Tack pappa för att du gillar kall öl!


Chacha dudez läsare. Bernard här.

Efter en helg hos albs som inte hade några gränser så har kroppen vart en jävla härk den senaste veckan och den utlovade gästbloggningen har lyst med sin frånvaro, orken har inte riktigt funnits där. Men här kommer en riktigt skön story från det tidiga 80-talets glansdagar.

Tänkte lite kort berätta hur det gick till när farsgubben rävade upp morsan.

I dagsläget så bodde farsan i en liten håla i dalarna och morsan en förort till göteborg men det var dock på magaluf som deras vägar skulle korsas för första gången. Magaluf på den tiden var ungefär som napa är idag, sex drugs and rock and roll, totalt urspårat helt enkelt.

I alla fall farsan och hans wingman Nisse hade precis checkat in på club 33 som skall vara dåtidens grabbarna grus enligt morsan. Dom skall bara glida upp till rummet och fixa sig i ordning för ett par timmar i magalufs nattliv då dom springer ihop med två brudar i lobbydörren(morsan och hennes syrra)

Det ger farsan ett utmärkt tillfälle att räva, nu handlar det om sekunder, så han pillar ner solglasögonen med fingret så att det bildas en glippa där han kan spana, han synar brudarna vänder sig mot sin polare Nisse, suckar lite lätt och kastar ur sig
-Dom duger inte för att sen pilla upp solbrillorna och lämmna dom paffa brudarna med årets diss.
Hur skön är den då? ;) farsan gammelräv utan dess like.

Dom inser dock vilka jubelidioter dom varit när dom sitter på balkongen och bälgar i sig den pissljummna morgonölen och får nys om att brudarna dom dissat dag 1 inehar hotellets enda kylskåp, pungspark deluxe på den tror jag. Farsan inser i detta nu att det finns två vägar att gå, antingen dricker vi varm öl i en vecka eller så raggar vi upp brudarna från göteborg och dricker kall öl. Det var inget svårt val för två törstiga boys i 20 års åldern med hungrit sinne för det kvinnliga könet, som sagt rävjakten var igång.

Hur han lyckades vända på steken förstår jag inte än idag, men gammelräven him self skulle förmodligen ha vänt sig i graven av stolthet.

Morsan version är att på den lokala grisfesten kom farsan krypande med svansen mellan benen och frågade försynt om en dans, så man vet inte riktigt vad man skall tro men att han lyckades är facit!
Nu har dom iaf varit gifta i över 20 år, lyckats pöka fram tre ungar och bara lever livet så det kanske inte var så tokigt ändå.

Lyckas vi lika bra Napa 2011?

Tackar farsans ölsinne som gav mig chansen att leva, TACK

Signerat Bernard

Contender

Kära horblogg, perz här..

Har nyss sovit bort hela dagen, eftersom jag har sjukaste schemat ever. Jobbar så möe natt å så möe könstige tider... Men vad gör man inte för riksdalerna en får i portmonän. När jag inte jobbar tofflar jag en hel jävla del, hon är mitt heroin. Grabbarna börjar lacka och det är dags att skärpa sig lite från min sida tydligen så på lördag ska vi pröva på groggluder-fylla med raggare och femtonåringar på Kolsnäs. - Allt för Limp.

Vill berätta hur skön känslan är att stämpla ut från jobbet.

Stämpelklockan är bra två gånger per pass, halvtimmesrasten och utstämplingen. Känslan och den underbara värmen som sprids i kroppen då du trycker på "gå" är underbar. Kvarten innan du slutar kan kännas oändlig då du stirrar på klockan, en kamp mellan vetenskapens mänskliga påfund och din egen uthållighet. Det kan jämföras med en 10 ronders boxningsmatch. Du sliter, du svetttas, då ger järnet.

Man inser att tiden är gjord, man börjar gå/halvspringa mot omklädningsrummet. I huvudet börjar "eye of the tiger" spelas upp och du känner dig som självaste rocky. Du är sliten men ändå så stark. Du vet att sängen väntar inom kort och du har lyckats, ännu en gång. Du byter om snabbare än någonsin och du är överlycklig. Cashen är dina och ännu en dag är inräknad i lönespecifikationen. -Alldeles lagom.Tre veckor kvar på jobbet, Innebandyn börjar närma sig mer och mer klubba. Match på Onsdag. Perz satsar mer än aldrig förr, satans va gött.Hörs

Perz

Hur lång är den egentligen?

Jah hur lång är egentligen knapes penis?Dudez!

Dagens citat!

"När hon tar det i munnen och sväljer det, DÅ äre riktig kärlek!"


Dagens Bild!


"Får jag känna lite?" kubbar, kubbar kubbar filip!

Nollning!

Varje år äre massa tjaffs om att folk kränks av nollningen när man börjar gymnasiet! Vad fan är ett gymnasie utan nollning då? Och du får ju ge igen nästa år då det är din tur att nolla de nya ettorna!

Vi tycker att ju värre nollningen är, ju roligare är den. Nollningen ska ju vara något man minns, inte en ring där man lärde sig namnen på kompisarna. Eller nån jävla lek där man så snabbt som möjligt ska hitta en godisbit i en skål mjöl och sen springa o växla med nästa man i ditt lag!


Som sagt nollning ska vara något sjukt och roligt! Något Alex klass lyckades med, tillochmed radion, nwt och aftonbladet uppmärksammade nollningen! Då ligger det på rätt nivå.Låt oss ha lite roligt när skolan börjar, ni får ju ändå pina oss i 3 år....

Dudez!

skumparty!

Det sköna med skumparty är att allt kan hända, iaf utomlands! och man kan dra på sig vad fan som helst! Man ska ju ändå ha skum på sig o bli blöt..

Ses där ikväll, ni som är sköna o kan dra ut en så vacker onsdag som denna!ses där!

Peace LimP

Dagens bild!

Hur vi egentligen minns vår vän Perz!Som vi vill minnas vår vän Perz!

BRB

En vanlig tisdag!

Arbeterns pöjk som jag är klev upp kvart i 6 imorse, sliten efter natten som blev film hos Lovisa med Alex och Karin. Shoffsan!

Glömde beställa mjölk så de räckte de första jag gjorde idag. Orutin. Tog gröna faran till milko o lasta in 360 liter i bagagen och bilen var plötsligt inte en grön fara längre!

Ensam hemma nu i 3 dagar. kan bli nice!

Sprang 30 sek snabbare på fystestet idag än senast! Bra besked...

Kommit in på brandmanskolan, men orkar jag åka till kramfors 1 gång i månaden? De spörs!

Till helgen spås det pip, kolsnäs eller den gamla hederliga årjängparken! dags att dra en bugg på dansgolvet

Till dej som undra va låten hette i förra filmen så heter den This beet is what you need.

Alla låtar som används i filmerna finns på denna länk:http://open.spotify.com/user/linusess/playlist/1ykttmCbiwLmqkTRRkKpMU

Skar mig på 4 ställen av Albins tokskarpa rakhyvlar när jag skulle ränsa lite buskage på tredje benets omhängnad!


Dags att plocka fram festtischan från månen i ayia napa och ta nästa steg i helgen?

Har kommit på att det bör finnas någon form av söksida där man kan hitta varandra utan namn! Man går bara efter utseende och ålder, det skulle då bli enklare att hitta en tjej du sett på Gina en tisdag typ..

klipptid på torsdag, några förslag?

Nu sängen och invänta att stämpla in på jobbet 06.30!

/Er LimP

Vem är vad?

Nu vet inte ja precis hur ni brudar tänker när ni snokar runt på Facebook men vi killar är oftast väldigt nyfikna på ifall ni har en tölig pojkvän eller om ni är tillgängliga för allmänheten.
Självklart orkar man ju inte riktigt hålla sig utan man klickar sig in på eran profil för att sen snabbkolla. Ni vet hur det kan stå... Har ett förhållande med bla bla bla, gift med nån tjejkompis (som för övrigt är väldigt fyndigt och roligt), förlovad med, singel osv... Ibaldn är man dock inte riktigt säker på den där relationsstatusgrejen så hur gör man då?
Egentligen är det rätt så enkelt. Man går bara igenom dom senaste statusuppdateringarna som damen har gjort. Samma gäller ju för övrigt för er tjejer också, bara så att ni vet!

Om vi bortser ifrån statusar som "min älskling är den finaste och bästaste älsklingen som finns, jag älskar honom över allt annat och kan inte leva mitt liv utan honom" så finns det ett mönster som stämmer till 96.4%. Statusarna är förjävla tråkiga och har en total avsaknad av humor!

Nu ska ni få gissa er igenom några statusar gällande ifall personen är singel eller "uppbunden" . Ni finner korrekta svar längst ner i inlägget... I står för instängd och F för frihet.

Status 1:
Har haft fullt upp på jobbet idag, lika bra att börja hårt när man varit långledig :) Fortsatte att måla köket när jag kom hem, jag är ingen dålig kvinna jag!

Status 2:
Har nyss ätit lunch, vofflor med färska hallon. Nu blir det att fortsätta städa!

Status 3: Skjut mig

Status 4: Otroligt fina saker du och din mamma gör :)

Status 5: dhl, sug min kuk!

Status 6: Hembränt, viagra och dr bombay

Status 7: fryksdalsdansens överlevnadskit, beräknat på en person.. (2 minttu, 4 liter hembränt, 2 flak öl 12 cider och 2 varm & kall)

Status 8: Nu är 10 liter bets slut! och 1 vägg + lite på en annan vägg klar :) Fattar inte att timmer drar åt så mycket :) imorn blir det att älsklingen handlar mer färg och sen ska jag måla mer :)  har precis kommit hem ifrån en skogstur och hittade en väldigt fin lång sandstrand där ute :) nu hoppas jag bara på att det ska bli fint väder så att man kan sola lite nu nu när man har semester :)

Ni behöver alltså inte gå in på profilen för att fatta ifall det är värt att ragga eller inte. Dhl suger kuk känns lite mer förhållande än vad vofflor med färska hallon gör... Eller?


P.I.M.P?                                                   Nygift?


Är tyvärr inte nog haxxor för att få svaren uppochner så ni får antingen vända på datorn eller vrida huvudet ett halvt varv. Men jag tror inte det ska va så svårt att lista ut vem som är vad...

1:I 2:I 3:F 4:I 5:F 6:F 7:F 8:gissa


/Albs och Bernard

En helg utan gränser!

För allas bästa och med tanke på Karlstads tyckande om saker och ting förblir den här helgen hemlig!PUSS

Jag citerar

"Tre nej är ett ja" - Charles

"Vi är inte players, vi är swingers" - Okänd

"Om tjejer är friska, får dom då säga nej? - Farsan

"Du är så ovärd att du är den ovärdaste av dom ovärdaste" - Full och bitter främling

"Du är den kvinnan som jag vill ska föda mina barn" - Raggningsexperten nr 1

Det var helgen det... Oris Por(r)is har lite videomaterial som säkerligen kommer komma upp också. Ryktas om att Bernard och Albin har kört en duett på Mera mål och OJ va mål det blev!

Käk nu, thai eller oxfilé?

Peace

dagens skönaste röööv


Albin&Bernard

Igår skulle jag(Limp) äntligen kunna få dra ut och va ledig dagen efter! Vad jag inte hade räknat med var bara att min powernap skulle hålla på till halv 11, och där var den utekvällen som bortblåst! Jag gnuggade gruset ur ögonen, och satte mig vid datorn. Där konstaterade jag att polarna drar till krogen om 30 min och jag sitter här med hår värre en skatbo och har inte ens duschat än...

Istället drog jag hem till Albin nykter och umgicks med perz, tog en promme, snacka värda ting osv.

några timmar senare....


Albin och Bernard dyker upp, brudar dyker upp, Albin och Bernard är jättefulla och vad som hände sen lämnar vi nog osagt! Men alla deltagande skall ha cred! Efterfesten var som en mall hur alla efterfester bör sluta! Jag hade iaf min mest ovärda powernap någonsin!
Återigen en legendary helg i ridhusen! Ikväll smäller det igen, PEace

Dagens assdröpp


Roompaahh

Bikinens vackra färger

Det här med bikini och färg kan va otroligt avgörande när det gäller om man slänger en extra räv eller inte mot er damer! Inte bara färgen utan även typen av bikini. Vi tänkte här gå lite djupare i det hela och berätta för er vad ni ska välja för något att beskydda era naturtillgångar med... Om ni nu måste göra de!

Innan ni väljer färg ska ni ha valt en snygg modell, och då äre det dessa eller liknande som gäller enligt oss (titta bara modell inte färg):Som ni ser behövs inte massa detaljer eller liknande! Inte heller någon speciell design är nödvändigt! Men den sista med vridningen gillar vi ändå. Mest av allt gillar vi de hederliga gamla snörena! De är i en klass för sig.

När det gäller val av färg finns det en standardfärg som alltid är snygg! Vit. Otroligt cleant, funkar alltid, sött o se på och gör dej brunare! Vit bikini på sikt är alltid intressant!

Saftigt!

Men allra mest gillar vi de skrikiga färgerna, typ skrikrosa! En skrikrosa bikini med fint innehåll drar blickar till sig värre än det mesta! Men även turkos, knallröd och lila funkar utmärkt!


Men även babyfärgerna etsar sig fast bra i ögonen hos oss killar som ligger på stranden o rävar! Ni vet de babyblå, babyrosa, mjuka gula färger. Det är något vi också gillar!


Sen har vi det där med mönster. Många Bikinis bär ju ett mönster istället för en enda färg. Det är prickar, djur, loggor, rutigt, randigt osv! Här finns det mycket som ser bra ut faktiskt. Men väldigt mycket som ser åt helvete ut också. Men som med allt i den lättklädda världen funkar alltid leoparden! Även den prickiga bikinin gillar vi skarpt..


Nått utav det här måste ni ju kunna hitta. Eller vi är ganska säkra på att ni kommer hitta nått av detta! Ni har ju o välja på. Och detta är vad vi gillar mest!

Vem blir först i kd med en stringbikini?  Ta en bild och skicka in, för det är något som kommer uppskattas och en bild här är det helt klart värt! Skulle kunna bli ett perfekt sommaren assdrop!

Fridens bikinis

/DuDez


Back eller inte back? Det är frågan!Chacha har inte spritt propaganda här på ett tag så jag tyckte det va dax :) Har bara ett seriöst problem som jag tror ni kan lösa. Ett i-landsproblem utan dess like.

Skall jag cutta backen eller skall den sparas till lejonman ala perz?

Sug på den ikväll brudar.

Återkommer nån dag med ett seriöst inlägg, idag finns inte orken tyvärr.

Syns i dimman signerat Bernard

Va blire?

Satt på jobbet idag och hade lite sådär småtrist. Ni vet, rätt så övermycket att göra men ingen ork... Då tar man fram världens mest beroendeframkallande sak (iPhone) och kollar runt lite.

Fotbollsnörd som jag är så hamnar jag inne på svenskafans och går igenom lite silly season rykten innan jag kommer in på Real Madrids forum. Man ska tydligen hålla sina fiender nära har jag hört.
Efter att ha läst lite kommentarer som "Messi är en dålig dvärg" och "Ronaldo är överlägset bättre än Messi" så sitter man där och flinar och funderar på om det blir så mycket roligare än att skratta åt Real Madrid "fans" när det plötsligt dyker upp en kille och gör min dag!


Att döma av ansiktsuttrycken är det ett El Clasico där det inte
gick så bra för marrängerna... Kan tänka mig att matchen slutade 0-3

Jag citerar: "Är det nån som vet om det säljer tröjer på heden nu på gothia som de gjorde förra årets intersport nu under gothia de kostade 300 då under gothia förra årets modell"

Heeelt ärligt nu. Fotbollsintresserad eller ej, va i helvete är det han vill få fram med det?


/Albs

"jag brukar inte komma såhär fort"

De snackas mycket om er brudar på denna blogg, om både datten o detten, tips och funderingar! Jag har fått in en fundering som den här tjejen kom på när vi gjorde inlägget om att tjejer alltid säger "jag är inte såhär egentligen"

Denna fundering är baserad på att vi killar ibland kan ha en förmåga att släppa fram våra kära simmare en aning för fort under första och kanske även andra dejten! Detta är inte något vi kan råför, för då hade vi inte släppt fram dem. Vi kan heller inte trycka på vad det är som gör att de kommer så inni helsike fort med en ny brud ibland! Om det är för att vi är nervösa eller ni för sköna? Inte en aning. Men skäms gör vi lika mycket varje gång. Men som sagt, de har hänt, det händer alla och de kommer hända igen!

Så till fenomenet "jag brukar inte komma såhär fort"! Det är en fras som säkert många utav er känner igen. Dem ordvalen gör ju bara saken värre! Men många killar använder just dem orden och vi skall nu gå igenom vad detta beror på, för det har ungefär samma innebörd som tjejernas "jag är inte såhär egentligen"Förklaringen:

Till största del beror det självklart på att man skäms och tycker det är tokpinsamt! Så pinsamt att man måste förklara sig på nått sätt, och då tycker man det låter bra med att man inte är så egentligen. Då kanske bruttan tror att det råka vara en engångsförteelse och fattar inte hur det kunde hända just nu! Det känns bra o säga det, men det känns som ett helvete inombords. Som ni sa, man försöker intala sig själv att man inte kommer så lätt!

Därför klämmer vi pöjker ur oss frasen efter att vi stonkat o stönat i hela 33 sek!

Sorry brudar för att ni inte fick njuta längre, men vi fick de sjukt gött iaf. Och vi når klimax om vi tycker att det är skönt så ta den hela incidenten som en komplimang att det var jävligt skönt att idka samlag med dej! Så jävla gött att jag inte kunde hålla mig längre. Och vill ni att vi ska kunna hålla oss så kanske ni får komma o ha sex fler ggr så man lär känna varandra eller så blir ni helt enkelt tsm.

Nu är det inte såhär varje gång, men har du haft sex med 5 olika personer i nyktert tillstånd så har du säkert vart med om ett ybersnabbt sällis!Men killar för fan dra till med en skön komplimang eller ett vasst skämt eller kliv av o säg "jaha de var vad han orka idag"! Säg inte att det inte brukar bli så, för de kan lika gärna bli precis desamma nästa gång det smäller!

Som vanligt avslutar vi med en fråga: Vad tycker ni tjejer som själva grejjen att vi råkar skjuta er lite väl hastigt o lustigt ibland? Och vad säger ni om frasen "jag brukar inte komma såhär fort?"


Är det för illa så du sjunger på fyrasekundarn vareviga gång det kommer till dopparaktiviteter? Jah men sök då hjälp och få lite tips!Eller ring perz, han har medel som kan få dicken att stå trots utlösning och pinsamheter! Det funkar, alla här har testat och dess kapacitet är helt klart inom tidsramen för att få både skavsår och blåsor på långejan!

/DUdEz L


I-landsproblem

Eller rättare sagt Facebook -problem. Man ska inte klaga alltför mycket på onödiga saker men ibland orkar jag inte riktigt hålla mig. För det är 3 saker ja stör mig så förbannat mycket på. Verkligen sådär äckligt mycket!

Det första är egentligen inte så farligt. Inte så att det är äckligt. Eller kanske lite... Men iallafall. När någon person har varit eller är i USA och styr upp ett fotoalbum så ska det skrivas med engelska "Me in the USA" eller nåt. Varför? Du är svensk, dina flesta kompisar är svenskar och vill jänkarna så himla gärna kolla så fattar dom nog att det går att klicka sig fram. För troligtvis så skriver inte jänkarn "min resa till Sverige" på sitt album. Eller?
Kan inte riktigt svara på varför jag tycker det är så jobbigt så har ni nåt svar eller nån gissning på vart det jobbiga ligger så får ni skriva en rad.

Det andra
har vi redan tagit upp en gång tror ja. det handlar om tjejer (oftast) som skriver negativa statusuppdateringar som "varför blev det såhär". Sen kommer bästisen till undsättning för att fråga vad som hänt och får sen svaret "kan inte ta det här". Men ge fan i att skriva det från första början. Skärpning på er som gör så!

Det tredje
. Åhh fy fan. Det rikigt äcklar inom mig. Känner mig varm, arg och riktigt förbannad bara jag tänker på det. Kan vara det värsta som finns, att se alltså...
"Jag älskar dig älskling! puss" Haaaaallååå?!?!?! Han/hon ligger typ 3 meter ifrån dig och sover. Väck din sambo och ge honom/henne en puss istället. Det tar upp onödig plats på Facebook och det visar bara va äckligt toffliga ni är. Sluta med onlinepussandet och pussas på riktigt istället!


Sådär :) Då har Albs grinat f'rdigt för idag. Ibland blir man bara lite så att man måste få skriva av sig lite onda tankar man har. Har jag fel så får ni lov att rätta mig och har ni nånting ännu mer störande så vill jag ta del av det och få chansen att skriva om det nästa gång ja ska vara lite göbbgrinig!


/Albs


Psst! har lite sköna bilder på alla situationer men vill inte lägga ut ifall nån tar illa upp. Peace!

Holy smoke!

Albin bad mig att bli hans personliga tränare med motiveringen att motivationen från hans egen sida var väldigt omotiverad då han tränade själv. Så jag ska alltså motivera honom och se till att han sköter sig. Något jag trivs med och tror mig kunna eftersom jag har kört en del sips för att få min dundertvättbräda.

Frågan är bara om han riktigt vet vad han gett sig in på, kolla bara vilket skede jag fick min gamle dude Nick i efter ett träningspass...rättelse: Under ett träningspass.


Är det alltså Passion of the Christ 3.0 du vill bli albs?Hälsn.
Erik Persson
Personlig tränare


Dagens bild

En onykter bnatt i Sälen för ett par år sedan, Albansson är väl top 5 fullast i byn och sitter där vid köksbordet med en stadig grogg i handen runt 4 halv 5 stråket. När jag ska ta en sista klunk så är det helt plötsligt världens största hål i hakan och ja tappar glaset rätt ner i stengolvet som givetvis går i tusen bitar.

Eftersom att jag inte hade den blekaste om vart städgrejerna var (hade troligtvis inte städat om nån lagt städgrejerna i händerna på mig heller för den delen..) Men ja ville ju faktiskt inte att nån skulle va påväg till toan med akut ravhogg för att sköra sönder foten istället heller.

Som den sanna Mac Gyver jag är så tog jag vad som fanns inom en meters radie. Resultatet då?


Frågan är va fan ett vedträ gör på köksbordet ifrån första början...

Ingen skar sig iaf och det finns en längre film som visar vad vi hade för alternativa lösningar på situationen ifall nån skulle vilja se...


/Albs

Sångfåglar i bilen!

Alla här som har körkort lär ha åkt bil någon gång ensam och haft sin favvoskiva/mp3 eller vad ni nu har i bilen! Man kan varenda låt typ och man sjunger med, lever sig in, trummar och vissa spelar tillochmed elgitarr tsm med trummorna! Man vispar och man diggar. När man sitter själv i bilen och rätt låt kommer på sjunger alla de lovar jag!

Men detta är en undersökning, vilken stil kör du? Är du helvild och spelar alla instrument som finns och är sångare på samma gång. Eller gungar du bara med som om du vore på en nattclub i ayia?

93erna och nedåt som kör moppe kan berätta hur ni diggar loss när ni har mp3snäckorna i öronen under hjälmen, vi vill även höra hur ni beter er!

Att lyssna på musik i bilen är oftast grymt mycket skönare bara för att du sitter i bilen. En halvdann låt kan bli käng bara för att du lyssnar på den i bilen! Musik i bilen är bra på många sätt! Är du arg kan de va gött o köra lite bil dunka, köra i 80 på 50väg osv. Är du ledsen kan du ta en sväng med bilen, lyssna på en sorglig låt, tänka o köra i 30 på 50vägen! Är du partysugen o är påväg till typ smögen på midsommar är du helt lyrisk med rätt låt i bilen! vill du höra lite standardmusik och inte har nått o göra, sätt dig då för fan i bilen, kör i 50 på 50vägen och sjung ut bara!

Musik i bilen är alltså en aldeles utmärkt sysselsättning om du inte har nått o göra!


Själv är jag inte så jävla vild i bilen ändå, visst kommer de säkert nån skön min, lite trummor på ratten, allsång och kanske tillochmed upp med näven o känna vispen ibland! Men värre än så är det faktiskt inte.


Hur upplever du det i bilen eller på moppen?

/Limp

fisketisdag!/Limp, Stonkan

Hur soft?

Limp pixar iväg ett par jeans för 1700. En annan kunde ju inte vara sämre så har äntligen fått hem min "kosedress" för 1300 snabba. Cash is king, stek, punani, ostron och inga problem.  Skämt åsido..

 


Välkommen till familjen kära du.

tiden läker alla sår?

Fotbolls-VM är över för någon dryg vecka sedan. Grabbarna vet inte längre vad dom ska göra med sina dagar och sexologer påstår att samlag kan släppa ångesten och oron som fotbollstokiga män för nuvarande har när de inte längre har tillgång till fotboll 24 timmar om dygnet.

Jag själv såg ungefär 30 minuter av fotbollen, förlängningen på finalen "snuttvis" och en galen sekvens med Albin då de var stölpskött och straffar som gick om titt som tätt. Men det jag, som inte kan titulera mig fotbollsfantast minns från månaden som är var fjärde år är turneringens första dundermål av killen med det coolaste namnet ever, Tchabalala (som förövrigt är uppväxt i staden där VM  spelades) samt FIFAS lite halvnya "say no to racism - kampanj".När man ser Tysklands lagkapten ståendes bakom den gula banderollen med texten "SAY NO TO RACISM" på samtidigt som han från en lapp läser en text med lovord om guld och röda rosor, ingen rasism och fred världen över på tyska kunde jag inte annat än dra lite på smilbanden, Något sarkastiskt. En tysk fürer med den stolta örnen på bröstet står och dundrar in vackra ord som dom för femtio år sedan hatade över allt annat. 5 minuter senare ska dom försöka slakta motståndarna fast denna gången på fotbollsplanen. Laget är fullt av superariska mannar med blond kortklippt frilla, perfekt näsa och välutvecklade muskler. Kolla bara på Sweinstieger.

Kan man glömma på så kort tid är då min fråga? Var det bara jag som tyckte det kändes jävligt konstigt att se detta? Visst är det så det ska vara, fred och fitta åt alla. Men det är inte mer än femtio år sedan.. Jag tyckte det var absurt och en gnutta humoristiskt på något vis..


/pz


funkar den?


Lagfest

I lördags höls den årliga lagfesten att fort bugarski! Bugge som även är min coach hade tankat kylen med öl så det nog räcker till nästa år trots 20 törstiga lagkamrater en bång samt ett gäng göbbar som äntligen fick en anledning att supa! Vinnarskallar som vi är tävlas det alltid och priset var en stadig flarra wiskey! Något som min vän Perz lag vann


Perz var glad och jag hade bara en sak jag ville denna kväll och det var att se Perz bli så jävla dyngrak som i fornstora dar, alltså innan kärleken kom i i bilden!

Perz skötte sej fint och det var ytterst trevligt att supa sig redlös med honom igen, även att bli kastad i poolen av honom, med kläderna på!

Som sagt så tävlades det i allt, jag åkte dessvärre ut mot Jake som sen fick det tufft mot wendel!

Perz lovade ju att gå all in, och det kan man ju lugnt säga att han gjorde! Han kom tyvärr inte med till steg 2 av kvällen. Men riktigt glad o se the old funny perz!


Izstället forsatte jag o Jake, och trevligt hade vi!


En bra helg, trots jobb!

LiMp

Hon droppade det med stil!

För ca 4 dagar sen(under min period utan internet) så var jag och whålin o tog en fika på staon! Och sådär inne på Gina fastnade ögonen för något jag aldrig sett på stan! Min radar för stjärtar gick på högvarv och jag vända lika snabbt som jag såg den tror jag! Whålle fattade inte varför men när han fick se den förstod han lika bra som jag!

Tror vi stod som 2 peddos vid ett dagis i 30 min och bara tittade in på Gina! Den va så vacker att inte ens kameran klara av och ta fast på den..

Läser du detta kan du ju höra av dej och skicka en bild så alla får se vad vi menar, detta går ju nämligen inte att förklara med ord! Men jag ska försöka lite iaf..

Du var ca 165 cam lång, blond och jäävligt söt i fejjan. Nått stort vitt linne bars på överdelen och din kompis va brunett och lika fin hon. Sen då, stjärten täcktes endast av ett par supersmå, vad ska vi kalla dem? hottisar lika tighta som ett parr cykelbrallor, alltså de i särklass kortaste brallerna jag sett någon gå runt med offentligt! tillochmed personalen inne på motif haka och tog del av den vackra synen!


Så vem är puman?

DUdeZZ

Onkel Peco

Att våra vänner Tom och Jerry får visas på tv är för mig ett mysterium. Jag menar, det är ett barnprogram som går ut på att Tom ska döda Jerry. Absolut ingen sidestory eller nånting, bara våld, för barn, i svenska hem. Sorgligt...
Men dom är ju bästa kompisar säger vissa.

-Ahaa, man får alltså försöka ha ihjäl sin bästa kompis till varje pris med vilka medel som helst bara man blir vänner i slutet? Skön.


Närra, såhär bitter är jag faktiskt inte på Tom och Jerry. Det är skönt med tecknat där dom slåss och ja har tvärsäker på att Jerry nångång kommer ta ett snesteg och bli kattmat.

Uncle Peco däremot. Han är en riktig stjärna han!

Det här videoklippet är nåt så förbannat roligt att kolla på och försöka sjunga med när man är full eller aller alternativt bakfull. Det är möjligt att det är lika kul när man är riktigt övertrött också men det har ja inte riktigt prövat än. Kul som fan är det iaf!


/Albs

skyttekung?

Lagfesten innehöll luftgevärsskytte, gick sådär för dem flesta...
/perz

Åter internet

så har jag fått testa på att leva utan internet i ett par dagar! Åskan dundra ju in i stugan för nåra dar sen och haxxade lite med bredbandet. Men nu är det alltså åter fixat.

Har haft en del att blogga om men inte kunnat, så nu gör vi ett nytt försök. Är dock bakis nu och börjar jobba om 2 timmar, så några längre radar dyker inte upp nu från min sida!

Men en liten sommarfilm från förra helgen slänger jag upp nu! bättre sent än aldrig!Skall senare berätta om det snyggaste assdropet mina ögon skådat, perz karatefylla igår samt ett jävligt skönt brudgäng! Och en sida som jag tycker någon bör skapa på detta nät!

peace limp

Naaaw

En grej jag alltid funderat över är det här med situationer när tjejer kommer i kontakt med djur.
Säg att du är ute med din tjej till exempel. Hon är så arg att du tror att himlen ramlar ner snart (du glömde diska en gaffel igår nämligen...)
Hon är mitt uppe i att förklara att du verkligen är den sämsta personen på jordklotet när det plötsligt springer förbi en okopplad hund. Det är här det lustiga sker...
Din donna går nämligen ifrån att vara djävulen själv till att vara den sötaste, raraste, oskyldigaste och mest överlyckliga tjejen på mindre än en sekund! Och alltid med samma ord på läpparna. Eller ord och ord för den delen...
Naaw, va söööt! Va heter han? Självklart sägs det här med något segare röst än vanligt och GIVETVIS med den där obligatoriska babyrösten...
Sen så behöver det absolut inte vara en hund. Alla djur förutom mygg och liknande utlöser det här syndromet men främst så är det ju hundar. Samma sak gäller ju bebisar men där tar ju moderinstinkten över totalt och det finns inget att göra.  Har hon däremot ett par väninnor som nyss fått barn bör du vara jävligt noga med att antingen se till vart du lägger satsen eller se till att hon käkar piller, annars så pluppar det snart ut en åt dig också ska du se!


"Va söööta!!!!! Kan jag få en? :)"

Men iaf. Efter att ägaren och jycken lämnat så tänker vi killar ungefär såhär "gött, nu glömmer hon hundjäveln och våra liv kan gå vidare".
ICKE! Det är nu det börjar tjatas på allvar. Först och främst vill hon att ni ska skaffa hund, helst på en gång eftersom att hon känner en som känner en som självklart har EN hund över. Efter att du sagt njaaaeeej till förslaget så ringer hon upp sin närmsta väninna och berättar att hon sett "vääärldens sötaste lilla gossigaste hund" samt "jag får inte ha en hund för min pojkvän". *Krig uppstår*


Är han/hon verkligen så förbannat söt?

Nu måste ja bara klargöra att jag absolut inte har någonting emot hundar. Har själv en Golden Retriver som jag diggar skarpt. Främst för att han vägrar äta ben inomhus utan ska promt ligga på altanen. Annars går det tydligen inte att äta... Skön hund? Supperdupersöt är han iallafall!


Lille Sebbsi (egentligen bara Sebb men Sebbsi låter coolare)
Hundtrick nån dag?


Men mina frågor till er tjejer blir alltså:

 • Vad är det som gör er så uppspelta gällande djur?
 • Varför använder ni "bebisrösten"?
 • Är verkligen alla djur jättesöta?

/Albs

dagens kömpis

Dagens vän är en vapendragare som kutade innan han var ett år och mobbade mig för att jag hade tjocka fingrar som liten. Min granne sedan barnsben som blev klippt (klöfft) av sin fades Karl-Axel och som lirade bandy i snabba inlines med broms. Kantarellvägens äldsta representant som numera svikit ön och barndomen och flyttat till häftiga Karlstad...

Jag pratar om Mikael "mikksjakkael" Nystadius. - Eller Michael Newtowninlight som han själv kallar sig.

En sprätt som alltid varit i tunnaste laget, den snabba av oss kids och alltid snäppet före gällande löpning till gungan eller hängmattan. Grabben som alltid hade ett hus som luktade nybakat tack vare biggans underbara bullar och en kanna saft i kylen. Nu i efterhand skyller jag på Mike att ja "tydligen" hade tjocka fingrar som liten, han matade mig nämligen jämt med fika. Jag tror absolut inte att bara för att jag käkade upp mitt godis på väg hem från Ica och hade slut lagom till disneyfilmen skulle börja hade någon påverkan på mina fingrars diameter.

Mikael är killen som dämpar ångesten när man ska gå till jobbet, man vet att han är där. Lite som en anti-depressiv tablett. För att är det en jävla pina annars, (skön arbetsmoral hos oss 90-talister). När han är där kan man kasta American fussball med en herrgårdsloaf eller snacka bort någon timme i kaklagret. Hur som helst sliter han som en vilde på KF under veckorna och på helgen barkar det loss. Grabben kan få snefyllor ibland och kan verka något aggressiv, men innerst inne är han en riktig mjuk svärmorsdröm. Vi har på något vänster lyckats hålla oss ifrån större bråk, kros i taket och ta i trä...

Varför är han dagens kömpis? - jo av många anledningar. Han är fan livets kömpis.

1. Han bodde två meter ifrån mig, knacka dörr principen körde vi på back in the days.
2. Han har styrt jobb åt mig nu.
3. Han mobbade mig och gjorde mig förberedd på livet i allmänt.
4. Han gav mig den skönaste studentpresenten.
5. Han är Mike.
6. Han är min radarkamrat gällande ETB-lyssnande och support.


Han blöder till och med för bandet. - stort!

Nu är det såhär att Micke har lagt innebandyklubban på hyllan, i en eller två delar det vet jag inte. Ganska tråkigt då han var en jävla superstar och Skoghalls ansikte utåt. Smeknamnet Media-Mike är inte taget direkt ur luften om ni tror det. Anledningen till att klubban lämnat hans händer är att han ska ta sitt pick och pack och fly till Spanien och plugga spanska, franska vore konstigt där... Skönt att det händer grejer men synd att du lämnar stan!

Så brudar, se upp nu och haffa honom innan han drar i September eller ta emot honom med öppna varma famnar när han kommer tillbaka lite brunare än innan och med spansk råpörrig brytning./perz

lame!

Söndertrasade av åska och jobb är dudez något sargade för tillfället. Tänk er en riktig propp av Kåberg, en av de hundra som han faktiskt lyckas sätta.. Och då känns den, en sån har vi blivit träffade av just nu.

Jag har iallafall fått ordning på min lina och har under tiden valt att producera lite tavvler och dylikt. Mår som en kruka men romansen har jag fortfarande kvar i min kropp verkar det som.


Oldschool tattoo style, vem törs låna ut sin arm och låta mig göra första?

En gång i tiden var jag även korthårig, ska jag perz, klippa mig tro? - låter er avgöra.
I helgen smäller det ute på Tynäs i den årliga lagfesten hos Överste. Jag och Limp skall återigen få festa tillsammans vilket var ett tag sedan, ser fram emot det kopiöst mycket. Limp som egentligen jobbar till 6 fick ledigt från 3, efter att coach ringt ett samtal. - pondus.


peace peace /

perz


Dagens bild

Sastt och bläddrade runt lite i det stora arkivet när jag la märke till dessa två bilder. Tänker inte försöka mig på nån bildtext nu då ja tror att bilderna talar sitt tydliga språk...5 secunder senare...Är det Martin som överdriver eller jag som har helfel?


/Albs

E A SPORTS tsetdhe GAME

Det finns inte många saker på jorden som är värre än att få stryk i Fifa. Möjligtvis att förlora typ 100 miljoner på att man tippat fel match eller nåt men förutom det så ligger nog förlust i Fifa högst på listan. För att våra Fifa-spelande läsare ska få en lite bättre chans att i alla fall bjuda upp till amtch nästa gång det krävs så tänkte ja ge lite tips på hur du blir en bra gamer!

För det första! Skit i allt vad klubbhjärta heter och välj ditt lag med smarthet istället. (Personligen har jag sen mitt första Fifa 97 ALDRIG varit Real Madrid och kommer aldrig vara heller)
På Fifa gäller det att ha lag med snabba spelare i. "Storlag" som Liverpool, Milan och Sevilla är exempel lag du bör ge fan i, hur mycket du än älskar laget egentligen. Dom har helt enkelt inte snabbheten i laget.


Ha ALLTID en framåtlutad position när du spelar, allt annat är otänkbart
och dus pelar faktiskt sämre tillbakalutad!


För det andra! Mittfältet är inte så viktigt i tv-spel så där behövber du inte lägga ner så mycket energi. Du kan tänka dig mittfältet lite som mittzonen i hockey, pucken är inte där så himla ofta... Visst är det en fördel om du har ett bollsäkert mittfält men det är absolut ingenting du står och faller på. Det du gör istället är att kolla in vad laget har för mittbackar att tillgå. Stora, stark fighters är det som gäller i mittlåset. Leta efter spelare som Terry, Puyol, Lucio, Vidic, Pepe m.m. Där kommer du få stopp på många kontringar.

För det tredje! Lär dig ytnyttja knappen Y som är genomskärare. När du väl gjort det så kommer du kunna mata dina forwards med frilägen. Lite överkurs är att samtidigt som du trycker in Y så håller du inne RB, det resulterar i en genomskärare fast i luften. Lite svårare, lite mer kääng.

För det fjärde! Träna in ett spelsystem. Hoppa inte runt mellan lag kors och tvärs utan lär dig hur dom löper, vem som har skönast bolltouch, vart spelaren som slagit passet tar vägen efteråt, vem som egentligen har en ärlig chans mot Messi (det har iofs ingen) osv. Till slut så vet du att när Xavi sfår bollen så är det bara att hålla in RB och Y så är Zlatan fri och då är det bara att hålla in RB och skottknappen i en halv sek medan du pekar åt höger så har du 1-0 sen, sprättlätt!

Och det sista men absolut inte minst viktiga! Va aldrig köpelaget Real Madrid. Jag har hört att det känns att laget inte har någon själv. Fifa gör verkliga spel!

Tips på bra klubblag:
 • Barcelona
 • Inter
 • Manchester United
 • Chelsea
 • Arsenal
 • Valencia


Han va Real Madrid och då gick det som det gick för honom...

/Albs

Lyckans dag!

Öppnade denna dag med att välta ut 50 liter mjölk, fuck!/Limp

Återigen Älgå!

Efter en jävla massa konstigheter och oklarheter hamnade vi tillslut ett sexfaldigt gäng i  min sommarstuga i Älgå! Som vanligt blev det grilla och nåra bärrrrs! Samt en hel del mer bad än sist, värmen har även nått vattnet ju.

En helt sjuk första natt och en minst lika härligt sista natt har vi upplevt och det var varken första eller sista gången vi var där och festade!

Helgens citat: "Jag var så jävla tuttfixerad när jag var liten att jag alltid kom för sent till dagis för att jag låg o klämde på farmors bröst"

Helgens skönaste: Hur brudarna förklarar hur de haft sex med varandra vid 14 års ålder. Bästa vi hört någonsin i ett jag-har-aldrig.spel!

Helgens jobbigaste: tusen miljarder myggor!


Kommer mer matrial när jag piggnat till!

/Limp

Paparazzi!

Om ni är ett gäng på resa och gärna vill ha resan dokumenterad, och då menar vi verkligen dokumenterad så har vi en snubbe som var med oss till cypern! Och han gjorde ett alldeles lysande jobb, kanske lite väl lysande ibland! Kanske kom lite för mycket matrial hem, men va gör de! Ju mer o skratta åt såhär i efterhand

Kling heter han! Han räds inte för någonting när det gäller filmande av andra personer!

Under resan i cypern kom vakten fram för att ta kameran av honom tillochmed! Kling blev förskräckt, allt han filmat och fotograferat, skulle de försvinna nu? Nejda, vakten tog bara och skickade bilderna till sig själv så han också hade bilderna och kunde ta del av vår härliga semester!

I denna film kommer ni få bevisat för er hur närgången han ibland var med kameran! Tyvär får ni inte se det mest närgångna och intima, men ni fattar vinken! Ni kan även njuta av Veckans dans som Kakan stod för!Fridens paparazzikling

Tyvärrr...

Så kommer de inte dyka upp nått här idag och kanske inte imorn! De planeras en jävla massa festande på okänd ort, och lite annat! Vilket gör att vi inte kommer ha tillgång till dator eller liknande! Men vi hörs soon!

stay tuned!

Perz är hemma och kanske berättar nått trevligt för er

Peace

trött?

Skoghalls IBK kör tydligen skiten ur sina mannar som ligger i fosterställning med inget annat än dödslängtan i åtanke... forza Ö-folket!


En nöjd Limp som sänkt sig får sågen av jake... bro?


/pfp

Epa-traktorn!

Duett alla Stonkan/AlbsFridens eddie meduza

vem är egentligen min leo?

Ja, vem är hon?
-lite blyg och inte lätt att fånga på bild..

man får sitta på långt håll med megazoom
och låtsas spela spel när man leker paparazzi!


just ja, rosen är från mig.. ;)


pfp


precis som vi älskar lackissarna...

Älskar vi även dessa små ybersöta kortkorta om man får kalla det kortbyxor ens, som ni brudar använder er utav såhär i sommartider. Riktigt heta i alla matrial men mest heta av de alla är de som är gjorda i någon typ av flismjukis! Helst i en skön babyfärg eller skrikfärg, ett halvstort linne samt ruffsfrilla och brillor och givetvis en snärtig bakdel! Detta drar blickar till sig

 

Även kallade momshorts tror jag! Är dålig på de här med namn på tjejkläder! Men vad gör de? De är iaf väldigt bra för ögat och vi älskar både plagget och innehållet!

/dudez


Dagens assdrop

Vi fick precis in ett mms från Grebbestad där dagens assdrop helt tydligt befinner sig. Vi tackar för tipset och visar här med dagens assdropTack för den Emma T!

PEaxxe dudez


Hjälp!

Det kan ha varit igår eller i förrgår som någon undrade varför vi inte hade mer bilder på oss själva i inläggen så att man kunde veta vem som skriver. Eftersom att våran header i dagsläget inte avslöjar så mycket om hur vi egentligen ser ut så tänkte vi snart fixa en ny flashig, häftig och ball header.

Därför undrar vi nu ifall det är någon av er som har nån schysst idé och lite skills med kameran som skulle kunna tänka sig att fota Dudez lite nån dag.

Vi har dock vissa krav som vi vill att du ska kunna nå upp till!
 • Du ska ha en egen superkamera
 • Du ska va skön
 • Du kan dra en 50/50 grogg på lörda förmiddag om nöden kräver
 • Du har ingenting emot att Dudez gillar att vara nakna
Känner du att du når upp till dessa skyhöga krav så är det bara du fäller en kommentar så styr vi allt genom msn eller facebook sen. Vore himla snällt!


/Dudez

Gårdagens konversation

Vi sitter ett gäng på lunchrasten på jobbet och småsnackar om lite allt möjligt. På nåt vänster kommer vi helt plötsligt in på det där med byteshandel i Afrika.

Albin: Tänk om du står där med din tjej nånstans i Afrika och helt plötsligt har du sålt henne för typ 300 kameler till nån sån där turban-nisse.
En lite fundersam Kjellman: Aa va ska dom med henne till egentligen?
Albin: Frågan är ju va fan du ska med 300 kameler till?


Nån som har nåt värt förslag på vad man gör med 300 kameler?


/Albs

Back in the days


Alla har vi olika talanger. Uppsatser är något Linus Albinsson bör hålla sig borta ifrån.

NJUT
/ Storm


"Jag är inte såhär egentligen"

"Jag är inte såhär egentligen." En skön mytomspunnen fras som flickor runt om i landet använder sig av dagligen. Det är ingen idé att ni nekar till det, vi killar håller ihop och vi vet att det är så. Men när används den då?

Förklaringen då?

Exempel: Kille A spanar runt på ja, säg Facebook. Letar runt en liten stund och klickar vidare. Till slut så råkar A komma in på en puma som gör honom megasugen i brallan! Ett lägg-till-som-vän-klick senare är småpratet igång. Tjejen i det här fallet som vi kallar Tjej B är till en början något återhållsam och tillbakadragen (vem är inte det när man snackar med en helt främmande människa). Efter några kvällars snickeli snick snack om allt och ingenting så bestämmer A och B sig för att träffas en kväll. MEN! B är väldigt noga med att göra klart att hon inte kan tänka sig att göra något på första träffen och absolut inte ha sex, det vore ju hur otänkbart som helst! Eller? Det är lugnt, bara blunda för den meningen och följ med när Dudez reder ut.
Den klassiska filmen väntar i vilket fall som helst...

Den första halvtimmen kan vara något stel pga att det kan ligga vissa spänningar i luften eller liknande. Allt eftersom så hamnar A och B allt närmare varandra och vips så sitter dom och tokhånglar som två 15-åringar. Hur kommer det sig? Hon sa ju att ICKE!
Efter ännu en halvtimme trekvart så ligger båda i sängen, nakna såklart och plöjjer igenom så gott som hela Kama Sutra på ren porrfilmsmanér. När (förhoppningsvis) båda har kommit och dom ligger där bredvid varandra så kommer den där sköna meningen ifrån henne. -Jag är inte såhär egentligen. Är hur? Gör vad? Hur går det här egentligen till? Hon som va så jättetydlig med vad som gällde.


Hon sa att hon inte visar rumpan på fyllan. Vi sa "okeeej"...

Dudez reder ut!

En tjej som säger att hon absolut inte kan tänka sig någonting på första träffen kan du tolka ungefär såhär: Jag har haft sex på första dejten förr och det har gått åt skogen ett par gånger. Jag tror eller rättare sagt vet att det kommer hända igen men det känns bra när ja säger det iaf... Chans att få ligga: 8/10. För sanningen är faktiskt den att chansen ökar markan mycket när tjejen säger just dom orden. Vi killar håller som sagt ihop och när vi pratar om er och vem som träffat vem så slår det faktiskt nästan aldrig fel, tjejer som yttrat den meningen är dömda till sex på första dejten. Men vilka är vi att klaga? :)

Dock återstår frågor
till er tjejer

Tycker ni att vi har helt fel eller håller ni med oss?
Ni som känner igen er, varför använder ni er av den klassiska frasen? (inte för att det gör något)


/Dudez

Standardsexet!

Det spelar egentligen inte någon roll hur många man har sex med eller vem man har sex med. Det blir ändå alltid likadant, om man inte för ovanlighetens skulle träffar en tjej som älskar ha kontrollen och tar initiativ! Annars så är det alltid samma visa som gäller! Om killen har en bra dag på jobbet och orkar hålla sig så länge som är standard, så kommer den klara dessa 3 grenar innan klimax nås!

Så här kommer standardsexet:

1. Det börjar med det vanliga, lite kyssande och kelande, tar försiktigt på varandra, testar hur långt man får gå osv. Ni vet det som kallas förspel! Något som givetvis hör till standard. Jag skulle vilja säga att alla killar har sin strategi och plan över hur man skall gå till väga vid förspelet. Därför är det svårt att sätta standard på något som alla kör sin grej på. Men ett förspel är ett förspel och det slutar oftast på samma sätt! Lägg märke här till att standard är att killen börjar. Här krävs bättring för jämnstäldhet!

2. Då kommer vi till själva sexakten. Eftersom killen är standard börjar det med att killen kliver överst! Täcket är halvt på eftersom tjejen är lite blyg. Något som senare försvinner när hon upptäcker hur jävla varmt de bliver! Som ni säkert fattat redan så äre den gamle hederlige missionären som kommer fram. 9 ggr av 10 börjas det på detta vis. Tjejen tar tag i kraken där nere och visar vägen in i tunneln och sen bah kör man! Nej lite lugnt i början, maxar lite, men inte för mycket eftersom risken att komma är som störst om du maxar i början. Detta kör man i nån minut, nån minut som går fort näre går hett till!


3. Det är dags att vrida lite på det hela, man visar med kroppspråk eftersom man ofta är rädd för att använda ord i sängen. Fråga oss inte varför! Man drar lite i höger/vänster axel beroende på vilket håll man vill snurra åt. Sen är dags för hoppla pollen och rida lite. Tyvärr äre sällan spiderman, det är istället knäna stadigt i sängen och guppandet som gäller. Här man en del stön komma faktiskt, tyvärr bara standardstön, inga Oh my god! Även detta körs i intervalltakt, med lite kramar och pussar emellan. Minutetrna går fort och snorren början känna att det vattnas och det är snart dags att skjuta ut lite gägg. Men först punkt 4!


4. Man vänder om till hunden, en skön ställning. För här går det undan! Fråga oss inte varför mer det spirar i hela snabeln och denna körs vid detta laget inte längre än minuten. Sen äre dags och det är inge sprut på ryggen eller avsugning innan som gäller. För ni har väl inte glömt att vi snackar om standardsexet, alltså hur det oftast ser ut. Man kommer där inne, saktar ner, kramar, drar ur och avslutar med ett stort STONK....


Detta standardsex är taget av egna erfarenheter och andras erfarenheter! Vissa av er kommer säkert tänka annorlunda och vi vet att det även finns initiativ/fantasirika tjejer! Men detta är standard, nyktert tillstånd en onsdag/söndag med ny brud och man inte kommer efter 10 juck!

Du har rätt att tycka till och ge dina tycken om standardsexet

Detta är inte riktat som något negativt, det är som sagt bara standard, något som många känner sig trygga med! Like skönt för de.

Fridens standardsex

/Dudez


dagens sköna


"All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden"

-
Nigga please!


"Bara 10 mil till"

Om mina lår kunde hade en politisk åsikt eller vad det nu räknas som så skulle dom helt klart vara protestanter. Men mot vad? MOT ALLT SOM FINNS!

Vi kan säga såhär: Mina lår är nybörjare på att slåss, idioten är världsmästare. Inför rond 3 hade han ett litet övertag och mina fighters liksom vek sig totalt. Att få mina lår att hålla emot i vändningarna kändes på slutet ungefär som att tugga sten. Helt jävla omöjligt!

Toms lår däremot är det inga fel på. Snärtiga som bara den! Dom bara sprätter fram medans mina försöker överleva. Önskar att vi kunde byta. 100 mil utfallssteg med Gandalfpinnepå ryggen är det jobbigaste som finns, alla kategorier. Önskar ja kunde stöna som Tom också... Välkommen tillbaka Albinsson. Tack!


Om ett par veckor flyger ja fram... Aa du hörde mig!/Trött Albs

Cred Sanna!


BagarlimpEfter hejdåkyssen...

En kille står och kysser sin engångare farväl med lätt spänd kropp. Han är nära bristningsgränsen. Hela kvällen har det kurrat i de bådas magar och man frågar alltid, "hihi är du hungrig?" Svaret "nej jag är inte hungrig, käkade förut". Något som faktiskt är sant!

Sanningen är som såhär:
Vi vet inte hur magen fungerar på er tjejer, men för oss killar blir man en smula fisnödig om man inte fått släppa på på ett par minuter! Alltid, spelar ingen större roll vad du ätit. Endast lukten kan förändras av vad man stoppat i sig.

Så som ni säkert redan fattat är inte kurrandet i magen ett tecken på att vi är hungriga utan för att vi kniper igen och låter er slippa vara med om att en odör smiter ut bakvägen! Istället trycker vi in den igen och låter magen jobba lite med den. Det är då de kurrande ljuden kan uppkommal.

Detta fenommen är inget vi kan råför. Det är så våra kroppar fungerar, alltså inget man kan ändra på.

När så hejdåkyssen lämnat oss:

Jah då behöver vi inte ens anstränga oss. Det är bara att slappna av, sen sköts allt av sig själv. Och detta är en oerhört befriande känsla. Ibland är det faktiskt så illa att magknipen är jobbig och det är rena lättnaden att man får vara ensam i nån timme så man kan bli sm vanligt folk igen. Faktum är ju att för att människan mår som bäst när magen mår bra. Problem med magen? ja då är hela människan i uppror!

Alternativa lösningar:
-Du berättar för tjejen hur det ligger till och frågar om det är lungan om du släpper ut odören!

-Du säger att du ska hämta något som ligger utom räckhåll för hennes hörsel och passar då på att släppa på!

-Du vågar lita på att den inte kommer lukta och kniper till precis när den ska komma, sen släpper ut den sakta. Odören smyger då tyst som musen ut från bakhålan! Viktigt här att du är säker på att det inte kommer lukta något!

-Eller så hoppas du helt enkelt på att hon inte bli långvarig så du orkar hålla ut till efter hejdåkyssen!

Vår fråga till er tjejer:
Faktum är ju att det sällan bara är våra magar som kurrar. Är ni hungriga eller fungerar ni precis som oss? Eller är det något helt annat era magar kurrar för?Klandra oss inte för detta. Vi killar kan tyvärr inte råför detta fenomen, vilken gör detta till något fullständigt normalt!

Fridens Kurrrrrrande

/dudez


Snabbspolning?

Efter att tittat igenom bilderna på Stonkan under sin vistelse i Egypten så är det något som inte stämmer! Blir man äldre av att åka till Afrika eller har Storms liv bara snabbspolats en sisådär 70 år? Vi tycker att storm helt enkelt förvandlats från en 21årig butikschef till en 120 år pensionerad göbbe som åkt på göbbsemester med sin stekiga son Bernard!

Bedöm själva!

Aldrig äter en ung kille så mycket olika maträtter på samma gång, de ska va en hamburgare med pommes eller liknande! Boken är givetvis också med


Lika bra o ta sig en tupplur med kepsen över ansiktet sådär mitt på dan? Kapten storm tänker tillbaka hur det var när man va ung och alltid ville testa ratten på en båt!


En lite rödmosig åldrig storm ser genommätt ut och en stor stark med ett softpack cigg precis så som farfar hade det när man va liten!


Pizzan och hamburgarn står på bordet, ciggen är tänd och vattnet står kylt! Håret lite morgonruffsigt och minen säger att göbbsemester är de bästa som finns!

Fridens göbbstonkan

peace

funnen svullen man

Limp är hittad, på sitt jobb, med sin haka, sin nya haka. På KF undrar jag alltid så förbannat varför Coop Extra Hammarö ska ha så brutalt många damsugare, eller ja, kondisbitar över huvud taget. Glad som jag är packar jag väl ihop skiten och lassar in i lastbilen. Åker senare under dagen till Coop på Öa för att köpa mig en damsugare eftersom det vet jag att de finns, i mängder. Kommer dit utan att komma hem med någon grön marsipanlängd...

vem tog dom tro?favoritkäk:

Damsugare, chokladbollar, arraksbollar, bananbiskvi, sara bernhard.
Friscoburgare gjord hemma med dubbel cheddarcheese.
Damsugarefridens välfärd

dagens auschwitz

Impulsade lite tyg igår. Ett par "übersnabbe" raffe badbraller som Albin hade sagt samt ett lite för stort tjejlinne från monki.  -  gay? Nej bara hur gött som helst och lycka till att få lökar!


gått ner endel sen igår...Dudez äter gott

Dudezcrew har tagit vara på sommarvädret och börjat äta gott och mycket. Slutat med att vi numera har blivit riktigt jävla svullna men vem bryr sig? Mer dudez att älska..
Favoritkäk:

Chokladgratinerat friterat Äpple med en balja cream cheese.
Thainoodles with pork (svål) och en pall coke.
Werthers orginal mjuk fudge.Favoritkäk:

Potatisgratäng baserad på grädde med lohmanders gelé-bea.
Anti-lessfat chips med lohmanders gelé-bea.
lohmanders gelé-bea.Favoritkäk

snowslush med grädde och topping.
En klassisk bigmac meny... x3
Storrökare och rulltårtefan.


Dessvärre lyckades vi inte få tag på något foto på Limp som jobbar i mataffären (!) av alla ställen. Han har lunch nu och är och käkar. Personligt inlägg om honom och hans nya favoritkäk kommer senare.


/perz

Session

För dig som bad om det om till alla andra också.

puss / perz

bra start på dagen!

Jag arbetar på coop, och när jag börjar tidigt på morgonen börjar jag alltid med att baka brödet så ni som vill kan köpa färskt bröd på morgonkvisten! När jag är färdig med bakandet lägger jag upp brödet som är i påser, det görs på konsums bageri! Där mina goda vänner Erik Persson (perz) och Mikael Nystadius arbetar för fulla muggar natten lång! När de packat brödet skickas det till mig i affären. När jag packa upp brödet idag fanns där ett litet men ack så viktigt meddelande sådär råtidigt på morgonen!!Nu några kalla på uteserveringen med fint folk, sen sven-ingvars och the beachboys!

Peace limpan

Limpan får sitt sagt också!

Perz har sagt sitt, och det var ett tag sen jag lättade på mitt hjärta också!

Först då till att Perz har blivit anledningen till att jag inte kommer ska brud på länge! Japp så är det tyvärr, det är så jävla mycket annat som jag har tänkt mig den närmsta tiden! Saker som jag kommer ha roligare av och kommer kunna göra överhuvudtaget utan att ha tjej! Och tänker jag som så att om jag ska skaffa tjej så äre inge halvårsförhållande! Utan näste får bli jääävligt långt, innan jag skaffar de så ska jag göra allt roligt som man tyvärr inte har tid med när man har tjej. Det smids andra planer som gör livet roligare, och då menar jag inte att dra till thailand och knulla horer i 2 månader utan roliga saker, som resor med polare osv!

Plus då att den underbart rolige och spontane Perz har blivit, "nej jag kan inte, vill inte, orkar inte för jag ska till kil eller jag är seriös nu-Perz. Men älskar han givetvis ändå, och som tur är finns fortfarande andra personer kvar som inte kommit in i perz trans! Och jag kommer fortfarande försöka tjata med mej perz på allt, så lätt kommer han inte undan!


Resor och en speciell helg planeras för fullo!

Som perz sa så jobbas det en hel del, 6 dagar i sträck står och knackar på dörren! Jobba suger så länge vädret är som de är nu. När det regnar äger det och så även när lönekuvertet dimper ner postlådan. Jobba är ju tyvärr något man måste, ångest har jag varje gång, men som tur är går dagarna fort och det finns sköna människor på min arbetsplats som jag kan stri lite med, äre inte arbetskamrater så kommer det alltid in nån o handlar!

Coop extra på hammarö är min arbetsplats om ni är sugna på o stri lite!

Fick idag mitt antagningsbesked för utbildningen till brandman, jag är förste reserv av 4000 personer på 64 platser så det får jag väl ändå va nöjd med! Jag tackade ja så får vi se hur det blir, jag hinner nog ändra mig 1000 ggr!

När jag inte arbetar, ja då tränar jag! Har blivit lite hackit de senaste veckorna med ayia napa, studenten o smögen. Men jag gör så gott jag kan. Man måste ju som sagt kunna ha en rolig sommar också o inte bara svettas i löpardojjorna, men som perz sa: en riktigt nice sesse finns att vänta i vinter! Tyvärr kommer ingen spännisbild på kistan men hänger ni med på ett kvällsdopp ska jag skicka fram magen så ni får kika!

I övrigt så mår jag riktigt bra, tycker livet leker och vettefan om jag ska börja plugga dirr, jobba o ta de lugnt ett år eller vad de blir!

I sommar finns det väl egentligen inte så mycket planerat att se fram emot mer än ett forhoppningsvis trevlig bröllop! inte jag som gifter mej!


Upp på borden o kör förfan, ni lever ju bara som en ungdom en gång Tror jag! Det gäller även dej perz, hon försvinner inte bara för att du har roligt i ditt liv.

/Limp


Ute i kylan

Visst fan finns det saker som är dyng-ute, vi försöker här nedan lista de saker vi kommer på, givetvis med glimten i ögat. Dudezredaktionen har faktiskt tänkt till denna gång under mer än en dag, vi tänkte två dagar. Allt bara för er.


Mobiler med knappar på - andrioiden är här..Ge mig iphone, slide, touch ninja etc!

La boom - namnet säger väl allt?

VHS - Kult men nej tack, hörde jag fast fordward istället för kapitel 4? Enda positiva med dessa är att de är enkla att göra bomber med.

Fotoalbumet är flyttat till LokalDisk D - haha epic.

"Delade hjärtan-halsband" - När man var 14 år och hade sin soulmate fanns dessa, numera ger man bort rosor istället för dessa förbannat fula saker. Ska du ge flamman ett smycke ge henne då inte ett halvt för guds skull. Och verkligen inte ett som kostar 29 spänn. Äkta vara bro.

Lacosteskor - Vi gör en lite tjockare strumpa med sula och kardborreband, säljer skiten för 700 pix. Smart idé dock som de gjorde sig mer än en femma på!

Xcider - Bira Bira Bira! - eller sprit. Speciellt jul-editionen kan ju gå å köpa en hagelbössa. Fyfan vilken dret.

Tuborg Grön på hemmafest T-tröjan som fanns överallt ett tag är numera ett minne blått, nu kör vi glasflaskor eller Arboga av starkare kvalisort.

CD i bilen - 2000talet som råder nu och alltså Mp3, hårddisk, aux, usb? PUMP IT LOUDER!

Boule - Kasta järnklot på helgerna som förfest, vi snackar skånska som regel på ölspelet istället.

Tjejer som photoshopar bilder på sig själv - En äkta, direkt upplagd bild gör ingen besviken då man får se det riktiga resultatet. Du lurar ingen annan än dig själv.

stationär dator - smidigt  och tystgående? nej nu snackar vi om laptopen ja, den där medtagbara saken som också är en dator. Dessa var i början "släpbara" som t.ec en Sony Waio men numera äger alla en egen liten goding.

Internetsladd - Lana går an, men gör det då helst med signaler, glöm trassel.

0.49öre/sms - gratismess är såååå 2010.

DC shoes megablaffor (undantaget Karlstads förortskommuner) Bor du i en kommun med sönderslagna bilar och A-traktorer är du helkung med ett par svarta och rosa DC's. Men nej, vi hade dem bara när vi skejtade.

Buss hem från krogen - Svarttaxi: Taxi-machmud.

J.Lindeberg - Märket som bajtade WESC, eller var det tvärtom? skitsamma. fulare hoodie finner man inte. Tur att de är borta för evigt./ dudezrockers


Hur skön
/ dudez

RSS 2.0