Prata lite senare då. Eller ta samtalet i luren och frys, för jag tycker de är så styggt att gå runt och prata i det tomma intet som du vore sqizzobro. För helt ärligt, då går runt på stan och pratar i telefon. -du vet att du pratar, ingen annan. Sedan utbryter du i ett asgarv. -alla runt omkring dig undrar vad du tagit och tar en omväg för att slippa gå nära dig. Du gör även roliga ljud när du pratar i telefon som du inte vet om. Man fnyser, smågneggar och andas helt sick i samband med ett utav alla sympatiskratt som försegår i telefonsamtal. vem i din omgivning förstår att du pratar i telefon då? Man drar hellre slutsatsen av att du är dum i huvet.

Så för din egen och alla andras skull, prata i telefon, i telefon.


/perz

Fyllemat!

Måste bara ta tillfället i akt att hylla gårdagens assdropp, jises, satte kvällsmackan i halsen när jag såg dessa skapelser, när vi i dudez samanställer vår årskrönika så kommer den nog vara oslogbar etta för årets assdropp, keep up the god work babes.

Förra veckan så la vi upp ett inlägg om hjärnkontoret, en gammal 90 tals klassiker som förtrollade många ungdomssinnen när det begavs sig, jag vet iaf vilken fråga jag skulle ställa,

varför blir käk man trycker i sig på fyllan per automatik tusen ggr godare än om man skulle käka det nykter?


Helt sjukt egentligen, poängtera att man har haft en sjukt bra kväll, soft förfest med boysen, vidare till krogen där du lever rövare på dansgolvet, är kung i baren, drar in ett par hundra på black jack, rävar på ett par svarvade pumor, en grymm kväll helt enkelt. Men när man står där med kebabrullen i sin hand och skyddar den med sitt liv för hungriga händer som vill snylta av ditt godis så känns det som kvällens absoluta höjdpunkt, när man tar första tuggan så är det som att tiden står still och allt runtomkring inte exsisterar, det är bara du och din kebabrulle.

Det jag funderar mest över är att om det spelar någon roll vilken mat man stoppar i sig, för man har ju bara erfarenhet från snabbmaten, skulle det vara lika gott och pressa i sig en tallrik havregrynsgröt?
Nå Henry Chu hur ligger det till?


Bernards topp tre!


1. Day and Night!
Karlstads godaste kebab mellan 02:00-03:00, dom skulle kunna driva runt stället med bara nattöppet, soft personal som levererar kebabrullar snabbare än tors blixtar, smart beläget bredvid nattklubbsstråket runt kungsgatan så det är ju till och med krypavstånd. Enda riktiga nackdelen är väl att man är väldigt osmidig när man käkar på fyllan så man har ju 9 av 10 ggr spillt kebabsås på favvo skjortan, men det är det värt.


2. Mc Donalds

En lista utan hamburgarnas konung är ingen lista, har förtärt naturell chesee både en och 57 ggr, det går snabbt ochman behöver aldrig fundera på vad man skall ha, för dom som vill räva så är det ett utmärkt tillfälle då brudtätheten är grymm eftersom alla som väntar på den beryktade halv tre bussen chillar på donken.


3. Sibylla

Här trodde nog många att burger king skulle norpa bronspengen, gå 10 meter längre så får du helt undebart käk och slipper kvällens längsta och drygaste kö fylld med människor som bara knuffas och är störda i huvudet.


Bubblare
Min och Albs köttfärsås.
Världens godaste köttfärsås föddes på en efterfest då jag och Alban stod kvar som ensamma krigare då resten av gänget låg däckade efter en efterfest som mest liknade ett slagfält. Klockan var väl ungefär 6 när magen skrek efter näring, vi kom på den brilljanta ideén att göra spaghetti och köttfärsås, efter att vi slevat i oss varsin jätteportion av det italienska så fortsatte tvåmanna efterfesten, dagen efter så kom vi underfund med att både jag och albs inte nöjt oss med portion ett utan när den andra tittat bort, byt låt på stereon, gått på toan så hade den andre smugit in i köket och slevat köttfärsås direkt ur stekpannan, så sjukt gott var det, den godaste fyllematen finns på sommaro.

Signerat Bernard

Någon av oss i framtiden!

Ja detta skulle lätt kunna va någon av oss 4 i framtiden! Frågan är vem av oss det blir?


Personen som hittade den vill vara anonym , må det va honom själv han hittat på film i framtiden?

Dudez mot framtiden!

Dagens skämt/gåta

Perz berättar här dagens gåta för er. En klurig jävel som jag själv inte mäktade med. lyckas ni bättre än mej?

Svaret dyker upp imorn!Dudez

Tissdan!

Lova mig själv igår att jag skulle gå upp 9 idag och plugga som ett as. Har nämligen utbildningens största tenta om 2 veckor! Men hur lätt äre o gå upp 9 en dag man är ledig. I min hjärna existerar det inte ens! Så jag stängde lugnt av väckarklockan, vända mig och sov i 2 och en halv timma till.

Istället upp halv 12 och pluggade som ett as fram till 3. Då dags för paus och fika på stan med Albin och Perz

Schnygg puma i blått dun!

Efter fikat drog jag och lyfte lite skrot. Kanske att man kan få fram nån bula på kroppen iaf! Full pusch som Jonas skulle sagt!

Team Sportia
tar hem priset att ha den helt klart pimpigaste/stekigaste blingbling-klubban i den här stan iaf!

Hade vi haft exel som sponsor hade den vart main!

Träffade Emelie och fick reda på ytterligare info från den något luddiga torsdagen! Albin har åkt bil, men inte i bilen utan på motorhuven. Ascoolt Albin! Efterfestarna kom inte till efterfesten 3 som vi tidigare trott utan halv 6 på morgonen. Vilket innebär att festen höll på längre än vi trodde!

Nu mer plugg och sen Bartenderskolan!

/Limp


Lika som bär


Donkey Kong?                                           Gareth Bale?


/Dudez

Ismet!

Vi här gillar lite sällskap, det har ni säkert sett med lite inslag om programmet och Ninas hemsida! Men priset som skönast i programmet får ändå Ismet, För hur vare med körkortet nudå?


Skulle lindra min bakfylla med!

Dudez L

Albs tycker till

Igår va en riktig pissdag som slutade med att ja somnade i soffan halv 8. Riktigt rolig söndag... Men men, nu är allt frid och fröjd igen så tänkte passa på att säga vad jag tycker är skönast just nu.

Lacktights
Det har funnits länge och bla bla bla tänker säkert en hel del men med handen på hjärtat. Kommer man nånsin sluta tycka att det är det sexigaste plagget en tjej kan ha i garderoben? Finns inget som är bättre än att vila ögonen på ett par snortajta lackisar. Kolla veckans assdrop så förstår ni vad ja menar.

Våran röda lagdress
Ser ut som en röd pyjamas med siffror på. Helt klart snyggare än alla andra lag som kör en klassisk svart. Creed till han som valde färg åt oss.

Tham Rap Thai
Thaikäk mitt emot Pekås nere i Viken. Det är svingött och du får riktigt mycket käk också. Min favorit är en meny 6 med kyckling. Alltså: kyckling med röd curry, kokosmjölk, gröna löv, annanas som serveras med *trummvirvel* riiis. Lätt goaste käket i stan.

Club Moments
Torsdag är ju helt klart den värdaste dagen att gå ut, utan tvekan. Det är som att gå till Ankan en lörda fast tvärtom. Mindre kö (fast lika mycket folk), man slipper höra "low low low low low low low low" stup i kvarten och det är alltid värt folk där. Förra torsdagen va riktigt nice även fast ja inte såg Limp eller Storm en enda gång där inne. King!

CL-gruppspel
Som den fotbollstok ja är så är det hur nice som helst att det är matcher på tisda-onsda varannan vecka fram till Jul eller nåt. Köpenhamn - Barca på tisdag. Mitt tips blir 0-3.

/AlbsDagens Citat

Limp under en pratstund med Linn Bergman:

Linn:
Vi har prov i samhällskunskap imorgon!

Limp:
okey, är de politik o så då eller?

Linn:
Nej, de är riksdan vi har på.


Jag som alltid trott att riksdan har med politik o göra!


Provet lär gå alldelse utmärkt!


Veckans assdrop(s)
/Dudez som alltid kommer att älska lacktights

DUDEZ SMS-ROULETTE

Ni har bett om att få en alldeles egen variant på SMS-roulette.
Vi har kort och gott döpt den till dudez sms-roulette. fyndigt va.

För att snabbt förklara reglerna för den som inte vet vad det går ut på
så är det helt enkelt så att man har ett antal fördigskriva texter, (vi står för dem).
Som senare ska skickas till t.ex nummer 45 i din telefonbok.

För att göra spelet lite roligare används det gärna på en förfest.
Då genom att ni skirver ner alla våra "texter" på små lappar
som man sedan får "dra ur hatten".
Den lapp man får måste man alltså skicka till en person
i sin telefonbok. vilken siffra/nummer det ska skickas till
bestämmer ni själv. Alla kanske inte har 465 kontakter som
frun till höger om dig.

Våran variant av detta spelet är något grövre av de du finner på internet.
jämt lite roligare också, för den som törs...

 

1. Vitt vin, räkor och pilliprutten?
Rakt på sak, roligt skriven och kan faktisk funka! -Inga konstigheter.
Fast om du skickar den till farmor tycker vi inte att du ska köpa en flaska tjut och åka dit.

2. Tack för senast ;) men fick ett brunt brev idag... Förlåt :/
Kan sätta stopp på vems hjärtklappning som helst, om ni har haft ihop det vill säga!

3. Ärligt talat, vafan håller du på med horunge?
Beef Beef Beef.

4. Har du lagt upp dom där bilderna på dig själv? Din FB alltså..
Om en brud får detta messet då hon inte har tillgång till en dator kan hon drabbas av lätt panik.
Om vi känner flickor rätt vill säga.

5. *DETTA MESSET SKA SKICKAS FRÅN DOLT/OKÄND TELEFON FÖR MOTTAGAREN*
Tack för ditt sms. 3000 kronor finns nu på ditt konto. Lånet skall vara återbetalat inom 10 dagar. Mer info på www.smslanAB.se MVH / SMS-lån AB.
Tänk er paniken som infinner sig hos killen/tjejen på förfesten som med hets tar sig in på sitt bankkonto och ser att allt är chill.

6. *DETTA MESSET SKA SKICKAS FRÅN DOLT/OKÄND TELEFON FÖR MOTTAGAREN*
Din profil på gaymeet.se har funnits på hemsidan i två månader utan resultat. Vill du fortfarande ha kvar ditt konto? /GM
pinsamt om fel person läser det före dig.

7. Hör av dej när du kommer till krogen så ska du få en fet avsugning på toan ;)
Skönt om killen/tjejen följer upp detta och verkligen hör av sig, fucka upp denne totalt genom en fet-diss eller ge denne en fet avsugning!

8. Ligga?
Du kanske inte vill skicka detta egentligen, eller så har du aldrig vågat? rouletten makes u to do it!

9. Min katt har dött :( kan du träffas nu, om en stund eller nån dag i veckan å hjälpa mig begrava den? Ta med en cd-spelare också så han får ett värdigt avslut...
Helt sick om du nu har en katt. Och polaren vet om detta och hur mycket du älskar/älskade din katt.

10. Har fått ett sjukt erbjudande!!! 10 min mjukporr, 15 tusen var. på?
ja, vad sägs om denna. Kan sluta lyckligt för er båda. Utan pengar dock.

11.Är det okej om jag gör din bror/syster?
Känsligt ämne som ställer till en hel del. Speciellt om ni är bra polare.

12. Visa trosorna så får du popcorn!
standardmess för dom flesta, men chefen kanske tar det fel...

13. Rensar lite nummer... så ja, Hejdå!
hehehe

14. Får jag bajsa på din fis?
humor.

15. Varför är du så jävla oskön? du vet vad jag menar..
Ställer kanske till det en del.

16. Dudez har skrivit om dig på bloggen!! Kolla dirr å ring limp!
Läsare läsare läsare.

17. Hörde att du legat en granat. Var du så spräng? nej men ärligt, small det just??
Konstigt mess som inte har speciell mening.Nu hoppas vi att detta hjälper en gnutta. Vi har knåpat ihop några iallafall, några som vi själva skulle garva åt om vi fick och några som vi verkligen inte skulle vilja skicka iväg till fel människa. Våra personliga favoriter är SMS-lånet samt "vitt vin, räkor och pilliprutten?".

Vilka diggar ni bezt?


puss / düdëz


Drive-in-taxi!

När man är fyllehungrig och inte orkar med att gå in o stå i kö! Då är drive-in med taxin ett alternativ. Dock krävs det att man har en taxichaffis med hög tröskel vad det gäller att orka med fulla ungdomar. Iaf fulla dudez!


Vi är som vi är, inget någon kan göra nått åt!

/Dudez

Skönast just nu

Några sköna bitar!

Lugnare


Ah vi gillar också gubben i lådan! Börjar dock bli lite trasig!

DUdez

Dagens Bild

När jag kom till Albin Dagen efter tordagens bravader möttes jag av en ganska så rolig syn! Eller rolig o rolig, det var väl inte de finaste jag sett. Men jag började iaf skratta! Klockan är här 9 på morgonen

Tyvärr har jag cencurerat. Men ni kan ju iaf tänka er hur min syn var!

Ni kan kanske förstå att jag utbrast i ett skönt skratt när det första jag får se är det här!

DUdez


Bitter

Är bitter. Nåt så ini helvete bitter. Så istället för att skriva nåt kul (kommer inte ens på nåt kul) så vill ja ta upp lite saker som gör mig bitter.


Så mycket bryr ja mig just nu

Det första ja vill ta upp är när man beställer en kebabpizza och att dom ska köra hit den. När pizzagöbben väl knackar på dörren så kommer han på att han glömt kebabsåsen. Fan va gött tänker ja då! Va ändå inte så sugen på sås utan ville ha den torr och äcklig. "Sorry mannen, du får två såser nästa gång" Ja vill väl inte ha två såser nästa gång? Ja vill ha en nu!

Förut när ja va som bittrast så hade ja hur mycket som helst på lager som ja inte tycker om men nu kommer ja inte på nåt alls. Förutom lagg då, fy fan för lagg!
Hade ja varit han argentinaren som ville ha en Boca Juniors-logga tatuerad över hela ryggen men som istället fick en stor kuk bara för att tatueraren hejade på River Plate så hade ja också varit riktigt bitter... Nästan värre än lagg det!

UPPDATERING
Han mörka killen i Top Model. Inte för att han är bög eller nåt sånt utan enbart för att han kallar sig Ms. J.


/Albs

Frieri på MC'D

För er som missade när Albin och Bernard försökte sig på att bli förlovade inne på MC Donalds city!
Lika som bäär


Paolo de ceglie`?                                                         Aston Kutcher?

Drömmer tillbaka

Lag dudez mot nått brudlag i vollybollturneringen på midsommar i smögen! Livet har vart jobbigare!


Bara njuuut

Bra helg förutom plumpen!

Plumpen var vår match mot jönköping. Finns en hel del o önska efter den matchen. Mer tänker jag inte skriva om den. Vi glömmer det kapitlet helt enkelt.

Vi hoppar tillbaka en dag, till fredag alltså! Jag(Limp), Storm, Albin och Emilia drog till forshaga och kolla en målrik innebandymatch som GS 86 tillslut lyckades vinna mot Arvika med 9-8. Rolig match faktiskt.

Efter matchen rullade ferrarin vidare mot haga för o införskaffa lite käk. Något som inte går fort när det är 3 killar som vill ha sina viljor igenom. Som tur är så blir utbudet inte så stort när det gäller våra matlagningskvaliteter! Valet blev tillslut kroketter, lövbiff och bearnaissås! Blev riktigt gött faktiskt.

Hemma bygger vi tv/film/tv-spel-rum! Ser ut o blir riktigt bra faktiskt.

Tyvärr jobbar de tidiga mornar och mina sköna mornar i sängen till 12 uteblir under bygget!

Igår drog jag ju ut o festa. Börja kvällen hos min forwardskompanjon cop! Kördes kortspel, något nytt spel. Man fick dricka hela tiden. Körde tequila-race. Hetsa varandra och dagens måltid kom upp fel väg tillslut! Sket i Tequilan och gick på ölen istället resten av kvällen.

En 33cl öl ser inte så mycket ut i väldigt stora glas!

Kvällen fortsatte till världens längsta kö på ankan! Sket i den och hoppa över stängslet in på score ist. Hade väldit trevligt med min vapendragare Domare.

Ramlade in 26 sms under kvällen. Jag trodde att det var sms-rouletten som var igång så ni 18 sista som skrev fick tyvärr inget svar. Men det var gulligt att ni skrev, jag blev glad. Vad jag kan tyda på bloggen så skall personen som skrev det 10nde smset få en gratisdrink! Vi håller vad vi lovar och vinnaren är Nathalie Bönström, Grattis!
Ni andra kan få en klunk av mej nån gång.Limp

Dagens bild


Jag hör ändå till en av de som älskar kuddar, men någon motta får de väl ändå vara!

Jag kan lätt ha 2 kuddar under huvet, en jag håller om och en till övers ifall nån behöver! Men 8 kuddar tycker jag va lite mycket. Det blev lite för mycket av det goda helt enkelt.

DUdEz

Dret

Min ferrari var inte i de skick jag trodde att den var! Eller jag tycker den är perfekt, men det höll inte meckarfrasse på bilprovningen med omTydligen var det nått kruxx i styrningen och i någon av bromsarna! Absolut inget jag märkt av. Så nu väntar det inlämning hos meckarn sen blir det omprovning! Ber numer för att priset på det hela inte skall överstiga 5000 kronor.

/Limp

Tävling!

Ikväll är Limp ute på stan.
Han känner för att gå all in helt enkelt. För att skoja till hans kväll en aning så vill vi att ni ringer eller smsar honom och säger att han är en bra människa och att ni bara vill krama ihjäl honom!

Den 10:e personen som ringer eller messar får en drink av dudezpanelen på krogen nästa gång ni träffar nån av oss!

Samtalet eller messet måste göras ikväll, lördag!

Nämn inte att ni läst detta här.

nummer: 0730449590

smsvaska!

Alla drömmer vi lite lätt om att vaska. Bernard vaskar punköl i Årjäng och ibland köper man två trisslotter och ber kassören att vaska den ena, gambling på hög nivå.

Denna killen tar dock priset. Han har startat en site som går ut på att vaska sms. Du bidrar även till hans egna fickpeng. Vi önskar att vi kom på idén före honom men nu kan vi inget annat än bita i det sura äpplet och stödja killen.Hur mycket vaskar du ikväll?


/dudezcrew

Get naked

För er som inte orkar vänta till efterfesten med att eventuellt få se lite hud eller inte riktigt vågade vara med på klädpoker på yngre dar har vi en ny variant på förfest-spel.

Alla har vi ju kört "jag har aldrig". Det ska tilläggas att i spelet vi ska rekommendera samt i "vi har aldrig" så skall det aldrig genomföras med flickvän, polares flickvän eller dylikt. Detta har krossat alldeles för många förhållanden och info som inte får komma fram har kommit fram.

Nu till spelets regler:

Du blandar helt enkelt ihop "jag har aldrig" med klädpoker.
När du ställer frågan, som får x-antal personer att dricka, tar denne även av sig ett klädesplagg.
Det är ett snabbt och enkelt sätt att bli full, naken, och få reda på kul saker.
Ställ gärna raka frågor som du vet att folk tvingas dricka till.

När panelen testade detta spelet var alla nakna efter fem minuter.

Betyg: fem av fem 90:brudar./dudez


Tjejdäng!

Vad är det med oss killar och inte kunna ta en förlust mot brudar i någon form av sport?


Hade en grymmt soft kväll med gänget från jobbet igår, vi hade styrt 4 banor på Årjängs lokala bowling hak för att träffas och göra nånting kul utanför jobbet, längdskidor, nto priser och norska kunder fick sitta på avbytarbänken.

Ett gäng bira slank ner i strupen sån det blev en kväll fylld av skratt, highfives och hör och häpna ett par strikes från Bernards väloljade högerarm.

När kvällen led mot sitt slut och resultatet var sammanräknat så stod återigen chefen som vinnare efter en imponerande slutklämm med 4 strikes i rad. Det kan jag aceptera, men det som inte känns ok är att jag fick stryk av en tjej, en futtig jävla poäng. Spelar liksom ingen roll att det handlar om en sån simpel grej som bowling, tävlingshjärtat finns ändå där och i tävling så får man aldrig stryk mot en tjej ALDRIG. Man vill bara skrika, slita förstöra allt i sin närhet.

Jag är en ganska så glad och snäll person som har väldigt lång stubin, men varför blir jag så sur när jag får pisk av en brud?

Handlar det bara om att den manliga stoltheten är så stark, att vi inte tål att förlora mot någon av det motsatta könet oavsett om det är minigolf eller beachvolley bara på grund av att det är sport, för i våran värld så är vi herre på teppan när det gäller all form av fysisk aktivitet, det är så vi är skapta iaf. Har inget bra svar, vet bara att jag inte har några problem med att fuska mig till en seger för att slippa den föredmjukande känslan, polarnas pikar och framförallt tjejernas hånflin.

har försökt vara ganska ödmjuk men det slutar bara i frustration vid förlust så jag vill bara ta tillfället i akt att hälsa till min famtida fru, jag kommer aldrig under några omständigheter låta dig vinna i nån form av tävling, ALDRIG.

Börjar ni slå oss i fifa emigrerar jag till Långtbortistan.


Signerat Bernard

Dagens Bild!

En polare publicerade ett gäng sköna bilder från min gymnasietid på facebook igår.
Hittade denna godbit från tidigt 2006, vid denna tidpunkt så kände jag varken Storm eller Albs men vi hängde tydligen på samma fester back in the days.


Rävligan?


Signerat Bernard

Arga lappen 4.0

Länge har det varit fred i huset men nu är det dags igen. Undrar om arga lappar har nån positiv inverkan?


Personligen tycker jag att vodoo är lite överkurs...


/Albs

Studentbussen till universitetet

Som den miljöhjälpare jag(Limp) är så väljer jag att åka kollektivt till skolan. Med mina beräkningar tjänar jag en smula på att låta bilen stå hemma! En bil som jag förövrigt ska besikta idag, ber för att de inte hittar alla fel den har! Kan bli en dyr månad annars. Men det är en annan femma!

Vad jag ville komma till är att jag börjar olika tider varje dag och åker alltså buss olika tider, ganska logiskt! Under dessa bussfärder får jag se alla typer av människor, gammla, unga, trevliga, otrevliga, vackra, mindre vackra osv! Givetvis dyker det in en och annan puma under vägen från hammarö till universitetet! Och där sitter jag i min ensamhet med hörsnäckorna inpluggade och musik i bött.

Vad jag dock har kommit på under mitt rävande av dessa töser är inte det vanliga. Hon har vackra ögon, snygg stil, snygg kropp. Ni vet de där vanliga grejjerna som man lägger märke till. Oftast så är tjejerna med någon kompis de snackar med eller så pratar de i telefeon. Alla tjejer pratar i telefon skulle man kunna säga. Och när polarn breve eller på andra sidan luren berättar något kul, ja då skrattar ni tjejer.

Då har jag märkt att fan vad charmigt det är med söta tjejleenden! Ascharmigt verkligen. Det är jättesött när ni ler sådär åt varandra. Något jag inte tänkt så noga på tidigare. Alla frågar ju om hon hade vackra ögon, vacker röv osv. Men aldrig leendet, något som kan va nog så viktigt!Mer leende på brudars läppar!

Man hinner förövrigt med en del tänkade under allt jävla bussåkande. Något jag egentligen inte är så mycket för!

/Dudez


Dagens bild(er)

Alla som tagit såna här kort räcker upp en hand!


Eftersom att ja är ett fan av symetri så suger det att ja inte fann en bild till... Har ni den andra bilden som tas i samma ögonblick är det bara att skicka.


/Albs

Charles gästbloggar om barhäng i främmande länder

Alla har sina varianter av vad en bra festkväll är, finns en miljard olika kombinationer som alla leder till två saker, du blir dretfull och du har otroligt kul. När jag tänker tillbaka så är det en speciell kväll jag tänker på, denna utspelar sig på Mallorca och är i slutspurten av ett spritmaraton utan dess like. Efter ett par dagars supande non-stop så blir kvällarna bara vådligare och vådligare, vispen går tung och groggen desto tyngre. Just denna kväll så var det extra roligt i
baren, jag och bror min körde shotrace, groggrace och körde rullstolsvispen i barstolarna. Dansgolvet var sedan länge överarbetat, dom bra tjejerna var borta sedan länge och det såg ut som kvällen skulle bli tråkig.

Detta ändrade sig när klockan närmar sig 7 på morgonen ungefär. Då satt både jag och min bror med pannan i baren och båda två slänger fram det vi har i fickorna och vill ha mer shot. 35 Euro senare så har vi två Sambuca framför oss (som egentligen kostar typ 3-5 euro styck) och bartendern är så snäll att bjuda på varsin "gratis" shot till trots att både jag och bror grinar rejält illa medan vi sänker den första. I detta läge slänger jag ur mig att jag måste räva och totalsänker pannan hårt i baren. Det är nu läget förändras, totalt. Jag känner en hand slita tag i min axel och efter en tvär vändning så stirrar jag rakt i ögonen på min andra storebror som frågar va fan jag och mellanbrodern gör i baren. "Shotrace." blev mitt svar. Det var då jag förstod varför storebrodern var så arg, det var först då jag kollade runt mig. Hela nattklubben var tom, förutom dom 30 militärerna som stod längs väggarna.
Jag var tvungen att sänka pannan i baren en kort sekund innan jag fattade vad jag faktiskt såg, att se 30 militärer när man är totalt jävla dretfull kl 6 på morgonen i ett främmande land så tar det ett tag innan man faktiskt reagerar. Sagt och gjort, vi drar med oss den ännu fullare medelbrodern och går vidare till nästa krog. Krogarna stänger ju faktiskt 8-9 på morgonen så ännu var det tid kvar.

Samma procedur, en överbetald shot och en skallning av baren senare så ser man återigen ett gäng maskingevär och trevliga militärer runt sig. Rappt som fan går vi ut, utanför står ytterligare 10-15 militärer med maskingevär och diskuterar om dom ska rensa ut klubben nu eller senare. Det var allt vi behövde höra, fortare än kvickt ramlar vi hemåt längs den mörka strandgången till hotellet ett foppatoffelkast därifrån.

Tror nog ingen av oss förstod vad som faktiskt hade hänt förrän vi fick höra att flera klubbar hade blivit bombhotade och militären därför tömde alla klubbar! Det hade skett ett par sprängningar & hot i en annan stad på Mallorca ca en vecka tidigare fick vi reda på efteråt också, men då var vi så otroligt bakis så vi inte riktigt tänkte på det..

För senare på kvällen så var vi där igen, med pannan i samma bar och ett par rejält överbetalda Sambucashots. Ibland lär man sig inte, men kul har man!

Yours truly,
C

back in the days

En försmak på vad som komma skall. Filmkameran skall dammas av lite oftare framöver och visa er vad som försegår i vår vardag, så ni har koll liksom. Även ni 90or får kolla.

Det var ett tag sedan vi videobloggade, vissa saknar det, andra inte. Vi ligger i planeringsfasen angående några sköna videos just nu och en hel serie faktiskt! Något som kommer fungera som julkalender under december månad. Så allt gällande lucköppning, spänning, sjuka oväsentliga saker och julmys finner du varje dag i snön å kylan här på bloggen i Dudez julkalender 2010.

Vad döljer sig bakom varje lucka? - återstår att se. - med spänning

Må hända att vi behöver statister och eventuella deltagare, främst honor då vi vill att serien ska vara jämställd.
Så bli inte förvånade om vi skickar en förfrågan till just dig!


/perz y dudez

Speed painting

Hur coolt?Hets, härj, klet och så jävla snyggt. Hör av er om jag ska speed painta erat vardagsrum. Har dock aldrig testat det så de kan va bra om ni ställer bort tv:n osv.


/dudez

Hett

SHM-febern gäller än. När låten "one" kommer igång på krogen, i köket, i luren eller innebandyhallen diggar mazn med oavsett om man vill eller inte. i November kör dom aset ur alla vitklädda på Parken i DK. Senare under November månad, nämligen den 22:e släpper de sin dokumentärfilm TAKE ONE. Kan bli fet!
/perz

Kanske dags o sluta nu!

American Pie-filmerna kan mycket väl vara de skönaste komedirullarna som ha gjorts! Funkar jämt, lika rolig 20onde gången som första! Iaf 1-4

5-7
funkar! De är helt okey komedirullar, men inte så man vill se de om och om igen. Men helt okey filmer, ungefär vad man kan begära med nya skådespelare och slut på ideér!

Men nummer 8, Totalt värdelös. Man vänta på att den skulle ta slut bara så man kunde säga, a men den har jag sett! Kanske dags o nöja sig där och låta serien va jävligt bra och inte kommas ihåg som jävlar va den sög på slutet! Man ska alltså komma ihåg de bra med den, inte de dåliga.


Skippa den och nöj dej med de andra 7!

Dudez

Dagens bild och lite till!Va hos Perz idag, laga lite mat, Perz raka bollarna och vi kolla TV! Hade ytterligare planer eftersom jag tänkte skita i o plugga för o kunna va där längre. Men Perz var verkligen tvungen att dra till sin brud som han inte ens kunde komma ihåg när han va utan en dag!

Då kan han dra. Det är okey o va kär, det är okey och vad med henne! Men ska jag alltid anpassa mina tider efter när han är med henne o inte! Aldrig i hela mitt äckliga liv! Jake bevisar att man kan ha kul även fast man har brud, Perz får mig o aldrig vilja skaffa brud! Nu kommer jag givetvis stadga mig o skaffa fru o barn, men han lär mig varje gång hur man inte ska bete sig på gamla polare när man har tjej! Vet att de är annorlunda när man är nykär, men han kan inte ens skylla på det längre!

Så va som en vän eller så äru som nån jag bara träffar på träningar och matcher!

Driter i vad alla puttinuttiga brudar där ute säger nu!

Men bara för att man skaffar brud är man inte bättre än den som inte har tjej! Personen kan ha levt exakt samma singelliv som en annan gör o så plötsligt när de får tjej så är de lite bättre, lite mer överlägsna! Bullshit. Ni är precis samma jävla personer. Ska man behöva ändra hela sin personlighet bara för att man skaffar sig dam? Isåfall har ni träffat fel dam. Man måste ju kunna va sig själv, det är väl personen man träffar som man förälskar sig i, inte personen man blir efter 1 månads förhållande. Nu vet jag givetvis att man kanske inte är på samma sätt när man är med tjejen som när man är med kompisarna. Det förstår jag, jag har själv haft förhållande under en 3årsperiod. Och man kanske inte kan va med på allt eller va med kompisarna jämt. Inte det vi menar, men man behöver inte skita i allt! Skit sam!

Vad jag vill få fram är att det är så jävla tråkigt att kompisar slutar va kompisar när de skaffar tjej! Jag har inget emot förhållande. Men är emot sånna som skaffar tjej, slutar va bros och när de gör slut efter 1 år så tror de är att de bara är som vanligt o komma tillbaka! Bete er istället, är säker på att tjejen inte gör slut bara för att ni är med kompisar och har kul!

Har bra exempel på killar som vart ihop länge och är de än. Ändå är de lika roliga o umgås med och de kan va med kompisar ibland istället för tjejen! Har skrämmande exempel också, och det är dem som retar mig! Då kan de lika gärna säga att de hellre bara är med tjejen istället för o va nån de egentligen inte är och ska va med endast när det passar dem!

/Dudez som är för kärleken men emot de slutar va som kompisar pga kärleken!

KPR

Ni som kollar lite sällskap vet vad jag snackar om nu! Ni som inte kollar på det kan gå in på kanal 5 play o se avsnitten!

Frågan är hur Nina från säffle egentligen mår. Hon är ju så dum så de blir roligt. Frågan är om hon förstår det själv?!
Trodde aldrig på fullaste allvar att Kvinnor för porrfria relationer var något seriöst

Men jag hade fel!

Så för er damer som anser att era pojkvänner missbrukar porren, för ni kan va säkra på att de kollar porr någon gång då och då! även om det är sällan så händer det, kan nästan garantera det!

Dagens fråga till er:
Vad tycker ni är att missbruka porr? För alla killar kollar/har kollat!

För er som tycker att er pojkvän missbrukar porren kan ju gå in och joina Nina Här

/Dudez

Lika så inni helvete!

Är Alex Eriksson egentligen en bortadopterad son?


Alex Eriksson och hans far Bingo Rimér?

Faktum är att alex glajjer ser ut exakt som de på bilden!

Tack Tim Bergman som hittat Alex riktiga far.

/dudez

pappa är tillbaka

Mycket gnäbb på mina boys nu folks. tagga ner! Men som tur är så är pappa tillbaka i bilden igen och får styra upp allt som vanligt. Lugna ner det hela litegranna genom att ta hem bollen, slappna av och andas ut. - perz har fått sitt bredband!

* Alltid lika nice att prata om sig själv i tredje person. Eller hur perz? -jöö

Skitkul med mycket besökare på bloggen igen, de var väl en sisådär tvåhundratusen igår kväll. Mycket nöjd perz som skriver i detta nu.

En sak som gör mig mindre nöjd är att mina gyllene godispåsar a la tandkrämsmak version värre är dyngslut...

  
r.i.pSkönt att vara tillbaka i gamet igen, nu är vi full styrka som på fornstora dar. 40 friska fingrar som glöder ska återigen kunna pumpa ut inlägg som får er att häpna, gnälla, gråta och skratta.


på återseende!

/ Perz

Groda vs apa!

En apa blir kåt och istället för o runka hittar den en padda, kör in sin kuk i paddans mun och jah, ordagrant munknullar den!Dudez

En rolig fundering!

Linus (Albin) Albinsson är kille 21 år, bloggar här och spelar innebandy i herrlaget Sjöstads IF!


Om ni tittar längst upp ser ni Albins namn!

Det underliga och lite komiska är dock att laguppställningen ovan är Karlstad IBF:s Damlag i Damernas elitserie!

Så vår fundering är hur Linus Albinsson som är kille och spelar i Sjöstads IF division 2. Har hamnat i Karlstads Damlag?

Askul tycker vi andra givetvis!

/Dudez


Beeeff!Mycket arga miner nu! Det är ligga hit o ligga dit! Tjejer är offer som ligger och så vidare.

Verkar som ni tänker på liggandet mer än oss. Och tydligen så är efterfest för er ligga! För vi skrev bara om efterfest, inte om ligga.

Frågan är vem som ens orkar ödsla energi på o lägga in en kommentar om ett ämne vi inte ens dragit upp! Men era små offer står det ju. Är det en 90a som skriver mån tro? Om du är 90 undrar vi hur många gånger du har vart offer för en äldre kille.

Fortsätt kommentera, det gör bara det hela än mer roligt! Lägg gärna in lite mer argumnet också, det gör de hela ännu mer roligt!

Kommer förövrigt ihåg en granne i Årjäng! Runt 60 sådär, grina också för allt. Gnällde o böla så fort man hade för högt ljud på tvn, roligt o se att ni pensionärer börjat yttra er på nätet med! Framför allt kul att vi når ut med vårt budskap även till den äldre generationen, för meningen var ju egentligen att de små offren skulle ha nått o läsa!

Ni får inte tro att jag ogillar alla pensionärer nu! Det gör jag absolut inte, Albins granne är asskön! Trots efterfester(utan sex) fram till 7 på en onsdagsmorgon är gubben/käringens enda kommentar "Äre ni som spelar bompa bompa"? "Det är bra att ni har kul". Det där är krutpensionärer de! Inga sånna krokar som hänger här!

Nej nu ska vi inte gnälla, det finns roligare saker än o gnälla, iaf för vissa. Som oss! Vi hoppar ner 2-3 rader och byter ämne till, nej inte ligga! Lite söndagssysslor!


Även som små var jag o Albin 2 rara gossar som unnade oss det roliga. Gnäll lämnade vi över till dem som kände att det var en nödvändig del av livet!

Vi var ju i Växjö idag jag o Perz. Och vi var inte där o leta små offer utan lira lite innebandy! Förlust, sög,! Otroligt långt till växjö med. Men vi tar nya tag mot jönköping till helgen! Var lite små offer på läktaren med faktiskt. För de verkar ju va dem som är mest intressant, vet ingen ålder tyvärr. Runt 91-90! Verka ha rätt sköna 90er där nere!

När man åker buss i 10 timmar hinner man med en hel del skönt gnägg och några timmar sömn! Vi körde en lek jag o Perz, givetvis handlar den om tjejer. Något vi kan rekomendera, ganska intressant info kan komma in och man får välja tema själv! tex. att man ska snabbt nämna för varandra vilken tjej man helst ligger med, gifter sej med, tar livet av, hamnar på en öde ö med oossvv. Man kan komma på egna saker!

Sen dricker man lite kaffe, lirar poker, käkar bulle, försöker att inte pilla för mycket med mobben så batterit håller mm! I övrigt var helgen jävligt rolig, trots att liggen uteblev, tänka sej! Albin lär ha nån film på nått frieri har jag hört, jag själv var inte med, men vill hemskt gärna ta del av filmen!

Så vad gör vi killar då när vi inte fått legat på hela helgen/veckan eller nått liknande! Vi tar oss en fet jävla Ronk! äger..

Ni som gnäller kan ju gnälla lite till i kommentarsfältet, vi har ju sett att ni kan och jag tvivlar på att ni fått ur er allt gnäll. För vad jag minns av de som gnäller så håller de på i all evighet, en gång gnällspik Alltid en gnällspik! Eller så ger ni er på ett försök, efterfester lite, tar er en ronk(om ni är killar). Men antar att de är tjejer. och vad ni ska göra istället vet jag inte, gnäll lite till! Gnälll

Så nu har jag fått ur mej allt man kan få ut av en söndag fylld av en äcklig förlust och så detta jävla gnäll! Jag kommer aldrig bli en bättre människa för att du gnäller, för jag/vi här gillar vår tillvaro och har kul tsm. Måste va för att vi inte gnäller!

Pz Limp och dudez

Jah, vi vet att vi gnäller ibland vi med, fast inte på andra, utan mest för att 3 är sega med o ge Perz bredband eller att rix fm lirar på tok för mycket reklam ist för musik!

Dagens bild


Finner inga ord. Trodde bara det va ja som hade en sån
men tydligen fanns det fler...

Helt ärligt

Lördag och utgång för Dudez ena hälft. Bernard tog sig till schtaon för att få en gnutta nattklubb innan nästa arbetsvecka tar sin början. Det började med ett paket pommes i ugnen och en varsin pissljummen innan det va dags för Zlatan att briljera med två iskalla pass, KING!
Efter det var det dags för Barca (som senare skulle visa sig vara laget för kvällen) att sänka Valle-Balle på hemmaplan. 2-1 och inga konstigheter. Man behöver inte oroa sig när man har en flygande Kapten i laget...
Efter fussballskvällen så tänkte jag, Stonkan och Bernard ha en lättare förfest innan vi skulle dra oss in mot Ankan. Tydligen fyllde Nöjes år men taxichaffissen sa att det va käääst drag där så vi valde tôrge istället.
Ankan visade sig för en gångs skull vara ett riktigt katastrofhak med 80% random killar och några b-rudisar...


Nyförvärv?

Efter Ankan så var det Mac på menyn. Ett par cheese senare sitter Albs och Bernard på knä och friar till väl utvalda brudar och även fast det mutades med cheese så fick vi blanka nej och det va nånstans där som Stonkan försvann. (Vi vet fortfarande inte vart han är)
Nu sitter vi på Sommaro och har ringt runt 100 miljoner samtal för att få hit några schyssta souls på efterfest men det har visat sig vara Karlstads akilleshäl. Alla ska med den beryktade halv 3 bussen, det är där allt tar slut, ALLTID! Och för en gångs skull är det inte bara 90:orna som är tråkiga...

Funderingar:
Varför lovar tjejer varandra att inte vara med någon kille på fyllan?
Finns det något sexigare än tjejer i Barca-tröjor?
Varför är spriten slut?
Är det fel att spänka en brud när man "vill ha" hennes kompis?

kvällens +
Förfesten
Tjejerna i Barca-tröjor
Spriten (så länge den fanns)
Barca och Zlatan plockade tre pinnar
Blackjack stölden

kvällens -
Tjejerna födda 90
Ankan
Alla som inte ville efterfesta (förutom dom som sov eller ska jobba imorgon)


/Albs & Bernard


uppkopplad?

Direkt efter att jag skrev att jag var i behov av internet dök det upp ett mess i luren. "sugen på bredband ;)?"
Supersäljaren  Diggedy Dayp från världens sämsta företag 3 såg sin chans att kränga på mig en dongel.
Med en  gnutta osäkerhet signade jag kontaktet. Det är ju dags för mig att komma igång med bloggandet igen efter en stormliknande sejour från min sida.

Beställde linan förra torsdagen. Det skulle ta 3 arbetsdagar. Nice tänkte jag och började tänka ut härliga scenarior att blogga om såsom slapp gasellförhud, bosse bonsai (mitt nya träd som kräver lika mycket uppvaktning som en flickvän alternativt ett husdjur) samt hur man placerar sig bäst på waynes för att synas bäst / mest diskret med avseende: tidpunkt och mål med det hela.

Nu har jag glömt allt eftersom 3 återigen är mitt älsklingsföretag....

Har bredbandet kommit? - Slut på donglar på lagret...Trust your instincts, starta ett eget kommunikationsbolag


Hur fan kan man få slut på donglar? en dongel liksom! Så många kan inte köpa 3's mobila bredband. Så sjukt bra är ni faktiskt inte. Jag ser det som såhär, det finns två alternativ. Antingen har de gett bort varsin dongel till alla anställda. Som sedan slutat på jobbet eftersom det sög. Senare fick de givetvis nyanställa en sam/media-elev som självklart även den ska få sin dongel. En ond cirkel som slutar med att lagret tar slut. Ganska logiskt. Alternativ nummer två, vilket jag personligen tycker är mer troligt faller ut så att de har helt enkelt inte köpt in mer än sisådär 100 donglar eftersom de inte tror att de ska sälja mer. olyckligtvis var jag nummer 101, eller så har chefen gett bort den sista till sitt barnbarn att tugga på.

Hoppas det dyker upp nästa vecka, och att det fungerar smärtfritt. Jag är iallafall glad att jag bidragit till dippens lön. Varsågod. -välfärd!


/perz


Sol och helg!

Man är inte uppe med tuppen när man är ledig. Det kan jag inte påstå. Inte går man o lägger sej i tid heller, trots att det inte finns något intressant att ta del av i datorn! Så istället ligger man och kollar ikapp serier och avsnitt in på småtimmarna.


När klockan va 01.19 inatt och jag inte kunde sova la jag mig och la in lite tider i kalendern på iphonen! Med tanke på mitt minne så brukar jag ha tiderna i den så jag kan påminna mej själv. Men igår när jag satt o kolla vad som ligger närmast till hands att komma ihåg så upptäckte jag något som jag inte lagt in och jag kommer inte ihåg vem som lagt in den heller.

Känner ett par rebecca, vem av dem är det? Jag har mina aningar.

Ute är det förbannat bra väder och bara jag har fått gjort gymmet ska jag sätta mig istan och avnjuta en kopp kaffe, Whålin lär va färdig med jobb och hakar säkerligen! Ikväll skall jag ut och käka på casanova, inte ätit där än men hört det ska va gott! Så vi testar och ser.

Good days!

Limpone

Hett som i lacktights

Ni vet mycket väl vid det här laget att vi gillar tights o lackissar o de där! Det finns ett till klädesplagg vi gillar skarpt faktiskt. Vi gillar många plagg, men vissa gillar vi mer än andra!


Jättesnyggt!

Vet inte vad man kallar de här big-zice linnena! Men snygga o heta är dem iaf. Funkar i de flesta tillfällen, så ni vet!

Albs: Måste bara smyga in och tillägga att det där är det absolut sexigaste en tjej kan ha på sig. Fy i helvete va sexigt det är. Blir mållös.


D som i Dudez


Film-tajm

När man fått tillbaka medvetandet någorlunda på bakfyllan så är det tre saker som slår en. (iaf mig)
1. Måste ha vatten nu! 2. Måste ha pizza så fort klockan blir 12.00. 3. Va ska vi se för bakfyllerulle? Det är de enda sakerna ja har i huvudet på hela dagen. Har en tendens att bli väldigt "sötsugen" framåt kvällskvisten...

För att en film ska klassas som bakfyllevänlig så är det vissa kriterier som måste uppfyllas. Det är att: du ska inte behöva tänka över huvudtaget, det ska finnas minst en het tjej/kille och du ska aldrig behöva bli rädd.
Då återstår det "lätta" actionfilmer och komedier. Eftersom att man såg filmerna när man va gravt bakfull så är det varken lätt eller rättvist att försöka ge sig på nån rangordning utan här kommer det bara lite värda bakfyllefilmtips!

A-team
Actionfilm med 4 hyfsat skjutglada pojkar som bilder "A-laget". Den stekige liraren i baksmällan är med och pappan i Taken är lika skoningslös i den här också. Mycket explosioner, coola trixx med helikoptrar och riktigt låg humor lite här och där. Skön rulle!

Farsan
Går det att inte älska han som spelar farsan i Jalla Jalla? Att Torkel Petersson än en gång får lira halvt-värdelös-kille-i-medelålderkris gör inte filmen sämre... - Du kan va 20-lapp!

Hur skön?

American Pie 1-4
Var det inte efter 4:an det spårade ur totalt? Ni fattar vad vi menar iaf. Dom första filmerna är ju hur sköna som helst och behöver ingen närmare presentation. Däremot så är det ingen som gråter blod ifall ni hoppar över filmerna 5-8. Den sista sög nåt så enormt. Ska man hitta nåt positivt med den så är det väl att man får se mycket snygga bröst. Som du självkart får se i dom första filmerna också...

Kick Ass
Kan va en av tidernas häftigaste film. Man behöver inte ens vara bakfull för att älska den. Allt är klockrent och ja vet inte om man ska säga nå6t om den ifall det förstör för nån. Jag önskar att ja inte sett den så att ja kunde se den igen! Okänd polare har myntat - Är det fel om ja tycker att Hit Girl är sexig?


Är det så fel?

En film du dock inte ska se på bakfyllan eller inte alls för den delen är Shutter Island. Jäääävlar va dålig film. Troligtvis bara tjejerna födda 1990 som gillar den...


/Dudez

Fixarns dag!

Fick ju som ni vet punka av nån jävla anledning, sög gjorde de iaf! Men nu har jag bytt däck på den gamle skorven, passa på o byta till vinterdäck direkt eftersom jag har besiktning på ferrarin nästa vecka. Och det fanns ingen chans att mina sommardäck(sliksdäck) skulle ta sig igenom besiktningen!

En polare som skall flytta hade inte plats för sin kyl och ville bli av med den så då passa jag på o snika till mej denna kyl! Passar perfekt till sommarn när man behöver få det goda lite nedkylt!

kommer göra succe!

Till helgen kommer Bernard till Karlstad ser det ut som, kan va en bra saftblandare i denna veckas tråkiga vardag! För min del blir de inge fest eftersom bussen går mot växjö och match på söndag! Men Bernard lär väl antagligen få med sej Albin ut på tokigheter, eller kommer de bara mysa? Who knows!

Veckans sämsta bilförare

Ja den utmärkelsen delar vi ut för första gången! Kan inte låta bli, Erika får tyvärr ta på sej den! Hade du backat en meter till hade vi vart i diket och jag som satt breve kände tillochmed att de var nått kruxx med däcket. Men vi gillar dej ändå/Limp

Bernard bjuder in till fest!

Det var en vinterdag, tidig dag och bernard var i full fart i god tid som vanligt. Dags att bjuda in till fest för kvällens skandaler! En klassiker..


DuDeZ

161:anI maj drar ca 400 karlstadstudenter söderut för o röja loss på ön Cypern! Många av er kommer bo på Melpo Antia!

Hamnar ni i rum 161 kan ni räkna med spår av både det ena och det andra. Det gömmer sej en hel del hemligheter bakom denna dörr!

Dagens Bild

Lika som bär!

Kärt barn har många namn brukar man väl säga?
Alla har ju nån tvilling som vandrar där ute, som man är lite extra lik.

Albs brukar beskylla mig för att vara lik Svarte-Petter i Kalle Anka. Jag förstår ju inte riktigt vart han hittar den infallsvinkeln, har försökt vritt och vänt på det men jag ser inte dragen. bedöm själva.


Bernard?                                                                              Svarte-Petter?

Hösten och en skön mus!

Ber om ursäkt för lite dålig update! Nu har vi dock inget o skylla mer än oss själva, har inte hänt ett dugg kul de senaste dagarna! Mer än att jag lyckats få punka på biljäveln, så meckarlimp har faktiskt något o göra imorn!

Ska jag va helt ärlig så vet jag inte vad jag ska skriva om nu heller. Men vi har fått in en ganska vulgär fråga som man kanske skulle försöka besvara!

Vi killar säger att "den tjejen hade så skön fitta" hur kan en fitta va skönare än den andra?

Skillnaden är stor ska ni veta, stor som i jättestor.

Vi har tunnlar, de med matrial, de man bara glider in i och de man får hjälpa till lite med handen!

Men just hur den ser ut har ytterst sällan något med hur skön den är! Vi tänker inte heller gå in så mycket på utseende, vi vill ju inte att ni ska ställa er framför spegeln där hemma nu och inspektera rosen för o se om ni har den optimala gränden för oss killar! Det vill vi ju inte, va nöjd med de du har! Det är inte för den vi älskar er, för vi älskar ju helheten såklart! Ingen kille väljer tjej efter jorden i blomsterlandet.

Hur många man har haft sex med spelar heller ingen roll, en välanvänd ros kan va skönare än den som inte slagit ut och tvärs om med givetvis så inte heller detta har någon betydelse över hur skön den är.

Ska man snacka om hur skön den är så får vi gå invändigt, har inte tittat där inne så noga så kan inte förklara hur det ser ut. Men när den slinker in så känner man att den här va skön eller den här va mindre skön. Krigarn där nere skall känna det ungefär som att den har vart ute o haft ett helvete hela dan och kommer äntligen in och omsluts av värme i ett varmt bad!

fan va svårt de var o förklara. Tror att ni gör mycket av upplevelsen med som gör att ni är sköna! den lilla snärtiga, värmande, omfamnande, våta gillar vi!Men haka inte upp er på den nu, det är ni som gör vår upplevelse om vad som är skönt o inte! Inte blomman. Se dock till o håll den i trim. Det är A och O!¨

Nog om musar för idag!

Bloggtorkan ligger säkerligen i ett par dagar till för det roligaste jag ska göra denna veckan är att åka till växjö o spela match. Så om det kommer ske nått skoj får albin o bernard bestämma.

Limp!


Man tar inga bra beslut 01:55!

Nattklubbar är mitt kall, jag älskar att vara där, älskar att träffa nytt folk, älskar barhänget, älskar dansgolvet, men det är nånting jag inte förstår, jag vet inte om det är ett problem som bara jag tacklas med eller om det är ett som jag delar med mina medmänniskor.

Anta att du har varit ute en helkväll, supit som en finländskalkolist hela kvällen och gjort dansgolvet osäkrare än en mina i bagdad. Oavsett hur mycket du druckit tidigare under kvällen så slår det slint i huvudet när du kollar ner på klockan och inser att den har slagit över till 01:55, du inser även att du står med händerna runt en välsvarvad blondin när du egentligen borde stå i baren.

Det är ungefär här du sumpar kvällens ligg, för kroppen vill ha sprit och då finns det ingen återvändo. Du springer till baren och inser att den är knökfull, armbågar dig fram tills du nåt slutdestinationen, först. Halvligger över baren med visakortet i handen i hopp om att bartendern skall se just dig, bingo du blir sedd, sekunder senare så står du där lycklig som ett barn på julafton med två fischerman 6or och en stor stark i handen. Men nu måste man vara kvick, klockan är 01:59 och det inebär en minut tills dom stänger himmlen, så man halsar ölen och kastar i sig shotsen i en jävla fart. Ett lätt illamående brukar infinna sig kan jag säga av erfarenhet.

Men varför gör man då detta?

Helt seriöst, man får ju inte ut nåt gott av det, finns ju inga fördelar att kassera in.

För det första så har man redan druckit en rejäl mängd alkohol tidigare under kvällen, så full är man ju, det är oftast 01:55 spriten som gör att man står och spyr utan för pizzerian istället för att följa med på efterfest.

Sen så är det ju förödande för privat ekonomin, det är ju ingen bjudsprit vi bälgar i oss, för att göra det enkelt så uppskattar vi ett snitt pris på 200 pix, låt oss även anta att man klubbar ca, 3 ggr i månaden, det är 600 pix, ta det gånger 12, 7200 kr på ett år på sprit som man egentligen inte behöver dricka. SJUKT det är ju 14 400 tuggumin, sjukt mycket värdare investering.

Hade man bara väntat 20 min så befinner man sig på efterfest och ett kylskåp fyllt med alkohol som man redan cashat för.Är det bara jag?


Signerat BernardAa men vi då!

"Vi körde långtradare och hångel. Vi va galna på den tiden!!!" - Anonym tjej som tydligen har varit rätt så galen

Kan det här vara 2010:s vinnarcitat?

Karlstads mest kända krokodil!

Hampus Krokodil!

Det började med Hampus kärlek till innebandyn, fester och tjejer! På det sättet har han blivit en del av vår vardag, alltid med, alltid skön och alltid nya beundrare!

på detta sätt har han blivit stans mest kända krokodil. Och roligare blir det, uppmärksamheten blir högre och högre för var dag som går! är ni inte vän med honom så är det bara att adda på fb Hampus Krokodil!

Han äger även en iphone 4 i guld! Här har ni stans snyggaste krookHampe, Dudez

Piercingar!

Vi har fått in frågor om tung/bröst piercing!

Detta är ett ämne som sprider blandade känslor beroende på vilken sorts tjej du är!

Tungpiercingen diggar vi faktiskt. Om det räcker så, inga läpppiercingar och massa annat utsmyckande. Men en piercing i tungan kan faktiskt vara porrigt. Något extra om man säger så. Så vi får lov o säga att den gillar vi!


Kan va sexigt! Men ta bort den när ni är 25 o morsa, då kan ni slänga den!

Bröstpiercing
Ungefär samma svar här. Kan va porrigt. Men denna klarar vi oss bra utan. Det kan som sagt vara en aning porrigt. Men bröst är vackra varelser utan smycken. Ska ni ha en så är det en inte 2, en kupa vill vi ha fri. Kan va porrigt när ni solar top less på stranden som ingen i Sverige törs. Men måste vi välja vill vi nog se tuttarna utan stavar och ringar!Navelpiercing
Lika mycket standard som undantag, sexigt, fint och på en vacker kropp är den pricken över i:t! Mer behövs inte sägasVi gillar tjejer som är som dom är! Inte de som gör sig till. Även om det kan va porrigt o fint ibland. Så gillar vi är även som ni är!  finns dock undantag men de är få!

Bara ni inte gör det här:
-Tatuerar svanken
-Piercar ögonbrynet
-Ring i näsan
-Piercar läppen
-Färgar håret rosa
-Slutar använda lackissar
-Börjar med platåskor igen


Dudez!!


Finsk dansskola


Finskt disco!

Fifa´s bästa sämsta

Perz skrev ett inlägg härom dan om att tv-spel från förr i tiden när man bara behövde trycka jättemycket för att vinna va bättre. Där är inte jag med riktigt utan tycker att evolutionen bör ha sin gång... Nya Fifa är här nu och det är riktigt mycket bättre än sin föregångare. Det krävs för första gången i spelets historia lite skills för att passa och man kan inte längre zick-zacka sig igenom försvaret. Om man inte är lika bra som mig då förståss...


Ryck upp dig nu David!

En sak i spelet som dock suger är att David Villa är värdelös. TOTALT ISKALL. Som Barca-fan är det faktiskt en aning frustrerande när man lirar med sitt favoritlag och centerforwarden är sämst på plan. Värre blir det när han ändå har en total på 88, riktigt bra avslutstats, skjuter stenhårt, är jätteteknisk och är snabb. Hur kan du va så dålig David?
Är det nån som lärt sig spela med Villa på Fifa 11 så får ni fälla en kommentar så att jag lär mig ja också. För just nu kan ja lika gärna ha Puyol där uppe, han är iaf stark...


/Fifa Albs

Sms-roulette

På förfester lite då och då så ska det promt spelas sms-roulette. Dom flesta vet hur det funkar men för er andra så funkar det som så att det är en text som man ska skicka. Tex: Baby! Ska vi knulla och sen rymma söderut? :) Skön fråga att få ett enkelt "ja" på för övrigt...
Då ska du alltså skicka den till kontakt nr 10 eller vad det nu står på lappen eller på internet eller vart ni nu har fått tag på spelet. Det här spelet kunde ju varit riktigt riktigt roligt om det inte hade varit så fruktansvärt lama frågor. Som den här till exempel. Först ligga och sen rymma söderut. När rymde nån senast?!
Hela poängen med spelet är ju att det ska vara roligt, trovärdigt och framför allt pinsamt. Hur trovärdigt och pinsamt tycker du det är att fråga nån om ni ska rymma?
I det här fallet hade det ju istället räckt med ett sms med texten: Ska vi ligga? eller nåt i den stilen. Skicka det till en tjej/kille du "tycker om" eller nåt så kan det bli lite jobbigare.


Ja hade "köpt" graviditetstest-luringen och herpes-luringen. Resten suger ju...

Dom två tycker jag är snäppet bättre än dom ja fått ikväll. Kom nyss på världens idé. Glass med fittsmak! Vad säger du? och Kan du ta med analpluggen nästa gång du kommer över?
Ingen av dom väckte någon "VA!? SHIT!? VA HÄNDER??-reaktion direkt...

Har jag fel eller är det nån mer som håller med om att frågorna är lite lame? Dudez kanske skulle slipa på sitt egna sms-roulette lir så det blir lite ös i spelet?


/Albs

1 Vecka blev 3

Den 6 juni 2011 drar som några av er vet, vi en vecka till napa!

Men istället för en vecka kommer jag(Limp) stanna kvar 2 veckor till och utbilda mej till bartender! Så först åker jag Bernard, Albin, Storm och Ajet ner och lever rullan. Sen den 13onde när de andra drar hem stannar jag kvar och eventuellt även storm, och utbildar oss i 2 veckor. Givetvis kommer vi röja de 2 veckorna också.

Så en vecka blev tre och början på sommarn ser ut att få en aning sinnessjuk start! Men man får passa på sålänge man kan!


Live your life, love your life!

/Limp

Superstar

För er som inte orkar skrolla ner ett inlägg så kan ja berätta att Skoghall dängde Karlstad tidigare under kvällen. Även fast storebror Colling blev matchens lirare. Hört att du är bättre på innebandy än Fifa?
Hur som helst så har ju alla lag har ju sin egen superstar som i sin tur har sina egna fans.
Skoghall (och Dudez också för den delen) har sin superstar i Erik "Piggedy f*cking Perz" Persson!

Bilderna som följer är tagna efter kvällens seger


Unga fans som somnar gott ikväll efter att ha fått Skoghalls nr 22s autograf


Klart vi tar en bild med en på varje sida! Bilden är redan en klassiker!

Ta nu en titt på bilderna igen och jämför dom. På den första bilden så bränner "blondie" av ett peace. På bild nr två så har hon fått sin autograf och försöker då på något sätt hetsa fotografen. Mystiskt...


/Fotograf Albs

Derbyvinst och nästan kastrerad!

Vi vann Derbyt, vilket va sinnersjukt skönt! Extra kul att så många (snygga brudar) kunde komma. Såg iaf hälften av våra mål emellan att jag o perz disskutera vilken av läktarflankerna som innehöll flest potentiella morsor till kommande kidz! Kvällen är lugn och förblir även så. Helst skulle jag velat dra på barturné med Nemo och hört han säga skägg när jag frågar han nått! Men C-kändis är jag inte så barrundan riket runt uteblir!

Istället ska jag njuta av en ledig helg, göra mig fin o dra på dop imorn och på måndag blir de plugg på heltid för den äckligt feta tentan 5 november! Då kan ni fatta hur fet den är om jag börjar plugga nu som aldrig plugga på ett prov mer än kvällen innan.

Perry sköt näst intill bort mina testiklar förut och jag är glad över att jag fortfarande kan få knoddisar att uppfostra. En cm till vänster och jag vettejäsiken om de inte skulle fått provrörsbefrukta min frus äggceller!

Perz och jag fick lira lite tillslut, gjorde de vi skulle, thats it!Har en låt jag fastnat till en lugn fredag som denna. Den är roande skulle man kunna säga!/Limp

Sinnessjuk onsdag och Derby

onsdagen var minst sagt sinnessjuk! Superb fest avslutades med en eftefest som vi kan slänga i högan där de andra sjuka efterfesterna ligger. Roligast av allt med efterfesten var att Storm spelade in några minuter med iphonen och la sedan mobilen bredvid sängen. Vad han glömde var att avslutas inspelningen så hans mobil har legat och spelat in allt som sagts mellan 03.00-05.00!

Vi vill inte avslöja vad som sagts exakt, men det är sinnessjukt mycket roligt. Det stonkas o stönas, det dunkas, någon får inte upp den "Det kan bli såhär när man är full". OSV, Kan inte komma på något som kan roa mer än att lyssna på något sådant här ihop med de andra dagen efter. Iaf när så sjuka saker avslöjas!


Idag kommer jag(Limp) och Perz lira derby mot Karlstad! Det är väll den största innebandymatch som sker här i Värmland för tillfället. Mycket folk, jämna lag och derby är alltis derby! Om det blir något spel för mej och Perz återstår att se. Jag räknar med bänken med tanke på att jag vart sjuk och inte var med mot landskrona förra helgen. Så jag får stå för pausiunderhållningen istället.

För er som vill kolla är det tek 19.30 i tingvallahallarn.


Resten av helgen ligger fortfarande under planering! Vi får se vad som sker helt enkelt!

En liten rulle ligger under produktion från onsdagen, Om jag lyckas få in lite matrial.

/Limp


Hjärnkontoret

Kära horblogg.

Saknar inte ni gamla TV-program såsom R.E.A och hjärnkontoret? Alla har vi önskat att vara med i rea och alla vill stoppa sin fråga i frågelådan..

Jag skulle fråga Henry två saker:

*Varför trasslar ALLTID Hörlurarna ihop sig i fickan?
*Varför luktar man så äckligt när man sover? 


Om henry visade sitt kinanylle i rutan idag, vad skulle ni fråga honom då?

Omel skulle fråga om snoret åker upp i hjärnan om man springer i 30 Km/h och böjer huvudet bakåt. Han har nämligen hört ett sådant påstående.oldschool

När grabbarna i dudez inte jagar brudar/jobbar eller spelar innebandy så sitter de framför Fifa 11. Det är en den nya hypen som gäller. Igår hade de dretkul på ankan, så fifat fick vänta. men är de inte på krogen så är det alltså fifa som gäller på fritiden. -För alla utom mig.

TV-spel och allt tillhörande dataspel och film är inte min grej. När de är fifakväll åkar jag alltid ut först, förmodligen för jag inte är speciellt intresserad av det över huvudtaget. Fotboll i synnerhet atraherar mig inte alls, tänk er en sport där planen är 110 meter lång. Redan där är det en fet varningslampa som tänds och skriker "fuck no". En snubbe bryter bollen, wow kontring på gång, han löper mot mitten, passar, de har passerat halva planen. i Det läget tänker jag något i stil med: "någon som vill ha kaffe? jag går och rostar, maler och kokar kaffet så kan vi kolla om de lyckas på bollen i nät när de kommer fram till buren?" - så fort går fotboll.

En match som innehåller 3 mål är en målrik tillställning. Kul!

-
åter till tv-spelandet.

Jag gillade tv-spel på den tiden då det inte var så jävla noga, man köttade och man kunde vara pro även fast man sög. TV-spelet spelade lite åt en, så som det ska vara. Tänk en tekken, fifa 98 och nhl. Den som tryckte mest var bäst.


käng

Finns dock två tv-spel jag älskar. Må vara för att jag knäcker på dem, men hur som helst så är det fifa 98 och tony hawk 2. Fifän! När man löpte förbi halva laget och dunkade ett inlägg och avslutade med en bissa varje anfall? allt med 3 tryck. Så ja! Tony hawk däremot har jag nött som en idiot, och är i princip bäst i världen på. Ungefär lika bra som tökken ryktas vara på fifa. Med ett highscore på dryga miljonerna är jag landets bästa enligt mig själv.

Jag är bra på singstar också.


/PErzI


Lika som bär!


Bernard?                                                                     Den fantastiska räven?


Albin?                                                        Ragge räv?

kikar in

Tja folks!

Sitter ännu utan internet, men har faktiskt ingen annan att skylla det på än mig själv. Men snart så behöver jag faktiskt linan, adressändra och betala hyra kan va rätt smidigt att göra via nätet sägs det... even tough I love the old school.

Fem saker ni inte visste om mig

* Jag spelar för PTV-sidan.
* har ett rakat kors på högra låret, tribute till bror som en gång i tiden på fyllan gladeligen rakade dit det. Har numera gjort det till en grej/alternativt vidskeplig sak att hålla det rakat. Skall i framtiden bli fyllt med bläck.
* Har fobi för kalla matlådor. (inte själva lådan).
* har festat med killen som tunnlade Stefan Holm ett par gånger.
* Har aldrig sett starwars eller de andra "megastora-superduperfilmerna". Lika gäller för sagan om ringen.


I helgen spelar vi derby, på fredag. Kom dit. Det är faktiskt dags för vår första vinst. Jag och alla grabbar i laget ska göra allt för att vända trenden som är nu. Och det känns faktiskt bra! Karlstad ska bli köttfärs/tågolycka/vesuviospya vad som helst, bara vi kliver av planen med tre friska pinnar.


skönt albs?

För övrigt älskar jag de nya headerbilderna, vad tycker ni om dem? Hur som helst är jag snart tillbaka vid tangenterna. Bokar hem en dongel i veckan. KÄnns motiverande och riktigt spännande. En dongel liksom, shiet. Den e klaar!

Ser fram emot vintern och allt den har att ge... slask, härj och frysa häcken av sig i taxikön. Nej just ja, man bor ju i stan numera. Hammarö står kvar, är där ibland, trivs på ön. Och i stan.af perz

Svanka

Kan en tjej svanka på rätt sätt har ni kommit långt på många sätt och vis!

En tjej som dansar, grejjer lite med håret och låter höft och stjärt göra jobbet kan räkna med en del dreggel från oss killar. Det finns få saker som är otroligt jävla assexigt som tjejer som vet hur man rör på höfterna och svankar samtidigt. Vi är sålda när ni gör det. Ta er en tid på tjejerna i videon nedan och kolla på¨hur de rör på stjärt och höft. Sen ställer ni er och tränar. För det är så sjukt vackert att se på! Så vackert att vi killer är som fastklistrade med blicken. Det är lika svårt att slita sig från en vackert dansande tjej som att väcka någon som bestämt sig för att sova på fyllan.

Inte bara när ni dansar är svanken ett plus. Utan även när det kommer till sexuella aktiviteter. En tjej som vet hur man svankar när man har sex kan få en kille att nå klimax på bara några små vikningar. Vet inte hur jag ska förklara det bättre. Men använd er av svanken.


Lite övningar!

Så då har vi fått ur oss det lyriska när det gäller att svanka. We love it!

/dudez

Årets musikvideo


Lägg även märke till hur skön killen är!

Helgens skönaste

Efter en lite halvklurig seriepremiär "borta" mot I2 som slutade 3-6 (1-1, 2-0, 0-5) i lördags så bar det iväg mot Arvika. Eller rättare sagt Charlottenberg i första hand och förfest hos Storm. Senare under kvällen så öste vi inåt Arvika där det började med att vi fick vaska en kvarting och stå i kö 40 min.
Inte så jävla rockigt kanske men det fanns ändå en skön kille i kön.
Konstig mössa, egensletna jeans och den översta tröjan i byrån-looken körde han. Den typiske Arvika-killen med andra ord...
Det som skiljde honom från resten (förutom att han blandade värmländska och skånska) va att han hade en rolig historia att dela med sig om.

Sagan om Patricia, Simon och pappan

Patricia, Simon och Patricias pappa sitter och spelar tetris. Redan här är det ju faktiskt lite kul. Det går lite halvknackigt för pappan, bättre för Simon och så har vi Patricia som slår till med highscore.
- Nu ska ja slå dig Patricia! Säger Simon.
Här nånstans misstolkar farsan Simon (han fattade alltså inte att dom fortfarande snackade om tetris) och tänder på alla cylindrar samtidigt som han vill klargöra vad det är som gäller.
På skånska. - Simon, nu vill jag höja ett varningens finger! (han håller upp fingret, får ögonkontakt och bibehåller total tystna)
- Om du slår Patricia är du död i samma sekund! (håller fortfarande upp fingret och stirrar sönder Simon)


Det kom aldrig fram vad som hände med Simon men klart står ju att den skånska farsan är något överbeskyddande.
Ja menar, hade ja suttit med min dotter och hennes kille och lirat tetris (varför ens lira tetris?!) och han säger att han ska slå henne så fattar ja ju att det gäller i just tetris...


/Dudez

Kanelbullens dag

Kanelbullens dag idag. Inga större planer gjordes, men visst förtärdes det bullar.

Jag blev bjuden av min gode vän Emelie Johansson som hade ugnen varm under dagen! Och vad smakar så gott som ett stycke nybakade kanelbullar, inte mycket. Så jag tackar så hjärtligt för inbjudan och lovar att ge igen någon gång. Vi har säkert någon mer dag då man "får" gotta sig liteTill vänster har vi mamma Anna! En skön mamma. Här om veckan vi fick här på bloggen ett erbjudande att vara med på deras möhippa och köra ballongdansen, ni vet dansen när man är naken endast täckt av en ballong framför snorren! Tyvärr kunde vi inte delta, något vi är lite ledsna över! Men vad det ser ut som på MMS:et ser tjejerna ut att ha klarat av festen bra utan dudez medverkan!Man kan säga att Anna är vårt tydliga bevis på att även som vuxen och tonårsmamma kan man ha sjukt roligt! Det ska du ha cred för!

Annas pojkvän Jonas och min arbetskamrat vet hur man har kul även han! Ryktet säger att han skall ha ett sjuhelsikes danssteg, något vi kommer försöka få på film!

Vi lovar att ställa upp på strippteease någon annan helg, tack för bullarna och en trevlig pratstund!

Fridens Anna och Emelie

Vi får det inte riktigt att gå ihop

Statoil kan ha ett av de bästa erbjudandena på länge när det gäller kaffe och bulle. Vad vi inte fattar är hur de skulle kunna tjäna på det?


En liten kaffe kostar alltså 15 kronor!


En bulle kostar 12 kronor

Så om du köper en bulle kostar det 12 och köper du en kaffe kostar det 15. Nu skulle man ju kunna tänka sig att om man köper en bulle och en kaffe samtidigt kostar det ca 20 eller 15 kronor! Man tjänar några kronor på att köpa båda alltså!

Men inte på statoil.

På statoli blir det 2 kronor billigare om du tar en kaffe till och det blir 5 kronor billigare om du tar en bulle till kaffet! Priset sänks alltså om du tar en vara till.!

Bra erbjudande anser vi och hoppas ni fortsätter i den stilen!

/Dudez


Helgens Roadkill

Jag var påväg hem, det var en frisk och klar kväll. Jag satt i vanlig ordning och småvispade lite o sjöng med till en skön låt i bilen. Plötsligt vänder det! Den så fridfulla och trevliga hemfärden vände om och knäppte ett av våra liv på jorden!

Upp kom räven, men istället för att fortsätta passagen över vägen stannade den upp och facinerades av mitt helljus. Jag som då satt och pratade med Albin i telefon gav ifrån mej ett stridsvrål. AAIooo, en rävjäveeeel! "SMACK".

Jag stannade bilen, gick ut och kollade till stackarn, den var halvdöd och låg o kved sej o rulla runt! Jag ville inte att den skulle behöva lida så agerade snabbt genom o ta av mej skon o 2 snabba slag i skallen så fick den dö smärtfritt!


sorry, inte min mening

Sen tog jag på mig en handske, tog räven i nacken o slängde in den i bilen! Åkte hem till Hammarö. Anledningen var att min mor och hennes kille var ute på middag så jag ville skoja till det. Därför la jag räven framför ytterdörren hemma och åkte sedan vidare till arvika(en session som bernard o albin berättar om senare). När jag åkt en bit fick jag ett samtal om varför i fridens rike det ligger en död räv hemma!

R.I.P reefen! 

Limp 

Skön snut!

En diskussion försigick mellan 2 poliser och en full ungdom! Den fulla ungdomen skall vi även berätta var en aning överviktigt.

Överviktiga fulla ungen: Kan ni kanske köra mig hem?

Polisen: Nejru, det kan vi tyvärr inte göra!

Överviktiga fulla ungdomen: MEN hur fan ska jag då ta mej hem har ni tänkt?

Polisen: Jaadu, du får väll lägga dig ner och rulla hem. hehe

Jag tycker det var jävligt kul. Men får poliser uttrycka sig pådet här sättet?

Fridens snut!


Vaskar!

blev en liten sväng till arvika igår där vi stötte på farbror blå, jag slurpade på en öl som dom tyckte jag skulle hälla ut, följande diskussion förekom.

Polisen- den där häller du ut

Bernard- Nej, jag vaskar den.jag och albansson vaknade upp på hotell oscar, 820 pix för tre timmars vistelse ;)


svärmorsdrömmar?

Mer info om helgen kommer ikväll när inbördeskriget i huvudet har lagt sig!

Signerat Bernard

Låt playlistan va!

Nu kommer vi till ett välkännt problem. Ni lär känna igen det här scenariot:

Du är på fest, det dansas, vispas, strulas och allt det vanliga. Musiken är ett par normala högtalare som man spelar så högt i att nästa dag kommer de spraka. Man har kopplat högtalarna till en stereo som i sin tur har en lång sladd till en laptop. I den bärbara datorn har man på spotify. Något som är guld värt. Slippa skivor och liknande. Man har gjort i ordning en spotifylista innan festen. En jävligt skön, som får rulla som den vill. Sen händer det!

Alla på festen vill höra olika låtar, man går fram och sätter på sin favorit, man lyssnar 20 sek och precis när det bästa i låten skall äga rum då kommer nästa person och byter till sin favoritlåt och vips så är 10sekunderDJ:n där!

Det finns få saker som är så störande som när alla ska lyssna på sin favoritlåt samtidigt. Det bildas en kö till datorn! Efter egen erfarenhet utser jag Fröken Erika Boss som en given vinnare i detta ämne. Men vi gillar dej ändå boss och du är inte ensam, vi är likadana allihop!

Så ni fick vi de sagt. Ta åt er av det här och sluta byt låt, din låt kommer snart. Istället för att byta, tryck på queue. Då ställs låten i kö och kommer garanteras spelas upp. När det är din tur!

Annars äre snart dags att börja låsa in datorer och låta listorna rulla i sin egen takt.Trevlig helg på er knåddar. Låt nu spotifylistorna vara ifred!

/Dudez

tungt!

Befinner mig i Storms soffa läpjandes på en återställar whiskey efter en galen utgång igår.

Grymmt skön kväll igår, jobbförfest hos jens the man sen så vispade vi sönder Tiki till småtimmarna, en tremanna efterfest slutade med att vi alla däckade men va fan vi tar nya tag ikväll Albs ansluter efter sin match och då skall vi köra gärnet. Måste bara finna ork till att vandra till bolaget. Mer info kommer på söndag när huvudvärken lagt sig och sinnet är återfunnet.

Stort Grattis till Limp som idag äntrar vuxenvärlden.Slut som artist!

Signerat Bernard

Eeeey

Från och med klockan 10.00 eller när det är så får Limp köpa hur mycket sprit han vill, när han vill och var han vill. Så länge det är på systembolaget och under dess öppettider...

20 bast är han alltså och Dudez gratulerar!


 

 

/Dudez crew - Limp + en hel den andra!


Pensionärer!Varför ger man bort sin humor när man skaffar ett förhållande?


Jag får samma kännsla varje gång jag loggar in på fejan onsdagar klockan 11.

För på onsdagar går mitt favvo program deluxe, kungarna av tylösand, förnedrings tv när den är som bäst.
En helt lysande program ide, kanal 5 sänder ner ett gäng partyglada ungdomar till sveriges sommarpärla där dom får fri tillgång till sprit, nattklubbar och kondomer, det går alltså ut på att festa och knulla så mycket som möjligt under en sommar.. Brutalt roligt att kolla på är det iaf, men när man klickar in på fb klockan 11 så ser man kommentarer likt,

- seriöst väx upp, ni är vuxna människor

-Varför sänder kanal 5 sån här skit, OMOGET
-Jag skämms över kungarna i tylösand, väx upp

Oftast är det personer som har inlettt förållande som är av dessa åsikter, personer jag vet skulle tycka det var askul för ett halvårs sedan när dom var singlar. Måste man förlora sin humor helt när man säger hejdå till singelivet? måste man bli så jävla lillgammal?
Sen så är det ju inte svårare än att man kan välja att byta kanal klockan 10, så varför kollar ni om det är så pinsammt och dåligt, för ni verkar ju kolla varenda vecka trots programmets brist på mogenhet.
Det är ju som vilken svensk sommar som helst bara det att skiten filmas istället, så sluta grina och låt folk leva sitt liv som dom vill.

Jag sågar inte förhållanden nu, utan deras hummorlösa inställning
!

Signerat Bernard

RSS 2.0