Vuxenliv, misär och sommarjobb

Perz talar ut:

En god sommar tyckes det vara. Men är det verkligen det när man måste tända ljusen i huset den 29 Juni? Hur som helst har alla dudez blivit vuxna a la Storm stil. Vi jobbar, jobbar och åter jobbar. Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker att det suger så förbannat mycket dildo att jobba. Man jobbar, söver, äter, skiter, tränar och just ja, tillbaka till jobbet. En ond cirkel som kallas vuxenlivet. Alla strir om att kids är kräsna och inte tar vilket jobb som helst och att livet helst ska vara en dans på rosor, å visst fan ska livet vara en dans på rosor. Vi lever en gång... Då tänker man ju inte jobba sönder sig? -Och skulle man väl jobba så vore det väl inte för mycket begärt att göra något roligt på sina 8 bokförda timmar? Det sägs ju att en drömjobb inte känns som ett jobb.

Mitt drömjobb är cowboy/kille med soft utsikt från kontoret.Nu när man är uppbokad för resten av sommaren kan man inte se fram emot någonting egentligen, P&L är nu, Hösten är snart här och alla lads jobbar de med. De få som inte jobbar är jag ganska avundsjuk på faktiskt, för vem fan behöver cash egentligen? - De ställer bara till och hjälper på samma gång. Tänk er dom sköna grabbarna som sover till 12 varje dag, håvar in ett sommarkort och kör Nöjes på onsdagar. Där dessutom Hoffmaestro kör ikväll, men visst missar man väl det med pga jobb, mer en självklarhet än tillfällighet nu när man kan kalla sig vuxen. Jag missar alltså Hoffa ikväll, den skönaste snubben av alla just nu. Och eftersom det är unplugged session kör dom givetvis trestegarn Im not leavin' now. Bästa låten för tillfället.

Dock är inte allt bara misär just nu. För jobbet ger ju dock dessa så tydligt välbehövda slantar. Och med dem kan man göra saker här i världen, utan dem kan man tyvärr inte det. Så dessa får man ju bränna upp på en och annan lapdance i framtiden. Sedan lirar vi ju endel innebandymatcher på försäsongen mot helt okej motstånd och har en riktigt spännnande sesse att spela vintertid då det är dretkallt. Dessutom har ja skaffat mig en liten Leopard som man gillar att träffa när man kan, förjävla go flamma. Dock är jag anledningen till att limp aldrig ska skaffa brud. Jag har tydligen blivit så jävla keff, värre än Ajet... Det är inte bara läsarna som tycker jag är totalt värdelös numera, även mina vänner. Dock vet jag att limp är en bro för livet och att han gillar mig ändå.

Min kisse går under alias EP.

Har förövrigt schemalagt att jag kommer delta i en utställning i september på Öa. Kanske går all in och skiter i vad allt jobb heter och blir konstnär på heltid istället? -vore. Hur som helst så måste man dö först innan man drar in några större stålar på sina alster, så vem vill fejka min död och gömma mig för all framtid i sin garderob? Hur som helst säger jag till när utställningen blir av så ni får komma och leka kulturnissar med en plastmugg cider i ena handen kombinerat med en salt pinne i den andra. - Det är så det funkar på vernissage.
Jag Börjar bli rätt rippad runt om bålen nu också. Ni vet alla dessa "get ripped in 4 weeks" som finns på alla porrsidor nätet över. Ungefär så ser jag ut nu. Görtight kille med värmländs påbrå. Allt bara för att jag har fått göbbhöft och inte kan löpa med på träningarna utan enbart kör situps. -Detta är något som får mig ännu gladare om dagarna....Nej jag vill vara med och löpa, inte pumpa dygnet runt. Kommer ju ändå inte infinna mig på beach 2010 eftersom jag jobbar!


Tar gärna en boll för laget OR get ripped med perz in 4 weeks.

Nu har jag gnällt klart för idag tror jag, och en ganska bra tid framöver också för den delen. Jag tror i ärligheten namn inte att jag kommer orka blogga så mycket nu. Kommer förmodligen inte att ha något att blogga om heller eftersom jag inte gör nåt kul med min närmaste månad. Ber inte om ursäkt för detta, men kommer jag på nåt spännande att skriva om kommer jag givetvis pumpa ut det här på dudez!

Just det, en positiv sak till: Backen växer utav helvete!


Stay tuned
Perz
Att sätta upp ett tält...

... Är inte så jävla lätt som man tror! Iaf inte för ett par otekniska killar med tummen mitt i näven! Då kan även en tältuppsättning vara rolig att prata om 1 timme senare!

Så om ni inte har nått o göra nåra min kan du få se hur krångligt de faktiskt kan va, iaf för oss!Fridens snillen!

Lika faktiskt!

       
Sean banan                                                                                 Danny

Tyvärr hitta vi inte bilden när båda har rasta! Men lika ärom! Tack för tipset anonym!

Fridens tvillingar!


Top 5 rävnästen!

Att räva en brud betyder att man spanar in henne! Glor du riktigt, typ vänder på stolen för att se bruden bakom dig kastar du istället en älg. Var uttrycken kommer ifrån vet vi inte men att räva är trevligt och mycket bra för ögonen!

Rävnästen är platserna där det är bra att sitta och kasta sina rävar. Alltså platser som är som genomfartsleder för de vackra damerna. Platserna kan variera något beroende på vilken årstid det är.

Här kommer en lista på platser där man kan vara 100% säker på att hitta just din ögonsten!


Vintertid:

1.
Den är ju ganska given, iallafall för er som bor i Karlstad och dess närområden. Uppe på hyllan i mitticity ligger cafét waynes. Med utkik nedåt, bakåt, höger, vänster och tillomed uppåt in i Clasolssons affär så har du full uppsikt över vilka pumor som figurerar på stan! Att det ligger mitt i Karlstads hjärna gör ju inte spaningsläget sämre! Bäst och mest spaningsobjekt runt 3-4 då de flesta slutat skolan!

2. Burger king har en förmåga att efter kl 2 på fredagar och lördagar, dra åt sig en stor klunga bakfyllehungriga människor. Man skulle kunna kalla det kaos där inne. Cred att man ändå får mat snabbt! Men nu vare inte maten vi snacka om, även det kvinnliga könet blir fyllehungrig, och då är detta stället dit de flesta drar. Ett ypperligt ställe att både spana och ragga! Dock har BK fått konkurens utav citygrillen. Men det är bara en kort promenad bort så du hinner med att både äta och spana på båda ställena!

3. Handbollssäsongen har dragit igång. Och jah, går det vika upp kortbrallorna längre upp än som en handbollsbrud! Lite stön när de kastar sig, närkontakt hela tiden och ett massa hoppande och skuttande! Jah detta är ett rent nöje att titta på! Köp med ett spelprogram så behöver du inte ens fråga tjejerna om namnet...

4. Sök jobb på gina tricot i mitticity! De kan behövas ett manligt butiksbiträde där bland alla hönor, en som håller ordning! Lyckas du få jobbet så har du nog ett av stans bästa spaningsläge. Man ser alltid en het böna där inne. Här kan du dessutom få va med och tycka till, alltså förklara precis hur du vill att tjejen ska se ut utan att hon anar dina raggningsrepliker!

5. Höst, vår och vinter är fyllt av helger då alla går ut, halloween, juldan, nyår, skolorna har lov, påsk och valborg på vårkanten, inomhuskonserter osv. Detta gör att nöjesfabriken för en gågn skull brukar vara välfyllt. Gå dit dansa loss, ta en bria/cider, eller varför inte en skruvdragare. Platserna är många där inne som du både kan stå, dansa, sitta och spana samtidigt. Men välj rätt dag som sagt! De råkar även ha stans snyggaste bartenders. tiighta

Sommartid:

1.
Om skolan fortfarande är igång och vädret är på bra humör kan du få se glimten av otroligt vackra damer om du sätter dig vid torget där bussarna går när bruttorna slutar skolan! Eller andra tjejer som slutar jobbet eller de som bara vill shoppa! De flesta åker buss och alla bussar går från torget. Alltså kan du med hökögat se typ alla här!

2. En vacker sommardag vid pråmens sanddynor och älvens stilla flöde kan du få se bikinibrudarna mitt i stan! Köp en glass ta på dej ett par stekiga brills och dina snabbaste badshorts så kan du sitta där hela dan! Blir du allt för varmt är det fritt fram att ta sig ett dopp!

3. Fotboll är en trevlig sport, även om damfotboll är ungefär lika intressant som att titta på när färg torkar så klär de sig fint i ett par uppvikta shorts, tight tischa och uppsatt hår SAMT en del härliga närkamper, tröjdragningar och tjuvnyp. Det är flera matcher varje helg i alla åldrar. Karlstad arrangerar även sun cup som skall vara hur stor som helst typ! Cupen är dessutom enbart för damer. Tyvärr finns det en åldergräns här så man kan växa ifrånd en!

4. Waynes utomhuscafé. Ligger mitt i genomfartsleden till torget och allt annat istan! Trevlig atmosfär om solen är framme. här kan du titta på bruden framifrån och sen vände dej och spana bakifrån och visevärse! Kan man begära så mycket mer av ett café? Akta er för måsskitarna bara, de sitter i trädet över er!

5. Skulle det regna som det gör i Sverige nu för jämna så går ju faktiskt twighligt:s tredje film på premiär idag! Har inte hört en tjej fortfarande som inte gillar twighlightserien så sätt er i biografen hela dan så kan du nog få se en hel del smått o gott! Har du tur får du kanske hänga med någon in tillochmed! Då äre först hållahandtricket som gäller, men de vet ni redan förstår jag.!¨

Det finns säkert fler platser som borde vara med på denna listan! Berätta gärna om din favoritnästen!

/Dudez


Lika som bär


Mesut Özil                                                        Marty Feldman

Även fått in ett tips av CoP, sångaren i popsicle är även han lik özil! Och ja, vi håller med!Vem är mest lik?

Smögen 2010

Innan ni tittar på denna film vill vi att ni ska veta att vi inte är djurplågare och var ej deltagande, vi bara filmade! Vi tar avstånd från djurplågeri. Men för det gillar vi inte stora måsar!

Enjoyit!


/LImp!

Dagens bild!


Någon som haft besök i vårt tält under natten?

/Fridens smögen!

Mycke västkust

Tre fjärdedelar av Dudez drog västerut under en av få högtider som faktiskt blir så roliga som man förväntar sig. Fylla, idiotiska påhitt och bilder kommer dyka upp som en liten film när vår egen Steven S har klippt färdigt.
Mellan alla dödsgroggar i helgen så gick jag och funderade på lite olika grejer. Det som ja fastnade för är vad som är det mest ovärda som kan hända på midsommar om man campar.

5. Ovärda grannar
Du gillar house, dom gillar dödsmetall. Du har en liten stereo, dom har en stor. Det måste ju suga nåt så enormt att hela tiden höra musik som ingen egentligen gillar samtidigt som det blandas med det du gillar. Ingen vidare kombo.
Våra grannar var exempel på såna men deras stereo la ner efter att Mårten (gängets ledare) fått nog av att skivan hackade och slog isönder den med en slägga. Senare kommer hans kompis och utbrister "har stereon blivit campino eller?"

4. Somna på heelt fel ställe
En Johnny vaknade upp i vårat tältt och var helt säker på att han va i sitt eget. Skön grej och inte så jätteilla. Han bodde faktiskt bara 20 meter bort så helt fel ute va han inte. Men nu snackar vi om andra ställen. Vi har killen som iaf fick in huvudet i tältet innan han totaldäckade med kroppen på utsidan. Sen så har vi en annan som iaf hade fått med sig ett täcke och en kudde men som valde det hårdaste stället i hela Smögen, berget. Kan ha varit aningen stel på lörda förmiddag...
3. Stöld

Det är faktiskt inte heller så roligt. Vi klarade oss galant och blev troligtvis inte av med nånting alls. Det är iaf vad vi tror. Dom som bodde längst ner till vänster mot havet klarade sig inte riktigt lika bra. Ett par flak sägs ha blivit stulna under natten till söndag. Inga vittnen sågs dock till vilket gör att det inte finns några konkreta bevis på att någon stöld har ägd rum..............

2. Oflyt
Du är påväg från punkt A till punkt B inne på campingen där du befinner dig. Nånstans mitt emellan är det bråk stort som kriget. Polisen försöker få tag i järningsmännen när du, litehalvfull och glad glider förbi. Polisen tror självklart att du är killen/tjejen som startat bråket och tar med dig ut ifrån campingen, ger dig lite sedvanlig behandling, rycker bandet och ber dig att aldrig mer komma tillbaka. Du blir 700 pix fattigare och missar en kul tredje-dagen-fylla med polarna. "Kul att bli utslängd för att man går förbi ett bråk" - Bitter kille utanför Smögens Camping

1. Ovärdast grannar

Alla tjejer/killar på hela campingen har förhållande och ring på fingret. Finns inte mycket att göra. Säg nåt spydigt till så många som möjligt och åk sen till nästa sommarstad. Ovärt som fan skulle ja kunna tänka mig.


/Albs

Helgens utmärkelser!

Helgens sjukaste: Måste va randomkillarnas reaktion när de kommer in i sitt tält och där ligger mitt på golvet en död mås med koppel och cigg i mungipan, samt luktar sprit!

Helgens citat:
Jakob har däckat under en bil och vakterna kommer förbi, Storm kommer med en kommentar snabbare än blixten som räddar jakob från att bli medplockad av vaktis. Med ett skrik: "Bra jakob, bromsarna såg ut att fungera va?"

Helgens fulaste: Skulle vilja lägga ut en bild här, men det är en aning taskit ifall han mot alla odds skulle läsa den här bloggen! Men han hade ett sådant utseende att jag tror vi var 6 pers som tog upp kamrorna samtidigt!

Helgens roligaste: Lägg ihop allt som hände i en klump och du får en jävligt trevlig svensk midsommar! Det var helgens roligaste. 

Helgens värsta:
Min bakfylla var något utav de värsta jag vart med om, hade inte storm kommit in med en pigelin kl 2-3 hade jag strukit med!

Helgens snyggaste: Mårtens bränna med tillhörande rutiga huggarskjorta!


Helgens järnlever: Vi vet inte om han överlevde än, men om rikard som han hette gjorde det så är han helgens järnlever! Storms jelzinbaginbox kan ha gjort sitt i Rikards kropp!

Helgens äckligaste: Vi använde en av helorna till vattenpipan och rökte! Sedan hälde vi tillbaka den numer bruna spriten som luktade äckligare än min armhåla efter 4 dagars vandringsläger. Den helan halsade sedan fäbodjäntankillen!

Men han va skön!

Helgens wingman: Vi 3 sov i 2mannarummet och de som gick o la sig i bilarna för att wiklund skulle få nog med plats till sig o jempan i 4mannarummet!

Helgens raketforskare: Killarna som tyckte de blev för varmt i husvagnen så de slog ut väggarna och endast hade tacket på husvagnen kvar!

Helgens mest "mogna": Johan var så arg på killarna i ett av tälten på campingen att han på natten gick dit och satte sig och sket på deras tält! den tog nog klart bättre än en knytnäve!

Helgens snällaste: Storms beställning av 60 shottar åt oss!

Fanns inte nog med shotglas rena så det sista fick vi i ett vanligt glas!

Helgens fullaste: hon


/dz


Dagens bild!

vår käre fyllekaja och vän Martin Frohm!


Som han gillar sommarn och livet!

natthumör

Är du övertrött, så är det Hi-La-ri-ousssss!!slash perz

om stereon havererar!

Ibland blir man ju så trött på saker att man bara vill ha isönder det! Typ som när stereon slutar fungera mitt i midsommarfirandet!


Norskor!

Norskor må icke vara smarta! Men nog så vackra
midsommarfirande!

Som ni vet har det vart midsommar, en helg som vi firar och har roligt! Som ni märkt så spenderar vi inte då så mycket tid framför datorn och dudez.se! Men vi har synts ändå.

Jag(Limp) sluta jobba kl 4 i fredags, efter det dundrade jag och jake ner till sveriges västra kust, närmare bestämt smögen/kungshamn. Skönt av Jake att haka i sista stund, jag hade precis satt mig i bilen för att dra när Jake ringer och vill följa med. Resan blev genast roligare.Väl framme på Camp smögen som mer såg ut som ett festivalområde än camping så fick vi börja dricka ikapp de andra som drog ned i torsdas. Tältet som var köpt på Rusta såg till en början riktigt jävla fint ut, men ju längre tiden gick ju mer gick tältet från fint till obefintligt!Dudez var även med och deltog i campingens fotbollsturnering och Beachvollyboll, tyvärr blev det ingen vinst utan vi strök med i semifinalen under båda arrangemangen! Vollybollen kunde jag tyvärr inte delta i då jag fick uppleva min 3dje värsta bakfylla någonsin. Som tur var han jag med att få ut huvudet ur tältet innan magen valde att vända sig ut och in!

Lite incidenter:
- Limpan och albin vispar uppe på ett bord inne på baden(Nattklubben i smögen). Plötsligt ger bordet vika och albin gör fritt fall från bordet och landar på bordet bredvid, där har 6 pojkar smält upp med helrör och ishink som albin landar i/på. Personerna som ägde shabraket blev bittra och alla ville mer eller mindre ta livet av albin! Jag skall gå in och försöka hjälpa albin samt säga till att jag kan betala en ny hela om det nu var så varligt! SmackSmack, hux flux så for knytnävarna omkring mig, Storm såg det hela och försökte hjälpa till! Men med tanke på vår promillehalt hade vi ingen direkt chans mot de 6 karlarna och flera punkter i nyllet ömmade dan efter!

- En mås skiter på david, david blir arg och vränger iväg en flaska mot måsen, prickar tinningen och måsen stendör! Mer om denna mås kommer komma i filmen som kommer dyka upp om någon dag!

- Wiklund har trotsat stank och fräschhet och satt sig för att lägga lite kabel på en av bajamajorna. Han plaskar lite med fötterna i det han tror är vatten på golvet! Men i själva verket är det någon som satt sig och bajat på golvet! En något lös bajs med!

- Våra grannar roade sig en natt med att välta en av husvagnarna på campingen! Vad de inte såg var att på andra sidan husvagnen stod en flicka och fick vagnen över halva sig. Rubriker i expressen för denhttp://gt.expressen.se/nyheter/1.2041311/valte-en-husvagn-over-en-kvinna

- Återigen vår granne som var ovänn med några på campingen! Han hämnades och visade sitt missnöjes över dem genom att sätta sig och skita på deras tält!

- Någon behövde pengar och tog ett av våra täcken och sålde till grannen för 200 kronor.

- En dag när wiklund kommer till tältet ligger där någon i hans sovsäck och snosar på kudden! Ingen visste vem det var och väckte honom därför. Han frågar då om inte detta är hans tält?

Mer om vår vistelse kommer i filmen! Vi inväntar bara matrial från alla kameror!

Fridens smögen!


En sinnessjuk midsommar!

Dagens överlevare

Med en skinande sol och en canvasduk, några poscapennor
 och med ljudsystemet på max mår jag gött.
Strömmar ut gör Kings och Queens, jag blundar och är tillbaka på Pier Pressure.
 Öppnar ögonen och märker att så är inte fallet, det är midsommar,
på Hammarö.

Ölen är öppnad, flätorna tightare än ever.
Skjortan knäppt och slipsen knuten windsor style.
Huset är tomt är jag börjar snurra, till musiken, till fyllan.
-Nu kör vi.

          

För er som vill leva er in i mitt pleasure-moment:
sjung med.Truly yours
perz


Ärligt talat

Något som jag legat och grott i mig länge nu är hur ni brudar kan tycka att bögar som Viktor Piepenburg, Christopher Rahlenfeldt och alla andra Johnny´s ser bra ut. Ser ni inte hur dom ser ut?
Är det verkligen ojämn kosmetika, fläckig brunkräm och idoimläppar en kille ska ha? Snoddar längs hela benen och håret åt alla håll. Gärna blonderade slingor och en riktigt Partille till frilla? Sjukt.
Manikyr, pedikyr och spetsade ögonbryn. Killar ska inte vara killar längre. Lätt att dom rakar benen.


sexey moma

Att folk vänder sig om på stan och slänger en blick eller två köper jag. Skulle jag också göra om det var cirkus i stan. Men ärligt alltså. Något som tydligen är jävlgit modernt är att vara bi-sexuell, också helt ofattbart i mina ögon. (Att tjejer kan vara intresserade av andra tjejer, helt OK. Men att en kille får lust på lite dolme, ofattbart.) DET ÄR ETT UTGÅNGSHÅL, INTE ETT INGÅNGSHÅL. Det är och ska förbli enkelriktat där.

Nu är inte jag inne och snokar på deras bloggar men nån gång missklickar även jag. Hur fan för dom sig i text? Thihihihihihhihi, *fniss*, dumbom, ^^,),  varvas mellan vart och vartannant ord. Blir så trött..

Är det bara jag som är less på detta flockiga folkslag?


Någon som har lite frukt att sätta på tandpetarna?


Visst är jag och vännerna i min umgängeskrets måna om våra utseenden och bryr oss vad folk tycker men vi eftersträvar ju inte att se ut som brudar. Vi försöker helt enkelt jaga brudarna, inte se ut som dem. Ganska logiskt tänk om man ser till hur det egentligen är här i världen.

Med rivjärnsfrilla och botoxläppar ska alltså dessa underbart härliga pojkar håva in brudar på rad? För oss ser det ut som om de vill lapa varandras rövhål... De är till och med en skam för riktiga PJ's, för en äkta PJ är ju misslyckad och "över-PJ'ad". Dessa pojkar är alldeles för perfekt fixade i frillan så de bli pinsamma. Fan i med donpan och langa back istället. Eller nej förresten, var som ni är så vi har nåt att garva åt en tråkig onsdagnatt!
Två snabba och godnatt kanske vore något?/Storm och lite P

Camp smögen!

Valet av plats för midsommarfirande fick bli smögen! Tanken var att vi skulle tälta mitt på en åker eller bland älgar och rävar, men även det valet kastades bort och istället har vi tältplats på camp smögen!

Vi drog till rusta och köpte ett 6mannatält för ca 1000 kronor! Men vi råkar vara 8 personer som det ser ut just nu. Men med 8 killar som alla satsar på bortmatch så skall det väl inte vara några problem att få plats i ett sexmannatält!

Alla utom jag(Limp) har redan begett sig ner! Perz är inte med heller, han är fortfarande osäker om han ska stanna hemma eller hänga med?:S:S Jag då jobbar imorn till 4, vilket suger. Men sådant är livet. Efter 4 kommer golfen maxa ner till smögen och jag kommer kunna ansluta mig till ett ytterst trevligt sinnessjukt sällskap!

Guran är givetvis med!

Vi kommer inte ha med någon dator eftersom vi inte har ström eller bredband i tältet, men ni kommer få veta typ allt när vi kommer hem! Som det ser ut nu så kommer ju även Perz vara hemma och underhålla er tyvärr!

Fast tror han hakar ändå?

Hörs på måndag eller ses i smögen!

PeAce Limpan!


Dagens citat


"Han tror han kan va nå¨n jävla diktator som ska ha nån jävla lekstuga"


- Johan om Frankrikes härlige förbundskapten

Appz

iPhone är något som dom flesta går och skaffar sig nu i dagarna. Vissa väntar säkert på den fjärde modellen som kommer snart men personligen så tycker ja att den är lite fulare och ser nästan ut som Sony Ericssons Experia. Det är det Apple har kämpat för?

Nu kommer vi att lista dom mest värda Apps:en enligt oss. Värda apps listan kommer bli något längre eftersom att vi är rätt så kiäng på att ladda ner sköna apps.

Top vi-får-se-hur-många-värda-apps-det-blir-listan

Livescore
För den som gillar att ha koll på Fotbolls- och Hockey-resultat är den här ett måste. Skön och lättvindig app som ger dig resultat, målskyttar och vilka som tilldelats kort.

Facebook
Säger sig lite självt. De som inte har Facebook räcker upp en hand! Personligen tycker jag nästan att den här versionen är skönare än på "vanliga" datorn. Den känns lite mer uppstyrd. Hur värd som helst för den som måste ha koll på andras liv hela tiden. Alltså jättevärd för allihopa!

Spotify
Här är det lite delade meningar. För att man ska få det att funka måste man ha Spotify Premium som kostar 99 kr i månaden men vafan. Du har alltid Spotify med dig. I bilen, sommarstugan, hos kompisen, bruden och när som helst. Sen att få slippa den förbannade reklamen är ju bara det värt 99 spänn.

Doodle Jump
Tidsfördriv utan dess lika. Du kan hoppa hur högt som helst. Du är en doodle som med hjälp av plattor i luften ska hoppa dig fram till en topp som inte finns. Rekordet ligger just nu på runt 25 miljoner poäng. Dags att börja nöta?
Personbästa: 25 000...

Sleep Cykle

En favorit-app för mig. Du ställer klockan på när du senast ska gå upp på morgonen, lägger mobilen bredvid kudden och somnar. På morgonen så väcker den dig när du sover som lättast för att det ska bli så behagligt som möjligt. Funkar hur bra som helst eller så inbillar ja mig alltihopa.

Fruit ninja
Också ett nötarspel. Tänk dig att du är kock i ett ninja-läger. Man delar frukter med fingerspetsen som i spelet är ett sylvasst ninjasvärd. Akta dig för bomberna och ta superfrukten som ger dig 50 extrapoäng.

Shazam
Du hör en skön låt på radion och vet inte va den heter. Shazam vet... Lyssna även till namnet, BAM-SHaZAM!

Angry birds
Gröna fulingar har snott lite ägg och gjort fåglarna jättearga. Din uppgift är att med hjälp av en slangbella skjuta fåglar (som tydligen inte kan flyga längre) genom träd, glas och sten. En viss hjärnkapacitet krävs på vissa banor då det inte bara är att möjla ner allt som är i vägen. Favoritfågel: Den gula som kan åka jättesnabbt om man trycker en gång till på skärmen. Mina bäst spenderade 7 kronor så här långt i livet - perz

Nordea/Swedbank
Du håller kollpå din ekonomi, betalar räkningar och köper/säljer fonder och allt annat som internetbanken kan göra fast med din iPhone istället. Skönt att ha med sig när man inte riktigt vet hur mycket cash det är kvar på kortet. Bör inte användas på krogen.

To do's
Du har saker du behöver göra fast du glömmer bort det varenda gång. Här har du en app där du kan sortera dina sysslor och lägga dom i prioritetsordning. Funkar rätt så bra om man har en gnutta självdiciplin.


Ovärda-och-äckliga-apps-listan

Vuvuzela
Det enda som hade kunnat förstöra ett fotbolls-VM om dom inte börjat sända med dubbla ljudfilter finns nu som app. Hur tänkte dom när dom gjorde en app som låter som tusen speedade myggor? Det låter *tuuuuuuuuut* hela tiden. Kan dock bryta spänningen i en pinsam situation. 

Fingerprint
7 spänn och du får ett fingerprint-lås istället för den jobbiga 4-siffriga koden. Tror du iaf. Egentligen är det bara en sketen grej (inte ens en skanner). När du lägger fingern på så händer ingenting utan du måste hålla en finger nere i vänster hörn för att det ska funka. När det väl fungerar så öppnar den sig och det händer absolut ingenting. Du kan alltså inte ens använda den som lås.

I Am T-Pain
För 22 lätta kronor luras du att låta som T-pain. Det går helt enkelt ut på att du autotunar din röst  till ett utav coolingens beats. Förvisso är appen ganska snyggt uppbyggd men inte värt det egentligen. Numera kan du även ladda upp dina tracks på nätet och battla andra vilket gör programmet lite mer intressant, men totalt sett är den oväääärd.

Free Mirror
Något som ska likna en spegel i luren? Jag fick bara upp en sketen ram, som man kunde byta ut mot en annan ram. Detta gällde flertalet av dessa "spegelappz". Ingen funkade. Keffaste whacklaget på den.

Shave me!
Brutalt värdelös app. Du drar ett rakblad med din finger över något vi tycker likna en apa, man får nämligen inte se vad det kan vara utan bara en platt yta med hår. Raka bort allt eller gör mönster utan att bloda ner allt som är. Får du poäng? -Nej. Känns den äkta? -Nej Är det kul? Gissa...


Sådär, har vi missat nån så får ni gärna skriva för ja menar, vi kan inte ha koll på allt. Är det nån som vi tycker tar plats så fyller vi självklart i!


Perz n´ Albs

OnePiece

Ihopsydd, baggy, mysig i bött och i min garderob om 4 dagar.
 OnePiece <3 Perz = sant.
Dream a little dream

Hade en sån där riktigt skön dröm inatt igen. Har det rätt så ofta faktiskt men man får ju välja ut vilka man kan skriva om och inte. Den här drömmer innehåller även ett par funderingar?

Jag och några Dudez skulle dra till krogen i vanlig ordning. (Det här är drömmen bara så ni vet). Kommer inte riktigt ihåg va klubben hette men det spelar kanske ingen större roll. Påväg in så tog iaf nån tjej tag i mitt halsband som var två meter långt, minst.

Fundering nr 1: Varför har man ett halsband som är minst två meter långt?


Halsbandet gick iaf sönder men full som ja va så brydde jag mig inte värst mycket om det.
Sen så vare som en helt vanlig kväll på nattklubb. Jag tappade bort alla ja kände och hittade nya "bekantskaper" istället.
När stället började närma sig stängningsdags så var det inte en enda person som drog utan helt plötsligt fanns det soffor och sängar som alla kunde sova i. Nice, tänkte jag och gick och la mig i en soffa. Det är nu den sköna delen kommer och alla (killar iaf) önskar nog att det vore såhär.
Varenda brud på hela stället hade plockat av sig bh:n. Hur underbart som helst kan ja säga. Det va okända 10-poängare blandat med vad som rör sig på Karlstads gator.

Fundering nr 2: Ser era bröst likadana i verkligheten som dom gjorde i min dröm? Isåfall är det rätt så nice!

Precis som i alla drömmar så får man ju inte drömma klart en enda jävla gång. Precis när ja ska till och lägga in nådastöten så börjar det skandera "Albin, vi måste gå upp nu". Tack Storm...

Riktigt skön dröm såhär i efterhand men ja hade som sagt gärna sovit en halvtimme till. Sen så här ja även en fundering till som inte riktigt har med det här att göra men ja har undrat så fruktansvärt länge nu.

Fundering nr 3: Har fiskar i akvarium samma dyngsrytm som oss männiksor eller sover dom aldrig? För ja har aldrig sett en sovande fisk i hela mitt liv...
Eftersom att vi har som policy att inte hänga ut brudar så kan ja inte lägga ut en bild så det får räcka med en bildtext. Men det funderas enormt om hurvida dina tuttar är lika fina på riktigt som i drömmen. Ses!/Albs

Pier pressure

låtsades vara rockstjärna i söndags, mår som jag förtjänar idag och är inte ett dugg friskare. En gnutta lyckligare är jag dock.
/perz

Lördags

Jag och Limpar gjorde ett klassiskt videoblogginlägg i hagförs (?) eller om de bara var på Haga. Hur som helst var detta innan lagfesten barkade."Säg vad som är bra eller dåligt, vi skiter i vilket" - limp


Hur som helst är det inte bara ni som suger nu, vi suger ännu mer. Ni kanske suger eftersom det vi skriver suger, som det förmodligen gör. Hur keffa är vi egentligen inte när gästbloggörn får mer kommentarer än vi själva? Anyway fuck it, vi kämpar. Men som sagt så suger ju jag perz, har vi sett och hört innan. Storm har pollenallergi och gått i ide som killen i Björnreklamen. Albin skyller på fotbolls VM och det är egentligen bara Limp som håller dudezmått.

Nu ska jag fälla ned pungen och landa. Truly yours!

/perz

Tolkning!

Någon som inte har nått att göra ikväll kan ge sig på att tolka vad det är jag försöker få fram under flakfärden på studenten!

 

/LImp

Ninjas i trappuppgångarna!

Ninjas har nu även uppmärksammats i trappuppgångarna istan! Så om någon ringer på dörren, va noga med att kika genom hålet ut så ni inte får en chock!Fridens ninjas!

midsommar vecka osv!

Fick idag en riktigt nice förfrågan om att haka ner till mallis en vecka! Men som den arbetarpöjk jag är så förstörde jobbet den fina planen och gjorde så de fick bli midsommar hemma i svealand istället!

Inte så pjåkigt ändå kanske, vädret ska ju äga vad jag hört! Så på fredag packar vi små pojka väskorna och drar mot strömstad/smögen! Lite delade meningar om vilket som kommer bli slutdestinationen än! Men västkusten kommer få besök av Karlstads festsugna grabbar, det är säkert iaf! Så vill ni festa med oss och kanske uppleva en sommarvariant på de sjuka fjällresorna så är det västkusten ni skall besöka på freda, lördag och även söndag!

Någon ville se ett bildspel från min student och jag har fått tillbaka min kamera, samt samlat in lite bilder från andra kameror! Så här är min student/bal i bildform, mer än vad som visas i bilderna minns jag tyvärr inte!/Limp

Käng

En skön konsert satte liv sådär dagen innna bröllopet! Men mest käng får man lov o säga att de 2 små ungarna ca 5-6 år var! När de går fram och drar varsin vers för kronprinsessan och prins daniel drar tillochem vi på smilebanden! Fiint!

börja kolla 3.30!

En annan hade ju skitit ner sig och inte fått fram ett ord om man skulle gå fram och sjunga där!

Plagiat?

Igår runt sisådär kvart över 2 eller 14.15 om vi ska vara riktigt petnoga så la Dudez ut dagens "lika som bär".
Danne-boy och Robban hos Boxer va det som vi tyckte va lite snarklika varandra. Ni håller kanske med?

Runt halv 4 eller 15.30 va det dags igen. Den här gången va det dock inte vi som dubbelpostade ett inlägg utan det va vår "fiende" Kissie som valde att kopiera våran blogg en timme och en kvart senare. Först tyckte vi på Dudez att det va lite dåligt av henne att sno vårat inlägg rakt av men efter lite ordande hit och dit kom vi fram till följande: Vem kan klandra henne?Efter att snabbt ha bläddrat igenom hennes sida för att se ifall ryktet stämde så såg vi att bloggen faktiskt inte är speciellt bra. Så Kissie: Den här gången bjuder vi på din copycat men nästa gång så är det bara att du frågar så fixar vi något åt din blogg också!


Mvh Dudez

Gästbloggaranna!

Jahaja här sitter jag och skriver. Jag tog mig lite tid från mitt otroligt stressiga liv som storbloggare och upptagen tjej helt enkelt. Nej det där var inte sant. På min blogg har jag 30 läsare om dagen och inga kommentarer förutom "fin header, läs min blogg". Upptagen är jag inte heller, jag mest degar hela dagarna, men det äger verkligen!
Jag fick ju då förfrågan om att gästblogga här på dudez. Nejnej tänkte jag först, vill ju inte att det ska bli en lika stor flopp som förra bruden som gjorde det. Jag tror inte att det är en jävel som bryr sig om att du väger lite eller om du inte vill knulla.
Men sen bestämde jag mig för att göra ett inlägg ändå eftersom jag räknar med en tjänst som tack nu när jag ökar besökssiffran. Också för att jag skiter nog ändå i vad folk tycker när jag tänker efter.
Jaha, vad ska jag skriva om då, det får vi se. Vi tar det lite som det kommer tycker jag.

En sak som jag har tänkt på är vad jävla mycket man skiter fullständigt i men som ändå ständigt kommer i ens väg. Fotbollen tillexempel, det finns ju förfan ingen hejd på denna jävla fjollsport. Om jag ska sätta på tvn, fotbollsskit överallt. Om jag vill läsa tidningen, fotbollsskit på varenda jävla sida. Om jag vill läsa dudez, jamen står det inte om fotboll då? Om jag vill va med vänner, vad tror ni det pratas om?
Sen kanske jag hittar en kanal som inte visar vuxna män som ligger på marken och rullar runt, ja men då är det nån jävla kärring som pratar om ett jävla bröllop som ingen bryr sig ett skit om. Om du läser det här inlägget och tycker att det är intressant att läsa om hur många stygn prinsessans klänning är sydd med är du fanimej ensam om det.
Facebook då. Finns det någonting som innehåller mer ointressant fakta än facebook? Vem bryr sig om Johanna ska ha mys med sofia ikväll? Eller ännu mer ointressant ”Linda just played snake and beat Caroline” men gud vad bra, nu har jag nåt att prata om i skolan idag.
Sen finns det såklart bra statusuppdateringar, mina tillexempel.

Blir ni trötta på den här dreten kan ni ju gå in här och läsa annan dret. www.annahsson.devote.seFridens anna!

bröllopets stekigaste!

igår gifte sig ju vår tronföljare och prinsessa med danneboi! Sweet, grattis till er önskar vi på dudez!

Du har snygg stil o är lik boxerrobban osv. Du har blivit prins och kommer aldrig mer kunna ha en sjukt roligt liv. Men det är ju givetvis stekigt o kunna säga att du hookat prinsessan! Men stekigast namn hade du inte, och du fick de heller inte nu! För stekigast namn har en annan herre som fanns på gästlistan!

Så grattis Friherre Niclas Silfverschiöld! Med de namnet skulle man komma in på varenda krog på stureplan, Utan att köa!


Kanske vill ni gästblogga lite hos oss om er festnatt? Hör av er isf!

Fridens viccan och danne samt Friherre Niclas Silfverschiöld

like som bääär


prins daniel?                                                     Boxerrobert?

hamnuppror

Idag känner jag inte av bakfyllan.
Inte med flit iallafall.
Sugit i mig första shotten nu, mhm gött.
Åker med en 4-hjuling till feskstan
och reppar dudez på en spelning nu gör jag faktiskt, faktiskt...

så atte.. Göteborg brb


eR Perz

dudezsommar!

Lite softa bilder och filmer från stugan! Inge humor, inge sjukt, bara vanlig svensk soft sommar!

 /ddudezzZ

Totalt ointressant!

Är så trött på all jävla uppståndelse för att denne Daniel skall gifta sej med Viccan! Skicka inbjudningslistan och håll ett stängt jävla bröllop! Ha inte världens största bild på framsidan av varje tidning. Det räcker ju för fan att dröttninga blir lite blöt i ögat så äre första sidan i Sveriges största kvälltidning. Va fan blire! Ska göra allt som står i min makt för att slippa se skymten av bröllopet imorn.


Avskaffa monarkin och in med republiken! Det enda kungafamiljen gör är steker på våra skattepengar, håller ovärda tal och tar tid av mitt tidningsbläddrande på Lunchen!

Det enda värda med dessa bilder är att man ibland kan skymta vår otroligt vackra prinsessa madde!

Sorry Sverige och Knugen!! Men är så trött på skiten! Ser inge roligt alls i vår kungafamilj, blir väll 40% extra i skatt denna sommarn så ni har råd med ert feta bröllop!

/Limp

Dagens look-a-like!

  
Albin?                                                                                    dinosaurfiguren i sagan om lillefot?

Dagens pose!


Handen i håret är något många tjejer använder sig av när det kommer till pose-korten! Denna bild är även tagen med en webcam tror vi!  

Fortsätt posa, ibland äre faktiskt vackert att se på!

/Fridens jempan

sommaridyllen!

Igår hade vi inte så mycket för oss och den ena jobba och den andra kunde inte hitta på nått så jag tog med mig perz och albin o drog till min sommarstuga i Älgå! Ett soft ställe där jag tillbringat åtskilliga timmar som barn med fiskespö i ena näven och en grillad korv i den andra! På senare år har besöken blivit färre eftersom man har mer att göra hemma!

Men så igår drog vi iaf dit, och jag ångrar att jag inte är där oftare! Kan inte riktigt förklara, men här kan du finna ro ihop med några kompisar, ta en öl, fiska lite och grilla. Njöt gjorde vi och gårdagen, natten och den här dagen blivit riktigt bra!Gjorde även årets andra bad! Fortfarande inte så jävla varmt, men svalkande!


Istället för att bada i sjön gjorde vi öringen sällskap i bubblet!
"still alive but i'm barely breathing, just pray to a god that i don't believe in."

/Limp å lite perz!

fylle...

När är man för full för att fylleragga?
 

Finns det ens en gräns?

R.I.P

Det var ett sorgens ögonblick då jag på nått vänster klickade mig fram till Lunarstorms startsida.
Efter ungefär 10 år (!) så väljer alltså Bjarne att ta sitt pick och pack och fly fältet. Tråkigt tycker Dudez och vi får nog medhåll av alla "cam s_x någon?" som håller till på det mytomspunna klotterplanket. Vart ska dom nu ta vägen? Vart ska alla "Någon zötiz som vill skriva?" få tag i just SIN zötiz?
Allt varar inte för evigt och vi hoppas att Bjarne nångång i framtiden väljer att visa sig, när och var får tiden utvisa.


Lunarstorm vill hälsa till alla nuvarande användare och alla andra som en gång hade Lunarstorm som
sitt andra hem *KJAAM*


Vem kommer inte att sakna den rätt så fula orangea färgen matchat med en nästan klarblå nyans?
Till sist så vill vi rikta ett stort tack till Lunarstorm, det va ändå där vi lärde oss hantera det svenska språket för att få bästa möjliga utdelning!


/Albs


Psst! För den riktigt inbitne så kommer LS8 att finnas istället. Va det nån som sa Facebook?

Alla har sitt eget sätt att fixa en back!Frrridens back!

konst!

Körde en liten snabbis på en förfest.../perz


Inne?

Vi ska snart komma med Dudez egna inne och ute-lista som kommer innehålla lite allt möjligt mellan himmel och jord. Fram tills dess så får ni nöja er med ett litet smakprov på vad ändå tar en rätt så hög plats på utelistan.

Platådojan
. Helt ärligt Spice Girls? Av alla trender ni kunde skapa så valde ni en som gör alla användare 10 cm (minst) längre. 50% av alla mellanstadiekillar fick se sig omväxta av sina flickvänner tack vare ett pop-band från öarna. Vi ska inte beskylla användarna för det här påhittet som faktiskt inte va så speciellt snyggt såhär i efterhand. Ni följde ju bara en trend och "man letar ju efter sin plats på jorden i den åldern" har jag hört. Så ingen känga till er utan den står Krydd Brudarna för helt själva.

Man har inte gympadojjor på scen så Victoria vinner i överlägsen stil...

Dojan funkade inte för att den:


● är snuskigt ful
● troligtvis inte är så jättebra att gå i?
● inte går att göra hundra meter på under halvtimmen i?
● får dig att se ut som en jätte bredvid din pojkvän
● får din pojkvän att se ut som en dvärg bredvid dig
● inte är snygg i svart eller någon annan färg heller för den delen


Finns den med skruvdobbsåhär lagom till VM?Men frågan är: Hade du platådojjor eller körde du ett par schyssta Buffalo?
/Albs

Dagens "Ohh, fan va nice"


Fick nyss ett MMS av pappa, tråkig leksak :) Göbbkris?


/Albs

Vm-historiens största dasar

Dick, Schnale, penis, kuk, dase, stock, fallo, snoppen, petter-nicklas you name it. För första gången arrangeras fotbolls VM i Afrika och i och med det är det alltså första gången VM innehåller riktigt mycket kuk. Dudez listar länderna som vi tror har mest och minst kött i startelvan, även vissa speciella spelare som vi tror är välhängda kommer att listas!

-1. Syd/Nordkorea - Håriga små, sneda dickar med köttiga ollon... men ack så små. Små killar i övrigt som kan kuta hur långt som helst, de har ingen tanke på den lille picken som bara finns där, ynklig och illaluktande.

-2. Slovenien - Taniga Östeuropeér med tillika liten snöpp. Håller väl hus på nåt ravedisco och käkar piller som gör att polarn krymper. Bleka män med en tradition av små kukar helt enkelt.

3. Ghana - Ghaneserna som Lasse Granqvist kallar dom ser ut att vara ett gäng som kan förvandla en tråkig porrfilm till något vilt. Filmen skulle kunna heta "megaparadise in horny granny". När de har en stjärna på axeln kan man inte annat än tro att de har stake, annars vågar man inte sätta en stjärna där right?

2. Frankrike - Med en ultimat blandning av olika kulturer och ursprung får vi plötsligt ett gäng riktigt stora baguetter. Duschrummet är intressant, då det förmodligen finns allt mellan himmel och jord att tillgå. Killen som sitter inne på en liten mask duschar förmodligen sist, med tanke på bl a William Gallas limpa som stänker skugga över hans egna lilla pick.

1. Elfenbenskusten - Givetvis toppas listan av detta land, ett Afrikanskt härravälde där invånarna kallas Elefanterna då även en sådan pryder deras tighta orangea tröjor. Alla grabbar i elvan är råstora, megadeffade och troligvis välhängda utan dess like. Vi menar inte att de vinner bara för att de är mörka, utan det är helt enkelt så att färgade män är sjuka snorrar.

Minus betyder alltså botten på listan, 3-1 är toppen av berget. Allt där emellan lämnar vi till er livliga fantasi. Nedan kommer vi skriva länderna som vi tror har Snyggast kuk, fulast kuk, mest väldresserade, mest använda, mest hanterbara samt spelaren med mest kuk i hela vm.

Snyggast kuk:
Italien
Fulast kuk: Japan/Mexico
Mest väldress: Italien
Mest använda: Holland
Mest hanterbara: U.S.A
Spelaren: Kolo Touré


Kolo har mycket där under tror dudez.


Instick, Vi skriver inte vem som har minst dick eftersom Sverige inte är med. Det är nämligen så att killen i det gula laget med en leverfläck på näsan som har Ellos logga på bröstet har den minsta dicken i världshistorien. Förlåt Anders Svensson.


/perz, albs, limp

skilda världar?

På ena sidan i denna jämförelse har vi "normalt" sex.  Alltså då båda parter, (det är endast två personer som deltar) är nyktra. Det är ungefär som att älska, ganska standard. På den andra sidan har vi sexet då någon av parterna är berusade eller kanske båda.

Detta kan vara som dag och natt, "tråkigt" småstelt och mainstream-pök en tisdagkväll runt 20.00 tiden då båda är nyktra. Men har flamman fått i sig några promille kan hon plötsligt förvandlas till en sexgudinna och släppa alla hämningar.

-Varför är det så?

Är båda smådragna är idkandet av samlag ganska intressant, man är spräng redan innan man kommit hem och släpper loss det hela i sänghalmen tillsammans. Nackdelen med detta är att grabben kanske inte får upp snorren samt att han kanske inte kommer över huvud taget. - Men detta är helt klart ett pök som är värt om det lyckas, (som det oftast faktiskt gör om promillehalten inte är alldeles för hög hos killen så picken sover.) Visserligen finns det medel att tillta vid sådana tillfällen och ni vet vem ni ska ringa.


Damen ifråga var lite väl nykter och sa "nej"... ZzZzz

Det bästa och det eventuella drömscenariot för en kille kan vara att ha sex med en full dam, då hon förvandlats till gudinnan och har rena rama vattenfallet i brallan. Självfallet ska ju flickan vara med på detta så det inte är någon våldtäkt. För en kille är det här rena rama drömen. Vi kan inte riktigt svara på vad det är som sker i damernas hjärnor men rent hypotetiskt sett så tror vi att spriten har en väldigt positiv inverkan på deras syn på sex. Den där värderingen om att sex är någon man har med den man älskar har upphört att existera och damen kommer gå med på precis vad du vill. Eller är det killen som får lov att ställa upp på den annars så fin-i-kanten-brudens oupplevda fantasier tro?


/Dudez


last part!

Här kommer det sista som ni får se från cypern! Resten stannar i min dator och där borta! EnjoyFridens Ayia napa

World Cup

Är det någon som mot all förmodan har missat att klotets största evenemang har dragit igång så får n rycka er själva i kragen. Jag snackar självklart om fotbolls-VM och det här kommer bli den i särklass bästa månaden på de fyra senaste åren.
Kom ihåg att jag från och med nu har sagt att Spanien kommer stå som segrare efter 2-0 vinst i finalen mot Tyskland, målen står Villa och Fabregas för!Shakira kliver in och gör VM:s överlägset skönaste låt!

Eftersom att det finns listor på precis allt så bör det också finnas en för VM.  Här kommer VM-s va fan bliré?-lista.

1. Vuvuzelan
Världens äckligaste, fulaste, jobbigaste och längsta instrument. Borde vara totalförbud på flöjtjäveln. Man hör varken publiken eller domaren eftersom att 50 000 flöjtar spelar otakt istället. Det låter "tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut" i 90 min... INTE COOLT

2. Horhus
Precis som under förra VM:et så rustades det upp med diverse "hus" som Herr Svensson kunde gå till när inte frugan dög. Okej att det förstördes en hel del familjer sist gång men iår är det en liiite större bov i dramat. Aids är ju inte helt ofarlig och kommer med all säkerhet att ställa till det en aning för resten av världen.

3. Tyskland

Cacao är brasse, Podolski och Klose är polacker, Marin är serb, Aogo är nigerian, Özil är från Algeriet och Gomes har en släng turk i sig. Okej att alla inte är heltyskar men Cacao va ändå brasse fram tills i vintras. Dom har till och med gått ifrån 4-4-2. Är det ens Tyskland?

4. Brudar i studion

Bägaren rann liksom över 2006 när Anna Pojanen kläcker ur sig "Michael Ballack är herrarnas svar på Malin Moström". Nejdu Anna, riktigt så är det inte. Sen en Elin Ekblom som inte kan mer än Pappa (och han kan inte mycket). Intervjua spelare och gå på presskonferanser istället.

5. Egil "Drillo" Olsen
Nu är ju iofs inte världens-bäste-vi-har-slage-dom-alle-vi-har-slage-Brazil med i turneringen men ändå. Den norska coachen kan ha stått för det skönaste citatet i VM:s historia. "Fyra pass och skott eller ge bort bollen". Fyra pass alltså? Även den som inte ens gillar fotboll fattar ju att det där inte är så värst genomtänkt. Fast vem hade förväntat sig mer av en norsk?


Egil i egen hög person. I ett par jävla gummistövlar...


/Albs

All inclusive!

Att ha all inclusive på hotellet när du ska festa i en vecka är helt klart att rekomendera! Att hotellpersonalen låter en ha sin spellista i hotellets bar är ungefär lika värt!
 

vi skall försöka!

Ska inte skylla på nått nu. Vet att detta varit den sämsta bloggen nåra veckor nu. Men det har iaf inte jag(Limp) orkat bry mig om. Nu äre slut på studenttider o allt va de innebär så nu skall vi försöka förbättra det hela!

Jag har sovit konstant i 36 timmar den senaste tiden, kan va så att 2 veckors sup tar ut sin rätt nu.

Men som sagt vi ska spåna lite i vad vi skulle kunna hitta på. Man vet ju aldrig vad det kommer bli! hehe

Har ni tips och Ideér är de självklart välkomna!

Peace Limp


hey hoo let's gooo

passa på och njut av denna softa bete till frullen nu på morgonkvisten!

vi kör

Det är tydligt att det inte bara är dudez som avgudar glee och deras cover på journey. ETB kör ett sidospår och dänger iväg don´t stop believing på ett regnigt torg i karlstad en skolavslutning 2010... Vi som var där njöt, här är för er som inte deltog med paraplyer.skit i att min skönsång förstör en sväng.
/pfp

Internt!

Inte så många som fattar skämten i denna rullen för de är ganska interna!


En gång i livet!

Då var studenten över och så även gymnasietiden! Sorgligt och skönt på samma gång. Har ju trots allt aldrig kännt att de ska bli tråkigt att gå till skolan! Tro det eller ej men det är sant. Varje dag i 3 års tid har jag vart med om sjuka händelser och saker med min klass. Även lärarna på HUC ska ha cred för att de inte är som "vanliga" lärare.

Stora dagen då:

Vi öppnade upp med champagnefrulle hemma hos mig! Kl 7 korkades det upp och festen hade dragit igång.


Vid det här laget var jag jävligt med i matchen! Drog till skolan och tog emot betyg och tog lite sista farväl av lärare och elever. Skrev i mössorna, käkade osv. Ni som tagit studenten vet ungefär vad det är jag snackar om!

Sen skulle man springa ut då. Hjärtat på högvarv, stereon på ryggen och taggad till max. Där precis utanför möttes jag av sköna vänner som gjorde mig ännu gladare. Egen fotograf hade tydligen hyrts in också. Så med stereon i bött, paparazzin hack i häl och omringad av nära vänner tog vi oss upp till min släkt! Där togs det kort, småsnackades och kramades lite innan det äntligen var dags att entra flaket! Kanske det fulaste flaket av de alla men inte fan brydde man sig! Där gick att vispa och det gick att supa!

Tror jag hann va på flaket i ca 5 min innan jag var sjöblöt av champagne. Riktigt nice!Flaket gjorde sitt och när jag klev av flaket för att ta mig mot hemmet och fira så var inte benen riktigt vad de skulle! Jag hann även med att krocka i bilen som skulle ta mig hem. men va gjorde det? jag klev ur tog stereon på ryggen och begav mig mot BK där CoP eken och mom stod med BMW:n som istället för den krashade bilen tog mej hem!


Väl hemma börjar minnesluckorna komma. Men det sägs att jag var en aning berusad när jag kom hem! Ett bevis för det är ju filmen som perz styrt upp i inlägget innan! Jag tackar iaf för alla presenterna och uppvakten, roligt att alla ni som kom, kom!

efter att ha däckad nån timma i sängen kom mor och väckte mig! Det var dags för förfest igen med klassen. Anna styrde och Janni med vännen Emma (som jag tydligen blottat mig en aning för innan jag klev in i duschen) tog Q7an och körde in mig till förfesten! Med ny slirre, ny skjorta, en dusch och 3 timmar sömn i nacken var jag som en ny Limpan och kunde fortsätta köra all in!

Jag vet tyvärr inte om det var på denna förfest eller i VIPen på nöjes som det skenade. Det som berättas nu är inget jag minns utan saker folk berättat för mig bara!

I VIPen brukar man sitta och steka och dricka fint. Men vi stod i sofforna, uppknäppta skjortor, däckade personer, en spyande niclas och sönderslagna glas överallt efter min vurpa under en av danserna! helrören flödade och skruvdragarna gick som smör!

Enligt jossas kompis vispa jag så hårt på dansgolvet att folk trodde jag slogs! Klockan 1 fick vakterna nog och jag var tydligen alldeles för full för att få beställa in 15 shottar och istället började vandringen mot utgången! Utan kamera, utan kavaj, och utan studentmössa!

Nästa person att se mig är anne-kajsa som kom till nöjes efter jag blivit utslängd. Då låg jag uppochner i en soptunna medan en vän försökte dra upp mig därifrån! Min hypotes är att jag skulle spy i soptunnan, tappade balansen och ramla ner i den!

Kvällens bro! Mattias Whålin kom ut och hjälpte mig med tanke på mitt tillstånd! Han åkte även med i taxin som tog mej hem.

Väl hemma fick mamma mig i säng, men jag blev pissnödig inann det var dags att sova så jag reste på mig drog fram den för att börja pinka på golvet. Mamma panik får tag på mig och drar ut mig så jag får fortsätta pisseriet på gräsmattan! Där drar jag mig styggt och när jag vaknar nästa morgon ligger jag i min säng med nya kallingar och en superorolig moder som lagt sig breve ifall nått skulle hända! På golvet fint uppdukat med handduk och spyhink!


Vad jag har gjort på mitt lår har jag inte en aning om! Men någonstans har jag ramlat styggt!

I Vilket fall som helst så var det lätt en av de roligaste dagarna i mitt liv!

Peace Limpan!


Student 2010

Dagen börjar som för alla studenter med skumpafrulle. Bernhard och Storm körde en egen utanför ridhuset, top notch. Flashbacks började komma sakta men säkert för oss alla, då man själv sprang ut genom dörren från respektive skola. Det var en enorm värme, glädje och lycka, det var sol, det var stek, det var ostron. det var till och med så jävla nice som kubbar, kubbar, kubbar! 


Tre riktiga män innan det braka loss. Skumpa av limiterad kvalisort smekte strupen gott.

Vi lät Limp sköta sitt firande själv för vi ville ju inte vara i vägen på den stora dagen. Men vi deltog och stöttade då han behövde oss. Han gjorde sitt firande och drickande jävligt bra dessutom. Vi andra i redaktionen hälsade på lite folk här och där. Drack nån droppa öl in i mellan och slängde rävar utöver det vanliga på något som kan klassas som årets bästa dag, - inte bara för studenterna. När man kan gå överallt i hela Sverige en sketen Torsdag, drickandes öl mitt på dagen och skrika åt folk så de blir glada samtidigt som solen skiner, ja, då är det en riktigt underbar dag.Filmen säger väl egentligen allt om i vilken kondition mannen var vid vid mottagningen. Men möter man upp en Limp som sakta utvandrandes från sin skola går med gasmask och bergsprängare på högstal volym samt sin privata fotograf kunde man ana vad som komma skulle.

Det blev Suit up och fortsatt kalasering med Arboga 10.2 or, Råttpiss i bött. Sedan var vi helt plötsligt studenter från "raketforskarlinjen" på St.bernhards. - vi hade intagit Nöjesfabriken. Pojkarna avverkade nöjes om man kan säga så. Några stadiga shottar, uppknäppta skjortor och en hela i den enormt sviniga V.I.P:en följdes upp av dans i massor. Det var ett jävla disco för helvete! Och det var förbannat kul med svett, lök, fis and you name it.


Punktform:

*
Ca 35 st.
* Tummen upp att sjökvistens kör nattöppet! 3 stadiga baguetter innan hemfärd var bättre än sex.
* Limps såriga lår.
* Stackars Lovisa Sonesson som fick se fördärvet med nyktra ögon.
* vem har perz slips?


tja

Nu ni

Dudez minus Limp (han är alldeles för full) plus Bernard körde ett litet airband såhär på torsdagskvisten. För er som inte är på Nöjes och öser nåt så inni helvete kommer en försmak på vad som komma skall gällande airband. ENJOY!

/ Dudez

Dagens bild!

Djur är absolut inte blyga när det kommer till sexuella aktivteter!


dessa 2 hästmyggor började knulla mitt framför ögonen på mig och perz när vi satt och käkade förut! Riktigt sköna

Fridens hästflugor

Studenten!

Imorn, All inSkall även tillägga att jag hade en mycket rolig och trevlig bal!Sweet days!

Limpan


Love is in the ayer

Kärlek stavas med olika ord och bokstäver varje gång. Idag stavas den Överste Hati och Jake. Gölliga som få står dom och posar framför 4+1 dude med sina iphones som får den efterlängtade pussbilden i sina bildarkiv.  En natt på nöjes väntar härskapet, bal står på schemat, det var vackert och det är kärlek.


Oh ah öare!


På mycket, mycket länge är hela dudezcrewet äntligen samlat. Vi har till och med fått hit gästskribenten Barnhard (ett H i stavningen gör det ett snäpp stekigare Fredrik). Det vankas en hel del öldrickande, några flaskor skumpa och allmänt chillmode. Vi ska återfinna lite studentkänslor här i försommaren och vi gör det mer än gärna tillsammans. Så jag ser fram emot en skön vecka, trots att det är jobb i två dagar nu... suck!


/pfp


Dagens domedag

En tidig måndagmorgon visar gud vad som komma skall....X:et symboliserar antingen att Hammarö är the place to be, eller att domedagen är nära och att godzellah återvänder. Jag tror på det förstnämnda.

/Perz

Veckans assdrop

Finner inga ord, bilden talar sitt tydliga språk. Sugen?


Tv-spel är viktigare än man tror!

Många personer förstår inte att man kan bli så arg på ett data/tv-spel. Men faktum är att när man väl är inne i spelat så kan man göra vad som helst som det inte går bra!Tragiskt och sjukt tycker många! Mend den som väl vart inne i spelet någon gång förstår precis vad vi menar och även killen ovanför!

Min laptop fick sota föra nåra förlorade matcher på fm. Vilket gör att den idag står med tangentbordet som vanligt med skärmen sitter inte längre fast utan står lutad mot väggen med en sladd emellan!

fridens tv-spel!

Limp

Skruvdragaren!

den är kanske inte världens godaste dryck. Men den funkar jämt. Dricker du drinkar i en vecka i streck så blir man trött på drinkar! Men inte skruvdragaren!


Tidernas dryck!

/Limp

Nattens citat!

Albin skall viska till mig(Limp) på krogen:

"Limp vi tar med dem hem till mig och ligger"

Vad han inte märker är att han viskar det i tjejens öra mer än mitt! Go du!


Ayia Napa del 2Veckans kommentar: Under en sexakt (nämner inga namn i vanlig ordning) när killen tar henne bakifrån utbrister han mitt i akten i smörig och len ton "Nu vill pappa flytta upp en våning hehe" svaret blir nej och de fortsätter sin mysiga stund tsm och efter ett tag kommer nästa kommentar i samma lena smöriga ton "väldigt vad trevligt vi har det"


Collide 2.0

Som ni kanske vet så drog vi en sväng till Strömstad förra helgen. Med Limp okänd plats i Ayia eller hur det nu stavas och perz hemma så va vi ändå tvugna att göra nåt som visade att vi bryr oss. Egentligen var det till båda två med eftersom att vi tänkte på Perz när vi hörde låten så blev den till honom.Idol nästa?


/Albs

2 dagars

Helt ärligt så tror jag inte det är nån på planeten (eller i hela universum för den delen) som har haft så ont i huvudet som jag haft idag. Heeelt sjukt. Perz sa igår att man fick huvudvärk av att bli dyng på vin men jag trodde ju inte att det skulle bli såhär illa.
Tänk er ett tredje världskrig där alla har atombomber till sitt förfogande. Skillnaden i det här kriget är att nu ska det inte utplånas nån speciell folkgrupp utan alla har riktat in sig på Albanssons huvud. Tack som fan för den!
Rafael Nadal gjorde sig riktigt bra med sina superstön förut också. Det liksom stack till i huvudet varenda gång Nadal träffade bollen (ca varannan sekund i 2 timmar).


Lägg märke till min hotpants-bränna

Nu går ja ut och springer, tja! Rätt fyndig mening....


/ Albs

några hektiska dagar!

Igår var jag på tå igen efter resan! Förutom att jag låter som en kråka när jag pratar, bränt mig i pannan och skakar som ett asplöv så är det riktigt bra! Vädret i Karlstad ägde och därför samlade vi ihop en del av napa boysen igen plus några till sköna och drog till sangrundsudden med en påse öl och njöööt en smula!Efteråt drog vi och käkade några hamburgare innan vi drog till sommarinvigningen av nöjes! För er som inte vet va det är så äre typ sveriges största nattklubb. Alltså bara kul där när det är mycket folk.

Igår vare mycket folk, jävligt mycket. kö i varenda bar och knökat med dansande sommarklädda pumor och män. I baren beställdes givetvis skruvdragare, precis som i napa. Tyvärr äre inte alla bartenders här som vet vad det är, igår fick en snubbe en öl när han ville ha skruvdragaren! Men de lär sig väl här med nån gång. Vispa de gjorde vi, stod på borden gjorde vi inte, slängde tröjorna gjorde vi heller inte, hade lika kul som förra veckan hade jag heller inte men det är nice ändå o va tillbaka på hemmaplan! Något jag saknar otroligt mycket är dock musiken från napa, musiken här på klubbarna är så jävla mycket sämre.

Idag då har jag stått framför en kamera och blivit fotograferad i ca 3 timmar. Något jag inte tycker är kul. balbiljetten är fixad hoppas jag och kvällen kommer spenderas på mitt rum med gotteri och en skön film. Imorn äre ju nämligen bal. Den börjar någongång runt 6-7 skulle jag tippa på och även den är på nöjes!

Den kommer jag och min dejt att värdas i!

Bilder från balen kommer upp när jag nyktrat till någon gång under tisdagen skulle jag tippa på!

Men som rubriken lyder, det är studentvecka och jag har några ganska hektiska dagar framför mig så om ni ursäktar så kommer jag inte prioritera bloggen i första hand. Jag sticker in lite då och då men så ni inte undrar var jag tagit vägen!

peace Limpan

sådär ja!

Nu börjar jag vakna till liv någorlunda iaf! Vaknat ett par ggr inatt och vart toksugen på alkohol samtidigt som jag velat dö av bakfylla! Ska försöka få i mig mitt första mål mat på ett bra tag tänkte jag.

Så till resan då, Ayia Napa är ju som de flesta vet en liten stad utanför Larnaca på Cypern. Vad som kännetecknar napa är att det här inte existerar några direkta gränser. Inte hos oss ungdomar iaf.

Vi bodde på ett hotell som heter Melpo Antia. Och är trots lite gabb med hotelldirektören och dess anstälda, jäävligt nöjda! Det första vi såg när vi kom upp till poolen första dan var den härliga synen att hotellet innehåller ju för fan mer tjejer än killar. Första gången i mitt liv jag är på ett hotell med bara ungomdar och det är flest tjejer.

All inclusive! Vi valde att när vi bestämde oss för o åka, att ta med all inclusive. Något typ ingen fattade hur vi kunde göra, det kommmer ni inte tjäna på, det är äcklig alkohol man får, maten suger och allt va fan de nu var. Vilket all inclusivehotell ni vart på har inte jag en aning. Vi har kunnat druckit så jälva många goda drinkar från 11-23 varenda jävla dag. Jag har druckit så många sex on the beach, pina colade, quiros special och allt va fan de nu heter att jag var så trött på goda drinkar, så de enda som gick ner de sista dagarna var skruvdragaren, den gamla hela vodka med apelsinjuice! Maten käkade jag 4 ggr om dan och den var gur god som helst, pizzan och carbonaran speciellt. Så all inclusive är det bästa jag vart med om! Ni som sa att man inte tjänar på de, den näst sista dagen fick personalen ha möte med bartendern och få honom att minska på spriten i våra drinkar för vi dricker för mycket för att de ska räcka! tror vi tjänade 15.000 när vi räknade ihop det hela!

Så till lite händelser då. Något som är svårt att förklara för det är många man måste uppleva för att fatta! Men vi hann iaf va på hotellet i 5 timmar innan vi hade vårt den sista varningen innan vi åker ut. detta gjorde att de beslagtog allt vad musik är osv.

Efter första dagen vaknade vi och det hängde då 2 bh:ar i taketlampan. 3 dagar senare drar vi på förfest med några brudar varav den ena bruden säger att hon saknar 2 av sina BH:ar och vi tog med henne till vårt rum och visst var det hennes BH:ar som hängde där så fint.

Max hamnade i fängelset första natten, (han var med nämner inga namn), och den personen snodde nån hela i en av barerna, polisen fick inte tag på personen och plockar ist in max som sett det hela, han får utstå slag och grejer för att säga vem som snodde flaskorna, max tokvägrade och fick mota slag i 45 min på station!

När städerskan skulle städa vårt rum 4:de dagen öppnar hon dörren, tittar sig omkring i rummet och börjar göra korstecknet. Jag frågar om vårt rum verkligen kunde va så mycket värre än någon annans? Det är det äckligaste och värsta rummet hon sett i ayia napa får vi till svar. Det är svårt att förklara med ord, men kondomer på hela golven, luktar gammal otvättad pissoar, spyor och saker över allt. Detta gjorde att vi var riktigt nära en sista varning, men lite snack och verkstad så fick vi bo kvar.

det var några få händelser. SKulle kunna skriva en bibel, men som sagt, det är lättare och roligare att uppleva det.!

Lite utmärkelser:

Veckans järnlever:
Den plockar jag hem själv, jag söp varje dag, drog på allt man kunde supa på och söp även på flygplatsen innan vi drog till Sverige! och sov på hotellet endast en natt

Veckans pimp: Den ger jag till Domare med motivering att han kammade hem den i särklass tjusigaste pinnen

Veckans skönaste: den får ni fanimej allihop!

Veckans roligaste: Domare återigen. Denna gången är kl 10 på morgonen, han ligger i fosterställning och klagar på illamående och frågar om whålin som är på toa och skiter snart är klar. Det var han inte. Domare reser sig och säger "jag måste spy på balkongen". sätter handen för munnen och börjar springa, man ser strålarna börjar sippra ut mellan fingrarna för munnen! Vad han inte märker är att balkongdörren är stängd. Så med en fontän i munnen springer han rakt in i glasdörren! Och den bilden av att han blir knockad samtidigt som det sprutar vätska ur munnen på honom var sjukt rolig. tillslut orkar han få upp dörren!

Lägg märke till att tvn är sprayad

Veckans sjukaste: Brudens knytnäve som for rakt in i ögonhålan på Max, samt min sista natt......

Nu tänker jag inte skriva mer, för inlägget blir för långt! Tyvärr har ni inte ens fått en hum av resan!.

Fridens på er!

/Limp

ayia napa del 1Detta har helt klart vart den sjukaste veckan i hela mitt liv!

Hemma

Är hemma och är även helt förstörd, otroligt att jag ens orkar blogga. ska berätta om resan och dess innehåll. Eller en del av den iaf....

kommer även dyka upp en film senare ikväll med lite matrial, kommer komma fler filmer med! Måste bara få in alla bilder från polarna med. Men hemma är jag och lever det gör jag också tror jag!

törk

Ja, bloggen är inne i en torrperiod. Vi har saker för oss i våra liv just nu tro det eller ej! Och jag som är så fruktansvärd dålig känner att jag inte kan skriva så kul inlägg just nu utan att bli sågad av er läsare... skämt å sido.


tränör gör vi en hel del og, snart dags att börja slakten..

Albin reppar i Göteborg på nån studentskiva.
Stonk jobbar stenhårt in i det sista innan semstern.
Perz jobbar lagom hårt och fixar brännan.
Limp försöker bli av med bakfyllan och har avstängd mobil.


Hur som helst ska jag göra ett litet försök till att vara rolig nu, tänkte dra två skämt. Om dom lyckas? - tror ej.

1. Ett flygplan är på nedgång och störtar. I planet finns 4 människor men endast tre fallskärmar. Den ena personen på planet är Fru Clinton som tar en fallskärm och hoppar ner med motiveringen: "jag är NY's representant och evetuellt den första blivande kvinnliga presidenten i U.S.A.s historia". Den andre är George W Bush som hoppar ut ur planet med motiveringen: "jag är U.S.A.s förre president och det är med min intelligens min rätt att föra min talan vidare åt folket".

- "men nu är det ju bara en fallskärm kvar, hur gör vi nu?" sade en av de två kvarvarande undrande.
- "inga problem, de finns två fallskärmar kvar, Bush tog min ryggsäck".

2. Alla barnen hade packning med sig på skidsemestern utom Gun, hon hade allting i sin mun!


/  en keff PFPNamnen vi aldrig fick

Alla har vi ju tänkt tanken: "varför i helvete heter jag det jag heter och inte något coolare?" Man kommer alltid ihåg killen/tjejen som har ett ovanligt men ändå flashigt namn. Man sticker ut lite exra och har ett litet försprång redan från början får jag lov att påstå. Sure thing, Efternamnet kan man inte göra så värst mycket åt men för och mellannamnet kan man väl iallafall spize'a till lite? Så varför har då de flesta föräldrar valt att kalla sin unge för något som bara resten av halva klotet redan gör? - Inte en aning...

Nu för tiden väljer många att ge sina kids ett lite ovanligare namn, såsom Bubba eller varför inte pikatchu som en Kines gjorde nyss. Det senaste i raden Ovanliga namn är nog Monday. Namnet i sig är inte speciellt irrationellt eller ovanligt men följderna och kommentarerna som föll var till exempel att "du kunde lika gärna döpt ungen till Onsdag då så vi hade kunnat kalla henne för Lill-Lördag".

Eftersom jag så småningom också hoppas på att bli farsa kommer här en lista över de namnen jag aldrig fick och överväger att ge till mina små innebandylirare när de ser världen!


1. Amadeus - gudalikt, fett och låter gött när man säger det. Något jag tänkt på en längre tid och önskar att jag själv heter i andranamn.

2. Alphonse - Lite mer royal stavning än sega Alfons. Totalt jävla dret stekigt för att ta i med underkant. Tänk er första gången grabben går fram till tavlan i 6-årsgruppen och skriver sitt namn. Brudarna kommer börja köa redan då.

3. Leopold - Om han ska flytta till U.S.A eller något annat land funkar detta namnet skitbra även där. Också ganska ädelt. - Leo.

4. Maximilian - fungerar lite som Leopold, man kan nöja sig med att kalla killen för Max eller maxi, men heter han egentligen Maximilian stiger han lite direkt, per automatik, precis som man vill ha det.


Detta var bara killnamn, något jag gjorde med avsikt eftersom jag valt att suga på tjejnamnen lite till och inte bara flaxa ur något. Kanske kommer i ett senare skede. Men en grabb ska jag ha, och varför inte ett av dessa namnen? - Namnen vi aldrig fick.

Sen att alla namnen är hyffsat överklass har ingenting med mig att göra, jag kör raggarbil och har hoodies. Namnen är bara sköna och min dude kommer bli skön.


/perz

backstab

Enligt en kommentar på inlägget nedanför har jag och Storm blivit så tråkiga att vi borde lämna dudezteamet kvickare än ett blåvalsload entrar havet vid sexuellt umgänge...
/perz


O-skön lista

När man är full så är det inte alla gånger som omdömet hänger på, speciellt inte när man ska ragga. Då har man sämre omdöme än nånsin om man har nått någorlunda respektabel promillehalt. Så här kommer den o-skönaste top 3:an på länge.
Dom sämsta raggningsreplikerna!

3. "Din pappa måste vara tjuv för han har snott stjärnorna och satt dom i dina ögon" kategorin.
Sjukt dålig replik/repliker som troligtvis aldrig har fungerat på en tjej med under 8 i promille. Kan själv erkänna att den inte fungerade sådär värst bra (även fast den sades med glimten i ögat).
Det som händer är troligtvis att tjejen tycker att du antingen är riktigt sliskig och inge go alls, att du sett på tv eller att du troligtvis är oskuld och inte riktigt vet hur du ska göra. Såhär fyndig bör du alltså inte va med tjejer som har alla hästar i hagen.

2. En förjävla kass negg
För er som inte vet vad en "negg" är så kan man säga att det som att vara motsatsen till smörig, alltså lite lätt elak. Att negga kan fungera riktigt bra om man gör det på rätt sätt men det gäller att inte vara alltför hård. Ämnen du ska undvika att tracka ner på är hennes vikt (som du för övrigt aldrig skämtar om annars heller), säg för guds skull inget om hennes lillsyrra eller liknande ämnen. Gör du det så resulterar det en röd kind, en röst inombords som hånar dig samt att du aldrig kommer få prata med varken henne eller hennes kompisar igen, nånsin...

1. "Det här säger jag inte för att jag är full men du är...."
Seriöst. Det här kan nog va det o-skönaste nån nånsin har sagt men det sköna med den är att varenda kille som har varit lite för full har änvänt den och det som är ännu skönare är att den troligtvis aldrig har fungerat speciellt bra och man mår lika jävla dåligt dagen efter när man undrar varför man va tvungen att häva ur sig saker som giftemål, hund och barn till donnan man nyss träffat.
Hon har ju märkt för läängesen att du är alldeles för full för att göra någon som helst nytta och vill helst bara bli av med dig när du står där en halv centimeter ifrån hennes öra med ögonen halvstängda och en andedräkt som du lånat av en alkolist. Du kan lika gärna ta bort ett ord ur meningen och säga "det här säger jag bara för att jag är full". Helt klart o-skönast fast ändå så jävla skön!
Utomlands är det dock bara att kötta på för kung och fosterland. Alla är
ju ändå där för samma grej(er).../Albs

Dagens bild


Hur skön?

RSS 2.0