Tillbaka!

Perz ÄR tillbaka lika mycket som snooks platta heter! har varit utan dator i några dagar och utfryst från världen på grund av flytt, och därmed utan internet/dator. Tisdagens 23:a timma bjöd mig dock en ack så efterlängtad ny dator då min gamla inte höll längre i mina ögon. Håvade in en Compaq med tillhörande HDMI kabel, Känns bra än så länge. Efter att ha installerat och uppdaterat konstant fram till nu börjar jag bli trött. Men som den dude jag är drar jag mitt strå till stacken och släpper ett blogginlägg såhär på onsdagsmorgonen, Linus kan fan inte göra allt...Flyttlass...Upptäckte även till min glada förvåning att jag fyllde en flyttlåda med cans! 

Voddler installerades nyss som sista program för dagen på min nya baby, kämpa med era motiveringar på inlägget längre ner för att få tag på ett acc, vi bjuder på 3 stycken! förfan dom har ju Djungel George!!

Var för övrigt på stan idag
och såg en polare, dock inte irl utan på en sån där jävla "anonsera-vad-fan-du-vill-kloss/brinner-som-fan-om-man-tänder-på-kloss". Han såg ut att frysa och han är dagens bild enligt mig!Jag älskar att se dig sitta och tugga i båset på TV Adam, keep up the good work!

/ Perz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0