räkmacka?

får jag fimpa min cigg i din öl?

Jake lovade att han skulle blogga i tisdags, senast! hände det? - nej. Han har gjort ETT inlägg, av ETTHUNDRANIO! fet utdelning där bro! mindre en en procent. Är man medlem i dudez.blogg.se då? - återigen nej.

Så tyvärr jake, hur skön kille du än är, hur häftig moppe du än må ha och hur go jacuzzi du än har så håller det inte att ta del av famet Dudezbloggen ger. Vi älskar dig fortfarande och kommer att skriva om dig, men nu "slipper" du skriva själv... Din bild kommer försvinna där uppe, vilket är synd för du är den snygga av oss.Perz och Limp som numera är den stående redaktionen söker en gästskribent, motivera varför just du ska bli den perfekta bänknötaren som hoppar in i krisiga situationer och skrivkrämpor!


/ P,L


Kommentarer
Postat av: danne johansson

jag skulle kunna skriva ett inlägg om fiske

2010-01-21 @ 13:38:35
Postat av: Capt. K

Tyvärr så gästbloggar jag redan på lnltells. Men jag säljer min själ som alla andra stjärnor till högstbjudande! ;) Fortsätt som vanligt Perz och Oris! Awesome job!

2010-01-21 @ 14:14:41
Postat av: perz

kapten gillar nog dudez i framtiden, för vi har ett enormt bra förslag till dig. Och vi vet ju att alla har sitt pris, speciellt du ;) glad u like us

2010-01-21 @ 19:01:18
URL: http://dudez.blogg.se/
Postat av: Capt.K

Inget är omöjligt perz. 1,5 milj i veckan så är jag din!;) Fika till veckan at rävnästet?

2010-01-22 @ 16:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0