rumpan bar!

När man har på sig mjukisbrallor i fel umgänge finns alltid en risk att nån ska skoja och dra ner dem! försök inte neka till de, alla har nån gång tänkt tanken de vet jag! alla har den där lite barnsliga busiga tanken ibland!

Detta råkade hända i skolans matkö. Sebastian stod i mitten av kön som gick otroligt segt, det var en soft dag och mjukisbraller bars givetvis! Då dök tanken upp som jag berättade om tidigare och jag tog ett fint tag runt byxera och ryckte till! alla skrattade i vanlig ordning, vad varken jag eller sebban märkte var att jag hade fått med mej kallingarna också! så när jag tittar ner mot byxorna ser man där ett hjärtliknande mönster, då går de upp i min skalle att fan jag har fått med mej kallingarna och sneglar upp mot mellangärdet! och visst kikar sebbans söta snorre fram där under t-shirten! då upptäcker han också detta och vänder sig snabbt från matkön!

Men istället för att böja sig ner normalt för att dra upp byxorna fläker han fram halva daimkrysset mot publiken för att dra upp byxorna!! vilket gjorde hela situationen änn mer rolig!Fridens Händelser


Kommentarer
Postat av: henrik " edvin eriksson " wiklund

konstigt att brudarna inte trillde bakslänges, ingen dålig drake den killen har , BAMSE !!!

2010-01-16 @ 01:19:41
Postat av: Anonym

Minst sagt BAMSE!

2010-01-16 @ 02:03:39
URL: http://dudez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0