Värt att minnas!

Så här långt har bloggen mest handlat om vad man gör om dagarna! Men tänkte vi också skriva om lite saker som är värt att minnas från sina 19 år på jorden! Tänkte börja med en roadtrip eller traintrip skulle man väll kunna säga kanske!

För några somrar sen köade jag för att få mig en biljett till KISS! ni vet rockbandet, alltid vart lite idol av dem! Kommer ihåg när morsan målade mig och bror min när vi var små så man såg ut som nån av killarna i bandet! Men innan jag hann bli så stor att en konsert var att tänka på hann de lägga instrumenten på hyllan!

Men så för 2 år sedan bestämde de sig för att köra en turne där Sverige och huvudstaden var en anhalt. Jag fick tag på min biljett men hade inte direkt någon att gå med, att nån kompis också skulle få tag på en biljett var ju inte att tänka på eftersom de tog slut på 20 min!

Dagarna gick och jag bestämde mig tvärr för att sälja min biljett, jag fick en köpare ganska snabbt men efter många om och men så kunde han inte köpa den ändå! Tillslut kom dagen och jag hade kvar min biljett men tänkte att jag inte vill dra dit själv. Kom till skolan den dagen och snackade med nåra polare om det. de var ju råsugna, men de hade ingen biljett givetvis

Vi gick in på google ändå och tro fan att de är en jäkel som ångra sig i sista sekund och säljer 2 biljetter till priset av en! han körde de tillochmed till skolan. Så plötsligt fick vi brådis med tåg och grejjer, det råkada vara stockholm maraton och studenten istan samtidigt så att få tag på ett hotell och sova kvar fanns inte på kartan, men ta sig hem eller sova fick bli ett senare problem och vi fick tag på biljetter till ett tåg, x2000 de dyraste som fanns, men va fan! man kan inte få allt som man vill här i livet!


Vi kom till Stockholm som 3 äkta turister, det första vi gjorde var att gå in och göra behov nummer 2 på ett av stans 5 stjärniga hotell! sen fick vi använda oss av karta för att hitta till stockholms sation!


Tur som vi haft hela dan skulle vi få mer av då wåhlins kusin råka vara där och över 20 så han fixade lite bira till oss 3 som vi kunde dela på!


vädret råkade ju för första gången på hela sommarn vara på topp de med! efter en tids köande var vi iaf inne på stadion och jah, är man på kiss-konsert måste man ha en kisströja med!


Tillslut började så även konserten! hur ska man förklara den då måntro?! sådana här rutinerade gubbar vet ju hur man beter sig på en scen och man kan gilla konserten även om man hatar musiken för det är så mycket show! det är inte som att dra på lars winnerbäck i sundsta sporthall kan man säga!
När konserten var slut hade självklart sista buss och tåg hem till skogarna i Värmland gått för längesen! och som jag sa tidigare var hotell inte att tänka på! så vi tillbringade natten tillsammans med gangstahs, studenter och pedofiler inne i stockholmstad, vi sov nåra timmar på donken, nåra på backen utanför den stängda cityterminalen och slutligen några timmar inne på busstation! Men det är jiu faktiskt lite av en tjusning med spontanresor!


Efter lite strul kom vi äntligen på en buss som tog oss hem till Karlstad och det dröjde inte länge innan vi sov som grisar alla 3!


Fridens kisskonsert!

/L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0