Simon ajet Ajemark

Simon är en hammaröbördig kille som försökt hitta lyckan i stan! Just nu studerar han på sundsta och på fritiden tofflar han för de mesta med tilda! Vi umgås nu väldigt sällan för det, trots att han förklarat vilken multitoffel jag under förhållandet med becca! han lovade då att han aldrig skulle bli likadan men nu är det som det är.

Idag dissa han som vanligt, men en annan simon hakar bio iaf så avatar blir ikväll 21.00 eller om de va 21.15!


Vad ni kanske inte visste om Simon:
Simon bor i en ganska fet kåk på romstad, när ingen är hemma där är huset larmat. En dag när Simon vart ute och festat och ska hem till sitt igen upptäcker han till sin fasa att huset är låst och han tar sig inte in. Då kommer han på den multihärliga idén att göra inbrott i sitt eget hus. Som juste, är larmat!

Larmet går givetvis och "Ajet" får panik och försöker rymma innan polisen kommer. Några kvarter bort börjar han att gå istället, just då kör en polis förbi och Ajet istället för att låssas som inget tar fart och börjar springa igen. Ajet blir tillslut gripen misstänkt för inbrott i sitt eget hus. Men polisen är iaf snälla och skjutsar en fuller ajet hem tillbaka till huset och låter honom ringa pappa. Väl där får han äntligen komma in och sova! Men det räckte inte med det, han får en bot på 2500 kronor för sitt försök att göra inbrott och sätta igång larmet!

Jag tycker att det var ganska skickligt gjort att mäkta med detta kalasfull!


Festprissen utövar här vad han kallar slagskottsdansen! ett av momenten i innebandydansen!

Fridens Ajet!

/L

 


Kommentarer
Postat av: Albin

Inte för att vara sådär jobbig men har för mig att det officiella namnet är "hockeyspelarn" :)

2010-01-19 @ 16:21:03
Postat av: Martin

Känns som att den borde spridits världen över nu iaf, alla i Sunny Beach kör den efter att DJ införde den

2010-01-20 @ 11:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0