trotsa kylan!

alla har vi ju hört fröknar som lärare säga "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". det ligger ju faktiskt lite i de, inte mycket men lite! om man nu behöver ge sej ut kylan så gäller det ju faktiskt att man vet hur man klär sej! detta må ju vara en av våra kallare vintrar på ett riktigt bra tag, därför tänkte jag droppa en grund som ger dej en bra bas till att hålla värmen!

det är ju faktiskt de kläder vi har närmast kroppen som är viktigast, det ska inte vädra ut värme men de ska vädra ut fukt o hittan o dittan! det ena tyget är bättre än det andra, ja ni vet ju hur det där är! men här har ni en bas som är riktgit bra att ha under jackan och överdragsbyxorna! dessa passar även under en tröja eller ett par vanliga jeans med! kan även användas under lackissar bara så ni vet tjejer!händerna är viktiga att man är varm om! alla vet ju hur jobbigt det är när fingertopparna känns som isbitar, där har jag satt på mig ett par hestra tummisar, tummisar är bättre, då hjälper fingrarna att värma varann bättre! kostar nån hundring och finns på landets alla sportaffärer

på fötterna har jag på mig raggisar från mormor, finns inte att köpa, men om ni känner nån som kan sticka bör ni fråga om den kan göra sockar åt dej! om ni inte känner nån, lär er sticka!

benen får värme av björn borg långkallingar, riktigt skönt tyg som är mycket vänligt mot huden! håller värmen bra! finns att köpa där björn borg säljs!

överkroppen får bära ett craft underställ, det är standard och har funkat i 100 år! dissar dock byxorna från craft, men de är också väldigt sköna, men inte lika härligt tyg!

huvudet är viktigast! är huvet varmt är 70% av kroppen varm! och fan va jobbigt de är o frysa om örona! därför har jag här valt en rejäl mössa från UPO, den värmer allt som har med huvet att göra, blire för varmt om öronen äre bara o vika upp öronlapparna!

en halsduk rekommenderas också i dessa kyliga tider! värmer din hals bra och håller snuvan borta!

över detta en mjukisdress och en vindtät jacka med med vindtäta byxor o ni kan va ute hur länge ni vill och njuta av vår vackra vintersol!

det sista men kanske det viktigaste, ät och drick rejält innan ni går ut, det ger energi och energi är det kroppen använder för att värma sig!

Enjoy your day ouside!

PZ /L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0