Drömscenario

Storm och jag (Albs) drog en liten halvspontanare i helgen. Kim och Bernard hade på förhand bokat stuga på nånting-Ö Kamping och vi fick följa med. Storm kommer langa ett mer detaljerat inlägg om vad som egentligen hände där nere men vi kan ju säga att det va i hästväg hela helgen.
Fråga mig inte varför men helt plötsligt så ska ja beskriva mitt drömscenario.

"Det börjar med att jag har varit ute en lördag. Kvällen var i allmänhet rätt så misslyckad och det hände ingenting speciellt. På morgonen efter så mår ja rätt så kasst hemma i min lägenhet när jag bestämmer mig för att fixa lite bakfyllekäk. Enda problemet är att jag blev rånad på kvällen och har inga cash för att betala pizzan. Går hem och lägger mig jättesur i soffan för helt ärligt, det suger med en kass utekväll när man blir rånad och inte får pizzan dagen efter. Det är här det vänder...
Det plingar på dörren och när ja öppnar så står Hayden Panetierre och Vanessa Hudgens där. Vanessa har bebisrosa spetsunderkläder på sig och en schysst korsett medans Hayden kör svarta underkläder med röda detaljer.


Mina och inte dina pinglor :)

Dom börjar givetvis med att ta lite på varandra och ja kan luta mig tillbaka och njuta av föreställningen. Efter ca 7-8-10 sekunder orkar jag inte hålla mig längre och joinar. Vi tillfredställer varandra på alla möjliga vis hela natten. Nästa morgon så får dom en varsin hejdå-puss och Hayden avslutar lite lätt med att säga vi syns nästa helg!"

Då säger Storm att han menade drömscenario i Strömstad och nu i helgen. Enkelt svarar jag, samma grej fast här samtidigt som du, Kim och Bernard är på efterfest nån heeeelt annanstans. 7

Hur många killar håller inte med mig?


/Albs

slapp gasellförhud

Fuck telia, uh va mycket fuck telia jag känner just nu. Fuck telia sonera AB. Allt med telia just nu är fuck. Pinsamt, ledsamt, upprörande etc. Tror jag ska starta ett eget kommunikationsföretag, "Perz mobiles fuck telia AB". telia är inte ens värda att skrivas med stor begynnelsebokstav, så fecka är dom.

truly yours

perz


måndagskröpp

Alla känner nog till hur kroppen känns en måndag, bakfull eller ej, trött och seg är den iallafall. En riktig Måndagskröpp. En annan har precis vaknat och sett solen gå i moln,  vad gör man? man tar tag i sprayburkarna och försöker ådstakomma något vettigt innan man ska pina sin kropp igenom 1,5 timmes fys later on.

Alla mina Tucks (bröder) jobbar och bloggen är allmänt feck just nu. Entourage räddar mig fram till middagen, och givetvis sprayburkarna också.

Ska prestentera Dagens babe. En riktig böna från dalaland, patriot i bött(?). Hon är sånhära superduperbloggare med sin sis på arrman och de får gå på bloggträffar och grejer. När får dudez det? - tidsfråga...


mums.

Med ett linne a lá Albins favoritstil och en blick som säger "Hi gorgeous" kan man inte annat än gilla. Skiter i om du har copyright på bilden, snodde den ändå :)


Singapore BRB / PerzOnE


Cypern del 1

-max nedslagen av brud
-Max sitter i finkan hela natten
-pinnar...
-Vem bh hänger i taklampan
-hela vår stereoanläggningen är beslagtagen av hotelldirektören
-ingen i vårt rum har sovit på vårt rum än
-hm barrunda?....

resten är anonymt. kommer när jag kommer hem. detta är endast en snabb hälsning

Hoppas ni har det bra där hemma albs, perz, stonkan! Tjeeeeena mannen

Så är det

Shena, en efterfest-full Albinsson igen som tänkte dela med sig av lite feelings och tankar såhär runt kvart i tre. Vad tänkte jag skriva om inatt då? Ingen aning faktiskt utan ja låter orden komma som dom kommer.
Bernard sitter och sover i en stol och kommer troligtvis ha riktigt ont i nacken imorgon (jag har försökt sätta honom rakt men ni vet hur det är med fula männiksor). Kim sover som en stock och kvar sitter jag med tankar som aldrig förr. I "saker ni inte visste om mig" så har jag inte nämnt att jag är en tänkare/drömmare. Innan jag somnar varje kväll så går samma tankar rätt igenom mitt huvud. Vilka tänker jag inte avslöja... Nu måste ja ta tag i det här inlägget innan det skenar iväg i svammel som vanligt.
Iaf, det jag tänkte ta upp är ett rät tså känsligt ämne. Ligga runt och vara player, två olika saker?

Det här är två saker som tjejer ofta tar väldigt fel på. När man ligger runt har man ingen på G, man är så singel som man kan bli. När man ligger runt så är båda parterna på samma plan, det blir inga missförstånd och ingen blir sårad. Även om det oftast är killar som "playar" så finns det faktistk tjejer som är likadana. Det som skiljer är att här så sägs och lovas både det ena och det andra. Det här tycker vi Dudez suger kuk rent ut sagt. Ni får utsäkta språket men så är läget. Det jag vill få fram med det här inlägget är iaf att bara för att man är singel och gllar sex så är man inte en kass kille, så länge man inte lovar en massa såklart...

What am I supposed to do when the best part of me was always you? /Albs

helga

När limp stuckit iväg till Agia med sina sista ord "jag skulle behöva en vilosemester" började jag ana oro, tar grabben studenten eller inte? Men jag tror wåhlin och gubbarna får fart på Limp utan större problem. Vi vet alla vad han går för.

Stonk och Albs tog med sig Kim och berney till Strömstad för att koppla av och äta gott, även dricka en och annan Moët...

Perz knegar på hela helgen med undantag lördag då det ska kalaseras riijält då pappa och M ställer till med 100års-jubileum. en sisådär 80 pers ska delta, liksom bror och mike. Vi ska köra reggaekväll reunion tillsammans med Deng från Thailand. Asp är nog med på ett hörn han med skulle jag tro!

Detta är alltså första helgen dudez inte hänger ihop på bra mycket, då menar jag bra jävla dretmycket, mycket länge. Tror inte det har skett sedan jag lärde känna grabbarna i början och 10-talet. Men vi tar oss nog genom denna prövning också. Slutsats för detta är att bloggen kan sinkas lite under helgen, men smaskmaterial kommer upp på måndag förmodligen från trippen till västkustens ibiza och ett urspårat 50 årskalas*2.


Vill bara passa på att säga att broder tuck och hans gubbar i Early To Bed är signade och klara för Pier Pressure i Göteborg som går av stapeln 20 Juni. Jag och Mike fick två tickets och ska närvara hela helgen och se till att grabbarna sköter sig. Jag hoppas få se många bekanta ansikten där nere i frihamnen i sommar mitt bland alla emos så jag med trygghet kan gå hem och sova gott då inte alla lyssnar på dunka dunka dagarna i ändå.


skriver man en dänga som alla kids i min ålder kan texten till får man dras med att spela den om och om igen.
It's guuud!


perz represent.

Glee - Bad romance


Tyck vad ni vill
men jag tycker att Glee är en så jävla bra serie! Allt estetiskt, sjunga, dansa, teckna eller måla finns inte på planeten för mig därför är jag så imponerad av folk som kan sånt..


Utav alla convers Glee har gjort är denna så lätt en topplacering.
HUR go är inte Samantha (Naya Rivera) 1.30 in i videon. Den tjejen som bränner av en sån posé iförd samma mundering vinner där med min själ.

/ Storm


Hett så ini

Med tanke på vilka frågor vi får så verkar det vara en hel del sugna brudar som läser vår växande guldklimp. Senaste frågan i raden är: går ni igång på nånting särskilt? Nyduschad, bitna i örat osv...

Vi är killar och är det rätt tjej som står framför oss så behövs det faktiskt inte mer än ett "ligga?" för att vi ska gå igång på alla cylindrar, tro det eller ej. Men självklart så finns det vissa saker som gör att man går igång lite extra, här kommer några såna grejer.

Nyduschad
Kan inte tro att det finns en enda heterosexuell kille som inte går igång på en nyduschad brud. Blött okammat hår, en liten och nätt handduk som nästan avslöjar mer än vad den skyddar. Ett leende på det och Dudez är sålda, rätt så billigt också faktiskt.

"Kostymer"
Okej, det händer väl kanske inte varje dag att det står en tjej iklädd polisuniform á la American Pie men ändå, det är sexigt. Riktigt sexigt! Inte nog med det utan ni gör ju killen en tjänst också, vi får leva ut lite fantasier samtidigt som att ni garanterat känner er rätt så heta också. Det behöver inte nödvändigtvis vara polisuniform men ni fatta vinken. Gå till valfri "skämtaffär" så ska ni se att det finns heta kostymer att välja på.

Dagen-efter-i-min-skjorta
Flickvän/one night stand/granne eller vilken puma som helst egentligen. Sov du över hos killen efter en utekväll så bör du dra på dig en av hans skjortor på morgonen, enbart! När du glider runt i lägenheten med sexiga trosor och en skjorta som egentligen är alldeles för stor för dig är det sexigaste som finns, alla kategorier! Hittar du en ljusblå skjorta så är den det självklara valet annars tar du vad du kommer över, det kommer garanterat att uppskattas!

Nu tog vi inte fysiska saker som massage, naffs, på öron och hals men givetvis går vi igång på det också!
Det ska även tilläggas att vi älskar sexiga underkläder men det hade ni redan förstått eller? :)


/Dudez crew

Projektarbete!

Någon ville se filmen som vi gjorde som projektarbete och givetvis skall ni få se den!

Vårt projektarbete började med att vi skulle resa till thailand, la ner de ganska snabbt och kom fram till att vi ville åka flotte ned för klarälven. Men inte heller de gick i lås så vi valde att göra en film om rattfylleri istället.

Vi utnyttjade inte tiden optimalt kanske och det gjorde att filmen kanske inte blev så jävla svinbra som vi tänkte oss från början! Men vi tycker absolut att den är klart värt ett fett stort G om inte ett VG.

Här är den iaf, Enjoyy!


hehehe

/Limp

En hyllning!

Som de flesta vet drar jag till aya napa inatt. Vi blir ett stark gäng på 15 personer som delar på 3 lägenheter! Vi kommer hålla till på Melpo Antia! Vi har även all inclusive tilllagt så möjligtheterna att supa ¨på hotellet är överflödiga!

Vi kommer spendera en vecka där nere i hettan och alla är ruskigt taggade. Det kommer bli en störd och händelserik resa vet jag. Med tanke på hur dessa 3 år iskolan har vart så är jag inte förvånad över nått som komma skall!


Hyllningen då, vad handlar den om egentligen? Jo det är så att av oss 15 som sticker iväg så är det 14 killar och en brud!

Stackars henne tänker alla ni som läser detta. Det är inget stackars! Hur skön är hon inte som hakar med oss 14 killar. Hon kommer ju lätt ha roligast av alla. Hon kommer få se o höra så mycket dumheter. Vi pöjker tycker hon är skön som hakar ner till Cypern och festar loss en sista gång med oss. Vi kommer ta väl hand om dej. Och med de menar jag inte en orgie, utan ta hand om! Du kommer inte hamna utanför utan du är med oss!

Därav är du värd lite extra cred Emma sigurdsson aka SIGGE. This will be your best week in your whole lifee!Fridens sigge

/Limpan

Hammarökollen Del.3 ?

Hur som helst har vi skrivit om Rightside-grabbarna på bärstad, jag vet inte om vi har gjort någon mer Hammarökoll men jag ska printa ner mina egna minnen om alla fellas som bor/bott runt om feskvägarna, nätvägen etc med Hammarlunden som omnejd.

Detta är området som ligger närmast Skoghall, fast på rätt sida Hammarö om du vill slippa bo på Skoghall (för den som vill slippa det och därav RS-grabbarnas crew name). Gårdsvägen(?) som går mellan hammaröleden och hovlandavägen separerar nämligen Öns två bygder, Hammarö från Skoghall, Skoghall från Hammarö.


Cap, 111:an och lillkillen i mitten som käkar knopp.

Hur som helst är detta området som regerades av Viktor Adolfsson, Dayp och delvis Hruby. Grabbarna som man lirat innebandy med hela sitt liv reppade Ålvägen på bästa möjliga sätt. De gjorde cykelfilmer, bakåtvolter i snön och styrde fotbollsplanen utanför viggz hus med bravur. Ragge hade fullt upp med att plåstra om blåslagna knän efter klassfotbollsfinaler och moppevurpor då man tog moppen hem från Tynäsudden en sen lördagkväll med lite för mycket i kroppen. V flytta till stan och H drog till Ume, Dayp bodde kvar och börja hänga med RS. Men det blir väl så med tiden, folk splittras och finner nytt.

På gatan bodde även Skot och Pato, några enstaka brudar och lite längre bort svärmorsdrömmen Hadock vilket han fortfarande gör, senaste nytt om H var att han lanade med sah. I samma veva stadgade sig Dennis och Jonas Björkman som best friends forever. Inför deras föräldrars ögon minns jag när vi slaktade Jonas Jerns jernpöjker i streethockey, mitt "schrooms" var omutligt med mig som burväktare.  detta område var liksom bärstad tätt av kids, men de hade inte samma sämja, inte samma tighta gemenskap som BärstadBoys utan dessa  vandaler bestod mer utav mindre grupperingar. Mer hockeypöjker bodde i området, såsom klas Ördell, Bejmo och Robin Andersson. Klas har man smiskat upp i Magic ett par gånger och han tror fortfarande hans röd-gröna lek har en chans mot min svarta demon desk med "Visara the dreadful och Beast of burden i spetsen". Skulle inte tro det va, men rematch står faktiskt på schemat en vacker dag. En annan har ju reppat på kanal 12 förr i tiden när man var spelhaj.Detta var folket som oftast badade på Mörudden på somrarna och tog trampbåten till Söa, alltså inte den sidan där vi höll hus och plaskade. Därav har man lärt känna kidsen på senare år när man började skolan. Vilket jag är jävligt glad för, för utan dessa finlirare hade vardagen varit lite tråkigare. Allt tjat om Cörn: Hrubys lillsyrra, snacket om Cord "the browned eye girl": Hrubys första kärlek osv har fått oss dubbelvikta många gånger.

Numera är det Bennis och Lill-dippen Simon som gör området farligt, tillsammans med Matte och Börn. Sköna lirare som gillar hockey och folköl, hatar att röra på sig och ser allmänt goa ut.  De yngre förmågorna har jag ingen större koll på då jag är en svärmorsdröm som alexiz även jag.

Nämner även Limp till detta område, trots att han bor på fel sida vägen och har Skoghalls postnummer. Killen som flyttade in mot slutet och drog igång en satans fest tydligen. Efter den hade han lagt ribban och kände de flesta. Nu känner han även perz. frågan, är han från Årjäng, Skoghall eller Hammarö? - bara kanal 12 vet.

/redaktionen

24 timmar kvar!


Köpte mig ett par ybersnabba badbraller idag!

hörs om en vecka!

/Limp

JUSTE!!!

Tänkte jämför väder lite de kommande dagarna bara så ni har en hum över det hela!

 
*Larnaca ligger 7 mil utanför aya napa! Kusttempen brukar kunna sticka iväg lite till!

Ha nu en trevlig vecka här hemma! Peace

caseperz

case-mate gör tråkiga skal så jag gjorde mitt eget. Också tråkigt men vafan, det är ju iallafall eget./zrepp

hårt!

En del servar hårdare än andra!

 

Ja och Pep

Har suttit och snackat lite med min gamle gode vän Pep Guardiola på msn (Barcelonas coach för er som inte visste). Vi snackade lite löst bara. Ni vet, det gamla vanliga... Hur laget ska se ut, ska vi ge bort Keita, Xavi vet att bollen är rund osv...
Vi bollade lite idéer och jag gav honom några tips, det var allt.


Taktiken är ritad av mig med lite hjälp ifrån Pep. Lycka till med att slå det här jävla äckel-maränger!


/Albs

Självklart

Grannen har flickbesök och dom var tydligen nödiga. Enda problemet var dock att grann-tösen inte hade något papper. Själv står ja ute på balkongen och juter av livet när jag hör Justina ropa "Albiin". Hon berättar som det är och frågar ifall hon inte kan få en rulle av mig. Dagens hjälte som jag är så säger jag att självklart får hon det.
Snart kommer hon ner och hämtar en rulle tänkte ja men ICKE! Justina har kollat Macgyver tydligen...


Såhär i efterhand så har ja insett att ja gav bort den sista rullen... STORT!


/Hjälte-Albs

Praktik!

Det är otroligt viktigt att man har trevligt och roligt på praktiken!/Limp

look-a-like

Näste statsminister (?) och sosse Mona Sahlin har även hon sin dubbelgångare. Dom kanske är
lika roliga och smarta för den delen också.

 
Butt-Head?                                                       Mona Sahlin?


Killen som kör hårt och älskar metal i den gamla goda serien som rullade på MTV för en herrans
massa år sedan kan alltså bli vår nästa chef, chef!
/dudezcrew

nicke W

Facebook har gjort det igen, gillar man nicke "vulgäraste käften" dubbel V så gör man det, eller?
Grattis till förstaplatsen i tävlingen dagens raketforskare Facebook!En lagom bitter feskepöjk


Dagens Assdrop!


3 dagar kvar!

Hälften packat!Tips på saker som skall med så jag inte glömmer nått?

/LImp

Frågestund

Finns det nån mänsklig tjej som ni tycker är för "fin" för att bara ligga?
Albin: Finns det nån omänsklig? Jag ligger gärna med fina tjejer.

Perz: För det första, mänsklig tjej? mitt svar: nej, bara man är två om det.

Storm: Ja.

Limp: för fin? snarare personligheten som skulle kunna spela in! Men nej, bara båda vill samma!

Hur många har ni haft sex med kondom?
Albin: 1 gång....................

Perz: Once.

Storm: Ett gäng

Limp: Har verkligen aldrig tänkt på räkningen vid det området. Ett par ggr!

Tycker ni ska göra, den snyggaste tjejen, sen den sötaste och den finaste i alla årsgrupper,95-94-93 och upp, vart ni nu sätter er gräns. För både kd och hö.
Albin: Och upp alltså? Jag har verkligen ingen aning om vem som är född när. Gillar fina blondiner :)

Perz: Jag tycker också vi ska göra den snyggaste tjejen, den sötaste tjejen och sen den finaste tjejen. Men ja kan sträcka mig lägst till 93.  

Storm: Jag känner knappt några i den åldern, högst ett tvåtal. Men det finns gott om dom i Karlstad för när jag säger till Limp på stan "Hon var snygg", så svarar han bara.... 93:a, 92:a, 93:a, 91:a osv, dom luras lite för dom ser ut att vara mkt äldre än vad dom är.

Limp: Maja Kåberg, Alice Edsgård, Anna Henriksson, Vendela Sundell, louise jonsson är några snygga, meen kommer aldrig kunna sätta ett finger på att du är snyggast! Finns bara kandidater!

Snyggaste 94:an?
Albin: Bäck-tösen!

Perz: Olivia Hanspers

Storm: Ärligt så vet jag inte om nån, skamligt nog.

Limp: Som sagt finns bara kandidater, ingen snyggast!

Beskriv hur din drömtjej är och hur hon ser ut. (Det ska vara rimligt)

Albin: Känns som att vi har svarat på det här förut men skitsamma. Jag ÄLSKAR söta tjejer med ett fint leende och fina ögon. Tjejer som inte kan bjuda på sig själva går bort helt. Hon får gärna vara kort också. Är svag för lacktights, kjolar, vita spets-underkläder och såna där linnen när man ser bh:n lite grann fast ändå inte så mycket om ni förstår?

Perz: Gillar söta töser med goa leenden och våta rådjursögon!

Storm: Det är viktigare hur hon är än hur hon ser ut. Men det är det yttre som ger insidan en chans så visst måste det finnas något som lockar. Tjejen ska ha stil och vara trygg i sig själv, lång eller kort är inte hela världen. Precis som Perz gillar även jag rådjursögon, men inget det faller på.

Limp: Jag ska gilla att se på henne, tycka det är kul o va med henne, kunna hitta på saker med kompisar utan att hon blir sur för att jag inte är med henne idag igen, be happy don´t worry!

Snyggaste killen, tjejen och morsan i stan
Albin: Det är så svårt att säga en som är snyggast när den här stan håller så ÄCKLIGT hög klass när det gäller tjejer. Tom Colling vinner på sitt stenhårda slagskott (ehh?). Hon snygga mamman på Pressbyrån på torget, lätt!

Perz: Snyggaste killen i KD får nog bli Jake. Stil, cash, pool, fru och vältränad. Trevlig, redig bro och framförallt en av mina bästa vänner. Tjejen, finns bara en. Schönaste müschan finnes på Hammarö.

Storm: Snyggaste killen i stan måste jag säga är Perz, älskar den mannen. Sara Bentze är inte så ful, lätt topplacerad. Snyggaste morsan är hemlig.

Limp: Ser massor av snygga mammaor på coop när jag jobbar, men vet inte vems mammor det är. Ni får komma in o kika! Snyggaste killen får nog tohrell, snäll, rolig, skön, bra stil, stark, lite badguy!

Vad tycker ni om tjejer med hål i tungan?

Limp: Det kan va freeesch

confessions

Eftersom albs drog iväg några punkter kan väl jag också göra det.1. Jag förstår inte att folk inte har taktkänsla.
2. hatar att låna ut pengar. Förutom till bröder.
3. Tittar knappt på film.
4. Har en staty på mitt rum, ett måste.
5. sover på mage, som en galning utbredd överallt.
6. Är snyggast när jag kliver ur duschen.
7. Super inte hårt på lördagar.
8. farmin fyller göbbe imorn.
9. Dänger Albin i gocart alla dagar i veckan.
10. Gått ner 4 kg sen jag kom hem från Thailand, numera mindre fet än innan.
11. Ska döpa min unge till Amadeus eller Alphonse, eller båda, bara för att min pöjk ska  vara stekigare än Albs.

Hur som helst så är bloggen lite trött nu, men vi väntar in lönen och helgen. Studentresan för Limps del lär bjuda på en massa godsaker och vi andra i Dudez ser fram emot att delta i studentfirandet första veckan i Juni. Imorn är det tisdag, så jävla nice. längtar.

/pz 

inzayne

Den galne galten från Jamaicaland
har målats åt Mo, Måla är alltid nice.

Inzayne Bolt har valt att pryda detta verk
med tungan ute, lite retligt./perrz


Confessions

Ska alldeles strax styra upp pannkaker (för första gången i mitt liv för övrigt) men först så tänkte jag avslöja lite mer saker som ni troligtvis inte visste om mig.

1. Är obesegrad i go-cart
2. Har sedan 5 år tillbaka haft en fotlänk med röda hjärtan runt högerfoten (säger inte vem ja fick den av)
3. Är en gnutta mörkrädd
4. Ser helt ärligt talat inte en enda spelare i Real Madrid som skulle ta plats i Barca
5. Är inge vidare på att planera över huvudtaget
6. Älskar bröst
7. Har planerat att döpa min unge till Hubba eftersom att Daniel´s ska heta Bubba

Beskriver drömbruden efter pannkakorna!


2 turneringar, 2 guld. Inga konstigheter...                          Manligt?


/Albs

Komma skall?!

En ny vecka väntar och det börjar bli sommar! På fredag sticker Limp mot cypern och en ny era av påhitt och liknande börjar ta fart så här i sommartiderna! Semester väntar snart för Storm och därför kommer han kunna vara lite mer deltagande i våra påhitt!

Vi befinner oss just nu i en liten mellanperiod. Man mest går och väntar på vad som komma skall! Även i bloggandet känns det som att vi är i en liten mellanperiod. Men som sagt, Limp drar till cypern på fredag och värmen börjar bli påtaglig och vi gör vad vi kan för att unna er det ni vill ha! Lönen dyker upp denna vecka också. Den kommer vara till stor hjälp!

Men nu såhär innan sommaren vill vi ha lite tips av er om saker som vi kan göra som ni vill ha reda på! Alltså typ undersökningar. Vi startar nu också en liten frågestund ifal det är något ni undrar om oss eller nått annat! Passa nu på att dumpa lite tankar som ni har om vad ni har för förväntningar, vad ni ska göra i sommar, frågor eller tips!

Med vänlig hälsning Perz, Limp, Albs, Stonkan!


/

/Dudez

Nöjes bartender...

IS HOT!
yesterdays feelings

Var sofistikerad igår, konstrundan för 3:e året i rad. Pretty sweet actuallü. Vuxenpoäng etc etc. Håvade in en riktigt skön jävel..(nere till vänster). Gustaf Fröding, K-D's stolthet stod som tema. Olika varianter hängde.

En riktig karl har konst hemma, det är high class, royal och jävligt dyrt. Förhoppningsvis snyggt med.


Gustaf av Gidé.                                                           Gustaf visar hålet, av Stig Olsson  4,5K som hittat!

Kvällen avslutades med kalasering hos Melin, kewl. Sen hos Albin, kewl. Världens bästa kille med världens skönaste grek deltog. Pontus "110% porr" Henningsson. Hjältestatus.


ölkörv, smålands, vitlöksbröd och cigg. Hjulbent, grek och back!


/perz

Ridhusen

Casas muy famoso - eller nö skrot.
Ridhusen på Sommaro, de två första höghusen från
sjukhuset sett har en lång och ärorik historia att luta sig
tillbaka mot. Med 9 våningar husrum i alla former
och storlekar, med rätt prisnivå och sitt sköna läge gör dem
till ett starkt vinnande koncept.


Det låga huset är ett skithus, bara bra tvättider där.


Genom åren har folk gått pasé, likväl vi kids som våra föräldrar.
Husen fick namnet för länge länge sedan då sjuksystrar och
studenter bebodde lägenheterna. Då kan man ju ganska snabbt
dra slutsatsen att det söps och härjades en hel del.
Varför ridhusen är just namnet är dock inte för att de var
hästintresserade människor som bodde där...

Folk har haft alla möjliga sorters tävlingar genom åren
i dessa byggnader och lapp i hissen är idag mer standard än
undantag. Den bästa leken är den när grabbgänget
ska försöka få till det på så låg våning som möjligt under en
kväll i ridhusen. Kommer man till våning 5 är man dålig löd
reglerna. Då förstår ni att de fanns krav, men även
möjligheter redan då.

Nu för tiden är det faktiskt en hel del kids i
51F och vi gör vårt bästa för att hålla namnet och dess
status vid liv. x-antal hisslappar, stannade hissar och
drängafyllor har genomförts med dudez. Men vi kan inte
dra hela lasset själv utan hoppas på förstärkning av
fjällorna på våningarna ovanför.


/Dudezcrew


...


Dagens bild!


Ifall man skulle missa att det är 4 meter till vänster som pizzerian ligger!

sommarmusik såhär när sola titter fram!

Dudez listar årets sommarplågor, En spotifylista tilldelas er alla plus de låtar som inte finns med i det gröna programmet länkar vi via tuben.
Skall nämnas att det inte bara är låtar från sommaren 2010, utan vi slänger in de dängor som vi kommer lyssna friskt på under sommarn.
Enjoy!


Yolanda Be cool - we no speak americano


Spotifylistan för den som vill ha den! Öppen och tillåten att lägga ytill valfri musik på, vi tar dock bort skitmusik vi inte gillar!

sommarplågor 2brax10 by dudez


/dudez


Årets första bad!

Vädret sög ju som de flesta såg igår och det var inte mycket som var roligt! Ända tills 2 sköna brudar slänger iväg ett mess om jag(Limp) o Albs var på årets första bad.

Givetvis var vi på. Så klockan ett bäsa vi iväg till skutberget, klädde av oss, räkna ner och sprang i! Kylan var påtaglig och det var inte direkt njutbart. Men bada gjorde vi och det var väl det roligaste vi kunde mäkta med en regnig fredagsnatt.

Riktigt skönt initiativ av damerna i gänget!

Efteråt drog vi till statoil och köpte gott att förtära under natten! Tyvärr fanns inget kaffe så vi fick åka till max och köpa kaffe! Till just max riktas månadens kritik. Köper man en kopp kaffe förväntar man sig att få en kopp kaffe, inte en halv kopp kaffe! Riktigt jävla svinsnålt!


Ikväll väntas tokigheter hos Omel!

Fridens nattbad!

En klassiker!

Vart tog alla sköna "mim-videor" vägen?


Bombibombibombom!


KUKVÄDER

Vädret ställer till med alla sjuka tankegångar idag! Men efter regn kommer väl solsken! På återseende!

Fredags fiske


Framför mig väntas årets hitills lugnaste fredakväll. Det skall nämligen inte fiskas på krogen denna afton utan att det får ske ute på sjön.

Bottennapp eller slemmiga gäddor, spelar ingen roll om jag går på krogen i Arvika eller fiskar nere i sjön.
Samma sak ;)  Nejdå, nu jag ska inte vara drygare än vad jag behöver.
Fiske är nåt jag växt upp med och kommer förmodligen att fortsätta att göra det livet ut. Det är skönt att komma ut och ta det lite lugnt.

Har inte fiskat så mycket i Charlottenberg så det är nya vatten för mig men får väl se om man orkar landa några schyssta firrar...
Kanske kommer upp lite bilder om det går vägen ;)

Peace  / Storm

Topp 5 nedladdningssidor genom tiderna!

Vi tänkte lista vilka nedladdningssidor vi tycker vart bäst genom åren!

5.
Imesh var ett program som egentligen inte var så dåligt! Det fanns många bra låtar och det car enkelt att använda och det gick ganska fort att tanka ner det man ville ha! MEN laddar du ner Imesh så laddar du även ner nedladdningsvärldens fetaste virus! Imesh är lika mycket virus som nedladdningsprogram!


4.
DC++ var/är ett hyggligt program för den som kan med det. Det kan för den dataovane vara ett tämligen krångligt program att börja ladda ner med. Vi tycker heller inte att det går riktigt så snabbt och smidigt som vissa andra program. Men programmet är populärt och är du riktigt hay på hur man tankar med DC så är detta ett bra sätt att få hem din favoritlåt!


3.
Kazaa gillade vi skarpt när det kom. Jävligt enkelt att använda. Man loggar in, skriver låten och tankar hem den. Det gick även fort att tanka och de flesta låtar fanns. När man tänker efter så var nog detta programmet man tankade hem sina första vuxenfilmer med också! Utbudet var stort. Det som drar ner betyget är återigen virusen. Kazaa i sig är inte ett virus. Men mycket av det man tankade hem innehöll onödiga grejjer. Eller var det kanske bara porr-rullarna som innehöll virus? Jah vem vet. Men en stark tredjeplats är Kazaa värd!


2.
Napster. Det första av nedladdningsprogram som man använde sig utav. Detta var i de tidiga åren. Innan bredband och andra snabba saker fanns. Men för att vara första program och för att inte ha bredbandets snabba kvaliteter så var detta ändå ett effektivt och lättsamt program. Allt fanns, de krångla aldrig och virusen existerade inte. Tyvärr var detta program de första att ge upp när lagarna om nedladdning kom, detta gjorde att det försvann ganska snabbt. Men det var bra så länge det funkade! Comebacker har gjorts, men inte på samma nivå som orginalet!


1.
Limewire är snabbt, enkelt och effektivt. Mycket lätt att ladda ner, får nya låtar snabbt och uppdateras för jämna. Allt finns i princip och virusen uteblir så länge du inte tankar filerna som heter 15yearsschoolgirlfuckedbybigdick! Låter du bli de filerna kommer du klara dej fint utan virus här. Finns inte mycket att orda om, helt klart en stark etta på detta moderna nedladdningsprogramm!


Fridens nedladdningsprogramm!

Chilldag igår!

När jag sluatade jobbet kom en mycket stiig ung herre och hämtade mej, nämligen bernard.
Jag som näst intill aldrig är ledig en vardag var ledig igår och det var Bernard också...

Vi skulle betala in de sista 10k på resan samt smida lite planer inför sommaren, det är stordåd på G gottfolk.

Iaf, så smet vi hem till mig och styrde upp lite blodigt med tillhörande schysst sås, vi degade framför tv och kunde se våra liv utspela sig framför oss till Californication. Det som vill se Bernard om 15 år kan ladda ner serien smärtfritt på isohunt.

Vi klev upp i tid (kände oss väldigt vuxna) för att få ut så mycket av dagen som möjligt ;) Vi brände av lite GG och OTH innan vi smet ner till centret för att äta frukost.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en stadig frukost begav och en fotboll rikare så gick vi hem och kopplade av i soffan. Slutade med att jag somnade till i 1.5 timme medans Bernard kollat igen alla bilder på hela Facebook.

Tiden drog iväg och vips så var klockan 8a och vi drog iväg med några vänner till fotbollsplanen för att lita lite boll. FAN vad kul det var, slut som slagna hjältar haltade vi hem till grytet för att klämma en film och lite kalorier. Det var 2 trötta killar som somnade i tid igår kväll.

Zlatan och Xavi hade inte haft en chans i Pep's 11a om det inte vore för den där jävla knäskadan!

 

Idag fick man känna att man lever, träningsvärken jag dras med är av den grövre kalibern och rykten säger att Bernard fick bogseras ur bilen på jobbet.

 

Vart är bågfilen?

 

/ Storm

 


Dagens bilder ink liten berättelse

Under gymnasietiden så bodde jag delvis tillsammans med 5 andra killar i 2 lägenheter, en utav dem över den andra. P.g.a de ekonomiska aspekterna som råder under ens tid som fattig, mindre hårt pluggande gymnasieelev så delade vi på ett bredbandsabonemang från Telia.

Den ena killen hade en riktigt trött dator, det var en stationär laptop som hade minst 4 år på nacken. Tack vare det så kunde vi inte ha något lösenord till nätverket så i princip kunde vem som helst inom räckhåll använda vårat internet.
Internet var på den tiden tydligen väldigt sällsynt i studentsammanhang (iaf i Forshaga).
ALLA frisurfade på våran bekostnad, Björn hette en kille jag som jag bodde tillsammans med och var överjävlig på datorer. Han noterade en ipadress som var lite mer aktiv än alla andras, så vi bestämde oss för att göra något åt saken.

Jag kommer aldrig glömma kvällen när vi bestämmde oss för att haxxa loss lite med hennes dator. För mitt i hysterin med att pajja hennes hela skiten så hittade vi en mapp som hette "fest med de bästa" eller nåt....
Hahahaha! Jag skrattar bara jag tänker på det.....
Det visade sig vara skolan kanske lösaste och defintivt fulaste tjej som hade liftat på våran uppkoppling, något hon fick sota hårt för...

Här kommer lite av bilderna vi hittade på hennes dator!!!!!!Varför? Varför gör man såhär??

/ Storm

Dagens låt!

En gammal discoklassiker från 90-talets discon i gympasalen!


Även den bäste

Även den bäste super till lite titt som tätt...

... då är det tur att man har Puyol, Alves och aa, en dretfull islänning är väl inte till så jättemycket till hjälp egentligen. I sitt icke så förberedda tacktal drar han ett skämt, hyllar laget och berättar att man faktiskt får bli dyng när man har vunnit allt som går att vinna. I år nöjde han sig med den enkla meningen "I år ska jag inte säga något dumt, så Visca Barca y Visca Catalunya!"


Skön hyllning från blivande mrs Messi :)

Lapp-lisan

Finns inget ja hatar så enormt mycket som lapp-lisor. Eller ja, inte själva Lisorna (lite hat hyser jag mot dom det ska ja inte sticka under stolen med) utan själva grejen... ni fattar.
Iaf. Det som från början byggt upp mitt hat är en pärm av riktigt onödiga p-böter som givetvis inte är mitt fel alls. Alla gör faktiskt fel nångång och ska man verkligen behöva betala 1000 pixx varenda jävla gång? Det är ju inte humant nånstans!
Nästa punkt. Jag har parkerat min bil och har tid till 17.53, då står det en Lisjävel med penna & papper i högsta hugg 17.54.35. Hur kan dom likt vithajar luktar till sig blod lukta sig till att just min biljett gick ut för en halvminut sen. Det är fysikt omöjligt för oss mänskliga, men inte för lapp-lisor.En annan tydlig grej som tyder på brist på sympati och brist på liv är när regeln säger att man inte får stå närmare än 10 meter före en korsning och du har parkerat kärran 9.7 meter ifrån korsningen. Finns inte en chans att du kommer undan med 30 centimeter som ingen ändå bryr sig ett skit om. Du blev just 1000 kr fattigare...

Hur känner du igen en lapp-Lisa utan mundering?

* Hon/han är troligtvis riktigt bitter
* Hon/han är troligtvis riktigt ful
* Hon/han är en lagens ryttare
* Hon/han har fett hår

Hur känner du igen en lapp-Lisa med mundering?

* Hon/han är den fulaste och äckligaste personen i din omgivning

Hur undviker du en lapp-Lisa?

Parkera där du får, ENBART! Läs svenska lagboken för mer info


/Albs

Strängen!

Strängen är en tunn skintråd som sitter på ollonet och håller ihop förhuden med ollonet. Denne är lätt att dra av vid till exempel sex. Jag har redan haft av min så det är skönt o ha de gjort. Detta är inget farligt, men kan se en aning läskigt ut med tanke på hur mycket blod som kommer! Ni vet att när en kille får stånd fylls den med blod, allt detta blod hamnar på utsidan när strängen går av. Alltså en aning otrevligt. Du får heller inte runka eller ha sex under 1 månad. De restriktionerna fick i alla fall jag!

Vissa kan få operera strängen och göra den längre så detta inte skall inträffa! Vi har här på Dudez tagit reda på hur en operation av detta slaget går till och om det gör ont att operera sin käraste ägodel. Detta har vi tagit reda på genom en intervju. Personen vill helst vara anonym och detta respekterar vi.

Hur gick det hela till?

Jah, det var upp på operationsbordet. Där drog de tillbaka förhuden och gav mig 5 bedövningssprutor. Sen klippte de av strängen och drog ut den, sen sydde på den igen.

Gjorde det ont?

Bedövningssprutan in i strängen gjorde sjukt ont, även de andra 4 sprutorna runt om på kuken gjorde också jävligt ont. Men själva klippandet och syandet gjorde inte så ont.

Varför var du tvungen att göra denna operation?

De va ju typ ahmed mohammed som operera så fatta ju inte va han sa men tror han sa att dom klippte av den och sen sydde ihop den s å den är längre eller så sydde dom ihop den så den inte skulle växa ihop me den gamla igen

Hur länge måste du gå såhär o inte få göra nått nudå?

Dom sa 2 till 3 veckor så, å ja gjorde de för 5 veckor sen tror ja. Men vågar fan inte trycka in den i nån än. Typ ett stygn som har fastnat också som inte försvinner vågar inte rycka ur de direkt. Men har inte berättat de värsta av allt än!

Jasså, vad är de då

haha först hade dom i 2 spruter så vänta dom på att de skulle verka sen skulle han pröva om de gjort de så drog han bak å ryckte i strängen typ å de gjorde så jävla ont att ja typ svimmaav, skrek å flög upp från britsen, då hade dom i ännu mer, så sen ryckte han då gjorde de inge ont, då skulle han börja klippa å precis när han börjar klippa skriker ja till igen för de gör så in i helvete ont

sista gången har dom sprutan direkt in i strängen, då står de 5 sköterskor å håller i mig för att lugna mig haha sen kände ja fan inge, hela dasen va helt bort.

HAHA, 5 sköterskor ändå hehe?

5 sköterskor runt den som tvätta osv rätt nöjd då ja!

haha, ja de lät ju som en bra tröst i det hela iaf. Vi tackar så mycket för intervjun och krya på dig med ballen!

Ingen orsak, tack så mycket!Jah var rädda om strängen när ni har sex. Det gör som sagt otroligt ont att dra av den. Plus allt blod, ni kan heller inte ha sex eller ruska tupp på en månad om inte mer. Så ta det försiktigt i sängen så ingen skadar sig.

Fridens strängar!

Hur roligt va inte Pokémon?

De flesta av oss har nån gång bytt pokémonkort, kollat på pokémon på tvn, där vid 10-11 årsåldern! Detta disskuterades igår!Fridens Pokémon

Krogfolket - Del 2

Om man bläddrar tillbaka i arkiven kan man läsa inlägget som heter Krogfolket - Del 1. Det finns en uppsjö av olika typer av brudar på krogen och Dudez listar dom åt er. Nästa ut är Pub-Ulla

Pub-Ulla

Kännetecken:
En van krogare lokaliserar Pub-Ulla på en gång. Alla ställen, nattklubbar/barer har en eller flera Ullor. Det är i flertalet fall en kvinna som har passerat sina bästa år, för "fin" i sitt eget tycke för att gå med i AA men har ett kraftigt alkoholbegär. Med sin nätta övervikt, svullen buk och blonderade hår använder hon också spackelspade till sminkborste. Hon känner alla på stället, Pub-Ulla är stamgästernas stamgäst. Hon känner alla och alla känner henne, men ingen rikigt tycker om henne (iaf inte på mindre orter som Karlstad osv). Oavsett hur full hon är hittar hon som i fickan inne på klubben och känner till varenda vrå liksom krogvakt eller bartender. Är man inte så hemma på krogen kan man känna igen henne på ett övernormal lokalsinne på krogen trots den intagna mängden alkohol och hur hon raggar på allt och alla..
Hon är kung på att bara glida in mitt i en konversation och berätta om allt hon vart med om och mår väldigt bra av uppmärksamhet. Hon är inte blyg, alltid kåt och tar varje chans hon får.

Vart befinner hon sig?
Helst på Finlandsfärjan men tyvärr finns det minst en på varje krog vart du än befinner dig.
Med tanke på att Pub-Ulla står och hänger utanför klubben innan de bänder upp dörrarna så spenderas de första timmarna med att uppehålla samtlig personal från arbete då hon tror att hon är bästa kompis med alla. Alltid med stadig drink i handen. Längre fram på kvällen sitter hon med tung panna själv vid baren, gärna längst ut i ett hörn.

Hur undviker du henne?:
Pub-Ulla går knappt att undvika, alla får sig en dos av pub-ulla en vacker dag. Innan hon slocknar så har hon helst vart framme och snackat med alla nya ansikten på stället. Hon är ofta en jävel på namn så presentera dig inte, inte så kul när du är ute med en ny dejt då Pub-Ulla kommer älgandes fram och skriker - LINUS, LINUS. Då kan man glömma att ligga den bruden innan Pub-Ullas gungande överarmar liknande en suflé släppper från näthinnan.


Uppskattas hon?:
Detta kommer att låta lite fel, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Pub-Ulla är som permanent cougar som håller sig till ett ställe. UTAN utseendet, stilen och pengarna. Om man exempelvis går ut i Stockholm på dom lite finare ställena så finns det Pub-Ullor som är cougars fast rör sig på ett och samma ställe men har samma tendenser som våran tradionella Pub-Ulla. Alltså, en snygg och rik kvinna utav det lite äldre slaget som sitter i baren och rävar på småpojkar. Och dom måste vi ju säga uppskattas. . . in  på småtimmarna. (Cougars jobbar gärna i folk och rör sig med elgans mellan klubbarna på jakt  efter det perfekta byttet) En Pub-Ulla utav det finare slaget är sällsynta och är arbetar på stadig basis ensam och på ett och samma ställe.
Om man bortser från dessa guldkorn som vistas på de lite bättre ställena så finns det ingen som vill ligga med Pub-Ulla.

Övrigt:
Om man har fruktansvärt tråkigt och tid till det så kan det faktiskt vara kul att diskutera med Pub-Ulla. Efter 20-30 års krogande har den något slitna själen varit med om en hel del. Hon är också väldigt kul att driva med då får du räkna med hon kommer att svansa efter dej.

Såhär kan det se ut när en telefonförsäljare råkar att ringa hem till Pub-Ulla.

 

/ DUDEZ


Värmebölja på Hammarö!

Sutte ute hos Limp hela dan i den näranpå olidliga värmen!


Dagens bilder

Nu in till schtaon och kika medan Limp klipper sig!

En incident!

När jag var 12 år var jag(Limp) med min far och bror på Kreta på solsemester. Redan första dan fick jag syn på en jämnårig pingla på hotellet. Och visst sprutade hormonerna lika mycket när man var 12. Jag blev mer eller mindre förtjust i den här bruden! Tror hon hette Lizandra och var från Karlskoga. Det visade sig iallafall att jag och hennes morfar jagade älg ihop varje år hemma i Årjäng (där han hade en sommarstuga, och där jag bodde på den tiden). Så det fanns alltså chanser till att jag skulle få träffa denna bruden även på hemmaplan!

Som vanligt när man träffar en brud utomlands så är det lite blygt och spänt till en början. Ska man våga gå fram? vad ska man säga osv. Man var ju inte så rutinerad som 12åring heller. Men eftersom de hade lite släkt och så i Årjäng så började min far snacka med deras familj och det gick så långt att vi till och med skulle gå ut och äta med dem en kväll. Glädjen var överväldigad från min sida. Vilket läge att ta kontakt med bruden liksom!

Kvällen kom och det var dags att fixa sig i ordning för kvällen och middagen med bruden som jag bara blev mer och mer förtjust i. På den här tiden var det inne o ha skum i håret istället för vax. Så jag plockade fram skumburken och kleta i håret så det stod åt alla håll ala partillejohnny! Efter ett tag smälter skummet in i håret och får en stärkande effekt. Vi var klara och drog ut för att möta karlskogafamiljen och bruttan.

Det var då en av mina mest pinsamma stunder i mitt liv uppstod. Jag var ju dyngfreesch, inget kunde gå snett. Fixad frill o allt. Men när vi träffar de andra får plötsligt min far, samt Lizandra syn på att skummet i mitt hår inte sjunkit in och gjort min frilla stekhet. Pappa tog en klick skum på fingret och luktade på det. Pappa utbrister ett megaskratt åt mej och förklara högt o tydligt att "Om du ska styla för tjejerna Linus får du nog ha nått annat i håret än mitt raklödder". Då gick det upp för mig att jag inte tagit skum som fixar håret utan pappas raklödder! Skrattet från de andra sitter fortfarande kvar i minnet och jag skämdes styggt.

Det var bara för mig och gå upp till rummet och torka ur och ha i rätt skum!Fridens raklödder

Varför?

Vi har en liten fråga som vi tänker ställa till er som fötts med det kvinnliga könet!

Innan vi börjar snacka om frågan så vill vi bara påpeka att det finns undantag om det som nämns, vi drar inte alla över en kam! Men detta är något som vi känner igen hos de allra flesta tjejerna.

När ni snackat med en kille och bestämt er för att träffa honom. Oftast så sker den första träffan ute på nått fik, bio eller liknande. Men lika ofta så sker första träffen hemma hos killen! Ni kommer dit och kliver innanför dörren. Det är nu det händer något, vad som händer är vår fråga. Ni vill fortast möjligt ta er in till vårt rum, och det är inte för att ni vill in och mysa med oss. Det är för att ni är blyga för att träffa föräldrarna eller något syskon eller liknande! Varför?

Vad är de som är så farligt med att säga hej eller träffa våra föräldrar? Vi killer går gärna fram till föräldrarna och tillochmed skakar hand och presenterar oss! Men många tjejer förgrips av någon form av panik blandad med blyghet och försvinner in på rummet snabbare än kvickt. Eller så stannar ni kvar i hallen tills det är dags att gå in i rummet. När man vart inne på rummet och kanske sett en film eller snackat lite skit så ska man gå in i köket o göra i ordning nått gott, hämta vatten eller nått annat! Men det kommer inte på frågan att tjejen följer med. "Nej men jag stannar här". Så återigen, vad är det som gör våra föräldrar så hemska?Fridens föräldrarädda bruttor!

/Dudez

Man mår som man förtjänar!Fridens Albs

sick

Hände nåt med mina ögon imorse...
/perz

Måndagen!

Drog som sagt med Jake till stan och tog en köpp kaffe, träffa Filip och Fredrik, Köpte slit-och-släng-kläder på HM till Aya Napa! Sen körde fys med laget. Kolla in nya hemmaarenan där handbollsbrudarna tränade för fullt, kan bli en bra säsong!

Dagens bild!

Du har en jävligt snygg bil, men att stå och putsa den i Karlstads mest centrala parkeringshus är lite väl ambitiöst!


Kan som sagt bli en nice sesse!


EP som i? mmh frågan de! (en del fattar)

Slit-och-släng-kläderna!


Nu vankas film med Albs och Perz
sweeet dreamz!

Dagens bild!

Resultatet av ett sjöslag i Årjäng. Daniel, Albs och Bernard agerade Rockstars
mellan 03.00-06.00. Den rosa hårtorken fick i brist på annat agera mikrofon...

Ny vecka!

Ny vecka och nya möjligheter säger de ju! Jag och Jake skall strax enntra schtan och byta lite plagg åt Jake, samt ta en kopp kaffe, en annan ska nog räva lite också!

Morgonens låt:


Denna veckan innehåller inte några speciella planer just nu! Men ni lär väll se om nått sjukt dyker upp i våra skallar!

På återseende, Limpan

Gustav "jagslåsslitebättreändej" Storm

I Lördags så gick min lilla och något yngre kusin sin första proffsmatch i Thaiboxning.

– Innan matchen sa han: antingen så knockar jag honom i första ronden, eller så kämpar jag som ett djur i fem..

Tyvärr hann jag inte få några schyssta bilder eftersom det inte tog länge innan matchen var över!!
Det tog nämligen inte mer än 45s innan de fick skyffla bort den andra grabben från mattan, typ död ; )

Läs NWT:s artikel här


Grymt skön kille detta. Han kan inte bara slåss, han är rolig också!!!
Lycka till i fortsättningen, nästa match vill jag ha lougebiljett.

/ Storm

badkarshäng 51 F

Momentet innan draperiet åkte ner och glas krossades sjöngs det en hemmagjord mix av when I come around/seven nation army-studentdängan - Dudez m. G-blog'R feat. thug oMeLVi bjuder in till efterfest varannan lördag!


/dudez

Grattis Albs

För er som inte visste det så fyller vår käre vän och medlem Albin 21 år! Ge han ett grattisFridens albin

trökda


Vackert!


gårdagen

Igår var det som vanligt kalasering på Sommaro. Pökhuset som tydligen har många år på nacken gällande vilt festande enligt våra säkra källor, (som upplevde liknande scenarior som våra för flera år sedan) har nu ännu en efterfest i bagaget. Denna gången gick det dock sönder lite mer saker, från myspys vid 02.00 small det bara till.

Bernard hinkade friskt, likaså Storm. Albin spydde ut lite vätska i något som liknade en spolning och hittade ett armband i toan som han grävde upp. Film på detta kommer senare.

Kvällen slutade med sedvänligt bad och för en gångs skull däckade mina krigare på lite nyare ställen än vanligt.


Grabbarna mådde nog som förtjänat idag, är dock självförvållat..

Albinböbben fyller år idag förövrigt, två flammor kom in runt 03.30 snåret med en färskbakat kladdkaka. Något som jag anser vara en av de finare gester och födelsedagspresenter jag upplevt. Den är tanken som räknas, inte gåvan. Dock var denna gåva gudalik. Tänk er en kladdis när man är dretfull! "knullar i munnen" enligt Albs.


JÖ!
Phre!

Söndag!

Precis kommit in efter att ha lagt golv i uteskjulet. Nu blire kebabrulle med pommes i! Sen äre film och chips som gäller!

Helgen har vart rätt så lugn! Och denna söndan tillhör en av de tråkigare dagarna i mitt snart 20 år långa liv!

Igår var jag på en sjuuk eftefest hos knapé! Så mycket otippat folk! Kan inte riktigt förklara så mycket om den. Man var nog tvungen att uppleva den för att förstå hur den var!

Som sagt så har jag hur tråkigt som helst så detta inlägg kan säkert se en aning deppigt ut. Vet inte ens vad jag ska skriva om faktiskt!

Så jag tror jag lägger ner de här inlägget här och hoppas på att den nya veckan bjuder på lite mer! Beklagar!

.........

Såhär bra mådde Limp i torsdags....

Innan det svarta hålet!


gah

Jöbbern perz a.k.a fåraherden jobbar ihjäl sig.
Gud vad tekakor jag langat de senaste 36 timmarna...

Anyway så har jag en tökkendäringa iPhone nu,
nytt nummer en vecka typ. Ingen har det och ingen kommer få det.
Efter den 19:e har jag samma som förut, då blir allt som förut.

til' then: who am I?
Sen vill jag bara skriva att jag ska på Pier Pressure med Mad media-Mike. Inte lätt dedär, speciellt inte när Startfältet på hamnröjjet i Göteborg är så jävla bra. Kolla läget själv på PP's Hemsida. Huruvida det går med min jävla resa till Bull med samma man vet jag inget om, jag blev förmodligen jävligt blåst, tack era sossar.


mvh perz


Aa ni

Egentligen hade ja tänkt att lägga ut lite videoblogg nu men ja har inte en blek om hur man gör efter den 100000000e roggen. Det snurrar i allt som är och ja gör mitt bästa för att försöka stava rätt iaf. Ja har inen riktig aning om vad ja ska skriva om egentligen men ja kan börja med att beskriva huvudvärken som börjar ifinna sig. Tämnk dig indianerna mot kaowbojsen i ett redje världskrig... i mitt huvud, inklusive hirosima.

Limp svarade härom dagen på lite frågor som noi ville ha svar på men ja tänkte ge mina synpunkter på det hela också.
Till att börja med tar jag det klassiksa tjock vs smal.
Ni kanske inte vet det men enligt mig (albs) så är Hayden Panettiere världfens i särklass snyuggate brud. Hon har inte störst bröst, inte snyggast röv, inte smalast midja eller nåt annat. hon är vad man skulle kunna kalla "lagom". hon är beviset på att en tjej inte måste var trådsmal för att r'äknas som "10:a". faktum är att ja inte gillar trådsmala tjejer ölver huivud taget.
Det är heleheten som räknas och framfölr allt utstrålningen och personligheten. s mitt tips till alla er brudar som vill gå ner 2-3 kg är inte att göra det utan satsa mer på hur ni beter er, leende, hållning och annan skit :) Det gör så mycket mer än vad ni tror. Dudez gillar BARA tjejer som gillar sig själva!

vad hände`?

På torsdagar har ankan halva priset på öl, vin och mat. Jag och Martin var där förra torsdan och käkade gott och prata lite skit! Tanken var att vi skulle göra nått liknande igår. Men något gick snett?

Vi köpte in varsin öl och Ricce bjöd på några drinkar, sen slog det över och resten av natten är bäcksvart!

Nästa dag vaknar jag på Albins soffa. Själv, det var jag inte när jag la mig. Jag vaknar av att Martin ringde och kollade upp lite detaljer om tosdagsnatten, den var nämligen lika svart som min! Jag hade inte mycket att komma med. Men efter en hel dags resumé har vi fått fram det här

Viktor:
Har vart ute och gått i Karlstad hela natten, han kom inte in på ankan igen pga av för hög promillehalt. Han gick då till rud och ringde Albin och ville att Albin öppnade, men vad Viktor inte visste var att han va på just rud och inte sommaro. Han gick sedan till Sundsta och sen tillbaka till rud igen.

Martin:
Som vanligt dretfull och har inte speciellt mycket minne utav natten mer än att han styrt dansgolvet.

Albin:
Den mest anständige eftersom han skall ut idag. Han som höll ordning inatt. Körde ninja i trapphuset, givetvis naken!

Linus:
Enligt Albin har en tjej ringt honom och bett honom komma o hjälpa mig runt 2snåret på grund utav att jag inte kunde ta vara på mig själv. Finns även filmbevis på att jag spytt konstant i ca 5 minuter ovanför tingvallaskolan! Körde ninja med Albin i trapphuset på Sommaro runt 4.

Ricce:
Honom hämtade Martin i fyllecellen 8 imorse!

Det finns även en del filmmatrial som kommer upp senare. Albin festar just nu så vi kan tyvärr inte få in dem.Beklagar för dålig update idag. Men vi sitter inte vid datorn 24/7. Perz jobbar som en tok, Albin och Storm festar och jag, Limp, har inte mått så bra, men har ändå kört en timme body pump och en timme spinning!

Som sagt så kommer detta inlägg uppdateras med filmer!

Nattens assdrop!


:)

Lite frågestund!

Vi har fått in 2 frågor som vi vill bli av med så här har ni svaren! PEaCe

Vad tycker ni egentligen om tjejer med många pinnar?

Vi bryr oss inte överhuvudtaget! Livet är till för att leva, inte för att skaffa massa bekymmer att tänka på! Sex är något som är skönt, fint, vackert, nice osv. Hittar inget negativt med det. Vi lever inte för att bry oss hur många ni tjejer har legat med! Varför bry sig om de? Antar att de flesta gillar sex, så varför gå runt och försöka motstå det. Vi skall ändå en dag dö och det är nu vi är unga och kan ha riktgit nice sex! OM 60 år måste vi käka piller för att få den att stå, och vi har blivit på tok för stela för att kunna forska i ställningar osv. Så passa på för fan och sluta bry er om massa bekymmer och tankegångar! Ligger vi inte går mänskligheten under dessutom och ligger man inte så påverkar det humöret såg jag nånstans! Och ett tjurit fruntimmer kan va jobbigt!

Vad tycker ni om tjejer med hull vs smala tjejer?

Perfekt är det bästa givetvis. En mycket svår fråga faktiskt. Men en för smal tjej har varken röv eller kurvor och det är för fan det som är kvinnan! Hull, alltså. Inga bilringar och handtag på sidorna helst då. Men de förstår ni väl. Inga illa mot er som råkar ha de nu! Men de är bara ut o spåret och löp, samt skit i all pizza/chips och annan skit så försvinner de. Vissa gillar säker er med bilringar med, finns folk till allt. Men se till att håll dig i trim och träna. Då kan du äta gott, slipper banta osv. Samtidigt som du får en tight stjärt och du blir varken för smal eller tjock. Men att va för smal kan va minst lika illa som för tjock!Collide

Nu måste ja faktiskt få försvara mig lite här och det är inte nån  "ni kan inte säga att ja är dålig om ni inte kan bättre själva"-ursäkt som gäller.
Vi gjorde våran tolkning av Collide som en rolig grej och det gjordes faktiskt med en rätt så stor klackspark, tro det eller ej. Det är faktiskt så att jag inte var så inne på att sjunga över huvudtaget eftersom att jag inte är så frutkansvärt duktig (tack Emmelie och hon som håller med Emmelie för att ni talar om det). Men eftersom att Perz är en superduper-övertalare och att jag inte är så främmande för att göra bort mig så blev det som det blev.

Det jag vill få fram är iaf att jag inte "tror mig kunna" sjunga ifall det är någon som mot all förmodan skulle tro det :)

Så lite creed till mig som varit ute och sprungit nästan en mil ändå!Ninja Mission!

Planen var ifrån början att jag (Limp) och albs skulle smyga på Perz denna onsdagsnatt! Men det hela utvecklade sig till att vi skulle rycka upp dörren och ha på oss rånarluvor och skrämma honom. Sen kom Jake och det hela utvecklade sig till ninjas. Sen kom vi på att det är roligare om vi är nakna och kör helikoptern för honom också. Sen kom Domare och Lindskog och hakade på det nakna med ninjaluvor. Vi tänkte att ju fler vi är ju svårare är det att upptäcka våra sanna identiteter. Ví genomförde planen, men den sylvasse och kalle Perz synade oss på skratt, en röv och Jakes skor.

Plus att det såg en aning osmidigt ut när vi sprang in. Han hade nämligen fält ner ett myggnät innanför dörren som alla 5 fastnade i innan vi kunde fly.

Vi nöjde oss inte med det utan körde även en mission 2. Den får ni tolka hur ni vill! Enjoy vår onsdagsnatt!/L,A,J,J,C

Dagens vits!

En mus och en häst höll till på samma gård och var goda vänner. En dag när de var ute och gick trampade hästen ner sig i en myr. Han började skrika efter hjälp, skriket var riktigt panikslaget och skärande för hjärtat. Musen sprang då hem för att få tag på bonden så den kunde hjälpa till att dra upp hästen. Men bonden var inte hemma. Då hämtade musen ett rep och hoppade upp på bondens Harley Davidson, sen körde han iväg mot myren där hästen satt fast. Väl framme hoppade han av och kastade ut repet som hästen fångade snyggt med munnen. Andra änden fäste han i Harley'n och drog upp hästen. Efter det blev de ännu bättre vänner. Så en dag när musen gick rakt ner i en lerpöl och fastnade var hästen snabbt där och ställde sig skrevande över lerpölen, sänkte ner kuken mot den panikslagna musen och vips så var han uppdragen ur leran.

Moralen med historien: Så länge du har kuk som en häst behöver du inte ha Harley Davidson för att plocka upp en mus!

Fridens hästkuk!


Bidraget....

Som tar dudez till röda mattan!


Roadtrip

Det  frågades för ett tag sen ifall vi inte kunde berätta om någon konstig/sjuk händelse när vi varit fulla. Visst, inga problem. Tänkte faktiskt dra en liten rövare nu!

För ungefär ett år sen så tänkte jag, Stonkovic, Bernard och Fiddson att vi skulle ta en roadtrip till Göteborg och testa utelivet där. Eftersom att Kristin (en gammal klasskompis till mig och Storm) bodde i Göteborg så var inte boende nåt problem utan vi crashade hennes lägenhet helt enkelt.

Det hela började faktiskt rätt så rejält. Vi hade upptäckt en ny kärlek i Varm & Kall och självklart hade vi med oss den gamla trotjänaren Brännvin Special samt en Hot n´Sweat. Storm hetsade i mig soppas mycket Het och Söt att jag tog en tupplur... i fosterställning på diskbänken... Nu tror ni säkert att Albansson hade kastat in handduken för kvällen men icke! Jag piggnade till, drack ännu mer och följde med in till krogen.


Vilopaus där

Runt halv 4 stråket så berättar Storm och Fidde för att dra hem till Kristin för lite sömn innan dag 2 drar igång. Bernard och jag är inte alls inne på samma spår, "det är ju för fan en och en halv timme krog kvar". Vi krogade til stängning och sen blev det fyllekäk där runt halv 6.

Det är nu problemen börjar uppstå. Efter att ha fyllekäkat på Mc Donalds, Burger King, okänd korvmoj och köpt pommes bara för att kasta på folk så slår det oss. Vi har två problem.

* Vi har inte en jävla aning om vart Kristin bor
* Vi har inga pengar heller till taxi, kasta pommes är viktigare!

När klockan var för mycket och hoppet var ute så kommer det fram en brud till oss. Hon frågar ifall vi inte kan hålla henne sällskap medans hon gömmer sig för Storebror Berg, ni vet Marcus Bergs brorsa... Inga som helst problem tänkte vi som va helt ensamma på Avenyn. Vi sa som det var att vi nte visste vart vi skulle och frågade ifall vi inte kunde få sova hos henne. Det fick vi och allt kändes för en liten stund bättre. Ända tills hon berättar vart hon bor. ONSALA! Vi åkte tåg till Kungälv, tog bussen i 40 min ut till Onsala som visade sig vara ett lite "finare" ställe.


Hela vägen så funderade vi på vem som skulle få bli den lyckliga för natten (eller morgonen) som det egentligen var. Framme runt 9 blev både jag och Bernard visade till hennes systers säng (syrran va på nåt läger), kul...
Eftersom att den enda bussen till Kungälv gick 11.05 så var det bara att stiga upp efter två timmars sömn och ta samma resa tillbaka. Framme i Göteborg har vi tydligen pengar igen av någon anledning (jag kan bli aningen tjuvig när jag är full).

Sätter oss i en taxi med destination Avenym och påvägen dit möter vi Storm, Fidde och Kristin. Vi kliver ut ur taxin mitt i gatan och dag två börjar, Skål :)


/Albs

Sharm el Sheikh

Efter jobbet igår så åkte jag till Årjäng för att, ja tro det eller ej, byta däck på bilen. Man kan ju inte ha mindre än 19" rimms i mitten av Maj. Det funkar inte så.
Bernard kom ut för att hjälpa mig men han var inte till någon större hjälp så han fick styra käk tillsammans med lilla Maja ♥

Vi slog oss ner vid datorn för att chilla lite innan jag skulle slagga, 06.00 ringde klockan imorse. Vi hamnade inne på en schysst sida från ett resebolag och började klicka runt lite. Det tog inte mer än 10 min så hade vi bokat en resa!!

V 24 vänner, åker jag och Bernard till Sharm El Sheikh i Eygtpen. När vi i efterhand började kolla upp vad det var för resa vi betalat för så  var det inte så dumt ändå.

4 Stjärnor för duga för denna gången och med tanke på att hotellet byggdes 2008 så skall det inte vara allt för smutsigt. Tillvald terass och givetsvis internet så att vi kan underätta er så kommer vi nog få en rätt så schysst vecka i värmen. För varmt är det rätta ordet för egypten, 37 gradet i skuggan, 26 på nätterna och 29 i havet är ganska varmt. Vi kommer under veckan att leva som kungar i dykarparadiset, det är så billigt där nere så att jag skulle vilja säga att det är gratis.
Stränder, sol, nattklubbar och kasinon en helt ok blandning som vi känner faller oss  bra i smaken. Varför inte?
Vi testar Sharm El Sheik i sommar ;)


 

Så Söndag den 13 Juni flyger vi söderut för att norpa lite sol inför den svenska "sommarsäsongen".

Ingen av oss är frekventa resenärer, ge oss ett par sköna semestertips ?
Nån som vart där ?

/ Storm

Här har du

Klockan står på 19.03, det är runt 100 grader varmt i hallen när det kommer en "diagonalare" ner mot vårt vänstra hörn. Innan Tom Colling tar emot bollen har jag (som lirar back) redan läst att han kommer lägga över den till Adam som fiskar på bortre. Helt plötsligt känns allt som i slowmotion, jag placerar mig rätt, ställer Adam i passningsskugga och väntar in passet som jag vet ska komma. Allt känns tyst, jag hör en svettdroppe slå emot golvet en hundradel före bollen lämnar Tom´s klubba. Bollen stiger, jag vet att jag kommer bryta passet och kontra in ett mål för mitt lag. Jag är så fokuserad att jag nästan hinner räkna hålen i bollen, JAG HAR FULL KONTROLL.
Bollen tar på handen, byter riktning och studsar in i det egna målet, kul...


Ett självmål av snubben i turkost hårband...


/Albs

Random List!

Tänkte dra upp en liten lista på saker som dykt upp i skallen som är värt att nämnas, gamla som nya!

1.
Att man kallar sin flickvän vid olika namn är inget ovanligt, det är hem till käringa, köna, frugan osv. Alla lika charmiga! Men Jake har det skönaste smeknamnet på sin flickvän tycker vi! I hans förhållande så är det överste Hathi (rebecca) som bestämmer! Ni vet Elefantkängen i djungelboken!


2. Att man dissar folk är en sak men på det sättet som Kristoffer Elm dissade Issa på valborg är något unikt med en liten glimt av söthet! Det var alltså på Valborg som Issa valde att sova hos Elm, inte för att få sig ett ligg eller så utan sova över istan ist för kil! Issa la sig breve Elm och Elm svarade på det valet med att kliva upp ur sängen och ta plats breve mor sin istället i hennes säng. No hard feelings och frågan är om Elm ens minns det hela!
   <3   

3. Världsstjärnor har i regel stekiga bilar med priser som en annan endast kan drömma om! De kör runt med cab och brillorna på i Världens alla feststäder. I regel med en sol och klarblå himmel samt 35+. Men skidtrixxarn Jon Olsson glider inte runt på rivieran med cab. Han kör runt i fjällen med sin Lamborghini, Med taxbox på! Vi tycker det är kyligt att bara för att man tillhör fjälltopparna, måste man inte köra Jeep med spikdubb. Det går lika fint med lyxbil i 5miljonersklassen med tillhörande takbox!


/Limp

"ta EN bild på mig då"

Enligt Slitz ska man egentligen inte lägga ut såna bilder som ja kommer lägga ut nu eftersom att dom inte får en att framstå som den svärsmorsdröm jag ändå är. Hittade en skön bildserie som ja tänkte bjuda på. Enjoy!


Ska ringa och höra ifall det skulle vara möjligt att byta ut "msngubbarna" mot dom här istället, skulle kännas mer personligt. Va tycker ni om mössan och flanellskjortan?


/Albs

Paus!

Jake har Världens fetaste fysikprov på onsdag! Detta har han pluggat på sjukt länge och kommer plugga ända in i de sista. Därför unnar vi honom en paus med vattenpipan hemma hos mig, Limp!Lycka till på provet suugern!

/Limp

PFP

Perz palla inte för trycket och blev den förste att raka bort muschen! Dåligt!
 
Dudez bääsarVill du köpa Biljett.....

Så har vi här!130 kronor!

PEACE

Dagens bild!

Perz säger "Hon är litte go o bra i sängen vettu!

Albs säger "Hur vettu de?"

Perz säger "Hon har tappat räkningen på antalet pinnar"

Albs reagerar!

NICE

Det räcker så

Hur får man tiden att rulla en natt till måndag?
Man slår på sån där röstsamtal på msn och börjar skicka bilder till varandra med en liten motivering på varje... Kategorier som sötaste bilden på datorn, sexigaste bilden, finaste tjejen, största brösten, snyggaste kompisen, fulaste kompisen och aa, ni fattar kom på tal. Totalt blev det 140 bilder, vi tyckte att det räckte så...
För er som vill ha mappen med fotona är det bara att säga till å fixar vi det.


2 av totalt 140 bilder som tog plats. Det här är kategorierna "svärmorsdröm" och "övertänd"


God natt så länge.

/Albs and Piggedy fucki´n Perz

buster cöpp

Har lyst med min frånvaro på senaste, besökte Mora och träffa lite mysigt folk och såg Sjöstad slakta hem hela cupen, Colling brothas bolla stjärt med både Kais och inte minst RIG Umeå i finalen. Mäktigt. Pappa Colling var inte ens kvar i hallen då straffläggning avgjorde semin med motiveringen: "jag har aldrig vunnit en straffläggning". (Filmklipp från staffläggningen kommer senare, en straff är riktigt sexig). Pappa C står även för dagens citat då en förbannad Tom slog iväg en vattenflarra i båset och fick ta emot dessa ord:

"Är du helt rabial pojkjävel!?" - På värmländska av de grövre slaget och högt så hela hallen kunde höra.

Helgen bjöd även på lite räveri i Hallarna runt om i Mora/Orsa, lite kalasering, lite graffitimåleri, en hel del sol och en jävla massa bäs. Bella som har ett alldeles för stort hjärta städade lägenheten medans festen pågick, hon var hungrig och tog lite makaroner, skrev förlåt-lapp till ägaren. - sött.


En av få som skriver skrivstil på fyllan tror jag.

Söndagen bjöd som sagt på finalspel och målning vid zornskas ungdomsgård. Planket skulle fyllas med ännu mer färg från Karlstad, Super och Epsiles brännare sitter nämligen kvar. Ingen vågar väl måla över mästerverken.. Lite lätt bakis körde forsa en freestyle och jag smällde upp en stor ful blaffa, slattar skulle gå åt!


ehm.

På lördagen stötte jag på en ny lagkamrat, tökken, han hittade en spegel, han gillade den. -  tror jag.
Sen gick jag även till min gamla skola, kollade om skåpet mådde bra och om allt stod rätt till. Dom hade fått nya TV apparater, kul för er. Men bilden på den gamla räven perz som hänger i cafeterian stor som ett hus har dom minsann kvar!


Sliten tro?                                                                Överlycklig vinnare?

Hur som haver är jag iallafall hemma nu, tröttare än aldrig, och ska göra allt jag kan för att underhålla er alla genom natten och morgondagen.


yo / perz
skillnad!

Skillnaden på tjejer istan och på landet måste inte va så stor skillnad på stil och så vidare. Men när det kommer till intresse finns där vissa skillnader!

Dessa skillnader kan man se när man går in på FB på morgonen!

Årjängsuppdateringar:
Karlstaduppdateringar:
Man skulle kunna tro att de övre är killar o de under tjejer, men det är faktiskt tjejer alltihop!

Skillnaden på intresse är alltså ganska stor!

Peazz

skiljer sig från mängden!

Lady Gaga har på senare år satt sina låtar på många läppar! Gaga råkar ju vara lite annorlunda på många sätt och vis. Inte direkt blyg utav sig.

Hon går liksom sin egen väg och kör på sitt vis! I helgen har hon vart i Sverigen och spelat pokerface o allt va nu låtarna heter. Som vanligt så festar artisterna loss på stureplan efter konserten. Så även Gaga. Men som vanligt så är hon inte som alla andra!

Det lär va het runt om henne på nattklubborna, så att ta på sig för mycket kläder när man går ut är väll inte så smart kanske!


VI tycker att om man har sådana kurvor så är det helrätt att köra på den här stilen! Fler borde bjuda lite på sina naturtillgångar.

Fridens Lady Gaga!

3D

Sådärr. När ja va typ 13 så bestämde ja mig för att ja skulle till Stockholm och kolla på den där supercoola 3D-grejen som ja inte riktigt kommer på vad den heter. Så blev det iaf inte och ända fram tills idag har jag funderat på hur cool det är med 3D och på en skala 1:10 blir svaret SUPERCOOLT!
Clash of the Titans är kanske inte världens djupaste film men vad fan gör det när det känns som att man är mitt uppe i ett Gudakrig.

Vi fick ett par riktigt schyssta brillz var också...

Ryktas även att dom ska börja sända Premier Leauge i 3D och är det nån som har koll på hur det ska fungera så kan ni ju berätta för mig. Har nämligen funderat och funderat men inte riktigt kommit på hur det ska gå till...

Såhär tidigt har jag inte lagt mig en lörda på riktigt länge, natti :)


/Albs

Dagens bete!


En soft dag kräver sina softa toner!Haha ärligt?Känner han själv att han har talang liksom?

Jisses

Det är ju så de heter!

Jag ska förtydliga att jag inte är rasist eller något annat liknande innan jag gör detta inlägget!Det heter ju faktiskt negerboll! Det var de man lärde sig när man börja snacka för 17 år sedan. Det ska väll för fan inte behöva tas upp i press för att man har sagt att de säljer negerbollar på ett tåg. Negerbollen har ju inte fått namnet för att ha ett rasrelaterat budskap. Utan saken är ju den att det heter negerboll! När man hör ordet tänker man inte på en mörkhyad människa utan en jävligt go boll med pärlsocker på!

Låt de heta vad de gjort i alla tider!

Man ska ju förfan inte behöva bli uthängd i Sveriges största tidning för att du vill sälja godis!

Fridens goda negerbollar!

Spontant!

Jag och jake hade igår inte särskillt mycket att göra så vi tog för ovanlighetens skull bussen till stan. Kommer inte ihåg när jag åkte buss senast. Sen drog vi till CBG och tog oss varsin öl samt drink o kollade folk! Vi fick iaf bevis för att vi är ganska skickliga dansare trots allt! För killen som skuttade igår var tamejfan sämre än mig när det kommer till höftrörelser! Ni som var där vet precis vad jag menar.


När vi skulle hem fick jake en impuls skickad till hjärnan och drog in till närmsta natthandel och köpte sig en vattenpipa som vi sedan tog med till Fei och Andrea där vi träffa Emsonn som älska den!


Hos Fei och Andrea spenderade även en del andra sköna gossar sin kväll. Efteråt kom Beccen och plocka upp oss för att inhandla lite Max-mål som vi kunde förtära under resan tillbaka till rivieran Hammarö!

Peace Limp

U maki'n pronmovlii?

Denna snutt är egentligen inte så rolig men jag lägger upp den för att jag vi hade så galet kul denna veckan alltså.
Här kommer en liten fulfilm som jag spelade in nån gång på förmiddagen när vi fortfarande var lite skeva i kolan,
kolla in Ponti (han sköna killen som hoppar i madrassen mest). Och alltid älska Bjoern!
Hoppas någon från den tiden ser inlägget, tror ingen vet om att denna filmen finns. Hittade den nyss på datorn.

Vi hade kvällen innan trashat en säng som vi släng ut i "hallen" och den roade vi oss att hoppa på.
Ponti tog hem pris med en par gött stukade fötter.Kanonkulan skall inte genomföras inomhus ;p  (1.25)

Enjoy

/ Storm

Dagens bild!


Allt som kommer in skall även ut på ett eller annat sätt!

Peace

Alone!

Ensam och övergiven från de andra är jag som ni kan läsa nedan ensam här i helgen! Några direkta planer hur jag ska utnyttja detta har jag inte luskat ut ännu. Det är fredag den 7 maj, vilket innebär att om exakt 3 veckor drar jag och 13 killar samt en brud söderut för att leva utan gränser i en vecka! Detta gör att jag inte kommer spendera onödigt mycket pengar förns jag landat på ön utanför Turkiet, Cypern med andra ord.

För er som tar studenten kan jag medela att jag har ca 20-30-40 biljetter att sälja. Jag antar att de flesta som tar studenten väljer att tillbringa kvällen på nöjes kvällen ni går ut! Brukar i regel bli så. Så om ni vill kan ni kontakta mig så har jag tickets. Tyvärr har jag inga priser att meddela just nu, men vafan, det är ju studenten, kosta vad fan de kosta vill!

klockan sex idag och en timma framåt kommer jag spendera på en spinningcykel på färjestad, sen tar jag helgen. Vad jag ska lägga tid på i helgen är som sagt icke bestämt, förhoppningsvis dyker någon upp med idéer. Jag har en fin idé själv men krävs nog att de andra grabbarna är hemma för att den skall kunna genomföras verkar det som!

Köpte mig nya smuler igår som jag kan trascha i Aya, om skorna går i sönder och blir svarta här på krogarna vill ni inte ens veta hur de ser ut efter en vecka där!


99 kronor! Blir perfa!

Gillar just nu:
-Mitt livs sista gymnasiedag om man inte räknar med studentveckan, gjordes idag!
-Ledig på midsommar
-slog nytt rekord, från sovande i sängen till skolan på 3 min, nationella idag tydligen!

Ogillar just nu:
-Att de aldrig kan bli riktigt varmt!


Baden/smögen/kungshamn under midsommar med min sanslöst hårt supande vän Frohm!?

hörs ikväll!

/Limp


Helgen som kommer

Kära horblogg

*I helgen kommer jag, perz, smita iväg till Dalaland och min ex.ort Mora och reppa dudez där. Inkomsten finns där, Innebandyn finns där och Graffitisessionen finns där. Dejtar förhoppningsvis Arrmans på Söndag om allt går vägen, det ni! - Därav min anledning till flykt.

*Albin drog nyss iväg till Stockholm via Götet, blir borta till nästa fredag. -Jobb även där, han sliter hårt pöjken.  Lugn ladies, jag har hans bil och nyckeln till lägenheten.

*Storm är i Charlottenburg och den enda representanten på hemmaplan 3 dagar framöver är Oris, men vad fan gör det. Han kan det här med att Blogga och att synas, så vi litar fullt ut på honom. Vi andra kommer alltså inte kunna blogga så mycket framöver men nu vet ni iallafall varför innan ni klagar!

Kollade igenom mobilen lite nyss, såg en skön bild från Hoff på Jerry Hoff när han ensammen körde SlimiiiJimmibobbyBoy. Klart som fan jag stog längst fram och skrek mest!? -kommer fortfarande ihåg hur skönt det var, men kommer fortfarande inte ihåg vad som hände efter de slutade spela...


Snygg söderkis med goaste rösten.


Nu packas det alltså för fullt, cansen är med, kamagran är med, innebandydressen är med och musiken är med. Är det någonting ni undrar över folket? Ställ era frågor, vi har förhoppningsvis svaren. Kanske rent utav är en liten frågestund under helgen, vi kör på det.


Ciao

/perzz

g-g-lass!Glass=icecream på engelska!

Peazz

Rakt eller lockigt hår ?


Jag har under hela min uppväxt levt med den otroligt plågsamma pinan att ha lockigt hår.
Har under de senaste åtta åren plattat håret dagligen för att slippa dessa lockar. Ständigt möter jag ett motstånd, "du borde ha lockigt hår" "lockigt hår är så fint" osv osv.

Jag kan själv erkänna att jag tycker att lockigt hår kan se väldigt bra ut på dem som passar i det.
Men jag är inte en av dom!

På senare dar har jag kunnat acceptera det lockiga håret mer och mer och faktiskt haft det nån enstaka gång (pga att jag glömt min plattång). Det kan bero på att jag har kortare hår än någonsin, har aldrig haft såhär kort hår som jag har nu på det senaste halvåret.

Idag var jag hos min frisör och hon verkligen övertalade mig till att ha lockigt hår, efter lite förhandlingar kom vi överens om att jag skulle ha lockigt hår i en vecka emot att jag fick ett nytt vax för 400kr .
Tyckte för stunden att det var en mkt bra deal så den körde vi på.


Nu vill jag veta vad ni tycker!!

Rakt eller lockigt hår? Var ärliga!


/ Storm

Dagens bild 2

När man säger ordet Årjäng så får man ofta svaret att det är en håla (som typ Kil fast 1000 gånger bättre) där folk bara super sig fulla och härjar. Jag kan inte göra annat än att hålla med, bilden talar för sig själv...


Men det där med att vi bara skulle dricka oss fulla på hembränt får ju ses som en myt...


/Albs

Dagens Bild!


HUC:S egne käre Mats Andersson med sin nya allmenacka!

Fridens MAts

Hjälp!

Nu behöver vi våra käre läsares hjälp! Limp har nämligen slarvat bort sin bilnyckel nånstans där i huset på Hammarö. Som den slarver jag (Albs) själv är så vet jag att det kan kännas som att man har letat prexis överallt fast än att man har glömt ett ställe. Ni fattar vad ja menar right?


Helt jävla väck!

Så nu vill vi att ni hjälper Limp genom att ge förslag på ställen där nyckeln kan ligga och nu snackar vi inte om ställen som jackfickan, på köksbordet osv utan lite mer långsökta ställen där den faktiskt kan va.

Alla idéer är bra idéer just nu och tas emot med öppna armar!

/Dudez

Efterlysning!

På sista tiden har jag tappat bort en del prylar och skulle gärna veta hos vem de ligger!


Fast med mörkt glas! Vet att någon jag känner har dem! Kommer dock inte ihåg vem

Sådana fast svarta, Någon som tog de hemma hos mej o hade de på huvudet men kommer ej ihåg vem! Var vänlig lämna tillbaka:)

Samt bilnycklar till min bil, det är ett golfmärke på dem och ett mörkblått band! Kan ha hittats utanför huset eller så har nån vart här inne och fått med dem ut!

Tacksam för svar, peace LImpan

Sådärr

Helgens videobloggande kommer på en onsdag istället :) Ta för er!


Boods snöpp är nog inte så stor egentligen...

The Hamptons nästa. .

Gör ett inlägg om hur du skulle vilja att ditt liv skulle se ut. Var ärlig!

Jag skulle vilja driva mitt eget företag, starta upp något från grunden. Det skulle kunna vara vad som helst bara det är en stark affärsidé bakom och framför allt rätt affärsidé. Jobba och slita med detta ett par år, bli riktigt duktig och ettablera företaget i Europa. För att på sikt kunna jobba och leva utomlands. Man kanske börjar i London eller Paris för att ge sig på New York och USA på sikt.
I vilken fall så vill jag inte bo i Sverige! Om man aldrig skulle få den grymt bra idén som man satsar på skulle jag försöka söka mig till ett stort internationellt företag för att göra karriär, och via dom ta mig ut i världen.
Ibland blir jag faktiskt sugen på att plugga igen, isåfall skulle det ske i staterna.

Personligen trivs jag inte bra i Charlottenberg, ,men jobbet är underbart! Jag trivs som fisken i vattnet när jag är på jobbet, det är utmanande och man stöter på nya saker varje dag. Det är ju gränshandel, en liten men väldigt stark marknad (iaf för tillfället) så här trivs jag bra. Men givetsvis är målet att ta mig härifrån om nåt år eller så. Har fortfarande väldigt mycket att lära från företaget jag jobbar på och det kommer jag ha nytta av när jag ska starta upp något eget längre fram. Sen hade det ju inte vart fel att haft en bra tjej vid min sida, men jag har svårt att se hur någon skulle orka med mig när jag förmodligen kommer att jobba tills jag går i graven.Nu drar jag och solar, cya!


Jag tycker du kan berätta något kul minne eller något pinsam som hänt dig?

Ett roligt minne. Hahaha! Det finns så sjukt många! De flesta blir ju interna så att det inte är lika roligt att återskapa dom. Men jag ett par riktiga godingar som jag funderar på att dela med mig utav och då kommer det i enskilda inlägg längre fram.

Okej då! Denna kan jag bjuda på ;p

Detta är ett par år sen när den underbara och ack så saknade nattklubben Arena hade sina storhetstider. Jag var singel för första gången under min "krogkarriär" och vispade tungt på Arenas dansgolv. Styrde väl upp en brud eller två, inga konstigheter. Men det var en tjej som rävade mig hela kvällen och fram mot slutklämmen på kvällen så viskade hon x antal snuskiga ord i mitt öra och då visste jag! Yeees, det blir ligga ikväll :p
När vi kommer ut från krogen runt 2 stråket och skulle bege oss hem till henne så föreslog jag en taxi men ikke, hon hade tagit cykeln till krogen. (wtf?) Lat och jävlig som jag är så ställde jag ett ultimatum, "Du skjutsar mig eller så drar jag hem". Så hon knäppte av sig sin BH och sa, håll i dom här så blir det en ganska bra cykeltur ska du se.
När hon hade trampat klart och parkerade cykeln så sa hon, Du? Vi kommer inte vara ensammna hemma för mina föräldrar har fest ikväll. För stunden så tyckte jag väl att det inte var så jävla bra men jag var ju ändå där så man fick ju se förbi det där. Så "på" som hon var skulle nog inte lite föräldrar with friends stå i vägen.

Det visade sig snabbt vara mycket intressant folk henne hos henne. Hennes pappa drev eget och en annan nisse som var där jobbade som chef över nåt på Ericssons så jag slog mig ner och snackade affärer... Bruden kom med drinkar, en efter en, starkare och starkare. Jag vill minnas att jag hann med att snacka en alldeles för mkt skit med hennes pappa fram tills halv sju på morgonen och även buggat med hennes morsa. Ni hör, det var helt urspårat. Hon här bruden höll på att porra sig hela tiden, jag satt ju bredvid hennes farsa och grejjer och hon höll på med både det ena och det andra när hon satt mitt emot..

Men tillslut så gick vi upp för att "lägga" oss och jag var så jävla aspackad så det var helt sjukt. Hon och hennes morsa hade väl pumpat i mig 5-6 fiftyfifty groggar. I vanliga fall innebär detta deluxe-mega-vinballe men inte hos Linus Storm. Han var på!!

Jag ljuger inte om jag säger att jag hann föra in den, "knulla" och komma och somna ... inom, max 30 sekunder. Total däckade!
Det var lagom pinsamt när man vaknade upp dagen efter + att jag mådde som ett jävla as. Man kan väl säga att hon blev lite besviken, mkt förstårligt.

Jag skulle vilja höra lite om framtidsplaner?

Bli rik, bo stort, äta gott, ligga fint, leva dyrt.

 

 


De flesta har någon i det motsattta könet som tilltalar en lite extra när det gäller sexbiten. Har du någon? och isåna fall, vad gör henne speciell?

Mitt ex, hon är inte galen i sängen med galet bra i sängen. Kan ha att göra med att vi var tillsammans i hundra miljoner år. Men hon känner mig väl, man vet hur den andra fungerar och gillar :p

Man kan väl säga Naomi så fattar iaf de allra flesta killar vad jag menar. (kolla youporn)


Vilken person känner dig bäst?

Tilda och Mamma

 

/ Storm

 


top 5 Var tog de vägen?

1. Var tog den goda drycken San São vägen? Den var god till chipsen på söndagskvällarna och precis lika god som blanddricka tidigare under helgen! En av de få drycker man kan dricka till vardags trots att man supit och spytt när man haft den som blanddricka!


2. Mix max, är det någon som kommer ihåg vaniljyoghurten på burk med en burk chokladkulor ovanpå som man hällde i yoghurten? Riktigt god till frukosten, funkade alltid. Även riktigt god på bakfyllan! Hittar tyvärr ingen bild på den!

3. Donkey kong. Kan va ett av de roligaste spelen som tillverkats, men tyvärr har den inte följt med i spelkonsollernas utveckling. De finns ju bara på det gamla hederliga supernintendo! Vi saknar apfamiljen och att klarar nya banor och världar!


4. Hammarby,södra stockholms stoltheter! Med 37 säsonger i högsta divisionen och SM-guld 2001 är/var de ett av Sveriges slagkraftigaste lag. Men 2009? Vad hände? Vart tog de vägen? Sjunker de som en sten mot botten!?


5. Björns Gustafsson, Efter succe i parlamentet och melodifestivalan var han Sveriges näste store humorikon! Han var namnet på många brudars läppar "han är så söt"! Men nu? Man ser knappt röken av honom, både tv och press försöker väcka liv i honom! Men vart har han tagit vägen?


/dudez

Klockrent

Hade tänkt lägga ut lite videobloggande från i lördags nu men Youtube är segare än någonsin så ni får vänta en timme till med det.


Men fram tills dess så kommer nu topp 3 skönaste grupperna på facebook just nu:


3. Lägg ner damhockeyn för all framtid
Lite djärvt av mig som kille att ta med den här men helt ärligt nu, så fruktansvärt roligt är det faktiskt inte. Man måste ha galler, man får inte tacklas och nu är inte jag så insatt, men får man skjuta slagskott? Damhockeyn bör, precis som Bernard säger: läggas ner för all framtid!
Fotnot: Jag har absolut ingenting emot övriga damsporter

2. Vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" iställer för "rock the microphone!"
Kan året ha varit 2000 eller nåt sånt där? Jag och mina "homies" lyssnade iaf på den här på VARENDA disco som vi var på och inte fan hade jag någon aning om att dom sjöng "rock the microphone"...


1.
Alla vi som "går fram" när det är en tjej som ska slå på brännboll
Haha, ja tycker den här är så skön sådet finns inte. Allvarligt talat nu pöjkar. På brännbollsmatcherna på skolan/fyllan/midsommar eller när det nu är. Visst fan går vi fram och ställer oss lite lätt på huk med händerna i "lyr-läge" framför damen med ett litet hånflin på läpparna :) Den överlägset roligaste psykningen som finns!


/Albs

Dagens bild!Baddräkten är fortfarande ett alternativ!

Testa något nytt!

God afton folket!

En annan jobbar och sliter medans de övriga här i Dudez verkar ha ett rätt så bra liv ;)
Imorgon tänkte jag "freestyla" lite, testa något nytt. Ska nämligen vara ledig mitt i veckan!! Jag kan inte med handen på hjärtat inte minnas när jag var ledig en dag mitt i veckan eller en dag över huvudtaget där jag inte har/hade något planerat. MEN IMORN!

Utorrent maxtankas med diverse nya serieavsnitt som läckt ut på nätet och skall göra ett tappert försök att finna en eller annan film rycka hem under natten.
Målet med morgondagen är att inte kliva upp ur sängen om det absolut inte behövs. Jag har varit och tömt ICA så att allt jag kan tänkas bli sugen på skall finnas lättillgängligt.

Om ork finns så skall jag laga mat, bråka med solariumet i byn och eventuellt besöka frisören för att klippa mig.
Jag har precis strukit tvättiden, inte för att det inte behövs utan att jag inte orkar tvätta. Att städa eller byta till sommardäck på bilen kommer inte på frågan. Imorn ska jag softa... styggt!
Skall också försöka hitta på lite roliga saker att blogga om, kanske någon schysst lista eller dylikt.
Tips på något roligt att skriva om, en lista eller vad som helst tas emot med öppna armar!
Är det något ni vill veta eller undrar på så har jag tid för det imorgon.
Filmtips är också välkommna!

/ Storm

Bästa ligglåten

Folks, vi alla diggar sex. Ni med förhoppningsvis. Men för att få till det krävs ibland lite mer knep än frasen "ska vi skeda babe?" Så när man ska få omkull fjällan krävs ibland lite tända ljus, sprit eller rent utav en sång. Här är två listor, den ena listan gäller för den som vill Älska och göra det fint. Den andra riktas mot de som vill Älska passionerat med sin partner, inte för att få till själva ligget utan mer för att ha en bra kontakt mellan varandra under själva akten. Självklart hjälper de dig att få henne i säng också, två flugor i en smäll kan man sammafatta det.


För att komma hit och bli lika lycklig som denna dude krävs bra låtval.


Älska listan:

Ni som tror att Titanic, Öppna din dörr och I will always love you kommer vara med på listan bör titta extra noga. Dessa låtar är redan gjorda båda en och två gånger för mycket under dessa sammanhang och alldeles för lätta att genomskåda. Det bara skriker "jag vill sätta dig" - tips från coachen.

Sidospår: (
när vi tänker efter kanske vi släpper en lista med cheezy soundtracks som verkligen inte funkar för att vinna din älskades kärlek).


5. Marvin Gaye - Let's get it on

Klassiker som alltid funnits med men ändå inte så cheezy som vissa låtar kan bli med åren. Den har en viss charm och kan bringa fram leendet hos tösen även fast hon vet att det är en pöklåt. Det gör alltså inte låten till en förlorare utan damen blir glad att du gjort ett försök till att inleda en passionerad romans. 

4. Kiss - Beth

En gammal dänga som inte spelas alltför ofta. Lyssnar man till texten är den klockren och kollar du din flamma i ögonen konstant under tiden kan du inte misslyckas. Fast och bestämt blick and your'e in, in love.

3. Hoffmaestro - I'm not leaving now

En "ny" låt, en vals. Lugn och fin med mycket pricksäker text, lyssna bara till raden "I'm not gonna leave you baby til you satisfied. Glasklar i sitt syfte och låten är ju till och med soundtrack i kärleksrullen Stockholm boogie.  

2. Howie Day - Collide

Låten alla brudar älskar, likaså killar. Den går rakt i in hennes hjärta, kanske för att de tycker Howie är så jävla söt men det är du som ligger breve nu, inte han! Plus till denna låten för att den är svinlätt att spela på gitarr. Så skippar du Howie och briljerar själv med en stålsträngad kan du verkligen inte misslyckas.

Sidospår: (perz kan den på gitarr ladies, Albin med säger han. Storm sätter den ibland och Limp ler sött bredvid och raggar med Sidney).

1. Eva Cassidy - Fields of gold

Bästa låten som någonsin skrivits, dessvärre inte hon som gjort den men det spelar ingen roll. Hon framför den bäst och låten är totalt överlägsen på denna listan. Det är nästan ett hån att ha med den, den bollar stjärt alldeles för lätt. Dessvärre är Eva död nu, bröstcancer tog henne alldeles för tidigt. Men vi bevarar hennes minne i form av hennes underbara röst och musik. Du får säkert din drömtjej med hjälp av Evas höga och glasklara toner, lycka till!
Älska passionerat med din partner listan:

Fokus på denna lista blev 80-talsdängor, vi märkte ganska snabbt att en hes wiskeyröst och ett gitarrsolo går hem när man ska hoppa i säng då första gången redan är avklarad men man fortfarande vill vara "mr niceguy". Romantiken flödar.

5. The red jumpsuit Apparatus - Your guardian angel

Skulle kunna vara som tagen ur en serie då regnet bara öser ner på en övergiven kille som bestämmer sig för att springa hem till sin flamma för ett sista tappert försök. Ruskigt intensiv och laddad låt men lugn till att börja med. bygger upp en elektrisk statisims utan dess like som brakar lös på slutet. Precis som vi vill ha det i sänghalmen.

4. Lifehouse - Everything

Smallville-låt som får självaste Lana lang att smälta. Samma stuk som låten ovan men med en lite svängigare refräng. Vi tror att denna låten ger samma slutsats som Your guardian angel, men det kan bli långtråkigt att spela samma låt hela tiden så här är en till i er reportoar.

3. Bon Jovi - Bed of roses

John skrev denna med en flaska jack vid sin flygel då han precis blivit övergiven. Väldigt emotionell låt som sätter alla tre pilar i Bulls Eye och piltavlan hade varit ett hjärta. Mitt i prick helt enkelt. En av grabbarna i redaktionen har fått kommentaren "sätt på låten igen" under en kärleksfull akt, detta hoppas vi duger som bevis för att den funkar även för er.

2. Poison - Every rose has it's thorn

Denna låten behöver ingen närmare presentation, Den har allt. Lugna perioder varvas med solon, den är inte agressiv utan balanserar precis på den hårfina gränser mellan hård och mjuk. Den intensiva elgitarren kan hjälpa dig att få omkull din snäcka.

1. Aerosmith - I don't want to miss a thing

Låtarnas låt, du vill helt enkelt inte missa någonting med din dam, Precis som titeln säger. Mannen med den stora munnen som är skaparen till denna låt är ett geni i våra ögon. Låt texten spegla ur dina ögon och flickan är garanterat din!


/perz och albin
 


Att ha sex med en barbara!

För att få reda på saker och ting här i livet så måste man ju testa! Något jag gjorde under vistelsen i sälen. Efter några glas var formen på topp och jag kände att nu är det dags att testa hur det egentligen känns att sätta på en barbara!

Först och främst tycker jag själva hålet, snippan, musen you name it, sitter lite för långt upp. Det hela blir en aning onaturligt och man mest ligger som en fura rakt på den stackars dockan! Sen att stoppa in den var helt okey, en och två gånger. Men sen märker man hur viktigt det är att ha tuben med glidmedel nära till hands! Det är strävt och inte alls glidigt. Det är mer ont än tillfredställande. Så den 4 och 5 vändan in blir tyvärr de sista då krigarn ger vika och går tillbaka till sin vila. Att det är kallt och hårt där inne istället för varmt o mjukt är heller inte något vidare.

Men med glidmedel och en aning desperata tankegångar så kan det säkert vara helt okey! Men tror nog mer på lösvaginan än barbaran!
Att rekommendera:
-Va helst naken, tror de är mer soft
-Använd glidmedel
-Gör det inte när någon filmar
-Skit i barbaran och ta en runk ist, betydligt skönare och behändigare
-Köp en dyrare variant än denna, säkert snyggare och goare!

Fridens barbara

/Limp

Lite mer inköp!

Taxipengarna från helgen gick som smör och fyllde hyllorna ytterligare!


2 par kortbraller!


2 tischoor!

/limp

frågor!

av någon anledning sprutar det in frågor om tjejer och allt vad det innebär! Vi är tyvärr inga experter utan säger bara vad vi tycker!

De senaste har varit om vad vi tycker om tjejer med tandställning!

Tandställning i sig är väl kanske inte det tjusigaste som finns. Men den sitter ju där just för att ni skall bli tjusigare! Så oroa er inte för den. Vi väljer inte brudar efter tandställning precis. Den kanske inte är så vacker att kolla på och den stöter i o har sig när det kommer till mun-mot-mun-aktiviteter. Men som sagt, ni har ju fått den för att bli snyggare och det är ju bara positivt!

Gillar vi brudar i mjukiskläder?

Självklart är ni som finast när ni klär upp er. Men för att brud ska vara skön och snygg skall den kunna visa sig i mjukiskläder på offentlig plats utan att skämmas. Det är skönt att gå i och de äger att ta de dagar man verkligen inte orkar göra nått vettigt med sig själv. Så mjukisdressen är nice!

Vad tycker vi om tjejer i chinos?

Även chinos är nice! Särskilt nu på vårkanten! Lite smått uppvikta, en tight bakdel och tygskor! Det gillar vi:)

PeaceEn liten incident

Efter bakfylle-pizzan i lördags skulle vi hem till mig så att Victor skulle få hämta sina skor. Han hade nämligen tagit fel på mina vita sneakers och sina egna grå/svarta...
6 pers kliver in i hissen och det är tydligen en för mycket... För er egen säkerhet ber vi att skruva ner ljudet på datorn en aning så kan ni höja allt eftersom.Det ingen av oss riktigt förstod är va i helvete det där pipet fyller för funktion? Okej att det piper när vi är kliver in i hissen men där kan det faktiskt räcka, vi har förstått att vi är 80 kg för tunga!Efter att vi ringt 112 och skyllt på att Bernard har5 klaustrofobi (stavning?) så skickade dom inte mindre än 6 brandmän som låste upp dörren och släppte ut oss. Vi kände oss lite halvdumma när dom berättade för oss att man inte får åka så många i hissen. En halvtimme satt vi där inne i vilket fall som helst men nu är vi ute :)


/Albs

Fy fan

Vi hade tänkt lägga upp lite videoblogg idag men vi får tyvärr skjuta lite på det. Youtube har (iaf på min dator) gått i strejk så det blir lite halvsvårt att få ut klippen. För att ni ska få veta lite vad det handlar om så kommer det att lottas ut en dejt med vår käre Bernard om ni gissar rätt på en fråga men det får ni se när youtube börjar samarbeta igen..

Hänt i helgen då?

* Sprungit höger och vänster på Hoffmaestro
* Badat badkar på efterfest
* Känt lite på Perz snopp (?!)
* Köpt världens coolaste application till min iPhone. En grej som gör så att man låter som T-Pain, 22 kr... Råvärt!
* Suttit fast i hissen en halvtimme
* Funderat över vem som mår bättre av "tinituss-pipet" som går loss när det är för många i hissen
* Köpt barntandkräm eftersom att vanlig smakar Minttu

Ja mår så dåligt att ja inte orkar skriva mer idag. FYFAN för ren sprit.


/ O-pigg Albs

En nykter valborg!

Som ni vet var jag taxi och nykter under Valborg. Satt i bilen kostant ifrån halv 9 till 4 inatt! Inte så jävla kul. Men en bra timpenning!Det är inte alltid tråkigt att köra fulla människor. Man får ju faktiskt se och höra en del roliga saker!


Hela helgen har spenderats ¨på kneget och skalla strax dit igen. Inte det roligaste en valborg men det är pengar iaf!

Jobbigast just nu:
Den jävla cykeltävlingen som pågår på ön. Får ju inte köra någonstans!


Hoppas alla haft en trevlig helg!

PUzz Limp

Varför vi inte skrivit idag

Vi körde hårt igår. Har legat i sängen fram till nu. Vi har även hunnit med att låsa oss ute ur lägenheten och suttit fast i hissen i en timme. Det blir inte så lätt att ta sig in på blogg.se då...

Såhär ser vi ut för tillfället, en till anledning till att vi inte orkat blogga.


Linus "moneybrother" Storm


Linus "dräparns-pöjk" AlbinssonBernard "all-in morgongrogg" Vestlund


Perz "Peter Siepen" Persson


Ikväll kommer det upp lite filmklipp från hisstraumat och bilder på de lite mindre nöjda brandmännen som släppte ut oss. Även en två meter lång krönika om varför hissar ska tjuta så inni helvete bara för att de står still. Bernard kommer även att gästblogga under helgen.

Stay tuned.


/Perz,Storm,Albs,Bernard

RSS 2.0