Snabba Cash!

Försökte få tickets till snabba cash i stan men det var ju lönslöst! men tydligen visa de snabba cash i skoghalls biosalong för endast 70 kronor! Så Jag, perz och tim drog dit och såg den med halvfulla läktare istället! Jag läste boken i somras och boken var grymt bra så förväntningarna på filmen var ganska höga! men kände redan innan att det är så mycket viktigt o bra i boken som kommer va svårt o få med på filmen!

Det stämde och filmen sög det mesta, det första som hände ri filmen är ungefär i mitten av boken! skulle jag rabbla upp allt bra i boken som inte är med i filmen eller allt de har ändrat i filmen från boken skulle det här inlägget likna en bibel så det ger jag fan i! Nej den här filmen har de misslyckats stygt med! härligt för er brudar att joel kinnaman är med iaf förstår jag! det är väll det enda bra jag kan hitta med filmen! annars en soft film jag skulle kunna tanka o kolla på innan jag la mig typ! bättre än så var den inte!Filmen: 2/5 solar ! Boken 5/5 feta solar

Nu, en kopp kaffe och Johan Falk med brorsan!

Fridens snabba cash-bok!

/L


Kommentarer
Postat av: såsen

keff limp böckerna är alltid mycket bättre går inte att jämföra bok me film. plus att den var skön. såg du jw's back? blir.

2010-01-18 @ 01:27:35
Postat av: perz

backen var helt sick! såg den bara för att se den jag

2010-01-18 @ 17:36:16
Postat av: Anonym

jah de vet jag, men de var ju som om den inte hade o göra med boken alls, tyckte den sög! JW är käng

2010-01-18 @ 17:39:21
URL: http://dudez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0