wednesdagen!

skola i vanlig ordning, kom hem från skolan som vanligt också! gjorde snabbt klart den första läxan jag fått under 3an!
tog en kaffe med lite pepparkakor som glömts bort sen jul! lite muka, men fortfarande goda!

Alex ville in till stan och jag hade inget bättre för mig! skulle ändå in och träffa Emil från tiden i forshaga som numer är bartender i åre! låter inte helt fel såhär i skidtider kanske! Alex införskaffade sig ett par fine böxer och förlorade en viktig kluns, men sket i klunsen och är istället skyldig mig och claj varsit lunchpaket! caféterian på nedre våningen i duvanhuset har förövrigt en godare kebabrulle är kebabhouse och den är dessutom 25 kronor billigare! Det får väll vara dagen höjdpunkt!

Efter mycket tjat fick sedan Claj skjuts till kroppskär som enligt han ligger påvägen till Hammarö, är inte beredd att hålla med där!

Sen åkte jag hem för att utöva lite innebandy som jag inte är speciellt skillad på förtillfället, fyfan!

Sen åkte jag hem och här sitter jag o morrisen med de gröna töfflera och kollar på nån sport där man springer ner och ställer sig på rad medan de andra ska försöka hoppa över raden och kasta bollen imål sen springer de andra över och man byter så det andra laget får kasta över raden! Ibland räddar målvakten och kastar ett långt kast till sin spelare som hoppar där raden brukar stå och kastar bollen imål igen! tror det kallas håndboll på norska! Hejja Sverige iaf!det var min onsdag, hoppas din vart lika givande!

Tack och bock, Linus!

Fridens onsdag
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0