Vintörr

Man vet att det börjar bli vinter när man mäste klättra in genom bakdörren på limps bil, Är det riktigt kallt får man ta bakluckan, då börjar det närma sig Januari sägs det.Go bil, nästan värre än den röde!

/ DUDEZ

7 års olycka

Efter en hård arbetsdag, tvätt i 4 timmar samt storstädning och matlagning går man ut en sväng. Kommer hem och tänker "Pubertetsmongo va gött att allt är gjort och man kan slänga sig på sängen", men icke, Man möts istället av en hallmatta plus ett badrum fullt i glassplitter. Spegeln i hallen har åkt ner i den italienska marmorn och gått i tusen bitar. Ramen är sprucken och det enda som är befintligt är de 27 klistermärkena som håller ihop kvarvarande bitar i något slags pussel. 

Min drömspegel, iallfall när jag var 14 år, full i alla möjliga skateklistermärken är slut. Den är inte längre befintlig. Det är inte bara det att alla killars drömspegel och livsverk har gått i kras, det är kombinationen utav dagens jobb och det som gjorde allt så jävla jobbigt. Jag hade verkligen  köpt några av alla stickers som satt på den. Jag hade till och med målat ramen svart.Nu har jag två jobbiga saker framför mig. En trasig spegel, delarna ihopsamlade i en papperskasse. Samt en stor frånvaro av min egen spegelbild. Allt för att jag höjde spegeln dagen innan och kroken och väggen inte levde i den symbios jag trodde. Allting föll i ihop och blev knas. suck.

/ ledsen pfp

sista november

Vi är dåliga på update nu för tiden, det känner även vi. Men det är tråkiga tider, och mycke jobb och skola. Klappar ska köpas och de tränas endel... Vi bättrar oss framöver!

Angående tatueringsfrågan i tidigare inlägg kan vi bara säga att vi gillar dem, bläck är något vi alla planerar att pynta kroppen med, iallafall för bernard och Albin. Perz och Limp har ju redan vågat! På flickor är det mesta välkommet! undvik bara trampstampen, och tribalen... För min del, perz, får ni gärna köra i färg. Mer färg åt folket.

Förövrigt bedriver vi tiden med att kolla serier och sånt. Paradise Hotel kan dra åt helvete, allt som har hänt under hela säsongen hände under ett enda avsnitt i Danmarks motsvarighet. Så för att kolla in en störd realitysåpa, surfa in på tv6:s playavdelning och njut av 64 episoder. Det enda som suger är att dom pratar så fruktansvärt äckligt och är danskar.  Danskar gillar vi inte eftersom de är bättre än oss på fotboll. När ni är klara med det kan ni fråga om mer tips!


Vi är röööööde... vi är fuuuule... vi kan inte prateeeee..


/pfp

Lika som bär


Lisa Persson                                                              Quinn OTH

Dagens Citat!

Okänd dam

"Det bästa sättet att komma över någon är att lägga sig under en annan"


lika som bär

 
  Rasmus "raz" Bergström?                                        PH-Jompa?

/dudez

Snälla snälla snälla!

Nu är det så att jag och alban har ett litet problem, vi skulle behöva två biljetter till daniel Adams Ray ikväll och det är tokslut. Den som kirrar fram två st blir rikligt belönad, promise

Puss Albs och bernard

dagens hemsida

http://erefredag.se/

Bartenderskolan!

Till sommaren kommer jag spendera 3 veckor på napa till att bli bartender. På Tv:n kan man titta på bartenderskolan!

Gillar programmet. Inte bara för att jag ska plugga till de själv utan för att det figurerar en del sköna figurer i programmet. Tänkte lista några tämligen speciella människor i detta program som visas på tisdagaskvällarna om du klickar på 3an!

Vanita: Jag skäms ögonen ur mej varje gång hon öppnar munnen för hon är så oerhört osmart. Hon gör nästan hela bartenderskolan. Nästan så man tror att allt är på skämt, kan någon vara så osmart? Efter att hon även var med i serien lyxfällan slutade jag tro att allt var på skämt. Hon är helt blåst i medaljongen. Att leva i hennes hjärna en dag vore nog en upplevelse för livet. Men på något sätt är det ändå charmigt!

Mest osmart!

Diego: Norsk, rapp i käften och är på kos av fler anledningar än att bli bartender. Festar mest, är roligast, hörs jämt och ihop med sin norske kompis Jonas visar de att det finns fler nöjen på Kos än att bli bartender. Innehar även titeln som skönast citat under serien än så länge då han går fram till ett gäng brudar på en bänk hettar upp dem för att sen förklara att det börjar bli Vattenplaning på bänken!

Mest skön!


Nu kommer jag inte ihåg vad denne unge herre heter. Men spyr varje gång han öppnar käften för att han är så jääääävla töntig och tråkig! Finns inget mer o säga, han är torrare än mina gamla tischor som jag hittade längst bak i garderoben tidigare idag! Förstår inte vad han gör där ens. Även fast han hela tiden hellre är hemma o pluggar än o gör de man ska på grekland under sommarn så är han inte bäst bakom bardisken heller. Inte undra på att man inte kommit underfull med vad pöjken heter?Dudez

städdag!

Orkade inte dra till skolan idag, så har istället ägnat mej åt o rensa ur min garderob. Något jag inte gjorde igår precis. Så de där kläderna som har en förmåga att hamna längst bak åker ut på tradera/tippen!


23 par jenas/chinos använder jag ju faktiskt inte. sparar 15 par!


Försöker sälja de som tänkas kan va i behov hos någon annan!


Det mesta hamnar i en svart säck!


Som vanligt när man städar hittar man en del kul från förr som man helt glömt bort!
Tex den här t-shirten "the best of årjäng" Med bild på alla polarna och lite hjärtan! Gulligt på gamla goda tiden!

Kom o köp!

Limp

värmländska i våra hjärtan

Vi bor mitt i Sverige, ja, egentligen, eftersom norr om Sundsvall finns bara Umeå och därför tycker vi inte att Sundsvall är värd den titeln. Vi tar'n. Vi har dessutom Sveriges charmigaste dialekt och den hjälper oss i många lägen. Likväl i bizznizz som kärleken. Men ibland kan det vara lite svårt för andra att förstå oss, inte fan fattar vi varför eftersom de inte är så krångligt, right. Men jaja, vissa ord kanske slår knut på deras tungor och står utan synonym i svenskan men det gör oss och vårt språk ännu goare. Här kommer listan med Säffles goaste ord och fraser!


* Gröschel - småpengar.
Smågrus, onödiga små slantar som stavas bäst: Gröschel.

* Öschla - slösa.
Jävla öschling!

* Skvatt - rycka till / bli rädd.
Har inget motstycke i svenskan.

* Dra sig - trilla.
"TAT LUGNT NU SÅ DU INTE DRAR DIG"

* Knö - gruff/knuffas.
Sker oftast i ett sarghörn i t.ex innebandy.

* Flö - flytta på dig.
värmländsk översättning på ordet fly?

* Glöpen - sniken gällande ätande.
inte glöpen!

* Feschlig - petig, feg, "schinkig".
feschelonge.

* söggeläting -  äta kött.
får man höra när man är hemma och äter flärre.

* "Öj kom jämt litte! - kom hit.
roflmao asso.


Nu kommer jag inte på några mer, finns säkert tusentals därtill som är sjukt mycket roligare också. Om jag inte minns fel finns det en facebookgrupp, som det i och för sig finns till allt, som listar varanda jävla värmländska ord. Frippeti fridens värmländska!

/ dudezcref
 

Se anständig ut är du snäll

Som vanligt får vi rätt så mycket sköna frågor som underlättar en hel del såhär när det blir mörkt innan det blir ljust. Just nu är det inte mycket som händer heller. Dudez tar ett par lugna månader med undantag för jul och nyår.

Lunchade med mamma i söndags och berättade för henne att ja tyckte att ja va en ful bebis. Eftersom att hon är min mamma så kan man ju lätt tro att hon tar mig i försvar oavsett vad men icke. "Nej ja va inte heller så fin när ja va bebis..." Tack mamma :)


Klädd för dejt!

Hur tycker ni en tjej ska vara klädd på första dejten?
Om man är ute och äter, myser till de hemma eller om det finns något mer ni kan komma på!!!


Vi kan väl börja med när man "myser till det hemma". Då spelar det faktiskt inte så stor roll vad ni har på er. Se bara till att se fräsch ut, det är viktigare än vad ni har på er. Man kan se fräsch ut i mjukisdress samtidigt som man kan se sleten ut när man är uppklädd. Om ni fattar vad ja menar?
Sätt på er nånting ni tycker är soft bara. Tights, mjukis, favvotröjan, nåt gulligt linne eller vad ni nu vill. Vi vet ju inte va ni tycker men att t ex sitta och kolla film i tighta jeans är ju inte det skönaste som finns.

Vet inte ifall ja varit på en första-dejten-middag någongång men vi kan ju göra om den till en fika eller nånting. Samma sak där. Se bara till att se fräsch ut. Vi bestämmer ju inte vad ni ska sätta på er men här får faktiskt mjukisdressen stanna hemma. Samma sak som att våra truckerkepsar inte hör hemma där. Deal? Mössa får man ha om man tycker det är för kallt ute, tjej som kille. Tjejerna i stan klär sig överlag rätt så bra och det är ju synd att bryta ett vinnande koncept. Ingen aning om vilken värme tights håller (ni ska inte behöva frysa). det hade varit lättare att svara på det här om det va plus 20 ute. Såna där stora halsdukar gör ju att ni ser mysiga ut när ni kommer och det är ju alltid bra!

Men om man skulle hamna på middag så får man klä upp sig lite tycker vi. Inte klä upp sig som i nu-ska-ja-på-bal-kla-upp-sig utan lite där under. Som kille så skulle jag nog sätta på mig "finskorna", ett par snygga jeans och en skjorta (nej, inte en kortärmad, rutig J&J skjorta). Ingen ont om dom men inte där. Tänk lite som när du ska på krogen och vill se lite mer "glamourös ut".

Får jag välja helt fritt så säger vi att det är en fika-dejt nångång på våren när det fortfarande inte är så varmt ute. Ljusa jeans eller ett par tights, ett sånt där lite längre linne, en skinnjacka och en scarf med lite halvfixat hår. Absolut snyggaste som finns. Då smälter jag!


/Albs

Yrrol

Sveriges i särklass skönaste film om man ser på produktionsår och humornivå. Jag gapflabbar högt, även när jag är ensam och ser detta. Håller ni inte med är ni tråkiga :)Tanka Yrrol och ha kul en stund!

Nog seriös?

För första gången på länge har jag inte druckit en droppe på 2 helger irad. Känslan i kroppen är faktiskt jävligt god. Att träna är lätt igen och det går bara bättre o bättre. Söndagarna är inte längre ett krig mot skalle och orolig mage, utan mer som en soft söndag ska va. Morgonkaffe, fotboll i soffan och fixa lite käk o glo en film med polare samt det traditionella avslutet med fotbollskanalen Europa 23.10!

Nu är det inte så att jag slutat festa eller liknande. Jag tycker fortfarande det är roligt. Men innebandyn börjar gå bra och då funkar det inte att va ute 2 dagar i veckan. Ska operare bort halsmandlarna 6 dec, tänkte jag skulle träna upp mig innan de! Kommer trots allt inte kunna varken träna eller äta på 2 veckor. Jag har även ingått ett vad med Daniel Ekstam där jag kommer få betala 500 pix om jag dricker innan juldagen och tvärs om ifall jag lyckas med att inte roa mig med fest!

Tyvärr går det inte så värst bra för oss som i serien. Vad det beror på vet jag inte. Men antar att de kommer. Vi har ju lag till att ligga i toppen, men av någon anledning ligger vi istället i botten!

Plugget rullar på och jag har nog aldrig någonsin hatat allt som har med skola så mycket som jag gör nu! Hittar ingenting positivt med o plugga. Inte heller något som skulle kunna få mig att gilla o plugga just nu. Men vi river på så gott de går. Skönt när det är klart!

Novemeber är förövrigt en av årets tråkigaste månader. Man har inte vant sej vid kylan och snön bli snabbt till slask och veckodagarna ser precis likadana ut hela månaden! Kanske märks här på bloggen då bloggtorka och brist på ideér är total!

Vi inväntar bättre tider

För er som vill se en nyopererad och morfinhög Limp bör ta sig till uppvaket på centralsjukhuset i Karlstad den 6 dec runt 11-12 tiden!Limpan!


Fyndigt ICA


Lika som bär


Jakob Andersson                                                                  Chuck Bass

Kvällens citat

"Har du aldrig slickat en kille i rava Linn?!" - Okänd, onykter och ärlig tjej

Dudez tycker till om hångel

Hångel är något som Dudez unnar alla sina läsare (aa, även ni 90:or). Ömma kyssar en söndakväll eller megastrul på krogen spelar ingen roll, vi unnar er det i alla lägen.
Men i det här inlägget tänkte vi förklara lite hur vi vill ha er (när ni kysser oss alltså). För visst så vill man ha olika beroende på vart och när det händer. Right?

Klassisk filmkväll
Ni ligger sked, har tänt ljus och ser på en lite halvdålig thriller/skräck. Det är ett av få scenarion där Dudez visar sina mjuka sidor. Hela stämningen lyser myspys och där vill vi ha ömma kyssar. Inte så mycket tunga och tempot behöver inte vara som i ett hundrameterslopp. Det gäller att ni "känner av" hur stämningen är för tillfället.

Krogen
På nattklubb har man aldrig riktigt koll, fullheten tar över och motoriken upphör att exsistera. Det blir som det blir lite grann och vi gillar det oavsett, det kan bli galet, mysigt, hestigt, mycket tunga brukar vara standard men just vid den tidpunkten spelar det ingen som helst roll.

5 minuter före sex
Här är båda parterna förmodligen vädligt upphestade och det får gärna bli lite vilt men inte för mycket tunga långt ner i halsen. Ni får gärna växla hånglet med ömma kyssar på hals, nyckelben, nacken, magen, flås i örat uppskattas också.

Bakfull

Här luktar,känner och ser förmodligen båda parter ut som skit så man är ju inte direkt sugen på att pussas, man vill ju bara dö, så en liten puss när man vaknar är helt ok men inge mer. Hellre att man ligger och myser och kliar varandra på ryggen hela dagen.


MINUS
Elvispshångel
Långt ner i halsen
Käka upp en

Är det nån tjej som vill skriva samma inlägg fast ur kvinnlig synvinkel är du välkommen att höra av dig!Hur vill ni att eran hångelpartner skall agera?


Albs och Bernard

Skadad ljumske och tuttproblem!

2 Frågar kräver 2 svar. Detta är dock ämnen vi dragiit up tidigare! Kajsa har problem med idrottsskada i ljumsken och vill därför ha lite tips hur hon ska kunna ge sin karl snabb och bra njutning när det är hon som är överst och för kommandot!

När vi killar ligger underst så finns det en ställning som får oss att nå klimax tämligen snabbt! Spiderman!

Stå som spider man över oss när ni rider. Börja med o rid hela rid halva och avsluta med o bara rid dolmetoppen! Förbannat skönt äre. Men om det är bra för ljumskarna tvivlar jag på. Den är även skön att kör vänd åt andra hållet.

Ni förstår hur vi menar med att sitta på huk o rida?

Om ni inte står på huk, utan sitter på vanligt vis. Då vill vi att ni varierar upp o ner med lite gnugg och bara njut! Lycka till med snorren och ljumskproblemen!


Så till dessa tuttar! Innan jag börjar snacka om dem så är det absolut inte brösten vi går efter när vi väljer tjejer. Tuttar är fina saker som vi tycker om i vilket fall! Självklart finns det perfekta bröst och perfekta bröstvårtor!

Tuttar är goa o ha i handen, fina o se på, vi gillar dem skarpt. Men precis som 21åringen har kommenterat så är det sjukt mycket viktigare med fina ben, höfter och framförallt stjärten! Rotar ni o söker efter bröst i sökrutan på bloggen på högerflanken så hittar ni nog vårt mer specifika inlägg om just tjejers kassar!

Dudez

Dokusåpa käng!

Är ett big fan av dokusåpor, följde big brother som en gud när det fanns, villa medusa, masterplan, baren, robinsson you name it, har nog knarkat allt.

Nu när kungarna av tylösand är slut så är det paradise hotel för hela slanten. Grymt skönt koncept, stäng in ett par partyglada personer på ett drömhotell i colombia, där skall dom spendera 30 dagar, fest i stort sett varje dag och man måste hela tiden försöka hitta en partner att bo med för att inte riskera att kastas ut, det par som slutligen vinner kammar hem en kvartsmiljon. Oavsett om man vinner eller inte så har man nog haft en ganska soft semester på tv6 bekostnad.Killgänget har iaf fattat gallopen, festa på nätterna snärja pakter på dagtid, men polleten verkar inte riktigt ha fallit ner för tjejerna, tar bara ett exempel från veckans episoder, en brud som har varit inne typ ett par dagar blir sur och ledsen då hennes "partner" fyllestrular med en annan tjej, hon snyftar ut med en annan deltagare och vill ha en man inte en pojke, men hallå ni är inte ihop. Det är en tävling om 250 000 kr inte en kärlekssemester. Har även svårt att se att man blir kär i en person efter två dagar. Sen så är det ju även ganska underhållande när nån brud åker ut, då lyser verkligen falskheten igenom, dom kan snacka skit och spya galla bakom den andres rygg och sen när den andre blir utröstad så skall det snyftas, kramas och förklaras att " gumman det går bra vi hörs när vi kommer hem" så patetiskt.

Nu har jag varit nog bitchig för idag, ha en bra kväll, ps jag är absolut inte bitter på er som deltog i club moments final kväll igår, inte alls bitter.

Signerat Bernard

Absolut roligast med vintern!

Tänkte lista lite saker som faktiskt råkar vara jävligt roligt med det kyligare halvåret!

3: Visst vi är inte mellanstadieelever längre. Men visst fan är det alltid lika kul att ta upp snö, krama och vränga iväg och få till en fullträff. Ni vet en sådan där oanmäld fullträff så personen som fått sej en boll i skallen inte fattar ett skit till en början. Sen är kriget igång. Japp, ni som inte erkänner att det är kul Ljuger!


2: Hyr en stuga o dra till fjällen. Något som blivit något av ett motto de senaste åren för Karlstadungdomar. och visst har vi satt Karlstad på kartan. Tyvärr får vi ju inte hyra stugor var vi vill längre och när vi blev nekade att få gå in på HC i sälen förra året pga av incidenterna året innan så förstår man ju vad vi åstadkommit. Frågan är om någon får dra till varken Branäs eller sälen 2011!? Dags för nästa ort. Kanske skulle man dra över gränsen iår! Hur som haver så har det blivit sjukt, roligt och skandaler, händelser, och fylleaktiviteter avlöser varandra! Skidåkandet brukar dock utebli av naturliga orsaker!


Bäst/sämst må väl Clajs stuga ha lyckats ifjol!

Solklar 1a: Finns få saker som är så roligt att se som alla oanmälda spontana fria fall. Ni vet när någon kommer och går o ser inte isfläcken. Börjar veva med armar och ben men inser efter en liten stunds viftande att detta kommer gå åt helvete. Faller handlöst. Och lika fort som personen har gått i marken är den uppe igen och ser sej oroligt omkring för att säkerställa att ingen ser. Tyvärr är det allt som oftast alla som ser vad du precis vart med om!


>Dudez

Kyligt värre!

Detta kan fort va den kyligaste "finten" jag sett någonsin på en amerikansk fotbollsplan. Grundlurade allihop!dudez

Nej ni B n´ E

Har varit lite off i ett par veckor nu och väljer nu med att gå ut med en offentlig ursäkt.

FÖRLÅT/Albs

Med det gjort så kan vi rikta in oss på kommentarerna i inlägget "skruvdragarhelg". Jag och Bernard blir sågade med den stora motorsågen.
För er som inte läst inlägget så handlar det om när vi tänkt ge oss på en trevlig efterferre med soft musik, soft folk (hade vi tänkt) och dunkedricka med juice.
När vi väl står där utanför BK och snackar med 1 soft tjej som vill hänga med bara vi övertalar hennes kompisar. Lätt som en plätt tänkte vi. Vem vill inte efterfesta?
Allt vi fick till svar var: Efterfest ger oss ingenting, varför skulle vi följa med och dricka såhär sent och massa andra negativt formulerade meningar.
Vi trodde ju givetvis att "ahaa, vi har med 90:or att göra, det är kört". Och det var det.

I efterhand har vi fått reda på att vi inte duger i mörkret och att dom är lika gamla som mig och Bernard. Anonym har dock en teori kring att dom trots det är födda 1990 och vi är beredda att hålla med.

Do the Happy Dance innan ni drar ut nästa gång, ni sänker ju ryktet för en redan sargat årskull.


Peace/Dudez

Frisörer!

Frisörer är ju något bra faktiskt. Kan det moderna inom hår så vi som inte bryr oss alls kan få en fin frisyr utan att vara speciellt modemedveten! De är trevliga, dyra och ger bra massage i hårbotten!

Idag var jag(Limp) o klippte mig. Just nu sparar jag lite vinterpäls så det enda jag sa till den unga damen var att klipp till de, tunna ur de och styr upp det lite bara. Och givetvis, gör inte 09-frillan som 60% av karlstad springer runt med. Det var mina enda krav. Är inget emot 09-frillan, men alla har den verkligen!

Hon gjorde som jag sa och styrde upp det hela som var en aning ovårdat. Jag blev nöjd, ungefär som vanligt. Har blivit missnöjd en gång bara och då åkte jag hem o raka av det.

Nu till vad jag egentligen ville komma till i det här inlägget.

Jag blir som sagt näst intill alltid nöjd när jag klippt mej. Något som jag dock aldrig blivit nöjd med är när man är klar och hon/han som klippt mej ska fixa frillen med något sketet vax som ska va nytt o bra. Jag tror i ärlighetens namn aldrig en frisör gjort en snygg frilla på mig efter jag klippt mej. Förstår inte hur de själva kan tycka det är snyggt ibland. Den jag fick idag funkade väl men fan inte mer. I vanlig ordning var det mössan på så fort jag kom utanför dörren!

Rutinerad som jag är har jag alltid börjat ha med mej en huvudbonad till frissan som jag kan sätta på och åka hem och göra iordning frillan!

Visst kan man säga åt henne att nej de där va fult o blabla. Men de skulle ta 100 år för henne o fixa så istället försöker man göra något åt det själv.Är det bara jag som känner såhär eller är det fler frillor som frisören misslyckats med när det kommer till sluttampen med vaxet?

Limpan


Thom8

Bel arabi har fått ett svenskt ansikte! 313 000 views hittils, och vi hoppas bidra till några tusen till. Thom8 min mate har lite för mycket fritid och kan tydligen en kurdisk låt, skön grapp.WARRA WARRA!

/dudez

ytterligare funderingar om hål!

för ett halvår sen var det en massa funderingar kring stilar när det gäller kläder!

Nu handlar det om hål. och då menar vi inte munhåla, rectum osv, utan piercingar!

Tragus:
Knappt så vi visste att den delen av örat hette så. Men nu vet vi. Den funkar, men inte mer. Den är helt okey, varken bu eller bä. Det är inte så att vi någon gång letar efter en brud med hål där. Och det är heller inte avgörande för om vi tycker bruden är fin/ful.


Conch:
Den kan ni skippa! Hittar ingen anledning till att ni ska ha nått rakt genom örat där! Så den vaskar vi!Dudez


Dagens!

Dudez lanserar nu sin första kollektion kläder! De säljs på Carlings, kom o köp!


skruvdragarhelg!

Gör comeback idag efter ett par dagars bloggpaus, orken har vart noll då helgen sög ut dom sista små krafterna ur min arma kropp.

Meningen från början var att jag(Bernard) skulle ut med boysen på moments på torsdag och sen skulle det vara slut där, inge mer festande på hela helgen var tanken. Hade ju planerat en lugn helg i soffan med albs men det sket sig som vanligt.

Torsdagen var iaf riktigt grym, nästan hela dudez plus storm var ute och levde rövare och ingen av oss hade en tanke på att gå på bolaget, det hade glömmts bort helt enkelt. därför körde vi lite old school och dammade av den gammle hederliga dunken, med apelsin jos så smakar det som himmlen, promise. Förfesten styrdes som vanligt hemma hos albs, jag och storm fick supa i kapp som vanligt då vi jobbat under dagen men som sagt man är ju van.

trodde dock det skulle bli en riktig pisskväll för när vi kom fram till bmb så fanns det ingen kö, fick nästan lite panik eftersom veckan innan på dalhbäck så var det två smockfulla köer men nu var det folktomt. Men efter en trevande inledning så vart det bara bättre och bättre och när väl moreno klev på så var det samma ös som vanligt. I med öset så spenderade jag min nattklubbs tid på dansgolvet, inte en kr spenderad i baren, STORT!
Vet inte hur många gggr jag hyllat Club Moments men det är så jävla bra, missa inte avslutningen till veckan.

Förra veckan så blev jag lite väl berusad på fischerman att jag lämmnade kvar min ytterrock, tack vare min gammle gymnasie polare robban som för kvällen jobbade i garderoben gled jag hem med två jackor.

Efter en lite lättare utflykt till Haga så dök jag in till alban där efterferren hade uteblivit så det var bara att kasta sig i bingen och hoppas på bättre tider.


Its foxytime!

Både jag och albs insåg på fredagseftermiddagen att vi inte ville spendera vår fredagskväll i soffan så vi laddade om och hällde upp varsin skruvdragare, sen var det bara att köra, vi tänkte ändå en halvlugn kväll så vi slopade nattklubbarna och äntrade score, jag hade inte varit där på ett tag och dom skulle tydligen snickrat ihop ett dansgolv så det var ju värt ett försök iaf, helgens fail skulle det visa sig. Sämsta krogkvällen på länge får jag nog säga, kefft folk som skulle bråka med allt och alla, korvfest på dansgolvet, kan bara sammanfatta det som värdelöst, vi lämmnade redan vi halv två. Väl hemma sos Albs så styrdes en av dom första efterfesterna på länge, ganska lyckat faktist då sista gästen rullade ut vid sju, tack vara efterfesten så kan man faktist summera kvällens som godkänd.

Lördagen kan man bara beskriva med ett ord, HEMSK, aldrig varit så bakfull i hela mitt liv bläää. Dr albinnson var inte i så mycket bättre skick, han lämmnade inte sängen förens klockan 4, så en utgång fanns inte på kartan. Vi satt och rullade tummarn i ett par timmar över ur vi skulle spendera vår kväll, efter att ha sänkt en skruvdragare vid klockan 10 så var det ingen tvekan. Snabbdusch sen så var man redo och köra. efter en kort tvåmanna fest där det fokuserades på att dricka så mycket som möjligt på kortaste tid, vilket innebar att formen var ganska hyfsad när man vinglade ut i nattlivet. Vi gav score en sista chans för så här värdelöst kan det inte vara, dom hade säkert bara en dålig dag. Efter den sjukaste taxiresan någonsin(mer info längre ner) så anlände vi till score och en helvetetskö utan dess like, jag hade lämmnat jackan hemma för att undvika förra veckans missöde och såg verkligen inte fram emot en halv timme i kylan, som tur va så kännde alban vakten så vi var inne på en minut. '

skulle man jämmföra fredagen med lördagen så var det som natt och dag, tillskillnad från fredagen så levererade verkligen score, fullt med folk, skön musik, ett jämställdt dansgolv gjorde att man kunnde vispa lite med det motsatte könet. En riktigt skön kväll iaf.min älskling!

Helgens skönaste!

Taxiresan till krogen lördag!
en standard taxi var bokad till halv tolv, men det skulle bli den konstigaste och sjukaste någonsin. Precis när vi lämmnat albs så ville taxichaffisen visa nån ny cool funktion med bilen, han skulle fickparkera utan att röra ratten med händerna, typ som nån autopilot, taxametern stängdes av och lämplig parkeringsruta söktes upp, jag han även tillägga att jag skulle göra hellikoptern på score om han lyckades, finns ju inte en möjlighet tänkte jag, men ack så fel jag hade, han släppte ratten och vips så stod vi inklämmd mellan två bilar och taxichaffisen satt demostrativt med armarn i kors för att visa att han inte rörde ratten, skönast var endå chaffisen som tyckte att det var lika coolt som vi, sry att jag inte fullgjorde min bit av dealen.
film på detta spektakel kommer inom kort!

Storms kung i baren!
Stod i baren på moments, det var knöckat som vanligt men spejade storm längst fram, skrek att han skulle köpa med en öl till mig så skulle jag ta nästa runda, inga problem fick jag till svar. Min blåsa höll på att sprängas så jag besökte porslinstronen i väntan på biran. När jag återvände till så fann jag storm med  en flaska champagne, tyckte det här var en bättre ide fick jag till svar när jag frågade efter min öl ;)

Skruvdragare!
Skruvdragarn har räddat min helg, det känns som den enda drinken som kan slinka ner när man är bakfull, vi körde en liten speciall variant, 6a sprit, liten del redbull och resten apelsin djuice, sjukt gott och som sagt är du megabakfull kan dragaren bli din räddare i nöden, jag vet iaf vad jag skall sörpla i napa.

Helgens oskönaste!
När vi skulle styra efterfest på lördagen så stötte vi på två riktigt konstiga figurer, låt oss kalla dom Berit och Enid 85 år för det var ungefär så gammla dom uppfattades.
Dom ville iaf inte följa med på eftersläckare för det gav dom ingenting, att dricka sprit efter klockan två var bara dummt för då kunnde man tydligen bli baklfull, sluta upp att vara så lillgammla och lev lite, tror dom var födda 90 så det förklarar väl saken.

Det var våran helg om man får dra den lite kort, nu väntar ett par helgers nykterhet för oss dudez, Limp skall försöka vara nykter till juldan, får se om vi övriga hänger på. Snart dax för dudez julkalender så ni har mycket sköna grejer att beskåda här på bloggen.

En sista grej, stort grattis Zlatan Ibrahimovic till din 5 guldboll.

Signerat Bernard

Google Maps

Google maps i all ära med all den hjälp programmet bringar. Sköna vyer och bra saker kan man hitta på googles karthjälp, men vissa buggar har hittats. Ska man vara superatlet för att klara av att ta sig från plats A till B? i vissa fall verkar det så...

Exempel 1.

*Gå in på Google maps.
*Gå till "vägbeskrivningar".
*Sök "New York" till "Kina".
*Läs punkt "31".
*Skratta eller genomför det.


Paddla över Stilla Havet i kajak.


Exempel 2.

*Gå in på Google Maps.
*Gå till "vägbeskrivningar".
*Sök "Japan" till "Kina".
*Läs punkt "43".
*Anta utmaningen.


Åk vattenskoter över Stilla havet.

Tyvärr blev bilderna kaputt men jag orkade inte göra om allt. På bild nummer två ska du även innan vattenskoteråkandet svänga vänster vid 大門街道/国道152号線 och hålla höger mot 中山道/国道142号線.
Gå lös gott folk, eller boka en flygbiljett.

/perz

upptatt

Vi har vart en aning upptagna denna helgen skulle man kunna säga! Innebandy för mej och Perz och 3dagarsfest för albin o Bernard!

Därför har inte jag nått roligt o förtälla er. Lite bloggtorka råder. Men de kommer väl igen! Fars dag idag, glöm inte det. Era farsgubbar är viktiga en fin present som gjort så ni överhuvudtaget existerar!

Själv har jag precis av njutit en skön icke bakfull söndagsfrulle. Messmörmackor, leverpastejmackor och kaffe. Bättre söndagsmornar finns nästan inte!

Bernard o Albin kan ha mer o berätta, med tanke på att de var ute o kikat lite mer än en annan i helgen. Hembräntsdunken ryktas vara slut iaf!

Limp

Skattefria dunken!


Livets dryck!

Blandas med apelsinjuice och en lite skvätt red bull och Woaallah, Kvällen kan helt plötsligt sluta hur som helst! Som tur är redigerar den minnet så du slipper morgondagens ångest!

Dudez

Ordspott

Tja bloggen. Keff update? -sådär.
Vi intalar oss själva att göra en julkalender, men det går väl ungefär som förväntat av oss 4 friska grabbar. Vi står hittills på noll. Men vafan, vi löser ju allting i slutändan ändå!

Grabbarna skulle ta de lugnt med drickandet ett tag, höll ungefär till nästa festtillfälle, som råkade vara 4 dagar. Vilket som också gick som ungefär förväntat. Man behöver inte vara en raketforskare för att dra slutsatsen av att dudez gillar att räva på krogen, speciellt inte när bernard drar ner till stan. Någon som tar priset som dagens raketforskare är denna man:


På tal om raketforskare...

Utöver detta vill jag bara säga att jag har för första gången i mitt liv blivit dödad i en dröm. Man brukar ju alltid annars vakna upp precis innan kniven når hjärtan. Men denna gången så slizeade samurajkvinnan upp hela mig, och jag kan lova er att det kändes. Hon högg mig med dubbelfattning i buken, skar upp hela mig och avslutade med att såga sig loss genom höger nyckelben. Natten efter var det faktiskt inte lika lätt att somna...

Som plåster på såren köpte jag mig Rollercoaster tycoon 3. Fyfan vilket värt spel. 99pix och du kan sitta i timmar. Alla har vi lirat det sen barnsben och fuskat på gocartbanorna genom att döpa om besökare till Micke "dretsnabb"  Schumacher. Albin lirar FM dagarna i ändå men jag kan lätt skriva under på att detta spelet är mer värt. Jag orkade inte tanka spelet utan kunde offra, låt oss kalla det vaska, en hunka.

Ett annat fynd jag gjorde häromdagen var i oMels bil. En jävla bra ljudvåg smekte mina öron och jag brast ut i dynggrav. Det kommer ni också göra!Alla minns den och kommer ihåg den, men har glömt den. Så ni kan se mig lite som en frälsare. Testa denna låten på en förfest för att höja decibelnivån en aning eller varför inte låta den blygaste grappen i sällskapet köra denna låten i "norsk karaoke".

Nu ska jag fortsätta med Albs tavla, vi har faktiskt saker att göra som gör att vi inte kan blogga dygnet runt, Jobb och sånt, och måla litte *fnizz* Sen så har vi ju bara gjort 1200 inlägg på 11 månader. -kefft. Vill ni att vi ska blogga dygnet runt? Det vill iallafall vi, så sprid bloggen så vi får mer läsare och på så sätt  MER betalt, de vore.Herrå /pfp

Hål i örat!

Vi fick en förfrågan för ett tag sedan vad vi i dudez ansåg om pircade kroppsdelar, jag vill göra ett litet tillägg som vi glömmde bort.

Pumpor där ute i landet det här är bara ett tips till er, när ni skall göra hål i öronen gör inte bara hålet längst ner på örsnibben utan även en där uppe, det är så sjuk snyggt, på gränsen till sexigt, vet inte varför jag tycker det men det är bara en känsla jag har. För er som inte förstod nånting av min otroligt värdelösa och luddiga förklaring på placeringen av hänget lägger jag till en bild.Så sjukt nice!

Signerat Bernard

RAY


Fredrik Snortare!

Han gör det med stil....PZ

napahype

Han gör såhär varje dag, han lever napa. Två överförfriskade satar på grund av det Norrländska ölspelet bestämde sig för att filma Limp när han kliver in i sin bubbla.puss

Halloween evighetsmaskinen!

Årets halloween har känns lite som ett maraton, tdigare har det vart en helg och thats it, nu har festerna avlöst varandra i typ två veckor, jag klagar inte.

Avslutade min halloween med en riktigt dräggfylla i Årjäng, hade egentligen tänkt spendera helgen i soffan med en seriebox och en livsförbrukning godis. Men en tjej kompis fyllde 20 så det var bara att leta efter partyhumöret, det var iförsig inte så svårhittat, sen att tjejkompisen drog på sig årets flunsa och inte kunnde följa med ut hindrade mig inte från att svänga mina lurviga i nattlivet.

Kvällensfest location var en lokalfest i Årjäng där det hade styrts en rätt såm stor maskerad med allt från travkuskar till hippies. jag själv dagen till ära utklädd till rocker, har hört på ryktesväg att dom får en del groupies så why not.

Hade dock tänkt mig för, det skulle bli en lugn kväll med max ett par bärs och gudförbjude ingen eftersläckare. Man kan väl säga så här, mysslyckades rätt grovt med båda min mål för kvällen, när en drink går lös på 50 pix var det svårt att hålla sig lugn och ju mer snyggdricka man pimplade i sig ju svårare var det att hålla sig borta från efterfesten så att min kväll slutade runt 5-6 snåret var väl ingen högoddssare.

Kvällens skönaste citat:

Kille-Vem är du ikväll?

tjej-Din!Tommy Lee letar efter sina groupies!

jag hade iaf en riktigt trevlig kväll och ser fram emot en grym vecka, är i karlstad torsdag-söndag så vi kanske ses.

Signerat bernard

Dagens poppekläm


En ung, dretfull Limp och en nyfiken(?) Frohm. Den mogna tjejen i mitten är mamma idag och skulle du (Ludde) se det här om ca 10-15 år så kan du va lugn. Mordin gick hem med fardin.


/Dudez

Värmlandslucia!

Det börjar nalkas December och julmånad. Så även Lucia. Redan nu kan man rösta på vem som skall bli Värmlands Lucia! Vi i Dudez lägger vår röst på Lisa Persson 19 år från Hagfors! Numer bosatt i Karlstad.

Vi tror att Lisa har goda chanser att bli årets Lucia. Långt blondt hår, alltid glad och stor släkt som kan rösta! Eftersom alla i hagfors är inavel så kommer det bli en jädra massa röster på fröken Lisa!

I övrigt är Lisa en självständig dam som bor själv i Karlstad där hon studerar till entreprenör och sköter sina studier mycket bra. Hon håller även på att fixa körkort. Hon är alltid glad, envis(på ett bra sätt) och vi tror hon kommer bli en perfekt Lucia!

Gör som oss, rösta på Lisa till årets Värmländske Lucia!

Lycka till Lucia!

Vi räknar med o bli bjudna när du firar din vinst i Årets Värmländske Lucia!

Dudez

Det vita!

Så kom de där första kornen som vi kallar för snö. Tjejerna börjar klä på sig istället för av sig och man får kliva upp kvarten tidigare o skrapa/borsta av bilen för allt de där vita.

Men lite mysigt äre allt. Särskillt om kvällarna. Tända ljus, snö, gotteri och en schöön rulle på TV:n, insnurrad i täcket har du det ganska behagligt ändå. Förhållandetiden är här! Det är nu man tar varma bad tsm, myser, bastar o springer ut o rullar sig nakna i snön(förutsett att hon har sett din normala storlek på penis, kan bli en aning pinsamt där uti snön annars), man äter tsm, sover under samma täcke för nu blire inte för varmt så man måste ha varsitt! Jah visst är det härligt med det där vita som singlar ner likt sågspånet i vårt nybyggda filmrum!

Filmrum äre ja! Jag tror på succe. Perfekt under vintern. Det börjar fanimej se perfekt ut. Numer ett soft ställe att se film på, bästa stället o se fotbollen på och detta helt utan konkurens från andra som ska se massa skit. Jag är nöjd. Riktigt nöjd om jag ska va härligt! Längtar redan till min kvällar ihop med Kaffekoppen och Juventus matcher eller nya filmer som Albin tankat hem!

Skolan idag gick soft, morsan steker fläskkotlett med potäter. Med en klick lingonsylt breve så blire alesgoodt! Träningsledig, men ska försöka få mina små muskler att vakna till liv och bli vuxna någon gång med hjälp av sats lokaler och verktyg.

Albin sover middag i vanlig ordning, Perz fikar med sin käraste och Bernard knegar. Oh jag, jag gör ingenting just för tillfället. småkär i lite förbjuden frukt

Så på med vinterkläderna nu och njut av 5 månaders underbar vinter!


Limp!


OC

OC funkar att titta på precis när som helst. Tycker Seth Cohen är så jävla skön, så även låten!Dudezen

Hissar och Dissar

Tänkte dra upp lite dret som jag tycker om och saker som inte alls tycker om! Vi börjar med det dåliga.

Dissar
-
Börjar bli så jävla kallt tycker jag. Det kan väl börja i December istället. Det ska ju va höst ett tag till? Eller allt är fuckad, hösten börjar ju i Augusti nufötiden och vintern i slutet av oktober. Vart tog den globala uppvärmningen vägen? För här i Wärmland äre då fan inge varmare. Snarare motsatsen!


- Emilio, klädesmärket alltså och även en del andra märken. De gör mycket snygga kläder, brallor, tishor. Men den här dissen handlar om deras långarmade klädesplagg, allt från tröjor till kavajer. Jag vet inte hur många gånger man hittat något man tycker är assnyggt men jag har ju inte slagit mig på armbågarna! Varför ska de förstöra så mycket fint med lappar på armbågarna. Det må vara modernt o det där. Men om jag slår mig på armbågarna kan jag sätta på de där lapparna själv och då gärna i en lite mer diskret och liknande färg som övriga tröjjan! Inte en bajsbrun lapp på en vit kavaj/kofta/tröja. Ni skulle kunna sålt så mycket snygga plagg till oss om ni bara slutat tro att jag slår mej på armbågarna!

Särskillt asfult är det på kavajerna!
Vi har inte slagit oss på armbågarna och vi har som vana o ta emot mej med händerna dessutom!

- Karlstad Universitet. Har aldrig varit så skoltrött i hela mitt liv som jag är nu. Utnyttjar föreläsningarna till att få någon extra timmas sömn. Tur man har lätt för sig, annars hade jag aldrig klarat av denna terminen.


Hissar
-
Tycker det är så jävla roligt o se folk som springer efter bussen och inser att den inte kommer stanna för o vänta efter dem. Den tomheten i blicken tycker jag är asroligt! Nästan lika kul som när folk spyr på fyllan o mår sådär asdåligt! Skadeglädjen må vara den sanna glädjen trots allt!

- Cheeseballs. Sällan skådat något som är så gött o vräka i sig. Tag en och du är fast i påsen. Bör dock inte tas innan någon form av dejt. Klibbar i munnen och cheese är väl inte som hallon i munnen kanske!


- Vintern kommer stövlarna på igen! Vi gillar denna varianten mest, halvhög. Måste inte just va denna designen. Men ni fattar vilken typ av stövel vi menar. Viktigt dock att den är rundad där fram och inte spetsig. Snyggare med rundat!
 

Dudez

dagens bild gånger 3

Huxflux, inte flax, så gick det att föra över gottigotti från luren till burken. Så här kommer dagens bild gånger tre!

1.


Sist de bedömde mig, var jag 5 procent invalid. Kul å se vad de blir denna gången... Invalid vare ja.

2.


Det här är mina kompisar och det är dom jag pratar med i telefon varje dag och så.

3.


Helgens hype i Kil var mötet mellan Nilsby och Skoghall U. Förstår väl det jag när Oak, börje, Nilz och cOp deltar. En något bakfull jake släppte 7 i mittenperioden och slutsiffrorna skevs till stabila 9-7 i Blå favör. Befinn er där det händer, befinn er i Kil.hejdå /perz

Söndagsångest!

Så trött som jag är idag var det sinnessjukt längesen jag var. Kan det kanske bero på att i Karlstad firar man Halloween i 2 veckor istället för 1 helg!?

Iaf ska jag nu försöka att inte dricka en droppe förns det att jag piggnat till efter min operation som är den 6 Dec! Vi får se hur det går, för så har man ju faktiskt sagt förr och misslyckats.Imorn ny skolvecka och ny kurs, mikrobiologi! Låter inte så jävla lockande om jag ska va helt ärlig!


Din Limp!

Vecka 44

Sista dagen på årets 44fjärde vecka! Veckor som förövrigt bara susar förbi som de så fint heter.

Vad jag gjorde ifrån mån-fre vet ni redan! Tokplugga.

Men inte i helgen. Då unnade jag mej! Började med ölspel i hästväg som jag lyckats rota fram hemma på vinden! Och snackar vi inte om att ta några klunkar hit o dit. Det är drick 3 öl, häv hit o häv dit. Hur som haver så är vi inte som våra förfäder och farföräldrar. Vi pallade inte med att dricka 5 öl om man hamnar på den rutan, det fick räcka med klunkarna och några häv emellen! Det räckte, aldrig blivit så full av ett ölspel. Inte nog med det så kan man få chanskort också. Där du kan bli tvingad att gömma dig i hallen och låta som indalsälvens brus, skrika som en orre, dricka öl(högs 8 st), lägga sig raklång på golvet o knäppa en bärs! OSV, ni fattar nivån. Ett spel jag rekommenderar.Som ni ser gav spelet effekt:

De där kallar jag att ulka sig! Vilket enligt spelet ger -5 poäng! Perz som skrapade ihop -50 poäng av samma anledning nästa dag!

Sedan nöjes på kvällen. Bra drag, skön musik och mycket folk. Av någon anledning var jag mer på krigsstigen än partajstigen. Men jag hade skoj ändå. Har heller inte någon bra förklaring till kriget men. Så de blir ibland. Kul vare där inne iaf! Som vanligt slutade kvällen på Sjukt dudezsätt. Vad ni än tror då så äre faktiskt fel!

på lördagen Vaknade jag av en missnöjd mor som slagit en signal till mej 9 på morgonen och bad mej komma hem o städa! Det var bara o ramla hem från Landet och dra igång med städandet! askul när man är bakfull.

Men jag städade, sov lite till för att sedan korka upp igen och följa med min far på Björn Skifs. Inte direkt min favvoartist, men man får lov o ställa upp för sin käre far ibland! Björn då, han överaskade faktiskt! En gubbe på 62 som ser ut som 20 som sjungit på kungabröllop och hållt igång i 40 år vet precis hur man roar en publik! Så musiken sög, men Björn skötte sig fint inför fullsatta läktare!

Efter Björns show drog jag mig hem och hälde i mig några till och drog på score med lite gamla kära klasskamrater!

Sammanfattningsvis en bra helg. Mycket bra helg faktiskt! Tentan tror jag gick bra också. Viktigt!

Björn med en av de få låtarna jag kände igen:


Vecka 44 med Limp

Nöjes för fan

Dudez -Bernard styrde stegen mot nöjes under fredagen. Det skulle tydligen va någon superkänd dj där... Va han bra?
Personligen är ja inget jättefan av fabriken men självklart är det ju inget ställe ja hyser något hat emot heller.
Men en sak har jag aldrig riktigt förstått mig på och det handlar givetvis om den där upphöjningen på dansgolvet. Det är ju absolut ingen som mår bra av att den är där och det enda den bidrar med är massa bråk, varje kväll, varje helg.
För det som händer är ju att alla killar ska upp dit, kosta vad det kosta vill! Och det som händer då är:
  • 500 killar hamnar på 10 kvadratmeter vilket medför en hel del knuffande
  • Någon kan till slut inte ta att han/hon blir knuffad och en viss irritation infinner sig
  • Bråk går ej längre att undvika, ilskan är total
  • Brottningsmatchen medför att någon/några ramlar ner och knuffar omkull andra (dominoeffekten ni vet)
  • Kvällens snyggaste tjej hamnar underst och får en lårfraktur
  • Alla som ville ha just henne blir besvikna och har en värdelös kväll
Sådär är det varenda gång (kanske inte just det med lårfrakturen men det är ju inte helt omöjligt att det skulle hända)
Förstår verkligen inte varför nöjes har den där. Blue Moon har ju inte en sån och det funkar ju ändå hyfsat bra...
Dudez budskap är alltså att ta bort "herren på täppan" införa peace och tänka om gällande "coola saker på dansgolvet".
Eller har ja fel?

Nu ska vi ju inte heller totalsåga Nöjes för det finns ju faktiskt bra grejer också. Typ kön. Det spelar ju ingen roll om man står runt hörnet, man är inne på 10 min ändå. Creed! Sen att det är barer lite överallt är ju också ett plus i kanten.


Bernard kommer åter till stan på torsdag och stannar hela helgen. Ses på Blue Moon

Nu ska ja sätta mig och titta på Getafe - Barcelona och mitt tips hamnar på 0-2. Keita sitter bänk!
Senare är det dags för Lillebror Madrid att försöka sig på att ta poäng av Bruchaan. Det va ändå 11 år sen sist...


/Albs

spruta, vaska, slösa. Skönt för ögonen?

Alla gillar att spruta ner folk med skumpa. Men tar man det på sig frivilligt? du får iallafall stå ditt kast efteråt. Min kompis Burra från Mora ska i en stilstudie visa er hur det kan gå om du väljer att ta det på dig. En serie om 6 bilder följer, enjoy!


Burra är alltså killen som sitter ner i grön väst. Han sträcker ut sitt nylle för att visa tjejen med flaskan, (amanda)  att han vill ha sin beskärda del av kakan, i ansiktet.


Han tar gladeligen emot medans alla andra backar undan. Roliga killen fick som han ville och undrar nu vad han ska göra här näst.


Sprutandet är klar och folket samlas runt flaskan för att börja dricka ur den. Burra inser att det svider så inni helvete och ingen har längre fokus på honom. Något i stil med "varför i helvete gjorde jag såhär för" cirkulerar i hans huvud.


Okej, sprutandet är slut. Ställ upp för klassfoto! "satan vad det svider".


Ärligt hur länge kan det svida egentligen? Skönt gjort och ställa upp för laget så de andra får skratta lite, men var det värt det nu i slutändan? fifän.


Såja, nu ser jag igen. Fett. lyckat move!


Det är alltså inte så jävla smart att göra så som burra gjorde. Men det var ju trevligt och det är ganska kul att kolla på nu i efterhand när det väl har fångats på bild. Dagens raketforskare = Henke "burra" Matsson


/perz


Sånt sjukt jävla ös!

Har aldrig i hela mitt 22 åriga liv mått så här dåligt. Det grundar sig i att jag drog en liten halvspontanare till k-town onsdag-torsdag.

Ankan var för min egen del helt värdelös, lite hetssupning på förfesten slutade med att jag blev tämligen på pickalurven, vilket innebar att min krogkväll abrupt slutade med att jag blev utsläpad av vakten vid 1 tiden. Efterfesten lyste även den med sin frånvaro. Sjukt bajsnödigkväll.

I med att kvällens galna bravader slutade vid just tankar så senarelades hemresan till fredag morgon, varför då?
CLUB MOMENTS

Gårdagen gjorde ingen besviken, man kan samanfatta kvällens som alldeles underbar.

Liten lättare förferre hos albs slutade med en tokbeaf med taxichaffisen innan vi fick komma innaför dom röda nattklubbsrepen, väl där inne var det precis som vanligt, sjukt ös, älskar verkligen att någon fattat att house är melodin om vill se ett dansgolv som spårar ur. Min förkärlek till fischerman shots eskaljerade igår och summa summarum så blev jag lite lätt rund under foten vilket slutade med att jag vid hemgång så sket jag helt sonika i att hämta ut jackan. jag blev även lite frikostig med pluskan vilket slutade med att halva min kortarsenal vaskades utanför blue moon, så om någon hittar mitt icakort kan ni väl osa redaktionen.

En liten eftersläckare gjorde att min nattsömn blev nästan lika med noll, zombie mode har vart inställt på max hela dagen. Men vad gör det om tio år?

Trots min dåliga dagsform så känner jag ett enormt sug av mer moments, nästa vecka är redan bokad, syns vi där?Signerat Sprängd Bernard

Tenta/Sup

Idag tog min helvetesvecka slut och istället påbörjar jag en förhoppningsvis schysst helg!

Det enda som existserat i mitt liv denna vecka än så länge stava P.L.U.G.G men nu äre slut. Hade tentan idag. Känns inte safe men tror jag klarade den. Vore guld o slippa tänka på skiten nått mer.

Iofs så skippade jag pluggandet i onsdags kväll o drog på ankan och festa ist. Dög, inte mer. Inte jättemycket folk. Men ändå skönt folk. Hur som haver var kvällen trevlig och innehöll i vanlig ordning lite sjuka inslag. Har blåmärken på knäna efter diverse aktiviteter!


Nu blire 2dagars. Nöjes ikväll och imorn får vi se. har iaf lovat far o följa med o ta nån öl o glo på Björn skifs. Inte favoritartisten direkt. Men några öl med farsan kan va trevligt! Efter björssa drar jag någonstans som framtiden får utvisa!

Men som sagt så ses vi ute i 2 dar nu. Nu till den gröna skylten och sen korka upp.

Stay tuned!

Limp

anger

Har en bild på luren som ska in på dator, och upp på bloggen. Hittar datorn min iphone när jag pluggar i den? -ja. Men den vägrar ju att öppna allt förutom itunes. Och där finns inga filer att lägga över till datorn inte. Så mitt blogginlägg uteblir, Eftersom det hela baserades på bilden. Kul. Har testat alla usb-höl i hela burken. startat om och varit allmänt tålmodig. Men nu brast det och jag ger upp.

perz

Dagens citat/svar!

Vad tycker du om att ha sex med kondom?

"Jah, vad ska jag säga. Det är ju inte så gott o käka godis med pappret på va?"


HPK

För en herrans massa år sedan satt man vid det gamla brölmodemet och kollade sin lunar. Man blev även lurad att kolla på cambrudar som bara spred en massa spännande virus som fick pappa att gå i taket. In i varven då rollercoaster tycoon laggade fast zappade man över till altavista och skrev ordet "porr". Efter två sökningar på t.ex "porn" och "XXX" så frågade datorn snällt om man ville stänga av vuxenfiltret. -givetvis ville man det.

Fram kom då en massa, massa, massa porr och lika många kategorier. Efter att bången satt sig så försökte man hitta bästa hemsidan. På den tiden var man inte så skillad på sidorna utav man tog olika varje gång. Främst var det bilder man kollade eftersom man trodde att filmerna kostade pengar, vilket de allt som oftast gjorde på den tiden.

Efter ett tag lärde man sig hur man skulle göra och det satt som ett smäck. På gatan bodde Mike och lörz, vi var så bra på detta att vi skapade en klubb, en jävligt hemlig klubb vid namn HPK. Hemliga porrklubben. När dataspelen var spelade till max och föräldrarna lämnade huset drog vi snällt ner rullgardinen och började tillsammans söka igenom hela internet. Vi skrev ner de bästa hemsidorna och var porrkungar för en stund. Sjukt kul och mycket spännande på den tiden då man var unge. Givetvis satt vi inte tillsammans och runkade, utan vi gjorde det för spänningen.Nu för tiden finns ju pornhub, youjizz, redtube och youporn bara för att nämna några. Den gamla skolan krävde mycket mer jobb och var roligare på så sätt att när man väl hittade nåt värt var glädjen mycket mer påtaglig. Nu är det ingen match att finna en skön rulle/brud.

Love the old school. HPK for life.

/ Perz

lasermannen e körd

Han är redan rikskändis och har även medverkat i vem vill bli biljonärish!vad svarar han tro?


DUDEZ!


Dagens gÜnther


Är sig precis lik!

Steeekarn

bollsinne, men inget klotsinne

Bollsinne har man ju skaffat sej efter 15 års utövande av innebandy och ex antal år på fotbollsplan. Oftast så är det ju så att är man duktig på en bollsport har man ofta goda möjligheter att bli duktig på fler.

Men om man byter ut de lätta bollarna mot de tyngre bowlingkloten så har jag absolut ingenting att komma med. Kommer jag över 50 på en omgång så är det bra jobbat av mej. Hur jag än siktar, försöker skruva, kastar så går det där jävla klotet ner i någon av rännorna! För att jag ska kunna mäta mej med någon annan så måste jag köra med barnväggarn, alltså det som gör att rännorna inte existerar!

Så ni kan ju gissa vem som va sämst när vi idag lämnade innebandyklubborna hemma på hyllan för o kasta lite klot ihop!


Jag är helt enkelt sämst på bowling! Lovar att ni slor mej fulla.¨

Limp

Face 84

Shuu bloggen. Har varit hemma i Årjäng under helgen och där glömmer man bort att blogga. Måste vara för att det är så himla kul där. Eller?
Fredagen bjöd på en given drängfylla på hotellet (Årjäng har ingen nattklubb) där Face 84 skulle stå för underhållningen. Före kvällen hade ja ingen aning om vilka dom var och det gick rykten om att det var ett gäng dansbandsbrudar och ja hade inga direkt höga förväntningar men chi/kji/schi fick ja. Dom öste på rätt så bra men det bästa var helt klart tjejen som sjöng. Hon är uppe på Hayden-nivå vilket gjorde att ja och Bernard smälte.


Häftiga killar?

Resten av helgen blev rätt lugn. Käk med farsan, blivit glad för en 100 kronors vinst på nån lott, blivit besviken över att farsan drog hem 5000 på lotten efter min, se Barca krossa Sevilla och dyngsjuka. Kan säga att det va riktigt längesen ja mådde så dåligt som ja gör nu. Har väl runt 50 i feber och har så lite energi att ja nästan fällde en tår över att mitt diskställ har gått i sönder. Erica va snäll och köpte med mjölk så att ja kunde göra varm Obo'y men då hade ja ju självklart inte Obo'y hemma. Fällde nästan en tår då också...
Nu funderar ja på att ja ska käka det första målet mat för dagen och är så sjukt sugen på thai-käk. Mina cash ligger i bilen som Limp lånade ut till Hammarö igår. Den som vill får komma och laga mat åt mig. Självklart utlovas belöning!

Farmor gav mig även rådet att ta en Besk innan ja gick och la mig igår kväll och för er som inte riktigt har koll på vad Besk är så är det: hembränt, socker och malört. Det dricker man tydligen på älgjakten och när man har ont i halsen och feber...


Ska vi ta en 6:a Besk ikväll eller?

Har även två saker ja har gått och funderat lite på
  • Varför vaknar man alltid precis när man ska ligga i drömmar?
  • Är Lapin Kulta den fulaste ölen sett till namn och design?

/Albs

1/11 2010

Känns som det var nyss det var midsommar. Men det spelar väl ingen roll egentligen, det är faktiskt inte så jävla kallt ute än. Livet rullar på. Albin är dyngsjuk och svettas på nätterna, jag svettas på nätterna men är inte dyngsjuk. Bernard är sjukt trött efter jobbet där han svettas och Limp svettas i panik pga tentorna som avlöser varandra likt svettdroppar i pannan. Hur mycket svett, skägg, mayhem, svennebanan eller dudez vi och ni än må vilja vara så är vi inne i November. Den kanske tråkigaste månaden av dem alla. Det är en lång väntan på snö, som aldrig kommer. En lång väntan på riktigt kallt väder så man kan plocka fram rätt kläder. Det är en lång väntan på att strumporna ska torka efter all svett och väta som bildas utomhus. Klockan är 17.30 och man har typ kommit hem från jobbet alternativt nyss vaknat, man har torkat bort svetten från kroppen och javisst, det är bäcksvart ute. Kul, ännu en dag gången.

För att inte deppa ihop totalt i dessa tider ska jag lista några sköna ljusglimtar trots all dynga!


tjena ladies. - kommer över på lite mousse?


* Tända ljus - Blir så sjukt mycket mer värme, mys och ljus från dem nu än innan. Inte så konstigt eftersom ljus kräver mörker för att lysa... Men hur som helst äger det nu för tiden.

* Halloween - Eftersom vi svenskar är så fruktansvärt veliga pågår halloween i drygt en vecka. Detta innebär ungefär 5 fester istället för mer normala 2 stycken vid högtider och evenemang. Blir lite jobbigt för levern och plånboken då man helst inte dyker upp i samma kostym onsdag-lördag. Vore visserligen epic om man aldrig tog av sig den under denna tiden och levde sig in i sin rollfigur totalt.

* Chokladmousse - När mjölken i kylskåpet närmar sig sitt utgångsdatum köper du en låda CHKmousse pulver. Fy satan vad gött. Har nyss smällt i mig en liter, motsvarande 8 portioner, och väger numera 78,4. Något jag aldrig gjort förut.

* Queen - Bandet med freddy i spetsen. När man lyssnat på detta 2 timmar i streck och sedan efter öronorgasmen det gav sätter på radion så förstår man vilken jävla dynga som spelas där. Äkta musik gjordes förr i tiden, eller nej, äkta musik görs av artisten själv, och spelas själv.

* Quizkvällar koriander - Något vi ska delta i känns det som. Käk, dryck och quiz. Vuxet? kan va jävligt kul. Ett gäng stinna grabbar som tävlar mot varandra eller andra "gäng" brukar sluta med skratt, våld och några mer öl än väntat. tummen upp!

* One piece's - Hypen är total! visserligen äger jag min sedan ungefär 4 månader tillbaka, och visste redan då att det skulle bli en megahit. så nu vill jag egentligen gräva undan min, eller bara använda den hemma. Jag gillar inte att vara main. Men gällande denna sak kan jag inte stå på mig, alla får bära en om dom vill, jag kommer bära min jag med. För den är så jävla sweet som jag och alla andra säger! hang loose, direkt dretchill och schnygg!  Har dock funnits några år nu i Norge, frågan är bara när lusekoftan gör succé i grannlandet SVerige?/ perzÖnEeEn helvetesvecka!

Denna veckan är en helvetesvecka. Även kallat tentavecka!

Precis varenda jävla minut fram till fredag kommer spenderas till att läsa på tentan. Egentligen är jag så jävla skoltrött att jag mer eller mindre skiter i hur det går. Men jag ska iaf ge det en chans tänkte jag!

Som tur är kommer det ändå en del överaskningar som livar upp min vardag lite iaf!

Att jag fått in 11 k på kontot gjorde mej överlycklig, det var ungefär 9.000 mer än jag trodde och att vi ska lira bowling ikväll istället för o träna är också ett skönt break i pluggandet.

Sen måste jag säga att jag bara sitter och ler åt att min styvsyster och fredrik som har en jävligt skön dotter som vi får passa ibland!

Lilly heter hon!

Hon får mej att längta till o bli förälder! Duderskön lite ung dam!

Limp

Ridhuset ger och tar!

Albins lägenhetshus (ridhusen också kallat) slutar aldrig att förvåna. Nya skandaler kommer fram varje helg och lappar i hissen är mer standard än undantag! Och som ni vet är det våra föräldrar som myntat ordet ridhusen, så det ligger en hel del historia bakom detta!

Längst ned under trappen brukar folk ställa saker som de inte vill ha. Det kan va nån tv eller stol eller liknande!

Den här gången är det någon som vill bli av med sin fotölj:

Men som vanligt i detta hus är inget som vanligt. Allt är relaterat till sex. Denna gången är det ingen fotölj som ska bort utan en knullfotölj

Fridens ridhus!

RSS 2.0