värt att minnas!

Den 26e augusti ifjol drog jag och martin till aya napa för att vila upp oss innan skolan började! vi hade jobbat precis hela sommarn och att komma utomlands skulle bli hur skönt smo helst!

vi visste att napa var en festort men vi tänkte ändå att vi bor på ett ganska lugnt hotell en bit från stan. så vi borde kunna hålla oss ifrån drickan!

första kvällen drog vi ut och käkade och tog oss en stor kall! vi tänkte att vi kunde gå upp till klostertorget och ett av europas största festcentra och kika lite hur de såg ut! Vi hann vara där i ca 10 min sen förvandlades den lugna semestern till en galen och blöt semester!Vi tänkte att eftersom vi bara var 2 så är det bäst att vi håller reda på varandra iaf när vi är ute och festar! man har ju hört om både det ena och det andra som händer när man ska gå hem själv! Det tog väll ca timmen sen var vi borta från varandra, och vi kom inte hem samtidigt någon av de andra kvällarna heller!Dag 1 ramlade martin in runt 10tiden på morgonen utan tröja och utan plånbok! han hade tillbringat natten på annat hotell vid poolen och vaknat av att trädgårdsmästaren vattnade blommorn! när vi gick ut senare samma kväll hittade vi efter många om och men hotellet han nattat på och den vänlige trädgårdsmästaren hade lämnat in hans saker!


När vi kollade igenom bilderna nästa dag hittade jag denna som jag tagit in på den fina baren eller på baken till vänster, i vilket fall så fanns även martin med på bilden längst ut till vänster med flaskan i högsta hugg!

dag 2 var det ombytta roller och jag kom hem på morgonen nästa dag istället! vad som hände under natten är preskiberat! endast ett fåtal personer vet!


Vädret var bra alla dagar, runt 30-35 i skuggan! man ville ju få så bra bränna som möjligt så därför införkaffades speedos, något som ni sr på mig varje gång ni besöker dudez!


Utelivet håller väldigt hög klass tyckte vi. Många olika barer att välja på, väldigt många faktiskt. ville du bara se svenskar så har du alltid grabbarna grus, men vi testa lite annat också och det finns iaf 25 st man kan välja på minst!
priserna är ju faktiskt inte så billiga i aya napa! köper man mycket i affärerna och super på hotellet är det inte så dyrt! flirtvodkan är billig! Men ska du bara festa på krogen kan det dra iväg, det är inte lika dyrt som hemma men inte så jättelångt ifrån! men om man går på barunda innan kan du få bra erbjudande! är du brud kan du få väldigt härliga erbjudanden! men vi hitta nåra ställen som var billigare än andra!


en hela, 2 starköl, 6 redbullvodka 200 kr! eller bilden till höger fick man dricka hur mycket man ville i halvtimmen för 80 kronor!

sara och rebecca råkade vara nere samtidigt som oss och världen är ju inte större än att vi skulle råka träffa varandra varje kväll!


Martin lyckades försvinna några gånger till, som när han sprang till grannbyn för han råka springa förbi vårt hotell, den morgonen kom han hem endast iklädd kallingar! resten får stanna i napa!

sista kvällen blev faktiskt lugn och tillbringades tillsammans med 2 tvillingar från gbg! inga skandaler!

Jag och 15 killar återkommer den 28 maj för att göra oss ihågkomna!

Fridens napa!

/L

Kommentarer
Postat av: Anonym

keep upp the good work, JAKE

2010-01-21 @ 00:57:03
Postat av: Anonym

så jävla värd vecka

2010-01-21 @ 18:24:25
Postat av: L

bara förnamnet!

2010-01-21 @ 18:37:04
URL: http://dudez.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sköne killar då

2010-01-21 @ 22:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0