Ah just det.

Precis som min mycket gode vän Albin tidigare nämt så kommer vi att slänga upp lite mer om oss själva titt som tätt.
Det kan handla om lite vad som helst.

Ett par saker du inte visste om mig.

 1. Jag har blivit nekad att komma in på en bio p.g.a att jag  hade en kudde under armen.
 2. Har världsklasskrulligt hår. (skojjar inte)
 3. Innehar en otroligt god självkänsla.
 4. Fick hår på snoppen typ sist i klassen.
 5. Är en sucker för whiskey.
 6. Brände 10' på ett krogbesök i Strömstad i sommras. Har dock inget minne kvar från den kvällen men jag vaknade upp bredvid en god vän och en ishink från The Cod under armen. Alltid nåt.
 7. Tycker att självförtroende hos en tjej är en sjuk turn on.


/ Storm

Dagens bild.

Detta är inte bara "dagens bild" utan också en uppmaning även en bekräftelse att det inte bara är lacktights som är okej.

Vill du på ett effektivt sätt locka uppmärksamheten från nån av killarna på Dudez är dessa tights ett säkert kort.Bränner du av en pose som denna kan du iaf räkna med 4a killar på knä.

/ Redaktionen

Hmm...

Självklart vill vi Dudez att ni läsare ska få veta så mycket som möjligt om vad som försegår i våra liv och om allt stölligt som händer under veckorna. I den mån det är möjligt så att säga, allt får ni tyvärr inte ta del av pga nationens säkerhet.

Här kommer iaf en lista på 5 saker du inte visste om mig.
 1. Har alltid klockan ställd på 07.26 av nån konstig anledning
 2. Tror stenhårt på kärlek vid första ögonkastet
 3. Vinner VM i valfritt Fifa på Xbox om jag ställer upp
 4. Det står Albin och inte Linus på min studentmössa
 5. Värdesätter brudars ben vädligt högt.
 6. Började lira innebandy med Storm i köket som 8-åring.
Sådärr. Lite titt som tätt kommer vi att lägga ut sånt här för att ni ska få en så komplett bild av oss som möjligt. Först ut var Albansson och Limp står på tur.
/Albs

Bättre än skola!

Om ni inte vill till skolan imorn kan ni istället dra till Hammarö utbildningscenter och glo lite innebandy!

Kvartsfinal skol-sm!

Hammarö utbildningscenter-Pixbos innebandygymnasium kl 11Önska oss all lycka!

PEACE L

På tal om bröst

Vi fick för nån dag sen frågan om vad vi tycker om bröst. Limp gjorde ett kanonjobb som du kan läsa om lite längre ner.
Men!
Som den tuttälskare jag faktiskt är så ska jag bara lite snabbt förklara hur min drömtutte ser ut och hur den känns.

Först och främst så ska den inte vara för stor, oftast är ju faktiskt stor=hängig. Men tänk ändå att du har en hand som är ca 18 cm ifrån handleden till toppen på fuckyou-fingern. När du kupar handen runt bröstet så ska den täcka nästan hela. Vårtgården är faktiskt viktigare än själva bröstvårtan, två av världens fulaste ord för övrigt.
Själva storleken på vårtgården är ju som bäst när den är som en krona, på ett ungefär... Toppat med en ständigt(?) styv liten vårta.
Är för övrigt inte ett så jätestort fan av piercingar över navelhöjd så länge den inte sitter i tungan...

De allra flesta killar och varenda brud vet hur en tutte på en växande 14-åring känns, stenhård. Det är ingen favorit men den ska inte vara som på en mamma som nyss ammat färdigt sitt 9:e barn heller så om vi tar en hårdhetsskala från 1 till 10 för att göra det enkelt så är det bästa att ligga runt 7. Då är tutten rätt så hård samtidigt som den är väldigt mjuk och go, hur nu det går ihop?! 


Precis som Haydens
ska dom va!

För att säga det rakt ut, min drömtutte är rätt så liten och hård fast ändå mjuk och go med en vårtgård stor som en-kronan med ständigt styva vårtor.


/Albs

Dagens bild/fråga

Hur mycket älskar tjejer spegeln? allt som kan spegla skall det speglas i! Min andra fråga är hur många timmar en brud spenderar framför spegeln om dan? i veckan? om året?.....


Ni blir så fina så;)

Fridens speglar

/L

Bröst

Bröst är ett ämne som kommer upp otroligt ofta! Vad tycker ni om bröst? Är storleken viktig? Bröst eller rumpa? Vad tycker ni om små bröst? vad tycker ni om stora... osv.

Vi tänkte nu gå till botten med vad vi tycker om brösten!

Det känns nästan som om ni tjejer är mer fixerade av dem än oss killar. För oss killar är brösten oftast inte det viktigaste utan mer en bonus. Eller iaf om jag pratar för oss här. Röven, utseende, ben, klädstil osv är tokmycket viktigare när vi glor på er än era bröst. Men självklart är det en fet bonus om ni har fina bröst. Är de stora o fina är givetvis det också en bonus.

¨
Tänk på hur era bakdelar ser ut ist innan ni koncentrerar er på tuttissarnaa!

Men om vi nu ska fixera oss lite på brösten ändå och säga hur vi gillar dem:

Bröstet är ju trots allt en fin skapelse som vi män gillar skarpt. De är ju faktiskt tändande trots allt. Vi tycker det är klart mycket viktigare hur bröstet ser ut än hur stort det är. Ett par små fina bröst slår absolut ett par stora hängisar. Det viktigaste är att bröstet är fast och fint. Inte hur stora de är. Skulle brösten dock va stora så ska det absolut va fast för att vara ritkigt snyggt. Givetvis tänder vi på en tjejs bröst även fast de bara är stora. Men optimalt är det om de är fast. Så egentligen är det inte storleken som har den huvusakliga betydelsen utan det är som sagt hur det ser ut. Det ska heelst vara fast o fint.

Sen vet vi att ni tjejer inte alltid kan råför hur stora era bröst är eller hur de ser ut. Detta vet vi och kommer inte klandra er för det. För som sagt så är det delarna av kroppen som ni kan påverka vi bryr oss om! Visst ni kan köpa sillissar för 50 laxar men med o fixa menar vi tex träna upp en röv. Och när vi ser hur vackra ni är och så visar det sej att ni inte har de fastaste bröstet i kommun så spelar det ingen roll. Vi gillar er precis lika mycket för det. För som sagt: Fina bröst är en bonus!

Sen har vi också bröstvårtan och vårtgården. De ska också va optimala om bröstet ska va optimalt. Helst ganska små vårtgårdar med en putande bröstvårta. Inte jättemycket men lagom. Men även här: Vi gillar er även om det inte är optimalt. För det är inget ni kan rå för plus att bröstvårtorna alltid är attraktiva. Precis som hela bröstet.

Så ska vi dra en slutsats här så tycker vi om er, inte brösten. Vi kommer tända på er ändå när ni står där nakna, även om vi inte tycker brösten är 100%. För hur som helst så är bröst alltid attraktiva. Ni behöver alltså inte tänka för mycket på era bröst. Men vill ni slänga upp pengar o fixa till dem så kommer vi inte säga Nej! Och JA, små bröst kan också va sjukt fina.


Sluta tänk och oroa er å mycket!


Fronda förklarar här bra att det finns många olika tuttar och du bör le för din!

Fridens Olika bröst

/Dudez-redaktionen!

Hammarökollen

För er som inte bor på hammarö eller vet va det är överhuvudtaget kommer här en liten koll på vilka som bor vart och vilka platser som är värda osv.

Först ut är Lövnäs. Den kanske största och mest tätbebodda delen av hammarö. Här duggar de vackra villorna titt som tätt och jag tänkte börja med det lite finare området som är beläget vid blå bryggan.

Här i närheten bor stjärnor som Adam ''Runken'' Rundqvist, Josefin Thunell, Jakob Knape, Jon Hedlund och Per Troedsson men jag tänkte trots allt börja med den största stjärnan.

Dudez.se presenterar ingen mindre än Fredrik Hammar.

Fredrik
som haft en lysande karriär inom både fotboll och innebandy är numer bara en vanlig stjärna. Han var med i suparlandslaget i Alanya trots ett brutet nyckelben och han steker till vardags runt inne på CGC istan! Killen har en del du kan få bita i med andra ord. I övrigt är han med sina 18 år i nacken en mycket trevlig kille som mestadels syns när det vankas stora tillställningar. Han gillar tjejer, tjejer gillar han och han har framtiden för sig. För tillfället ryktas han vara på g in i fotbollsverksamheten igen då Tim har storartade planer på g. Mer om det senare.


Åker vi vidare ut på Lövnäs hittar vi den mycket snälla damen Tove som till vardags håller ihop med vår gode vän Rasmus. Riktigt trevligt par de där. Verkligen värda att bli nämnda här. För er som inte känner Tove så kanske ni känner hennes lillebror jonnittie the fuckin Jonthe. Även han upptagen tyvärr. Populära i den där familjen får man lov o säga.

på Lövnäs finns också den mycket populära Ica-butiken. Hit drar ungdomarna på den här sidan ön för att inhandla lite smått o gott när kvällstimmarna smyger sig på. Går du hit mellan 21.45-22.00 är risken väldigt stor att du får träffa profiler som Makry, Dippen, Såsen, cilla knape (hammarös näste ögonsten), Jon och Ida hand i hand eller kanske Erika Boss.

Längs med lövnäsleden bor också Markus Landet Landegren. En av en trio heta bröder. Killarna kombinerar det gyllenbrunahåret, mörka ögonen och ögat för damer fiint. Frågan är vem som är snyggast av dem?

Jesper eller Marcus, den tredje ser likadan ut fast 4 år yngre än marcus!

I övrigt om Lövnäs så tycker vi detta är en mycket trevlig del av Hammarö. Men vill du se det finaste av denna delen av Hammarö bör du se Lövnäs från sjön. Då ser man det vackraste. Har du lite tur kan du även få se Dudez-redaktionen bada näck under sommarhalvåret.

Här finns även Hammars udde. Dit många vallfärdar för sin första fylla, smyga med sin cigg eller bara sitta o hångla på en av bänkarna.Fridens Lövnäs!

/dudez


Mys på Gårdsvägen

Igår var det sista dagen som jag var ensam hemma för den här gången! Det skulle firas lite tänkte jag så bjöd därför hit lite kompisar på middag! Det spelades skön musik och jag o bror min stod för matlagningen! Temat för mina vänner var sommar då det är den vi längtar till som allra mest just nu. Att ha med sej var det endast ett glatt humör, resten stod jag o brorsan för!

Menyn:
Förrätten bestod av räkcocktail med lite klet, räkor, kräftor, lite gurka och rom. Den får vi tacka bror min för då jag inte var där o pilla alls.
Resultat: Riktigt gott

Huvudrätten bestod av potatisklyftor, bearnaissås/hetsås(chili och mangosås), fläskfilé/honungsmarinerad rökt lax, och lite grönsaker
Reslutat: Riktigt gott

Vår efterrätt bestod av en kopp kaffe och gammal hederlig äppelpaj med vaniljsås
Resultat: Riktigt gott

Kvällen blev riktigt lyckad och maten är ju inte själva grejjen vid sådana här tillställningar utan det är ju givetvis att man har trevligt och det hade vi verkligen!

Så jag tackar mina gäster för ett fint sällskap och en trevlig kväll!


Givetvis hade vi tända ljus!

Fridens middagar

/LImp

skådespelare har sin grej!

Om man tänker efter lite så har skådespelare sin replik som de drar i varenda film, program och serie! Vi på dudez har lagt märke till detta och samlar man ihop alla i en film så hör man hur ofta de verkligen kör "sin grej"


Vad skulle han göra utan brillorna?

Fridens repliker

/Dudez

News

I vanlig ordning så rullar vårnytt in i så gott som alla affärer under årets första del och givetvis är Systembolaget inget undantag.
Det som Dudez fått upp ögonen lite extra för och som vi vill tipsa om är Bacardis nya medlem i familjen, Bacardi Torched Cherry.

Snabba fakta
Namn: Bacardi Torched Cherry
Pris: 245 kr
Alkoholhalt: 32%
Smak: Mest körsbär
Vart: Bredvid Razz'en
Groggvirke:
Coca Cola
Betyg: Gillar du Cherry Coke så gillar du Tourched Cherry

Den här tillsammans med Cola blir precis som godbiten Cherry Coke (som plötsligt försvann av någon konstig anledning). Groggen blir väldigt lättdrucken men det gäller att passa sig en smula, för som med alla andra Bacardi-helor så är det väldigt lätt att få en snéfylla och nästa gång du ska korka upp så är din polares vita porslinsgud det enda du kan tänka på, och det vill du ju faktiskt inte tänka på när du ska dricka god sprit...


/Dudez


Ur balans...

Jag, Storm har vart offline ett tag. Ska inte skylla på jobbet. Men något så oförträfflligt som att jag har blivit sjuk har inträffat. Ofattbart, jag som trodde att jag inte kunde bli sjuk :/

Men så är det, för tillfället så varvas jobb med koma. Lite som jag har hunnit med under de senaste dagarna då jag inte har bloggat är bland annant att sett samtliga avsnitt av Cougar town. Mycket bra serie! Bättre än förväntningarna. Älskar Courtney Cox från vänner och även Christa Miller som spelar Dr. Cox´s fru i Scrubs, där hon även är en favorit i den serien.
Cougar town rekomenderas för er som ännu inte sett de 18 första avsnitten i säsong 1.
Ett annat tips är att kolla in Blomstertid. Sök bara på "Blomstertid" på youtube så kommer det upp. En serie som Peter Magnusson är allra högst delaktigt i. Han spelar nämnligen alla tre karaktärer själv. Det handlar om en snubbe som följde 3 killar under gymnasietiden i Bromma för att sedan stämma av deras liv 15 senare. Mycket humör. Steven som är en av karaktärerna är Bernard upp i dagen. Förmodligen så är det hans liv om femton år rullar på tuben. Också värt den som har en timme till övers.


Vad har hänt då?
I Tisdags gick jag och Bernard modévisning hemma i Årjäng. Tyvärr fick jag inte med mig så mycket bilder från rampen, utan det jag har att undvara är tramsbilderna vi tog i lougen.

Jo Bernard kom upp och hämtade mig i torsdags för att dra till Karlstad och besöka Nöjes.
Något som jag inte ångrar, det var grymt kul!! Bra kväll som fan, behöver inte säga så mkt mer.Man skulle kunna tro att detta är Bernards mästerverk med tanke på formen grabben höll under kvällen, min ikke. Än en gång höll han maten på krogen. Starkt jobbat!

Helgen har gått i somnens tecken. Det var hart första riktigt för lugna helgen på jag vet inte hur länge. Har mest jobbat och sovit. Som jag sa, så har jag orkat gått och blivit sjuk så man kör varannan rapé och varannan Ipren.

Kommer dock att blogga på i vanlig takt så fort jag fått ordning på hälsan..
Ni skulle kunna få hjälpa till med en sak förresten, vart i Europa är det bäst drag v,23, 24 & 25?
Håller på att smida lite planer inför semestern.

Hörs då!

/ Storm

Dagens bild

Storm och Albin rävade precis lika mycket när de var 14 som de gör idag!Fridens rävjakter

/Limp

10 to do denna veckan!

Ny vecka och nya möjligheter!

-Ska försöka få upp min kondis lite till matchens mot pixbos innebandygymnasium på onsdag.
-2 prov.
-Kan komma upp en ny video på vad vi inte rekommenderar bland vårens underkläder.
-Sälen del 2 som är på tok för sen, men vi väntar på bilder där!
-Spara pengar eftersom notan på helgen utgång hamnade på 1500.
-Hälsa morsan o co välkomna hem från Hawaii.
-Fundera om jag ska dra ut på onsdag eller inte.
-Börja träna igen!
-Hammarökollen..
-En ny hund kommer flygas in från Holland och bosätta sig hos mig och min familj!

Perz har också skickat lite logginlägg och liknande som visar att han har det jävligt gött och befinner sig just nu i pathong med mediamike och softa broz. Han har det alltså jävligt gött! så för er som saknar honom, He´s just fiine.

Ikväll eller imorn kommer det hållas lite avslutningsmiddag hemma på gårdsvägen för att fira att det vart så jävla gött o vart ensam hemma i 3 veckor!

Nu ska kroken böjjas och ska ge mig på klubba med boll igen!

Hörs ikväll

Puss Limp

Frågestund Bernard

Kort Presentation Fredrik " Bernard Vestlund
Chacha, tänkte jag bara berättar lite kort om mig själv... Kommer ursprungligen från Dalarna där morsan tryckte ut mig för en sisådär 22 år sedan. Uppväxt ien håla på 2000 pers där alla känner alla, gled på räckmacka 1-9 i grundskolan. När det var dags för gymnasieval kännde jag att jag inte ville va som alla andra och välja det lokala gymnasiet så jag packade väskan och drog till värmland, där tre år av galenskap nalkades på Sporthandelsgymnasiet i Forshaga, den bästa tiden i mitt liv. efter skolan så lyckades jag på nåt jävla vänster hamna i Årjäng, där fast jobb i en sportaffär vid norska gränsen stod och väntade. Har på något sätt lyckats bli kvar och glider snart in på år fyra som anställd. Den lilla fritid som blir över då jag ofta jobbar som ett as(inte som Storm men nära;) spenderas ute i nattlivet, så skall ni lyckas stöta på mig så är det nog på dansgolvet, baren, pissoaren, nattklubbskön lr valfritt fyllekäks ställe, syns i dimman

  


Bästa partylåten just nu?

När jag är ute och nattklubbsfluktar behöver jag tung house för att vispen skall gån tung,
vid andra festtillfällen såsom förfest, efterfest, hemmafest så går jag igång på det mesta, fjortispop, techno, trance, sommarplågor, e-type osv. Men måste jag välja en låt så blir det en delad första plats mellan tre låtar: Ziggy X this rox, paxi fixi, stamp on the ground italobrothers

ska en tjej vara snygg/sexig eller söt/vacker?
Beror helt på vilket tillfälle du menar, är det en brud jag skall dejta/ ha förhållande med så faller jag nog för den söt/vackra
men är det ett one night stand så vandrar jag nog hem med den snygg sexiga puman, å andra sidan så fråga mig kvart i 2 en lördag
kväll så har det nog inte så stor betydelse

Är det världens godaste banan jag äter just nu?
Min eller din?

vad kollar du på hos en tjej?
Skulle ljuga om jag inte sa utseendet, tycker man inte bruden är snygg så kommer det aldrig  hålla, då jag själv är väldigt intresserad av kläder och mode/trend så blir jag såld på tjejer som har en snygg klädstil, skulle nog aldrig kunna dejta någon som inte bryr sig om sitt utseende, kalla mig gärna ytlig men det är sanningen. men när man tagit sig förbi allt det ytliga så finns det många egenskaper
som jag håller högre.

Bästa filmen genom tiderna?!
Finns löjligt många amerikanska college komedier jag skulle kunna nominera, men måste nog välja en ganska nyligen kollad rulle
Blind Side, en verklighetsbaserad film med Sandra bullock i huvudrollen som bygger på en stor mörkhyad kille, Michael Oher utan hem, familj, exsistens, som blir adopterad av en amerikans familj, där får han möjligheten att läsa på highschool, killen stor som ett hus blir värvad av skolans lag i amerikansfotboll, med ett enda mål, skydda quarter backen. Utan att säga för mycket, Micheal Oher blev draftad i NFL draften 2009. MÄKTIGT

 hur förför man dig?
 Älskar brudar som är framåt och bjuder på sig själva, liksom bara skiter i allt och öser. Sådana flickor står högst upp på min
lista, dom som sitter i i hörnet, zippar på en drink och spelar snygga hela kvällen går fettbort, så vill ni släpa hem mig från krogen så
finns det bara ett sätt. Skulle jag råkat rammla in i ett förhållande så säger jag bara, tända ljus, lugn musik, naket och champagne
ftw;)

hur många har du haft sex med?
Jämmför man med lirarna på dudez så ligger jag i lä;) men tvåsiffrigt har det väl lyckats bli
utan att nämna några siffror.

 vad tänder du på?
Ni läsare har väl redan tröttnat på detta plagg då det hyllats i omgångar av perz och LinusX3, men lacktigts tack gud.
Sen finns det väl inge hetare än när chicksen precis klivit ur duschen, blött hår och handuk me like.
Har väl sett på aldelles för mycket film  men skulle jag vakna upp efter en vådlig utekväll och bruden jag rävat
hem står och lagar frukost i hotpants och min skjorta som jag hade på mig kvällen innan så finns det bara ett ord sexy as hell.


 bröst vs röv?
Man får inte välja bägge alltså? får nog säga rooooompha, taskiga tuttar kan jag överleva men hängröv nej tack
 
snyggt ansikte vs snygg kropp?
Ganska enkelt val får jag nog säga, snyggkropp alla dar i veckan. Lite lättare att dölja ansiktet än hela kroppen;)påse?

 ditt mobilnummer? ;)
haha ta kontakt via msn bernard@hotmail.se kan inte lämmna ut hempligstämmplat material på bloggen;)

har du varit riktigt kär?
 Har varit singel i ca 1 år. Innan det så hade jag faktist ett förhållande på nästan 4,5 år, där jag stunder var
riktigt hopplöst kär, vi var förlovade i ca 2år så det var rätt så seriöst men vi växte i från varandra och det tog slut i
april 2009. Finns ganska mycket jag saknar med att ha ett förhållande men skall försöka njuta av singelivet tills klockan
klämtar och svensson livet klappar en på axeln. Men svar, jag har varit riktigt kär.

får alla fjortis fittor hålla din hand?
haha nej jag var bara tvungen,

haha alla dagar i veckan

vad gillar du i sängen?:)
Gillar när brudarna tar kommando i bingen och  styr, dominanta chicks. Fiskar uppskattas inte!!! 

favoritställning?
Alla killars favorit doggystyle är en rackare som gillas i sängkammaren, spiderman ställningen som har helgonförkarats av albs
är också en personlig favvo.

Hånglat med en kille någon gång?
Haha i kombination med sprit så har det väl hänt att det förekommit lite tungtornado med polare, men vad fan gör det om 10 år.

Bästa polare?
Kombinationen Albs, Storm, bernard brukar vara en oslagbar trio när det vankas galenskap, hänger rätt mycket mycket med arbetskollegan morgongroggsbjörn också, softar i stort sett varje kväll framör fifa 2010. Försöker hålla kontakten med folk hemifrån(kommer ursprungligen från Dalarna) men det är svårt, har dock dagligen kontakt med min hantlangare johan från grundskoltiden. Har även två riktigt bra tjej kompisar som brukar tala vett i mig, credd till er Julia och Johanna, sen så allt skönt folk från skoltiden i forshaga, ingen nämnd ingen glömmd.

Längd?
haha antar att det är kroppslängd, alla andra mått får ni ta reda på själva, men mäter väl ca 184 i strumplästen, lr ja det står så i passet iaf :)

Mat eller svält?
haha vad är det för fråga?, men älskar mat så det finns väl bara ett svar, MAT

Det var allt jag hade att bjuda på för den här gången, finns det fortfarande frågor som känns obesvarade så får ni maila redaktionen
Kommer att återkomma med lite gästbloggning då och då här på dudez så på återseende Bernard


Pontus häka henningsson!

Den här snubben är sådär vimsig och skön så det blir svårt att förklara. Det enda som finns i skallen är relaterat till sex. Istället för att säga fan så säger han dildo. När något blir bra säger han inte "fan vad gött" Utan vräker hellre ur sig jag har stånd eller jag får stånd!

Igår drog han kvällens kommentar twice

NR1:
Vi sitter i jacuzzin på Drott och pratar sex i vanlig ordning. Alla har ju sina historier i vanlig ordning. Plötsligt kliver Häka in i bilden "Det var så gött när min förra brud satt och åt fil till frukost och jag la kuken i filskålen och hon tog upp den med skeden och sög av den". Skön brud och soft att du kommer på o lägga kuken i filen! Du är så go!

NR2:
Personalen på Drott bjöd på fin service och kom hela tiden upp med ny dricka och kaffe. Vi drack o drack o Pontus började bli lite vimmelkantig. När personalen ska komma upp och ta ner lite tomma glas osv möter Pontus henne i dörröppningen, slänger fram den tappre krigarn och konstaterar att "den här vill du allt smaka på" Vad han inte visste var att bruden från personalen var lesbisk och stämningen blev en aning pinsam!

Förövrig får vi lov o säga att den andra bruden som jobbade åt oss (inte hon som henning ville ge dase) var kvällens snygging! Jisses. Detta var något utöver det vanliga!


Du är för jävla skön Häka! Fortsätt i din stil, den bjuder alltid på ett soft skratt!

Fridens Pontus


Grattis Fidde

Vi vill här från dudez sida skicka iväg ett grattis till vår vän Fredrik Johansson! En kille som många av er säkert träffat, eller känner till. När jag flyttade hit för 4 år sedan var han kille man alltid såg ute och festade stygt. Han var käng på rävjakt och en skön lirare på innebandyplan.Men det var förr. Fidde har nu växt upp och blivit en man. Han ränner inte längre på krogarna utan denne stilige pöjk har blivit en man och skaffat sig stadigt förhållande med den sköna bruden Camilla Halldin. De har bott tsm ett bra tag nu och för några dagar sedan var det dags att trä ringen på fingret

Så vi vill säga Grattis och hoppas det fortsätter lika bra som det hittils gjort. Vi hoppas dock få se lite mer festande och sköna skämt från din sida och inte lika mycket tofflande! Kompisarna är minst lika viktiga även fast man har förhållande.

Fridens på er turturduvor


pust!

Söndag igen och lika trött som vanligt på en söndag! somna hos albin inatt och vi klev inte ur sängen förns 5-6 på eftermiddan! Då klev vi ur endast för att ringa pizzan. Pizzan och smakade jävligt nice och vi var åter på benen. kvällen idag kommer spenderas framför burken tillsammans med kaffe o ostbollar!

Gårdagen:
Vi startade upp gårdagen med att förfesta på drotts relaxavdelning med lite bad, bastu och skitprat i 2 timmar. Riktigt trevligt var det. Efter det drog vi vidare till score och lirade bowling ihop med laget. Hur det gick kommenteras inte! Efter bowling var det fotboll och middag ihop med lagkamraterna! Som vanligt när man festar med laget blir det oftast en massa härliga disskussioner och liknande ist för dansande och rävande! Tillslut avslutade vi kvällen med ytterligare bad hemma hos albin! En trevlig kväll utan skandaler och tokfylla! Som sagt en Trevlig utekväll alltså!Kärast på score!


Peace Limp
Skattkarta

Tog bilen in till stan igår och tänkte va nykter men som vanligt så har man självdiciplin som en 5åring när man kommer in på krogen. Kvällen i övrigt var helt okej tills kvart över 1 då vakterna på Score sa till att "nu äre slut för ikväll!"
För att komma ihåg vart bilen står så ritade jag en karta imorse och förklarade för Limp vart den var.
Bedöm själva:


Det gäller att se helheten och inte haka upp sig på detaljer..


En fråga: Hur snygg? :)/Albs

Dagens fail

Glider in en sväng på ICA för att köpa lite godis och toalettpapper innan fotbollen ska börja, inga konstigheter...
Plockar en liten pôse och går för att hämta lite papper också, inga konstigheter... Betalar skiten och går till bilen, inga fortfarande inga konstigheter... Kör hem, plockar fram min nya Slitz och ska sätta mig på plats såhär kvarten innan match, inga konstigheter...
Det är när jag ska sätta upp en ny toarulle som jag blir lätt frustrerad. Jag har nämligen köpt blöjjor.... Fan...


/Albs

Åter på benen

I torsdags var det rävfylla utan dess like och det i sin tur gjorde att igår orkade vi inte röra bloggen!

Från början var det bara jag härifrån som skulle ut med lite folk i klassen osv. Men senare under kvällen visade det sig att även Storm, Albin och Bernard skulle komma hit! Likaså Tims gäng och förfesten var alltså igång. Tim var förövrigt han som tog hem kvällen första titel: Svepartävlingen!

 En trevlig förfest slutade med att Ankan (som vanligt) körde oss in till stan och vidare in på nöjes. För er som inte är från karlstad så är nöjes 3000 kvm fest! Väl där inne dansades det styggt. och vi kunde även dela ut 4 nya titlar

Kvällen fall: Bernard lyckades med bedriften att välta ner halva baren utan att bli utkastad!
Kvällens räv: Återigen Bernard som lät 9 pumor smaka på tungtornado.
Kvällens snygging: Systrarna Broström, de ser likadana ut och får därför dela på priset.
Kvällens dansdrottning: Sara Olsson vispade friskt den här dagen!

Riktigt glad där över den titeln jah!

Efter nöjes som för kvällen var riktigt trevlig vare dags för efterfesten! Hos mig!
Väl hemma börjades det drickas och det fanns inte en droppe alkhol kvar i huset efter natten. Rävjakten började här även på allvar. Dock inte för Tim som somnade innan vi ens hunnit sätta på musiken!

Kvällen fortastten i samma spår och passar här på att slänga iväg en ursäkt till bror min som fick stå ut med 30 perz plus musiken till halv 7 på morgonen då han strax skulle upp till skolan!

Efter att tillslut festandet börjades tunna ut och fredrik sovit i soffan i 2 timmar till högsta volymen och min pung samt penis i sitt ansikte så sov han vidare utan vidare. Innan det var dags att kliva upp kl 8 med paniken i ögonen. Han har nu insett att han om en timma ska vara tillbaka på jobbet i årjäng 10 mil bort. Undra vad han hade blåst för promille om farbror blå hade kommit.

I övrigt på morgonen anser jag mest att huset var som en porrfilm. Vilket rum man än gick in i mystes det på hög nivå. Precis som i min säng där jag inte låg ensam. Andra gången en klasskompis sätter på en brud breve mig i samma säng, gör det inte till en vana. Jag o Albin gick bärsäkargång med paniken!

Man skulle kunna tro att jag hade hotelverksamhet, i david säng sov tim, mamma o bengt säng sov, jossa o knape! soffan, basse och albin! Andra soffan, Bernard! Kökssoffan, SÅS! 3dje soffan, Landet och randomchika! Min säng, Jag wiklund och randomchika! bäddsoffan, whålin, jonas! Någon glömd?

Städerskorna skulle ju komma o städa morgonen därpå men de vände i dörren och förklarade att det här tänker de aldrig städa! Det gjorde min kväll mindre kul

Dagen igår jobbade jag 9 timmar! Några riktigt jobbiga timmar, men jag överlevde.

För er som vill se hur det hela gått till kan se det här nedan!
I eftermiddag står bastun och jacuzzin o väntar på oss för lite schnässy förfest innan vi drar på lagfest!
Alltså inget mer bloggande ikväll, ses där ute!

Peace er LImpi

Stendöda

Bloggandet idag uteblir, ingen av oss är i form att använda hjärnan! Det kommer en resumé av en gårdag som var helvild!

På återseende

Puss Dudez!

Nu ni

Ni vet när man drömmer och hoppar lite fram och tillbaka från olika ställen? Ja tror att ja tog det till en ny nivå inatt.
Oftast när man vaknar så vet man att man drömt en skön dröm men man kan inte komma ihåg vad som hänt. Inte för att jag kommer ihåg allt men jag ska göra ett försök att berätta så gott det går. Och nej, jag går inte på knark :)


Sitter och drömmer mig bort. rätt fyndig text ändå?

Det började iaf med att jag vaknade (det gjorde jag säkert inte men det kändes så) och inte kom hiåg den enda positionen i sängen som gör att det går att somna. Iaf, för att kunna somna igen så var ja tvungen att leta upp "sovpositionen". Helt plötsligt är jag inne och letar efter den på en nattklubb... IFÖRD FULL SKIDDRESS!!!
Självklart hittade jag ingenting inne på klubben utan ja började leta i skogen istället.


I skogen stötte jag på Kahlan Amnell, ni vet Bekännaren i Legend of the Seeker. Hon ville tydligen dräpa mig mer än någonting annat och som i alla drömmar så kan man ju inte springa så ja fick lov att dra mitt svärd som jag tydligen hade med mig. Fäktningen övergick till lite mer intima aktiviteter och i efterhand så kan ja säga att hon har lika goa bröst som dom ser ut att vara på tv.


Det är inte bara i drömmarna jag kan flyga...

När vi legat klart med varandra så förklarade ja snällt för henne att ja va tvungen att dra. Fotbolls-VM på gräsmattan hemma hos farmor och farfar väntade. Inför viktiga matcher behöver alla stjärnor lite käk och jag är inget undantag.
Dinho, Ronaldo, Carlos, Adriano och jag käkade lite smörgåsar och sen drog vi igång. Bärbuskarna agerade stolpar tydligen... Eftersom att det bara va vi som spelade så vann ingen VM men det va lite småcoolt ändå att lira med ett gäng brassar.

Helt plötsligt vaknar jag upp helt och inser att det inte finns någon speciell "position" för att somna, vänder mig om, somnar och söver sött resten av natten.


/Albs

Dagens citat

Trosdag klockan 18.13.

"blir så lycklig av att dricka" - Daniel Goldenboy Skogström
Torsdag

För första gången på ett litet tag kommer här ett lite mer normalt inlägg!

Idag en torsdag som har bjudit på lite buggkurser, jag gruvar mej får jag lov o säga! Jag är ingen buggare, jag är mer för vispen, kuben o liknande danser! Får hoppas att inte balen bjuder på allt för mycket buggande. Dock är ju faktiskt bugg en dans som är coolt och värt om man är duktig. Men det är som sagt om man är duktig! Jag hör till de som kollar nedåt för o hålla ordning på fötterna ist för och flirta med min partner! Jag tycker ändå man borde ha lärt sig efter 5 års erfarenhet av sommardanserna i parken i Årjäng!

För er som inte visste det så jobbar jag på Coop Extra här på Hammarö och där kommer jag spendera närmaste timmar innan det är dags för mig att kliva på röda mattan in till nöjes som idag har en egen dudez-dag. Eller inte, men så småningom kanske de har det HEHE. Nej de lär väl bli sist i kön som vanligt. Men dit ska jag iaf. Med lite flyt hänger även kumpanen Albin med dit! Tycker ni övriga som ser detta ska ta er dit ikväll och köra en dans, dra nåra vassa skämt, ragga upp en han/hon eller varför inte köra ett shotrace. Eller så är ni partybromsar och sitter hemma precis som ni kan göra varenda jävla vardag varje vecka. Eller så väntar du med o plantera bakdelen i hemmet tills du är 65 och inte orkar göra något annat! Och drar med ut och förgyller kvällen bäst du vill!


Är du där idag och styr som vanligt Filip?


Eller är turturduvorna från tempel tillbaka?

Perz är som ni vet i Thai och steker, Storm jobbar som vanligt!

Ses på nöjes ikväll

PuSs LImp

Lystring!

Nu behöver vi hjälp med en sak. Ni vet SÄG:s innebandyturnering för någon månad sen. Vi skulle så otroligt gärna ta ett snack med killen/tjejen som styrde musiken runt 23.00-00.00. Det spelades nämligen inte en dålig låt. Inte ens en enda! Vi tar mer än gärna emot en spotify-lista (om det användes) så att vi kan hitta DEN låten.

Låten vi söker är av något technoliknande slag med trumpet eller annat blåsinstrument inblandat.

Du som hjälper oss att hitta det vi söker bjuds på en köpp kaffe mitticity nån dag!

/Dudez

Sex ger träning!

Att ha sex kan va riktigt jobbigt ibland! Lite tips på hur du kan göra sexet till ren och skär njutning med styrketräning!
  Fridens träningssex

Dudez svarar på frågor!

Vad tycker ni om mens?

Jah detta var en orginell fråga faktiskt. Kan vi män tycka så mycket om de egentligen? Men man får väl lov o säga att det är ett jävla påfund faktiskt. Det är en av anledningarna till att jag är glad över o va pöjk. Det verkar va tråkigt o jobbigt o ha. Men det är ett bra sätt att se om man har blivit gravid eller ej. Det värsta med den är om man är med en brud som gjort en sprängkåt och när det är dags att visa sina kvaliteter så säger hon "Nej jag kan inte den här veckan". Den känslan är jobbig. Men det kan leda till ett gott blowjob. Beroende på om damen förstår hur jobbigt det är att va kåt men inte få ut det! Den kan också göra er damer en aning lättretade, men det är ju något vi skrattar åt när det är klarrt. Ni får va arga när ni har mensvärk, vi försöker va förstående. Det är väl vad vi kan säga om lingonveckan!

Vad skulle ni tycka om en grabb (i sverige) i eran ålder (kanske tom en kompis) aldrig haft tjej och är oskuld? Hur tror ni han skulle vara som man?

Jag har kompisar i min ålder som är oskluder och är från Sverige. De har heller aldrig haft tjej. Jag vet att de är precis som alla andra i min bekantskapskrets. Ingen skillnad. Precis lika mycket man. Jag anser inte att ha sex gör en till man på det sättet. Sex har man för att det är gött, inte för att va manlig. Men om man inte har haft sex så ska man kunna stå för det också, inte börja ljuga om att man ligger som vissa man känner är duktiga på! Men jag ser inte på en person om den haft sex eller inte på manligheten!

vad ni tycker om olika saker, typ oralsex både på tjejen och killen, analsex, ställningar, förspel etc?

Vi gillar förspel ibland och ibland inte. När man är hemma och myser kan förspel va riktigt skönt och behagligt. Men det blir jobbigt om man ska ligga o gni i flera timmar! Men mysa och förspel är helt klart härligt o många situationer. Men när man vart ute eller ska ha det snabbt avklarat tycker vi man kan hoppas mysandet och dunka på istället. Men vi är för förspel oftast!

Ställningar är vi öppna för förslag. Nytt är alltid kul o testa och de som är standard funkar även de. Här kan vi gärna fantisera tillsammans, vi är med på näst intill allt.

Oralsex kan va minst lika bra som sex ibland, beroende på vilken kvalitet de har. Men detta är något vi verkligen gillar. En skön avslutning med oralsex efter ett bra sex kan va något av de bästa som finns. Att ge oralsex är vi också för. Givetvis ger vi tillbaka om vi får. Det kan ni räkna med. Här får ni tjejer prata mer i sängen dock så man vet exakt hur ni vill ha det.

Analsex är något endast 2 av oss testat. Detta är inte något som vi går in för att lyckas med utan kommer det så kommer det. Är det någon som vill så får man såklart försöka uppfylla kraven. Men se till att göra rent och inte få baksug!

fler bilder från nyår!? :)

Albin och storms nyår har ni redan fått ta del av. Limp och perz nyår ligger i arkivet om ni går in i början på januarifilen!

videos! video bloggar? <3

Detta är något ni kommer få se då och då. Tyvärr har vi inte så avancerad filmutrustning, men det får duga så länge. Vi gillar också att spela in videoblogg så detta dyker upp då och då!

Berätta varför ni alltid skiter i att ge tjejen orgasm efter att ni själva har fått erat!

Det här är något som är svårt att förstå för er tjejer tror jag! Men vi gör ett försök. När en kille har kommit är den så okåt så man kan inte beskriva det med ord. Det är liksom inte läge att ens försöka få mer. Vi vill, men det är något i hjärnan som säger låt bli.

Att vissa tjejer inte kan få orgasm lika lätt som oss killar säger forskare beror på att killar lär känna sin kropp så mycket tidigare än tjejer. Killen springer på stranden redan vid 3 års ålder med ett stadigt grepp runt batongen, vi sitter med handen i brallorna, vi tillfredställer oss själva minst 7 ggr i veckan oftast osv. Detta är något tjejer inte gör på de flesta håll. Därför kan de inte sina kroppar lika bra och har därför många gånger svårare att få orgasm under sexet. Sen kan det givetvis också bero på att vi kommer för fort och vi är dåliga osv. Det säger jag inget om. Men enligt undersökningar är detta också en av anledningarna. Plus att det är stor risk att det blir bättre om man är vana att ha sex med varann. Man känner till varandras sätt att agera i sängen!

Men tro mig, vi gör vad vi kan! Men just efter vi kommit är vi inte sugna på nått som har med orgasm o göra överhuvudtaget! Vänta då ist en sväng så vi har en chans att bli kåta igen!

Lite musiktips skulle vara kanon (: ni ha shyssta låtar i videoklippen!?

Vår spottilista ligger i inlägget nedan för den som vill lyssna på det vi lyssnar på!


Frippedifridens frågor, fortsätt så!

/dudez

Lite musictipsz

Vissa har uttryckt sina åsikter om att vi har skön music i våre videoklipp! De flesta finns med i dudez egna spotifylista! Så för er som vill har ni den här needan!

Enjoy as we listen: Dudez listening arreeia

/Dudez

Grrrroggen

Ryktas om något ståhej på Nöjes imorgon och nyfikna som vi är kommer vi ta oss en titt. Såhär dan före dan vill vi passa på att tipsa om lite olika drinkar som kan intas på förfesten. Den här gången krävs det dock att du som ska inta spriten har en rätt så hög smärttröskel.
Enjoy!


Tequila Sunrise

- 1 liter Tequila
- Drick tequilan
- Slut ögonen
- Vakna i sol- eller trappuppgången.

Vargtass
- 1 liter Vodka
- 1 st Lingon
- Lägg lingonet i vodkan och rör om
OBS! Om lingonet får ligga i för länge riskerar drinken bli lätt fruktig!

Kaffekask a lá Pilsner Pelle
- 1 st sockerbit
- Kaffe
- Hembränt
- Släpp ner sockerbiten i en tom kaffemugg
- Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten
- Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten igen
- Slappna av och njut.

Pilsner Pelle Express

- 2/3 hembränt
- 1/3 Explorer
- Blanda
OBS! Själva blandningen gör att man kan kalla det grogg


/Dudez

Limp och Albs tipsar!

Jag och Albin har idag tagit några varv påstan för att ge damerna lite tip som vi skulle gilla! EnJoY
Fridens Damunderkläder

/Limp och albzz

Våga säga nej

För ungefär en vecka sedan gjorde vi ett inlägg där vi mer eller mindre bad er läsare välja vad vi skulle skriva om.
Av någon otippad anledning så handlade rätt så många frågor om sex... I det senaste videoklippet kan ni se vilka sexställningar vi rekommenderar. Det finns både för nybörjaren och gammelräven.

Sett ur killars synvinkel så är det oftast tjejen som säger nej till sex. När vi killar är påväg ner i byxorna på er för att "känna lite" men får ett blankt nej känner alla till?
Men det finns faktiskt tillfällen då vi killar också säger nej, även ifall det inte är så jätteofta... Vilka anledningar är det då som får oss att tänka den värsta tanken en pöjk kan tänka? Tänkte ta upp 3 anledningar så att du som är tjej och läser det här inte behöver fundera på varför han nekade dig dolme nästa gång det händer.
 1. Han är alldeles för trött. Vi killar kan vara trötta men det går fortfarande att få oss att vakna till för lite ligg. MEN, det går till en viss gräns och när den är nådd så finns bara en tanke i huvudet "håll käften, ta inte i mig och vi ses imorgon". På ett ungefär...
 2. Trots att han har oddsen emot sig är han faktiskt en bra kille som inte vill ge dig, som säkert är en jättefin och härlig tjej några falska förhoppningar pga att hans hjärta tillhör någon annan och du hörde rätt, bra killar existerar faktiskt och vi 4 är några utav dom.
 3. Det finns tjejer som må vara snygga i strobbljus och med en flaska jäger i kroppen. Men en kebabrulle senare och  på den otroliga vandringen mot sänghalmen så börjar den utvalda pöjken att nyktra till och inser vilket misstag som är påväg att göras. Tjejen i det här fallet kommer troligtvis att få höra något utav "Det har hänt en grej med en kompis, jag måste dra" eller "Jag mår inge vidare, jag måste nog gå hem".

Bulgarien för några år sedan. Hon ville men jag svarade blank nej!

Självklart finns det fler anledningar då killar kan komma att säga nej men isåfall så är det anledningar som saknar grund och du bör tolka det som att han i själva verket är homosexuell eller bara riktigt riktigt dum. I skrivande stund har jag även fått fram anledning nr 4, rädslan att komma för snabbt men va fan, tänk äckliga tankar emellanåt så går det allt lite till!


/Albs

Gör inte såhär brudar!

Ett tips till er bruttor när ni skött er så bra att ni gjort så killen nått klimax! Detta händer oftast när ni rider av oss män och den tappre down there!

Sköter ni er bra på stången är detta en fröjd för oss killar. Det är vi som bara kan ligga och ta emot, vi som slipper bli svettiga och vi som får se era underbara kröppar guppa i takt till den härliga njutningen!

Men när det har blivit så jävla gött att vi når det allra godaste och visar det genom att spruta ut lite dudez då! Då ska jag berätta något som många brudar gör, ni fortsätter i samma tempo på stången ändå! Ända tills den hårda stången blivit liten o mjuk igen. Då är det inte

Då är det inte njutning längre, då övergår det i en mindre tortyr. De gör då ont i oss. Känslan kan inte beskrivas med ord, men det är en obehaglig känsla. Vi killar kan ju som de flesta vet inte bara ligga o komma o komma gång på gång som bruttorna kan.

Så tänk på det nästa gång att ni istället för att dynga på i samma tempo även efter vårt klimax, kan ni istället varva ner, i mindre och mindre tempo som en nedjoggning efter fyspasset ungefär. Vill ni ligga kvar en sväng och vila är det okey, men inget pumpande, det gör ont!

Vi klandrar ingen och är inte arga eller tycker ni är dåliga i bädden. Ta det som ett tips till nästa gång!Nathans cum face LOL
Här ser ni hur det kan se ut, vid det arga/bryska utseendet så är det dags att varva ner!

Peace

/Dudez

Dudez pratar och testar lite ställningarFridens killsnack!

/Dudez

småsnack med såsen

perz:
 sås, du har fått en riktig fet back nu på senare dagar, vad är hemligheten?
sås:
 haha ojojoj
 morsan å spray

perz:
 ok.. kan vem som helst bära upp en back eller krävs något annat?
sås:
 kolla affe
perz:
 vidareutveckla för de som inte känner affe
sås:
 man får ju ge sin hängivenhet till stilen och inte mixa me varannan back varannan poké
perz:
 true, jag skrev ett inlägg om det längre ner för de som vill kolla lite extra.
Just nu är det mycket snö ute och hockeyslutspelet har börjat. Vad känner du för hockeyn
och vad vore dit drömscenario?

sås:
 mitt drömsenario
 "3-3 i matcher i finalen, hemma, 2-2 står de. 3dje perioden. minut 18 sekund 49
 sterner,mål.Men är mer ett hat/drömscenario
perz:
du gillar vodka vet jag, något personlig favorit?

sås:
 smirnoff-clearly
perz:
 bra tips! När vi ändå är i farten med sprit, vilken låt är hetast just nu?

 

 perz:
En riktig jävla stekar låt, vilken dans ser man såsen göra på dansgolvet när den dyker upp?
sås:
hänger inte på dansgolvet i alla lägen men om jag väl görså så mixas det endel
 ibland ser du mig hoppa
 ibland kommer veven
 kuben kan även komma
 tar min dans efter stämmning
 analyserar

perz:
du stämmer av helt enkelt, riktigt bra att vara flexibel. Du jobbar med ett av de manligare
 yrken som finns, du lastar båtar! Hur känns det?

sås:
 känns som de flesta jobb antar jag. suger innan man väl kommer dit å då äre rätt nice.
 gör dock samma sak hela tiden men lönen väger upp

perz:
 jag känner igen det från mitt egna kneg. Har du något du vill säga läsarna innan vi säger farväl för denna gången?
sås:
 peacepeace

Nyår -09 Storm, Albs (+Bernard)

Alla kan nog erkänna att det var svårt att somna natten till julafton som 7åring.
Samma förväntningar hade 3 grabbar i väntan på nyårsafton 09.
Det ni har läst innan är bara ett axplock utav alla galna upptåg vi haft under året. Vårat mål med nyårsafton 09 var att överträffa samtliga utgångar de 52 föregående veckorna. (vill säga en hel del)Till ingens förvåning startades dagen med morgongrogg i vanlig.
Efter en snabb repa på stan i jakt på diverse tillbehöver så var det dags att bege till Elite Statshotell.
Detta visste vi inte då men att checka in skulle visa sig vara mycket enklare än att checka ut.
Efter att vi kollat in hotellets register över bokade rum, pratat med föreståndaren och gjort ett vasalopp i trapphuset så hade vi rummen vi ville ha.
2st rum utav den finare kvallisorten stod till vårt förfogande inför denna afton.
Om det fanns alkohol för ett kvartal när vi var i Göteborg så var kvällens dricka beräknat för ett decenium.
Att nå den opptimala fyllan är som att mätta ett par skidor, det skall ske i många lager.
Relaxavdelningen var bokad och efter 1.5 timme i bastun så hann vi lägga både lager 2,3 och 4.
Lager 5 läggs tätt efter uppe på rummet i badkaret tillsammans med en flaska 12årigt och Karin v 2.0.
I vanlig ordning biter alkoholen bra trots det tidiga klockslaget och  Albs tvingas ta hjälp av sitt sunda förnuft; "Grabbar, om vi skall stå på benen vid tolvslaget får ni skärpa till er och försöka att vara lite anständiga"
Innan meningen är avslut kan man se Storm stå naken i badrummet och höra hur kan helt utan bekymmer kissar i badkaret, klockan är 16.45.


Los dos rävas!

Vi kammar till oss och ser till att kläder kommer på och mitt uppe i detta frågar Storm Bernard; "Vart bokade du bord ikväll?"
Mycket riktigt var detta glömt precis som hans omdömme, för det lämnade han hemma.
Storm lyfte på luren och började att ljuga, och som han ljög. Efter 10 minuter lönger från den högre skolan så var ett bord bokat 19.30. Vi vill också tacka kocken som styrde upp 2009´s  kanske godaste Oxfilé.
Man kan väl inte gå på resturang utan att försöka tänkte Storm som tog sig friheten att bjuda över en tjej till vårat bord. Han uppmärksammade dock inte ringen på hennes finger liksom pojkvännen som satt mitt emot. (pinsam situation uppstod). I sitt försvar skyller han på hovmästaren som enligt rykten kan ha smygit ner ett eller annant Storms rödtjut.
Inga sura miner över det, festen fortsätter på hotellt.

Senare på kvälllen togs en taxi till Skåre i god tro om att vi skulle på en fest som enligt säkra källor skulle vara en fest med bra odds (fler brudar än killar).
Musik spelades, folket dansade och alkoholen flöde. Som vilket tolvslag som helst ringde Albs och Bernard in det nya året i halsen på någon random brud. Under tiden roade sig Storm med tala om för en brud hur ful hon var. Vi citerar : "Fyfan vad ful du är ikväll" fick en stackars brud höra runt tolvslaget och enligt ett vittne som valt att vara anonymt skall flickan mycket riktigt börjat att gråta efteråt.
Den för kvällen mycket charmiga Bernard vet verkligen hur man skall behandla en brud.
Vill du skaffa yttligare en pinne skall du inte göra som följer.
Efter tät, närgången, intensiv och stundvis aggrressiv dans trycker hon upp Bernard mot väggen och viskar:
"Du blir med hem och k**ll** mig ikväll"
Bernard: "Om dina kompisar blir med till vårat hotellrum och underhåller mina vänner, du vet vad jag menar ;)" och drar på en mycket opassande kåt men ändå flirtig blick. Cred till Bernards medvetenhet. Kvällen inte är slut ännu.
Anyway, vi tar en mun och sprutar upp en varsin flaska champange. Någon gång strax efter tolvslaget har maioriteten vägs över för våran nackdel och det är rena rama korvkalaset.
Återigen får storm slänga sig på luren och styra upp en taxi. Nyår som de är tar det taxin evigheter att hitta ut till Skåre, även om man ringer 12 gånger frågar om dom kan koppla en till chaufören.
Under tiden som det tar att invänta taxibilen så hinner Storm gifta bort som lillasyster, Albs och Bernard försvinner spårlöst från festen, en mycket god vän och mindre bra pojkvän fiser på sin tjej (och andra på festen), rävar och diverse  suspekta blickar haglade och en random dude äter stiarin från en marshall för 100kr. Bra grabb.

Tro det eller ej men taxin dyker upp och inte heller denna gång fick vi åka 12 personer. "Var det gött att kyssa ratten vid tolvslaget?" var det bästa Albs hade att säga i sitt missnöje att inte alla 12 inte fick plats.
I denna fas där samtliga lager av den "legendariska-mega-fylle-vallan" är lagd är det precis som i spåret, ju bättre man vallat skidorna ju längre kan man åka. När Albs lyckats med vallan når han en fas där han kan bli vrång och trotsig ungefär som ett barn i trotsåldern. Uppförande som incidenten i taxin är ett vanligt betende, även att på en mycket moget och coolt (not) sätt börja peka "fuckyou" till folk.

När taxin släpper av oss utanför hotellet hade vi en möte ute på torget med ett kvinnligt sällskap, ett sällskap som enligt en överenskommelse skulle möta upp oss på torget för att senare fullborda mötet uppe på hotellet.
Även detta gick inte som planerat trots den skriftliga överenskommelsen (sms). Bara en utav de 3 kvinnliga deltagarna valde att slutföra mötet. Som tidigare denna kväll krävs det inte mycket för att få Albs ur balans och "fuckyoufingret" bokstavligen kastades runt om på torget och i synnerhet till bruden som blev med till rummet,. Enbart för att visa hur besviken HAN var på att HON inte fick med HENNES kompisar till rummet.
Albs världsbild och förhoppningar om hur kvällen skulle sluta var krashade. Ett telefonsamtal i hissen upp till rummet och Albs är med i matchen igen. Jag vet inte vem hon var eller vad hon sa till honom med hon kom till hotellet 20 minuter senare iaf. Och då var allt som det skulle igen.På rum 2*4 stod vi för en av aftonens mest spektakulära efterfester, en efterfest som skulle gå till historien.
Den skulle också bokföras. Om du ber att få kliva ner i källaren och kika bland arkiverade dokument på Statshotellet kan du läsa den juridiska förklaringen på våran efterfest.
Detta är iaf vad som hände eller ja . . vad vi minns.

Som jag sa innan var vi inte blyga när vi inhandlade alkohol inför nyårsafton, vilket är väldigt rutinerat gjort utav oss. Väl uppe rummet sparkades datorn igång, och i takt med att musiken spelades började alkoholen att flöda.
Jag vill minnas Albs säga att " Brännvin känns som bomull i halsen" strax innan han greppat tag i sin ack så tronge vän Brännvin special. Som ett fåtal andra efterfesten så kastas kläderna för det var dags för bad. Helst skall alla bada samtigt, dock fick inte mer än 4st plats i badkaret samtidigt men jag tror vi tvingade allla på festen till att bada.
Ett enkelt knep som en stor förebild och en vishetens man Gammelräven lärt oss för att i en enda manöver få av kläderna, få se klyfta, fräsha upp sig (ev hennne) för att sedan efteråt få värma henne. (* se länken nedan för fler tips av gammelräven).

Efter att ha druckit way to much alkohol och badat så greppar Bernard en bara en flaska champange utan två. Han kör ett dubbelfattningssprut och ser till spruta ner hela hallen, hela toaletten/duschen och större delar av tak och väggar i själva rummet.
Stolt som han var över sitt "Dubbla-enhandsfattade-champangesprutar-trix" så la han armen om en brud och satte riktning mot sängen. Han trodde att hon föll för champangesprutartrixet men i själva verket var det Bernard som föll, och som hann föll. Ingen vet hur det gick till men på väg till sänghalmen så enligt han själv så "trillade han lite lätt". Bernard var så full så han ramlade, i fallet så orkar han vrida sig mot väggen. I luften tänkte väl Bernard "Ähh, lika bra att signa väggen" så han tryckte sitt knä rakt genom väggen. Albs och Storm bjöds på kvällens absolut mest värda skratt, det gick inte att sluta. Bernie tog det som en man, lyftte upp tjejen (som han drog ner i fallet) och satte ner henne i sängen. Hans heroiska insats gav tydligen resultat. Det är inget som Bernard minns men Albs är övertydad och det finns (fanns) också ett lakan som styrker Albs påstående.

Storm var en bra wingman och styrde upp lite skör dödsmetall på högsta volym, sadlar om till mjukisbyxor, grepper en champangeflaska och tar sig en kvällspromenad. Klockan 04:??
Istället för att kika utbudet på torget trots det sena klockslaget så tog han sig en tur uppåt, mot bibblan.
"Folk" har sett Storm diskuterat med en svart svarttaxichauför  tilllsammans med någon brud och sedan slängt flaskan och hoppat in i bilen. Han tror sig ha blivit bjuden på vin ute på Färjestad, under tiden hon plockade fram två glas skall Storm ha druckit upp närmare en tredjedel av vinet och korkat på sängen.

Relativt tidigt på Nyårsdagen glider Storm upp till rummet och kan bevittna ett stort hål i väggen, nersprutade väggar och tak av champange, en stordubbelsäng där Albs, Bernard, 2st chicks och Karin v 2.0 ligger.
Enligt lakanet så kan ett mord ha ägt rum under natten alternativt att Bernard inte har missat en kvadratcentimeter av sängen med sitt knä. Vilket som så måste det ha vart rejält nasty.
Brudarna smiter iväg istort sett så fort de har vaknat så vi tar tillfället i akt och summerar nyårsafton 2009.

År 2009 har minst sagt varit ett händelserikt år och ett år som vi kommer minns men inte kommer berätta om för eventuellt framtida barn / barnbarn.

El Nino de Rävas


* Smsa Gammelräv mellanslag din fråga till 7 1337 (smset kostar väl investerade 2500kr + vanliga trafik kostnader)

Ja, vart håller jag hus?

Som det ser ut just nu har jag det fullt upp! Jag är mitt upp i en "31dagar i rad"-period på jobbet.
Det är otroligt mycket att stå i, som idag för exempel har jag suttit med anställningsintervjuer från tidig morgon till 17.00

Jag vet att det finns läsare stör sig på att jag skriver om mitt jobb osv. Självklart träder den klassiska svenska avundsjukan fram. Ärligt talat kunde jag inte bry mig mindre.
Klart jag ska uppdatera er när jag inte kan blogga osv när jag är på resande fot eller som i detta fall när jag har mer än det vanliga att stå i.

När man jobbar på det sätt jag gör tar det mycket på energin och detta påverkar även bloggandet som så väl mycket annat.
För tillfället är jag i Karlstad hos Albs och skall strax ut till Hammarö för att träffa Perz unt Limp.
Men ni kan förvänta er många och värda inlägg från min sida framöver!!

JUST DET!

Imorgon äntrar jag och Bernard catwalken. Återigen dags för den vårliga modevisningen. Kanske inte har sagt det men jag brukar ställa upp som modell sisådär 3-4 gånger per år -  Inga konstigheter.

Är det någon idé att be någon ta några bilder så ni får se? Bernard är grym on stage!!!

/ Storm

Ses om 16 dar.

Efter att bilen knappt starta igår kväll insåg jag att min resa till Thailand kom mer än jävligt lägligt. Det enda jag missar som är planerat under dessa två veckor eller mer är lagfesten på lördag, men grabbarna kommer nog husera friskt utan mig ändå. Jag vet vad dom går för efter en Sälentrip för en tid sedan.

Dudezfamiljen med diverse sidekicks land och rike runt får hålla hus här på dudez utan mig och jag är övertygad om att de kommer klara det galant.

Jag hoppas och tror att, citerat baconost, "bögsnön" är borta när jag kommer tillbaka torsdagen den 8 April, fyra dagar innan min 20årsdag. Med tanke på det kan ni ju börja samla in pengar till en liten gåva. Jag önskar mig ett par wesc-lurar och en harman/kardon docka till Iphonen som jag ska köpa sen, så jag kan spele musik för er i sömmer på strandfestera.

Dagens outfit:Roots rockstar kicks.
Edwin bluejeans.
Washington caps longsleeve.
Fox lumberjack skjorta.
Emo scarf från Emson.
Chinostyle jacka Vailent.


Kommer nog ha lite mindre kläder på mig där borta i öst. Har inte ens strumpor med mig, hur soft?
Kommer hem en aning brunare och tar tag i våren med öppna armar förhoppningsvis. Vi ses!


Thailand brb


Memme 2.0

I Lördags var hon på hugget,  dudez favorittjej. Memme och redaktionen har ett litet bloggkrig som ni kanske vet. Hon var megaglad och lite lätt påverkad, jag lyckades få några foton på henne men inte några med värre kvalitet för hon vägrade ju sitta still.


mhm lacktights!

Detta var inte Memmes första fylla, långt därifrån. Men jag väljer ändå att citera fd statsministern GP's ord om sin första karatenatt på stan, "Det är inget som jag är stolt över eller glad över att ha upplevt. Men jag kommer tyvärr ihåg det, fast jag har glömt bort alltihop."


Fridens Emilia, puss på dig!


Är den tillbaka tro?

Alla har någongång druckit hostmedicin. Visst är den en av de godare hälsokurerna så sett, men att få idén att hälla upp den på 33 centiliters burkar och sälja under namnet vanilla coke? Ingen hit i mina ögon. Tydligen så gick detta knepet hem hos det svenska folket och alla började gnälla friskt när drycken togs bort ur sortimentet...

...Tills idag. Då jag har funnit en butik i Karlstad som åter börjat sälja denna eftertraktade dryck. jag kan inte påstå att jag har letat eften den eftersom jag inte gillar Vanilla coke så det finns säkert folk där ute som vet vart denna affären ligger. Men för er som älskar Vanilla coke kan jag bara säga att den finns! Jag tänker inte i nuläget berätta vart den ligger men jag kan gå med på att köpa ut ett eller annat flak för en mindre summa pengar i förtjänst.

Här har ni beviset:


avundsjuk?


perz

look-a-like

Eftersom det finns vildar där ute som liknar varandra så har vi en kategori som heter lika som bär! Den kan innehålla tvillingar, Leif loket Olsson och Dylikt. Idag har Vi redan presenterat Albinssons tredje ego, Mio min mio.  Men på festen i fredags kom även ett annat bekant nylle upp, Emosångaren Markus fagervall ska tydligen vara lik Alfred "pokémon-boe med back ibland" hansson-Böe enligt fjällor som var närvarade.

Dudez har saxat denna bilden från memmes blogg som ska visa likheten mellan de två båda herrarna med rivjärnsfrilla.


Lika? njaaa..

Jag säger snarare att boe är en formidabel pokemontränare, iallafall till utseendet för hur han hanterar de mörka bollarna vet jag faktiskt inte. Så istället jämför jag min gamla granne med the one and only, pika-pikas vapendragare Ash!


mycket bättre!


fridens p.12 frillor

/perz

veckans assdrop

Ibland förekommer oväntade assdrops, av varierande kvalitet. Detta håller till i bottenskiktet på en 10-gradig skala. Frågan är om det ens är värt en fridens bk-mamma, jag vet inte. Veckans assdrop är det iallafall.fridens inge go


Lika som bär

I fredags blev det lite mindre utgång och lite titt som tätt kommer det ju någon och "oj shit, vet du vem du är jättelik?". I vanlig ordning svarar man med ett lite lätt förvånat "nej?" även fast jag oftast vet vad som kommer här näst.
Det som oftast kommer är:
- 77% Han ryssen i Arsenal
- 22% Batman

Det är så det bukar vara.. Men i fredags fick jag ett svar som jag för en gångs skull inte räknade med. "Du är ju jättelik han i Mio Min Mio". Aha?! Tänkte jag och blev faktiskt rätt paff men det blev inte så mycket mer med det ändå tills jag fick för mig att googla en bild och kolla själv.


1 % går alltså Mio. Lika eller inte?


/Albs

Råvärt

Förut fick jag för mig att jag skulle ta ett bad. Allt eftersom badkaret fylldes så började ja tänka att "nej, så jävla roligt är det faktiskt inte att bada, ja ser ett avsnitt Legend of the Seeker istället".
Det var då det slog mig. Kombinera? Aa, det är inte inte förbjudet så det kan nog gå.
Så det du behöver för att må snuskigt skönt en kväll när du har tråkigt är:
- Ett badkar
- Någon sorts stol som är högre än badkarskanten (i mitt fall en barstol)
- Något värt att titta på men försök att hålla det till max 43 minuter. Efter det så börjar vattnet att kallna.
- Myspysbelysning


Det skarpa ögat lägger märke till "hemmakaklingen"

För dig som aldrig har sett Legend of the Seeker så är det lite Môôôrlin över det hela, ni vet trollkarlar, hjältar  och ungt kjoltyg.

Killar googlar: Bridget Regan och Tabrett Bethell
Tjejer googlar: Craig Horner och Craig Parker

/Albs

Skoghalls riktiga ansikte utåt!

Skoghalls egentliga ansikte utåt i medivärlden är inte jag, inte mickedimike och inte wendel utan vår egen Erik Perz Persson! Redan på juniornivå visade han vem som bestämmer på planen!


Älskar perz gamla hår!

Fridens Erik Persson

/LImp

Coolt ändå!

Tål du inte att se blod bör du endast se 1.30 av filmen!Fridens elefantfödande!

Killar och kärlek!

Killar och kärlek är inte så komplicerat som jävligt många damer tror. Dock kan vi va ganska kräsna och tittar på mycket innan vi hittar rätt. Vi har väldigt lätt för att hitta fel också! Ibland kanske bruden är perfekt men det är inte rätt läge för att bli kär och ha tjej just då! Det beror sällan på bruden utan oss själva faktiskt.

Som jag nu till exempel! Jag tar studenten till våren. Jag har träffat tjejer som jag lätt skulle kunna va tsm med. Men inte nu. Jag vill kunna festa o ha skoj nu utan att behöva tänka på att jag har brud. Alltså är det inte läge för att ha tjej just nu. Jag har annat att tänka på just nu!

Alla killar kan bli kära. Och det har inte med hur många man legat med som halva KD tror. Man kan bli ihop o ha ett seriöst och långt förhållande även fast man legat över 10 personer! Så sex har inte med kärlek att göra jämt. Så för er som tvivlar/tvivlat kan sluta med det nu. Killar är inte som ni tror.

Träffar vi rätt tjej så äre rätt, inga krusseduller. Då blir vi kära precis som ni tjejer. Så sluta grubbla över allt de här nu.

PEACE

/Redaktionen in löööv


Som hittat!

Någon som saknar tiden med halva sängen full i gossedjur? Isf kan du nu slå till och få en megaapa för endast 250 kr, finns att hämta i forshaga!Fridens mjukisapor

Kondomens för och nackdelar!

Kondomen är ju faktiskt en utmärkt uppfinning för de som inte vill bli med barn, vill slippa könssjukdomar och för de som inte har en brud som käkar p-piller! Men som med allt annat finns det även nackdelar! Vi tänkte här jämföra kondomens plus och minus ur en tjejs respektive en killes synvinkel!

killars åsikter:
Vi tycker givetvis att kondomen är en bra uppfinnig. Man vill ju kunna ha sex även fast det inte finns p-piller, eller om man har fått sig en törn av kladde och liknande! Den Fyller ju verkligen sin funktion och är ett utmärkt alternativ till försiktiga first-timers! Det är helt enkelt en bra uppfinning.

Minus:
Den ger verkligen inte detsamma som när man kör utan när det är dags för lite sexuella aktiviteter! Den kanske slinker in lättare osv men det är ju ingen känsla! Hela grejjen med njutning uteblir. Det känns mer som att man njuter av tanken att man har sex än känslan. 

Själva grejjen med att gå ifrån förspel till sexet försvinner också lite när man ska avbryta det hela med att rota igenom lådan breve sängen, sedan trokkla upp den och sätta dit den. Detta moment går dock göra lite porrigare ifal tjejen sköter det hela med lite känsla! Kanske tillochmed sätter på den med munnen. Det är en positiv överasskning!

Sen när du är färdig ska det avbrytas igen och den ska av, jag brukar knyta ihop den så inte nåra miljoner linusar beger sig ut på golvet! Här har vi ett till minus som gäller mig. På fredagar kommer städerskorna till vårt hus och jobbar lite. Och mitt minne är dåligt så det har hänt att jag glömt kastat kodden morronen därpå så den har legat kvar under min säng. Så när det är dags för städerskorna att skrubba under min säng har de hittat kodden med linusarna i! Tillfället har blivit tämligen pinsam!

Den kan också spricka. Och plötsligt blir du farsa likförbannat!

Plus:
Plus-sidan är ju ganska given. Man slipper ju faktiskt bli pappa om den håller. Det är ju skönt att slippa oroa sig överhuvudtaget om att bli förälder trots att du inte vill!

Du slipper också alla jävla piniga besök uppe på druvan (ungdomsavdelningen). Du slipper hela proceduren med nummerlappen, väntan, pinkeriet i burken som du kanske missar och träffar handen ist osv. Det är ju faktiskt väldigt skönt att slippa oroa sig för könssjukdomarna också.

För de som har en förmåga att nå klimax liite för snabbt i sänghalmen kan kondomen på vara en lösning. Det är tokmycket lättare att hålla säden inne under en längre tiden eftersom gummit blokerar vissa känselkroppar i krigarn!

Tjejers åsikter:
Jag har här intervjuat en brud om hur de känner för gummit!

Vad är plus med att han kondomen på?- Man slipper oroa sig för sjukdomar och man slipper allt som har med o bli gravid o göra, sen äre inge mer positivt faktiskt

Jag har hört att det kan kännas som killen kommer längre in i en med kondom, hur ställer du dig till det?- Nej det tycker jag inte!

Vad är det sämsta med den?- Jag tycker inte att det blir lika skönt. Och om den går sönder blir de bara jobbigt eftersom man fortfarande är sugen. Och halva grejjen försvinner!

Så du kör allra helst utan kondom?- Jah =)

Vi tackar här emilia för svarena och önskar dej en fortsatt trevlig söndagskväll!


Åsikter om denna uppfinning? Skriv gärna en rad och tyck till eller berätta om du tycker vi glömt nått!

Fridens kondomer

/Limp

Söndagar<3

Alla hatar av någon anledning söndagar, men jag är inte med på den fronten!

Jag gillar söndagar. Det är dagen då man inte behöver göra någonting! Man kan dra nåra rullar, käka cheeseballs och dricka coke med gott samvete och känna känslan att nu behöver jag inte göra ett skit! Man har en bra anledning att hålla sig vaken länge så det inte blir skola så fort och det är även dagen då man kör veckans bästa runk! Ett avslutningsrunk innan man lägger sig varje söndag och inväntar ny vecka är standard, En rutin.

Dagens OutfiT

Inte fått av mig festkläderna sen igår än!

Låten som kommer spelas på repeat under söndagen är:Albin ska ha en fet eloge som gårdagens store wingman!

Söndagens sämsta:
Snöa värre än på flera månader när jag vakna! blev ledsen...

Ikväll kommer lite +- med kondomen! Vad vi gillar med den på och av!

Fridens söndagar

/Limp

känslosamt

Limp- Du har inte ringt på hela dan! Vad ska jag tro liksom! Du hör aldrig av dej, alltid jag som ringer dej! Ni får låna min bil! jag kliar dig på ryggen! grejjar med fingern! jag gör allt jag kan! du bara drog igår! jag vet liksom inget om din dag! Albin ringer varje dag bara så du vet!

Perz- haha lilla gubben då! jag sa allt hejdå till dig igår:) kul att du minns och är fett sur idag. jag har varit i karlskoga och spelat match, nu sitter jag på restaurang med mamma och har stressat hela dagen för att hinna. Visste att du va i Forshaga och tänkte inte störa, inte just nu när jag sitter på middag. men förlåt så mycket :)

Limp- <3<3<3<3<3<3<3

lite senare...

Perz- Limp, skriv aldrig mer hotsms, jag älskar dig i alla lägen och ringer jämt när jag har tråkigt och är ensam vilket jag inte har varit idag :) Känns som du är på g inför en riktig dyngfylla ikväll?

Limp- Älskar dig och bara skoja! You know i love you foreverfridens fjortizmess!


5 ting ...

... man bör undvika på krogen.

 1. Se till att bajsa innan du går dit. Ingen uppskattar en krogbajsare. Det är inte OK ha senaste upplagan av Slitz dubbelvikt under ärmen när man äntrar en nattklubb.
 2. Pub-Ulla.
 3. "Den rosa skjortan". Var ingen du inte är! Sluta lek låtsasbrats, vissa ÄR bättre än andra. Ni förstör vårt rykte.
 4. "Ööh, vad fan glor du på?!" Inte av rädsla, utan av den enkla anledningen att du befinner dig högre upp i näringskedjan än honom. Lika barn, leka bäst.
 5. Tabascoshoten. Tänk dej Emo-Elins underarmar, fast i flytande form. Det riktigt skär i halsen.
Allting för att göra listan mer komplett tas emot med öppna armar och ett leende på läpparna.


"Tar du notan?" "Nej, jag gillar inte att flasha!" - Bernard Strömstad -09

Ikväll finner ni oss på Ankan.


/ Bernard, Storm, Albs

Behärska golvet

Lördag idag och vissa av er ska säkerligen ut och storma dansgolv på fest/krog.
Nu är det såhär att vi Dudez inte tycker att det är räcker med att slänga upp högern och vispa otakt i två timmar med greköppning på finskjortan. För allvarligt talat, så rik är inte far din...
För att du inte ska bli en i mängden så tänkte vi dela med oss av lite enkel koreografi som även den kordinationsbefriade kan ta del av (tro det eller ej)


Hylla sitt fotbollslag är däremot helt okej!

Det funkar som så att du känner in bääsen, diggar med lite för att sen:
Vänstervisp-vänstervisp-dubbelvisp-dubbelvisp-händerna upp-händerna på låren-armarna i kors över bröstet-händerna på låren!
Om och om och om igen så länge ni hör basen slå!

Creed till brudarna i lacktights igår som agerade danscoach/er!

Självklart har vi flera andra danser som Kuben men den är på en helt annan nivå och kräver mer träning.

Ha en bra kväll / Albs

på´t igen!

Går på´t igen! Albs och perz får lira bloggen ikväll!Ha en fortsatt trevlig lördag!

kyss er limp


ehm

what the fuck is up K-town!? inget vatten i kranen betyder per automatik för den som inte visste: Återställare a.k.a morgongrogg. -mhm morgongrogg!

Jag som är en seriös människa tog det givetvis lugnt igår och läste tidningen imorse tidigt till frukosten, där det stod en liten fin insändare om att färjestad borde sälja massa spelare, och detta illa kvickt, till exempel kaptenen.. Eller åtminstonde låna ut han till Olsäter. Kan inte göra annat än att hålla med.

Nu drar jag till karlskoga med mina lite för bakfulla boys som reppade sommaro igår och lirar lite match och förhoppningsvis duschar efteråt.


love love/ perz

hittils

kvällens pb (partybroms): Ankan och OBBA
Kvällens hmm: Linn är skön 

??

Ni har nu chansen till lite önskemål! Säg vad fan du vill att vi ska skriva på bloggen, orden är dina, skriv precis va du vill! precis vad somoomommmm hellst! Skriv nuuu på dirren!

Redaktionen

Din åsikt är din nu, en chans


På tal om spyan!

Tidigare fick ni en lektion i spyan och dess innebörd. Men spyan har ju även ett efterspel!

Ni vet när man fått ur sig precis allt men ändå vill ha ut mer. När man ligger och hurklar efter noter, andas emellanåt med hackiga andetag och slutsligen bara sitter och dregglar o spottar! Då äre vatten som gäller, i med vatten och försökt hålla det inne!


Om ni inte förstår vid vilket tillfälle i efterspelet jag menar så visar perz här vad jag menar!

Fridens efterspel!


Våldspullad

För dig som vill bli mållös...


"Hej, jag kan spela trummor"


/Perz & Albs

Dagens outfit

Nu bär det av till Rajjens i Arvika för att spela lite bowling. En och annan drink kommer att förtäras under kvällen.Skjorta Ralph Lauren - London
Stickat Ralph Lauren - Stil
Chinos - Carlings
Skärp Tiger - CGC
Halsband D&G - Italien
Underkläder Ralph Lauren - NK

/ Storm

För dej som gillar öl!

Är du en "ÖL-LOVER" och kan inte dricka sprit?! Men du vill ändå bli full lika fort som de som dricker sprit?

Lösningen är här. Du kan nu köpa världens sarkaste öl. 41%! Med det slår du både wiskeyn och spriten i sverige!

Den skotska ölen Sink the Bismarck innehåller 41% alkohol och är världens starkaste öl!

Info:
-En 33cl flaska kostar drygt 400 kronor
-Ska drickas i samma takt som sprit
-Kan endast beställas på brew dogs hemsida http://www.brewdog.com/


Fridens öl-älskare!

/Limp

Begreppet snoppen är söt!

Vi har fått in en kommentar om att killars könsorgan är söta och varför vi killar inte är villiga att hålla med om att vår tappre krigare är söt!

Jag hör till dem som faktiskt inte bryr mig så mycket om brudar säger att snoppen är söt! Men det är väll klart att man inte vill att något så manligt som kuken ska bli kallad för söt. Det låter ju som den är så mesig då! Det är det manligaste som finns på kroppen, den symboliserar att vi är killar. Det är en sak man är stolt över och ballen är din högra hand, din själ, din bäste vän! Man tappar hellre en fot eller en arm än o bli av med kuken liksom! Då låter det lite väl tråkigt om den bara är söt!

Självklart förstår vi att det inte är något illa menat utan att det faktiskt är en komplimang! Söt är ju ett positivt ord. Men som dagt, det låter lite synd om den, lite mesigt, lite brudigt. "vilken söt snopp du har" Jah ni hör ju. Det finns inget stort, häftigt, manligt i ordet söt. Men för mig får ni gärna säga så. Jag tar det mer som en snäll grejj än att du förnedrar mig. Hur min kuk tar det vet jag dock inte faktikst. Han gillar det nog inte.

Men tjejer är ju som de är! För tjejer är saker oftast inte coola, häftiga, grymma. Utan de är mer söta, fina, vackra.

Tycker en tjej att min snopp är söt får den faktiskt tycka det. Ni låter ju faktiskt så goa när ni säger sådana saker!

Men jag har förståelse för att kuken inte vill bli kallad söt. Den är ju trots allt det manligaste som finns!


Faktum är att i många tillfällen är det kuken som tänker och bestämmer, inte hjärnan!

Fridens söta snoppar!

/Limp

2-4 samtalet

Vi män har en förmåga att rota igenom hela telefonboken efter att krognatten tagit slut! Är vi tomhänta och sprängda i snoppen när klockan är mellan 2-4 någon gång! Då tar man fram luren och börjar leta, ringa, leta, ringa och så fortsätter det ett bra tag. Ända tills alla fruntimmer i telefonboken försökts att nås!

Ni tjejer känner säkert igen detta. Det borde ha hänt de flesta att ni har ett missat samtal från någon ung pilsk karl runt 2-4snåret. Kanske ännu senare ibland också! 

När vi killar vaknar senare under dagen har vi ungefär lika många sms som telefonsamtal vi ringde! I smsen står det alltid, "tja! Vad ville du mig halv 4 inatt då"?  Det är ingen idé att smyga med det tycker vi, förstår inte ens hur tjejer kan fråga frågan! Självklart ringer vi för att vi vill komma till er tjejer och krypa under era varma täcken och få bli ompyyslade lite. Det är den enda anledningen till att vi killar ringer er mitt i natten, inget att krypa under stolen med!

Frågan är dock varför det bara är vi killer som ringer dessa samtal. Det är sällan en kille vaknar med ett missat samtal under natttimmarna. Det händer endast när en brud ska ha skjuts hem. Inte på grund av någon annan anledning. Är vi killar mer fyllekåta än er tjejer? eller varför får aldrig vi några samtal? Det finns undantag, men de går att räkna på en hand!


Fridens nattliga telefonsamtal!

/Limp

Ägd

Chatten på Facebook:

Albin: Ge förslag på middagar som inte är pasta?
Mamma: Pyttipanna, pannkaker, köttbullar o mos, hsmburgare, lompe..
Albin: Hur gör man pannkaker?
Mamma: Googla...


Tack för hjälpen mamma :)

Helt seriöst

Jag eller vi Dudez kanske jag ska säga kollar på porr, det är inget vi hymlar med men självklart föredrar vi att delta själva. Så nu skiter vi faktiskt fullständigt i feministerna som säger att porr är en gåva från djävulen och att vi som tittar borde brännas på bål, för allvarligt talat, så illa är det faktiskt inte..
För er som inte tittar på porr så kan jag ge en snabb förklaring på hur det går till i punktform.

* Jenna suger snöpp ett litet tag
* Ron lapar i sig mus (händer inte alltid)
* Det börjas i missionären
* Fortsätter med en liten ridtur
* Gör som hunden
* Ron lägger creampie i ögat på Jenna
* SLUT

Sådär går faktiskt 90 % av alla porrfilmer till och nu märkte jag själv att det låter som att jag kollar på porrfilm liiite oftare än vad jag faktiskt gör men skit samma, den bjuder jag på. Själva grejen är ju ändå det där med kameravinklarna som dom använder.

Så nu kommer Top 3 ovärda kameravinklar i porrfilm.

3.
När den där lille stackars thaien sitter överst och är i full gång med att rida så vill man ju få chansen att se hennes schyssta sillisar, sexiga ansikte eller åtminstånde i profil så att man får se vad det är som händer men ICKE. Det sexigaste inspelningsteamet kunde komma på var att zoma in hennes röv så mycket som det bara går bakifrån så att man ser en rygg, en röv och en hårig snopp ploppa in och ut.
Ovärdhet: 4 av 5 "fuck my teenage pussy-vrål"

2.
Inledningen på själva sexet och missionären som gäller. Här går det att göra det sexigt genom att filma så att det man ser är vad killen i filmen ser men det duger tydligen inte.
Istället så väljer man återigen att filma bakifrån och nu är det värre. Det man ska försöka bli upphetsad av nu är två ravhöl varar ett som väcker känslan "ääh men va fan"
Ovärdhet: 4.6 av 5 "fuck my teenage pussy-vrål"

1. Doggy-style. ÅTERIGEN väljer man snilledraget att zoma in akten bakifrån. Helt seriöst, vad fan blir det? Jag kommer hem lite sliten från jobbet och vill se på lite porr och det jag får se är: Jordklotets hårigaste arsle, "ekorren" och en pung som likt kyrkklockor svajar fram och tillbaka men ljudet är mer som att du kupar ena handen och slår med två fingrar lite halvlamt mot handflatan samt ett "fuck my pussy" lite då och då.
Ovärdhet: Obeskrivligt många "fuck my teenage pussy-vrål"


Hur tänkte dom att en vanlig Svensson skulle bli kåt av det här? Skriv gärna en rad ifall jag har glömt nåt riktigt ovärt och skriv gärna med en motivering.


/Albs

sköna spyor

Det märks att det var fest igår, inte så jävla många besökare idag på bloggen och den bevittnar att folk inte ens orkar sitta vid datorn. - För det kördes trots allt hårt igår. Kul dock att jävla massa randoms på krogen visste att man var en av "dudez-grabbarna"!

Tänkte skriva lite om spyan, den ibland tillhörande proceduren vid lite för mycket intag av alkohol. Faktum är att ingen kan gilla att spy, själva spy:t eller smaken i munnen efteråt. Vissa tycker att det är så sjukt äckligt och undviker det in i det längsta och bjuder sedan på ett vulkanutbrott utan dess like medans andra kör ner fingrarna i halsen för att bli av med skiten. Jag tillhör den sista kategorin.

Spy luktar äckligt, smakar inte speciellt bra och består av halvtuggat käk sen 5 timmar tillbaka. En surt balanserad sörja som torkar in fint i asfalten dagen efter och får det passande namnet pizza. Men finns det någonting som gör själva spyandet lite lättare? kan man äta bättre kost samma dag för att eventuellt bygga upp en bättre spysituation? kan man ta något piller så man får halsen att domna bort precis innan?

Vad som är säkert är att du inte bör äta pytt i panna och ägg innan, bitarna river sönder halsen och du får en halsbränna som inte är utan denna värld i de två efterföljande dagarna, man ska undvika bitar helt enkelt. Du bör också låta bli att mixa så många olika saker som möjligt, alltså i motsats till vad jag gjorde innan studentfesten igår då mitt meal bestod av lasagne och äppelpaj med vanlijsås + massa öl. Tror helt enkelt att man ska satsa på att antingen tugga maten ordentligt eller hålla sig till "lena" material såsom soppor och dylikt, men vem fan slänger i sig en soppa en lördagkväll när man ska lyxa till det lite?

detta är ett stort problem gott folk! Jag har fått ett inside-tips som lyder: att om du befinner dig i närheten av en kyl då du känner att magen börjar rotera  ska du leta rätt på yoghurt eller filmjölk, något lent som smörjer magen och halsen. Detta skall halsas friskt tills du spyr, och på så sätt får halsen det lite lättare att behandla spyan. - Det är i princip den enda lösningen jag funnit till detta problem... samt att undvika mat med stora bitar i vilket är i princip helt omöjligt.


Såhär har vi alla någongång sett ut. med tanke på att spyan är vit har
han druckit mycket mjökbaserade drinkar vilket jag tycker är helt okej.
inga klumpar i vägen som gör ont utan han låter det forsa.


Idag handlar det om att gå All in, man vill inte vara en pussy, därav mitt smeknamn No limit - perz. Det har blivit vanligare att spy och det skulle vara en smärre chock om en fest inte innehöll en toalettdykare eller två. I sälen turades vi till exempel om från dag till dag vem som ägde tronen.


Vad du inte ska äta för att spy "gött":

* pytt i panna
* currykyckling
* lasagne
* jordnötssås
* kokt korv
* ostbågar
* kall pastasallad
* naturgodis
* Apelsin

Någon som har några andra tips eller erfarenheter gällande produkter man inte bör utsätta magen för dagen då du ska ut? -skriv i kommentarsfältet!


Nej men summa summarum, spy har aldrig och kommer aldrig att bli gött. Man kanske kan göra det lite bekvämare men trots allt handlar det om spy, det är inget som ska vara skönt! Fortsätt gå all in folks, gött å se. Ingen tar ifrån er stämpeln för att ni spyr, ni har bara mist chanser till järnlevern-titeln för just den kvällen. Men satsar du inget har du ingen chans att vinna den heller så fortsätt jööööööö!

/perz Kvällens

sötaste par

Fridens turturduvor

Kung på dansgolvet (detta är filmat på förfesten)


ute ur dimman!

Idag kommer det inte ske många knop, troligtvis inte så mycket bloggande från min sida på några timmar heller. Är helt utslagen och känner att jag lika gärna kan stryka med idag!

Finns en del sött matrial från templet där jävligt många ungdomar samlades inatt för att byta lite kroppsvätskor och festa med varandra!. Får lov o säga att jag är riktigt nöjd med arrangemanget. Jag hade jävligt roligt trots en minneslucka under största delen av tiden jag tillbringade där inne i templet!

Det småbeefades lite, juckades på toaletten, drogs vassa skämt, spyddes, dansades, bjöds på shottar, hånglades! Jah, allt som ska hända när 1800 (typ) karlstadungdomar slår klackarna i taket. Är det såhär mycket folk på tempel kan det nog va riktigt bra i den stora laburinten som ser en aning fräschare ut än forntida Arena!Kvällens:
Stekigaste
-Hammaröligan som spetsat till backen och plockat på sig kavajen!
Snyggaste brud-Sara N

Snyggaste dans-Rebecca C som med ett järngrepp runt järnstången dansade skiten ur sina kamrater med något som liknade en porrdans!

Bästa outfit-Landet med de sköna gröna brallorna tsm med en stekig back och snygg kavaj!
Sötaste par-Domare<3stephannie, steffanie,(hur fan stavar man?.
Skönaste-Att så jävla mycket brudar drog ut o festa! Fortsätt på den nivån k-town.
PB-Längesen jag såg så mycket folk ute en onsdag, alltså förtjänar ingen denna stämpel.
Cockblocker- Ingen här heller, den som räva rätt fick sin del av kakan ikväll, utan någon som blocka!
Fitta-Jag tar på mig den efter kommentaren inne på BK.
Partykung-Fredrik Lindgren som bjöd på riktigt härlig dans, strulade upp säkert 10 brudar och fullständigt ägde både tempel och förfesten!
Pimp-Henk som tog na på toan!
Räddare i nöden- Sigge som hämta oss inatt vid halv 5 och befriade oss från en promenix till Hammarö.

Tyvärr kan vi inte klippa ihop en film o visa kvällens dans eftersom vi har filmat med iphone som inte funkar att klippa i annat än MAC och vi äger ingen MAC!

Dagens piggaste!


Kvällens sämsta raggningsreplik: JK som raggar brudar genom att snacka skit om andra killar så han själv ska framstå som kääng! HAHA fortsätt så, funkar alltid......

Tack till Sebb som bjöd på soft förferre och befriade mig från städning idag och till chaffisarna!Det var allt från nattens bravader! På återseende, PEACE

/LimpAlexizz

Innan jag går påt 100 % måste jag säga att alex är så jävla söt när han vaknar på mornarna! Tänk på de brudar. Inte alla som får chansen o vakna breve honom!Frippedifridens, ses på tempel!

Drogba och CL

Igår var det dags igen, Chelsea åker ur Champions Leauge igen och ni måste hålla med mig, för lite roligt är det faktiskt.

27 april 2009 har jag för mig att det va, Chelsea har 1-0 på Barca och var i final fram till matchminut 93, då klev Sankt Andrés fram och sen vet ni ju hur det slutade..
Under matchen ska tydligen Barcalirarna använt händerna i eget straffområde men det missade jag och den norska domaren. Drogba betedde sig lite sådär halvskönt med att skrika saker som "domaren är dum" "Barca använder  ju händerna" och "its a fucking disgrace".
16 mars 2010 var det dags igen, Chelsea ska bara vinna med 1-0 hemma mot Inter och gå vidare till kvarten men Drogba är sämst på plan och överskuggas grovt av Lejonet som bevisar att han är kungen av Afrika. Under matchen så är jag beredd att hålla med om att Chelsea ska ha en eller två straffar. För visst kramar Walter Samuel om Drogba lite väl mycket vid ett par hörnor. Jag menar, lite gruff är en sak men att dela ut bamsekramar? Didier passade även på att plocka ett riktigt nödvändigt rött kort när laget behövde honom som mest..


Jeg skall friteeere moordin!

Det roliga då?
Det som slagit ut dom är just straffsituatiner två år i rad, på hemmaplan?! Nu lirar ju inte jag i Chelsea men det måste kännas så förbannat uppgivet när man faktiskt ska ha ett par straffar i båda matcherna. Själv njuter jag bara av att se frustrationen och hoppas på något liknande nästa år..


En av situatinoerna jag och
Øvrebø missade, misstänkt hands
..

Men va är det som händer med Drogba när det ska liras CL? Är det nerverna det är fel på eller vilar det helt enkelt en förbannelse över Stamford Bridge? Vad tycker du om Drogba?
Det ska även tilläggas att jag lider lite med Didier Drogba.. Jag tror inte det finns någon som vill vinna den här skiten mer än vad han vill men det enda jag kan säga är stå upp och sluta grina för fan, du är dubbelt så stor som alla andra!


Stillastående väntar han in bollen som
kommer ifrån fel sida och drar en yttersida
i höger klyk, enkelt..


Ikväll är det dags för världens bästa fotbollslag att slakta Stuttgart för att senare i vår lyfta bucklan i marrängernas borg. Mitt tips ikväll är 3-0, Zlatan öppnar med ett och Messi gör två mål i andra.
Jag vill även avsluta med att citera en gammal god vän: "Ni som tvekade på oss suger och ni kan fortsätta suga, det är allt jag har att säga" - Diego Armando Maradona


/Albs

update

Ibland droppar man inlägg som ingen bryr sig om. Ett sådant spektakel ska jag droppa nu igen. En text med massa onyttig dynga som ingen egentligen vill läsa om, ungefär som historialektionerna i skolan back in the days. Bloggandets ursprung, "vad har jag gjort idag? - inläggen" får här ett till i sin samling.

-frågan e bara om jag får 192 kommentarer som kissie.

Gick upp, såg mer ny snö, tänkte fuck, såg dörren, gick in, gjorde frulle. Klockan var nu 14.01.
Slängde ihop två lasagnesatser eftersom "flippety F mi grandmah" kommer på besök inom kort och serverar äppelpaj. Innan efterrätten behövs ju lite krubb för att det ens ska få hålla den titeln, så varför inte ta fram mästerkockförklädet tänkte jag! ni vet det där med en muskulös kille på...

Åkte och kolla hus på Norren, två mille för det ruket? såg gräs utanför min stuga, tänkte fuck nice, gick in, taggade för tempel, går nu in och käkar lasagne, knäpper en kall, känner att våren e på g och firade med att göra årets första sommarpiece! En ruskigt skabbig variant i den ack så förjävligt sköna solen.


Imorn är det torsdag.


/ pfp

Tempel

Ikväll är det åter studentferre. Denna gången på tempel. Jag kommer finnas där och känna på tempen! Hoppas ni gör likadant


Kom igen nu kd, bättre kan ni!

Ses där, peace

/Limp

Veckans assdrop!


Snön töar bort och solan skiner som fan typ varje dag! Vad ger då inte ännu mer vårkänslor än ett gäng nakna killrövar! Det är vår de

/fridens vårkänslor

3 sköna vårnyheter från 3 favoriter
Blazer - Ralph Lauren
Chinos - Gucci
Loafers - Sebago

/ Storm

rakie rakie!

När man festar kommer ibland på en del ideér som inte tillhör till normala tankar. Och det var vad som hände i blå stugbyn i lindvallen under lördagens kväll. Vi bastade i vanlig ordning och drack lite öl!

Perz försvann ut ut bastun ett tag och letade efter något. Då hittar han den, en rakapparat som någon haft med sig. Inget mer med de förns jag kom ut o köket och vi kom på den utmärkta ideén att raka perz ass. Han hör ju till skaran "ludna rumpor" Medan jag och albin mer tillhör "de släta barnrumporna". Jag började att göra en fin kan så sätet skulle bli riktigt fint, och fint det blev det!


Eller vad tycks?

Fridens barnlena rumpor!

Arga lappen 3.0

Som ni nog kanske vet vid det här laget pågår det ett inbördeskrig på Alvgatan 51F. Själv har jag lagt ut en vit strumpa genom brevinkastet som tecken på fred.
Fram tills nu har det mest varit en "sida" som tycker att alkohol borde förbjudas helt och hållet och att man ska vara knäpptyst efter klockan 22.00.
Nu har det däremot dykt upp en motsida som tycker helt tvärtom!


Klart som fan att hon inte stör sig på våning 5, jag bor ju där ?!Fortsättning följer..

/Albs

Fylletestet

När man kommer hem på kvällen och vill veta hur full man är kan man använda en annan metod istället för promilleskiten! Hur många har en promillemätare hemma? De finns men då ska de blåsas och hålla på, de blir error för att du är för full och så vidare! Ni vet ju hur det där är.

Vi här på Dudez har kommit på en mycket bättre lösning. Man ber en kompis att ta en bil när du gör din för tillfället piggaste min! Här kommer en lista på hur du ligger till i halten blod när det gäller att köra bil, till exempel hem från fjällen!

över 0,2 promille=rattfylla
över 1 promille=grov rattfylla


Tänk här inte ordet bil på minst 12-14 timmar! På tok för hög promillehalt!


I detta tillstånd låter du bilen stå! Ta en taxi med tanke på att du alkoholförgiftat din ogivning också, med ångorna du andas ut! 2-4 promille


Du är här påväg att ta dig till en stilnivå på ca 1,8-2,6 promille! Låt bilen stå


Du bör fortfarande låta bilen stå. Alkoholen är påväg ut men man kan se på ögonen att det finns en klart stor mängd kvar. 1-2 promille


Här kan du ta cykeln istället för bilen utan att riskera skador pga av att du ramlat på cykeln!
0,5-1,5 i promille!


Nu kan du börja leta upp bilnycklarna och packa iordning bilen! Men vänta ändå i 30 min till minst.
0,2-0,5 i promille.


När du väntat i 30min-1 timme sen förra bilden kan du köra med brillor på! Ögonen brukar oftast nyktra till senare! 0-0,2 i promille

Med endast ett litet foto kan du ta reda på om du får köra bil eller hur hög promille du har ungefär!

Fridens fylletest!

/Limp

Grattis Jake och Danne!

Under morgontimmarna brukar herr blå stå utanför mitt hus, ute på vägen och stoppa folk som kör för fort! Det är en typisk sånn lång raksträcka som man vill bräsa lite på, men det är 50. Så här ryker nog en del 1000lappar om dagarna!

Imorse när jag klev ut i det vackra vädret stod de där igen och körde med sin jobbiga laser. Jag hade lite brådis till skolan och orkar inte köra åt det hållet så tog den andra vägen till skolan! Dessutom satt det en fastspänd barbara i baksätet sen sälenresan. Hade ju sett snyggt ut o blivit stannat av Aina och ha en fet barbara med tuttarna i vädret i mitt baksäte. Nej så jag tog den andra vägen för smidighetes skull!


Men några som inte tog en annan väg var Jake som körde till branäs med en snitthastighet av 160 typ och Danne Johansson! Givetvis körde de inte i 50 utan i 76 respektive 78 kilometer i timmen! Polisen går ut ivägen och hyttar med näven (ni vet de som betyder stop, jag ska prata med dej)


Efter den lilla pratstunden slänger polisen fram en bot på 3600 kr var. Precis vad Jake behövde innan han kör ihjäl sig. Enligt han själv är han odödlig! Hade någon av dem kört i 81 istället kunde de börja boka nya uppkörningstider för att ta ett nytt körkort!Jag tyckte detta var jävligt roligt dock!

Fridens skadeglädje!

/LImp


hmm!

6 män slår ihop sina smarta hjärnor och gömmer stugans enda nyckel när utelivet väntar!


Frågan är om ni kan lista ur var?

Värt att veta var att vi spenderade ett par timmar för att komma på detta ställe!

/Fridens nyckelgömställen

Så jävla grundlurad!

Jag har ytterst få minnen av att jag blivit lurad eller iaf känt mig så bortgjort och totalt fullständigt jävla blåst som gör just nu.

Imorse innan jobbet tog jag en dusch, inga konstigheter. Passade på att lägga märke till att jag förbrukade det sista som fanns kvar utav tvålen. Så när jag slutade jobbet gick jag in på Maximat för att bland annat köpa en ny tvål.

Ni vet hur hyllorna med tvål inne på mataffär ser ut? Detta är en monster mega stor matbutik inne i köpcentret här i Charlottenberg. Man får ju huvudvärk bara av att välja vilken tvål man vill ha, det finns ju uppsjö av olika dofter. Man minns ju inte vilken tvål det var man hade innan, det har man ju glömt. Även om man var nöjd med den.
I vilket fall som helst stod jag där vilsen och ensam. Detta är ju inte heller det coolaste stället att hänga på i en matbutik direkt. Bland hygienartiklarna är det svårt att va cool. Måste ju säga att jag trivs bättre bland ädelostarna eller varför inte vid delikatesscharken. Vafan snackar jag om? JAG HÄNGER INTE I MATBUTIKER PÅ FRITIDEN.

Jag stod där i säkert 6-7 minuter innan jag hittade en tvål som kunde vara något för mig.
Lux 1000ml (250ml på köpet) men en himmelsk doft, det stod även Lyxury cent med små bokstäver långt ner. Jag tänkte för mig själv  ~Hmm, himmlen lär ju lukta gott, en himmelsk lyxig doft måste vara underbar.~
Om vi leker med tanken och säger att jag ska på en begravning, i bilen på väg till cermonin så inser jag att jag inte har någon svart slips på mig (detta skulle dock aldrig inträffa). Så vi svänger förbi den lokala herrekiperingen för att köpa en helt vanlig svart slips. Finns det två stycken att välja på, dom ser exakt likadana ut men den ena kostar 300 kr och den andra kostar 400 kr. På lappen som pryder den lite dyrare slipsen står det "extra lyxigt silke". Då köper jag den dyrare slipsen bara för att det stod att den var lite lyxigare, dem ser likadana ut och det är säkert ingen skillnad, men jag mår bra av att ha den lite lyxigare kring halsen. Sån är jag!

Förstår ni vad denna tvålen
hade byggt upp förväntningar hos mig? Himmlen måste ju lukta hur gott som helst, himmlen lär ju lukta så gott det går eller? Och i min hjärna inbillar jag mig att alla "lyxiga" dofter luktar gott. Det låter dumt, men så är det. Jag är säkert inte ensam.

Väl hemma har jag lagat mat, slagit ihjäl ett par timmar framför datorn för att sedan träna, göra mig förtjänt av en dusch helt enkelt. Under tiden jag tränade såg jag fram emot att få duscha och testa den nya tvålen. Jag var verkligen nyfiken på lukten.

Jag kliver in i duschen med ett leende på läpparna, ur duschen kommer jag grundlurad, besviken och bortgjord.


Tvålen luktade så jävla dåligt så den gick inte att använda! Tänk dig en dov doft av något äldre fisk, falukorv och oskuld. En härsken outvecklad vital lite spännande men ack så motbjudande doft. Jag har aldrig genomlevt en så obekväm arom!!


Ni kan inte ens förställa er! Odören var så illa att tvålen gjorde ont mot huden.

Himmelrike för vem? Inte var det himmelrike för mig!! Denna tvålen kan omöljigt vara lämpad för den europeiska marknaden. Det måste ha blivit ett missförstånd någonstanns.

Detta var tvålen för självmordsbombare och våldtäktsmän!
/ Storm

Frågestund Bernard!

Som Bernard sa så är ju vi sälenresenärer hemma och han kommer inte blogga lika mycket här just nu! Han kommer dyka in då och då med lite tankar och liknande, som vår anstälde gästkrönikör!

Men vi vill att ni läsare ska ha en chans att få veta lite om oss anstälda här så därför kommer vi ha en liknande frågestund som vi hade med oss tidigare! Men denna gång är det Bernard ni ska fråga om det är något ni vill veta om honom!

Så släpp loss där uppe i hjärnkontoret och låt frågorna om denna maxpumpare till glidare, flööda


fråga honom precis vad du vill så kommer det komma ett svar så småningom!

/Redaktionen!


En incident

När vi åkte till Sälen så åkte vi ifrån Filipstad eftersom vi var där och lirade lite boll innan. På grund av detta fick vi tag en mindre väg till Sälen.

När vi var på en av de mörka skogsvägarna dyker det upp en bil bakom som lägger sig så där jobbigt i baken på en. Där låg den och vägrade köra om, stänga av helljuset och lägga sig längre bak. Den bara låg där som en smäck i röven på oss. Vi fattade ingenting!

Efter ett tag började ölen göra sitt, nämligen fylla blåsan. Vi stannar till vid en parkeringficka efter vägen så Perz får gå ut och lätta på trycket i blåsan. Samtidigt kanske bilen som vart som en finne i röven kör om och försvinner ur vår annars softa resa.Men ICKE! Den svänger av den med och ställer sig precis i röven bakom oss. Där står den fortfarande påslagen med framlyktarna i bött. Ingen kliver heller ur bilen, den bara står där och glor när perz vattnar. På grund av det starka ljuset går det inte se vilka som sitter i bilen heller. Vid det här tillfället började vi undra och bli lite skraja. Ni vet den där tanken att nån jävla idiot ska kliva ur bilen där mitt uti skogen och fånga vår stackars perz som står själv ute och pinkar.

Men inget händer, den står bara där och perz kan lugnt sätta sig tillbaka i bilen och knäppa fast sig. Vi åker iväg igen och de lika så. Fortfarande hängandes i vår röv med helljuset på.

Nästa gång var det min tur att bli pinknödig och vi ville gärna inte stanna igen. På grund av detta kom jag på att man kan stopp ut överkroppen och snorren och pinka ut samtidigt som vi kör. Jag genomför detta och albin håller i mig i byxorna samtidigt som han kör för säkerthets skull.

Ölen börjar sippra ut ur min längd och just här är det jävligt gött. Alla vet ju hur gött det är att pinka när man är jävligt nödig.

kommer Perz på att han ska va rolig och titta ut genom sitt fönster och skratta. Vad han inte har uppfattat är ju att när man kör bil i 70 km/h drillar inte pinket rakt ner utan flyger ju bakåt med vinden. Detta märker perz först när han vevat ner rutan och känner att det börjar skvätta in i bilen på honom.Efter detta utbröt en längre tids skrattanfall och att den äckliga bilen bakom tog klivet förbi och försvann från oss. En lättnad både i blåsan och i skallen!

Fridens Incidenter!

/Limpan


Håller ni inte med?

Nu är det väldigt sällan jag själv åker buss men detta är en tanke som under en lång tid har legat och grott långt långt bak i huvudet på mig. Detta inlägg riktas nödvändigtvis inte bara till er som åker buss utan till er som tar er fram på räls också.

Hur många gånger har man inte åkt buss och sett en intressant tjej? Man är lite blyg, kanske slänger en liten semiräv eller två. Liksom kollar till henne ett par gånger bara för att. Man känner hur hon kollar tillbaka och ja, ni vet hur det funkar? Eller hur.

Och framför allt i karlstad där man kan tro att dom avlar fram snygga tjejer.

Hur många gånger har man inte klivit på en buss som är näst intill full så får man gå förbi en massa snygga tjejer på väg bak i bussen?
Eller suttit på en buss och sett en massa snygga tjejer kliva på ?

Ni förstår poängen va? (samma sak gäller ju tjejer som ser snygga killar)

Nackdelen med att "ragga" eller bara  kliva fram och hälsa på en buss är ju att det ofta är fullt med folk, det är trångt och man vill ju inte framstå som en idiot på en buss om tjejen skulle dissa en. Det blir lite fel då. Visst, vi är endel som kan tänka sig överstående exempel men alla har inte modet till det.

Det borde finnas en lösning på detta. Eller hur?
Mycket riktigt har jag klurat ut ett par tänkbara lösningar på detta i mitt tycke allvarliga problem.

Tänk om alla kunde aktivera sin bluetooth på mobilen när man kliver på en buss. Så döper man sig efter ja, färg på jackan eller varför inte vart i bussen man sitter. Och givetsvis så uppger man sitt mobilnummer i namnet. Det är ju klockrent!! Finns det inte en poäng i det här?
Klicka iväg ett sms, "Jag har bäst musik i världen på min Ipod, wanna share?" ,"Är du hungrig så bjuder jag på pizza i stan :) " eller varför inte bara snickelisnacka lite. Det skulle helt plötsligt bli kul att åka buss.

Eller så tvingar jag och Bernard regeringen att införa en lag på att alla (iaf de snygga) är tvunga att bära upp sina mobilnummer SYNLIGT när dem åker kollektivt.. det är också ett alternativ.

Vad tycker ni? Är det bara jag som tänkt på detta?

/Storm


Sälen Del 1

Mjaaa. Då ska vi se. Vi har fixat ihop en liten film som berättar om hur just vi 3 hade det och vad vi tillbringade tiden till! Incidenter kommer komma och vissa finns i filmen. Men detta är iaf början. Så ta dig nu 8 min till framför datorn innan du lägger dig i bingen för att njuta av sömnen och början till en ny vecka!

Här är ni välkomna att följa med oss till Sälen!.... Limp, Perz och Albs Del 1! EnjööyiiNi fattar antagligen inte det roliga i allt med tanke på att mycket har att göra med miljön runt i kring och diverse bakomliggande händelser! Ni får försöka leva er in helt enkelt!

/redaktionen

Upprättelse

Under natten till lördag så kan det ha hänt att Herr Albansson blivit lite men absolut inte mycket för full.
Storm fick uppgifter om att jag hade spytt ner hela sängen och jag fick en bild i huvudet som var värre än när jag fick frågan av en kompis om jag någon gång sett Helvetet..

Nu kommer den sanna berättelsen i en light-variant pga av en helt vanlig mår-inte-sådär-jätte-bra-just-nu-känsla som man har efter en tre-dagars.

Ja, det kan ha hänt att det kom lite spy i sängen men det var inte med meningen och så hemskt var det inte och jag gick faktiskt med bestämda steg ner mot toaletten innan det brakade loss rejält och det var även där jag tydligen ska ha "stridsvrålat". Så att sådär jättefarligt var det faktiskt inte.

Vad har jag lärt mig av det här?
- 7.0 % cider kanske inte är det bästa groggvirket
- Det går att tvätta en madrass i duschen
- En slalombacke fungerar helt okej som säng sålänge solen skiner
- Det händer även den bäste


/Albs


Sälen-listan

I Sälen hade vi en lista. En topplista med toppar och dalar. Mer eller mindre åtråvärda positioner delades ut efter varje kväll. Jag ska summera dessa och presentera för er vem som blev ägare av respektive posotion totalt efter hela helgen.

Listan är som följer:

Veckans partybroms: Skattkärrs IF
Veckans cockblock: Hon som fyllde 20 och va polare till ruket och hon med ögat.
skönaste kommentar: "Vi går till lörs! - lörs? oh... ja menede perz" (med engelsk brytning)
Veckans järnlever: cOp
Veckans fitta: -
Veckans wingman:
Albin
Veckans pimp: mOm, som får med sig en brud hem utan att han vill ha det.
Veckans spya: Albinsson. -"men för helvete Albinsson"

En sådan här lista kan med fördel användas på fjällsemestrar för att trigga upp stämningen lite. Vi var 6 pers och körde inte ens med en riktig lista utan drog den lite lätt i skallen.. För mer fame och prestige, svarva ihop en lista som sitter på kylskåpet!


mvh Perz

Svar till Memme!

Va fan Memme, haka du sälen ändå? Skön du är!


Visste inte att du va sjuksköterska!

/Dudez


Bernard Gästbloggar om morgongroggChacha Bernard här
Den ordinarie redaktionen är åter fullständig då Perz, Albs och Limps sargade kroppar nåt värmländskmark, envisa rykten på stan vittnar om en sinnesjukt galen helg i natursköna Dalarna, me want gossip;) Tänkte lite som så att dem behöver några dygn på sig att återhämta sig och kommer förmodligen inte spotta ut så mycket inlägg ikväll, hjälper därför dem med lite utfyllnad från mitt hjärnkontor..

Klockan hade precis slagit om till sommarsäsong 09, alltså april. Jag hade precis separerat från ett rätt så långt förhållande och ville inget hellre än att bara leva livet. Så min sommar kantades av sprit, sena urspårade efterfester, minimalt med sömn, snittade fylla tre dagar per vecka sett över hela sommaren, en sjukt bra sommar helt enkelt.

Fast det finns ett stort problem som lyckas infinna sig varje gång man satsar på tredygnsfylla, att överleva dag 1.
Baksmällan dag 1 är inte att leka med, sitter ungefär som en krocketklubba i skrevet... Spykänslan efter den sista 6an jäger i baren snirklar sig likt Anja pärson uppåt och vill bara nå sitt mål, porslinstronen, i huvdet börjar du nästa tro att det ligger en atombomb och tickar, du vill bara kasta in handuken.

Min käre Hombre Björn "järnlevern" Pöpke lyckades efter ganska nogrann forskning finna en lösning på detta problem som även börjat spridas globalt... efter en galen fest helg i sommras då vi skåpsupit likt finnländska alkholister i tre dygn väktes jag dag tre av Björn som likt en katt slingrat sig upp från soffan där han däckat kvällen innan, med sina sista krafter lyckas han ta stöd från bordet och suger tag i en grogg som lyckats undkomma våra törstiga strupar kvällen innan. Han sänker groggen på fem röda och talar ut-MMMMMMM morgongrogg, han fortsätter i samma tempo och tömmer bordet på överbliven sprit. Björn skall denna morgon ha blivit frälst, spriten till frukost gjorde att han var lätt salongsberusad hela dagen, alltså ingen BAKFYLLA. Björn hade därför inga problem att ladda om för festdag fyra...


Morgongrogg om Björn själv får välja

Jag har därför börjat följa legendarens exempel då det nalkas vådliga festhelger, tro mig det funkar.

Enda nackdelen med morgongrogg är att man skjuter ju lite problemmet framför sig, baksmällan som egentligen borde infunnit sig lördag/söndag förflyttas till måndag/tisdag, det är Björn ett levande bevis på. Han här okrönt världsrekordhållare av 3dagars bakfyllor...

Har ni bättre lösningar så kan ni maila redaktionen, fast jag tvivlar på att det finns något som slår min trogna vän.

På återseende Bernard

Lika som bär!

    
Karin 3.0 (sälenbarbaran)?                                          Anna Bergendahl?

Hemma

Så var man på hemmaplan igen. Sälentrippen har vart riktigt bra, vet inte hur vi kommer berätta om allt eller om vi ens kommer berätta om allt. Men vi kommer göra vad vi kan!

Just detta inlägg kommer ni inte få ut någonting av att läsa. Ville bara säga att vi är hemma och vi lever. Vi kommer sätta oss ner senare ikväll och pilla ihop lite skit som ni kan få ta del utav!Köss så länge

Er limp!


Agnes gästbloggar - Bortförklaringar

Storm var trevlig nog och frågade om jag ville gästblogga denna helg. Självklart svarade jag ja!
Tänkte först berätta lite om mig själv.
Jag heter Agnes är 17 år och stolt stockholmare. Jag bor på söder med min bror ,mor och hennes nya man. Jag älskar livet och lever fullt ut. Precis som vilken 17åring som helst! Jag är alltid trevlig, glad, omtänksam och ni vet! Gillar att åka tunnelbana, festa, umgås, bjuda på mig själv och hela alltihop!
Jag är liten. Väger lite. Har långt hår. Men äter precis hela tiden!


Nåja nog om mig och till själva ämnet jag tänkte skriva om!

Bortförklaringar är något alla kommer med någon gång! Någon vill ha sex man säger nej och ibland räcker det ibland inte , då kommer man på en "bra" bortförklaring, "jag har mens" funkar alltid och den har man kört föööör många gånger! Ibland till samma person i två veckor.. Men han fatta ingenting.
Ibland är man inte smart nog och säger nej utan hoppar det och kommer på en bortförklaring på en gång.
Några exempel som jag själv kört med:
- Nej, min farmor dog så jag är inte på humör.
- Tyvärr, jag är vegetarian.
- Det kommer inte funka jag har ont i hårbottnen.
- *Tar upp telen* Jag tror det kommer ringa någon snart. Tyvärr asså!
Dock var man inte speciellt nykter.

Och ibland räcker inte ett nej. Och man kan inte skylla på mens. För man har pojkvän som har koll. Hänt flera gånger då pojkvännen vill, man vill inte ,dom tjatar man bah okej då , men man ligger som en död fisk och låter honom göra sitt! Sen godnatt!
Rätt eller fel att ha sex när man verkligen inte har lust men gör det för någon annans skull? Dock kan det inte va lika skönt att ha sex med en kropp som inte göra något för att hjälpa till...
Men att få dissen är hemskt! Inte för att det händer så himla ofta eftersom dom flesta älskar sex nuförtiden... Men när man har pojk/flickvännen då är man ärliga och säger nej eller så säger dom " nej vänta jag ska bra levla upp mig, en till, en till, nej tyvärr nu orkar jag inte du borde sagt lite tidigare."
Vem tror ni dissar sex mest? Killar eller tjejer?
Jag tror på tjejer.

Sen finns ju dom som aldrig säger nej till ett pök såklart!
Min kommentar är: Duracell kaniner. Dom bara fortsätter och fortsätter. Slutar aldrig fungera!
Fortsätt så!


/ Agnes

Sälenfolket

tjenna brudar och män! En liten snabb hälsning från sälen. Vi har ju inget internet osv så vi kan inte berätta om allt som händer här. Men nu hart vi tagit oss in i någon randomstuga som tydligen hade bastu och en dator med internet. Så här sitter vi i bastun i en stuga där inte en enda hemmahörande medlemm finns.! riktigt soft ärre faktiskt.

Vi kommer inte dyka in med några skandaler eller liknande just nu. vi har lite bilder och liknande med diverse matrial som vi gillar skarpt. vi kommer lägga upp bloggandet i delar när vi kommer hem.

Vi öppnar nu öl nr: Inte en jävla aning, bryr mig inte heller. Vi har klottrat ner hela sälen med dudez och vi älskar just nu våra liv så jävla mycket. Hoppas ni har de bra där hemma. Vi kommer imorn och delar med oss av lite detaljr som

Dagens. pimp, järnlever, pb, cockblocker, skönaste kommentar och liknande.

På återseende

MVH: <Dudzen på sälfjällstorget

PS. vi kom inte in på HC pga av att vi var från hammarö, Vi är tydligen prtade där från ifjol!DS

 

PEACE Limp, perz, alllbbss

Lööörs. ooh jag menede perrrzz


Uppdatering Sälen

Enligt säkra källor har Albs vart fullast i hela världen igår.

I takt med att han tillslut kom in på krogen så försvann även hans minne. Man skulle kunna säga att Albs var lika full som kassan på BlackJackbord nr 4 efter att han mer eller mindre gett bort större delar av helgen buffert där. Han tänkte väl, "Äsch då, kan väl lika gärna förvalta mina pengar hos denna donnan" (som inte alls var snygg)

Ni vet bruden på krogen som raggar på alla, men ingen raggar på henne? Något motsvarade Pub-Ulla...
Hon hade en bra kväll igår, som ni kan läsa så var Albs i sitt esse och detta var flickan med mkt uppmärksamhet under kvällen. Hon kan ha skymtas under Albs täcke, men inget av värde skall ha ägt rum då mängden alkohol vägde över till det negativa.

Runt klockan 06.30 så väckte Albs även halva stugområdet med ett krigsvrål ala dubbelstrupa då han på alla fyra valde att spy ner hela sängen. Det var också i den sängen han valde att spendera nattens resterande sömn i.

Detta var bara ett liten axplock ur gårdagens bravadet uppe i sälen.

Jag tänker överlämmna alla detajler till grabbarna grus eftersom ni kommer att få en galen resumé när de är tillbaka från fjällen.
Håll utkik imorn efter mer info ang grabbarnas resa till Sälen. Mycket bilder kommer att komma.

/ Storm


Vilken dag!

Solen skiner, det är klarblå himmel och en behaglig temperatur i luften. När solen ligger på är det t.o.m med skönt ute!

Imorse följde jag tuppens fotspår, jag var uppe i tid! Jag började dagen med lite armhävningar, sit ups, chin ups och ett par biceps & triceps övningar. Sen hoppade jag i duschen.

Man har nyss blåst håret, plattat det och styrt upp en kladdig bakåtslickad. Sent igår gick jag till Statoil för att köpa chips men jag kom hem med en Smoothie och senaste upplagan av King.
Smoothien imorse satt precis som den skulle tillsammans med en proteindrink samt knäckebröd med kokt ägg.Eftersom det är lördag och mycket kunder i butiken så får fixa till sig lite. Hoppas på mycket skidförsäljning idag! Det är ju lördag!

Poden spelar Jay Sean Feat Sean Paul & lil jon - Do you remember, Guccibrillorna sitter på plats, en av vårjackorna är på och det är dags att gå till jobbet!

Detta kommer bli en sjukt bra dag!/ Storm

Tack för tipsen på serier! Entourage har jag sett redan, vem älskar inte Ari Gold? Vem vill inte leva och Vince? Lost har jag också sett, följde det slaviskt fram tills säsong 3 då jag valde att kasta in handuken. Det spårade ur alldeles för mkt. Enda serien som jag inte sett klart.

Seriehora

Jag bor i Charlottenberg, det säger egentligen allt men nu ska vi inte vara dramatiska (eller tragiska) för det.
Skit i det. Som sagt, väldigt få orkar jobba dygnet runt. Iaf ingen som inte driver eget. Han/hon skulle var "employer of the month", every month!!

När jag inte jobbar åker jag iväg till karlstad för att härja med nära och kära. Men dagar som denna och näst kommande 20 dagar då man jobbar och sen går hem till lägenheten sysselsätter jag mig själv med serier. Och endast serier! En och annan rulle kan förekomma men serier är vad ödslar den lilla fritid förmår på.Eftersom jag har vartit borta i Göteborg under större delar av veckan så har man ju inte kollat in den globala "serie uthyrnings butiqen". Gossip Girl S03E13 fanns för "uthyrning"!!! Jag vill lova att det är inte är många i Sverige som är lyckligare än mig just nu.

Gossip Girl är kanske en utav världen bästa serier i sin genre. När jag snackar om att se på serie är det inte att följa Hell´s kitchen på TV3 utan det är att se från första avsnitt till sista i sträck! Helst 8st om dagen.
Har en känsla av att det är få som hänger med mig när det gäller att se på serier. Jag är fruktansvärt duktig på att "snöa" in mig och fastna i serier. Gärna i särskillda karaktärer!
Det är gäng serier som jag sett minst en gång från början till slut(eller tills det kommer ett i veckan).
Gossip Girl, One tree hill, The OC, Friday night lights, Glee, Supernatural, Heroes, Prison Break, Invasion, Las Vegas, Dexter, Entourage, Grey's Anatomy, Scrubs, Vänner, How I met your mother, 2 ½ men, My name i Earl. (ej rangordnade)


Jag står först i kön för att få vara någon av dessa 3 hjältar!!

Atm har jag lite serietorka då jag tror att det inte finns så mycket fler serier att se på. Califorication ser jag på just nu. Tycker inte att den är sådär överdrivet bra, är snart klar med säsong 1.

Top 5 utan rangordning så är det: Gossip girl, One tree hill, The OC, Friday night lights, Prison Break.

Det jag nu vill ha är tips på nya serier att se?..
Vill få samma känsla som man fick när man hade sett de 4 första avsnitten i Gossip girl och bara älskade det!

Nu ska jag bränna av det senaste avsnittet av  Gossip Girl!

/ Linus Storm

Charles <3

Dudez.se är en relativt färsk blogg, man skulle säga att vi är som veckans bubblare på Voxpop som går direkt upp på 1:a placeringen. Vi har på kort en lavinartad utveckling, och detta är bara början.

Vi gläds åt alla läsare och alla som kommenterar. Det finns dock ett ental som utmärker sig lite mer än alla andra.
Charles, numera går man inte in på bloggen för att kolla antal besökare eller kommentarer. Man kollar om Charles har kommenterat. När du tycker till och delar med dig så har du alltid en poäng, om inte annat så får man ett gott skratt. Vi har diskuterat fenomenet Charles och vi har kommit fram till att följande.

Ni vet den svinga överklassfarbrorn som hellre kapar av sin balle än släppa taget om whiskeyn av finare årgång som har dricker i sin svindyra chesterfieldfotölj. I sitt biblotek på Djursholm. För att han har vart med om så mycket!!
Charles är en vandrande kopia av denna farbror, fasti våran ålder.

Vi vet inte vem du är, men vi älskar dig!

Mer Charles åt folket!!!

/ Redaktionen

Bernard gästbloggar, Zlatan och Jag


Alla hade vi en dröm när vi var små, som liten parvel så trodde man ju naivt på sin dröm och bara visste att när man blir stor så är det så det blir.
 
När jag som femåring snörade på mig fotbollspjucksen för första gången visste jag, fotbollsproffs. Det fanns ju bara fördelar, Ett par mille i månaden till mitt bankoto i luxemburg,svinsteker runt i min blodröda svindyra ferrari cab 24/7, blir en babemagnet utan dess licke finns ju inte en puma som skulle säga nej, som sagt bara fördelar och allt detta för att kicka lite boll med polarna, saken var biff....

Lättare sagt än gjort kanske, började min karriär som målvakt då jag på p-9 tiden var en liten kort spinkig snorunge utan löd i dojan, fuck målvakterna får ju fan inga brudar....Ljusare tider nalkades dock i framtiden, tidigt 2000-tal så skulle jag bli frälst, fanatisk är kanske ett bättre ord. Jag kom i kontakt med mannen med stort Z, mr Ibrahimovic hade precis hängt två baljor i den allsvenska premiären hemma mot AIK och varit
en gigant på planen blott 19 år gammal. Jag såg en en mastodont på planen, typ som Sylvester Stallone i Rambo fast belönad med rocket launcher till högerfot istället Redan där satte jag upp ett mål, VM i Tyskland 2006, då jävlar då smäller det, då skall jag och Z turas om att smeka bollar i bortre klykk.

Tränarnspöjk som jag var så snyftade jag lite hemma, vips uppflyttad på topp....
 
NU så här 9 år senare när jag sitter med facit i hand så blev det inte riktigt som planerat, den blodröda ferrarin bytes ut mot en blå rostig Ford som knappt orkar rulla igenom besiktning(dagsstatus körförbud), miljonerna på banken är få, lr ja totalt obefintliga, ´babemagnet nja;)

Men för Zlatan då?
Måste ju säga att han lyckats ganska bra, pengarna rullar in som dom ska, topp 5 i löneligan;) i garaget stor som en normalsvensk villa så står det ett par ferraris, en merca och några andra vådliga fordon i miljon klassen och steker ikapp och inte nog med det så  ligger han stadigt med en av världens milfigaste fotbollsfruar. Sen att han spelar tv spel med Leo Messi dagligen får man väl se som en bonus.

Hur såg era drömmar ut?

På återseende Bernard
Dagens budskap!/ Storm

Vikariat på Dudez!

Albs, Limp och Perz befinner sig uppe i Sälen. Kan tänka mig att de redan nu grundar inför kvällen som komma skall. Vi hoppas på lite uppdateringar från stugan!

Medans småpojkarna är till fjälls och roar sig skulle man kunna tro att jag som ensam eldsjäl skulle ta hand om bloggen själv. Men så är det inte, första konsulten in är ..!
BERNARD!
Bernard
som gjorde sitt första inlägg i onsdags kommer att blogga åt Dudez över helgen!
Vi går eventuellt i tankarna att släppa in Bernard på Dudez så detta blir en liten casting för honom. Nu har ni som läsare chansen att tycka till!


Bernards öde ligger i era händer!

/Storm


Hemma från Göteborg!

Klockan 06.15 i tisdags smet jag iväg till Göteborg på vårens sista inköpsresa.
Vi besökte Helly Hansen, Burton, Marin Alpin och Didriksons under dagen.
Kvällen/natten rundades av inne i stan på en Italiensk resturang. Men en 19 timmar lång arbetsdag och ett par glas vitt i kroppen somnade man enkelt på hotellet.Avalon, är ställer att bo på. Avalon på Kungstorget i Göteborg är ett av världens (kommer inte ihåg antalet) designerhotel. I princip allting på hotellet är designat. Det finns 113 rum och alla ser olika ut och är som sagt designade.

Tidigt i onsdags var det frukost, och varför inte käka den bord i bord med VD för Spyker.(Bolaget som köpt Saab). Victor R. Muller som är VD och delägare i SpykerCars diskuterade affärer nere på kungstorget tillsammans med en rysk snubbe som är en stor finansiär i Bolaget. (Tydligen tillräckligt stor delägare för äta frukost tillsammans med VDn). Man vet ju vad de flesta ryssar med pengar får dem ifrån, och vad de är kapabla till ....(!?)

Igår satt jag i möte med Bergans och Craft. Nu är de sista grundordrarna för höst/vinter 2010 färdiga.

Idag har jag suttit och gått igenom alla inköp och en hel del andra saker.
Som sagt, det är inte bara bara. Räknade ut att jag jobbat 48.5 timmar av de senaste 60 timmarna. Det innebär att jag jobbat lite mer än 2dygn av 2.5 dygn. Det är 11.5 timmar ledighet inklusive sömn.

Vissa jobbar och sliter, andra åker till Sälen ;) Nu är jag iaf tillbaka på hemmaplan och kan blogga igen!
Förresten? HUR SKÖNT ÄR DET INTE ATT REAL MADRID ÅKT UR CHAMPIONS LEAGUE?!!

/ Storm

Upphittat

när man är i fjällen och festar tar alla av sig skor och jackor på samma ställe!

En av mina bekanta tog fel skor påväg från en fest, istället för sina vita sneakers råkade han ta något som liknade de vita sneakersena! Nu när han kommit hem märkte han att han tagit fel skor!


Känner du igen dessa skor och saknar dem så kan du få tillbaka dem om du hör av dig och berätta vilken fest du blev av med dem på! Har du rätt finns de att hämta här hos oss!

Fridens upphittade saker


Dagens Bild

Man vet aldrig vad som händer under täcket!


Fridens under täcketaktiviteter


Nu drar vi!

Idag spelar vi säsongens sista match i div 1! Vi sticker bort till Filipstad runt 5 tiden och gör vad vi kan för att spela dem ur serien.. Känns rätt så bra!

Filipstad då, vad har de att bjuda på mån tro? Jodå det finns allt lite o ta i där uppe också! Förutom knäckebrödfabriken och OLWfabriken ha de allt odlat fram lite flammor också.. Vi har valt att framföra en person lite speciellt mycket. En mycket söt ung flamma som håller till uppe i Wasa-staden!


Grattis till denna triumf som finast i Filipstad! Hoppas du är och tittar idag.

Efter matchens öppnar vi första burken och tar ferrarin och Juicyfruit-paketet på taket och glider vidare mot norr och Sälen som slutdestination!

Där kommer det vankas en smula festande, stor smula festande och kanske ett åk i backarna! Vi kommer försöka att liveblogga lite där uppe så ni får se vad vi har för oss för något! Hur mycket vi delar med oss återstår dock att se!


Härligt att du är hel igen och tar oss mot nya tokigheter!

Slutligen vill jag bara poängtera att Karlstads ungdomar än en gång lyckats med att komma med i tidningen! Vad som gör att det alltid är vi som kommer med, att det alltid är vi som höjer åldergränsen från 18-23, att det är vi som står för de värsta festerna, det vet jag inte! Men lyckas det gör vi. Både på gott och ont!


Läs mer om karlstadungdomarna som orsakat kostnader för 200.000 här

Vad det blir här näst återstår att se. Tyvärr tror jag vi är för få som drar till sälen denna gång för att kunna åstakomma rubriker i det här mottet!

Ni får ha en så trevlig helg för det kommer vi ha!

Fridens på er

Bernard Gästbloggar om jämställdhetChacha, Bernard här... Svärmorsdrömmarna här på dudez har gett mig äran att förgylla deras blogg med lite åsikter från min tankeverkstad. Har aldrig riktigt fått tummen ur röven och printat nått inlägg men bättre sent än aldrig...

2010, det har gått 4 år sedan den härliga alliansen med Reinfeltd i spetsen återtog makten från sosspersson och hans äckliga hantlangare till regering. Jag skall därför ta upp ett ganska aktuellt ämne som jag gärna ser som en kärnfråga i årets val.... Jämnställdheten, nu talar jag inte om kvinnors löner, kvoteringar och vidriga feminister, för det är inget som påverkar yours trully så jag citerar en gammal god vän
-jag kunde inte bry mig mindre.

Jag talar sjävklart om det som påverkar oss alla singeldudez där ute i landet, jämställdheten på krogen.

När man är singelkille och har haft en torka, allså inte fått rasta pillesnöppen på ett tag, så blir man ganska lätt frustrerad, syptom såsom hallunicationer, psykos och diverse torjuckningar mott morsans nytvättade underkläder är ganska vanliga när man har haft ökentorka ett par veckor.

Som singelkille finns bara en lösning när det vankas helg, ett besök på köttmarknaden...
Då arena har lagt ner sin verksamhet så får man försöka att flukta klyfta på andra värda ställen, ankan, nöjes, score(om du är på jakt efter yngre förmågor) ect ect...

Som sagt, fredagkväll, klockan plingar över till 18:00, spriten har köpts i volym, backen är langade med nyinköpt kladdigt vax, skjortan är välstruken, plånboken är fylld till max, grabbgänget hinkar bira i soffan framför la liga... Stämningen är på topp och du är tokladdad..

Sedvanlig taxi till krogen strax innan tolvslaget.Ni äntrar stället, här börjar spelet, semirävar slängs till höger och vänster, här nu finns bara ett mål i sikte, finna en puma som är villig att släntra med hemmåt, här gäller inga regler eller lagar utan första till kvarn får mala.

Det är i detta nu som jämställdheten är helt åt helvete, för att en kille skall lyckas få ligga så skall det dansas, rävas, bjudas på drinkar, vara trevlig, bla bla bla. Om du mot förmodan lyckas lägga alla dina kort rätt så kan bruden du slantat 7 drinkar för lika gärna lägga locket på och slänga in en rådiss när du skall veva in bytet och då står du där, med småstånd, helt luspank och får se fram emot en lång natt framför en tysk porrrulle som går på tv1000. Kvällens vådliga planer slutade med raka motsatsen, ensam med kukfan i handen.

Men för kvinnsens del då, hur gör dom vid ökentider?? det är den stora frågan.
På krogen har kvinnorna makten, dom får alltid glida före kön trots att vakten 10 min innan nekat mig och mitt enturage med anledningen, sry det är fullt grabbar, dom får alltid beställa först i baren och vill dom ligga så står det 27 killar med kölapp, ni har det så jävla förspännt.

vad kan man dra för slutsat av detta?
Antingen är jag en hoplös jävla singel kille som är helt värdelös på att ragga eller så är det ett ämne som den sittande regeringen och oppositionen borde ta ställning till inför valet i september. Välj själva

På återseende Bernard


bloggkriget fortsätter

Inom blogglivet förekommer så kallat "bloggkrig". Vi är ju som sagt en mainstream blogg som följer alla andra, så vi började småbeefa lite. Dock ofrivilligt. Här kommer del två i kriget mellan dudez och memme.


Att fokus hamnade på Julia "rapp i munnen" Andersson  får ni ta hänsyn till.

Kriget börjar lite smått med småfula bilder och frillor hit och dit, vart nivån kommer sättas bestämmer bara hon. Vi kommer iallafall inte ge oss, vi är dudez.

-Tärningen är kastad som en känd man sade när han korsade en flod.Fridens Memme!
/perz m. redaktionen


Klas Forsgren

Jobbigast i hela Branäs stod Klas för. Jag har hört flera fråga om jag vet vem den där tandlöse jäveln är som sprang runt i Branäs och skrek "ÄRE FEST ELLER"? Klas som annars är en lugn person lyckades ta hem Branäs mest jobbiga person-priset!


Någon som känner igen honom kanske?

Grattis Klas. Roligt att du får va med o vinna något!

Fridens Klas Forsgren!


Msn-virus

Varje gång man startar msn så får man massa skit av folk som har virus! Man ska trycka på en länk så kan man vinna både de ena och de andra. När man har tryckt på länken så har man viruset så det skickas vidare till andra i din msn-lista!

Frågan är då hur de som kommit på viruset alltid stavar så jävla fel? Hur kan man gå på de ens när de kastar om orden så man kan tro att de är kazakstanier som bott i Sverige i 2 veckor!?Antar att de flesta av er har sett de här. Svenskan kan ju diskuteras, men helt tydligt så funkar det! För det kommer upp ca 10 rutor av folk som har viruse varje gång du loggar in!

Fridens msn-virus!

Dagens bild

Värmlandsportalen har bra koll på åldern på de som lirar på jackvegasmaskinerna!


Dessa arga lappar..

Nu har det kommit upp en igen och den här gången är det inte uppmaningar som gäller, nu framförs det krav.
Jag tror att det här är en person som inte vill ha sällskap över huvudtaget och som inte heller är ett stort fan av alkohol.
Sen att hon pekar ut våning 5 bara sådär förstår jag inte alls..


Vi får hoppas att det löser sig med hundar och inbrottstjuvar!


/Albs

Daniel Haster Olsson

Vi har fått lite matrial på vem vi tror mådde sämst i Branäs under torsdagen! Här är klockan 4 på dagen under hans 18årsdag!


Förjävla go!Vi tycker inte det är ett dugg äckligt med det här. Man ska gå all-in under sin födelsedag. Men du kanske tog lärdom av det här tills nästa gång du fyller år? Hoppas det. Kiiiäääng att du efter detta går på all in igen. Det är sådana takter vi är för!

Alltså kan du se detta som en skön hyllning istället för nått annat;)


Men du Daniel, detta är något av de värre vi sett. Om du ser detta kan du väl förklara hur i helvete du har fått en så förbannat brun och ovärd färg?!Fridens Daniel Haster Olsson

Andrey Arshavin

Det är ju som bekant Champions Leauge-spel nu i veckan och jag har nyss suttit och kollat när Arsenal krossade Porto och gick vidare till kvartsfinal.
Bendtner gick av planen med sitt första hattrick för Arsenal och sover säkert rätt så skönt inatt ifall han inte bestämmer sig för att ta en barrunda, igen..

Nu är det inte matchen jag har tänkt skriva om utan det här handlar om nr 23 i Arsenal, den lille Tsaren.

Ända sedan EM-slutspelet 2008 när han tog fotbolls-Europa med storm så har sms:en börjat hagla in. Vi har tydligen rätt så gemensamma drag i utseendet...

Frågan: Är jag och ryssen lika?
Lika eller inte?


För min del hade jag ju hellre sett att vi hade gemensamma drag på fotbollsplanen.. Vilket vi kanske har också, vi är ju vänsteryttrar båda två. Jag skulle beskriva mig som aningen teknisk, det är Andrey också. Herr Albansson mäter dock in på en halv cm längre än sin look-a-like i Arsenal. Vore kul att träffa Andrey och se vad han tycker!/Albs

Snacka om otur!

Läste i Aftonbladet om lite tragiska dödsfall häromdagen! Alltså folk som dött en bart på en jävla otur!

Tillfälle 1:

En mamma och hennes 2 söner i tonåren beställde en drömresa till new york. De bodde på fint hotell på våning nr 13 och hade en utmärkt utsikt. Andra dagen i New York hade de vart på stan och shoppat massa kläder. NY är som ni flesta vet en stad med ett brett utbud för den som vill fylla garderoben! Så familjen kom äntligen tillbaka till hotellet efter en dag på stan. När de kliver in på rummet springer den ena av sönerna rakt in och hoppar ner i sängen. Denna sängen råkade ha bra studs och pojken studsar upp ur sängen och ut genom fönstret som de inte hade stängt när de gick. Alltså han föll handlöst ner från 13de våningen och dör omedelbart vid landningen!

Är det meningen att man ska leva i sådana här lägen?

Tillfälle 2:

En man arbetar i familjens trädgård och är uppe i ett träd och sågar av grenar osv. Ni vet snyggar till det lite. Efter en stund kommer frugan och ska säga till att det är mat. Mannen hör inte när hon skriker pga av motorsågen. Då går frugan och ställer sig precis under trädet och skriker till. Mannen skvätter till av kvinnans vrål om att det är mat, och tappar motorsågen rakt ner på frugan så hon dör omedelbart!

Tillfälle 3:

Under en inomhusturnering i fotboll i brasilien slår en person en frispark långt. 2 spelar hamnar i en 50/50 duell varav den ena spelaren är lite för den andra. Den som är på efterkälken slänger sig för att glidtackla och just i det ögonblicket slits en planka i parkettgolvet upp och spetsar spelaren rakt genom buken. Han avlider senare på sjukhuset av inre blödningar

för er som vill se klippet finns det härMan skall inte skratta åt det här men man snackar om o inte ta risker i livet och så vidare. När sådana här saker sker kan man ju börja undra om det är meningen att man ens ska leva. Snacka om otur!

/L

You go girl!

Just nu pågår en diskussion i ett annat inlägg längre ner med titeln Tänka sig där det kommit upp ett rätt så känsligt och välbekant ämne.
Personligen har jag aldrig fattat varför det blir ett sånt jävla liv så fort en tjej ligger med ett par killar i månaden.
För vi killar har ju inget emot att dra över ett par pumor då och då, right?
Så varför skulle inte en tjej få tänka likadant. Nu kan jag inte uttala mig sådär värst mycket eftersom att jag inte vet hur det känns att bli påsatt men efter många års egen forskning så verkar det ändå som att de flesta njutit och det tyder ju på att brudar gillar sex dom också.

Men för fan, vill en brud ligga runt lite så får hon väl göra det, jag röstar för att tjejer ska ha all rätt i världen att ligga runt lika mycket som oss killar utan att bli kallad för hora, slyna eller något annat fyndigt.

Fördelar med tjejer som ligger runt
- Det finns troligtvis en större chans att just du ska få dig någonting på fredag också
- Dom är nästan garanterat bättre i sängen
- Vi kommer närmare jämnställdheten (är inte det vad alla tjejer vill?)
- Mer sex i allmänhet

Nackdelar med tjejer som ligger runt

- Du är troligtvis inte den "enda" men bryr du dig så mycket egentligen?
- Könssjukdomar kanske skulle få ett lyft men där är du delaktig du också

När man väger för- och nackdelar mot varandra så vinner för-sidan relativt enkelt. Vi på Dudez är helt övertygade om att det blir bättre för alla ifall ni killar som kallar era one night stand för horor och slynor dagen efter slutar med det. Följderna blir nämligen inte till vår fördel nästa helg.


Dudez säger:
Brudar, ligg hur mycket ni vill med vem ni vill (helst någon av oss), ni är lika goa för det!

tänka sig!naaaw

Tänk va hemskt sex är för vissa:( De är barnsligt o ha sex, man måste va tsm för att sex inte ska va något hemskt och livsfarligt!

Ligger man och inte är ihop är man som en 16åring! Jah vilka bekymmer en del har, dagens i-landsproblem?
Att man ens orkar bry sig. Om nån ligger är väl inte de mitt problem, inget jag skulle lägga energi att störa mig på alls faktiskt! Kan ju självklart va lite skoj o snacka om givetvis. Men inte så jag skulle börja dömma nån för de!

För anonym här kan de inte va lätt. Så hemskt att man inte ens kan stå för vem man är när man säger de! Om jag då ska ge mig på och dömma dig med! från hennes kommentar skulle jag gissa på att du är en person som inte fått dig nått på bra länge! Du är troligtvis över 30 och har växt upp under strikta förhållanden. Troligtvis har nån 93a vart dum med eftersom det är just dem han/hon nämner!Men du behöver inte skriva o grina till oss, vi kommer inte ändra oss pga av dej och vi kan tyvärr inte hjälpa dej heller! Hoppas det ordnar sig:)


fridens pårej!


PS. Vi menar inte att alla brudar behöver ligga runt men de som tycker illa om detta behöver inte kommentera dessa brudar som valt att göra det. Det är upp till var och en och vi slipper helst se och höra gnället runt i kring. D to-da S.

veckans assdropp!


Puta på du bara!

PUTPUT

Större än nånsin!

Idag fyller den lille grabben, stor grabb! Hammarös egne buse och tjejtjusare becomes a man!

Grattis på 20-årsdagen Alexander Eriksson!Passa här på att ge mannen ett grattis och ett fortsatt bra liv!

Fridens Alexander Eriksson

dagens look-a-like

Rätt lika ändå?

 
Joel kanebjörk?                                                               Jakob andersson?


Såhär glad blev han för att vara med på bloggen:


semischtekare även när han just klivit ur sängen!Yamaha Aerox megasuperduperstylad med Hebo-klibbor.

Han säljer även sin gamla mopperäser nu till någon intresserad 15 åring, maja kanske?
-ja, iallafall så är denna pärla från 02 din, (allt är ju fan bytt på den till det värre) för 15 braxar.
BVSA.


/ Perz


Den avstår jag nog!Inte för att jag kommer ihåg hur bröstmjölk smaka eller för att jag vägra o äta det när jag va under 1 år! Men vette fan alltså om jag skulle vilja dricka/äta det nu. Inte av min fru iaf!

Men vem vet, det kanske blir succe och är jävligt gott. Kanske något ni kommer testa?

Fridens bröstmjölk

/Limp

Fina minnen

Jag vet inte riktigt hur det ligger till för er men när jag var liten så hade jag en låda som jag la allt "hemligt" i. Saker som hockeykortet på Foppa när han kissar på Hirsch 94 som jag fick för mig kommer bli värt en hel del om 50 år om det är i nyskick, ID-brickan och självklart kärleksbrev och sånt där.

Nu när jag har flyttat och rotat igenom all gammal skit som man av någon konstig anledning samlat på sig så hittade jag just "den hemliga lådan".
Det är så skönt att för en liten stund bli lite nostalgisk och tänka tillbaka på tiden i mellanstadiet när allt var aningen enklare.

Vill du bli ihop med mig? Ja eller nej, svårare än så är det inte. Tänkte dela med mig av lite sköna brev och sådär som jag samlat på mig under åren.
Enjoy!


Är inte helt säker men jag tror det va i 4:an det här brevet kom till mig och Storm, discokungar som vi är. Eftertraktade redan på mellanstadie-nivå tydligen.. Det omtalade discot ska ha varit i Arvika och ni som bor där, finns Grottan kvar? Det ska även tilläggas att Hanna ringde och frågade chans på Storm åt Frida och 5 minuter kom ett samtal till och den här gången var det Frida som frågade chans på mig åt Hanna. Men ändå, ett hundklistermärke!?


Självklart har man ju också mottagit ett brev från en hemlig beundrare men jag har mina aningar om vem det kommer ifrån. Har aldrig frågat henne så det är nog på tiden att jag gör det. Får lov att återkomma med svaret där..


Alla hjärtans dag i 5:an skulle jag tro. Hanna som var mitt livs första kärlek (blev kär i henne första gången när jag va 6 år) gjorde den här till mig. Troligtvis har jag gjort något liknande till henne.


Det här tror jag att jag fick i mitten av högstadiet någon gång. Nu är det inte längre intressant med en flicka åt gången utan jag har övergått till systrar. Tyvärr blev det ingenting mellan mig och Caroline då hon är gift och har barn idag, hoppas allt är bra med familjen Calli!
Bilderna däremot, dom finns kvar på min hårddisk..


Självklart innehåller ju "den hemliga lådan" en hel del annat romantiskt också men vissa grejer väljer jag faktiskt att hålla för mig själv.


THE BOX!!!


/Albs
Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen, vi gillar kvinnor så kvinnor i all ära!

Det handlar allt som oftast om jämställdhet en dag som denna och Sverige är ganska bra i jämförelse till andra länder gällande detta ämne... Det är mycket snack om att kvinnan har sämre rättigheter och är utsatt i samhället på många olika sätt. Däribland lägre löner etc.

Kvinnan har i snitt bara 85 procent av mannens lön

men vafan! - de har ju sin egen också

/ perz


Fjällen-modé, Branäs Update

Satt och bläddrade lite i branäsbilderna. Tänkte se om jag kunde hitta vem som tagit den snyggaste posebilden under resan. Men istället kom jag o tänka på en annan sak. Något som speglar alla fjällresor som görs.

Vad är det med fjällen och solbrillor? Spelar ingen roll om man dansar, sover, äter, åker skidor, super eller vad fan som helst. i Fjällena är det solbrillorna på, ALLTID. Så istället för någon vanlig posebild. Kommer här de coola solbrillebilderna! Fjäll-loooken aka Branäs/Sälen moodé.

Inte mer än rätt, brillorna ska va på!

I övrigt:
-Jakob, Domare och Whålle, ryktas om att ni vart cockblockers mot wiklund, sjukt att va det!
-Veckans pimp Landet


-Ryktas om en del olovlig bilkörning!
-Vicky Tricky däcka halv 9 sista kvällen?
-Pinnar plockades på hyglig nivå! L<3M, S<3O, D<3I, E<3S, N<3G<3A, M<3M,G<3E, G<3C, B<3C, M<3H, M<3N, J<3T Grattis till er!
-3 stugor stod för de bästa festerna, vargen 5, lohyllan och orren! Bra jobb!
-Veckans tjusigaste hångel stod jossan och emilia för enligt säkra källor!
-Allra bäst lohyllan på torsdagen
-glasrutan i receptionen var värdig att kastas sönder!
-lohyllas stuga gick i sönder helt totalt=bastu=badtunna=dusch( men den laga dom)
-jacob k krockade med sin farsas BMW, var han nykter?

Ni kan gärna kommentera och tillägga saker ni tycker bör vara med!

Helgens no limit-stuga enligt rykten (rosens stuga):
-Glasen fanns inte kvar när veckan var slut
-Mosade makaroner överallt?
-översvämning på toan?
-alkholhaltigadrycker all over the floor!

Härligt att ni kört utan gränser hela veckan!

Som sagt, har ni egna berättelser eller saker ni tycker vi som va hemma bör veta, Kommentera då de!

PEACE


SANDHAMNSTEK.SE


Mikael Hamrin och Fredrik Larsson är två stycken geniala killar som i mitt tycke har dragit igång något riktigt bra! Jag tror att det är helrätt!
Alla vet att Sandhamn är en pärla sommartid och med tanke på all uppmärksamhet det kommer att få i och med TV3s nya storsatsning Sandhamn som har premiär 31mars så känns det ännu mer övertydande.

Grabbarna har också en mycket bra blogg som jag kan rekomendera.
SANDHAMNSTEK.SEVad tycker ni?

/ Storm

Början på en skön vecka!

gomorron! Precis gått upp och greppat tag i en kopp kaffe, kikade ut genom fönstret och såg en jävligt snygg sol som lyste upp en lika snygg brud som traskade förbi. Vem nu de var?

strax dags o få sköta sig själv i ett par veckor. Njutas skall det på hög nivå. Min bil går in på sin tredje vecka i verkstan och de sa att de troligtvis blir en vecka till. Inte så jävla gött kanske.


På kylskåpet sitter listan med lite direktiv och regler som inte får glömmas bort bara för att man är ensam. Jag kommer va lydig och göra så gott jag kan givetvis!

Nu skall det iväg och shoppas mat inför denna veckan. 6 påsar pyttipanna till sälen? Givet! Finns få rätter som är så gott och samtidigt så lätt att tillaga! Passar mig utmärkt.

Ikväll skall det liras någon träningsmatch mot u-laget för er som vill se det. Start 18.30 mörmohallen!

Hörs senare. Ha en fortsatt trevlig dag

Puss Limp

Branäs

Som jag sa så börjas de på facebook med ta mig tillbaka symdromet! Härligt får man lova o säga att ni hade det roligt!


Ryktena säger att det vart vilt och att det förekommit vissa skandaler! Är de någon som vill kan man få slänga in ett gästinlägg om hur ni haft det så ni kan berätta för de som vart tråkiga PB:s och stannat hemma! Vi är givetvis nyfikna...Härligt att ni sätter kd på kartan!

Nästa nivå nudå kan man ju undra! Ett förslag är ju om vi flytter ner till strömstad eller smögen under midsommar! Dags att vi sätter kd på kartan sommartid också. Och vad skulle inte passa bättre än västkustens midsommarstänger? dags o börja boka nu. Blir det fullt i stugorna kan man alltid utnyttja allemansrätten och dra med lite tält! De som har stugor får då givetvis styra festerna. Eller om vi kör er stor utomhus! Detta tåls o tänka på!Fridens branäsresenärer!

Jag blir så besviken!

Igår var jag ute i Arvika. På ett ställe som heter Tikiroom, jag hoppas att ingen av er läsare är bekanta med det stället..

Mustasch finns det tydligen ett band som heter :S Ska tydligen vara relativt stora, inte fan vet jag. Men det har vart ett himla tjohej om att dem skulle spela på Tiki. Hela veckan faktiskt. "Ska du på Mustasch?" är en fråga som dykt upp till som tätt under sportlovsveckan...

Jag har vart på Tiki ett tvåtal gånger förut och jag gillar verkligen inte stället. Men det finns ett par baren och i barer finns det sprit och av sprit blir man full och full är bra, ju fullare ju bättre. Så egentligen borde man ju gilla stället! Men så är inte fallet.  Tillbaka till det jag vill säga. TIKI SUGER!

Igår så skulle det vara världens drag! Alla hade snackat om Mustasch och blablabla, alla biljetter var slutsålda. Det var ju mycket folk så sett. Men vafan? Det är ju inget drag!!!
Jag blev överlycklig när jag på Dudez kunde läsa att Takidas turnébuss hade brunnit upp, jag liksom Perz avskyr Takida. Tiki är nog det enda stället i världen som skall envisas med att lira Curly sue tolv gånger varje kväll. Helst så fort jag entrar dansgolvet. Man tappar ju allt vad festsug står för och blir självmordbenägen jämnfört med Italobrothers - Stamp on the ground för exempel. Fattar inte.. Men man ska väl inte ha för höga krav på Arvika heller då? Jag menar, vad i helvete är det för ställe?Lovar er, det är bättre drag på BK Arkaden 02.10 en torsdag än Tiki, pick a day. Inget snack om saken.
Inte bara draget, det händer fan mer där också! Förstår mig inte på festmentaliteten i Arvika?! Finns den ens?
Vill inte påstå att jag dyrkar Karlstads uteliv, men skillnaden och överlägsenheten är solklar när man lyfter på dom svindyra solglasögonen och ser på saken konkret.

Brudar: Arvika 2/5, Karlstad 5/5
Man kan säga att Karlstad vann vasaloppet, Arvika är stackarn som satt i bilkö halva dagen för att möta upp nr. 3500 efter 4a mil för att valla om skidorna.

Liggpotential: Arvika 2.5/5, Karlstad 4/5
Arvika - Tjejerna på Tiki är inget man hänger i julgranen, dom är säkert inte helt främmande för lite närhet men frågan är hur mycket ångest du klarar av att hantera dagen efter? Om du inte har en överdriven lust att skryta inför polarna om din natt med Pub-Ulla bör du ligga lågt här. Det finns nämligen inget att hämta.
(givetsvis finns det undantag!!)
Karlstad - Kan du föra dig i tal, dansa hjälpligt och inte är den som är den så har snart både en och tre brudar kring dej. Med en skön attityd och lite charm så går vilken kväll som helst i lås. 

Stämning: Arvika 1/5, Karlstad 5/5
Arvika - Jag tror egentligen att stämningen finns, det är nog bara riktigt kassa uteställen som tar död på den. Eller ja, jag vill tro att det är så!
Karlstad - Inga konstigheter. Här festas det minst tre dagar i veckan, varje vecka. På dansgovlen härjar folk som om det vore för livet. Folkligt, festligt, fenominalt  -  fullsatt.


Men vem är jag att dömma Arvika eller för den delen Karlstads uteliv?

/ Storm

Du där i Strandhallen

I fredags drog jag tillsammans med resten av U-laget till Arvika för ett litet "väst-derby". Matchen slutade 6-2 till Arvika och ingen var väl sådär jättenöjd med tanke på att vi hade ledningen med 1-2 inför sista. Själv så bidrog jag med ett mål och ett ass, men jag vill inte skryta.. Båda målen ska tillägnas Hagen som stod parkerad som Holmström framför målet!


Totalt 7 mål och 7 ass på 9 matcher av killen i
turkost hårband..


Det som fångade min uppmärksamhet var inte dom totalt urusla domarna eller att varannan boll funnits med sen kriget utan bruden som satt ganska långt in på läktaren. Eftersom jag på slutet sket i ifall vi förlorade med 4-2 eller 6-2 så kunde jag sitta och tjuvkolla mellan bytena. Kalla mig dålig lagspelare men matchen var i praktiken redan slut..

Troligtvis har vi ju någon tapper läsare även i Arvika och det ena känner den andra som säkert känner tjejen i rosa linne och svarta tights. Så istället för att gratulera Arvika U till seriesegern så vill jag istället säga grattis till tjejen, du var nämligen överlägset snyggast i hela Strandhallen och troligtvis hela Arvika också!

Skulle det vara så att du läser det här så vet du iaf att du blev inspanad av nr 13 i Nordmarken större delar av sista perren och minuterna efter matchen!


/Albs

Tims megacoola camKan göra råcoola grejjer som indiangrejen, hjärtan, gasmask och grejjer så de ser ut som man har de på sig! avis

det blev slakt

Media-Mike lämnade idag över taktpinnen till Wendel och Danne gällande uppgiften som lagets ansikte utåt. undra vem 22:an är som dunkar upp den i bortre svetsen och gör 3 pinnar under filmklippet.
Lesjö nästa torsdag, bye bye!


En liten ändring!

Under frågestunden fråga några stycken vilket som var det konstigaste stället vi haft sex på! Här vill jag (Limp) och Albin göra en ändring. Vi glömde ju de vilka som var de konstigaste ställena egentligen!

Albin:
Albin blev meddragen in på lagret på pressbyrån city här i Karlstad och fick sina behov uträttade med en av de anstälda. Vem nämns inte tyvärr!

Limp:
Nästan så jag inte vill skriva detta ens. Men under min och martins resa till Aya Napa i somras träffade jag en finska på dansgolvet inne på Blue Moon Bar. Väl där börjades de pillas och hånglas i vanlig ordning. Men ingen av oss ville hem tillbaka till hotellet så vi gick till den mest tomma ytan inne på nattklubben! Där drog jag ner brallerna lite diskret och hon lyfte på kjolen. Vi han högst hålla på i 3 min. Sen drog en vakt isär oss. Jag då fortfarande hård som sten! Hade vart en sak om hon va snyggast på stället, men de var hon inte!

Rätt ska va rätt och detta är egentligen våra konstigaste ställen!

 


TV3

Sen grannen sa det till mig så har jag tänkt på det. Ni vet TV3s grej före alla program och sådär när det är två personer som håller hand och sen står det 3 precis innan programmen börjar? 


Tänk på att bilderna är gjorda i Paint med en touch-pad innan ni börjar kommentera mina teckningar. Finns för övrigt andra ställen där jag är mycket bättre med pekfingern.. Men skit samma.
Sådär kan det iaf se ut, en kille och en tjej som håller varandra i händerna, inga konstigheter och ingen bryr sig.


Sen finns det en variant där killen helt plötsligt inte dög längre utan blev ersatt av en ny brud istället. Självklart ser man ju lebbar med lite jämna mellanrum också men det händer ändå inte så ofta som på TV3s reklamrgrej men nu till det skönaste med hela grejen.


Det finns ingen variant där tjejen blivit utbytt mot en extra kille. Skönt gjort av dom ändå att bara skita i i bögarna när det tydligen är helt okej att vara lesbisk..

Det här väcker ju lite funderingar och frågor:
- Sprider TV3 propaganda om att det är helt okej att vara lesbisk men inte bög?
- Smider dom en plan om en ny utrotning men den här gången är det bögarna som får ta smällen? (Fick inte dom sin beskärda del under andra världskriget?)
- TV3 tittar hellre på lebbporr än bögporr?

- TV3 är troligtvis inte Socialdemokrater?

Är det någon som vet varför TV3 ratar bögar och samtidigt hyllar lebbar så skriv en kommentar och förklara!


/ Heterosexuell Albs

Maxpumpet

När klockan drar sig emot 2 en utekväll så tänker alla killar samma tanke, nämligen att det är dags att skaffa sig nattligt sällskap. Vissa gånger lyckas man och vissa gånger lyckas man mindre bra. (Att gå hem ensam existerar inte i en singelkilles tankegång)

Några gånger har det hänt att jag och min käre vapendragare Bernard fått napp på varsin puma precis innan stängning. Det vi senare skulle få veta var att pumorna ingick i en gemensam flock och att dem känner varandra sen tidigare. Skutan styrs mot närmaste säng/badkar där både det ena och det andra skulle komma att hända. Detaljer om vad som hände låter jag vara osagt.


Rävjakt!

Som alla killar vet så försvinner känslan i sexet en aning vid onyktert tillstånd. Personligen så klarar jag väl av att vara igång en extra vända innan det är dags att "göra klart mitt". Det är dock ingenting mot vad min gode vän Bernard är kapabel till. Jag har ingen aning om hur det går till i nykter tillstånd men i onyktert tillstånd har jag
varit med..

Nu är det inte förspel på en timme utan det här är maxpump i 5 timmarsintervaller vi pratar om. Det stönas och stonkas hela natten lång och att somna bredvid är ungefär som att bli vaggad till sömns i 300 km/h. Jag har försökt att hänga med i hans tempo men det är helt meningslöst, han är alldeles för snabb.

För att sätta det här i perspektiv så bockar Bernard av omgång ett när jag påbörjar omgång fem. Fast det kanske säger mer om mig än om honom, jag vet inte..


Ett badkar med historia..

Hur gör man för att bemästra maxpumpet? Hur ska man tänka när "det" är påväg? Det är frågor Bernard klurat ut
svaren på för längesen. Har du som är kille och som precis som Bernard lärt dig bemästra maxpumpet så all creed åt dig!


/Albs

Dagens bild!

Hur härligt äre inte med bruddans? Man kan sitta i timmar o bara glo o ta sig en öl när brudarna sätter fart på kroppen! Alla brudar kan dansa också. Varför har inte vi killar fått den förmågan?


Citerar karro "shake it baby"

Fridens dansande bruttor!


Catfight!

Spenderade kvällen tillsammans med perz, jake o albs- Tog en kopp kaffe på stan o glodde på folk bara. Ingen sprit med tanke på match imorn!

På väg hem fick vi se en sådan där häärligt fight mellan brudar i 14 årsåldern, ni vet en sån fight där de ska grinas, slås, rivas och så vidare! Till en början stog vi mest och kollade, lyssnade och hejade! Riktigt härlig fight. Tillslut kom jag på att man kan ju filma skiten, men precis då gick det över styr och polisen fick ingripa! Det var ju faktiskt så att den ena tjejen slog en annan! Men jag gjorde vad jag kunde och smög mig lite lätt förbi med kameran i högsta hugg!"Hon slog min kompis"

Synd inte stan bjuder på mer sånt här! Riktigt härligt o se lite känslor!

Fridens fjortisfighter!


Livet Leker!

På Torsdag spelar jag säsongen sista match borta mot Filipstad. Vore väll inte mer än underbart o spela ner dem ur serien!

Efter matchen duschar vi snabbt och försöker bli så fulla som möjligt på vägen upp till Sälen där vi ska spendera 4 dagar! Och iår ska jag åka skidor en dag tänkte jag! Perz har målat fräna tischor som skall bäras i backen!

Från och med måndag är jag ensam hemma i knappt 4 veckor. Så jäävla gött.

Innebandyn är slut och jag kan endast tänka på o festa så mycket som möjligt inann studenten. En rolig vår har jag att vänta även på hemmplanens uteliv.

I slutet av april går lasset till Stockholm och där tar vi en båt över till Riga. Vad som sker på båten kan ni nog räkna ut själva tror jag!

28 Maj drar vi 14 pilska pojkar och en skön brud ner till aya napa och gör vad vi kan för att den resan kommer bli riktigt störd och värd att minnas!

2 dagar efter hemkomst är det bal. Gäller att dricka även när jag kommer hem. Annars kommer man bli så jävla dålig under balen.

Sen är det 3 dagarsfest innan studenten. Jah mer än så behövs väll inte sägas!

Ridå!

Fridens Limps kommande månader!

Helgschaffis!

När det är helg och man inte förtär någon alkoholhaltig dryck får man som oftast agera chaufför åt ön's festprissar! Så var fallet även inatt. Emelie H var det som hade fått nog den här gången och ville bli hemskjutsad!

Att ställa upp som taxi har sina fördelar.

-Man kan få höra sjuka saker
-Man kan tjäna en smula
-Man har en bra anledning att ringa o väcka dem när man själv är ute o vill hem

är de bara schyssta och säger till när de ska ut o spy precis som Perz gjorde så äre helt lugnt!

Så igår då när jag kom till den vanliga mötesplatsen vid domkyrkan inne istan så står Emelie där i såå jävla heta lackissar! Hade glömt bort hur mycket jag älskar lackissar, Ni brudar använder dem ju aldrig längre av någon underlig anledning! Jag skiter i hur uttjatat det är eller om det har blivit omodernt eller liknande! Det här var en fröjd för ögat. Jag sa för mig själv högt att det var så sjukt värt att kliva ur den varm sängen!


Var nästan mållös när min käre arbetskamrat klev in i bilen! och jag hade bilden där i strålkastarljuset kvar även när jag släptt av henne!

Så gott folk, glada och sura läsare: gör som Lisa C och välj lackissarna ikväll ni också! Vi killar gillar dem skarpt

Bra val Lisa!

För första gången i bloggens historia får något ett fridens för andra gången!

Fridens lackissar


när man sitter ensam på rummet!

Om du är förälder och läser det här kan du sluta läsa här! Allt för din egen skull! Tack på förhand /Dudez

Varje dag sitter vi killar ensamna på rummet och lyssnar på musik och knappar runt på nätet. Kan lova att ni känner väl igen er. Timme efter timme går och man sitter fortfarande och knappar på datorn!

Men så plötsligt har man vart inne på alla sidor man kan komma på, man har lirat klart spelet, läst färdigt alla bloggar, snackat klart på MSN och så vidare. Vet att ni fortfarande känner igen er!

När allt det ovanstående är gjort kommer det, den dagliga rusken! En kille behöver inte känna sig sugen på att tillfredställa sig själv. Hos oss är det en rutin som hör till vardagen. Vi killar gör det liksom mest för att liksom. Man stänger då av musik för att kunna höra om någon av de övriga familjemedlemmarna närmar sig. Sen går man in på Youporn, pornhub, redtube eller youjizz. Väl där bläddrar man lite tills man hittar något som faller en i smaken! På dessa sidor finns något för alla!

Tillslut bestämmer du dig för en. Drar på den, stänger av ljudet och lyssnar en sista gång så ingen är på väg in till dig. Det roliga med föräldrar är att de knackar en gång sen öppnar direkt. Då kan ni ju lika gärna gå direkt in. Man hinner ju ändå inte stänga av, dra upp brallorna och komma in på en normal sida igen! Samma sak om du ligger hemma med en flamma och myser. Många av oss vart med om oväntat besök precis under akten! I mitt fall 3 ggr. Lika kul varje gång.

Så tillbaka då. Vi män kollar aldrig hela filmen, vi spolar alltid till bästa akten och där kör vi igång. I det här fallet när det bara är det dagliga ruskandet så kör man i ca 30 sek, sen äre klart liksom! Suveränt gjord är vår käre vän. Tänk att något så jävla gött kan ta endast 30 sek o fixa!

När man är klar är allt frid och fröjd igen och man kan återgå till det vanliga. Precis som inget hade hänt. Hur bra som helst.Den mer seriösa omgången tar man innan man ska sova. Då har man mer tid och risken att bli störd existerar knappt.

Frågan är om tjejer kör en vardaglig tillfredställning de också bara sådär? eller behöver ni den mer softa stämningen med tända ljus, fin musik och den rätta känslan i kroppen! Eller bara kör ni liksom? Eller driter ni it totalt?

Eller brudar kanske är så käsliga med det här att man inte frågar sådana saker till och med! 

För oss är det en värdslig sak som är ungefär lika normalt som att man äter och sover..

Fridens stunder framför datorn 


begreppet hockeyhora

Alla är vi ju bekanta med uttrycket hockeyhora. Den typ av tjej som dras till hockeykillar och allt som oftast lyckas ligga runt bland flertalet hockeyspelare får denna mindre charmiga stämpel i pannan. Jag vet inte om det är positivt eller negativt att vara en så kallad hockeyhora, grabbarna har ju allt som oftast cash och är vältränade men tränar dygnet runt, går runt i backslick, kavaj och hänger på waynes samtidigt som de tror att de är nånting.
Det sistnämna ska jag nog inte säga nåting om eftersom jag i skrivandets stund sitter i så kallade "schtek-kläder" med tillhörande back och håller ställning på waynes när jag kan...Något som är jävligt nice i rätta stunder. Men flickorna dras väl till det lite lyxigare famet och ser någon slags status i att dejta/ligga med en hockeyspelare.

Hockeyhorer är kanske inte så populära bland andra brudar, vad vet jag, men det intrycket har jag iallafall fått. Men ökennamnet är något nedsättande och jag tycker vi ska kalla dem hockeypuckar istället. Lite trevligare ökennamn med en gnutta humor men med samma innebörd. Grabbarna kan fortsätta som dem gör, alltså passa runt flickorna, på samma sätt som de gör med pucken på plan.


puck är i mina ögon ett trevliga namn än hora.

Det går dock till överdrift när en dam är lite väl het på gröten och ligger runt lite för mycket så att hon börjar lukta hockeyhandske. Håll er till samma snubbe iallafall ett tag. Du vill ju inte bli kallad nödraket eller kvart i 4:a ragget, då är du så lätt som jag vet inte vad.


När du börjar lukta handske får du tagga ner.

Jag kan inte komma på att det inom något annat område finns en speciell sorts "hora" som det gör inom hockeyn. jag har iallafall inte stött på någon innebandy eller t.ex Squashhora ännu, men det beror väl säkerligen på att vi inte sitter inne på några större löner och förmåner som flickorna dras till. - har ni något sånt exempel?

Slutsats:

Vi kan i fortsättningen kalla hockeyhororna för hockeypuckar istället, valet är frivilligt.


perry
somliga straffas direkt

Takidas buss brann upp  i Tyskland inatt. Gud har äntligen insett att folk inte gillar deras musik, och straffat dem! Inte för jag vill att de ska dö, men något sånt här är inte mer än rätt. Burn baby burn!

Hoppas ni slutas spela på radio och att Halo råkar deletas samtidigt.


måtte djävulen ta alla syndare!

Nu kommer de förmodligen spela in nån jävla R.I.P låt till deras turnébuss och folk kommer lyssna på den bara för att de ska få lite gott samvete. - jag kommer rata.


/ Perz

Dessa 93er

93er har ju blivit ett hett samtalsämne här på bloggen av någon anledning! Får va nog med uppmärksamhet snart, innan de får för mycket luft under vingarna! Vi tycker att övriga årsmodeller bjuder på fin mat också så ni inte tror att det endast är denna årskull som cirkulerar i huvvet!

Frågorna duggar tätt om vilken vi tycker är snyggast här på ön. Jävligt svår fråga med tanke på att de faktiskt håller hög standard. Perz har ju redan gjort sitt val

Lydia "Löddan" Hallén


Jag är beredd att hålla med. Hon ser väldigt bra ut! Men inge kul o ta samma så jag tänker välja en annan som jag tycker är snyggast! Eller en av de snyggaste. de är ju som sagt en del! Därför svårt o utse en vinnare...

Emma "Emmssonnn" Söderlund


Adams flamma har växt upp och blivit lite mer damig! Jag väljer henne för hon va den första 93an här på hammarö som man la märke till. Alla har vi nog sagt ett gott ord om detta yrväder. Sorry adam att jag valde din brud, se det som en komplimang;) Som sagt så var hon den första man såg att hon kommer bli snygg. Inte nog med det så är hon förjävla skön med. Inte alla hästar i hagen, rörig och rapp i munnen. Jah ett riktigt litet charmtroll ärru! Och ta det inte som ett försök till att flirta, ta det som en komplimang du med.. Peace Emma!

Vilka Albin o Storm väljer återstår o se! Men de har väll inte samma koll eftersom den ene inte ens bor istan och den andre inte har haft så stor koll på hammarö förns på senare tid.

Fridens Lydia, Emma, ?, ?

/Limp


Torsdag kväll!

Efter träningen igår drog jag med hem till coop för att sedan bege mig på förferre hos oaken (ekstam). Där serverades det UN UN  och annat smått o gott! Efter förfesten stod ankan på schemat. TOKlång kö!

Som tur var kom eken och hade listan så det var bara o knalla under stängslet och bege sig in i dimman! Danshumöret var på de högre regionerna och jag styrde därför skutan rakt in på dansgolvet som förövrigt är mindre än mitt rum och trängre än. Men in i smeten skulles de! Väl där inne dyker Bogge med tllhörande besättning upp och kör några friska moves. Längesen jag dansade på krogen så jag blev svett men så var fallet den här gången. Härligt Härligt!Efter ankan var nästa anhalt BK i vanlig ordning! Där träffade vi efterfestmatrial och begav oss åter till cop för att fortsätta natten!

Som vanligt för en annan hamnade man ganska snabbt i plurret. Denna gång tillsammans med Johan Koppfeldt. Det dogs lite vassa skämt och liknande ett tag och stämningen låg på en fin nivå! Vad som hände i övriga delar av lägenheten har jag dessvärre inte en aning om! Men dagens fråga lyder: Vem fyllde diskhon med magvätska?

Runt 6-7 snåret kände kroppen att det var nog och jag slumrade till på golvet iklädd en morronrock. Där sov jag tills någon hjälpte mig upp i soffan där jag sov nåra timmar till!

En trevlig kväll utan några större skandaler eller liknande!

Skönast: Eken som fixa så vi slapp kön
Snyggast: Ellen på förferren

Ber om ursäkt om vi inte uppnår era skrattbehov med bloggen just nu! Råder lite trötthet och bloggtorka i skallen! Vi gör så gott vi kan och hoppas på att återkomma i normal standard inom kort! PEACE

Frippidifridens!


Dagens vän!

Efter en lång dag på jobbet så var det dags att dra på sig jackan och bege sig ut i kylan för att ta sig hem.
Hann inte mer än att ta ett kliv utanför dörren för att leta upp en ursäkt för att få gå in i värmen igen.
Kolla snusburken och mkt riktigt låg det bara två torra rackare på botten. YES! Bara att vända för att gå in på centret och köpa nytt.

Inne på tobaksbutiken så springer jag på Aram, som snällt frågar om min bil fortfarande är kass.
Eftersom att Mekonomen struntade i att hämta upp min bil enligt överenskommelse så är den fortfarande inte lagad!! Dom ville att jag ska fortsätta promenera till jobbet. Bra sätt att ta hand om sina kunder. Tack ska ni ha.Med examen från Lundsberg åker man fint! Nyligen utplockad Audi är inga konstigheter


Aram con Dogan mina vänner är en överskön kille!
Tack ska du ha för skjutsen!!


/ Storm

gomorra

Helg igen, lovet gick fort för er era sossar! Jag rullar på i vanlig ordning med mina 2-3 dagars jobb per vecka och sover bort de mesta som går av mina resterande dagar. Jag blev alldeles nyss väckt av ett samtal från Mora. inte vilket samtal som helst utan ett av dedär samtalen som kommer då och då... fru Bäsén ringde från vasaloppsspåret!

Man kan inte bli annat än glad när den fjällan ringer, jag har knappt träffat henne, men jag har redan sovit hos henne (på soffan), men jävlar det känns som jag känner henne hur bra som helst. Hon har liksom en behaglig röst att vakna till. - så som Albin säger om min, han vill till och med ha min röst som väckarklocka. Jag skulle kunna tänka mig att ha Bellas röst som min väckarklocka och vakna till i harmoni istället för skräck varje morgon. Nåja, denna fredag har börjat bra och solen skiner som aldrig förr.


brunette eller blodin var den stora frågan hon
behövde expertishjälp med. -
En fråga utan bra svar.

När jag pratade med henne kom självklart tankarna tillbaka till mina 3 studentår i Mora. Kolla bara det här järngänget, Masen crew i sitt esse. Bästa klassen som någonsin satt sin fot i Mora, Unihoc arena och Monumentsvägen 9B.


Sen att grabbarna är Sveriges bästa innebandylirare är bara en bonus.

Det är även  en fröjd att vakna och kliva in på bloggen runt 3 snåret och se att man måste läsa igen hela bloggen för att hänga med i svängarna. Massvis med nya inlägg och kommentarer, skönt att se folket! helgen bjuder förövrigt på filmkväll. Imorgon ska pokemon-boe ställa till med 20års kalasering i 3:an över mrosans gamla crib. På Söndag samlas SIBK'S A-team 10.00 för lite pingpong innan lunchen serveras för att senare på eftermiddagen mellan 14.00-16-00 tillsammans slakta Finspång i en lång och utdragen tortyr. "Vi ska ha så jävla mycket stånd" som Pontus hade sagt.LÅNGSIKTIG PLANERING:

*Sälen nästa torsdag.
*Limp ensam hemma 3 veckor. Räkna med mig som inneboende.
*Thailand.
*20år 12 April.
*Tysklandsresa i samband med 20årsfyllandet, vilket sammanträffande.
*dudezlåten release.
*kryssning?
*Summer roadtrip, "the last trip".Det går bra nu. puss / Perz


Sträv som en räv(s)

Kiwi är en frukt som är förbannat gött att dra i sig ett gäng lite då och då. Visserligen har jag inte märkt av det själv men det sägs att tungan kan bli aningen sträv efter några kiwis.

Det ska tilläggas att det här är ett inlägg som ni brudar ska ta lärdom av, det är nämligen min blivande personliga frisör Johanna som har berättat det här för mig.


Ledsen tjejer, det här är vad ni måste slå..


Om du (som är tjej) ska ha en "filmkväll" med en kille som det här kan vara värt eller ja, filmkväll och filmkväll, vet du att du ska suga lite slokdomle inom en snar framtid kan så rekomenderar jag att du fortsätter läsa.

Innan du anländer till killen eller vise värsa så införskaffar du i ett gäng kiwis, och när förspelet är i full gång så ber du bara om en liten paus. "Varför?!" kommer hans reaktion garanterat att vara. Svara bara med ett enkelt "tro mig, det är för din skull!" med en sensuell blick. Det är nu det är dags, sleva i dig 4-5 kiwis så att tungan blir lite lagom sträv, nästan som hos katten.


Tanken är dock inte att du ska slicka killen längs arm!


Det här är inget jag har varit med om ännu men jag längtar då det sägs att det här ska ge avsugningen en helt ny dimension av njutning!

Har även fått informationen om att det ska gå snabbare att få tungan sträv med ananas!

Är det någon kille som varit med om det här så är vi tacksamma om ni vill dela med er om era erfarenheter eller om ni har andra värda tips som förhöjjer njutningen!


/Albs

Hur chill är inte Maja ?

Imorse, ganska exakt 07.15 ringde Maja min lillasyster och väckte mig.
Hon kom upp till Charlottenberg för att hjälpa till lite i butiken.. Hon är 13 år och har sportlov så jag är mer eller mindre tvungen att dra så stor fördel av det som möjligt. 

Istället för att dra till jobbet tog vi en sovmorgon och klev inte upp förens 11.00 : )
Sen styrde Maja upp frulle, knäckebröd med köttbullar som vi tryckte i oss innan vi stack till jobbet.
Igår efter jobbet tog jag ett besök hos frisören för att kamma till mig lite... Maja gillade resultatet så hon passade på att fota mig mitt i frukosten så att jag kunde visa er hur kort hår jag har.. Har inte haft såhär kort hår på 7 år tror jag..Maja stack hem från jobbet en timme innan jag slutade. Dom lär sig tidigare än vad man tror...
Hon tog mitt kort och stack iväg och handlade.. När jag kom hem från jobbet stod det färdig mat på bordet, pommes och någon random köttbit med bearnaisesås :) TACK Maja...
Just nu är det Glee maraton med chips och dipp hemma hos mig.För övrigt så måste jag säga att Glee är en bra serie! Man vill ju bara sjunga när man ser den :P
Är inte Rachel Berry (hon heter det i serien, tjejen i mörkt hår som sjunger som en gud) snygg ibland?
Hon kan gå från att vara riktigt ful till riktigt snygg på bara en scen...  Är det bara jag eller är jag helt ute och cyklar?

/ Storm

Fredrik bernard vestlund

Fet fjortis.... och fredrik går hand i hand!Fridens fylleBernard

5-minutarn

Snart är det helg och några som läser ska säkert ta sig en eller två starka under helgen.
På förfest så händer det ju ofta att man ska lira nåt fyllespel också. Det kan vara öl-spelet, krona, beer-pong eller liknande. Jag, Daniel och Bernard lanserade i somras en helt ny lek som vi kom att kalla "5-minutarn". I den här leken krävs dock en enorm vilja att bli totalt redlös.

Du behöver:
- Alldeles för mycket sprit
- 1 guitarrhero-gitarr
- Minst 1 lika supglad kompis
- Någon form av inspelningskamera (det här är kul att titta på dagen efter)
- Stereo/datorDet går till som så att en av er har en stor färdigblandad grogg i handen medans den andra står redo att gå loss på guran. Ni väljer själva vilken låt som ska vara på men ett bra förslag är Fall Out Boys verison på Beat It, den har ett riktigt skönt sound samtidigt som man blir väldigt taggad av den. Dock är låten bara 3.48 lång så man får sätta på den i från början eller lira solot två gånger, man gör som man vill.
Direkt när låten börjar ska personen med groggen börja halsa samtidigt som den andra börjar lira gitarr.
Tar groggen slut så blandar man så snabbt som möjligt en ny och fortsätter i 5 minuter. Efter det så är det platsbyte och på med låten igen!


Den rosa hårtorken fungerade som mikrofon..

Sådär håller det på tills någon av er inte orkar längre. I den här leken blir det inte som i till exempel "jag har aldrig" där man får sitta utan att dricka i perioder utan här garanteras det karate-fylla!


/Albs

I Limp's Hjärna!

Klockan är strax 11 och man har precis klivit ur bingen. Efter att man gnutt bort gruset i ögonen har jag precis gjort mej lite frukost. Eller morsan har gjort och jag har värmt heter de väl kanske! Vofflor? mmmhm
 

Iphonen är pluggad i stereon och ser till att några fina betar dundrar ut ur högtalarna.

När klockan närmar sig 12-13 snåret åker morronrocken och tofflorna av för att ersättas med termobrallor och vinterjacka. det är ut o soladags igen! Ah alltså sola ansiktet. ligger inte i bar överkropp som nån trodde igår.

dagen till all ära kommer spenderas tillsammans med perz och kanske Albin. Det ska fixas med lite t-shirtar förhoppningsvis! Mer om det senare.

Tanken var att ta sig en sväng till festprissarn i Branäs idag men min bil är på verkstan och den ser inte ut o ta sig därifrån redan idag tyvärr. Så om ingen annan erbjuder skjuts får man spendera kvällen här istället. Kan va bra för min ekonomi ändå!

Storm ringde igår och skulle fixa med bokning till vår kryssning. Stockholm-Riga-Stockholm är det som är på gång. Kanske klart redan tillochmed? En kryssning äre iaf. Vilket betyder att vi har Sälen, Kryssning och Aya napa inbokat i resväg. Tilllägg tillkommer troligtvis!

Jag gillar de nya designerna av tight som kommer ut på marknaden. De i tyg med lite läderdetaljer. Som halvlackissar liksom. Mh riktigt frääscha får man lov o säga. Köp brudar, KÖP!

Lite lack runt stjärten och sådär är ju inga fel! Så det är ett tips till er damer!

Förövrigt inte ett nytt tror jag. Det rullar på i vanlig ordning! Härligt att sten o bjoerne bjuder på lite beef i kommentarsrutorna. Finns alltid folk som stör sig på något!

Nu ska vi se om Rio är berred på lite fight ute i de vita pudret!

MVH Er Limp

Följdfrååågan lyder!

Linus den yngre ställde tidigare under dagen en fråga som hittills varit ett mysterium bland inte bara oss utan alla dudez runtom i världen. Nämligen varför vi killar är bannlysta från vissa fester.
SÅ till att börja med: ett riktigt stort tack till alla brudar som inte bara säger som det är utan också ger en riktigt bra förklaring om varför det är så också!

Nu till följdfrågan. När ni har era tjejkvällar, är själva kvällen i sig ganska lugn eller händer det att det blir lite "what happens in Vegas stays in Vegas"? om ni förstår vad jag menar..
För när man som kille ser en bild på tio brudar klädda i enbart push-up bh:ar, stay-ups och annat smått och gott så kan man inte låta bli att fantisera iväg en smula.


Som kille kan man inte låta bli att fantisera iväg en smula..


Alltså, händer det att ni är mer än bara vänner vissa kvällar?


/Albs

Lika som bär!


Frida vs iprenmannen?                                   Tim vs Iprenmannen?


frååågan lyder!

Har en liten fråga till er brudar!

När vi killar har fest så kan de på sin höjd va bara killar på förfesten, men sen så är brudar ett måste! En fest utan brudar kan inte ens kallas fest i våra hjärnor. Vi väljer oftast fest beroende på var de mest värda hönorna har dragit sig. Tupp aka korvfest är ju inte så jävla kul.

Men så kommer vi till er tjejer. Ni kan få för er o ha en tjejkväll o supa. En killkväll är ett gäng grabbar som tar en öl o snackar skit eller kollar en film! Ni har fest med endast tjejer på? Och så till den stora frågan. Ni tjejer tjejfest där ni ska klä er så sexigt som möjligt! Här förstår inte jag riktigt. Klär ni er så sexigt som möjligt för o visa de andra tjejerna eller bara för grejjen skulle, typ att de är skönt o klä sig sexigt ibland!

På de här festerna är vi killar portade ända in i döden. Festerna hålls på hemlig plats när ingen vet att de händer ens. Det är ju inte direkt så att jag skulle samla ihop 10 tuppar och dra på mej elefantkallingar* och ha en sex fest med bara killar? Det ser jag inget nöje i över huvudtaget. Så min fråga är varför ni alltid har sexigklädstilkväll när killar är portade? Gillar ni att visa upp er för brudarna i gänget, hur sexiga ni kan va? Eller var ligger anledningen till att vi killar är så otroligt förbjudna på dessa féster?


*Elefantkallingar

Det måste väll va roligare o ha en "sexig fest" med båda könena`eller? Kan nån lägga en kommentar hur de är ni tänker med de här sexfesterna!

Alla vet ju att det krävs en eller flera tuppar bland hönorna för att det ska bli ordning och reda!

 

Kan lova att på vid dessa 2 festtillfällen finns inte en man så lååångt ögat når?

Kan inte påstå att de är ett dugg fridens med tjejers igenportadefester!

/Limp the young one


veckans ass-drop!


svankningen kan likna shkiras vid vissa tillfällen!

Vicky the tricky

peace

Enkel hemmaträning

När sommaren är slut så bestämmer man sig för att börja träna inför näst kommande sommar.
Samma visa varje höst.. Se till att ha det man inte hade sommaren som var. (thight kropp).
Tiden går och man vips så är det jul och man badar i flottyr och man har fortfarande inte börjat träna...
Lagom till nyår bestämmer man sig återigen att börja träna! Nu ska jag verkligen köra, intalar man sig själv.

Nyårslöftet är ett faktum. Tider som dessa, närmare bestämt i början av Mars har man fortfarande inte börjat träna!

Helvete! Är det bara jag som känner igen mig..
Har dock vart flitig och kört lite sit ups, armhävningar osv hemma framför TVn.

Idag kom mina nya prylar till jobbet.. kompleterade garderoben med träningsutrustning!
Vad tror ni om dom här ?
 / StormDagens picture!


Vad som skulle bli deras bidrag till dagens grupp-pose blev istället Gustav H och, jah vad fan blev de? Ni är värda en dagens bild iaf.

Grattis: mette, Emil, Fredrik, Oskar, Carl, Jacob, Andreas, Gustav, Säva, Jacob, Andreas, Linus, Gustaf!

sms roulette

Jag är ett big fan av störda saker.
En modefluga på senare tid är "sms-roulette". Man ska helt enkelt kopiera en viss text, skicka den till angivet nummer i telefonkatalogen och invänta det lömska/hemska/roliga svaret man får.
- Det viktigaste av allt, banga inte no matter what.

Jag tänkte nu alltså själv bestämma vad ni ska skriva i ett mess och med spänning invänta svaret!

Skicka:

"Vitt vin, räkor och pilliprutten?"

till: Nummer 24 alternativt 63 (om dessa nummer är t.ex till bredbandsbolaget ta eftervarande)


Skriv i kommentarsfältet vem ni fick lov att skicka messet till och vad du fick för svar av vederbörande, dela med er av det goda gott folk -ingenting är för stört för dudez! (jag har själv slängt iväg till båda men inte fått svar ännu)


/perz

man är visst en i mängden


"Jenny Nygren är nu vän med Tommy Skoog och 14 andra personer"
-man är visst en i mängden..


/pfpang kommentaren om vad vi killar gillar för sms!

Det är en svår fråga faktiskt. Men om ni går rakt på sak o skriver att ni vill ligga i första smset är inte tanken att, jaha den här tjejen vill verkligen något mer än o just ligga! Så spara på det tills ni verkligen vill sätta på killen! Vill du de direkt o inget mer så kan du ju alltid skriva så!

Men om jag förstått frågan rätt så handlar det om att vilja nått mer än o bara peta in den! Då skulle jag nog föredra ett sms där du berättar vem du är och varför du skriver till mig! Kan gärna va lite gullgull. Självklart gillar vi killar också komplimanger! Det räcker nästan att du säger att du är en brud så blir det hela lite mer spännande! Men vad ni än gör skriv inte hej! Vad gör du? Det är absolut tråkigaste som finns att få! Har ni tur får ni ett sms tillbaka där de står vem? mer intressanta är ni inte om ni formulerar er på det sättet!

Spåna med lite finess innan du slänger iväg posten! 

Trappa upp raggningen! Annars känns det hela för lätt och tydligt (som att det är ny pinne på g)! Skriv inte att du vill ses i andra smset utan vänta med de till dan efter eller nått (Om det inte är söndagkväll eller ledig kväll då det är läge för en film, då ses man gärna!)! Ta initiativ i omgångar och ha tålamod. Bara för att vi inte ger respons direkt så är vi inte omöjliga! När ni fått lite kontakt och börjat snacka om nått annat än er själva, alltså kommit över i diskussioner lyder följande regler!

-Skriv inte sms varje kvart
-Börja inte varje sms med Hej! Gör du?
-Var inte tjatiga, finns inget värre!
-Låt oss också skriva ibland, skriver vi inte på hela dan behöver de inte betyda nått dåligt.
-Skriv inte sms hela tiden

Skicka nått spontan sms med otippat innehåll ibland! 

Var aldrig för lätt om du vill bli tsm! Tråkigt o bara veva in fisken! Roligare med lite motstånd! Men var inte för tråkig o Svår heller. Då drar ni av linan istället! 

Men svårt o säga så ska ni skriva i ett sms! Det är upp till dig vilket humör du är på och vilket syfte du har för tillfället! Vi gillar gullgull, kåt-sms och vanliga sms! Vi gillar sms av brudar överhuvudtaget! SMS är ju bara en början till nått! De där borde ni bli bättre på o skriva istället för o dejta kudden så jävla tidigt och ofta! Tänk på de! 

/Linus den yngre!


 

Linus <3 Karlstad

För att vara en så liten stad så är det helt sjukt vad Karlstad levererar snygga tjejer!

Detta är ju för mig ingen nyhet men nu har jag vart i Karlstad i snart 4a dagar och har sett mer snygga tjejer här än vad jag gjort under 1v i Göteborg, 1v i Stockholm och en 1v i Borås.
Vet inte vad ni gör eller vart ni tränar men fortsätt så! Klädstilen går heller inte att trampa ner på, och det är inte ens sommar.

Karlstábrudar är medvetna!! - Och det finns ingen som klagar

Utav ren rutin så vet man att de flesta städer och dess heta brudar brukar "dö ut" mellan sept - mars när det är off-season, men inte Karlstad! Detta är något som jag och väldigt många andra killar sätter ett högt värde på!
Och vi ska inte snacka om det yngre gardet som kommer!! Visste man bara vilka dagar Hammarös 93 var på stan skulle man kunna ta ledigt från jobbet.

Man undrar ju lite nyfiket hur sommaren kommer att slå ut?

Om man jämnför antalet snygga tjejer med antalet invånare i Karlstad så är det i klass med Abu Dhabi´s BNP.

/ Storm

dax nu

Den riktiga försäsongen kan börja. Skoghalls IBK har klarat kontraktet till nästa års Allsvenska i och med segern borta mot Älvsjö i Söndags med 5-3. Jag och Limp har dragit våra strån till stacken och fixat biffen kan man säga. Innan försäsongen med löpning i spåret börjar någon gång i Maj (om man inte lägger bamboon på hyllan i två delar) så drar vi igång den riktiga försessen med fest, eller är det avslutandet på serien som ska firas? - sak samma. Dock återstår 2 matcher, däribland en chans att evetuellt spela ur Lesjö/Filipstad ur Div.1!

Jag har dock fokus på vad som händer efter just den matchen som spelas nästa torsdag. Då åker vi nämligen inte med spelarbussen hem utan tar vårt pick och pack, evetuellt skidorna också, upp till Sälen och Lindvallen. Vi ska shredda pipen och grilla korv i backen, evetuellt dricka en och annan öl sägs det.

Vi som åker är ett något otippat gäng:

cOp
mOm
perz
limp
raz
albs
jake
(om han nu inte bangar) ersätts isf av wingen eller Björe

+36 från skattkärrs REAL.

Ett härligt slut på sessen och en go början på året och våren/sommaren 2010 är mer än välkommet. Vi ska försöka hålla ställning och se till att de Värmländska färgerna försvaras bland fjälltopparna. Vi får se om det slutar som förra året då just jag, perz, kom upp en dag försent och missade traumat...


efter detta höjde gumo åldersgränsen på att hyra stugor, konstigt...


fridens försäsongaf perz

De bästa av dom värsta!

Klubbnamn: NSDAP
Ägare: Joaquin Guzman
Nationalitet: Tysk
Hemmaplan: Örnnästet
Tränare: Julius Ceasar
Ass. Tränare: Napoleon
Presschef: Josef Goebbels
Motto: "Det viktigaste är inte att ha rätt, det är att straffa dem som har fel"
Strategi: Blixtkrig
Ungdomsakademi:
Hitlerjugend
Styrkor: SS, Gestapo, Röda armén Al Qaida m.m.
Svagheter: Finns egentligen inga svagheter men det skulle isåfall vara Hitler och hans mannar som har svårt att följa lagets röda tråd.
Meriter: 2:a världskriget, oavsett synvinkel.


Lägg märke till Adolfs fokuserade blick, han besitter en riktig killer instinct!

Målvakt
Kim Jong Il:
Med sin omutbarhet och att han nämns som "ordföranden" så kommer ingenting varken in eller ut ur straffområdet levande.

Vänsterback
Usama Bin Laden: En ojämn spelare man aldrig riktigt vet vart man har men som under sina bästa stunder rankas som en av världens bästa på sin position. Under sin senaste match i september för några år sedan bidrog han med två assist. Odlar alltid slutspelsskägg.

Mittback
Hermann Göring:
Chef över Luftwaffe och en riktig slagskämpe i luftrummet gör honom till lagets främste mittback som inte bara är bra i defensiven utan också ett väldigt bra anfallsvapen på fasta situationer.

Mittback
Rudolf Hess:
Satt under större delar av sitt liv i fängelse där han utsattes för tortyr men avslöjade aldrig något om Hitlers planer. En omutlig mittback. 

Högerback
Dr. Josef Mengele: Dr Död är med sin något speciella stil världens mest kreativa ytterback. Testar alltid nya saker och är inte rädd för att misslyckas. Josef ska också ha sagt att det vore en dröm som går i uppfyllelse att möta tvillingarna Neville i framtiden.

Vänsterytter
Josef Stalin: Bara namnet säger en hel del, "stridsvagnen". Han sätter färg på våran vänsterkant, precis som under kriget ser han rött på fältet. Med sin otroliga vilja och en vänsterfot likanade en hammare, skär han genom allt vad motstånd heter.

Central mittfältare
Saddam Hussein:
Stor och tung. En riktig grovjobbare på mittfältet. Motståndarna beskriver Saddams behandlingsmetoder på planen som ren och skär tortyr.

Central mittfältare
Adolf Hitler:
Speldirigenten med nr 88 på ryggen har trots sitt tunnelseende ett vädligt gott spelsinne, han vet vad han ger sig in i. Hans övertalningsförmåga och sin kreativitet gör honom till det kanske vassaste vapnet av dem alla. Hitler är även lagets kapten. Arbete ger frihet!

Högerytter
Benito Mussolini:
En extrem tillgång på högerkanten. Det här är ingen spelare som är för platsbyte på planen utan han håller sig på sin kant vilket gör honom något lättläst. Benito är född med två högerfötter.

Anfallare
Heinrich Himler:
Chef för SS, under sin något korta karriär (1939-1945) så hann Himler med att hänga ca 8 miljoner baljor. Himler är dock ingen spelare som njuter av de stora matcherna utan briljerar hellre mot ligans "bottenskrap".

Anfallare
Mao Zedong:
Med 70 miljoner (!) fullträffar så är han den främste målskytten i historien. Att knyckla ihop en bild på honom gör dig till fiende och tro mig, det är det sista du vill. Tillsammans med Himler bildar han ett dödligt anfallspar.

Bänk: Che Guevara, George W. Bush, Josef Lenin, Fidel Castro.

/Albs, Storm och en gnutta Bernard

Dagens Bild

Manne o Prosche bevisar här att de tillhör alfahanarna i laget och visar stolt upp allt som visas kan under en pisspaus! Det ger respekt till de yngre förmågorna i laget!Fridens alfahanar!

/L

Jakob Andersson

Kommer ni ihåg Jake, ni vet han som var med och startade denna blögg! Mh han jah, han fyller faktiskt år idag! Ge killen ett grattis för fan!

Han blev ju som ni vet sparkad då han inte bidrog med ett skit till de här stället. Men vi gillar han givetvis ändå! TROTS att han tillhör de något torrare områdena nu när han blivit megatoffel igen, ringer endast en gång i veckan om man har tur. Hänger med på nått skoj om han verkligen inte har NÅTT bättre för sig! Är ledsen o säga de men gillar inte de där:(

Men nu är det din dag och vi älskar ju dej faktiskt lika mycket ändå, men du borde förbättra dej! Ditt liv har ju för fan knappt börjat liksom! Idag var du faktiskt skön när du tjasade lite på bruttan för att få höra en sjuk hemlis! En hemlis som fan är riktigt sjuk! Då är ju fortfarande en trogen vän som är värd att berätta roliga saker för. Du säger ju inte till någon!

Vi tänkte ju att de skulle bli lite brudar övers till mej och perz när du drog från bloggen men då kom ju storm o fångade alla istället som i en jävla fisketrål. När du får din tatoo på bröstet nu känner jag mig ännu mer underlägsen dig storm! Gläds med dig ändå, man är ju alltid en wingman!

Så över till jake igen. Denna modemedvetne 19 år unge man lärde man känna för ca 3 år sen när han la vantarna på mitt ex. Sen dess har vi vart bra vänner och delar fint på glädjescenerna! Hoppas du får En riktigt fin 19årsdag och att vi snart planerar en sjuk helg tillsammans, det är ju nu det roliga börjar! Och roligt kan vi ju faktiskt ha!


Love You Jikkidijakan

Grattis MVH Dudez


Perz är ung og pissed

Jag är delägare av K-towns
skönaste blogg som är på framfart.
Kommentarer rullar in på varanda inlägg i stort sett,
vilket var ett utav målen med bloggandet, att få
igång någon form av konversation.

När jag nu på senare tid själv
vill vara med och kommentera och svara
då många kommentarer är riktade just till
mig och det inte fungerar, ja, då kan ni
ju själv förstå hur glad jag blir.

detta webhotellet blogg.se håller alltså
inte i längden om det ska fortsätta såhär.
Ska vi byta till wordpress boys?
-jag vet inte...

T.ex min hårvideo, denna kommentaren
tänkte jag droppa:
"tack lakritz, din åsikt är den tyngsta.
Glad att jag bidrar med något här i världen Stina,
fortsätt så;)"
Funkade det?
-
nej.

Istället får man upp denhär jävla rutan:


Sen så är det ju skitsamma
om man skriver in "impact thinking"
eftersom nästa ruta menar på
sessionsdatafail.

När jag skulle få fram denna ruta
för att printa den och lägga upp på bloggen,
ja funkade det inte att kommentera då?
-jo...
Jävla skitblogg.
När jag 2 sekunder senare testade att kommentera
något vettigt och inte bara en
"okjnwfibweofn" kommentar så
funkade det ju självklart inte.
Önskar förövrigt Albin(sson) grattis på namnsdagen.
/Perz


Ass up in the air!

Ofta när tjejer posar beter de sig som de ska dansa till låten som rubriken lyder! Eller är de kanske det som är meningen? Jag testade och det skulle funka bra i en musikvideo!Put your ass in the air

Dagens grupp-pose!


En ytterst genomtänkt och planerad grupp-pose, måste ligga mycket träning bakom det här! Och en hel del omtagningar...


2 pårad tillochmed! Världsklass

RSS 2.0