Ungkarlslya

Om du söker på ordet ungkarlslya i ordlistan får du troligtvis upp två olika förklaringar! den ena är en perfketionist ungkarlslya! sen har du den som inte orkar med o bry sig hur det ser ut invändigt!

Jag kommer inte säga vems lya detta är, men den hör inte till perfektionisterna kan jag väll säga! När man kliver in ser man de första man gör en söt hög med pizzakartonger, går du igenom hallen till köket finns där han personliga soptipp och blickar du in i vardagsrummet ligger där den gångna veckans använda tallrikar ihop med lite matrester och lite andra prylar som sladdar, nycklar dosor, tändare lite tomma kartonger! på toan ligger givetvis ett antal använda kallingar, tänker inte ge mig på o räkna! Ni förstår säkert vid det här laget vad jag menar!
Det är svårt att visa något av den här rangen på en bild! de små detaljerna är svåra att få med!Jag vet iaf att om man tar ut ett plagg av x tvätt så får man med hela bunten! det är så ingrott i varann att om du drar ut allt på golvet är högen lika fyrkantig och kompakt!

Fridens ungkarlslyor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0