vuxen har han bleve!

jaah, från och med idag är Alexander Makrygiannis inte längre en tonåring! så enligt det svenska språket har han blvit vuxen! iaf om man kollar till åldern, vi hoppas inte att han ska gå o bli göbbig redan, han kan gärna få fortsätta vara sådär skön och ungdomlig i sitt sätt!

Själv har jag ju inte känt alex så länge med tanke på att jag flyttade hit för bara 4 år sedan! men det tog inte lång tid innan man fick höra om honom och hans personlighet! den vänlige alexander som man också ibland skulle kunna kalla no limit alex! hans skoningslöst hårda skämt och sätt att ibland tycka, blandas med ett leende utöver de vanliga! är man inte snäll mot alex så ser inte han nån anledning att ge dej några snälla ord tillbaka, han är snabb i sin skalle och väljer väl ut sina ramsor, detta är något man gillar hos denne lille gutt! nu låter alex som en väldigt hänsynslös människa, men de är han inte, han är störtskön på alla sätt och vis! alla har nån gång fått sej ett gott skratt av denne MAN! han vränger sina ord och kommer på nya fraser, och de blir bara sjukare och sjukare! men ack så roligt det är. Han råkar också ha ett av hammarö härligaste skratt!

vi tänkte härmed ge er lite bilder på denne unge mans liv och hälsa honom en ytterst trevlig födelsedag! Grattis önskar Linus, Erik och Jakob


sötare än nånsin

stilig så inni vassen

som han trivs;)

här tillsammans med affe i den kända hammaröstugan i sälenÅterigen grattis, vi är alla glada över att ha dej här ute på ön, du bör komme hem oftare från ditt jobb i norge!

PZ L

Kommentarer
Postat av: perz

Love u bro. för er som vill garva ännu mer så måste jag tipsa om ett klipp utöver detta. Som ni kan se på filmsnutten som länkas ovan så har alex otoliga höfter. Surfa in på Alex FB och kolla filmklippet "elfyourself" som Elin odenbrandt gjort, helt underbart go humor från hennes sida. Han dansar med svennis.Gratz

2010-01-06 @ 16:27:06
URL: http://dudez.blogg.se/
Postat av: alfred

får även tacka grabbarna för det mindere fina kortet på mig själv!

2010-01-08 @ 18:10:52
Postat av: L

söt som socker affe;)

2010-01-08 @ 21:45:17
URL: http://dudez.blogg.se/
Postat av: tilda

herregud, så jävla sexig ;)

2010-03-15 @ 10:55:44
Postat av: Emma

min tjejkompis fyller snart år, går han att beställa? :)

2010-03-15 @ 11:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0