Sorry DD

Förlåt tim men vi måste lägga upp detta för din egen skull. Vi är rädda om dej för att vi tycker om dig och vi vill ha slut på krockandet med din bil innan det händer något allvarligt! Så en liten påminnelse från oss som kommer göra dig mer försiktig och uppmärksam i trafiken!Incident 1:
Mamma katharina hade vart ute med tims bil och på grund av kylan la hon i en växel istället för att riskera och få handbromsen fastfrusen när hon ställde ner bilen! När Tim senare skulle köra iväg hade han inte i kopplingen när han startade med växel i och bilen började sakta men säkert rulla framåt och poff med ett ryck kör han rakt igenom grannens häck! som tur var va det bara en häck och ingen människa, annan bil eller ett hus!

Incident 2:
Klockan är 3 senare samma natt är Jag(Linus) ute och åker med jake i hans bil, vi stannar då till vid vårdcentralen på lövnäs för att vänta in Tim som skulle komma och prata! Tim kommer tillslut och ska svänga in bredvid jake så de kan veva ner rutorna och prata med varandra, vad Tim inte upptäcker är att han kör för nära och tillslut dundrar rakt in i sidan på Jakes bil. Tim vevar ner rutan och säger "Är jag inne i din bil eller?", Jake svarar "Vad fan håller du på med, är du helt dum i huvudet....." vi vill inte lära er mer svordommar än ni redan kan! Tim backar tillbaka samma väg och skrapar upp lite till i lacken!

Incident 3:
Tim är hos en nära vän och ställer bilen utanför som vanligt, vad han inte märker när han ska köra därifrån är att det står en nypolerad svindyr ny audi A6:a bakom honom. Till Tims stora förvåning säger de Poff igen och dragkroken sitter i audin. 1 vecka senare frågar ägaren till bilen sin dotter som precis tagit körkort att "Vad i helvete har du gjort med bilen?" Inget svarar den unga damen oskyldigt "det var inte jag"

Incident 4:
Vår käre Tim har bott på samma ställe i över 19 år och vet att hammarös halaste kurva är påväg mot hans gata! Detta har inte Tim med sig i tankarna när han plötsligt ska dra i kryckan och göra en flaatshiig James Bond-sladd! Ni kan ju räkna ut vad som händer innan jag skriver det..... Jo han tappar kontrollen och dundrar rakt in i en vägskylt vid sidan av vägen! resultatet av detta blir ett par härliga hjulspår och hammarös kanske mest demolerade vägskylt! men pansarforrden stog även emot detta och är lika snygg som när han fick den!

Incident 5:
På väg ut mot Rud på hammarö är det till en början fin väg, men ju längre ut man kommer ju fler och snävare blir kurvorna! Tim är ute och åker med några kompisar och allt går som det ska ända tills en jäklig kurva som får däcken att släppa dyker upp! Tim far ner i det ca 1.5-2 meter djupa diket och fastnar där! ca 10 cm från rutan är det ett fett staket som Tim missade med en hårsmon! en timma senare kommer bärgningshjälp, efter många om och men och en brusten bärgningslina, fick de tillslut upp den blå forrden. Tim trodde allt var frid och fröjd och durade iväg, men efter en bit visar det sej att pansarforrden inte stod emot naturens krafter denna gång! bilen börjar bete sig underligt märker till och med tim. de går ut för att kolla läget och de ser till råga på allt att det är punka på däcket också! Notera att däcket nästan krängt av fälgen. Detta betyder 1 timmas ytterligare arbete för att byta däck, som tim inte ens visste fanns gömt i bagagen.

Nu är det så att Mamma i familjen bergman har gett körförbud på Tims bil pga av konstiga läten när han svänger! Alla som vill känna sig säkra på vägen kan nu ge sej ut under tiden Tim har körförbud!Vi tycker om dej otroligt mycket Tim och vill inte att något ska hända dig så för guds skull ta det lugnt i trafiken och öva på att köra bil! Innan du eller någon annan skadas allvarligt!

Ett presenttips till tims 20:onde födelsedag: 1x1 meter pansarplåt, en körlektion, skjuts, presentkort på stans taxiföretag eller ett busskort! 


Love You!/ Jake, Limp och Perz
Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA SJUKA JÄVLAR, NI HAR DOCK INTE MED ALLA INCIDENTER!

2010-01-15 @ 16:01:08
Postat av: Anonym

Har du incidenter att lägga till så välkomnas de;)

2010-01-15 @ 22:26:30
URL: http://dudez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0