värt att minnas!

Sommaren 2009 började med att jag, bror min och morsan drog på en trip till USA! Vi börja från Arlanda och flög över till new york för 4 dagars shopping och sevärdheter!
Efter att slösat ca 10 k på kläder i new york och sett de man ska där tog vi buss 2 timmar ner till huvudstaden Washington D.C, en stad som mest bjöd på sevärdheter och museér, låter inte så kul, men de var faktikskt ganska mäktigt!Efter 2 städer med en del intryck, så många att jag inte ens kommer ihåg hur hotellen såg ut! Så tog vi flyget ner till Florida, värmen och nöjesstaden Orlando! En stad uppbygd av shoppingcenter och bergochdalbanor!Efter att vilat upp sig drog vi vidare längre ner i Florida mot Miami och Fort Lauderdale! Till stränderna med stranpromenaden som brudarna åker inlines på vet ni som sett på tv! Men på vägen ner gjorde vi ett stop vid NASA:s hög kvarter!


Nästa anhalt stränderna i söder alltså och kändisarna lyxkåkar längs med miamis kanaler! Husen var så där äckligt stora och där bodde stjärnor som eddie murphy, will smith, fotbollsstjärnor, ralf lorén och så vidare!
Jah man kände att de är dags o bli miljardär nu! efter florida tog vi en kryssning till bahams! en båt där allt var gratis, man betalade för att åka kryssning i 4 dagar och för de fick man äta o dricka hur mycket man ville på båten! inga fel.Efter kryssning vare dag för att resa hem! 3 veckor har gått och de skulle bli skönt o dra mot skandinavien igen!


Fridens Amerika!

/L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0