Skola?

Måndag betyder ny skolvecka i vissas liv, som mitt typ! Skola är ju som de flesta vet inte på samma villkor överallt. Min skola är ganska skön, sköna lärare och bra lektioner. Inte samma jävla tugg vecka ut och vecka in. Lärarna på min skola försöker variera sig och göra nått roligt av dagarna ofta. Självklart har vi tråkigt vi också, men inte så ofta!

På min skola kan lärarna reta eleverna för saker som eleverna brukar reta varandra för. Typ som när klassen var i Branäs och 2 tutterduvor blev lite brunstiga och hamna i samma säng, vi hänger inte ut någon med namn! men för killen i dramat gick akten lite för snabbt, Twice, aah ni förstår vad jag menar! Sen den dagen har denna stackars pojke blivit kallad usein bolt just för att han är så snabb i sängen! vet inte så många andra skolor med lärare som håller på på det här sättet! men stämning blir faktiskt roligare och mer rekorderlig än som sagt det vanliga tugget dag ut och dag in som vissa lärare är experter på!
.
Så idag då var de dags för vanlig tölig lektion trodde vi! men icke, varför inte dra ut och åka pulka näre är snö för en gång skull! det var alltså pulktävling eller tefat användes, men vi säger pulkatävling, de låter finare! i prispotten låg en kaffe med negerboll från caféterian! ett värt pris! så istället för att ha en vanlig lektion med bok o penna fick de bli en pulktävling, barnsligt tycker vissa, roligare än lektion tycker andra! 

Reglerna var inte att komma först ner den här gången utan när man kom ner handlade det om att ta sig upp först och med tävlingsinriktade killar i klassen blev brottningsmatchen i den branta isiga backen upp härlig! Vann gjorde jag inte, men blöt och trött de blev jag!


Henrik är redo med tefatet


Visst är Linkan i solklar ledning med risken att kakan kastar sig och tar tag i foten och gör att båda är tillbaka där de startade är överhängade!

Fridens Lektioner

/Limp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0